Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Tonomatu’ se intoarce la locul faptei

Similar Posts

74 thoughts on “Tonomatu’ se intoarce la locul faptei

  1. tonomatu’ cu ieuro rules:D! da ia uita-te cum fac unii presa in romania,invatandu-ne ce ar trebui sa facem in timpul unui act sexual daca ne misroase gura!…on my blog!

  2. Sper sa nu te sicaneze cei din CNA ca pe Badea. Urmeaza o perioada in care trebuie sa-si justifice activitatea si sa faca un pic de curatenie pana la prezidentiale. Succes in noul sezon!

  3. Cu fauna din guvern (nu-l mai socotesc pe bisn
    itarul sef) vei avea subiecte din belsug. Cu banii va fi mai complicat, cam pe toate posturile tv, cel putin la emisiunile pe care le urmaresc durata publicitatii a scazut rau de tot, sper sa nu va faca mai vulnerabili…

  4. Hai mai repede cu tonomatul ala!!! Ca ma arde la buzunare sa mai bag niste bani la el! Abia astept sa va revad!

  5. Era şi cazul! V-am aşteptat încă din prima zi lucrătoare.
    Mare plictiseală a mai fost în serile astea. Noroc cu Mircea şi doamna Firea, altfel…
    Regret că Sinteza nu mai este sinteză. A devenit o prezentare penibilă a “ce-am mai găsit pe net”. Filmuleţe proaste, unele vechi de 2-3 ani (profesorul cu studenta) prezentate de parcă ar fi la un pas de a li se decerna Oscarul. Păcat!

    Bine că reveniţi!

  6. Corect! Tare ma bucur ca te intorci din doua motive: unu – nu aveam nici o emisiune cu care s-o inlocuiesc pe a ta si doi – ma bucur din toti rarunchii ca o sa ai treaba sezonul asta, arza-i-ar focu’ pe toti manglitorii astia, in special pe pesedei! Prietenii stiu de ce…..

  7. Reporter (moderator, analist etc):

    – Dragă rumânule, amăratule, ostenitule, dascălule, poporanule, omule simplule din popor, desculţule de Zaharia Stancu, brazdă peste caturi, oprimate, nea Gheorghe care n-ai ce bucate pune pe masă la copilaşi…ce aşteptări ai de la noul an, în condiţiile în care Băsescu s-a întâlnit tiranic şi prezidenţial cu Geoană şi Boc la Sinaia, a făcut pervers Crăciunul cu Elena Udrea, fi-sa are Range Rover, a instigat guvernul să nu-şi respecte promisiunile electorale, s-a dat cu snowmobilul într-un dispreţ total faţă de Constituţie, la cumpăna dintre ani a zis în stilul binecunoscut al lui Lukaşenko: şapte, şase, cinci, patru…, a fluturat dictatorial un tricolor, s-a aliat cu comuniştii şi corupţii din PSD, lăsându-i deoparte pe anticomunistul Iliescu şi pe incoruptibilul Năstase, n-a bătut niciun record la 400 metri cârnaţi, n-a prezis niciun cutremur, e un scandalagiu care s-a izolat politic şi care se ceartă cu toată lumea în loc să aducă pace şi înţelegere pe scena politi….staţi puţin, că mi se şopteşte ceva în cască…da, da, am înţeles,…ok, dragi telespectatori rumâni amărâţi, nu luaţi în considerare ultima frază, deci rog a nu se consemna ultima frază….. reiau: care s-a înţeles cu PSD pentru a-şi duce la îndepliniere planurile diabolice, malefice chiar, aş putea spune, de a câştiga un nou mandat prezidenţial neconstituţional, dictatură, dictatură, dictatură, care se foloseşte de pretextul anticorupţiei şi care îi asmute pe poliţiştii politici Monica Macovei şi Daniel Morar împotriva inamicilor poli…scuze, rog a nu se consemna nici această frază…care i-a trădat pe Monica Macovei, această mare luptătoare anticorupţie, această mare doamnă a justiţiei şi pe Daniel Morar, acest procuror cinstit, onest, compete…poftim, ce ziceţi?, Morar rămâne la şefia DNA?…Daniel Morar, acest Gestapo, acest Pleşiţă uscat şi obsedat de domnul Năstase? Ok, pauză de respiraţie. Revenim: Băsescu, acest dictator care se foloseşte de soţii Săftoiu să bage pe surse pumnul în gură presei şi să-i asculte telefoanele…cum? sunt la noi acum? păi de ce dracu nu mă anunţă şi pe mine nimeni?…soţii Săftoiu, aceşti intelectuali rafinaţi, inteligenţi şi timizi…

    Deci dragă telespectatorule, ce speranţe ai pentru noul an?

    Cam asta ar fi tot pe ziua de astăzi, cam asta ar fi grila noastră de programe până în noiembrie 2009. Eu mă opresc aici, că nu mai am suflu de atâta indignare.

    Invitaţii au cuvântul. Simplu, concis şi isteric, vă rog. Ok, în ordine… domnule Codrin Ştefănescu, domnule Ghişe, doamna Buruiană, domnule Ciorbea (bine aţi revenit printre noi, isteria dumneavoastră e ca un pansament pentru sufletul nostru), domnule Andon (cam slăbuţ în ultimul timp, dacă nu vă reveniţi cu isteriile, nu vă mai invităm), domnule Mădălin Voicu, domnule Săftoiu, domnule Ion M Ioniţă (un om simplu ca întotdeauna, exagerat de simplu chiar, vă mulţumim că existaţi, dar asta nu înseamnă să vă culcaţi pe-o ureche, în presa scrisă e o concurenţă acerbă la indivizi cu inteligenţă minimalistă, Adevărul nu e singura pepinieră de inteligenţe austere, exagerat de austere, uitaţi-vă şi la Jurnalul Naţional, la Cotidianul, la Evenimentul Zilei)…

  8. felicitări şi viaţă lungă! în arenă, fireşte! mai ales că se anunţă vremi tot mai greu de descifrat pentru neaveniţii noştri”analişti”. a propos, ce zici. sew va trezi la realitate lumea? sau, măcar, o anumită parte a ei? si îîncă ceva: cunoşti vreo propoziţie de bine a noului Mare Licurici a propos de echipa diriguitoare de pe maulrile dâmboviţei, în general, din Dealul Cotrocenilor, în special?

  9. Aha, deci:
    Tnonomatu’-film prezintă:
    “Vorbe Grele”
    În rolu’ principal: Tonomatu’
    Regia şi scenariul: Tonomatu’
    În rolu’ Tonomatului: Tonomatu’
    Fain, abia aştept!
    PS. SĂ NE FIE RUŞINE!!!!(şi off-topic dacă doriţi).
    Rugaţi-l pe Dl. Gâdea, din partea mea, (alţii dacă nu vor, treaba lor) ca la Sinteză, măcar o dată pe săptămână să fie invitat MESSTRUL ION CRISTOIU, căruia nici DVS. nici EU, (SĂ NE FIE RUŞINE!!!!!!!) nu i-am urat LA MULŢI ANI de Sf. Ion…, cel puţin prin intermediului acestui blog…

  10. Bine ati revenit! Sper insa, ca veti schimba unele lucruri in ceea ce priveste atitudinea. Nu imi permit sa va sugerez care anume. 🙂

  11. Buna seara d-le Ciutacu,

    Ce veste buna ne-ati dat!Ma bucur nespus ca reveniti,desi cum ziceti,o sa aveti destul de multa treaba;nu ne lasa altii pe noi sa traim si noi ce sa facem?Sa nu mai aburim oglinda in situatia asta?!Ma straduiesc eu s-o aburez in fiecare zi,ca asta mi-a fost soarta,dar Dvs.sa nu va mai ganditi la asa ceva-sa mergeti inainte!
    Sunteti tanar,puternic si asa trebuie sa fiti.
    Succes mult,Doamne ajuta!
    Cu tot respectul,
    IoanaP

  12. Asta este promo oficial? Slab.
    Nu prea arata a “tonomat cu euro”…..mai degraba cu zacuska! 🙂

    PS: In seara asta Corina a lamurit povestea faimosului lant prezidential. Banuiesc ca acuim urmeaza editii speciale legate de grupa sanguina. Sa vina ghicitoarele si vrajitoarele!

  13. Bine faci Victore ,te-ai hodinit destul ,pe ei si ….lor de pungasi ,pentru prima emisiune ar fii bun Oprescu ,sa ne spuna ce-a facut in capitala noastra ….sau pe ministru turismului ,nu o lasa Base la tine in emisiune ,incearca sa vedem daca vine ,ce zici ?

  14. Ce s-a intamplat cu blogul lui Mircea Badea? Atunci cand incerc sa il accesez imi apar urmatoarele:
    “Conexiunea Dvs. catre acest server a fost blocata automat de catre FireWall!
    Pentru deblocare va rugam contactati administratorul serverului MegaHost

    Trimiteti un email catre Megahost si solicitati deblocarea, mentionand si IP-ul dvs…”

  15. Si daca o comiteai nu era de mirare. Dar vorba aia “nu mor caii cand vor cainii”.

  16. Bine ati revenit domnule ciutacu . Stiam ca Antena 2 nu renunta la serviciile dumneavoastra si nici dumneavoastra nu o sa renuntati la emisiune . Audienta maxima la tonomat ! 🙂

  17. Bravo domnu’ Ciutacu, luptati pana la moarte cu hidra din dealu’ Cotrocenilor. Cum am vazut aseara, in “Ultimul samurai”, moartea innobileaza si, sunt convins, Ioana P. va va trimite omagii si dupa…

  18. @Kuku
    Domnule(doamna) draga,eu il apreciez foarte mult pe dl Ciutacu.Care e problema Dvs.?

    Imi place foarte mult cum gandeste,cum apreciaza valorile,are putere de a descalci ,dezinteresat, ceea ce ni se intampla.Are minte limpede si e foarte inteligent.
    Stati linistit,eu sunt mai in varsta(sau mai bine zis :mai batrana) decat dansul ;gandesc aproape la fel ca si dansul .Sigur ma va innobila pe mine,prima,moartea.Dar din neant,de unde voi fi,daca va ramane asa cum e,ii voi trimite omagii,fiti sigur.
    Cu respect si pentru Dvs.,
    IoanaP

    Ma bucur ca ,asa cum sunt eu

  19. @kuku: Las-o in pace pe Ioana, e o fata deosebita si are niste probleme, daca nu stii despre ce e vorba, mai bine shut up!
    @Victor: Tot ce iti doresti pe 2009 sa se implineasca; sa fii sanatos, tu si familia ta!
    @toti cititorii acestui blog: Multa fericire in noul an, si intelepciune, sa trecem cu bine peste toate greutatile! Va pup!

  20. @don giovanni: daca mai continui cu spamul inutil, iar te banez.

    De Victor Ciutacu pe 11 January 2009 la 12:09 am (#)

    Al mai folositor spam e spamul util.

  21. Este foarte bine ca te-ai reintors domnule Ciutacu !
    Este nevoie de dumneata , ca vad ca opozitia este cam bleaga in tara asta !
    Fara o presa concurentiala puternica , democratia este al dracu’de firava !

  22. abia asteptam comentariile si analizele care il vor pastra pe basescu la putere, mascate in critici

  23. Baga mare fratioare!Tara este in pericol! Nici nu stiu daca nu este prea tarziu. Dar cel putin nu va predati. Tuturor luptatorilor din mass- media le tin pumnii si sa speram ca va fi bine.JOS TIRANII!!!

  24. Marius Tuca ,Rona si Vadim vroiam sa amintesc din perioada respectiva ca la Diaconescu DDD deci oglinda aia teve se facu tam-tamu si fiecare e persoana lui, singular . Nu pot sa ma adresez ,deci cu Tuca -tonomat tu si Diaconescu alt tonomat tu .Nu -i asa ? E , hai lasa astea si…zici ca ti-a priit plimbarea , excursia , dupa cum citii . Sa fii sanatos !

  25. Întrebarea zilei

    -România ar putea fi la masa bogaţilor ?
    -Da! Sub masă. Ca ginitor al jocului de picioare.
    (răspunde veşnicul Mugur al BNR)

  26. IoanaP
    Multa sanatate doamna. Eu incercam sa sugerez ca nu tot ce este antibasescu devine automat si bun. Ca unu’ are a trait multi ani in comunism, nu pot fi de acord cu promovarea “intelepciunii” lu’ Serioja Mizil si Medelin Voicu. Atat cat v-am putut percepe sunteti o persoana cucernica. Nu vreau sa cred ca va situati pe aceeasi linie cu cei doi derbedei si progenituri nomenclaturiste – singuri au recunoscut – care faceau orgii… de tot felul, pe timpul cand noi, muritorii de rand, stateam la coada si pentru painea pe cartela. Altfel, fiecare este liber sa gandeasca ce vrea..

  27. Are ceva-ceva dreptate SuKaRiT-ul,s-ar putea ca acum sa fie opurtunitatea cea mare.V-G sa fie cea fost Sinteza.Fiecare dintre realizatori are stilul sau iar conditia,nu cred,ca si-o pot depasi.La un studiu,sub lupa,se poate observa cu usurinta ca emisiunile bune sint facute de “batrini” :I.Cristoiu,d-na Dragotescu,CeTePeul,Hurezeanu,etc.oameni cu multa experienta.Cei de la Realitatea au construit,adunat,timp de un an de zile.Au acum cam tot ce este mai bun,interesant,vocal pe “piata”media din domeniu.Iar prezentarea,”grafica “lor este excelenta.
    Fara domnul Cristoiu,dl.Gidea,cu tot respectul,este mort si ne ingropat.Si-a atins limitele.In prima editie din an sa-ti prezinti “productiile”personale,niste cintecele cintate fals,fara voce…jalnic.
    “Echipa istigatoare” nu exista.Era,defapt,maestrul.
    Si Bogadan are dreptate,promo-ul este banal,sters,fara identitate.Nu mai degaja “forta tavalugului” celui di-nainte.
    Infine,se poate trece si peste asta.M-am dezumflat.
    Mult succes!

  28. @kuku: nu-mi aduc aminte ca orgiile cuplului Serghei – Medelin sa fi constituit vreodata subiect al emisiunii mele. si Basescu a recunoscut ca a umblat pe la curve prin porturi, dar asta nu-l impiedica sa fie presedinte al Romaniei. unul slab, dupa parerea mea…

  29. Nu cred ca e treaba ta sa mori. Tu ai alta treaba din cauze intrinseci si extrinseci. Ei bine, aceste din urma “cauze” sunt sempervioaie. Iar tu, sa mori? Nici vorba … Si, bine ai zis, chiar daca altele ti-au fost cuvintele, s-a cam umflat taratza in dansele, in cauze adica. He, he!

  30. Pentru PSD

    Ticalosilor, N-am votat acest PSD!

    1. De cind un nimeni ca Ilie Sirbu poate sa-i puna pe tava PSD-ul lu Traian Basescu fara ca nimeni cu autoritate la electorat sa-l poata impiedica?
    2. De cind niste mediocri ca Gabriel Oprea, Oprisan, Ilie Sirbu etc. (ce persoane insignifiante dintr-odata importante!) sau alti locali minori reprezinta partidul la nivel national?
    3. De cind a devenit PSD Cluj atit de important incit sa hotarasca cine conduce tara? Cite voturi a avut gasca lui Basescu de la Cluj incit sa-si impuna punctul de vede in partid (Rus, Dincu, etc sint vinzatorii PSD-ului inca de acum doi ani)
    4. Eu cred ca toti acestsi neinspraviti vor veni miine cu “argumente” sa-l votam pe Traian Basescu (cel mai mincinos si ticalos dintre toti, tzatza politica a Romaniei).

    Concluzii:

    Rupeti PSD-ul ACUM, domnilor Ion Iliescu si Adrian Nastase!
    Noi am votat pentru dumneavoastra nu pentru acesti indivizi care ies acum in fata, (inclusiv Geoana).

    Atentie ne incaleca minciuna de stat si prosii cu scoala, care sint foarte periculosi (n-au mama, n-ai tata!)

    11.01.2009
    Felicia, Iasi

  31. Pentru Antena 3

    Faceti stiri neinteresante, bilbiite, cu stiristi slabi, cu ecranul impartit, derulindu-se intr-o parte aceleasi imagini enervante pina cind schimbam canalul injurindu-va pentru neprofesionalism.

    11.01.2009
    Felicia, Iasi

  32. Idealul suprem al românului este să comenteze, blameze, demonizeze tot ceea ce a fost ieri, chiar dacă el există graţie perioadei trecute, fără de care ar fi rămas tot argat, slugă la boierul satului, la grecotei, la turc, la rus, la neamţ la toate liftele pripăşite pe pământul ăsta care suportă atâta ignoranţă, ingratitudine, inconştienţă şi primitivism.
    Din 1946 până în 1989 ne-am năpustit ca berbecii în burghezo-moşierime, am condamnat cu mândrie proletară chiaburi, boieri, patroni etc, etc. Strigam pe toate coclaurile că Stalin şi poporul rus libertatea ne-au adus, iar Ana Pauker şi Dej au băgat spaima-n burghej. Istoria lumii începea cu 23 august 1944, ziua în care tata a murit în încercuirea de la Iaşi.
    Acum istoria lumii începe din 22 decembrie 1989, dată la care au apărut licuricii, s-a împlinit visul românului neaoş de a pupa în … tot occidentul, de a-şi renega istoria, religia, cultura, de a adopta formele fără fond ale unei lumi care nu a fost niciodată nici mai bună nici mai rea decât a noastră, visul românului la cai verzi pe pereţi.
    Acum, chiar şi cei mai înrăiţi comunişti tună şi fulgeră, zi şi noapte, împotriva comunismului, neconştientizând că nu comunismul a fost răul, ci omul, natura umană, care nu se dezminte niciodată, natura sălbăticiei şi a urii, natura hoţiei genetice.
    Un mare comunist al tuturor timpurilor a aruncat în neant un popor întreg, credul şi gură-cască, şi a inventat, împreună cu alţi agenţi dubli duşmani ai acestui popor, mitul fostei securităţi, mit menit să exonereze pe capii comunişti de răspunderi. Uite-aşa, tineretul, care nu ştie cum au stat lucrurile, şi-a făcut un ideal din condamnarea comunismului şi, mai ales a securităţii. Tineretul nu are de unde să ştie că până în 1964 securitatea nu avea nimic românesc în structura ei. Toţi capii erau ruşi, unguri, lipoveni, greci refugiaţi politici (pe careMoscova ni i-a predat cu proces-verbal şi ni i-a instalat peste tot, de la Oradea până la Bucureşti, Piteşti, Iaşi, Botoşani etc) şi alţi alogeni. Securitatea anilor 1964 – 1989 nu are nimic comun cu atrocităţile săvârşite de alogeni. Dimpotrivă, ea se afla în opoziţie directă, dar ascunsă, chiar cu conducerea statului de atunci. Cei care pun în cârca securităţii atrocităţi nu ştiu că eventualele fapte reprobabile nu erau acţiuni ale securităţii în general, ci ale trupeţilor de la securitate şi ale unor monştri strecuraţi în securitate prin intervenţie CC al PCR. Este nedemn şi inuman să condamnăm grupuri sau categorii de oameni in corpore. Asta fac numai fasciştii. Iar dacă lucrurile stau aşa, este păcat că nu se mai naşte un Hitler, să ne cureţe pe toţi şi să ne vină mintea la cap.

  33. Florescule,
    Pe undeva ai dreptate, dar nu in totalitate. Sunt cam de varsta ta si stiu bine cum a fost si cum este si lumea, si viata, si oamenii, si romanii. Eu tot mai cred in neamul meu.

  34. Am inteles ca s-a deschis sezonul “pescuitului la copca” iar “al mare si tare” sta cu scula-n sus, gata sa mai agate vreo boarta si sa-i faca Palat de Gheata cu doua nivele(din sase!). Miine-poimiine se deschide si sezonul la “gugustuci”, asa ca sirb-u si rus-u abia asteapta sa “sara la cap”. In rest, sesiune reusita pentru ca tot “Vorebe(le) Grele” ramin unele cu greutate care-i pica greu ‘mnealui.

  35. @ alex.dumitrascu: cred ca spam-ul incriminat era util pentru ca era la obiect (jurnalismul la romani), chit ca era copy-paste dintr-un material depsre Realitatea TV de pe bleen.ro. Deci nu era spam, n-asha? Da’ nefiind blogul meu, sigur ca dl. Ciutacu are dreptul sa baneze ce vrea, cum vrea. Ce mishto suna, “a bana”, parca te gandesti la “a semana”, “la banat si semanat” cum ar face mai nou Badica Traian (ptiu, mi-a iesit…)

  36. @don giovanni: ti-ai dorit-o, ai obtinut-o…
    @Felicia: eu nu-s nici PSD, nici Antena 3. ori postezi la subiect, ori pleci

  37. Victore, termina cu chestiile astea macabre ! Cum sa mori, mai frate ? Pai, avem si noi niste tineri cu mintea iute, niste tineri curajosi, care ne exprima de fapt pe noi, romanii, si tu cobesti ?! Doamne fereste, nici in gluma sa n-o mai spui ! Sperii copilul. Apropo, de copil ! E tare, baiatul ! L-am citit! Ai un demn urmas ! Sa-ti traiasca ! Are in el umorul tau si e si frumusel ! Bravo tie ! Si bineinteles mamicii care l-a facut !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.