Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Spectrul ratării crizei mele de 40 de ani

Spectrul ratării crizei mele de 40 de ani

Sunt născut în 1970. Deci anul ăsta, dacă nu m-o călca între timp accidentul, o să fac 40 de ani. O legendă urbană spune că ar trebui să mă apuce prima criză majoră de adult în viața, faimoasa criză a bărbatului de 40 de ani. O să fie chiar cool, două crize într-un singură, a mea și cea economică. În sfârșit, mă voi contopi și eu, o dată-n viață, cu țara! Dat fiind că pentru rezolvarea celei economice îi plătim pe Băsescu, Boc și Isărescu, revenim la a mea.

Mai mult, la Șuțu


P.S. Vă rog, lăsați-mă pe mine să mă îngrijorez pentru propria stare de sănătate

Comentarii

comentarii

Similar Posts

116 thoughts on “Spectrul ratării crizei mele de 40 de ani

  1. Am auzit tot timpul de criza varstei de 40 de ani si bineinteles ca m-am amuzat copios cand un bun prieten se punea pe plans, in zi aniversara, de cate ori i se spunea “La multi ani!!! Uite ca ai ajuns la fumoasa varsta de 40 de ani!!”
    Sa specific ca urarea in aceasta forma ii era adresata numai de catre barbati?? 🙂
    De cand mai stiu, m-am bucurat de fiecare zi de nastere, si la 20 ca si la 40 si o sa ma bucur si la 80 🙂 asa sunt eu, fire optimista, nu mi se pare ca varsta te apropie de moarte pentru ca de fiecare data cand pierzi cate ceva castigi altceva.
    Ma rog, nu poti cere tuturor sa aiba aceeasi opinie. Si nu e vorba de o anumita varsta, e vorba de momentul in care iti faci bilantul, si acela poate fi la 30, la 40 sau de ce nu la 80 de ani 🙂
    Iar criza se instaleaza atunci cand tot ce ti-ai propus nu ti-a iesit.
    Ce motiv ai avea?
    Personal, nu vad niciunul. Poate ne lamuresti mai tarziu 🙂 peste vreo 10 ani 🙂
    Toate cele bune!

  2. Domnule Ciutacu,
    Eu cred ca reforma presei ar trebui sa inceapa cu reforma morala a celor care lucreaza in media.Morala unei categorii profesionale este parte din morala societatii in care functioneaza aceasta categorie.
    Nu se poate face doar reforma morala a presei.
    Ce ma deranjeaza in presa, concret:
    1.Promovarea unor persoane fara valoare(Nikita, Simona Senzual, blonda lui Iri, blonda lui Bote) si ridicarea lor la rangul de VIP-uri
    2.Astept rezultate adevarate de la ziaristii de investigatie. Vreau ca in Romania sa apara mici investigatii de tip Watergate care sa aiba ca rezultat demisia celor vinovati.
    3.Promovarea pornografiei in ziare care se vand fara nici o protectie la chioscurile de ziare………
    http://theodora0303.wordpress.com/2010/01/04/reforma-presei/
    Cu deosebit respect

  3. Vesta de salvare naţională

    Pe undele scârţiene, cu totul involuntar, s-a ginit cel mai secret de stat cu perioadă de dosire până-n 2110 (sic!) Autorul, evident Băsescu, cu Boc implementator, a pregătit moralul cetăţenilor români timp de aproape un an prin intermediul armelor sustrase, pentru a le reactiva sistemul de conservare spre a accepta la preţul modic de 100 euro / bc. vesta obligatorie de salvare natională livrată de firma „I. Oana” în loturi de un milion / zi. Materialul folosit la confecţionarea vestelor este vata de zahăr livrată de firma « Eba », armată cu popcorn neexpandat asigurat prin firma « Fratele Mircea ». Produsul este ecologic putându-se consuma ca atare după încetarea de plăţi sau reciclabil prin firma Lyly-Boc. Protecţia contra lingăilor nu este asigurată.

    PS Cine-l votează pe Hooo noriu o ia-n mână (gratis, vesta)

  4. Ce stiti desptre situatia comisiei udrea, filmuletul cu palma (dosul) data copilului de base, despre domnul profesor descris de Ohanesian, si toate celelalte scandaluri din timpul campaniei electorale? S-au prescris? Constat ca “atentia multimii este conectata printr-o atenta manipulare mediatica,la alte senzationalisme abracadabrante” Asa este? Va doresc succes in continuare. s.r. La multi ani!

  5. Nu cred in criza barbatului de 40 de ani.Cred ca in viata fiecarui om exista un moment in care trage linie si analizeaza ce a realizat pana in acel punct.Unii il traiesc la 40, altii la 50, iar altii din an in an… :-).

  6. PS: apropo..azi m-am intors din Sinaia. Frumos oras. Te-ai gandit sa faci o aniversare anul acesta mai speciala si sa te intorci acasa?

  7. Off topic ?

    Catren sentimental

    Privid atent, la general, ai zice că Opriş
    Lucrâd o ţară pe la spate o face pe furiş.
    Se cade un răspuns atunci când vă-nrebaţi:
    Poporul nos’ e şi f***t dar şi cu banii luaţi !

  8. nt te speria domn’ ciutacu de varsta de 40 de ani.
    eu sincer sant invidios…ca inca ai par mult pe cap…zici ca esti stalin

  9. nu te supara pe noi ciutacule!
    mai glumi ..ca sa mai ne radem si noi!
    ca banii de somaj nu mai vin…suntem jobless…si probail ca luna viitoare…ne decablam si de la internete..ca nu mai avem parale…
    ne intoarcem in scorbura..sa traim ecologic..ca doar suntem membrii mu-ie si e la moda sa fi eco
    am trait douazeci de ani de tranzitie de la tara in curs de industrializare..la tara subdezvoltata…juma de tara a emigrat…e gata frate suntem terminati
    mai a ramas prigoana..dar el e handicapat si nu poate ca sa fuga intr-un picior

  10. Tot in 70 si eu,tot in romanica(si atunci si din nefericire si acum),la fel de amenintat de criza barbatului(?) de 40 de ani,dar cu deosebirea ca sunt deja antrenat.Nu antrenat in criza,ci beneficiarul catorva repetitii de proba(ca pe vremuri cu alarmele antiaeriene…).
    Instructor la ultima repetitie a fost chiar marinerul impreunat cu flacara violeta,talibanii mercenari de Dambovita si scursorile cu tenta portocalie(din cauza dilutiei,cred)din teritoriu.Am trecut testul,deci pot sa cred ca o sa trec Marea Criza 40.Toata chestia e sa treaca si ea…

  11. dute ia o bere si un pachet de tabac si lasa prostiile stii ca avem nevoie de tine ca de aer
    criza depresiva sa-i ajunga pe ei ca noi mai avem treaba pe lumea asta,tu nu vezi ce livizi sunt toti si cum incep sa se muste intre ei ,stai sa vezi pe 2 aprilie cind vom iesi im mov sa protestam sper sa te bagi

  12. Apasati cam tare pedala de acceleratie impotriva celor de la Guvernare. Partea proasta este ca intervine acel sentiment pur romanesc, in care romanul fraternizeaza cu cel acuzat. Ceva ce ne caracterizeaza. Continuati, dar putin diferit.

  13. Buna!
    Criza asta de la 40 eu cred ca-i mai mult un mit…
    Eu, sincer sa fiu, sunt in criza inca de la 16 ani. D’asta nici nu m-am casatorit caci mereu am vrut alt si alt decor.
    Pot spune ca d’abia acum ca am implinit 40 ani am sentimentul ala de liniste si sunt chiar decis sa ma casatoresc si sa incep o viata noua.

    Numai bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.