Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Tentaţia absolută a puterii absolute

Tentaţia absolută a puterii absolute

Dincolo de greţoasele ode care i s-au adus şi de consfinţirea abolirii democraţiei în PD-L, Elena Udrea face ce ştie şi ştie ce face. Urcă politic pas cu pas. Creşte-n influenţă zi de zi, îşi elimină unul cate unul adversarii şi urmează punct cu punct traseul prestabilit al devenirii ei politice. Injectată de propriile-i ambiţii şi, în paralel, modelată discret de făuritorii care-i stau în spate, femeia vrea putere. Dar nu orice fel de putere, ci pe aceea absolută. Şi, pentru asta, nu se va da în lături de la nici un gest, decizie sau atitudine politică. Exclusiv frivola de altădată a devenit, am serioase îndoieli că natural, rece şi calculată. Iar calculul politic câştigator pare a fi, ne-o demonstrează istoria recentă, bifarea poziţiei de edil-ăef al Capitalei înainte de asaltul piscului Cotroceni. Până şi ministerul pe care-l gestionează a fost croit de umbroşii strategi astfel încât noua stăpână a lacheilor portocalii să se antreneze în condiţii de joc pentru marele derby cu Sorin Oprescu. Fiindcă nu cred că, în actuala conjuctură administrativ-politică a Bucureştilor, îşi poate închipui cineva că Doctorul nu va accede in turul doi al localelor. Marele semn de întrebare e dacă, pe fundalul prăbuşirii pedeliste, Elena Udrea este cea care-l va concura…

Comentariu pentru infoportal.ro

UPDATE. După ce-am auzit de la un şef de IPJ că nu-i nimic nerespectabil în activitatea de cămătărie, azi aflu de la primul adjunct al ministrului că şeful Poliţiei n-ar fi străin de nişte asasinate la comandă. Toţi sunt în continuare pe funcţii…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

129 thoughts on “Tentaţia absolută a puterii absolute

  1. Nu stiu…daca am o problema…dar la mine-n cap nu incape cum e posibil sa traim asa ceva…in secolul 21… dupa ce acum 21 de ani Lucian Matis a murit impuscat, strigand “Libertate”.

    Recitindu-ti textul …mi-am pierdut acum, in acest loc, iremediabil…ultimul dram de speranta.

    Ce drac sa mai sper?Ca nu se va vota la foc automat?
    Ca se vor rari din majoritarii talambi odata cu venirea iernii?
    Astia au inviat mortii din morminte la alegerile trecute…deci si de-ar crapa din ei pe bune…tot nu s-ar vedea la urna.

    Nasol moment.
    Sa bem pentru asta=))

  2. nu stiu ce sa mai zic de fata asta da sigur are o mana dreapta foarte convingatoare de a ajuns la nivelul asta si nimeni din partidul “capetelor de nuca de cocos” sa nu se ridice in 2 labe(ca de obicei stau in 4 in fata lui Base) si sa aiba un punct de vedere
    pur si simplu zici ca sunt niste gaini carora le-a fost retezat capul
    sunt curios daca Base in prostia lui ar anunta maine ca vrea sa mai taie salarile cu inca 25% ce ar face leprele alea din PDL?

  3. victor mi-a venit o idee geniala in legatura cu salariile diminuate cu 25%
    si acum sa o explic:au fost dupa sondaje circa 5 mil care au votat cu basescu(si ca sa le spun pe nume -idioti dracului), deci prin urmare au ales ca deciziile pe care acesta le ia sa se rasfranga asupra lor, de acord?
    atuci frate ia si taie-le astora 50% poate si mai mult si lasa-ne pe noi astia care am votat cum ne-a dictat constiinta, lasa-ne in pace
    daca majoritatea e proasta de da in gropi de ce trebuie sa sufere si aia cu un pic de ratiune si inteligenta

  4. Cu o cultură politică organizată după regulile adversității, este firesc ca învingători să fie doar cei al căror interes pentru viața societății să fie pur sportiv. Cine lovește mai intens și pozează mai bine în ”Salvatore della patria”! Fotogenic, dar indiferent față de valori și principii. Asemenea întregii societăți. Fiindcă ce se aseamănă se și adună!

    Poate că avea dreptate Emil Cioran care își expunea drama interioară întrebând retoric într-o scrisoare personală din 1933:”Dar cu ce am greșit eu de trebuie să spăl rușinea unui popor ce nu are istorie?”

    Un răspuns l-am primit de la PDL București (în limbaj specific), acolo unde zilele acestea a răsărit soarele! Și se împarte lumină! Nu-i așa că se profilează un nou Mesia?! Suntem gata!

  5. Dragilor, noi toti vorbim discutii. Intr-un fel e bine, ca ne mai descarcam, facem consiliere fara sa ne dam seama. Problemele, insa, raman aceleasi. Degeaba disecam si analizam madam Udrea isi va continua urcusul, daramand tot ce-i va sta in cale, Fatuloiu si fii-su vor scapa basma curata fiindca in mod sigur nu se vor gasi probe elocvente care sa le demonstreze implicarea, pe Soric il vor ascunde o vreme ca sa nu mai iasa la iveala si alte nume sonore, etc. Nu scapam de astia… in veci. Asta e un flagel mai rau ca holera.

  6. Doctorul spala pe jos cu zdreanta relaxat.Sa-mi fie cu iertare dar curva cat o fi ea de tunata in laboratoare sau case de toleranta nu se poate ridica la nivelul unui om care a demonstrat ca se poate si altfel.Drept urmare astept sa vad cum gratios,zdreanta,va reveni la o pozitie care i-a adus succes,in speta,capra.

  7. Nu va asteptati ca astia sa renunte asa de usor iar pe seama celor multi slaba nadejde sa nu fie iar pe cai mari.Cei tineri nu sunt interesati cei in varsta se raresc pe cale naturala si la CUM STIU EI SA FURE la alegeri, nu ma mira sa o vad pe madama asta presedinta Romaniei.
    Nu credeam ca dupa 20 de ani pot sa aud osanale ca pe vremea raposatului.Tinerii nu stiu ce inseamna asta.Atunci nu aveai alternativa.Acum da.
    Eu zic ca acum este exact ca in vremea lui Ceausescu.Daca oamenii nu reactioneaza cum am dori este ca ACUM POT PLECA unde vor.Atunci nu se putea .Asta este sansa lor ca pot spuneDACA NU VA CONVINE PLECATI. Si multi vor pleca.Pacat ca noi cei in varsta nu mai avem unde pleca decat la 2 metri sub pamant.Oricumi ii astept acolo.Si pe Basescu si pe Boc si pe Udrea. Loc este destul

  8. Legat de update. Şi prezidentul a “dispărut” o flotă şi e pe funcţie… Ales şi reales după ce “triunghiul bermudelor” a acţionat în Marea Neagră.

  9. M-am abtinut de la a comenta pana acum pentru ca daca as lasa frau liber sentimentelor si as spune chiar ce simt si ce gandesc despre Udrea, s-ar putea sa instig la anumite chestii, iar eu spre deosebire de Soric si Igas am unele notiuni despre legea penala. Insa cand vad afirmatii de genul “lasa, ca nu are cum sa iasa Udrea, poate fi combatuta cu argumente etc.”, ma intreb daca cei care scriu traiesc in Romania sau in afara. Cam tind sa cred ca in Romania.

    Nu pot sa inteleg cum cineva mai poate avea orice fel de speranta ca ar exista descutii si dezbateri cu argumente in politica romaneasca. Ma uit cu stupefactie si la comentariile postate, cel mai rau lucru pe care pare sa il fi facut Udrea poporului roman care a votat-o si bag mana in foc ca o va vota iarasi, este ca e curva. Nu stiu zau, daca era fata mare facea treaba la turism? Adica ne ajuta moralitatea ei eventual cu niste strazi, aeropoarte, gari, ceva?

    Raman efectiv interzisa la asemenea comentarii, si imi dau seama cine sunt cei 5 MILIOANE care l-au votat pe mizerabilul ala iarna trecuta. Nemernica asta va fura impozitele in draci, va sfideaza cu un tupeu si o trufie rar intalnite in partile astea de lume, ea si cu barba-su fac ordine cu hidrocentralele si toate activele statului pe care le-ati platit voi cand faceati foamea in anii 80 si multe altele asemenea si mai credeti ca “domne, n-are nici o sansa intr-o discutie pe argumente solide”, ca drobul de sare si tot asa.

    Pai fratilor, eu zic ca va meritati soarta. Am mai zis eu, aici a fost unul odata, ii zicea Ludwig al II-lea, care s-a gandit sa faca el palate cu banii prostilor de bavarezi, care nu prea erau de acord, asa ca a sfarsit tragic pe fundul unui lac.

    Eu una nu cred ca asa ceva se va intampla foarte curand in Romania, de aia sunt convinsa ca in cel tarziu 5 ani o sa scrieti cu totii ode si laude la adresa eminentei Elena Udrea. Cred ca e timpul sa exersati.

  10. @all: da’ vad c-o faceti curva cu o naturalete de parca v-ar fi fost tuturor amanta

  11. Tara asta a ajuns ca o groapa de gunoi , peste care , din cand in cand , mai iese o mahalagioaica si arunca o galeata de zoaie …
    Primim toate galetile de gunoaie in cap , fara sa zicem nimic … Eventual , ne dam putin mai incolo , ca sa aiba loc sa mai arunce !!!
    Este incredibil : dar se pare ca ne simtim bine din moment ce tara e asa de linistita !
    Dormiti linistiti , Udrea vegheaza !!!

  12. Aud că Udrea l-a data afară pe Blaga, din biroul pe care îl ocupa acesta de ani buni. Câte ore au trecut? Lasă că-i bine!! Să se mănânce între ei!

    Bogdan Ocnaru zice că în telefonul lui Mararu este numărul lui Fătuloiu fiul. Iaca de ce s-a suit tac-su în maşină imediat după ce Falău a tras. Şi nici nu s-a inventat teleportarea.

  13. Când ştiu ce conducători avem, îmi vine să-mi fac cerere de primire-n UTC. O vad pe Elena Udrea şi-mi caut costumul de “şoim al patriei” că tot era-n culori “oranj”! Uite-aşa, mă tot întreb dacă să-mi leg de gât o cravată violet’ sau una de pionier, cu bordură tricoloră? Guvernanţii văd că optează pentru ştreang sau juvăţ!
    Oscilez între greaţă şi scârbă, ca-ntre varză murată şi lămâie, după o mahmureala zdravănă cu beţivanii ştol’bocăielilor politice. Pentru cei care n-au prins Epoca lu’ tanti Leana-Cacademiciana, le spun să nu se-ngrijoreze, c-a venit vremea tinerei Nuţi! După rezultatul isprăvii din Decembrie, suflă lumea şi-n fund ca-n iaurt! Votăm ţâţe de mâţe, cu gândul doar la bani şi la puţe. În ţara lui Curpictat unde artiştii „restructuraţi” au ca singură speranţă sinuciderea, „unicacandidată” şi-a pus fofoloanca EU-lui personal pe şezutul – scuze: şezătoarea! pedelepupycureştilor sub lozinca: „Să fie readus modelul politic Traian Băsescu”! Îhhhm! În cazul ăsta aştept întâi să se usuce şi să cadă!

  14. Victore, no offense, dar pe fata ei scrie curva. Daca nu o vezi acum curva, mai mult ca sigur a fost pe la inceputurile ei si cum o curva ramane tot curva, aia e si acum.Sincer, nu vad nici o masura la tot ce se intampla si ma tem ca vazand asta, talibanii portocalii prin mai mult tupeu, mi-e frica de ce-ar putea face curva “intunecata”/” eminenta blonda” cand va avea puterea absoluta.

  15. @mcbadea: n-am scris cum o vad, ci doar mi-am exprimat uimirea perpetua ca traiesc in mijlocul unor oameni plini de certitudini

  16. Am ajuns sa ma satur de tot/de toate.
    Nu credeam ca am sa mai vad/sa citesc despre COMUNISM dar uite frate ca se poate.
    RAU DE TOT am ajuns. Niste lichele.
    eu lucrez in sistemul sanitar si cata perversitate am vazut si vad nu mai comentez. Intr-un an am avut patru manageri si fosta secretara doamne cum il mai perie pe actualul si inainte il injura. Asa ca asta este romanica noastra.

  17. Au dreptate cei din afara cu coruptia. Daca erau demarate toate procesele la timp (ascunse prin “sistemele” de spagi sau influentate politic etc) si sentintele erau corecte, aveam o Romanie curata. “Romania curata” e a lui Prigoana ?

  18. Cantareata cheala as asimila-o cu o gaura neagra care absoarbe logicul si realul si ne transpune pe toti in ridicol.nu stiu daca mai putem sa ne salvam ca dobitocii deja au intrat in raza ei gravitationala.si cum haleste un manunchi de oligofreni cum atractia creste si apar mai multi gravitoni.si dupa cum cunosti in patria nostra multe vite sunt.

  19. Tupeul ,mitocania si hotia lor ,se bazeaza ,cu succes,pe indolenta generala.
    In cu totul alt regisru de idei,l-as intreba pe Plesu cel moral ,despre Raul Sorban(cand a cerut,eliminarea de la catedra a profesorului Sorban).

  20. m-as bucura sa ramana doar sefa peste bucuresti, dar cred ca visele ei sunt mai mari. daca va candida in 2014, 100% va castiga. tot ce putem face noi e sa votam impotriva. penibil si fara folos stiu…

  21. Scuze ca revin si pentru ca m-am exprimat gresit, trebuia sa scriu ca “ar fi” si nu ca “e”. Mea culpa. Ideea era ca nu asta ma pasioneaza / intereseaza si n-ar trebui sa pasioneze / intereseze pe nici unul dintre noi astia care nu stim sigur daca “e” sau “ar fi”. Important pentru noi e ce face cu pixul si cu influenta pe care o are. In nici un caz viata ei intima.

  22. update: camataria e ok,omul ala care i-a zburat creierii unui nefericit nu este asa mare interlop,procurorii sunt parati de un sef al Politiei ca iau mita,capii Politiei si-o trag reciproc,mai scapa cate unu vreun adevar strategic spus despre asasinate,dar nimeni nu pica.
    Domnule Ciutacu…in ideea magica de reformare totala a statului,cu oameni care ar rezista unor atacuri politice dure,este cumva o nebunie sa consider ca niste indivizi ar bate la usa unor ministrii,acasa la dansii,pentru a-si prezenta anumite…nemultumiri?

    Intreb asta pentru ca la nivel de perceptie mediatica,aceste gasti infractionale,par extrem de bine inchegate.

  23. @emigranta in München * N-au fost chiar 5 milioane care l-au votat pe TB, au fost cam 4 milioane. De fapt, alegerile au fost fraudate si Mircea Geoana a castigat detasat. In iunie 2010 GSS2000 a realizat un sondaj de opinie la cererea PNL-ului. Una din intrebari a fost : cu cine ati votat in turul 2 in 2009 ( ar trebui pusa la toate sondajele ) ? Raspunsul a fost : 56.0 % cu Geoana si 44.0 % cu Basescu. Geoana a avut 5.204.102 voturi ( voturi reale ), Basescu 5.274.063 ( voturi reale plus manarii electorale ). Inseamna ca pentru Basescu au fost 5.204.102 * 44/56 = 4.088.937 voturi reale. Manarii electorale 5.274.063 – 4.088.937 = 1.115.165 voturi. Luand in consideratie erorile inerente unui sondaj, voturile din diaspora, altele, putem totusi aprecia ca s-au furat cel putin un milion de voturi, si ca pentru Basescu au votat aproximativ 4-4.1 milioane de votanti.

  24. Treaba sta asa: PDL este cel mai tare partid , oricat ati macani voi din gura .. Sunt UNITI , le merge mintea , bravo lor …
    Antonescu , Ponta ? Cine sunt astia ? … Fac doar concurs de dictie si frumusete pe la televizor , tare m-as mira sa nu fie mana in mana cu Basescu , ca prea sunt mielusei !!!
    Ei tipa asa doar pentru prostii de la televizor !!!
    Si apoi tu si Badea ?… Ati zis ca daca nu se scutura geamurile de la CNA nu mai faceti emisiune … vad ca n-aveti nici o treaba … v-ati dat cocosi , si ???…

    O zi buna … nu te obosi sa-mi raspunzi ca nu mai trec pe aici … Am vrut doar sa stii si alta parere , pentru ca , nu-i asa ? , vad mai sus ca toti avem pupincuristii nostri !!!

  25. Udrea poate fi in cel mai bun caz Kill Dick;o recomanda experientza si rezultatele obtinute pana acum.,,Kill Bill” e o poveste despre codul onoarei,lucru care la noi lipseste cu desavarsire…..e doar o notiune din DEX.

  26. Victore,

    incearca sa spui “fecioara Elena Udrea”. Daca te bufneste rasul, asta valideaza certitudinea noastra.

  27. Intr-o tara normala, cineva ar trebui sa raspunda! Cum adica asasinate la comanda de care seful politiei nu este strain?! Sunt sigura ca se intampla de multi ani.
    Ma cutremura lipsa de reactie a noastra si faptul ca nu raspunde nimeni! Oamenii astia raman in sistem? De ce, domnule presedinte?

  28. Nu pierdeti din vedere ca d-na Udrea si-a cistigat voturile in circumscriptia electorala bucuresteana prin marele boom propagandistic de a sterge pardoseala cu mopul,de a impleti cu andrele si de a imparti sarmale in parc, asadar nu se cer cine stie ce competente, putina suavitate in activitati casnice ;o alegere prea putin macho din partea electorilor, as spune.
    Totodata este de retinut ca bucurestenii-cine or fi si bucurestenii astia? , in general au preferat ca primari ai Capitalei persoane provenind din localitati marunte, dar care cel putin nu s-au apucat sa coseasca pentru captarea simpatiei publice.
    Cum pina la viitoarele alegeri este destul timp pentru o sumedenie de scenete tot mai elaborate, prabusirea pedelista s-ar putea sa nu conteze.

  29. Eu unu o propun pentru ministerul apararii. Nu a facut armata, dar cel putin comanda “culcat” o intelege perfect.

  30. Buna ziua.
    Am o intrebare: este pe bune ca au aprobat pdl-sti legea ca cota unica sa scada de al 16% la 10% sau au votat iarasi din greseala?

  31. Un singur lucru ar trebui inteles dupa 20 de ani de ‘alegeri libere’: in Romania nu exista conceptul de ‘strategie’ politica sau de orice alta natura. Suntem, prin definitie heirupisti, ad-hochisti sau orice alta eticheta echivalenta doriti, care sublinieaza calitatea de a avea o idee aupra carei ne aruncam fara discernamant. Motivul pentru care functioneaza: exista mijloace financiare. Basescu nu si-a propus o dictatura de durata, nu si-a propus fiica la Bruxelles, nu si-a propus sa devina un Putin pentru un viitor Medvedev in balerini albi si maieu leopard. Si-a propus, punctual, acum 6 ani sau cati su trecut de la jacheta portocalie, sa ia puterea. Dupa…om vedea noi! A avut mijloacele financiare sub forma acolititilor saturati de bani furati si avizi de mai mult, si a luat puterea. S-a trezit intr-o dimineata junioara ca se vrea ‘afara’, au actionat repede pe o idee pe care oricum n-au inteles-o: europarlamentar? tre sa fie ca la noi da’ astia vorbesc limbi straine langa tine. Hai ca te trimite tata. S-a intamplat ca una din sursele de finantare sa aiba o pitipoanca blonda care se vroia in costum si cu diplomat in mana sa s-a saturat de vuitoane, i-au gasit Elenei o functie publica. Din scandal in scandal, heirupist, duduia a capatat notorietate, si continua. Nu exista nici o strategie. La fel cum, la nivel individual, romanul nu are o strategie de viata. Traiti heirupist, ati votat Basescu fara sa va ganditi de ce sau ce se va intampla dupa, inghititi lingurita cu lingurita scandalurile si balacarelile politice fara sa va ganditi ce se va intampla pe termen lung, fara sa existe o regrupare dupa o pierdere, un moment de recul, de gandire, de planificare. L-am ales din nou pe Basescu, e rau, vine FMI, ne dau afara, ce facem? Pai n-am timp sa ma gandesc acum, incepe emisiunea de scandal sau trebuie sa cumpar tabloidul de la colt, om vedea dupa ce facem…
    Imi pare rau o spun, dar culegeti ceea ce semanati. Nu spun ca meritati per se, dar pe moment da…pana ce nu schimbati modalitatea in care va responsabilizati, individual, in societate, n-o sa se schimbe nimic.

  32. Prestatia de alcov a Elenei Udrea ma lasa rece, nu am, in privinta asta, nici informatii pe surse, nici interes, deci nu am nici certitudini. Insa, urmarindu-i prestatia politica de-a lungul anilor, opinia mea despre omul politic EU s-a transformat in convingere, sau certitudine, ziceti-i cum vreti: EU e o curva de om.

  33. citesc si nu inteleg,de ce cei din bucuresti sunt convinsi ca nu incaleca “urmasa lui traian” si scaunul de primar”cine o impiedica?”votantii din bucuresti,adica cine?cei instruiti,cei care au acces la informatie dar uita sa mearga la vot sub premisa”care ba,ce alalalt era mai bun “sau cei care au iesit in piata si au strigat alaturi de ………?unde se presupune ca sunt o.n.g-urile sau aceia din societatea civila,urla unul in van pe la antena 3 unul ciuvica si urla si urla dar daca in bucuresti nu a ajuns inca foamea si durerea si necazul ii doare drept in cot si cu iertare,a fost bine la mitingul vostru [badea si ciutacu]insa sa fim realisti se putea si mai bine ,replica”sa de-a domnul sa fim eterni la guvernare”cine o face nerealizabila?cand se stie ca cine numara stie cine sa iasa,asa ca frumos,frumos,incolonati pentru”cantarea elenei-urmasa lui……”pentru ca asa a inceput si atunci……daca inca nu stiti cei care mai aveti batrani intrebatii iar daca aceste cuvinte va dor intrebati-va unde este greseala in demonstratie

  34. furtul, marlania si parvenitismul nu ar trebui sa ne mire, atata timp cat la scoala invatam din povesti ca fat-frumos a trebuit sa fure salata de aur din gradina ursului ca s-o primeasca de nevasta pe fiica lui rosu imparat. sau ca doi ciobani inculti au pus la calea asasinarea unuia mai vrednic, pentru a-i lua oile. furt, calcare pe cadavre, lipsa de etica, morala si bun simt. cu astfel de bagaj plecam in viata. unde mai pui ca suntem un popor care provine dintr-un trib de traci betivani si niste scursuri ale imperiului roman… grea povara genetica!!!!

  35. ,,Diaspora ii da lui Basescu un nou mandat
    Aproape 150 de mii de romani din strainatate au votat duminica in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, dublu fata de cati venisera la urne in primul tur. In conditiile in care diferenta dintre Traian Basescu si Mircea Geoana dupa numararea tuturor voturilor este de 0,6 la suta, sociologii sustin ca presedintele in functie castiga datorita diasporei: 78,87 la suta l-au preferat pe actualul presedinte fata de 21,13 la suta cati au pus stampila pe liderul PSD. 115.832 de romani din afara tarii l-au votat pe Traian Basescu, ceea ce insemana 1,09 la suta din totalul celor care au votat duminica, de aceea presedintele le-a multumit mai ales acestora, fiindca pentru prima data dupa 1989 au votat intr-o masura atat de mare.,,

    Romania Libera 8 dec 2009 …..mi ar fi rusine sa mai dau lectii altora.

  36. Am aruncat un ochii pe postari si deja luam calea cunoscuta! Ba ca-i curva da’ nu-i bai, ba ca e mai buna decat don doctor, ba ca alta mai buna n-avem! Fac pariu ca, daca ati face un sondaj, nu numai ca duminica viitoare am avea primarita viabila, dar chiar si scaunul din deal s-ar clatina sub cur marinaresc! Mare-i gradina lui Dumnezeu si multe creaturi extraordinare o populeaza, drept pt care nu avem decat ceea ce meritam cu prisosinta!

  37. Fara nicio grija, nu e “rece si calculata” cand mimeaza ca se da pe spate la o lauda a portocaliului de la Calarasi. Se “da in stamba” ca de obicei. Oricum, la tupeul de a te “face informativ” , cu banii domniei sale( credit de milioane dar si averea creste cu sute?!), cu ajutorul tastaturii de la centrul de statistica a voturilor ( a se vedea cazul Basescu), cu sprijinul opozitiei dezorganizate care-l vor ataca precis pe Oprescu, cu ajutorul idiotilor( a se vedea votul din sectorul 6), va avea sanse la Primarie. Problema e cati bani din afaceri si parcari vor fi dupa…
    update: Ma indoiesc ca Fatuloiu e “usa de biserica” dar aparent, nici el si nici Toba nu ar da motive obiective de demitere.
    Cui “arata pisica” Fatuloiu, mentionand asasinatele la comanda?
    In ce stat din Europa, ministrii secretari de stat se vaita, a neputinta, fata de crima organizata ? Ce face DIICOT ? Dar DNA ? Sunt banii mei, ai contribuabilului ingrozit !

  38. Amintiti-va secventa finala din ‘Ferma animalelor’: asta s-a intimplat la congresul pedelicului…

  39. Victore, daca tu consideri ca merita, popularizeaza, te rog, textul urmator. E o parafraza originala, ca nu indraznesc sa-i zic ‘parodie’. Maestrul ME s-ar supara. Sau s-ar indigna… Respect!

    DOINA (varianta 2010)

    De la Nistru pân-la Tisa
    Tot românul plânsu-mi-sa,
    Că-i tot pradă de prin case
    Băse, Boc şi Anastase.
    Din Hotin şi pân-la mare
    Jmecheria e în floare,
    De la mare la Hotin
    O ţin tot într-un festin;
    Din Boian la Vatra-Dornii
    S-au vopsit oranj baronii,
    Şi PD-ul te tot mulge
    De nimic nu-ţi mai ajunge.
    Sus la munte, jos la şes,
    Bântuie Băse cu fes;
    Din Sătmar până-n Săcele
    Au făcut păduri surcele.
    Vai de biet român săracul,
    Bugetaru-a dat de dracul,
    N-are bani nici de-ngropare:
    I-ar lua şi locul sub soare!
    Nu e viaţă traiul lui
    Pe moşia Chiorului.
    De la Turnu-n Dorohoi,
    Ticăloşi şi marţafoi
    De-alde Brânză şi Cotoi…
    Şi cum vin cu-autostrăzi
    Râd şi curcile-n ogrăzi.
    Pleacă tinerii cei buni
    La culesul de căpşuni;
    Udrea sub braţ cu Vuitton,
    Săracul făr-de palton.
    Se îmbracă ţoape-n blănuri
    Tremurând de guşi şi cărnuri.
    Pensionarii-n trist alai
    La făină şi mălai –
    Sărăcan de dânşii, vai!

    Cine-ascultă FMI-ul
    Mânca-i-ar casa pustiul,
    Cine-a sărăcit poporul
    Să n-apuce prânzişorul!

    Ştefane, Măria-Ta,
    Tu la Putna nu mai sta:
    Ia-l pe Flutur de-o aripă
    Şi dă-i aviară gripă.
    Nu lăsa pădurile
    Cu lepădăturile,
    Sforile ca să le tragă
    Lor să-şi bage în desagă.

    Doar s-o-ndura Dumnezeu
    Să ne scapi de ăl’lalt zeu.
    Tu din criptă te ridică
    Şi pe Boc să-l ia cu frică,
    Cu foc de la lingurică.
    De-i băga numa-un claxon
    Fuge Zeus de pe tron.
    Dacă bagi două claxoane
    S-au dus dracu’ de Vuittoane;
    Iar de bagi şi girofarul,
    Se-nspăimântă marinarul
    Şi îl ia lumea cu parul –
    Îndrăgi-l-ar drac proclet
    Şi flacăra violet!

    GP

  40. “Urca politic pas cu pas.” Si presa o face si mai celebra pe zi ce trece. Cine a mai auzit ceva de Vadim? A zis parca ceva de Carcotasi si atat…Daca pot sa-mi permit, Elena este o “oaza in mijlocul desertului”. :))
    Nici o acuzatie nu se leaga de ea. Ca apa de gasca.
    Daca o sa se mai vorbeasca in media tot asa de mult despre ea…sigur castiga nu doar primaria ci si Cotroceniul.
    Media trebuie sa vanda publicitate si deci sa faca rating. Udrea,face rating si in stiri prezentate negativ dar si in cele prezentate pozitiv. Asta e romanul…si oricat ar incerca presa noastra sa faca ceva ….tot pentru romani scrie si vorbeste.
    Cine ar citi despre un proiect privind bazele culturale ale poporului peste 20 de ani (sa zicem)? 0,2 % poate e mult. Dar despre ce rochii poarta Elena…nu are sens sa mai zicem ceva…
    Deci hai sa mai discutam de Elena…:)))

  41. @Victor Ciutacu
    Pai daca nu-i curva, insaemna ca-i noua Maica Tereza care ia de la saraci si da la bogati…
    Sau asa ceva…

  42. pdlicii astia sunt dupa alta planeta,sunt veseli,se aleg intre ei,isi canta ode,se pupa in fund unii pe altii,ce au castigat astia frate pe plan politic?nimic.eu vreau sa candideze udrea pentru ca mai mare umilinta decat sa nu o voteze nimeni cred ca nu exista.totusi mai cred ca nu poate sa fie atat de proasta sa candideze sau poate este?

  43. Dle Ciutacu,astia toti,pana la ultimul UDM-rist,isi bat joc de tot ceea ce este sfant,isi bat joc de popor,de media si ceea ce este trist este ca unii dintre colegii dvs chiar nu realizeaza acest lucru.Mi se rupe sufletul pt unele dintre colegele dvs se lasa “prostite” de argumentele Puterii,mai ales ale unora cum ar fi unul Popoviciu de la Timis.Ei chiar nu cred in ceea ce spun si aroganta o folosesc pe post de argument.Mi-e sila de ei de toti si as vrea sa fie ceva mai demne si mai inspirate unele dintre colegele dvs.Madam Udrea chiar va ajunge pe cai mari,asta se vede de la o posta.Are toate atuurile pt asta si sunt suparata si pe Opozitie ca mi se pare ca nu fac tot ceea ce s-ar putea face.In orice caz,pe unii dintre noi,prea putini oameni nu ne-au dezamagit.Multi dintre cei care am facut posibile evenimentele din 1989 nu mai avem timp la dispozitie sa fim ingaduitori.Vom pleca umiliti din aceasta lume si neputinciosi peste poate.Vom pleca cu blesteme pe buze impotriva celor care au tradat tarisoara asta si pe cei care ne-am caznit s-o locuim.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.