Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Sulaina Cenăl plânge isteric după Pidzi

Sulaina Cenăl plânge isteric după Pidzi

Şefulică, mă scuzi că te deranjez din timpu’ la programu’ de lucru, da’ am o mică nedumerire şi cred că numa’ tălică poţi scoate din bezna nedumeririi. Citii cu satisfacţie că te dusăşi la Sulaina Cenăl, să faci o baie (eu nu cred că electorală) de mulţime printre tinerii noştri nepoţi de peste Prut, da’ nu înţelesăi de ce-o uitaşi acasă pe mezelăreasa nervoasă din Jiului Veli. Să-nţeleg că te desolidarizezi de amica lu’ academicianca a mică şi a lu’ legendaru’ Pingelică taman când trebuie să dea nas cu odioasa comisie parlamentară de anchetă a scenelor de dansuri populare?

Nu poci a credea-n ruptu capului meu mic şi sec că ai putea fi capabil de o aşa ticăloşie. ‘aidi, bre, vorbim numa-ntre noi, tinichigiii, abia-i vârî Nuţişoara lu’ omu-său câteva milioane prin conturi (cât să-nceapă omu-său parcările gondolei din Parâng) şi te găsişi deontolog la spartu’ târgului. Mai bine chemăm un chelner care să ne facă şpriţu’ de sus şi să ne-mpăcăm ca doi creştini care închină un păhărel.

UPDATE: Mai sus aveţi un filmuleţ despre ce se întâmplă când se întâlnesc neamu’ prost şi isterica. Sunt curios dacă mai sună a bocet disperata prin redacţii, că iar a jignit-o mitocanu’ şi rămâne cu onoarea nereperată. Când te bagi în troacă, te mănâncă porcii. După aia, e greu să mai aştepţi sprijin de la gelaţii Sintezei zilei…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

94 thoughts on “Sulaina Cenăl plânge isteric după Pidzi

  1. Foarte tareee. Scurt si la obiect. Sunt curios daca El Capitano citeste blogul tau si daca da ce fata face cand vede caricaturile astea de derbedei :))

  2. Probabil asa vrea sa arate ca este impartial si ca nu intervine in nici o ancheta, pai ce rost mai are acum, lui ii e cald si bine…

  3. jigodia asta de udrea isi fataie curul ala mare aproape o data pe saptamana in delta, e foarte interesata sa puna de vreo magarie in genul ritzi si pe aici si nu cred ca o sa se aleaga cu ceva amaratii aia din delta care nu au nici dupa ce bea apa. cat despre marinelu, tacerea lui si a nobilimii din jurul lui cred ca are o explicatie simpla, asteapta weekendul si linistirea apelor ca in scandalul cu piersicii fratiorului de care nu mai auzim nimic. intre timp sunt toti preocupati sa stearga urmele banilor din campania ebei.
    domnule Ciutacu,
    nu-l inteleg deloc pe Cristoiu, cred ca se vrea mult prea subtil, ironiile lui si detasarea nu sunt pricepute de toti ba chiar din potriva, am auzit persoane care cred ca sprijina pe fata clanul prezidential.
    a inebunit?

  4. Ciutacule,

    Daca Zeus nu s-ar mai duce nicaieri si ar sta inchis intre almanahe si carti, voua (presei) v-ar scadea audienta? Cu alte cuvinte, este sau nu Tiranul o caruta care va aduce audienta ? Ce s-ar intampla dpv comercial (dpv al vanzarilor) daca l-ati izola pe Tiran ? (pt. tine la JN / sau in Antene).

    Forta Autobuzul !

    Fiara.

  5. Buna ziua,
    Ma intreb, de ce suntem asa indignati, atunci cand vedem astfel de manifestari, cand de fapt nu luam nici o atitudine hotarata fata de aceste excese ale puterii. Mi`aduc aminte de Ungaria, nu mai departe de acum un an parca sau doi, cand s`a aflat ca Primul Ministru din acea vreme a mintit poporul ca sa castige alegerile si o saptamana daca nu mai bine au fost manifestatii in fata Guvernului si daca`mi aduc aminte nu au incetat pana nu a fost inlocuit. Mi`aduc aminte de Franta cand a fost blocata de tir`uri o vreme la o simpla majorare de taxa si exemplele pot continua… Atata timp cat “cainii latra, caravana trece”, nu se v`a intampla nimic la noi. Ne vom uita si maine si poimaine la aceleasi tunuri date de unul sau altul aflat la putere, neavand vreodata taria sa mergem in fata palatului cotroceni sau palatul victoria sa le aratam ca mai existam si in alta perioada a vrememii nu doar atunci cand ne cer voturile. Si mai cred ca pe undeva ne si meritam soarta, atata timp cat vad lume care`l aproba sau aud in apropierea mea voci care spun ca acest “Guvern” impreuna cu acest “Presedinte” chiar incearca sa ne scoata din criza. Te apuca rasul. Oricum eu nu ma mai mir de apsolut nimic, suntem doar niste lasi si atat.

    Cu respect,
    Adrian Cosmin

  6. stii de ce imi este teama? ca noi ne dam de ceasul mortii sa explicam romanilor ca base e nociv si parca vad ca iese iar.

  7. domnule Ciutacu, v-ati recuperat geanta din taxiul companiei Meridian? sau am visat ca am citit un post legat de chestiunea asta?

  8. Tinichigiologic vorbind, Măcelăreasa Pidzi a Rizdi stă acu’ la’ conserva. Babacu’ a fost prevăzător ca-ntotdeauna: a lansat din timp afirmația cu valoare de axiomă deonto-pdeologică, cum că academicianca a mică a gustat și a devenit dependentă de euroina împotriva voinței lui, eventual, în ultimă instanță, stricată de anturaj.

  9. @de curiozitate: n-ati visat, am gasit-o. a avut cineva grija s-o puna bine si sa plece un pic din sediu. eram chiar magar daca nu stergeam postul.
    @ADIDAS: cine nu-l mai intelege?
    @Fiara: doua vesti proste. 1. nu poate fi izolat (pentru noi). 2. nu mai face rating (pentru el).
    @McGogoo: apostolatul cu de-a sila e prostie. eu deja m-am saturat.

  10. McGogoo,
    De lucrul asta mi`e frica si mie si cred ca nu vom scapa de asta. As fii cu adevarat surprins daca n`ar iesii dar e un gand care daca`l soptesc prea tare mi`e frica sa nu dispara…

  11. Sa votam , sa votam , dar ce ? daca tinerii au preluat exemplul succesurilor de la aia batranii?:) . revenind la lucrurile serioase , sunt si eu curios daca v-ati recuperat geanta .

  12. nici au nu cred ca e strain de toate lovelele trase pe dreapta de ,,printesele ,,lui.Se apropie campania si piratu mai vrea o tura la cotroceni ca doar asa mai putem avea inca patru ani de balci,certuri,scandaluri,succesuri la tv toata ziua.Sa-l ia si pe ,,PINGELICA,,ca doar e nevoie de ,,sageti,,tot timpul.Sa traiti bine,fomistilor!!!ne transmite piratul din nou.Cam atit de la asociatia,,GONDOLE FARA FRONTIERE,,

  13. Ciutacule,

    Adica daca ar sta dupa visin ar fi mai bine pt. viitorul lui politic decat daca da ocazia sa iasa in LCD-uri ? Iar voi, cum iese de dupa gard, pac-pac dupa el ?

    Forta Autobuzul !

    Fiara.

  14. o sa traim si ziua cand sefu` viziteaza zone sensibile si neprietenoase? ca la balci si in tabere toata lumea e fericita.

  15. dan.s
    Lergat de vot, as avea o idee, nu propie, venita de la USA, atunci cand li s`a dat dreptul de vot negrilor s`a facut o comisie si au trebui sa dea test din contitutia USA. Poate ca n`ar fi rau ca dreptul de vot sa fie un drept primit ci unul castigat. Sa dam si noi cand avem 18 ani un test ca la scoala de soferi si daca ai luat testul sa ai drept de vot sa zicem 10 ani, dupa care sa ti`l poti reinnoii. Cred ca ar fi mult mai dificil sa cumperi voturile cuiva daca acel drept ar fi castigat si ai avea habar cat de cat ce reprezinta el. Eu nu cred ca atata timp cat votul meu este egal cu al oricarui individ analfabet, cu a oricarui borfas, babe care se duce la tamaiat duminica si voteaza in drum spre biserica pe nush cine care i`a dat o plasa cu malai, nu vom avea o sansa… Este doar o idee, nimic mai mult…

  16. @ adrian cosmin
    Ar fi culmea să apară și șpaga pentru câștigarea dreptului la vot! Aia pentru dreptul la a fi ales … e deja-n floare!

  17. @Cosmin,

    Bade, dreptul de vot e al tau, castigat odata cu bolentinul de identitate. Si nu vad nici o problema in a-mi vinde votul, atata timp cat este dreptul meu. Daca vreau, pot sa vand si un rinichi, daca vreau pot sa ud si canapeaua. Ce este al meu, poate fi vandut la pretul corect. Cum zicea si Ciutacu: totul e sa gasesti pretul corect. Daca pretul corect pt. X este o sacosa cu ulei / lapte / 2 pixuri / 1 calendar, asta e.

    Forta Autobuzul !

    Fiara.

  18. @Fuxi
    Mda, la spaga aia nu m`am gandit, imi mai scapa unele subtilitati:)

  19. @Fiara
    Tocmai asta spuneam, sa nu mai fie un drept, primit o data cu varsta 18 ani, ci sa`l castigi. Vezi tu, faptul ca vinzi un rinichi, canapeaua etc, nu are influenta asupra tuturor, cel mult are influenta asupra ta si a celui care il/o cumpara, pe cand votul vandut pe o plasa de malai, nu te afecteaza pe tine ci pe toti… Daca bine`mi aduc aminte, parca Presedintele e a tuturor (ma rog. acesta`i doar a celor care l`au votat dupa ElCapitan) si nu cred ca nu simti o frustare atunci cand vezi ca un neica`nimeni cum este Base isi permite sa te faca pasarica, sau un alde Boc isi permite sa te faca nesimtit etc, oameni alesi tocmai in urma cumpararii acestor voturi…

  20. Asta nu ma surprinde, am mai spus, daca altfel nu se poate, va multumi cumva duduiei si La revedere.
    Daca fac telegondola, macar de s-ar defecta la inaugurarea prezidentiala sau sa aiba grija cand o inaugureaza.Prin zona sunt multi oameni saraci, flamanzi, si carora gargara nu le tine de foame.
    Udrea iar si-a pus pantofiorii care o strang?

  21. Domnule Ciutacu, cand l-am votat entuziast pe basescu si m-am bucurat de caderea lui nastase, nu credeam ca o sa ajung sa zic asta: vrem inapoi hotii si comunistii psd-isti, m-am saturat de tunurile de familie ale ticalosului marinar, si el si neamurile lui s-au dovedit hoti mai mari !!

  22. Buna ziua!
    Am dat click pe link-ul “gondolei din Parang” ce facea trimitere catre “reportaj” sau ce-o fi ala (o porcarie, daca ma intrebati pe mine).
    Am tras o singura concluzie: In tara asta nu mai este voie sa se fac nimic. Sa stam toti ca prostii si sa ne uitam la cei de afara ca ei au si noi nu. Auzi “telegondola din bani publici”, dar din ce bani sa se faca, sa se construiasca, daca nu din bani publici? Banii publici pentru ce sunt destinati? Doar pentru pensii si salariile functionarilor?
    Stam si ne plangem prin emisiuni la tv, la radio, prin ziare, pe internet ca nu avem nimic in tara asta, ca e o rusine de tara, ca bla bla bla, si cand se incearca sa se faca, tot nu e bine.
    Ce sa spun, se duce dracului tara daca se construieste o telegondola de 86 milioane euro, mai ales ca nu e vorba doar de telegondola aceea. Bine ca ne-am imprumutat pe viata de la UE, ca sa tinem banii in banci.
    Nici nu va ganditi cate familii de oameni salveaza aceasta “afacere, cum o numiti.
    Voua, cei cu burta plina, va este usor sa vorbiti, dar sa ganditi…
    Sa mor de mai inteleg ceva din “criticile” voastre, cele mai multe dintre ele fiind inutile.
    Numai bine! – daca mai pot spera asta.

  23. @thedaniel: extrem de emotionanta pledoaria pro-Ridzi, da’ noi vorbeam de cuantumul banilor topiti. sper ca nu deranjam foarte tare la Petrosani 🙂

  24. Mah si mor de ciuda:
    Eu am o firma din nov anul trecut,impozit forfetar cica tb sa platesc,nu sunt startup pt ca numai cei din anul asta sunt cosiderati startup, la fonduri pt IMM nu ma pot baga cica sunt prea nou (da nu startup 🙂 🙂 )
    si ei arunca fara numar si acopera afaceri pe banii nostri.
    imi vine sa injur urat…dar ma abtin ce …
    Prima casa – dedicatie pt rechinii impobiliari care acum sunt datori la banci si tb sa iasa din rahat !
    Cred ca voi emigra … (fiecare cu offul lui)

  25. @thedaniel nu ai inteles nimic.
    Nu e vorba de faptul ca se face ci CU CAT se face !
    Banul public nu tb sa ajunga in buzunarele unor intermediari si smecheri care un lucru de 1 leu il vand cu 50 de lei din banii mei si ai tai.
    Pe scurt asta era ideea.

  26. @thedaniel:
    Daca banii aia ar fi alocati pt finalizarea autostrazii Bucuresti-Constanta ar fi o chestie!
    Faptul ca slo’bocu’ nu i-a alocat pt asa ceva este ff grav!

  27. Tare, dar ma intreb ce se va intampla oare cu tarisoara asta cand vor disparea alde:marinare, buze fierbinti si nuti??? fara ei am duce o viata tihnita si linistita… sau vom inventa iarasi alte personaje pitoresti.

  28. Care e faza cu Sorina Matei? L-am auzit si pe Mircea Badea spunand intr-o zi: “asta e pentru cunoscatori; nu l-a intrebat Sorina Matei”, cred ca citea un SMS de la dumneavoastra.

    Cat despre prezident, sper sa i se infunde la toamna.

  29. CAT DE CRETIIIIN!!!!! am tot zis si o sa zic, nu mai pot cu astia… si mai am o mare dilema, poate ma ajuta cineva… l-am vazut pe cristoiu ieri la gabi firea, s-a lovit la cap? primeste plicuri de undeva? ce e cu atitudinea lui de kko, cum ca toate sunt ok sau nu merita discutate?

  30. Dar “tantosul” (sa-l citez pe Base) Cocos ce-o mai face? Nu se simte si el eclipsat de Nutzi?
    Pe site-ul Antenei 2 nu apar si inregistrari ale emisiunii dvs. mai recente, spre exemplu din data de 24 iunie? Sotul Ridzi vine azi sau in viitorul foarte apropiat la dvs la emisiune?

  31. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Eu am trecut prin Petrosani si am ramas profund dezamagita;parca sunt triste cladirile,tot ce e acolo.Oamenii o duc greu,n-au locuri de munca,n-au perspective.Cred ca ar fi fost mai bine sa se dezvolte cumva investitiile,turismul chiar,sa vina intreprinzatori sa ofere de lucru,sa se dezvolte ceva acolo si apoi sa se gandeasca sa construiasca telegondola.Acum ce le trebuie asta?!Sunt bani intradevar topiti,fara doar si poate.
    Sper sa scapam in toamna asta de acest presdinte si de aghiotantul lui.

    Cu tot respectul,
    Ioanap

  32. Draga Base,nu esti in privat nici cand esti in chiloti prietene…ti-ai asumat pozitia aia (de presedinte) constient, desi in ultimul timp am inceput sa ma indoiesc.Daca vrei sa ai intimitate demisioneaza prietene, nu te tine nieni cu forta.Daca o faci s-ar putea sa iei un bilet numai dus intr-un loc in care ai aer conditionat natural si permanent,iar biletul va fi semnat de un tulus.Mai vrei intimitate.
    Tot remarc faptul ca omul este ofensat de toti,el este cel mai bun si noi toti suntem aia hainii.

  33. dupa razboi cand au venit comunistii au adunat toti legionarii si toti nazistii si i-au impuscat urmand a construi societatea comunista. cand am intrat in democratie de ce nu au fost impuscati fostii lideri comunisti si sunt acuma bine mersi la conducerea tarii? care e situatia? cum vrei sa faci democratie cu fostii mari comunisti?

  34. Victore, nu se gaseste cineva din presa sa i-o intoarca. Sa-i arda o minunata flegma intre felinare. Sa-i raspunda grobian si mitocaneste asa cum merita. Nu, pe bune, ca m-am saturat de fite de genul: trebuie sa ne comportam demn si civilizat. Asta nu e presedinte, e doar vagabontel de strada, obraznic si cu mult tupeu in care s-a cuibarit ce era mai prost in neamul romanesc. Japonezii au o zicala: cu samuraii te luptii ca samuraii, cu talharii te lupti ca talharii.

  35. Cred ca i s-a pleostit coafura intens tapata de frica cercetarii de catre comisia parlamentara. Cred ca salvarea coafurii ar fi o mesa din suvita supremului, zeci de comisii n-au reusit s-o clinteasca.

  36. Mai toata ‘spuma’ societatii – ‘oameni cu cap’, cu o gandire matura – detecteaza anumite semnale premergatoare unei ‘eruptii vulcanice’ in Romania, aflata inainte de alegeri. Ei se aseamana cu ‘un vulcan “dormind”‘ gata-gata sa izbucneasca la avertismentele ‘derbedeilor’ din media, dar numai cand aceste avertismente
    vor fi precise, si numai cand TOATA PRESA si media in general, isi vor uni fortele si vor prelua rolul de ‘activatori ai vulcanului’, care odata ‘ignited’ isi va varsa ‘lava’, maturand haita care ne-a adus la disperare, saracie, etc.

  37. Daca PD-L s-a solidarizat cu Ridzi e posibil ca sefu’ sa se “desolidarizeze” ? Are el mai multe informatii?
    E penibil cand se cearta cu presa. E ca un copil razgaiat care se ascunde de o domnisoara. Data viitoare sa faca vizite de lucru( a se citi “electorale”)fara sa anunte presa sau sa fie “un om cu responsabilitate”.

  38. Problema nu este nici macar CU CAT se face, ci ca se cheltuie si NU se face.

  39. Io zic să se aducă şi neşte “excavatoare” în zonă ca să dezgrope (măcar o parte din) “scheleţi” … Altfel, tot degeaba! 😉

  40. SCHIURI V-ATI CUMPARAT?
    TARA ARDE si “BABELE SE DA PE SCHIURI”
    AM FACUT IMPRUMUTURI SI ACUM AVEM CU CE NE DISTRA
    PLATITI ROMANI – altceva nu mai aveti ce face…

    SURSA: e-licitatie.ro
    1.
    Proiectare si executie amenajare partie de schi omologata in masivul Rarau cu conexiune la trupul izolat intravilan Rarau si transport pe cablu pe traseul Campulung Moldovenesc – trupul izolat intravilan Rarau Municipiul Campulung Moldovenesc 25.06.2009 01:30 Tip procedura: Licitatie deschisa
    Tip contract: Lucrari
    Stare procedura: In desfasurare – 25.000.000,00 euro
    2.
    Amenajare domeniu schiabil, lac de acumulare si instalatie de transport pe cablu MUNICIPIUL BRASOV 24.06.2009 01:30 Tip procedura: Licitatie deschisa
    Amenajare domeniu schiabil, lac de acumulare, instalatie de transport
    Valoarea estimata fara TVA: intre 20,000,000 si 30,000,000 EUR
    3.
    Amenajarea domeniului schiabil Mogosa- Baia Sprie, jud Maramures (CONSILIUL JUDETEAN MARAMURES) 23.06.2009 01:30 Tip procedura: Licitatie deschisa
    Contractul are ca scop executia lucrarilor de Amenajare domeniul schiabil MOGOSA-BAIA SPRIE, jud Maramures conform Vol.III – Specificatii tehnice, Vol.IV – Liste de cantitati si Vol.V – Documentele proiectului si plansele
    Valoarea estimata fara TVA: 9,794,756 EUR
    4.
    Amenajare loc de imbaiere; functiuni anexe si lac de agrement zona lacului Tineretului Orasul Sovata 19.06.2009 12:36 Tip procedura: Licitatie deschisa
    lucrari de constructii si anexe in vederea amenajarii unui loc de imbaiere
    Valoarea estimata fara TVA: 10,529,000 RON  2.500.000,00 euro
    5.
    Amenajarea domeniului schiabil Boriste Izvoare JUDETUL MARAMURES
    Contractul are ca scop executia lucrarilor de Amenajare domeniul schiabil Izvoarele-Boriste, jud Maramures conform Vol.III – Specificatii tehnice, Vol.IV – Liste de cantitati si Vol.V – Documentele proiectului si plansele.
    Valoarea estimata fara TVA: 13,212,577 EUR
    6.
    Imbunatatirea domeniului schiabil al Satiunii Predeal
    Reactualizare proiect tehnic, lucrari de executie
    Valoarea estimata fara TVA: 17,092,437 RON  4.000.000,00 euro
    7.
    AMENAJARE DOMENIU SCHIABIL GUTAIUL DOAMNEI – CAVNIC” ORASUL CAVNIC (PRIMARIA ORASULUI CAVNIC)
    Amenajarea domeniului schiabil Gutaiul Doamnei Cavnic, vizeaza urmatoarele: achizitionarea “la cheie” a unei instalatii de transport pe cablu tip telegondola debraiabila cu 8 locuri care sa deserveasca partiile din Gutaiul Doamnei, a unei instalatii de teleschi bi-post, si realizarea cladirilor anexa si proiectarea si amenajarea partiilor de schi care vor fi deservite de aceasta si va include urmatoarele:
    – adaptarea proiectului instalatiei de transport pe cablu pentru TELEGONDOLA conform Studiului de Fezabilitate privind “Amenajarea Domeniului Schiabil Cavnic – GUTÂIUL DOAMNEI”, conform plansei care poate fi obtinuta de la Primaria orasului Cavnic si realizarea acesteia;
    – adaptarea proiectului instalatiei de transport pe cablu pentru TELESCHI BI-POST conform Studiului de Fezabilitate privind “Amenajarea Domeniului Schiabil Cavnic – GUTÂIUL DOAMNEI”, conform plansei care poate fi obtinuta de la Primaria orasului Cavnic si realizarea acestuia;
    – obtinerea avizelor necesare pentru obtinerea autorizatiei de punere in functiune a instalatiilor – autorizatie ISCIR si punerea în functiune a acestora – telegondola si teleschi.
    – achizitia echipamentelor
    – operatiuni /lucrari de instalare si punere in functiune a instalatiilor de telegondola si teleschi;
    – proiectarea si amenajarea partiilor de schi si a bretelelor de legatura din domeniul schiabil Gutaiul Doamnei, in lungime de circa 8200 m
    – furnizarea a 3 masini de batut zapada
    – proiectarea si amenajarea parcarii auto cu o capacitate de 168 locuri de parcare si a drumului de acces asfaltat.
    Detalii suplimentare în documentatia atasata.
    Valoarea estimata fara TVA: intre 40,000,000 si 47,000,000 RON  11.000.000,00 euro
    8.
    Partie de schi si teleschi Speranta, Borsec, judetul Harghita Orasul Borsec
    Obiectul contractului consta in amenajarea unei partii de schi si teleschi cu furnizare echipamente de transport pe cablu de persoane, instalatii de producere de zapada artificiala, executie cu proiectare inclusa.
    Valoarea estimata fara TVA: 1,200,000 EUR
    9.
    Lucrari de constructii-montaj extindere instalatie de produs zapada artificiala, alimentare cu energie electrica PRIMARIA ORASULUI AZUGA 15.06.2009
    Valoarea estimata fara TVA: 981,840 EUR
    10.
    MODERNIZAREA ZONEI TURISTICE PASUL VULCAN “CONSTRUIRE TELEGONDOLA ÎNTRE COTELE 770m – 1310m” MUNICIPIUL VULCAN 11.06.2009
    Construirea unei telegondole cu urmatoarele caracteristici tehnice: lungimea pe orizontala 3027m, diferenta de nivel – 540m, lungimea pe înclinare – 3064m, capacitatea 1800 P/h, viteza – 6m/s.
    Valoarea estimata fara TVA: intre 32,000,000 si 35,000,000 RON
    11.
    Dezvoltare domeniu schiabil Valea Alba – Kalinderu, Busteni PRIMARIA BUSTENI 04.06.2009
    Valoarea estimata fara TVA: 6,680,673 RON  1.500.000,00 euro

    Executia lucrarilor de reabilitare termica a imobilelor situate în Sectorul 4 , cuprinse si aprobate in Programul anual de Reabilitare Termica a Blocurilor de Locuit, dupa caz. SECTOR 4 (PRIMARIA SECTORULUI 4 BUCURESTI) 25.06.2009 01:30 Tip procedura: Licitatie deschisa
    Tip contract: Lucrari
    Acord-cadru cu un singur agent economic Durata acordului-cadru: 48 luni
    Valoarea estimata fara TVA: 414,450,229 RON  100.000.000,00 euro

  41. Suntem prea putini in fata celorlalti manelari, cocalri, pitzipoance care cred ca cool sa votezi cu Basescu & Co, poate, poate ajung si ei/ele sa conduca un Range Rover si sa poarte Luis Vuiton, astea sunt modelele de urmat in Romania, restul….suntem niste tampti idealisti:(

  42. D-le Ciutacu apropos de “excavatoare” – cum e cu barcutele donate de marineru’ securist ? Au ajuns ele si la Necolaiciuc (sau la fiul acestuia) ? Mie tare incepe sa-mi miroase a operatiune sub acoperire ca prea sunt multi oameni implicati… Ca daca ar fi o furaciune civila ar trebui sa aiba un sef foarte puternic si nu vad nici unul prin preajma lor ?

  43. Traian Basescu a fost si va ramane un MARE BADARAN! Pe zi ce trece acest personaj odios, care si-a pus toate fufele in posturi cheie de conducere, acum cand ne-a lovit din plin CRIZA ECONOMICA,dovedeste a fi de necontrolat, arogant si incapabil de a conduce o tara!
    Sper sa nu fiu singurul, dar, desi nu mi-a facut absolut nimic niciodata direct, va spun pe cuvant de onoare ca pe TRAIAN BASESCU IL URASC DIN TOT SUFLETUL SI CU TOATA INIMA MEA!
    Nesimtirea, lipsa de respect fata de cetatenii romani, batjocora si golaneala pe care le afiseaza si ni le-a servit in ultimii 5 ani, ma fac sa am un sentiment infiorator de scarba fata de persoana BASESCU si clica lui de lipitori, pe care nici Ceausescu nu a reusit sa mi-l impregneze!
    Oameni buni, poate nu va dati seama ce se intampla la ora actuala cu Romania si asta in timp ce mii de oameni sunt la un pas de sinucidere din cauza crizei economice?!
    Obama, presedintele SUA, a luat langa el cei mai reputati economisti si finantisti pe care ii are America!
    Basescu are langa el pe Ridzi, Nuti, Roberta si Eba!!!
    Faceti comparatie, daca se poate si treziti-va pana nu va fi prea tarziu!

  44. @IoanaP:
    “Eu am trecut prin Petrosani si am ramas profund dezamagita;parca sunt triste cladirile,tot ce e acolo.Oamenii o duc greu,n-au locuri de munca,n-au perspective.”

    Cum naiba ai ajuns la concluzia asta doar trecand prin Petrosani, IoanaP?
    Petrosaniul chiar este un oras frumos si mai ales ingrijit, iar peisajul care-l inconjoara este mirific in orice anotimp al anului (nu-l laud pentru ca sunt de acolo). Binenteles ca sunt si zone in Petrosani unde totul este gri, ca de altfel in orice alt oras, la periferie, dar Petrosaniul este destul de mare (195,56 km patrati). Locuri de munca sunt, dar nu de-ajuns pentru numarul de locuitori, perspective sunt, dar, deasemenea nu de ajuns.
    Pai, nu poti sa-ti faci o impresie despre un oras, despre o comunitate, doar trecand.
    Intr-adevar, este o zona defavorizata, dar mai documentati-va inainte sa vorbiti aiurea-n pod.

    @Victor Ciutacu:
    am inteles despre ce este vorba, dar voi puneti accentul mai mult pe acea telegondola, si parca pare mai “in surdina” treaba cu cuantumul banilor respectivi.
    Nu sunt pro-Ridzi (mi-as bate joc de mine), dar parca as vrea sa se REdezvolte Valea Jiului.
    Cat despre deranj in Petrosani, nu cred, poate pe cei de la consiliul local sau care se ocupa cu treaba asta, sau cu altele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.