Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Spărgătorul de buci şi vânzătorul de uşi

Spărgătorul de buci şi vânzătorul de uşi

– Am o satisfacţie uşor sadică. La cât căcat au mâncat portocaliii despre cele două luni pe care le-am petrecut  la Ministerul Economiei, să ajung eu să citesc cu ochii ăştia mari şi umezi că Udrea şi cu dragă Stolo erau interceptaţi cot la cot cu Voiculescu, Şereş,  Chireac şi Verestoy la obsesia băsesciană de mangleală energetică şi la spionaj & trădare, zău dacă mi-aş fi putut închipui aşa ceva…

– Băsescu a ajuns pe culmile desăvârşirii electorale. După ce-a reuşit să-şi verse-n poală efuziunile de bodegă cot la cot cu Văru’ Săndel, se pregăteşte să-şi satisfacă online isteroizii pe blogul unui vânzător de uşi de garaj care-i apreciază până la excitarea supremă ideile nazistoide. Dacă le bagă pe nesuferita de Udrea şi pe obrăznicătura de Ridzi la videochat, o să ajungă inovatorul suprem al campaniilor.

UPDATE: Nici n-a apucat bine să strănute astăzi de trei ori defectorul Nastasiu, că Licuriciu-i mai dădu una-n freză Jucătorului. Declară-te, bă, învins de sistem!

UPDATE LA UPDATE: Tirania Sa nu mai are nici volum, nici tonus, nici inspiraţie. N-a răspuns la nici o acuzaţie şi a dat-o-n diverse. Cică Nastasiu a lansat o carte “sifi” şi a fost rejectat de sistem prin intermediul CSM. Păi CSM a rejectat-o şi pe Kovesi şi pe el l-a durut la brişcă. În esenţă, cică Iliescu-i de vină pentru tot. Şi cu oamenii răi de la doi şi-un sfert. Da, uite-aşa o barbă avea şi-uite-aşa o pieptăna.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

153 thoughts on “Spărgătorul de buci şi vânzătorul de uşi

  1. Domnule Ciutacu cei din afara tari muncesc si trimet bani in tara si dumneavoastra considerati ca nu au dreptul sa aleaga presedintele.Domnul Geoana a facut foarte multe gafe in politica si nu numai.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.