Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Ţara te vrea prost. N-o dezamăgi!

Ţara te vrea prost. N-o dezamăgi!

http://www.youtube.com/watch?v=xzSHRJ1nrcg

Continui să nu pricep nu ce l-a mânat în luptă, ci ce caută Cristi Diaconescu lângă Gabi Oprea, Micky Şpagă, Culiţă Tărâţă, Puiu Iordănescu. Sper că libertatea de opţiune.

P.S. Dat fiind că văd că majoritatea n-a priceput despre ce-i vorba, în acest post (care începe cu un filmuleţ) nu este vorba doar despre fostul ministru de Externe. Mă refeream la o întreagă strânsură. Cât despre comentarii, mă uluieşte siguranţa celor care “ştiu ei sigur” motivele. Eu nu le ştiu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

78 thoughts on “Ţara te vrea prost. N-o dezamăgi!

  1. aceleasi motive pentru care ,,au migrat,, si ceilalti.principiile si verticalitatea.dar,mai ales,dorinta arzatoare de a-si respecta promisiunile facute celor care i-au votat…eu asta am inteles…de la toti independentii… ,,si…e logic,nu? din opozitie,ai face…dar n-ai cu ce….

  2. “Continui să nu pricep ce l-a mânat în luptă…”
    Răspunsul ni l-aţi dat tot domnia voastră, Imperatoare (mură-n gură, păi?! 😛 )
    “Ţara te vrea prost. N-o dezamăgi!” Ce, numa’ io să fiu patriot?! 😉

  3. Clipul are o obsesie tainica pt Dl. Cristian Diaconescu prin locul acordat si numarul de cadre, cine stie poate va deslusi cineva “unde bate”.
    Nu stiu ce rost mai are intrucit Dl. Cristian Diaconescu pe care il simpatizam a iesit mototolit rau din Congresul PSD, posibil se va stinge usurel precum Dl. Stolojan

  4. Eu fugeam de acasă fie când mă certam cu parinţii, fie când nu mai era nimic de mâncare, şi ma duceam la bunici. Bunicii erau mai înstăriţi. Analogic:
    – Eşecul lui Geoană la prezidenţiale (“Hai mă tătuţule, i-ar n-ai luat salariul?”)
    – Migrarea către independenţi (“Mamaie, hai ca te ajut şi eu la treabă vara asta, mai ai lapte d-ăla?”)
    – Anunţul oficial al lui Oprea referitor la independentizarea Diaconescu (“Tataie, sună-l pe tătuţu şi spune-i că vara asta stau la ţară – io nu vorbesc cu el”)
    Varianta şantajului este puţin probabilă. Vorba lui Badea, când cineva poate fi şantajat înseamnă că nu a fost un Sf. Petru. Nu că l-aş bănui pe Diaconescu de prea multă integritate, dar înclin să cred – după cum am mai spus în alte posturi – că orice om are un preţ, şi Băse a fost “the best bidder”. Aşa că la bunici mai găseşti o vacă de muls, berbeci de tăiat, etc., şi cât timp ştiu să dau cu sapa, şi ei sunt mulţumiţi.

  5. GHICITOARE

    E facută-n grabă mare,
    Şi nu conţine nimic.
    Doar distruge ce există,
    Fiind de fapt un şiretlic.

    Unii spun că e făcută
    Pentru a schimba ceva.
    Cred că DA ! Doar rectoratul,
    Pentru a-l politiza.

    Alţii spun că, scopu-n sine
    Este-acela de-a prosti
    Tineretul, ce-l de mâine,
    Ce urmează-a se şcoli.

    GHICI CE ESTE !

    Indiciu: A fost adoptata deja in sedinta de Guvern urman a fi supusa spre dezbatere Parlamentului.

    Cine ghiceste primeste, drept premiu, un exemplar gratis.

  6. Daca ar fi ramas Geoana sef in partid,era Ponta langa astia.Miliardele”vorbeste”pe lei vechi,desigur.Intrebarea era aceeasi,cu acelasi raspuns.

  7. Cristi Diaconescu o fi stiind el ce cauta.pana acum nu s-a obosit sa convinga pe cineva, desi probabil ca el crede ca a facut-o destul de clar, doar noi suntem capsomani
    eu cred ca e labil psihic!

  8. Daca ai raspunsul la intrebarea “Care gasca de oportunisti politic sunt mai buni: aia portocalii, aia galbeni, aia rosii sau aia incolori?”, atunci poate gasesti raspunsul si la dilema ta. Si, inca ceva, daca esti in platou cu Serghei Mizil, inseamna ca ai aceleasi exprimari si aspiratii ca si el? Nu stiu de ce am impresia ca pozitia lui Diaconescu e doar un purgatoriu obligatoriu si ceva se va schimba curand.

  9. @valentin: daca sunt in platou (la mine) cu Serghei, inseamna ca l-am invitat fiindca ma intereseaza ceea ce are de spus la un moment dat. daca suntem in alt platou, inseamna ca am fost invitati amandoi si n-am avut nimic de obiectat. daca, insa, intram in acelasi partid si-l conducem impreuna inseamna ca avem aspiratii comune.

  10. Sunt cat se poate de uimita pentru ca diferenta de clasa intre domnul Diaconescu si restul este destul de mare. Habar nu am de ce a preferat sa se bage-n rahat..cu scuzele de rigoare pentru limbaj, dar cam asta a reusit sa faca.
    De acum, nu vad eu prea repejor o cale de intoarcere sau o miscare catre alt partid (decat,cel mai probabil, PDL – oficial si pe fata).

  11. Diaconescu este cu siguranta unul dintre baietii care lucreaza sub acoperire si pe care ii intalnim in toate partidele.Este o practica obisnuita a tuturor serviciilor,infiltrarea de cartite pt a destabiliza din interior partide de opozitie,oprganizatii,sindicate,etc.Un om cu constiinta curata nu ar fi facut niciodata asa ceva;oricum,gestul sau l-a descalificat in fata opiniei publice si a lui nea Nelu.

  12. … sa se consemneze… Uniunea Politrucilor Independenti cauta membri cu CNP. 🙂

    … daca aveti… CNP si va doriti o vacanta luna aceasta… sau daca tintiti mai… sus… inscrieti-va.

    … se naste o noua… forta… politica. 🙂

  13. Stimate domnule Ciutacu, va urmaresc adeseori posturile, si desi nu sunt intru totul de acord cu opiniile dvs., apreciez scriitura, stilul si ironia dvs.

    O mica observatie, verbul “a continua” se conjuga la persoana I singular prezent: eu continuu.

    Stiu ca suna peste mana, insa… asa este corect. O zi frumoasa va doresc si numai bine.

  14. Zice se ca filmuletul este “Povestea unor succesuri”.De ce succesuri vorbim? Ca au reusit sa formeze o clasa destul de numeroasa si si-au ales ca ‘diriginte’ pe Sarbu si pe Oprea ‘tragator de sfori’? Sau eventual ca si-au dat un ‘nume’ sonor Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, care se manifesta mai de graba ca o Uniune Nationala a Prostilor Romaniei? Daca-i asa realitatea ne contrazice, ca aceasta uniune nu este formata numai dintr-un numar de prosti care sa cuprinda doar o clasa, ci din multi altii care se raliaza in aceasta uniune doar sloganul pornit de la seful statului ii’indeamna ‘:”Nu uita ca tara te vrea prost!” si cum sa te opui, daca asa vrea tara?!

  15. @I.I.
    Nene io zic ca ar mere mai bine Uniunea Nationala pentru PROSTIT Romanii. Aia care pot fi prostiti. Stiu ca din pacate-s multi tare!
    Banzai!

  16. Oare C. Diaconescu acum este in FAMIGLIA acelora care vor „look up to him” cu reverenta, recunoastere? Dupa expresia fetei lui Oprea n-as spune ca se da in vant dupa el. Nu-i contest profesionalismul, competenta in domeniul politicii externe si nu-l blamez nici macar pentru faptul ca a sarit in alta barca, daca si-a schimbat atat de rapid convingerile si optiunile politice, dar am mari rezerve acum fata de dumnealui ca a avut vreodata chiar convingeri adanc inradacinate in suflet, pentru ca actiunea sa pripita –din punctul meu de vedere-dovedesc, dincolo de aparenta modestie ce a afisat-o, ca a vrut din tot sufletul sefia PSD. Oare e fericit si multumit acum?

  17. Hah! Partid National! cand de fapt este o formatiune a unor orgoliosi, care se cred buricul pamantului.Diaconescu deja viseaza ca UNPR se va putea afilia la organizatiile internationale. Eu sper ca aceasta formatiune nu se va ‘afirma’ in veci. Mai Bine ar asculta de secretarul general al Partidului Socialist European sa-l sprijine pe Ponta ca oricum lor nu le plac ‘migratorii’ de la un partid la altul.

  18. Au ajuns in Parlament,fiind membri PSD sau PNL.Asa au primit niste voturi.Cea ce fac ei acum,inseamna batjocura la adresa oamenilor,care au votat IMPOTRIVA PDL.Tradus,inseamna jeg moral.N-au nici o urma de jena. Sunt jalnici (chiar si C. Diaconescu si Sirbu)sustinind actuala putere.NU sunt Scuzabili.

  19. Cristian Diaconescu este cea mai mare dezamagire! Nu ma asteptam ca puterea sa-l “corupa” intr-un asemenea hal incat sa accepte sa fie alaturi de cazonii Oprea et. comp., cu “discurs” agramat si, ceea ce e mai elocvent, lipsiti de idei viabile. Va fi un partid de ratati, atat politic cat si in meseria lor!
    In alta ordine de idei, cursul D-nului Stan intitulat conexiuni a plecat de la o premiza gresita-supusenia in fata celui mai tare e o dovada de demnitate: pozitia lui Ratiu/Iliescu de neacceptare a unor arme nucleare pe teritoriul tarii in 1995 (dupa ce scapasem de armele rusesti in 1959 si de Ceausescu si de Pactul de la Varsovia in 1989) era criticata, spre deosebire de polonezi care au inghitit fara sa cracneasca ceea ce li se parea ca suna bine in gura celui mai tare-dovada fiind ca am intrat in NATO cu demnitate, pentru ca oricum aveau nevoie de noi, putin mai tarziu (de ce ar fi trebuit sa intram fuguta in patul altuia, numai Dl Stan stie-in plus ar fi trebuit sa laude pozitia de azi a guvernarii care a acceptat gioarsele americane fara sa cracneasca ca polonzii, ungurii, etc. de atunci).
    Apoi, a fost laudat pozitia polonezilor de a nu accepta fara cracnire pozitia celui mai tare, in acest caz “Europa”!
    Pledoaria lui Stan e o dovada a unor dorinte personale neimplinite ale D-nului Stan, refulate si defulate acum intr-o critica fara noima a celor care au avut inteligenta de a se opune unui pact militar, oricum anacronic si superfluu, in conditiile absentei unui pact opozabil. Si apoi NATO, ca orice pact in care au fost bagate de-a valma tari cu interese diferite si-a dovedit neputinta de a preintamoina si chiar impiedica un conflict armat intre componentii lui: Turcia si Grecia, vezi Cipru si ocuparea unor insule grecesti din zona Turciei.
    Nu cred ca D-nul Stan nu poate intelege faptul ca, daca Rusia va ataca militar Polonia sau Romania, NATO va interveni doar pe canale diplomatice, umbrela lor fiind exclusiv diplomatica si, probabil, informationala-ne vor anunta ca vin avioanele rusesti. Daca in locul lui Putin vine un nou Stalin?! Cei din NATO vor proceda asa cum au facut si cu Hitler, in anii ’30. Churchill, cu imaginea lui romantica despre polonezi nu mai e! Desi, nu cred ca Dl Stan a crezut in vorbele lui Hitler. Churchill vorbea de polonezi si greci doar in virtutea unor interese geostrategice-pe atunci nici nu concepea “desfiintarea” Imperiului Britanic. De altfel, din aceleasi motive geostrategice (si anticomunsite) dorea o debarcare in Balcani si jonctiunea cu armatele lui Stalin pe teritoriul Cehie si Slovaciei de azi.
    Dl. Stan este excelent atunci cand nu-si expune propriile nerealizari-prin anii ’95 nu era in Ministerul de Externe ? Cine stie ce dorinte neimplinite o fi refulat ?!

  20. Va urmaresc emisiunile si-mi place ca ramaneti consecvent in ceea ce credeti. Ma bucur si cand veniti la ANTENA 3 , asa ca dati inainte cu criticile la adresa acestor nemernici care ne conduc tara. N-am avut norocul polonezilor noi romanii!!! asta e!

  21. O asemenea slugarnicie si o asemenea imixtiune in activitatea guvernului nu vezi decit acolo unde din pacate mitocania este la rang de virtute, ipocrizia si idiotenia acestui asa zis guvern , nu numai ca ne face un deserviciu dar parca nu mai avem puterea sa scapam de ei definitiv. Sper sa apuc si ziua cind acesti asa zisi intelectuali ce ne conduc, vor da cu subsemnatul la D.N.A. Cu stima si respect un telespectator.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.