Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Spărgătorul de buci şi vânzătorul de uşi

Spărgătorul de buci şi vânzătorul de uşi

– Am o satisfacţie uşor sadică. La cât căcat au mâncat portocaliii despre cele două luni pe care le-am petrecut  la Ministerul Economiei, să ajung eu să citesc cu ochii ăştia mari şi umezi că Udrea şi cu dragă Stolo erau interceptaţi cot la cot cu Voiculescu, Şereş,  Chireac şi Verestoy la obsesia băsesciană de mangleală energetică şi la spionaj & trădare, zău dacă mi-aş fi putut închipui aşa ceva…

– Băsescu a ajuns pe culmile desăvârşirii electorale. După ce-a reuşit să-şi verse-n poală efuziunile de bodegă cot la cot cu Văru’ Săndel, se pregăteşte să-şi satisfacă online isteroizii pe blogul unui vânzător de uşi de garaj care-i apreciază până la excitarea supremă ideile nazistoide. Dacă le bagă pe nesuferita de Udrea şi pe obrăznicătura de Ridzi la videochat, o să ajungă inovatorul suprem al campaniilor.

UPDATE: Nici n-a apucat bine să strănute astăzi de trei ori defectorul Nastasiu, că Licuriciu-i mai dădu una-n freză Jucătorului. Declară-te, bă, învins de sistem!

UPDATE LA UPDATE: Tirania Sa nu mai are nici volum, nici tonus, nici inspiraţie. N-a răspuns la nici o acuzaţie şi a dat-o-n diverse. Cică Nastasiu a lansat o carte “sifi” şi a fost rejectat de sistem prin intermediul CSM. Păi CSM a rejectat-o şi pe Kovesi şi pe el l-a durut la brişcă. În esenţă, cică Iliescu-i de vină pentru tot. Şi cu oamenii răi de la doi şi-un sfert. Da, uite-aşa o barbă avea şi-uite-aşa o pieptăna.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

153 thoughts on “Spărgătorul de buci şi vânzătorul de uşi

  1. Tare de tot articolul din EVZ despre Geoana.
    A trimis scrisori personalizate catre cadrele militare pentru ca sa le ceara sa-l aleaga Comandant Suprem. De unde dracu a avut asta baza de date cu nume, adrese samd ale Armatei Romane? Nu ar trebui sa fie secreta?
    Ar trebui ca cineva sa se sesizeze. In speta MAPN si CSAT.
    Din moment ce a folosit asa ceva, oricand aceasta baza de date poate fi vanduta pe bani buni. Daca faceam parte din staful de campanie al lui Geaona, mai precis eram un “trepadus” care completa scrisori puteam folsi aceasta baza de date.
    Nenea Geaona – hai dute tu de pe aci.
    CRIN PRESDINTE!

  2. Completare la “Articolul din EVZ”.
    Facem pariu ca nicio televiziune nu o sa vorbeasca despre acest subiect?
    Geoana! Dormi linistit, Voiculescu si Vantu lucreaza pentru tine.
    Victor, ce zice Oana Dobre despre acest subiect?

  3. @Misu: termina cu activismul; fie el si pro-Crin. facem pariu. da-i un mail Oanei si intreab-o

  4. Nu stiu cum se vede campania din bucuresti, dar in Oradea sunt lucruri care se bat cap in cap cu ce vedem seara la Tv, asta dimineata in drum spre serviciu am avut ocazia de a trece pe langa sediul PSD-ului, iar “anomalia” din provincie ar fi, ca langa autobuzul local de campanie a lui Mircea Geoana sa fie un logan cu potbagajul doldorosit cu baloane ale lui Oprescu, sa fie oare o “coincidenta” datorata lipsei locurilor de parcare:)?!…

  5. @Misu

    Comentez eu.
    Cum poate avea acces la asa ceva?
    Care e diferenta intre Basescu de azi si Geoana de miine?
    Cit de corect e Geoana sa foloseasca atuuri obtinute prin “mijloace specifice”.
    Ca fost militar si grad de maior, daca pina acum il votam in turul II contra lui Base, acum nu o sa mai merg la vot la tura II.
    Sa iasa cine poate, nu vreau peste alti cinci ani sa spun ” am fost un dobitok” , asa cum o fac azi, pentru gestul de acu 5 ani.

  6. @zzz

    sa ii ia din voturile lui Crin.
    Speculatia cu independenta lui, nu m-a facut sa pun botul. E scos ca sa blocheze o parte din electorat in turul I.
    Dupa ce l-am militantizat in I, il aduc in ograda proprie in II.

  7. Culorile astea partinice se potrivesc foarte bine cu_culoarea fundului de ceaun. Mai sus e portocaliu, dar se putea, la fel de bine, sa fie rosu, albastru, verde sau mov.

  8. Si oare ce se intampla daca “spargatorul de buci” nu functioneaza la parametrii normali si daca “vanzatorul de usi” ramane cu buza umflata, ca nu se poate tine de promisiunea facuta “isteroizilor” on line?
    Cum de nu apar niste isteroizi care sa-si faca glasul auzit impotriva staffului lui Basescu care nu vrea dezbateri cu toti candidadtii la Presedintie, ci numai cu primii trei; Antonescu, Geoana si el? In conditiile acestea Basescu evita ca “spargatorul de buci”,sa-i le sfarme, accepta doar sa fie eventual usor atinse.

  9. Disperarea Domnului Presedinte este direct proportionala atat cu lungimea coloanei de autocare pline de boschetari adusi pe sus sa il sustina cat si cu nivelul de frumusete al personajelor din prima fotografie.

    Din ciclul “Voi munciti si faceti caz noi traim din ajutor social” va prezint specia Pomanagius Electoralus Coclitus Sconcsus.

    PS – Traiane, esti ca armatele germane in Stalingrad, inca putin si capitulezi.

    Heil Traian von Basescunstein!

  10. E 11 şi 20. Am dat pe blog la bleen şi, culmea, e acolo Băsescu cu un om care trebuie că e chiar bleen şi vorbesc despre câte-n lună şi-n stele. Mai sunt şi două buchete frumoase de flori , aranjamente, pardon! – care n-au fost desfăşate din ambalajul de hârtie creponată, ca să nu-şi piardă din frumuseţe :))
    E o atmosferă plăcută “şi de nostalgice obsesii când stai cu storurile trase şi-aştepţi să vie ora mesii”
    Cred că asta aşteptă bleen, să-l invite la prânz Băse, iar Băse aşteaptă prânzul, să mai treacă vremea, să mai vină duminica aia odată.
    Dacă domnu candidat a ales să-şi petreacă ziua la gura sobei sau la uşa garajului schimbând o vorbă cu un cetăţean, înseamnă că nu mai e nimic de făcut, s-a ocupat stafful de tot, s-au tipărit buletine în exces exact câte sunt necesare, s-au făcut listele nominale cu cine votează Băsescu… treaba-i oablă şi aranjată.
    Eu cel puţin aşa văd lucrurile.

  11. D-le Ciutacu dar eu nu inteleg de ce nu au fost demisi deja, D-soara Kovesi, D-l Olar si D-l Coldea…..
    Atata vreme cat sunt aduse acuzatii foarte grave la adresa acestora si nimeni nu le-a negat, de ce mai sunt in functie aceste persoane???
    Nici nu ma intereseaza cat din toate aceste acuzatii sunt adevarate atata vreme cat sunt foarte grave , iar aceste persoane trebuie demise…
    Romania anului 2009 cu imixtiuni in justitie!! de la cel mai inalt nivel… Halal Romanie!!!

  12. Lumea e in continuare prostita sa se duca sa voteze cand, de fapt, valoarea votului tau este de ordin mental, deci interior, fara sa atinga realitatea tangibila. Jocurile politice nu sunt pentru noi. Doar observam.

  13. Fara prea multe vorbe;

    Voi vota cu Crin Antonescu.Daca acesta nu va trece in turul 2 (batem in lemn),atunci mai mult ca sigur voi vota intre Basescu si Geoana.
    Aici votul meu va fi impotriva Antenelor si cu stringere de inima voi fi nevoit sa votez cu Basescu.Nu va fi decit un vot contra Antenelor.Pentru ca nu am vazut in viata mea un post TV care sa fi derapat de la esenta televiziunii: neutralitatea,nepartizanatul

    Deja s-a sarit calul prea mult.Practic emisiunile de la Antena 1 si Antena 3 in special sunt clar impotriva lui Basescu.Poate vroiam mai mult sa-l vad pe Crin Antonescu,Geoana,Oprescu.Dar nu.
    Toata ziua taca taca despre Basescu.Oameni buni: faceti un post Antana 5 ,numiti-l antibasescu si gata.

  14. Placerea de a-i vedea fata lui Gadea inca 5 ani va fi infinit mai mare decit dezgustul de a vota pe Basescu.Eu sper totusi sa fie un tur 2 intre Antonescu si Basescu unde cred ca va fi castigator Antonescu.

  15. Domnule Ciutacu,
    Dupa parerea domnului presedinte, cartea Pradarea Romaniei scrisa de Victor Gaetan este un volum “SiFi”.
    “În ceea ce priveşte afirmaţiile procurorului Nastasiu: reuşeşte să devină penibil încercând să devină autor de cărţi alături de domnul Găitan. Cu siguranţă cărţi sifi”
    Cu deosebit respect

  16. Observ-si nu cred ca gresesc- ca pe aici au inceput sa intre, de cateva zile, cativa useri portocalii ceva mai subtili decat binecunoscutii
    confrati agramati. Acestia scriu corect romaneste si folosesc alte tehnici-zic ei, subtile, zic eu, nu destul- pentru a parea credibili. Scopul: incearca marea cu degetul pentru turul doi, in favoarea lui Basescu.

  17. fiule cum naiba se facu acu 5 ani de vota lumea cu base doar se vedea de la o posta ca n-are stofa de presedinte???? cit de antipatic mi se parea arogantu cred ca ne-ar fi mers mai bine cu el presedinte.acu ca veni vorba prezidentu a dato in bara asteptam niste explicatii si el a luato pe aratura cu sifiul.de mult n-am mai ris cu atita pofta citind posturile de oe blogul tau tine-o tot asa ca merita

  18. @ Efectul Antena:

    La OTV te uiti? Intreb pentru ca, probabil, n-o faci, din repulsie. Aceeasi repulsie nu functioneaza si in cazul Antenelor? Daca fata lui Gadea iti este atat de antipatica, a lui Bogdan Teodorescu, Stan, Badea, Firea, mai stiu eu cine, a , Ciutacu, de ce sa-ti pierzi timpul cu ei? Eu, de exemplu, nu-mi place ce spune Nasul , nu sunt de acord cu el, deci nu ma uit.
    La cate televiziuni exista, tot sa alegi.

    Totusi, cei care hulesc Antenele, le privesc. De ce oare?

    PS. Personal, cred ca daca, intr-adevar, l-ai simpatiza pe Crin, n-ai avea atata greata fata de Antene. Desigur, poate gresesc.

  19. Tiranul spune…Nastasiu e un procuror rejectat de sistem , da este adevarat e un procuror rejectat de un sistem politico-mafiot creat de Basescu.Ieri la tv un destept din PD-L Cezar Preda ii sfatuia pe cei din media ca sa nu mai dea despre dezvaluirile lui Nastasiu ca cei ce privesc oricum nu pricep.Da domnu Preda noi suntem niste prosti nu pricepem decat sa tragem cu stampila pe minciunile lui Basescu.Oricum Antonescu a sters pe jos cu Basescu,la calcat in picioare pe Basescu in confruntarea de sambata si cand te gandesti ca eram unul dintre votantii nehotarati iar dupa acea confruntare am devenit un votant hotarat.

  20. Ai vazut ce test a aparut? Completezi nush ce formular si iti zice care candidat se potriveste profilului tau. :))) cam din toate incercarile ti l da pe Basescu. :)) de a dreptu` penibil.

  21. Vreau sa “molestez” si eu un afis cu Basescu…cred ca m-as simti foarte bine. As putea sa-l aleg, de exemplu, pe cel care acopera semafoarele in interesctia Lacul Tei- Maica Domnului.

  22. hauliu, mancatz-ash haules-baules! ce mishtoaca poza. da’ cetatenii honorabili care ha venit la meting sa asculta si hurechea lor cotroceaua cum ciripeshte e pa jumate minori, mancatz-ash.
    in ce-l priveste pe hitler cu ciuf, baiatu’ seamana cu o papusica din aia care are grau incoltit in cap. diferenta e ca la base tot ce iese din capatzana/gura e otravit.

  23. Nici la update la update nu lipsesc sintagmele, expresiile care ne atrag ca un magnet, sa mai descoperim ceva nou nu numai in mesajul pe care ni-l transmite ci si in stilul folosit de dumnealui. Suntem obisnuiti ca pentru a nega ceva folosim un “nu”, si ajunge. Dar pe D-l Ciutacu nu-l satisface numai atat; dumnealui utilizeaza corelative negative prin care negarea este accentuata: “Tirania sa ‘nu’ mai are ‘nici’ volum, ‘nici’ tonus, ‘nici’ inspiratie”. Mai ca ne apuca rasul-plansul de mila lui. Dar pe de alta parte D-l Ciutacu subliniaza ca Basescu pune in paranteza tot ce intra in atributiile autoritatilor judiciare, spunand ca “CSM a rejectat-o pe Kovesi, dar pe el ‘l-a durut in brisca’.Nici o alta expresie similara: ‘il durea in cot’, sau ‘il durea in spit’ nu producea acelasi ecou in noi.

  24. @DespreSex: vreau sa-l molestez si eu pe basescu…cred ca m-as simti foarte bine. As putea sa-i aleg, de exemplu, ochii si limba… Maica Domnului!

  25. Oamenii disperati fac greseli, unele fatale, numai ca trebuie sa avem ochii deschisi sa le vedem si mintea limpede sa le analizam. Cati romani intra in aceasta categorie??
    Dupa toate miscarile din ultimele zile, se vede treaba ca Basescu mai crede in vorbele lui Stalin : “It is enough that the people know there was an election. The people who cast the votes decide nothing. The people who count the votes decide everything.”

  26. Domnu’ Ciutacu, fiindca tot veni vorba… Am descoperit un blog al unui taliban portocaliu ceva mai aparte. Acest domn, care se lauda ca e ziarist de investigatie de 20 de ani, ca a lucrat la tabloide gen Zig-Zag, Expres, ca a lucrat la Ev.Z. sub comanda lui Nistorescu impreuna cu d-l Turturica si ca se ocupa cu “executii” jurnalistice ale unor personaje dubioase (deci nu e un blogger portocaliu oarecare!), se manifesta cu o virulenta incredibila. Toate cliseele si atacurile presedintelui sunt amplificate la puterea a zecea, ataca cu o furie nebuna absolut tot ce nu are nuanta portocalie. Intr-o prima faza mi s-au parut interesante dezvaluirile sale despre Vanghelie, Hrebenciuc, Catalin Voicu, Nica si Dumitru Iliescu; ulterior am realizat ca individul (care-si face poze singur, dupa cate vad pe blogul lui, ceea ce ma face sa cred ca nu-l suporta nimeni) are o obsesie: Basescu e singurul care poate lichida mafia in tara asta si ca daca nu esti cu el, esti dusman. Ziaristul merge atat de departe incat raspunde unui comentariu postat de un inginer pensionar (comentariu de bun simt dealtfel, fara invective ori acuzatii aiurea) dedicandu-i un articol aparte plin de jigniri nedemne de un ziarist (daca asta e intr-adevar individul). Poate aveti zece minute sa-l studiati…

  27. “Lasa Victoras,ca se ocupa Obama de Tiranu nostru,vad o lucrare a la USA…de numa numa.
    Eu zic sa-i lasam pe americanasi sa-si faca treaba si noi sa vorbim despre…floricele:-))”

    situaţia stă taman invers: americanii şi ruşii i-au rugat pe români să-i scape de … pirat

  28. Victor,

    Imi pare rau, dar ai luat-o tare razna. nu mai ai niciun pic de moderatie, ai inceput sa semeni cu un isteric. Imi placea cand erai mai moderat…

    Cu consideratie,
    un (fost) admirator

    Adrian

  29. Eu sunt ingrijorata de lipsa de atitudine,sau atitudinea lui TB.Ori este f sigur ca va castiga si atunci degeaba se mai fac alegeri,ori este f ingrijorat,speriat. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla de va iesi la vot!!! Dar sunt si mai ingrijorata ca pupaciosii lui TB mai au inca glas si ca nu inteleg ce rau fac acestui popor prin sustinerea unui astfel de om.Se vor sparge oalele si in capul lor,mai mult ca sigur. Desigur,nu sunt chiar atat de naiva sa cred ca le pasa de noi astora,dar macar sa simta mai bine pulsul,sa-si lase loc de buna ziua. Disperararea,cred ca este generala si asta ma sperie cel mai mult!

  30. @Violet: Ai dreptate, multumesc de observatie… Iar a aparut PROVOCATORUL cu pseudonimul meu. M-am “luat in gura” cu cativa din baietii specializati in propaganda si manipulare subtila si cred ca i-am “zgandarit”… Iar cand li se termina orice argumentatie logica trec la vechea metoda bolsevica: DENIGRARE & DEZINFORMARE… Ma bucur sa constat ca mai exista oameni cu ochii deschisi…!

  31. Stimate domnule Ciutacu, sper să nu am dezamăgirea şi tristeţea de a trăi într-un nou mandat Traian. Pentru că în acest caz, eu ca rănit în decembrie 1989, o să-mi iau libertatea să comentez activitatea pe care aţi dus-o în media, pentru schimbarea României în bine. Că aşa am văzut la emisiunle la care aţi participat. Aţi încercat să arătaţi “oamenilor lui Brucan” şi o altă cale. Sper din toată inima, ca demersul dumneavoastră să aibă un rezultat palpabil. Aştept data de 22, să văd dacă intră în turul doi actualul prezidente. Ca dacă intră în turul doi, adio şi-un praz verde. Va fi reales. Dar dacă se întâmplă asta, acesta este rezultatul muncii celor ca dumneavoastră. Deocamdată eu va consider un mic guru, sper să nu mă înşel. Că dacă mă înşel, e nasol. Pentru dumneavoastră, nu pentru mine.

  32. @violet

    la OTV nu ma uit pentru ca nici nu exista memorat in televizorul meu.
    In ultimii 5 ani m-am uitat foarte foarte putin la toate posturile romanesti in general.

    Insa am urmarit si citit presa romaneasca.La noi sunt trusturi divizate si parttinitorii.Nu se poate asa ceva.Pai pentru ce te mai chemi trustul Intact sau trustul Realitatea daca esti partizan declarat al unei orientari politici sau si mai rau in cazul Antenelor,un trust impotriva unuia care este presedinte.Ma repet din nou ca as dori saiasa Crin Antonescu presedinte dar ma ingrozesc cind vad de exemplu pe Antena 3 ,seara ,de ani buni niste oameni fac emisiuni impotriva unui om.Perfect de acord.Sa faca 24 h emisiune dar sa faca un post special .Nu sa declari ca esti un trust independent si un ziar independent dar sa ataci un om zi de zi.Paote peste cativa ani va fi altul in locul llui basescu atacat.Aici e pericolul.Daca avem o ura viscerala pentru un om,nu ne-o refulam zi de zi la TV.Moderatorii pot face asta la un post Anti basescu TV .Dar nu la un post TV care se vrea independent.

  33. Efectul Antena:

    Daca il ataca zi de zi, se intampla pentru ca, tot zi de zi face si zice cate ceva. In 99% din cazuri, contraproductiv si, in general, lipsit de bun simt. Si nu poate fi lasat sa abereze la nesfarsit fara sa fie taxat. Sau, mai rau, oamenii foarte ocupati, care n-au suficient timp sa se informeze, sa-l vada, eventual, doar pe el, cand apare si zice cum se lupta cu coruptia, el, calare pe un cal alb. Acest lucru s-a intamplat cativa ani; romanii, multumiti, mai mult sau mai putin, ca au scapat de Nastase, nici macar nu s-au obosit, un timp, sa-l observe pe marinar. Gresit! Asta am patit si eu. Dar e o vorba: una e sa faci o prostie si alta sa persisti in ea.

    Atat de multe minciuni a spus matrozul in mandatul sau, ca era si greu sa nu fie auzite, totusi, de cetateni.

    Nu cred ca e un pericol sa fie atacata Puterea. Dimpotriva, asta e rolul Presei. Iar daca Romaniei i s-a intamplat sa aiba asemenea presedinte, atunci sunt normale reactiile celor care ii demasca magariile. Cand il tocau marunt pe Iliescu, de ce n-a fost asa o mare problema? Atunci a fost bine, nu? A fost bine ca Presa l-a ajutat pe Basescu sa devina presedinte?

    Acum, sincer: te-ai uitat la ultimele afise cu betivul? La cele cu ,,Traian Basescu, Presedintele”? Eu m-am uitat foarte atenta astazi. Am simtit ca nu pot fi decat ultimul om, daca as putea accepta un astfel de presedinte. Cred ca el, in momentele sale cele mai sincere, se intreaba cum naiba de a ajuns in acea functie?

    Inca un lucru: eu si familia mea si-se pare-foarte multi alti oameni, ii indragim pe oamenii Antenelor. Pentru ca am vrut sa-i cunoastem. Pe unii, chiar personal. Eu insami mi-am dovedit ca nu m-am inselat in parerea formata.

    Daca esti de buna credinta, ai inteles ce am scris eu mai sus. Daca nu, inseamna ca doar te deranjeaza impactul Antenelor asupra DESCHIDERII OCHILOR oamenilor, oameni pe care Basescu si clica sa de slugi si femei usoare se straduiesc sa-i prosteasca pe fata, fara pic de jena. Iar asta-i alta problema. Si nu-i a mea.

  34. Basescu plateste emisari americani care sa imprastie vestea ca ar fi sustinut de americani. In aceste zile, Patrick Egan, un reprezentant al International Republican Institute (IRI), se plimba pe la partide si pe la organizatii non-guvernamentale spunand ca Basescu are sprijin peste ocean. Platit cu bani grei furati de Udrea, Berceanu si Videanu, mercenarul american minte cu nerusinare, discreditand o institutie internationala altfel respectabila (IRI).Penibil este Basescu fiindca mai viseaza la o asemenea sustinere din partea guvernului american care s-a declarat impartial in aceste alegeri!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.