Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > The bitch is back! Povestea continuă…

The bitch is back! Povestea continuă…

Ne-am cunoscut, acum nişte mulţi ani (ce ne-am hodorogit amândoi!), certându-ne în direct absolut oribil. La Realitatea, din cauza lui Patriciu, dacă vă puteţi închipui, arză-i-ar focu pe maţe să-i arză de eolian şi de petrolist. Ne-am împrietenit şi mi-a devenit parteneră de emisiune, la Vorbe grele; ulterior şi de echipă, la Sinteza zilei.

Timp în care, cu extrem de scurte pauze, am hrănit împreună imaginaţia bolnavă a tuturor masturbatorilor de vocaţie cu acces la Internet. Într-o ordine (oarecum riguros) cronologică, am dansat-o la nuntă, am tăcut amândoi despre acelaşi lucru la divorţ, mi-a fost amantă, m-a părăsit pentru Gâdea, m-a înşelat cu Bendeac în Cancan şi, în esenţă, cam tot ce se putea mai rău în ochii oamenilor de bine cu peşte de sticlă pe mileul de pe televizor. Niciodată, până la preluarea Oficiosului de către grupu’ labeunu, nu ne-am pus vreodată problema că ar putea ajunge la Jurnalul Naţional. Ne gândeam că ar fi păcat să stricăm bunătate de prietenie pentru o relaţie de serviciu şi, vrând-nevrând, de subordonare. A fost alegerea ei să părăsească Evenimentul zilei şi, sincer să fiu, nu mi se pare că foştii ei angajatori şi-ar fi rupt hainele de pe ei de durerea despărţirii. Noi doar am recuperat o valoare nefolosită suficient dintr-o piaţă liberă şi ne bucurăm că ne-a devenit colegă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

124 thoughts on “The bitch is back! Povestea continuă…

  1. Eu am pretentia ca, odata cu parul alb din mustati, am castigat si oarece cunoastere la oameni. N-am sa spun decat ca m-am mirat mereu de ce nu vine la jurnal. Si ca remarca din emisiunea lui gadea a contat. Sa fiti sanatos.

  2. Nu stiu de ce multi au criticat-o aici pe blog , mai ales in fosta campanie elecorala , mie chiar imi place fata : are logica , o anumita incisivitatea , dar , MAI ALES , foarte mult BUN-SIMT !!! Felicitari pt. inteligenta decizie de a o lua in echipa voastra… Multa bafta tuturor , mai ales Oanei…! 😀

  3. Maestre Ciutacu, esti obosit. 🙂 Nu eu mi-am exprimat dorinta de a o vedea mai rar la tv (eu, oricum, nu ma mai uit la tv de multisor). Esti prea euforic ca vei sta din nou mai aproape de blondina :))

    ”te-nseli, n-o s-o vezi mai rar la tv…”

  4. Cea mai buna achizitie. Oan este cel mai bun si cel mai ziarist de investigatii pe care l-am vazut in ultimul timp. u avea ce sa caute in redactia slugilor pupinbasecsciene.

  5. Te urmaresc zi de zi,dar nu-mi convine ca emisiunea ta se suprapune cu Sinteza Zilei.Referitor la Oana,cred ca este cea mai buna jurnalista pe care am citit-o vreodata,iar la TV este extraordinara.Toti moderatorii de la trustul Mogulului sunt cei mai tari.Mult succes sa o tine-ti mereu asa sa se oftice basestii.

  6. Felicitariiiiiiii………, pentru obtiunea facuta !
    BAFTA si la mai mare !
    Cu Nea VALI,nimic ? Ha,Ha,Ha….. !

  7. Imi place gagica doar ca uneori este cam enervanta atunci cand ia pe cate cineva la intrebari. Ala da sa raspunda dar nu apuca sa scoata mai mult de-o consoana-doua, urmata de-o vocala, eventual, ca-i si baga alta intrebare si iar da ala sa raspunda si iar ii baga o-ntrebare si tot asa … cam naspa, nu crezi ?

    daca este reporter si meseria ei este sa puna intrebari, atunci, chiar daca o enerveaza raspunsul, sa-l lase pe ala sa manance tot ce are de mancat si apoi sa-ntrebe in continuare. Stiu ca asteapta raspunsuri fix la intrebare si nu pe langa si ca-i plac raspunsurile destepte si logice dar nu poate avea asemenea pretentii de la oricine, mai ales de la politichia autohtona !!

    Asadar, slow down, gagica, invata sa nu faci din interviuri sau talk-show-uri, duete de calitate indoielnica.

    Parerea mea !!!

  8. Nu pot sa cred ca te-ai asociat cu ea… nu imi place absolut deloc, ma enerveaza la culme….

  9. A fost alegerea ei sa parareasca EVZ? Asa se cheama acum disponibilizarea cu trei salarii compensatorii? Hai, ca asta-i buna! :))

  10. @Teo: putea sa aleaga sa ramana; cu salariul micsorat si necompensatoriu
    @Eugenia: o sa supravietuiesc dramei de a te fi dezamagit

  11. Daca o papa rechinul, sigur o sa sufere. Nu o sa mai poata sa se scufunde, de cate aere are in cap. Sigur, voi doi va potriveati, pentru ca sunteti si geniali si modesti

  12. Dom’le Ciutacu, nu stiu altii cum sunt, da’ pe mine incrancenarea asta din presa romaneasca ma intriga… Poate am sezut eu prea mult prin alte tari, unde jurnalismul se face cu mai putina patima… O fi vreo particularitate genetica a romanului? Hm?
    Toate cele bune!

  13. Echipa e buna, e tenace, e rezistenta, dar e cam mica,mica,mica (cum ar spune nea’ Mircica), intr-un cuvant, este O.K.!
    Teama mi-e ca la “vremurile” astea, daca nu mai faceti ceva “achizitii”, veti rezista cu greu.
    Extrapoland, pacat ca romanii(si acum vorbesc despre popor) nu au fost niciodata in stare sa faca, dar mai ales sa se manifeste ca o ECHIPA adevarata, iar istoria ne este martora!
    Oricum multa BAFTA SI PUTERE DE LUPTA pentru fiecare “centimetru”!

  14. Oana e acolo unde trebuie sa fie. Se intregreaza perfect echipei din care face parte…o echipa *aroganta si geniala*, unii mai aroganti(Ciutacu, Badea) altii mai putin (Gadea) dar toti indubitabil geniali! Si nici nu cred ca ar fi reusit o mana de oameni sa fie atat de geniali daca nu ar fi fost atat de aroganti! Multe succesuri si pe viitor :))

  15. BRAVO!!!!!!!OANA, in sfarsit .Era si timpul.probabil erai OAZA in acel desert de idei si plin de laude si p………sme la adresa celui mai iubit.Inca o data ,BRAVO!

  16. Victor,am gasit din intimplare asta,era vorba de Oana Dobre:

    Si pana la urma, cand o iei la JN?
    De Elena pe 14 April 2009 la 2:16 pm (#)

    @Elena: cred ca niciodata. nu mai e nici o greseala, merci se semnal
    De Victor Ciutacu pe 14 April 2009 la 2:20 pm (#)!!! .Never say never???

  17. E o persoana frustrata. Ai luat-o de mila. Nu are nimic in computer . Va strica peisajul si emisiunea. Nu merita atentie . Sotia ta e o perla . Ai o familie frumoasa .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.