Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Sulaina Cenăl plânge isteric după Pidzi

Sulaina Cenăl plânge isteric după Pidzi

Şefulică, mă scuzi că te deranjez din timpu’ la programu’ de lucru, da’ am o mică nedumerire şi cred că numa’ tălică poţi scoate din bezna nedumeririi. Citii cu satisfacţie că te dusăşi la Sulaina Cenăl, să faci o baie (eu nu cred că electorală) de mulţime printre tinerii noştri nepoţi de peste Prut, da’ nu înţelesăi de ce-o uitaşi acasă pe mezelăreasa nervoasă din Jiului Veli. Să-nţeleg că te desolidarizezi de amica lu’ academicianca a mică şi a lu’ legendaru’ Pingelică taman când trebuie să dea nas cu odioasa comisie parlamentară de anchetă a scenelor de dansuri populare?

Nu poci a credea-n ruptu capului meu mic şi sec că ai putea fi capabil de o aşa ticăloşie. ‘aidi, bre, vorbim numa-ntre noi, tinichigiii, abia-i vârî Nuţişoara lu’ omu-său câteva milioane prin conturi (cât să-nceapă omu-său parcările gondolei din Parâng) şi te găsişi deontolog la spartu’ târgului. Mai bine chemăm un chelner care să ne facă şpriţu’ de sus şi să ne-mpăcăm ca doi creştini care închină un păhărel.

UPDATE: Mai sus aveţi un filmuleţ despre ce se întâmplă când se întâlnesc neamu’ prost şi isterica. Sunt curios dacă mai sună a bocet disperata prin redacţii, că iar a jignit-o mitocanu’ şi rămâne cu onoarea nereperată. Când te bagi în troacă, te mănâncă porcii. După aia, e greu să mai aştepţi sprijin de la gelaţii Sintezei zilei…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

94 thoughts on “Sulaina Cenăl plânge isteric după Pidzi

  1. Fratior, ne asteapta “PIRATUL DIN CARAIBE”, partea a doua (ruleaza cinci ani).
    Al Bundy spunea: – Dati-mi sa mananc ceva, sau dati-ma pe mine sa ma manance cineva! Nu vreau decat sa fiu o veriga din LANTUL TROFIC.
    Corect ar fi sa spuna VIZITE DE LUCRU “PECTORALE”, pentru ca ia presa pe piept, la fel de frumos cum prelua MARADONA mingea.
    Acum cativa ani am vrut sa fac un curs de MERCEOLOGI, dar se ocupasera locurile.
    Poate stie cineva un curs de MERCENARI.
    Propun infiintarea ORGANIZATIILOR: ROBIN HOOD, IANCU JIANU sau HAIDUCII DIN CARPATI.

    P.S. Iti trimit prin posta 2 montaje, poate le adaptezi la blog.

  2. Da’ io daca fac o criza de istericale la serviciu, dupa aia stau acasa. La asta de ce nu functioneaza la fel?

  3. as dori foarte mult sa aud varianta necenzurata; din ce se prezinta in acest moment, nu prea inteleg cum “trebuie” tinut microfonul!!!

  4. derbedeul asta de basescu ar trebui sa se simta obligat – daca nu de politetea pe care nu a avut cand si de la cine sa o deprinda, macar de functia pe care o ocupa din tampenia unora – sa se adreseze cu pluralul de politete persoanelor care nu fac parte din sleahta lui de pupincuristi. iar reportera antenei 3 ar fi trebuit sa- atraga atentia ca nu a frecat puntea vasului pe care a fost el capitan si nici nu a fost colega cu el la secu!

  5. @Victor Ciutacu

    Nepoate, ce făcuşi bre, râsei de-mi sări placa…
    Zi aşa, Pingelică şi Cizma-ridza… ‘Tan cu ‘Tana… ce blodeală!

  6. as fi curios sa citesc despre gradul de rudenie al d-nei maria si necolaiciuc, despre vila de pe strada arh. hirjeu din bucuresti, despre parteneriatul lui mircica basescu cu baiatul lui necolaiciuc siiiii….cam astit pentru inceput

  7. Dupa ce a scuipat pe relatiile bilaterale Moldova -Romania( unde-i d-nul Stan sa dezvolte ideea) s-a gandit acum sa sufere un pic, pentru moldovenii de peste Prut?

  8. a frate ,bine e sa citesti!! Am citit si io o chestie acum duaj si ceva de ani.Ziceau unii ca barbatzii se gandesc numa si numa la femeii,cam 99% din timpu lor,:)))))).Am ramas ganditor,erau cercetatori seriosi ,cu nume mari,Finkelstain,Rubinstain,,ma rog ,ceva de jenu’ asta.Aveam dubii,dar daca ei gresesc???Unde sa gasesc un exemplu??Mi am dat exemple,poate ca puscariasi se gandesc mai mult la femei,,ca nu au cum sa si petreaca timpul liber,,si soldatzi {alta idee} ,ciobanii,astronautzii ca sunt singuri si marinarii desigur, de care auzisem ca sunt mari iubitori de femei.Da’ nu aveam exemplu ,adik individu’ pe care sa l pun sub lupa.De unde sa iau un cioban,puscarias ,soldat si sa l analizez pe fapte concrete,nici vorba,pofta in cui.Acum catziva ani apare un marinar,persoana publica mon cher,sa l iau sub lupa zik io ca ma tot rodea ce editasera Finkelstainii aia:)))).Cum se vede marinaru’ pe uscat incepe sa stranga langa el o gramada de muieret [scrie si la ziar daca nu ma crede nimeni] Boagiu,Udrea,Ritzi,se comporta marinaru’ la fel ca in cartea lui Rubinstain ala,adica obsedat de femeii, ce sa o mai dam de gard:)))))Si ca sa nu va plictisesc cu amanunte ,asa a aparut un nou partid din altu’PEZDE-LEU din PSD-L. Tare sunt curios sa vad ce muiere mai promoveaza marinaru’ nostru si aia ce boacana mai face!Pana atunci,TRAIASCA PEZDE-LEU!!!!!!!!

  9. Eu ma intreb ce o fi in capul lui . Se arata puternic in fata tipei , ca deh , macar sa vada lumea ce muschi are .Si nu era intr-un spatiu privat. Eu am vazut imagini cu el in strainatate . Probabil ati remarcat ca nu il baga nici dracu in seama , nu-l chemau nici sa le faca pantofii .
    Totusi , ne aflam intr-o dilema . Asta , macar , e pe fata .E sincer , saracul . Dar trebuie concediat . Pesedeii , peneleii , sunt mai versati , ii scot pe aia inocenti si idealisti in fata , si animalele de prada stau la umbra lor .
    Asta-i viata . De ce exista domne’ Romania ? Si cine o sa mearga la vot ? Pana nu exista un nivel de trai ca in vest , eu nu dau cu stampila . Chiar daca va costa .

  10. “Suntem prea putini in fata celorlalti manelari, cocalri, pitzipoance care cred ca cool sa votezi cu Basescu & Co, poate, poate ajung si ei/ele sa conduca un Range Rover si sa poarte Luis Vuiton, astea sunt modelele de urmat in Romania, restul….suntem niste tampti idealisti:(” -no_sweet

    Partea amuzanta e ca Basescu e sustinut si de intelectuali si de manelari. Tot mediul rural care voteaza PSD-ul in Parlament, fii sigur ca la prezidentiale voteaza cu Base (noul Iliescu).

  11. un nenorocit,un ticalos &-un criminal! vedea-l-as executat! mi se rupe mie ca n-am mentalitate de mileniul III,asa cum i se rupe & lui de noi! de parca astia care ne conduce pe cele mai inalte culmi de cilivizatie & progres are minti luminate sau mentalitati futuriste! are doar “futu”,in cel mai putin nefericit caz. cum Dracului am putut sa ne procopsim cu astia pe cap,nu poci sa pricep. inteleg ca suntem un popor oribil,abject,de cea mai joasa speta,da’,chiar &-asa,ticalosii astia este o pedeapsa prea mare pt. noi…

  12. Ce ma sperie pe mine este ca, desi e clar ca lumina zilei ce fel de tiran este actualul presedinte, sunt oameni care si acum cred cu tarie in el. Mi s-a intamplat sa nu mai am cuvinte si sa raman muta de uimire cand mi-am vazut o ruda din provincie, care pana mai ieri trambita sus si tare Iliescu, cum il proslavea acum pe Basescu. Persoana in cauza nu are cablu si se uita mai mult la TVR. Sa fie oare media (si aici ma refer, evident, la Antene, cel putin eu aici am vazut lucrurile date pe fata) singurul filtru de triere al alegatorului roman? Oare nu e suficient sa tragi singur concluzii dupa fiecare zi traita in tara asta? Si daca media face intr-adevar diferenta, nu este al naibii de inspaimantator sa vezi ditamai prapastia intre perceptiile oamenilor doar pentru ca s-au obisnuit sa se uite la anumite canale de tv? Situatia respectiva m-a scuturat si pe mine, facandu-ma sa ma intreb, cu groaza, recunosc: este media zilelor noastre un Big Brother (1984)? Alegerea pe care o consider a mea este, de fapt, a lui?

  13. bun, păsăricile, mogulii… da’ acu’ şi căţelandrii de pază merg prea ţanţoşi, conform frustrărilor mitocanului de referinţă 😛 cam ia apă la bord epava 😀

  14. E stilul marinaresc. Capitanul paraseste corabia ultimul dar numai dupa ce-i arunca pe toti peste bord. Sau doar balastul cum e la submarine. Apoi Base se ridica si da iarasi lectii de morala poporului… Apropo de filmuletul ala; Presedintele nu stie ca n-are viata privata iar slujba de Presedinte e 24 de ore pe zi? Altfel il punem pe Geoana sa conduca in clipele lui libere sau de incapacitate, conform art 91 din Constitutia Romaniei 😉

  15. @thedaniel am impresia ca nu prea intelegi treaba cu banii publici. hai sa iti dau eu un exemplu. UE ne da 2 miliarde euro ca sa reparam structura caii ferate din romania. De cca 3 ani ne roaga sa luam banii aia. au si ei o mica rugaminte la noi. sa baga, 300 mil bani publici in chestia asta. si de 3 ani nu ii bagam. dar trenurile merg din ce mai incet pentru ca sinele de cale ferata sunt praf si exista riscul sa se rastoarne daca nu respecta restrictiile de viteza.

    acum am pt tine o intrebare: de ce pentru telegondole si festivale sunt bani iar pt cai ferate, autostrazi nu sunt?
    @Alessia e bine ca inca mai putem sa comentam.

  16. Domnule Ciutacu va rog sa-mi spuneti motivul pentru care imi cenzurati postarile. Aveti o rubrica de comentarii la articolele scrise pe blogul dumneavoastra, ne cereti parea si o cenzurati. Nu am fost vulgar in comentariul meu, dar nu inteleg de ce nu trece? Daca nu va convine sa abordam subiecte despre necesitatea aplicarii Legii Lustratiei si deschiderea totala a Arhivei Securitatii postati un motto pe blogul acesta in care arati clar si raspicat cum ca, respingeti aceste doua subiecte in comentariile noastre. Cu stima gelu.

  17. Am mai scris despre planul presedintelui. Un nou mandat care ar fi ultimul il va forta sa faca tot ce este posibil sa modifice Constitutia. Va dori si ajutat de ” Oamenii sai” va reusi sa -si faca functia de pres. pe viata. Acesta e planul si camarila lui a inceout deja sa testeze terenul. Oricum va castiga fraudulos alegerile din iarna, iar apoi NU mai are ce pierde.

  18. @gelu: fiindca pricep din prima. nu-i nevoie sa insistati. ma ostilizati

  19. SAVANTUL-important barbat-barbat serios.Membru in toate societatile culturale nationale si internationale.Daca nu e Academie,are sa fie.El dirijeaza un unstitut national savant sau,va inventa unul sau doua pentru a le dirija-institute absolut indispensabile Rromaniei care este si trebuie sa fie centrul si FARUL cultural in Peninsula Balcanica…Ar fi o rusine sa lasam Bulgaria sa ne ia inainte.De ex.:este absolut indispensabil sa intemeiem un institut pentru domesticirea,prasirea si educatia LICURICILOR-lampyris resplendens-avand misiunea de a studia un nou sistem de luminare a oraselor regatului cu aceste ciudate ganganii fosforescente.Inchipuiasca-si acu orice rroman cu dorr de tarra cata economie si ce lumina!stralucitoare,gratuita si igienica.Acest text scris acum un secol de Caragiale este mai actual ca niciodata.Chiar ma intreb daca am evoluat Moftangii de atunci ii regasim peste tot astazi.Inainte de ’89 citeam aceste schite si mi se pareau ca se potrivesc perfect cu Ceausescu,dar acum constat cu surprindere ca era numai in mintea mea pentru ca de fapt acum sant valabile cele scrise de autor.Mi-ar face o deosebita placere sa-l vad pe FLORIN PIERSIC citind aceste perle ale literaturii romane cinci minute in fiecare seara,nu ar strica nimanui,am “lupta pentru culturalizarea maselor in frunte Patapievici si Basescu.

  20. Madama asta, ministra la tineret, sportivi si bune maniere, are doar solutia demisiei, nu c-ar avea dansa vreo verticalitate la onoare, ci fiindca se tot afunda, apar mereu chestii care-o trag si mai adanc, acuma si partidul ce sa faca?! Pe de alta parte, se creaza un precedent periculos pt alte doamne si domnite, oraliste si spagatiste de anvergura ale partidului si statului! E greu, e foarte greu, gentlemanii peledisti fac zid, pe principiul “intai femeile si copilu'”, dar pana si marinaru’, in marea sa intelpciune si iubire de tarisoara, ar putea sa se sature de deranj si sa zica “pa!” acestei ciocoaice provinciale cu aere de intelectuala! Asteptam cu interes urmarea.

  21. Sper ca ma mai suporta d-l Ciutacu, cu un ultim comentariu…
    @McGogoo
    Pentru autostrazi si cai ferate sunt bani, dar intreaba-te unde ajung, in ce sau in ale cui buzunare?
    Gandeste-te ca telegondola aia si cele multe “anexe” aduc in primul rand locuri de munca la construirea acestui proiect, apoi cand va fi totul gata (cam in 4-5 ani se doreste) niste alte locuri de munca. Nu este doar pentru distractie, cum va ganditi si cum puneti proiectul asta la un loc cu festivalurile. Nici macar nu particip, nici n-am participat vreodata la festivaluri, probabil si pentru ca nu sunt ascultator de astfel de genuri muzicale (zdringhi-zdringhi, cum spune Mircea Badea).
    Primarul Petrosaniului vrea o licitatie, si daca se poate realiza acest proiect cu bani mai putini, ar fi fain. Dar, initial, aici s-a incercat realizarea acestui proiect cu ajutorul banilor de la guvern, prin ministerul transporturilor.
    Acest proiect este singura alternativa la minerit, mineritul in Valea Jiului fiind in regres. Si daca nu facem ceva, pentru orice zona a tarii, ce mai urmeaza? Sa plangem cu totii prin Italia, spre exemplu, si de noi sa se planga atat “jurnalistii” straini, cat si cei romani.
    Oricum, nu trebuie sa ne facem atatea griji, pentru ca telegondola aceea nu va exista, autostrazi si cai ferate in locul telegondolei nu vor fi, spitalele vor ramne la fel, structurile statului vor fi mereu schioape etc.
    Sa ramanem obisnuiti, pentru ca ne-am obisnuit de mult ca mai bine nu va fi.

    Promit sa nu mai deranjez aici, poate la o alta postare. 🙂

  22. Victore, circula vorba prin targ ca ” amicul” Necolaiciuc ar fi rubedenie cu “sefulica Sulaina Cenal”, fiind verisorul nevestei marinalului afumat…

  23. @thedaniel
    Eu nu vorbesc aiurea-pod,sunt destul de informata;am o varsta ,am citit,am vazut multe,deci nu ma grabesc cand fac afirmatii.Eu va cred ca Dvs. aveti un asemenea raspuns -da poate e un oras ingrijit,are imprejurimi extraordinare; atasamentul sentimental ca sunteti de acolo trebuie sa va faca sa nu le vedeti pe toate.Eu am spus, cu sinceritate si bunacredinta,ca prioritatile pentru oras sunt altele,nu telegondola care mai are sa astepte,pana or avea oamenii nevoie de ea.

    Cu stima,
    IoanaP

  24. Va rog sa dati transcriptul frazei din discursul adresat tinerilor transnistreni, in care se face referire la comentatorii din televiziuni si ziaristii din R.Moldova care au fost deportati cca 40-50 de mii !!!
    A fost o fraza inteligibila sau asa se vorbeste pe “canal” ? …

  25. @McGogoo si nu numai dvs.: Dar haideti sa comentam si sa facem si ceva in sensul acesta! Oameni cu skilluri in directia aceasta sunt, si inca multi, insa lipseste ceva… Si nu, nu vreau sa stiu raspunsul!

    Romanii sunt buni la teorie in orice domeniu, practica ne omoara! Nu spun ca suntem limitati in gandire, insa …ceva nu merge.

  26. ce minuni face photoshopul :)) :))

    poza originala e facuta la telescaunul din p neamt; ai pus cap de marinar peste trup de pinalti :))

  27. BOSS,superb pamflet..Ai un curaj nebun,de derbedeu profesionist ,.cu atestat acordat chiar de seful guvernului..Acum te-am descoperit ,asa ca ma duc in baie sa strig “EVRIKA”.

  28. nene Victore,
    eu cred ca presa s-a oprit cu ancheta prea repede.

    In afara de scene si plata artistilor, cica in cei aproape 700.000 Euro s-ar fi pregatit tricouri, sepcute si pixuri, adica material publicitar.
    Ati vazut voi cele 100.000 de tricouri?
    Oare nu sunt tricourile EBEI? Unde au fost realizate materialele publicitare ale EBEI. Umblati pe urmele banilor de la firmele contractate de Ridzi Pidzi spre firmele care au realizat materialele publicitare a le EBEI.

    Inca o ciudatenie am descoperita ieri in oras. Pe panouri publicitare am vazut afise cu o gagicuta in bikini, privindu-si picioarele scaldate de un val, iar peste imagine lozinca mademei Elena Udrea – Roamnia – The land of chois. Am ramas siderat. In Romania afise in limba engleza? Nu mai este limba romana limba oficiala a tarii? Cati romani vorbesc limba engleza? Acest slogan nu era pentru promovarea Romaniei in exterior?

    Ce cauta afisele astea in Romania?

    Oare nu au fost tiparite pentru a ascunde tiparirea afiselor electorale ale PD_L? Chiar nu exista nici un ziarist sa urmareasca traseul banilor.
    Afisele acestea in limba engleza sunt o sfidare.

    Ce vrea sa spuna cu ele romanilor care mor de foame mada Udrea?

    Guvernul asta chiar nu mai are ce face cu banii?

  29. sunt mandra de faptul ca am ajutat-o pe dna ministru sa tipareasca o groaza de materiale pe bani publici, pentru campania eletorala a dansei si a elenei basescu.mai nou fac pe sefa cu colegi mei, dandu-le absente, taindu-le zile,si nedandu-le de lucru.va rog sa-ma credeti ca am trimis la scoala de vara a MTS, numai membri PD, ca recompensa a masluiri alegerilor europarlamentare.

  30. Proiecţie

    Vederea îmi grăbeşte concluzia cum că diferenţa între cei doi este – eminamente – între picioare…ş-atât !

  31. In seara asta am avut chef sa ma plimb pe bloguri de politicieni. PDL_isti, mai ales. Madam Udrea ne explica ce si cum e cu investitiile alea necesare in turism, atat de necesare si ca unele chiar sunt incepute de PNL, sau PSD, nici nu mai stiu ce manca pe acolo, ca am citit pe sarite, n-am avut stare sa ma lalai printre toate aberatiile. Sunt curioasa daca imi aproba postul. Ma-m mai plimbat pe bloguri ale altor asemenea nesimtiti care ne-o trag in fata, frate. Au un fel de a spune destul de clar “suntem la putere si facem ce vrem, voi sugeti ce va dam, sau ce gasiti la indemana, noi avem de facut averi personale, de furat, etc. Nu va place? Si ce daca?” Si am mai remarcat ceva. Printesa EBA nu a mai scris nimic pe blog din data de 24 aprilie. Pai daca nu mai are nevoie…Si nu se putea comenta la posturile ei. Interesant! Bine, nu posturile ei, ci ale cui scria pentru ea, ca ma gandesc ca ar fi stat vreun an ca sa apuce sa scrie atata.

  32. Victore, un adevar iesit recent la lumina care pune in valoare caracterul lui Ridzi-Pitzi: asta a mintit pana si in propriul CV
    Vezi aici.

    Era in CV cica angajata din 97 la o firma infiintata conform Ministerului de finante in 99′ :-))))

  33. Udrea antemergatoarea (cu girofar?) — La inceputul lunii, doamna ministru a vizitat si ea Sulina. Sa fie o coincidenta sau a mer sa mobilizeze masele inaintea sosirii Sefului?

  34. Dl. “Ciuntacu”,dacă dumneavoastră sunteți un etalon pentru jurnalismul nostru,am dat de dracu!Marile dumneavostră demascări sunt subiecte de telenovelă și dezbateri sterile.Limbajul folosit și atitudinea(combinație între Tudor Gheorghe și M.Badea)nu vor atrage decât alte spirite slabe,gregare,avide de scandal(și eu printre ei,bineînțeles)..priviți numai ce comentarii generează articolele dumneavoastră!!Sunteți un showman prin excelență,dar asta nu vă dăunează un pic credibilitatea atunci când formulați acuzațiile sub forma unor invective? “Sulaina Cenăl plânge isteric după Pidzi???”..trebuie luat în serios sau ca o ciornă de eculubrații tipic pentru un fan Caragiale?Sunteți jurnalist de investigații,showman,scriitor amator,prietenul politicienilor “onești”..ce reprezentați dumneavoastră,domnule Ciutacu?

  35. Stimate domnule Ciutacu, va urmaresc cu placere de fiecare data , atat in emisiunea dvs. “Vorbe grele” cat si in emisiunea “Sinteza zilei”, realizata de dl. Gadea.
    Cum stim cu totii ca sunteti un locuitor mandru de zona Margeanului, unde stau si eu de altfel, va trimit linkul unui site pe care l-am realizat recent, despre biserca de pe str. Margeanului, istoria ei si v-as invita , daca aveti timp, sa cititi la rubrica Diverse, un material pe care l-am postat , in legatura cu o categorie sociala pe care o luati peste picior si o faceti praf tot timpul (cum si merita de altfel). Materialul se intituleaza “Smekerul si crestinul. Poate fi smekerul un crestin adevarat?” si sper sa va placa.
    cu deosebita stima, Madalina Virginia Antonescu

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.