Esti aici:
Prima pagină > Blog > Delatiuni cetatenesti de bine > Ţara te vrea prost. N-o dezamăgi!

Ţara te vrea prost. N-o dezamăgi!

http://www.youtube.com/watch?v=xzSHRJ1nrcg

Continui să nu pricep nu ce l-a mânat în luptă, ci ce caută Cristi Diaconescu lângă Gabi Oprea, Micky Şpagă, Culiţă Tărâţă, Puiu Iordănescu. Sper că libertatea de opţiune.

P.S. Dat fiind că văd că majoritatea n-a priceput despre ce-i vorba, în acest post (care începe cu un filmuleţ) nu este vorba doar despre fostul ministru de Externe. Mă refeream la o întreagă strânsură. Cât despre comentarii, mă uluieşte siguranţa celor care “ştiu ei sigur” motivele. Eu nu le ştiu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

78 thoughts on “Ţara te vrea prost. N-o dezamăgi!

  1. Salutare tuturor.

    Am auzit o “gluma” dura in metrou.
    V-o spun si voua.
    Referitor la accidentul aviatic in care au murit presedintele si “inalti” demnitari polonezi …
    “… poporul roman nu are norocul asta acum …”

  2. “…libertatea de opţiune” si, probabil, unele dosare (ale lui, ale sotiei), fotografii compromitatoare etc.
    Cam ce-i mana pe toti “independentii”. Diferentele sunt doar de nuanta.
    Ca doar n-o sa spuna ca ideologia.
    Dimineata era social-democrat, pe seara liberal si a doua zi independent (ca astia nu au ideologie).

  3. Cristi Diaconescu nici nu are ce discuta cu alde Puiu ,nea caşchetă , ce sa mai zic de restul .Probabil e vorba de santaj .

  4. Mie personal îmi pare rău, am avut altă impresie despre dl. Diaconescu. L-am votat cu încredere.
    În clubul generalilor, poate i s-a promis că va fi unul dintre viitorii cărora Băsescu le va aşeza oarece epoleţi pe umeri…

  5. Ce e frate cu fetisul asta ,cum ca Diaconescu e altfel decat adunatura de madarfackari cu care s-a inhaitat ??? Geniule,intre baseaua natzionala si Diaconescu e aceeasi diferentza ca intre Cristoiu si gregoar ecrivan !!!.Iar cand mai primesti si ordin , ,, cu placere’ !Si nu uitatzi , Securitatea e-n toate, e-n cele ce sint ………….!!.

  6. Uauuu , ce misto…! Inca mai exista speranta daca mai sunt oameni care stiu sa creeze si sa faca publica o asemenea arta satirica. 😀
    As spune ca in ultima perioada de-a dreptul ne resfeti cu postarile pe care le faci , Victore…! Fain , n-am ce spune… 😉

  7. Evident ca e vorba de sa ntaj. Nu conteaza din ce parte, pe cati bani sau de ce. Ideea e ca a ajuns acolo si se scalda cu drag in mocirla 🙂
    in alta ordine de idei, insa pe aceeasi tema (personaje respectabile, decazute in mod ordinar): cel mai nou film romanesc , Luna verde , si poate primul semn serios ca Doamna Maia Morgenstern ar trebui sa isi selecteze mult mai serios rolurile !

  8. In campania electorala a spus ca e mandru sa fie coleg de partid cu Oprisan si Vanghelie . Adu-ti aminte . Probabil ca si noii colegi nu doar ca nu-l deranjeaza , dar chiar il fac mandru .

  9. O perioada de timp nu am putut accesa blogul tau.Deci,in rezumat ,la ultimele postari(nu am rabdare sa scriu la toate):sper ca domnii cu partiduletul sau ce o fi fiind respectiva entitate politica temporara sa nu pateasca ce a patit pld-ul,acel partid era mai conturat decat umbra actuala;La Multi Ani!;buzoienii Udrea si Predoiu au niscai probleme cu proprii concitadini.Cat despre cei care cred ca Base poate avea prieteni,le-as reaminti un tandem vesel din istorie:Nero-Seneca(a se verifica soarta respectivului intelept si a respectivului imparat).Base-PDL-interese,exclus prietenie sau afaceri sanatoase pentru conditia umana.Deci, e mai bine sa fii dusmanul lui Base ,pentru ca stii la ce sa te astepti.Sa fiu consilierul lui Base,l-as supraveghea in primul rand pe Base,pe urma pe adversarii lui.Cu omul asta trebuie sa stai fata in fata,ca ,daca stai alaturi,risti sa primesti un pumnal pe la spate exact de la stimabilul in numele caruia lupti.

  10. …DA..si eu am fantasmat o clipa cand am vazut anuntul de la tv. in legatura cu accidentul aviatic….toata viata mi-am dorit sa fim in doliu national…Da’ n-avem noi norocu’ asta….

  11. in favoarea libertatii de expresie, in schimb:

    se facea ca, in urma cu vreo 2-3 ore, am trimis un comentariu, la un text referitor la candidatura lu’ TEO, regina manelelor, cu sigla, purtatorul de cuvant Cristian Preda, bla-bla-bla, pe oficina de net a prezidentului, Hotnews. ce-au facut stimabilii? au dat aprobare numai la ce au vrut ei, adica la textele alea care, in cea mai parte parte, sunt platite si redactate de cateva zeci de scribalai ordinari tocmiti de PDl.

    textul suna in felul urmator:

    la subject – “”de vreme ce

    in campul propriu-zis – “”citez, “nu au nevoie de inca un om politic care sa sforaie in continuare in Parlament, care sa scoata idei pe care nu le poate duce la bun sfarsit””, sa inteleg ca au nevoie de cineva care sa ii mai trezeasca din cand in cand din letargie, eventual cu niste manele in difuzoare, la volum maxim:)

    Si sa mai inteleg, tot din zicerile acestea pline da hintelepciune si da hechilibru (da “miez”, cum ar zice pratenaru’ ei de-o viata, da’ nu si da-o cultura d’asta hindoielnica, da manelism infect, Badea) ale multimilionarei in euro, ca PDL-istii mai sufera si da viciul jumatatilor de masura.

    Adica, dom’le, dormeau pe ei si-au zis sa aduca o vedeta d’asta ca mine, da mare calibru si hangajament – si cradibila, pupa-v-as pa portofel! – care sa-i trazeasca la realitate si sa le dea neste idei hinovatoare, care sa n-am parte daca va mint, care nu mi-am tras io om da cultura, fin intelectual, drapt purtator da vorbe, ca sa nu mai zica oamenii rai daspre mine ca stau numa’ prin corturi, la gratare cu pirandosii si ca curge banu’ gros la mine da la ei, fara numar, fara fisc:)

    Io vreau sa ajut copchiii, hasta e menirea mea pe pamant, m-a lumenat Dumnezeu hantr-o noapte, cand ham realizat ca paraii fara numar himi cam luasera mintile, manca-v-as bulatinul vostru da vot care este! Vreau sa revin in viata publeca, sa n-am parte!

  12. circula (liber) in vremurile de demult apuse ale ceausismului, un banc despre militieni, cu aplicare exacta si in situatia serie de fata:
    Q; cum gasesti cel mai prost miliatian dintr-o suta ?
    A; iei unul la intamplare.

    Al 2-lea, ca nu ma pot abtine, referitor la aceeasi specie de telectuali a la bulan:
    Q; cum faci mintea unui militian cat o nuca ?
    A:….o umfli cu pompa.

  13. Probabil ca in calitate de fost ministru al Justitiei nu doreste sa-si cunoasca vechii subalterni in activitate. Cum a facut domnul judecator Costiniu, care acum poate sa-i vada la lucru pe colegii de la ICCJ. Sau ca fostul general SPP, magistrat, Voicu, care a vrut si el sa-si revada colegii si subalternii…

  14. Mare dezamgire pentru foarte mulţi.Unii zic precum că d-na Diaconescu ar avea niscai dosare pe la DNA,o fi adevărat, no fi cine ştie? Dar cu ceva tot îl şantajează,că nu pot pricepe cum un “om de mătase” ar avea ce căuta între aceşti ipochimeni.

  15. ce crezi ca, cauta? Bani si putere, ce altceva. Cati sint in politica din convingere ca fac ceva pentru oamenii care i-au votat? 2 sau 3. A asteptat si nea Cristi, a vazut ca nu are succesuri , apoi s-a dat cu putera(sau cel putin asta a incercat). Chiar daca-l suspecta-i ca-i altfel, te-ai inselat. Tot un fel de Voicu dar mai scolit si mai spalat. Atat doar, mentalitate insa nu-i departe. Exact ca-n cantec, prima calitate e sa fii supus , a doua sa nu ai prea mult creier. Cati se incadreaza? 99%.

  16. Rezonez cu autorii filmului, în privinţa actorilor principali. Într-adevăr, scena în care apar ieşind de la “negocieri” cu preşedintele, Diaconescu, Oprea şi Sârbu, e cât se poate de penibilă. I-am nimerit în direct atunci şi am rămas cu gura căscată. Şi nu numai eu.

    Motivelor unor oameni pe care n-am dat niciodată doi bani, nu mă interesează. Mă interesa doar Cristian Diaconescu. Dar nu cred că poate exista vreo explicaţie prin care el să fie reabilitat ca imagine. Deci, pa! Mai mult, a încerca să-i mai acord credit cât de puţin, ar însemna să fac jocul celor care ne vor proşti.

    Ce-am fost Toma Necredinciosul, dar ce m-am făcut! Şi aici mă refer şi la ce mi-e din ce în ce mai clar în privinţa doctorului.

    Bun filmuleţul, făcut de oameni care nu răspund “îndemnului” Puterii.

  17. imi vine sa plang….., unde e poza cu cei trei in sortulet cu epoleti? (doi ghinarari si un marinel de Ilfov)?

  18. “Ceata lui piţigoi
    Trece mândră prin zăvoi
    Toţi luptători de soi
    Dai într-unul ţipă doi.”

    :))

  19. Am sa scriu o porcarie!
    In Tu-ul ala nu era cine trebuia.Pacat.
    Daca ar fi fost marinarul,pun pariu ca nici macar trist n-as fi fost.
    Imi cer iertare.

  20. … interesele patriei. Au jurat credinta patriei si a venit momentul sa fie… patrioti. Diaconescu o face in greata… se vede ca e constrans. 🙂

    … securisti.

  21. Daca a ajuns Iordanescu sa traga sfori in tara asta atunci chiar ca nu mai am ce comenta. Cred ca si Vanghelie e mai bun. Lower level!

  22. L-am vazut zilele astea pe diaconescu in verva pe la tv, vezi doamne e priceput la diplomatie si relatii externe. Posibil, dar nu mai are nici un chichirez. Chiar m-a batut gandul ca ciuma portocalie a intrat in silentio stampa dar isi trimite independentii la inaintare. Bineinteles ca-s santajabili dar si caracterul le e mizer, iar faptul ca se suporta cu voiosie unii pe altii e dovada clara ca, in ciuda aparentelor, ei toti sunt la fel. Independenti, desigur!

  23. Ce-i uneste pe toti “independentii”: Lipsa: de caracter, dosarele blatuite de la cnass, interceptarile, boala spagii, boala maririi si foamea in gat. Lipsa prevederilor legale care sa incrimineze migrarea derbedeilor politici si organizarea lor in grupuri infractionale.

  24. @alien: Diaconescu e chiar priceput la diplomatie, hai sa nu-l maniem pe Dumnezeu. faptul ca a luat o decizie care nu ne place nu-l face neprofesionist.

  25. Ciutacu,
    e ca şi cum ai vrea să afli cât de infidel a fost un tip găsit mort pe carosabil, terciuit de unul care l-a lovit şi a fugit de la locul accidentului.
    Ce mai conteatză?
    A trecut dincolo.
    Fie-i ţătâna uşoară sau, mai pe româneşte, RIP!

  26. Cu totul ca fac parte din minoritatea “majoritara”, sint foarte curios cum se va descurca UDMR-ul cu spalatul pacatelor in fata electoratului propriu, dupa ce va pierde din avantajul pe care avusera in fata minoritatilor “independenti”. Pe linga micile intelegeri pe care presupun ca le a facut cu PD-L, UDMR a condiţionat intrarea la guvernare de adoptarea legii privind statutul minoritatilor până în iunie. Sansele scad zi ce trece. Nu vreau sa fiu rautacios, dar vor primi ce merita dupa aceasta “alianta” fragila.

  27. Sper sa nu supar pe cineva (cu scuze)…. A luat o decizie care nu ne place !?Nu ne place,cui ? Oare in tara aceasta,chiar nu mai exista posibilitatea ca UN OM sa ia o decizie (poate gresita) fara sa fie blamat ? Se poate spune ca, AM DREPTATE e o afirmatie CORECTA in tara noastra !? Are cineva dreptate ? Prea multa BASCALIE si prea putina SATIRA !!!

  28. Când un om considerat a avea ceva staif se asociază cu unii de calitate morală cel putin îndoelnică,asa cum se întâmplă în cazul discutat,cred că există două alternative la care ne putem gândi pentru a ne explica alegerea sa.Una ar fi că ne-am înselat atunci când i-am atribuit niste calităti pe care de fapt nu le are.Asta în cazul în care si-a fructificat dreptul la liberă optiune,nefiind constrâns.Cea de a doua alternativă implică o constrângere,de oricare natură ar fi ea,si/sau oportunismul.Si aici închidem un cerc vicios,pentrucă am ajuns acolo de unde am plecat,la calitătile morale.

  29. Revin in incercarea de a-mi incerca sansa de a mai posta si eu pe aici. Dupa multe incercari esuate si chiar 3-4 incercari simultane m-am lasat pagubasa. Dar pentru ca sunt fan Victor Ciutacu mai incerc o data. Daca merge…

  30. @octopus: nu superi pe nimeni. ai scris mai bine ca mine ce aveam de spus.

  31. Uitati-va in urma , la istoria noastra , ce au patit cei care nu au intrat in partidul comunist , intelectualii , oamenii de afaceri seriosi , oamenii cu caracter , etc ….. adica toti acei care nu s-au incadrat in tiparele stabilite de niste jigodii analfabete care in prostia lor nu fac diferenta intre o tara si gradina colectivului din care au furat toata viata !

    Nu trebuie gasiti vinovati in randul celor care adera dintr-un motiv sau altul la aceasta gasca , multi nu au facut inca nici un rau acestei tari – trebuie luptat impotriva celor care organizeaza gasca !! – haideti sa luptam cu toate mijloacele posibile pentru a trezi persoanele de rand din aceasta tara . haideti sa continuam : Miscarea Violet , si sa nu pierdem speranta .

  32. Afilierea lui C.Diaconescu la grupul nou nascut prin violul presedintelui asupra sistemului politic romanesc,nu a fost pentru mine o mare surpriza .De ce domnule Ciutacu atata mirare? Diaconescu ca si multi dintre cei care-si spun politicieni sunt niste politruci fara educatie si cultura politica.Sa facem putina analiza …deontologica. Multi au fost inselati de infatisarea lui ,pentru ca prima impresie conteaza .Cum se spune era spalatel,imbracat bine ,mereu cu o morga de intelectual serios si superior celor din apropierea lui.Era foarte sobru si cand trebuia si cand nu trebuia . Cand il priveai ,vedeai omul care traieste fara bucurii ,fara senimente.In desele lui aparitii TV avea un discurs corect ,dar plat .Nu simteai aprinderea sau focul ploiticianului gata sa se bata cu adversarul pentru convingerile sale .El era egalul PSD-istilor ,dar si al PDL-istilor. Ideile exprimate de el nu deranjau niciodata adversarul politic ,pentru ca el de fapt nu a avut niciodata adversari politici .In guvernul pedelist corcit cu pesedisti a fost ministrul care s-a inteles cel mai bine cu Basescu.A fost intotdeauna apreciat mai mult decat performantele sale politice sau profesionale l-ar fi recomandat ca lider incontestabil.Am citit CV-ul acestui domn .Un judecator [cati judecatori si licentiati in drept nu sunt in aceasta tara!],care a avut norocul sa intre intr-un partid care a promovat in conducere persoane duplicitare[vezi si GUSA].Nu rezulta din CV-ul acestui personaj ca are masterate sau alte studii in domeniul diplomatiei sau a relatiilor internationale .Dar preciza cu emfaza ca are un singur grad – acela de ambasador! Cum a obtinul acest grad? cate in imbi straine cunoaste ambasadorul? Ca face parte din gruparea Oprea ,Iordanescu si altii nu este o mirare ,doar si-a inceput activitatea ca judecator de instructie in Sectorul agricol Ilfov .In mod sigur interesele lor s-au intersectat.Deci ii sta bine acolo ,fiind departe de scoala si cultura lui Nastase [ca sa dau numai un exemplu].

  33. “…Diaconescu e chiar priceput la diplomatie, hai sa nu-l maniem pe Dumnezeu…”

    Esti foarte generos. Chiar daca nu ai nici un argument. Si cred ca iti va fi greu sa gasesti oricat vei cauta.
    Faptul ca nu iesea in fata cu declaratii a la Cioroianu nu-i suficient sa spui ca se pricepe la diplomatie.

  34. @Spiridus: da-mi un argument ca nu se pricepe. eu m-as uita pe CV-ul lui si pe prestatia sa publica in domeniul unde a lucrat cam toata viata. si n-am auzit inca vreun om intreg la minte sa-i conteste priceperea-n domeniu.

  35. salut.fara legatura cu subiectu as vrea sa ti spun ca am ajuns la disperare in tara asta!! am 30 de ani stau in fetesti ,ialomita langa un cartier de tigani ordinari jegosi cu 2 clase dar cu bani si relatii in politie si peste tot cred!sambata am avut o altercatie cu ei mai bine spus o bataie care nu e singurara si nici ultima cred.ATENTIE CE MI A SPUS POLITIA: DOMNULE BADEA DACA VRETI LINISTE NUTATI VA DIN CARTIER!! bah am inebunit io muncesc de dimineata pana seara ,nu am cerut la stat nici un leu si jegosii astia de tigani care nu platesc curent apa taxe impozile etc au drept asupra romanilor .SA O IA DRACU DE TARA SI DE SISTEM IMPUTIT.SPER SA CADA DRACU O BOMBA IN ROMANIA SA NE CURETE PE TOTI SI SA O MAI INCERCAM 1 DATA DE LA Z E R O

  36. Io unul habar n-am ce l-a manat in lupta, dar nu prea vad rostul intrebarii acum. A fost alaturi de oamenii aia in PSD. De ce n-ar fi alaturi de ei oriunde in alta parte ?

  37. UNPR? suna comunist de prost.
    Nu prea a avut succes Diaconescu cu initiativa de a inscrie UNPR in PES, altcineva este vinovatul pentru acest esec !?

    Eu sunt trist, nu stiu ce sa mai cred.
    Din cate proteste se anuntasera nu a mai fost doar cel de la Buzau si micul avertisment RATB-ist.
    Sa inteleg ca ne merge bine ?

  38. Suntem pasageri, călătorim permanent între două staţii şi nu mai avem timp să ne oprim. Confruntaţi cu evidenţa trecerii noastre efemere prin viaţă, ar trebui să introspectăm mai des natura noastră existenţială. Suntem actori pe propria noastră scenă! Însă, şi cei care decidem scenariul. Dramă sau comedie? Aceasta este intrebarea…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.