Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Tapalagă, la viitoarea te dau în judecată!

Tapalagă, la viitoarea te dau în judecată!

Motto: “Domnule (Tapalagă), cred că tot ce ştiţi dvs încape pe spatele unui timbru poştal” (Sorin Ovidiu Vântu)

Dan Tapalagă a comis, astăzi, încă o măgărie la adresa mea şi a altor oameni din presa in care el nu mai are acces, că d-aia zgârie la perete. Nu-i nici o noutate, ştiu, se hrăneşte cu asta. Noutatea-i că am ales – profund greşit, după cum se va vedea în rândurile ce urmează – să nu-mi pun poalele-n cap, ci să procedez decent, instituţional. Aşa că m-am adresat omologului meu de la Hotnews, redactorul şef Cristian Pantazi. În rândurile următoare, nu fac decât vă ofer corespondenţa dintre noi şi vă las pe voi să comentaţi. Mie-mi vine să vărs. Greaţa cruntă pe care mi-o provoacă deontologia declamativă nu trece nici măcar cu o cutie de Emetiral.

Domnule Redactor Sef,

Am citit cu acelasi nedisimulat interes textul de opinie de azi al lui Dan Tapalaga. Intrucat inteleg sa respect pana la capat libertatea opiniilor, n-am de gand sa polemizez cu fostul consilier al Monicai Macovei. El are o parere proasta maladiva despre mine si ma considera nefrecventabil, mie mi-e indiferent. Deci suntem chit. As dori, insa, a face niste precizari, intrucat comentariul domnului Tapalaga contine o serie de (hai sa le spunem) inexactitati. Imi place sa sper ca randurile urmatoare vor fi si publicate pe site-ul Hotnews.

  1. In istoria Romaniei, nu a existat vreodata vreo firma care sa-l aiba printre actionari/asociati pe semnatarul acestor randuri (informatia e verificabila instantaneu la Registrul Comertului). Deci consultanta electorala pe care viseaza Dan Tapalaga ca as presta-o contra unor plati anterioare la casierie pur si simplu nu exista. Daca ea nu exista formal, inseamna ca domnul Tapalaga insinueaza ca as incasa bani la negru (in termeni populari se cheama spaga). Daca e asa, v-as fi recunoscator daca veti da publicitatii numele oricarui om politic (sau de business) care i-a dat vreodata orice suma de bani lui Victor Ciutacu; eventual, daca va sta la indemana, si probele aferente.
  2. Dupa stiinta mea, fostul sef al domnului Tapalaga, Carol Sebastian, un ziarist pe care-l apreciem amandoi in egala masura, lucreaza pentru PD-L; cu contract sau fara, nu e problema mea, fiindca nu sunt seful ANAF, ci redactorul-sef al Jurnalului National.
  3. Nu am avut, in cei 39 de ani de viata, nici macar un leu credit la banca. Deci alaturarea numelui meu celorlalte din text (perfect stimabile, dupa parerea mea) in acest context este realmente neavenita. Pana si masina familiei e cumparata prin transfer bancar, din conturile de salarii ale noastre, lucru la fel de verificabil; atat la reprezentanta, cat si la banca.
  4. Daca as fi pus mare pret pe bunastarea personala, n-as fi demisionat de la APAPS (unde aveam un salariu de 4 ori mai mare decat cel pe care l-am ales, lucru pe care domnul Tapalaga nu l-a putut afla cand lucra la BBC si/sau Evenimentul zilei) pentru a reveni in presa, la Jurnalul National, ziar unde pe 1 iunie implinesc 5 ani. Sau, eventual, as fi onorat oferta financiara de exceptie pe care mi-a facut-o domnul Sorin Ovidiu Vantu (pentru rigoare, de cinci ori mai mult decat castigurile mele in Intact la vremea respectiva, la prima strigare, lucru la fel de verificabil printr-un singur apel telefonic catre omul de afaceri care detine proprietatea trustului Realitatea) si as fi devenit coleg cu domnul Tapalaga, ca sa nu spun de-a dreptul sef direct al domniei sale.

Cu mahnire,

Victor Ciutacu

P.S. In mod normal, pentru calomniile evidente din text, ar trebui sa-l actionez in instanta pe Dan Tapalaga. N-am s-o fac, intrucat, spre deosebire de omul politic preferat al domnului Tapalaga, eu nu dau in judecata ziaristi. Sau, ca sa fiu mai exact, inca n-am facut-o…

Domnule Redactor-sef,

Am citit cu atentie precizarile pe care mi le-ati remis, referitoare la articolul de opinie semnat Dan Tapalaga. Din pacate, ele nu au obiect. Sa le luam pe rind:

1. Nu exista in articol afirmatia ca ati fi actionar/asociat al vreunei firme, asa cum nu exista afirmatia ca ati fi oferit consultanta electorala
2. Nu face obiectul discutiei
3. Nu exista in articol afirmatia ca ati avea/ ati fi avut credit bancar
4. Nu face obiectul discutiei

Cu stima,

Cristian Pantazi
Redactor-sef HotNews.ro

UPDATE: În text, iniţial publicat în Revista 22, numele sinistrului Ciutacu nu exista. A fost ordin de zi pe unitate, de la comenduirea garnizoanei, să mă împroşcaţi cu rahat în Oficină, domnu’ Pantazi? Sau i-a venit ulterior şi subit inspiraţia-n cap pajului zeiţei anticorupţiei?

UPDATE LA UPDATE: Plecăciuni Oanei pentru cuvintele frumoase și caracter

Comentarii

comentarii

Similar Posts

104 thoughts on “Tapalagă, la viitoarea te dau în judecată!

  1. Doi labagii, sa ma scuze damele, frustrati si penibili. As zice sa nu le dati atentie ca sa nu-si imagineze ca-s cineva si sunt bagati in seama. Da’ cate-o palma dupa ceafa ar merita, jegosii!

  2. Eu zic sa nu bagi in seamana toti langaii si slugoii!
    Dan Tapalaga este cu siguranta unul dintre catelusii cei mai credinciosi!
    Mars de-aci potaie mica si hidoasa!Marrr Tapalaga!

  3. Victore iti spun eu care e spilu’…Baiatu asta a vrut sa prinda pe ultima suta o invitatie la paranghelia “22” si cum toti ‘telectualii de carter il dadusera uitarii s-a gandit sa se foloseasca de numele tau pt a iesi din anonimat.Intelege-l de data asta,l-au dat uitarii si asta i-a luat mintile.Un spritz cu Sefu in CV i-ar fi prins bine…eventual un dantz cu Pora…ghiaaaaaaaaaaaah !

  4. Grețos! Propaganda portocalie pute a nazism.
    Triștii ăștia doi, nea Pantazică și nazi-Tapalagă au ”uitat” că oficina prezidențială (by the way, scoasă la vânzare de un an de zile) execută pe bandă rulantă pe oricine i se opune tovarășului de la Cotroceni, de multe ori, chiar înainte de a primi ordinul.
    Domnule Ciutacu, ăștia nu au nicio scuză, și, ar trebui să îi dați în judecată! Un neica nimeni (să fim serioși, până în era portocalie, publicul larg nu auzise de Tapalagă) trebuie să priceapă că nu poate să toarne la nesfârșit tone de lături în capul unui om onorabil (cu infinit mai multe realizări profesionale decât scribii băsescieni), fără să plătească pentru asta.

  5. Domnuleeeeeeeee Ciutacu! N-am cum sa tip in alta parte…da’ tocmai ati ajuns la antena. Plecati repede de acolo ca se ia virusul antipatiei de la Geoana! Mor de inima! Ma aveti pe constiinta. Pana si pe Radu Tudor is furioasa. Chiar nu pricepe nimeni ca Geoana e mai de nedigerat decat Basescu??!!:(

  6. Vorbind de Spirala Timpului ajungem sa spunem ca avem timp pentru toate; sa scriem, sa citim si pentru D-l Tapalaga in mod special este timp sa corecteze ce a scris, si mai ales sa regrete ce a scris!!!Crede dumnealui ca s-a ridicat in ochii cititorilor? Greseste amarnic. Sa-i fie rusine ca arunca cu noroi in oameni cinstiti.

  7. Victor, o magarie teribila! Felicitari pt raspuns! Sustin diversitatea de opinie in Romania! Nu exista o unica constiinta, nu suntem toti un cuget si-o simtire! Dr, deh, cum am mai spus, ‘tonomatele noastre’ sunt mai ‘cinstite’ decat ‘tonomatele lor’!Bleah!

  8. Tapalaga e genul cel mai periculos:
    ziaristul cu aparenta de independent.
    Asta ca sa aiba greutate. 😉

  9. Este frustrant sa se scrie neadevaruri despre tine.Frustrarea creste cind seful il acopera
    pe cel care calomniaza.
    Povestea se repeta si la JN, unde sunteti redactor sef.Nu sunteti si dvs. raspunzator pt. minciunile publicate? Si cum dreptul la replica exista dar nu se aplica/ aproba, solutia ar sa ne facem un blog condica de rclamatii.
    Nimeni nu e mai presus de lege si nici un ziarist nu e mai presus de adevar.Suna frumos,dar e o utopie.

  10. Buna seara d-le Ciutacu,

    Iar va spun:aveti incredere NUMAI in Dvs.!E important ca ,ceea ce faceti sa fie in consens cu constiinta Dvs.Restul,nu mai conteaza;iar ceai de lamaie o sa beti de o sa vi se faca greata si de asta,ca nu o sa rezolvam nimic cu ceea ce ne inconjoara in societatea noastra.Asta e concluzia mea si cred ca nu gresesc.

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  11. Pe bune acum, cine-si mai aduce aminte acum de Laba-n Talpa asta ?
    Dilema e : sa dai un sut potailor sau sa le lasi sa iti linga cizmele.

  12. Efectele secundare ale partizanatului politic practicat de jurnaliştii noştri.
    Cetăţeanului Tapalagă (am înţeles că mă pot adresa în acest mod celor pe care îi desconsider din varii motive) îi atrag atenţia că oricât de mult ar fi atins de “imoralitatea”, mercantilismul şi iresponsabilitatea “colegilor trădători” nu e nici moral, nici sănătos să le dai “anonimilor” motive să îi ameninţe cu moartea pe “nenorociţi”, neavând tu, fieful de deontologie, decât vorbe. Până când îşi va da seama, ipocrizia rules în cazul “cetăţeniei sale” (aşa-mi ieşi).
    PS: Dacă vă întrebaţi de unde excesul de cetăţeni, aveţi răspunsul: pentru prietenul dvs M Pieleanu, cetăţeanu’, devin şi eu puţin scelerat.

  13. @Razvan Martin: la ce ma ajuta, Razvane? o sa protesteze cineva pentru ca sunt terfelit? o sa-l excomunice pe Tapalaga? se schimba seful la Hotnews?

  14. @victor: de curiozitate, daca se poate, care au fost aseara ratingurile sintezei vis-a-vis de ale realitatii?

  15. @Lucia Verona: multumesc in avans pentru urarea-n avans 🙂
    @brazvan: net superioare la noi. n-am la indemana acum cifrele, dar minim un punct diferenta, pe medie, in favoarea A3.

  16. Ocoliti raspunsurile la intrebarile incomode?
    D-ul Marius Tuca a declarat azi ca ” jurnalistii sunt deformatori de opinie “.Eu as spune ca, daca interesul le dicteaza, sunt mai degraba deformatori de imagine , si nu in sensul pozitiv.

  17. @daria: atunci intrebati-l pe Tuca, daca va inspira mai multa incredere. in plus, mi-e ierarhic superior. eu nu pot sa va raspund la un subiect pe care nu-l cunosc. trimiteti-mi marfa care v-a indignat, dreptul la replica adresat ziarului si o dovada privind refuzul dreptului la replica si va raspund. eu nu-s Basescu, sa ma pronunt pe auzitelea!

  18. Va rog frumos sa luati o pauza de 30 de secunde
    si sa va aplecati meditativ si laudativ asupra cuvintelor
    lui Radu Tudor: asasinul in serie al limbii romane

    (Pe bune, merita flori. Mare om, mare om…)

  19. Tocmai ce am vazut emisiunea cu Crin Antonescu si CTP (i.e. Ora de foc). Spune-mi, te rog, e Cetepeul o prezenta chiar atat de intimidanta? Am apreciat, totusi, ca, spre sfarsit, dl Antonescu si-a recapatat zvacul.

  20. @Homo scelerosus: daca esti fraier si musti la vrajeala lui ipocrita, da!

  21. @Homo scelerosus

    Absolut incredibil Popescu!
    BOALA COMENTARIULUI LITERAR!
    Asta a inteles el sa faca din emisiunea aia.
    Popescu, sper ca citesti asta:
    americanii au primit in campanie
    un tip de discursuri PROFESIONISTE,
    studiate pana in dinti,
    iar acum incep incetuc sa-si dea pumni in cap.
    MAISTRULE Popescu, derapezi.

    Realitatea TV — same old shit.
    Baaaaaaai, cereti-i lui Antonescu carnetu’ de shcoler
    din clasa a doua, fir-ar sa fie!
    Ce hal de emisiuni!

    P.S.: Popescu — ai niste comentarii…
    Popescu — lasa-te!

  22. Vai, domnule Ciutacu… v-ati fi asteptat la un raspuns obiectiv?! Tocmai dumneavoastra care stiti cat de manjiti sunt marea majoritate din presa? Sunteti dumneavoastra “acid” si va critica lumea pentru aceasta “aciditate” (care provoaca stari de lesin anumitor persoane), dar ca orice om de buna credinta, ati sperat ca vi se va raspunde corespunzator, iata, insa, ca “pupcuristii” inca o data nu se dezmint. Acest lucru nu trebuie sa ne mire absolut deloc. Dar… noi sa fim sanatosi, domnule Ciutacu si le-om duce pe toate! Fiecare isi primeste rasplata la un moment dat. Felicitari pentru emisiune!!!

  23. Cred ca de cand te-a atacat Basescu si te-a facut “tonomat”, atat Tapalaga cat si alti deontologi au luat-o asa, ca pe o “indicatie pretioasa”, si te ataca si ei constant ca sa iasa in evidenta in fata “Marelui Carmaci”. Pe de alta parte isi fac si trafic. Deci combina utilul cu placutul. 🙂
    Poate ca ar trebui sa ii dai in judecata. Macar sa plateasca pentru traficul pe care si-l fac pe spinarea ta.

  24. Nu-i prea profund,dar ii dau drumul:glas de caine(maidanez)nu se ridica la cer.
    Apropo de com.de mai sus:se vede clar frustrarea,dar o frustrare incrancenata a individului,iar seful lui,ce sa zic?Apa de ploaie.

  25. O sa incerc sa-l iau in serios cand o sa pomeneasca si despre ratele (enorme) la banca ale lui Radu Moraru si “consultanta” pe care Nicoleta Savin i-o ofera Elenei Udrea.

  26. Nu ca as fi de acord cu cele scrise de individul “Papalaga” dar si daca ar fi asa, care e problema? “Cu totii si-au vandut o parte din constiinta si din libertate”..Domnule Ciutacu eu lucrez la o firma de consultanta in HR, nu in trusturi, si tot trebuie sa faci anumite compromisuri. Lasi de la tine de multe ori, nu pentru ca nu ai personalitate ci pentru ca nu traim in lumea celor buni si drepti. Si ca au plecat ziaristii unde erau salarii mai mari…filosoful respectiv trebuie sa stie ca fiecare om isi urmareste interesul. Fiecare merge unde poate castiga mai mult. Ca in Romanica noastra te bazezi pe fiecare leutz, asta este. Si “jocurile” intotdeauna le faci si in functie de sef. Sa nu-mi spuna mie domnisorul ca el nu. Domnilor, si daca lucrezi la o fabrica de pantofi si daca esti consilier presidential intotdeauna ai un “big boss” la care inevitabil trebuie sa te raportezi. Ca el iti pune painea pe masa. Exact cum a zis si Papa-Lapte…jocurile tot se fac. Doar ca unii le fac cu portofelul mai plin. Bravo lor!! Sa ma lase cu “sarac si cinstit” pentru ca eu cred ca domnul Victor Ciutacu s-a pastrat mai drept acolo, in mijlocul Voiculestilor decat “papalaga” la o cina in familie.
    Pe mine nu ma intereseaza ca Victor Ciutacu sa nu aiba anumite preferinte si ma refer aici de la echipe de fotbal, moguli, partide politice. Un om este desavarsit nu atunci cand nu are nici o preferinta ci atunci cand desi are, reuseste sa ramana obiectiv in ceea ce spune si ce scrie. Un Victor Ciutacu fara anumite preferinte ar fi un Victor Ciutacu gol.
    Trebuia sa va asteptati domnule Ciutacu..la astfel de articole. Si sa va asteptati tot mai des. Pentru ca nu numai ca “vulpile cand nu ajung la struguri spun ca sunt acrii” dar dumneavoastra incomodati prea mult. Asa se intampla in Romania: cascam gura cand vorbeste o gagicutza de fotbalist si o punem pe fiecare pagina de ziar iar pe oamenii pe care ar trebui sa ii cinstim incercam sa ii punem la colt.
    Eu va invidiez…Bravo..Sunteti in centrul atentiei si toti puishorii astia, jurnalisti de weekend ar trebui sa stea la poarta Antenei sa va ceara notitze.

  27. eu inca incerc sa ma lamuresc… au trecut 4 ani si tot nu inteleg: este oare posibil ca toti sa fie atat de idioti?! traim in tara orbilor? simturile astea talibane inca se perpetueaza si pe mine ma lasa masca. sentimentul “daca nu esti cu noi, esti impotriva noastra” este raspandit peste tot… daca cineva il critica pe basescu, trebuie sa fie platit de cineva?! e chiar imposibil ca cineva sa nu-l simpatizeze pe basescu pentru ceea ce este? stiu, am inteles ca e “pentru alte coordonate istorice”, dar nici napoleon, nici obama nu au atras majoritati de 99%!!!! alooo… daca ar fi sa continuam analiza logica, inseamna ca cei din tabara basescu sunt cei platiti! tapalaga poate uita ca trustul unde lucreaza l-a pupat in fund pe basescu vreo 4 ani, iar dintr-o data s-a rotit… nu stiu cine-s curvele. in plus, textul sau se vrea ironic si inteligent, insa este o rafuiala personala…

  28. revin, poate am mai mult noroc.Mai scurt; ajunge cu plecaciunile facute Onaei dOBRE, ca in afara ca tie prietena o mare ziarista nu este .si poate asta o sa afle si dna Ciutacu

  29. Cum ai fi raspuns tu daca ai fi fost abordat formal, in calitate de redactor-sef, intr-o situatie asemanatoare?

    Ma bucur ca afacerile merg suficient de bine ptr a putea cumpara o masina cash dar jurnalismul…? Under e jurnalismul in slujba intereselor celor multi (celor care nu cumpara masin cu banii jos…)???
    Voi, cei de la Antene, sinteti constienti ca o sa intrati in folclorul popular, ca o sa fiti ironizati si dati ca exemplu negativ pentru multe generatii sa vina?

    P.S.
    Boicotez Hotnews de citva timp pentru jurnalism indoielnic si, de si mai mult timp, JN (dar imi lipsesc interviurile de la voi daca mai sint)

  30. @Tio: eu nu fac jurnalism pentru categoria sociala a celor care cumpara-n rate, iar afaceri nu fac deloc. asta-i meseria mea, sunt bine platit (la nivelul de .ro) pentru asta si am o nevasta aproape la fel de bine remunerata. cu toate astea, ne-a luat mai bine de doi ani de pus deoparte sa ne permitem schimbarea masinii. asta-i reteta, in caz ca povestea asta te intereseaza. parerile privind prestatiile noastre (de ce nu ale mele?) nu le comentez. iau act de ele si merg mai departe.
    @mama omida: te cam fute grija de Oana si de nevasta-mea? ai vreo intrebare care-ti sta pe limba? vrei sa afli daca traiesc cu Oana si nu stie nevasta-mea? bine, iti satisfac maladiva curiozitate: nu. si nici n-avem de gand. in acceptiunea noastra, doi oameni, barbat si femeie, pot fi prieteni si fara sa si-o traga. happy?

  31. Un raspuns dragut de la V.Ciutacu. Multumesc.

    O fi el mai dragut decit pare la prima vedere? E doar in rol? Iii place sa provoce? E doar prins momentan in virtejul T.Basescu?

    Cele mai bune ginduri pentru fam. Ciutacu, pentru jurnalismul romanesc si pentru platitori in rate de la mine.

  32. Numai daca imi permiteti, domnule Ciutacu…

    Mama omida, ce are sula cu prefectura? Aici nu era vorba de Oana Dobre. Foarte bine ti s-a raspuns! La fel ti-ar raspunde oricine indiferent de studii ( fac aceasta precizare pentru ca probabil vei reveni sa-l arati cu degetul pe Ciutacu de la tv care ti-a scris urat ) sau etnie. Si sa nu vii sa scrii ca il pup undeva pe Ciutacu cu scrierea asta pentru ca nu am de ce sa fac asa ceva, nu as avea nimic de castigat. Am vrut doar sa-mi exprim parerea in legatura cu postarea ta, de-a dreptul nepotrivita. Pentru ca daca ai ceva sa-i spui, il cauti si ii spui sau poate te-ai gandit sa ne arati ca este imoral prin faptul ca si-ar insela sotia? Este treaba lui! Dar poate fac sex in grup, care este problema? Pe Basescu de ce nu il intrebi de Udrea, marea politiciana? Macar, fata asta, Dobre are ceva in cap. O mare jurnalista nu este inca, dar este pe drumul cel bun si se va auzi de ea mult timp. La varsta ei, este destul de buna fata de pseudo-jurnalistele din mass-media romaneasca care sunt mai in etate. Mama omida, daca esti femeie, ori esti invidioasa pe Oana pentru ca este blonda, dar cu creier, ori ai vrea sa i-o tragi si tu lu’ Ciutacu si nu stii cum sa te bagi in seama. Daca taceai, filosoafa ramaneai pentru Ciutacu si daca ” aranjeaza ” toate romancele, tot Ciutacu incisivul si apreciatul va ramane indiferent de ceea ce scrii tu sau nu. Iar nevasta-sa, cu siguranta este o tipa suficient de inteligenta sa nu dea crezare.

  33. Poftim cultura!! Exact la ce ma asteptam!!
    Dar si daca si-ar trage-o cei doi..care e problema?? Doamne!! Degeaba! Suntem un popor de toata jena!! Cum nu ne place de cineva cum ii gasim amanta!!Gizas..
    Ce oameni banali..ar trebui sa tai mama- sa lasi doar OMIDA, pe bune!! La voi totul se rezuma la sex. Nu mai pot oamenii sa comunice sau sa se aprecieze reciproc ca hop-top! Se gaseste o omida care sa puna coada la cireasa!
    Faza e ca domnul Ciutacu se are bine si cu Badea& Gadea& multi altii- il facem gay?
    De ce nu te intorci tu la a citi reviste precum Can-Can sau Ciao…ca articolele astea te depasesc!!
    Sau poate citesti carti de joc, ca tot esti mama Omida!!

  34. @mama omida: oana dobre e oricum prea draguta, nu s-ar uita niciodata la un uratel precum ciutacu. :))

  35. @mama omida
    La aşa abjecte insinuări nu ştiu, pe bune, de ce e nevoie de răspunsuri.
    Dacă ai fi normal(ă) nu ai cere nimănui să răspundă unor mizerii pe care mintea ta, posibil îngustă (bănuiesc şi eu, tu întreabă-te!) le concepe. Încă un lucru. Nu semnezi, nu contezi. Sincer. Şi încă unul. Înţeleg că prostia trebuie să aibă debit mare când o faci publică dar ai răbdare puţin şi îngrijeşte-ţi puţin exprimarea scrisă dacă tot vrei să fii [sub]înţeles ([sub]înţeleasă).

  36. “O optiune personala greu de judecat in categorii de bine si rau, in lipsa detaliilor despre destinul, viata si intimitatea fiecaruia. Ei stiu mai bine de ce au facut-o, daca merita sau nu.”
    “Insa banii castigati usor, mult prea usor, au costuri ascunse. Pretul lor este, in mod fatal, foarte mare. Aproape incuantificabil.”

    A trebuit sa introduca fraze de neutralitate,desi tot articolul e malitios si, in mare masura, asemanator cu o barfa la colt de strada.Ii lipsesc doar semintele si tabloul e complect.

    “Criza, amplificată de un guvern şi un Traian Băsescu neprietenos cu trusturile, le-a lovit în plin interesele…Din acest motiv, au declanşat campanii fără precedent împotriva a tot ce-i ameninţă: întărirea justiţiei, funcţionarea instituţiilor statului şi, nu în ultimul rând, Traian Băsescu.”

    Deci sa inteleg ca daca jurnalistii care si-au vandut sufletul diavolului ar inceta cu defaimarile,totul ar fi ok sau ce vrea sa spuna ca nu pricep?…aaa spune doar asa, sa nu taca?

    Eh, oameni ciudati,nici nu merita efortul.

  37. Daca eu eram dumneavoastra, cand as fi citit in preambulul (sau cum s-o fi numind boldeala aia de la inceputul articolului, propozitia interogativa, semnata Tapalaga: “Lipsa de expertiza?”, nu m-as mai fi obosit cu o replica.
    Cineva care si-a insusit notiunea de “a avea expertiza” , de la Boc, fara sa stea sa analizeze daca in limba romana treaba asta are vreun sens, este – vorba pustilor de 17 ani – un “distrus”. Daca omul in cauza mai e si jurnalist, atunci e – vorba lui Becali, “praf-zdrente”.

  38. victore, pe tine nu te crede nimeni ca esti redactor sef la jurnalul national? d’aia repeti asta de 5 ori pe zi? jurnalul egal marius tuca. asta te enerveaza?

  39. mi se pare ca ziaristu tapalaga cam are dreptate, nu ai curajul sa-l dai in judecata, e clar ca te simti cu musca pe caciula. iar adresarea fata de moguli… spune totul.

    presa corupta

  40. Ciutacule, sclipirea ta de geniu nu si-a dat seama ca ii faci dracu’ rating anonimului ala lingau? Cred ca n-a avut in viata lui atatea accesari la un singur articol!
    Din pura curiozitate(in urma Sintezei de ieri), am intrat pe site-ul “revista22”, autointitulata “saptamanal independent de analiza politica […]”. Mai ca mi-a venit sa vars de la atata “deontologie”, “echidistanta” si “independenta”, cum dracu’ nu s-a nimerit NICI UN redactor de acolo sa nu fie 100% sustinator basescu?!??! Cum dracu’, in “independenta” lor, nu exista unu’ care sa nu aiba alta viziune, macar partial?! Oricum, interesant ca in articolul din revista22 nu apare numele tau :)!

  41. Tapalaga este orbit de ura si improasca cu noroi si venin pe toti. Este suparat ca s-a despartit de Turturica ziaristul spion si de Zina anticoruptiei de la altii nu de la ei

  42. hm…dupa ce Base ii face pe jurnalisti GAOZARI,TIGANCA IMPUTZITA…etc.se pare ca unora le place,ba mai mult,il ling in cur

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.