Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > SOV şi exerciţiile clasice de manipulare

SOV şi exerciţiile clasice de manipulare

Am accentuat, în emisiunea de vinerea trecută a Danei Grecu, coincidenţele care mă fac să cred că execuţia lui Sorin Vântu a fost programată şi îndelung pregătită. Şi că s-a lucrat coordonat, pe timing. Am dat şi exemplele de frăgezire constantă a vân(a)tului (autosesizerea Procuraturii a doua zi după iureşul tv Băsescu-Geoană, publicarea în serie a dosarelor de turnător/infractor din tinereţea lui SOV, a datelor confidenţiale ale ANAF cu o parte dintre persoanele cu notorietate, ziarişti sau nu, care au avut contracte de muncă legale cu Realitatea TV şi, în final, a unui interviu cu un cetăţean prezentat drept omul care l-a crescut pe părintele FNI), poziţia mea publică în acest caz e asumtă şi nu consider necesar să dau explicaţii suplimentare pentru refuzul de a închide ochii la măgăriile de orice fel ale autorităţilor.

Ce se-ntâmplă zilele astea, cu tot trecutul public umbros-infracţional al lui SOV, îmi întăreşte convingerea că dezbaterea publică – exagerată, evident, ca toată România, de altfel – este deliberat canalizată pe un traseu manipulator. Nu se discută/scrie cu argumente despre periculozitatea socială în cazul favorizării infractorului fugar Nicolae Popa, motivul oficial al încarcerării sale, ci despre elemente profund colaterale, dar, toate, cu impact emoţional ridicat. Concret, ni s-au reamintit vinovăţia implicită (şi neprobată de vreo instanţă) a lui Sorin Vântu în crahul FNI, profilul său (la fel de neprobat) de mafiot comanditar de asasinate plătite (trei nereuşite, la Harnagea, Andronic şi Fischer, respectiv unul încununat de succes, în cazul procuroarei Liliana Şega) şi ni se induce ideea tertipului avocaţial de tip medical folosit pentru eliberarea unui, totuşi, suferind cronic de poliomielită şi despicat la propriu pentru operaţia complexă pe cord.

Sunt convins că SOV nu e, nici pe departe, vreun îngeraş (vecin de spuma mării cu Afrodita) lovit subit de viziuni revoluţionare de business. La fel, sunt convins că i se plătesc, la comandă politică, poliţe şi se încearcă să i se ia cu japca Realitatea. De asemenea, am ferma convingere că ambele părţi beligerante folosesc vârtos, fiecare-n beneficiu propriu, argumente manipulatoare. Şi mă bucur, mai ales pe fondul ăsta de isterie generalizată de televizor, că am capacitatea de a filtra informaţiile şi că nu-s nevoit să înghit pe nemestecate tot ce pun golanii pe masă.

UPDATE: Apropo, dacă tot se străduiesc detractorii lui să-l prezinte ca pe un soi de comanditar de asasinate în masă, nu înţeleg ce l-a oprit să ordone şi suprimarea fizică a lui Nicolae Popa, că-l costa oricum mult mai ieftin decât să-l ţină pe fugar pe milioane de euro atâţia ani în Indonezia.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

75 thoughts on “SOV şi exerciţiile clasice de manipulare

  1. Asa cum el a facut “frauda la lege” asa si statu acum face la fel ca sa-l lege 😀 Putea sa treaca pe rosu, sa depaseasca viteza pe Dunare, sa fumeze prea mult fara filtru si fara cafea…Gaseau ei ceva pana la urma. Desi lumea a uitat cum Baselu alerga pe la toate posturile tv cu dosarele dupa el sa arate ca ce i se pune in carca cu flota nu sta in picioare, presa nu prea sarea s-arate nimicnicia procurorilor. Dar de, acum s-au despartit apele. Sa vedem cum dau astia drumu la caini cand n-o mai fi prezident vorba lu madame Pivniceru. Si nu ma lua cu portocaliu, cu Cotroceni, cu BVB ca nu-s de acolo…

  2. Victor,

    Ce nu inteleg eu este directia pe care o pot lua cei care urmaresc toate aceste lucruri, intelegand totusi si despre ce este vorba. Care ar putea fi finalitatea? Badea toaca de s-a saturat si el tema cu judecata pe fond iar circul merge mai departe. Cand nu am mai suportat ce se intampla cu fotbalul romanesc am decis ca nu ma mai intereseaza. Nu mai tin cu nimeni si nu stiu cine cu cine a jucat in week-end si tot asa. Dar nu se aplica si la tema asta. Ma ia de jos o disperare vecina cu nebunia din cauza lipsei de perspectiva. Va doresc (tie, lui Badea, etc.) multa rabdare la tocat. Sper sa va mai tina un timp…

  3. Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita. Realitatea a dat aripi clicii portocalii vreme de cativa ani in sir. O fi hartia igienica cea mai utila hartie uneori, dar e si cea cu cea mai scurta viata utila :D. Valabil si pentru oameni.

  4. O opinie corecta. Poate dezvolti putin in legatura cu preluarea Realitatii. Cum si cui vor s-o dea?

  5. 1. Vantu a jucat in prea multe luntrii, chiar daca il elibereaza, va ramane un om haituit.
    2. FNI -istii se bucura , poate ca au dreptate, unii au pierdut multi bani, dar vinovatia lui Vantu trebuie demonstrata de instanta, nu de politia politica a Turmentatului national!
    3. Afacerea FNI a fost pe timpul CDR-PD, s-ar putea sa avem surprize, daca Vantu toarna pe piata niste returnari in avans , pot aparea surprize in camarila Incrucisatorului.

  6. eddie hai ca te pun eu in tema, in weekendul trecut a batut Rapiduletzul pe Cfr Cluj :))) iar petarda etapei a fost steaua care-a furat-o de la Uimirea Urziceni, in componenta careia s-au gasit un RAPID-ist si vreo 4 copii de la steaua 2 :)))) pe bune de nu e mai frumos in liga 1, decat meciul asta cretin chioru` versus ciungu` :)))

  7. @grasu enigmatic: “Baselu alerga pe la toate posturile tv cu dosarele dupa el sa arate ca ce i se pune in carca cu flota nu sta in picioare, presa nu prea sarea s-arate nimicnicia procurorilor.”

    Basescu a avut prilejul de a demonstra IN INSTANTA ca dosarul lui “nu sta in picioare”, dar aceeasi nimicnicie a procurorilor (acum aserviti lui) l-a scos nevinovat prin refacerea expertizei in favoarea lui.

  8. Fără să am informaţii aşa cum ai tu, REFUZ CU ÎNCĂPĂŢÂNARE a mă lăsa, chiar şi o picătură, manipulată de Băsescu şi gaşca sa. Deci, îmi place să cred că pot judeca pe toate părţile subiectul şi, mai ales dejuca planurile băsescului. Ceea ce ne povesteşti tu mă ajută în încercarea mea de a-i feri pe cât mai mulţi de această făcătură, până la urmă.

  9. Ce-mi mai place e ca toata lumea e deacord ca furaciunea lui Vantu, a lui Voicu, Nastase sau a altora trebuie demonstrate in instanta, altfel sunt perfect nevinovati. Cand vine vorba de flota, de furaciunea Udrei, a lui Berceanu, Videanu, ele nu mai trebuie demonstrate in instanta. Sunt declarati unanim vinovati.

  10. Catelul asta e imaginea a ceea ce se intampla acum in tara !!!…
    Sufera doar nevinovatii !!!… Doar ei ” si-o iau pe cocoasa ” !!!…

  11. În stenograme nu cred; până la proba contrarie, acele rânduri scrise prezentate presei rămân o compunere literară, pentru mine.
    Printre lucrurile care dau de gândit, se află modul în care i se adresează Vîntu fiicei sale. Cică îi spune “scumpa lui Vîntu”…Cuum!! Vă daţi seama cât de ridicol, deplasat şi nemaiîntâlnit e?

    Apoi, auzisem despre cât de inteligent e Vîntu. Nu că aş fi crezut asta imediat, dar nici retardat nu cred că e. Căci numai un retardat ar fi putut să scrie în SMS noul număr de telefon. Şi nici nu cred că nu ştie că urmărirea se face după telefon, adică IMEI-ul telefonului.

    Mai sunt şi alte exprimări cel puţin ciudate în aşa-zisele stenograme.

    Era să uit: chiar şi aşa, mie, după lecturarea “stenogramelor”, mi se pare că Popa a rămas că “are de primit”( :)) ). Nişte extrase de cont ceva?

  12. ai dreptate Victore cu manipuilarea, desi iti spun sincer ca astazi la radio zu intreba Buzdugan pe unii ce inseamna asta si ramaneai siderat la ce se gandesc unii, deci base+gasca lui ne baga acum de vantu ca sa fie fericita prostimea de parca isi mai recupereaza dracu vreaun ban bagat sa castige de 100 ori, citeam acum pe q ca una dintre procuroare este Viorica Costiniu care nu prea e prietena cu base, si ca sigur se v a respinge recursul lui sov, deci sa asteptam sa vedem ce se v a mai intampla pana la urma, si cine v a prelua realitatea desi pt mine ca post nu prea exista. bafta in continuare dana

  13. spînu bate şaua … din spinarea lu vîntu … ca să priceapă iapa … opoziţiei 🙂

  14. @Ciprian: Base n-a ajuns in instanta, c-a zis Morar ca nu se mai califica. iar Udrea n-a ajuns nici ea, c-a zis Kovesi ca-i fata buna. deci unde-i contradictia?

  15. “(POLIO)MIERLITĂ”

    Când moare Vântu’ se aşterne hula
    iar nouă Preş. Băsescu ne lebeşte rima ;
    o zic aci, profund mişcat, cu toată stima,
    acoperindu-mi faţa albă cu cagula…

  16. Era vorba de opinia generala a populatiei comentatoare. Il apara pe Vantu cu prezumtia de nevinovatie cu toate ca-i patat pana la chiloti, dar ii califica drept vinovati pe pedelisti fara ca macar sa fi avut vreun proces (dupa cum spui). In fine, va veni si randul lor sa fie purtati cu bratari pe la TV, ca doar lumea asta gusta. Speram totusi ca niste sentinte se vor da la un moment dat si hotii vor plati pentru furaciunea lor, indiferent ca-i cheama Vantu, Nastase, Basescu, Cocos, Blaga.

  17. Victore am mai scris astaz si nu ma deranjeaza sa imi spun opinia, Vintu va sta cit va trebui si apoi va iesi un catelusi cuminte. A deranjat si astia nu se joaca, basescu e doar un mic executant.
    Am tot mai clara conspiratia mondiala, totui economic nimic politic. Uitate la citi bani a dat Germania in europa sub forma de imprumut.
    Repet e doar parerea mea.

  18. Apropo de “motivarea” reţinerii preventive, declar că eu nu am niciun sentiment de insecuritate în situaţia în care Vîntu este judecat în stare de libertate.

  19. Si cand se fac lucruri corecte, trebuie sa li se dea o tusha grosiera; altfel nu le accepta poulimea; exemple carci pe la toate statele. Plus ca circu’ e binevenit cand nu prea e paine. Manipoulare pozitiva…

  20. Mie imi este foarte clar ca SOV e capo di tutti capi in cazul FNI . Dintr-un motiv simplu : nu I.M.Vlas s-a imbogatit , nici N.Popa , ci categoric SOV . Doar ca vinovatia lui trebuie probata . Altfel , e prezumat nevinovat , pentru ca asa trebuie sa fie . La fel si cu “favorizarea infractorului” . Trebuie dovedita . Iar arestarea preventiva e o porcarie , legitima probabil in sub 5% din cazuri . Evident ca diversionistii de profesie fac orice ca sa deturneze atentia publicului de la fondul chestiunii , functionarea justitiei romane , catre aspectele colaterale – ce a facut Vantu (sau ce se banuieste ca a facut) . Nu Vantu e important aici (decat pentru Basescu) , asa cum n-a fost nici Voicu la vremea lui , nici Becali , nici Diaconescu , nici Solomon , etc . Chestiunea importanta e in ce fel sunt interpretate si aplicate legile in tara asta (asta de fapt ar trebui sa ne intereseze mult mai mult decat daca SOV face sau nu puscarie) . Mi-a placut articolul lui A.Nastase de pe blog de azi (cu poporul mai insetat de sange decat mort de foame) . Cred ca e adevarat , suntem un popor “deosebit” . Foarte usor ne poate fi deturnata atentia catre aspecte nesemnificative , care de fapt nu ne tin de foame , dar in dezbaterea carora ne aruncam cu multa pasiune .

  21. @Victor Ciutacu: “…ni s-au reamintit vinovăţia implicită în crahul FNI, profilul său de mafiot comanditar de asasinate plătite…”

    Ai fi putut sa mai adaugi ceva , daca ai fi auzit declaratia halucinanta a lui Cristoiu de aseara (temperata de un Moraru descumpanit) , care suna cam asa: “Ce i se intampla acum lui Vantu e o buna lectie (din partea cui?) pentru alti bogatani care vor sa se amestece in politica. Nu mai vreau ca mogulii sa ia parte la lupta politica , sa incerce sa dea jos presedintele tarii ales de poporul asta amarat.” N-a spus-o cu atat de putine cuvinte , dar n-am putut sa retin exact totul (era trecut de miezul noptii , ma luase somnul si eram si usor “anesteziat”). Ca atare , azi dimineata am vrut sa inregistrez reluarea , dar pasajul ala n-a mai “incaput” pentru ca s-a reluat un interviu cu Videanu de acum cateva saptamani (?!) si s-au dat o roaba de promo-uri.:)
    Imi imaginez ca va inregistrati emisiunile unii altora , asa ca poti auzi singur (pe la ora 00:15) cum Coroiu admite ca arestarea lui Vantu e o pedeapsa pentru implicarea in campania din 2009.

    P.S. Mentionez , pentru postacii portocalii , ca sunt convins de vinovatia lui Vantu ,pentru toate acuzele care i se aduc. In special pentru aducerea si mentinerea la putere (intre 2005-2008) a lui Basescu. 🙂

  22. cred că din toată cacialmaua asta câinele o ieşit cel mai grav afectat, adică, mno, amu şi împuşcat mişeleşte şi cu un stăpân vărgat şi poate fără perspectivele de care până a nu se întâmpla faptele nu erau afectate de nici o modalitate…

    ăştia se joacă iar naţiunea nedumerită şi sub bir ori robie le permite totul sau aproape totul, mă refer la “clasa politică”&com

  23. DA, DA, Asta da cu update-ul, ai pus punctul pe I si cacaolu ciclet cremali in gura basescilor.
    Bine Victor, asa-mi place chestia asta cu: “pe-a mamii voastre” 🙂

  24. Săracu’ căţăl… Ăla şi-o apărat stăpînul, chit că nu era acasă! Spre deosebire de tuciurescu, care o sărit de pe ponton (ăla de la Crişan) şi acuma latră la cel ce i-o dat de mîncare.
    Marin Moraru a scos-o pe aia cu “cîinele…,ca omu’ “. Oare de ce invers nu-i valabil?
    Banzai!

  25. Cu melancolie ma gandesc cum era Vantu marele maestru in tara asta cu oarece timp in urma, cum ii domina si-i sforarea el pe toti… Ei, iacata-l acum, sta la mititica… Basescu ar trebui sa traga invataminte din propriile lui scenarii…

  26. Domnule Ciutacu,

    Am vazut la Antena 3 un dialog de cateva minute intre Guran, Grapini, Coman (mai lipsea sa vina si mama Omida). Toti incercau sa afle sau sa ghiceasca unde se afla liderul de sindicat de la spitalul brailean unde se rupeau usi, dar si oase. Nu au reusit!
    Imi amintesc cum intrebati acum vreo doua luni in urma pe cine sa mai invitati pe la emisiune. Daca il aduceti la poza, mai, mai ca i-as da eu banii de tren, desi eu cred ca vine cu 4X4, cu gaz de la sindicat.

  27. Ca sacalii, portocalii ori de alte culori, jinduiesc la canalul realitatea, nu prea e treaba noastra, a muritorilor de rand, decat in masura in care se comit abuzuri si ilegalitati. Dar cum in tara asta abuzurile si ilegalitatile au ajuns banalitati, facand parte din ciclul “pasilor mici” spre totalitarism, ma tem ca vorbim vorbe! Eu am alta abordare, altceva m-a socat si m-a infuriat, o victima colaterala, aceea din fotografie. Ca sov si marinaru’ danseaza tangou argentinian pe banii nostri, cu trandafirul ori altceva in gura, ca marinaru’ cand il pupa cand il fute pe sov, dupa necesitati si chef, ca sov se pleaca ori nu in bataia vantul marinaresc, e treaba lor de smechei bogatani, de imbogatiti de razboi, care au facut cheag de pe urma fni ori a flotei si nu numai. Sa-si scoata ochii, sa-si fure proprietatile, nimic nu ma multumeste mai mult decat sa vad corbi care-si scot ochii in vazul lumii, eventual in direct si la ora de maxima audienta, pentru ca merita si le place! Dar cand vad un descreierat de “om al legii” , debordand de exces de zel, intrand in curtea unui om, tragand bezmetic ca-n vestul salbatic si ranind un biet caine, batran si aproape orb, caine care in intelepciunea si nobletea lui, parasise deja campul de batalie, lasand oamenii sa se socoteasca cu pusti, pistoale si bombe, ma infurii si nu pot accepta nedreptatea! Daca as fi sov, pe langa toate problemele de rezolvat pe pamant, vazand privirea inteleapta si afectuoasa a catelului,( de altfel un exemplar remarcabil!) as pune la loc de frunte, razbunarea datorata celui mai bun prieten, chiar daca e imblanit si necuvantator!

  28. :))
    Hai că te poţi mândri cu IQ-ul blogului tău. 🙂

    P.S. Întotdeauna am considerat dogul german ca fiind cel mai câine dintre toţi. 😀

  29. Mda, dialog cainesc, nu ma bag, da un “ham” cred ca stiu si eu. Sa vedem ciolane de unde mai luam in iarna asta, tare mi-e ca o sa sapam si o sa dam de ce ingroapa pisicile.

  30. Pentru insecuritate sociala,(conf. motivarii instantei), trebuie arestat in primul rand, Basescu …
    Restul nu este decat o perdea de fum, una din multele pe care puterea le va lansa de acum, pana la urmatoarele alegeri…
    Cat de naivi dar si comozi, pot fi romanii atata timp cat pun botul la orice manipulare venita din partea puterii?
    M-as fi asteptat ca romanii sa reactioneze imediat si decisiv, cand Basescu le-a bagat mana in buzunar, furandu-i prin politica de stat. Dar acest lucru nu pare sa-i deranjeze prea tare.
    In schimb, reactioneaza extrem de pasional, indreptandu-si energiile catre un tip care le-a luat banii (cel pputin asta-i varianta oficiala), la… “alba – neagra”.
    In acest caz cel putin, romanii i-au dat banii de buna voie.
    In schimb, cand sunt furatati prin decretet de stat, de catre clanul mafiot al lui Basescu,
    n-au nicio treaba cu cel care-i fura…li se pare ca este OK s accepta tot ce li se intampla…

  31. Arestarile facute sub lumina reflectoarelor sunt parca scene dintr-o telenovela proasta.
    Oare mai crede cineva ca romanasului bugetar ii mai tin de foame astfel de puneri in scena ?

  32. raspuns la update: pentru ca popa ala nu e nici el chiar prost. sa zicem ca are cu ce-l santaja pe vintu de pe vremea fni, fna, sov invest, gelsor. si poate ca totul e pastrat la loc sigur, undeva prin vreo banca din elvetia cu instructiuni de folosire in cazul in care pateste ceva.
    asta ca tot te lauzi cu inteligenta si capacitatea ta de filtrare a informatiilor.
    q.e.d.

  33. Imi este deja rau…de atitea arestari in direct….vreau sa vad altceva!!!
    Chiar asa nu se poate!
    Eu unul machinui sa mai dau un pod in circulatie dar nu vine nici un reporter sa ma intrebe : “dar mata domn inginer ce iti trebuie ca sa dai in circulatie podul de la Pastirnacu?” Atita stiu “guristii” – constructorul nu a facut , nu dres….Invit presa pentru o juma’ de zi sa ne asiste….Sa vada unde e buba!!!!

  34. Răfuieli,reglări de conturi,polite plătite,totul angrenând si murdărind institutiile statului si,culmea,unii comentatori sau jurnalisti se văd nevoiti să încline balanta într-o parte pentru a blama ticălosia celeilalte părti.Unde esti tu Tepes Doamne….?

  35. stii cum se spune, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita…. l-a urcat pe base pe tron si i-a pus sceptrul de presedinte (sic!) in mana, acum trebuie sa plateasca! iar la cat de vindicativ este marinarul, nu-l vad (pe termen scurt, cel putin!) prea bine!

  36. Ecuatia e simpla. In tara hotilor nu se va face dreptate niciodata. Rafuielile astea nu fac decat sa-i lamureasca, pe cei nelamuriti inca. Exact ca la “alba-neagra”, ni se perinda prin fata ochilor niste golanoi care, dupa ce stau formal la racoare, sunt primeniti si scosi basma curata. Cine are timp sa-l vada pe SOV mai curat decat Popa, pe Basescu mai curat decat Nastase, pe Roman mai curat decat Boc, poate sa creada orice, chiar ca si picatura lui Turcescu va ajunge sa umple paharul. Suntem niste idioti care ne pierdem vremea sperand ca se poate schimba ceva. Treaba e simpla. Nici PSD, nici PNL si in niciun caz PDL nu au interesul ca borfasii sa palteasca, pentru ca toti sunt borfasi. Singura diferenta este ca PDL joaca fara reguli, mai bine zis le schimba mereu avand ca tinta eterni parteneri de coalitii paguboase. Marinarul, fiind mai parsiv decat toti, reuseste sa prosteasca nu doar alegatorii, dar si pe politicienii care urmaresc tinte fixe si se bucura de orice profit imediat. Tradarea e principala sursa de agoniseala pentru toti politicienii romani. Cum se face ca indiferent de rezultatele alegerilor, aceleasi figuri sinistre ne chinuie zilnic ? De fiecare data trebuie sa alegem intre doua rele. Cine e mai rau, SOV sau Popa, Nastase sau Iliescu, Basescu sau Boc, Udrea sau Videanu ? In memoria colectiva doar Miron Cozma a facut parnaie, oricum prea putin pentru cat merita. Prin urmare, indiferent de cat de abuziva e arestarea lui SOV, este absolut lipsita de relevanta. Cine nu intelege ca e vorba de regie ieftina va vota la nesfarsit asa cum se asteapta smecherii de la putere si de fiecare data ceilalti vor gasi vinovati in randul poporului pentru tot ce se intampla rau in Romania. Daca suntem sinceri cu noi, putem sa ne aducem aminte ca, la ultima runda de alegeri prezidentiale, i-am facut vinovati pe romanii din Diaspora pentru rezultat. Deci si acum, ne intrebam de ce a fost retinut 29 de zile SOV, in loc sa ne intrebam de ce nu l-au arestat acum 10-12 ani. De ce Nastase, Mitrea, Cocos, Udrea, Videanu, Vanghelie, Roman, Basescu, Boc, Vosganian si chiar Vadim si Adrian Paunescu sunt liberi ? Cand o sa avem bunul simt sa ne repetam raspunsul la intrebarile astea (care este unul singur) de fiecare data cand ne trezim in Romania, atunci vom putea intelege de ce se intampla asa, dar oricum nu vom putea schimba mare lucru. Deocamdata ne purtam ca niste slugi cu toti “baietii buni” pentru ca “niciodata nu se stie”. Cand o sa renuntam la slugarnicie si la turnatorie, o sa putem spera ca va fi altfel in tara unde unul ca Adrian-Copilul-Minune, Gigi Becali, Radu Negru sau Simona Senzual are mai multa putere, credit si influenta decat un profesor. Pana atunci ramane sa uitam ca boul la poarta noua, oricum n-o sa deosebim buletinul meteo de un meci Farul-Petrolul,

  37. Recunosc faptul
    ca am dat de indezirabilii regimului
    pe hotnews.
    Acolo era si domnul genial Ciutacu.
    E o onoare sa scriu pe acest blog.
    De ce?
    Pentru ca trebuie sa ai curaj de martir
    sa te impotrivesti majoritatii de opinie .
    Adica,sa fii tu insuti.
    Si pentru dreptul la opinie
    se merita sa traim.
    Iar unii vor avea si sansa,
    poate,
    sa moara.
    Parerea mea.

  38. Vintu… nu a bagat mana in buzunarul nimanui…s-au dus ca disperatii sa puna banii la FNI cei care i-au avut, vintu le-a tras-o, iar “pacalitii” au fost despagubiti din banii contribuabililor, adica ai nostrii… cei care nu avuseseram banii cu care sa ne jucam!!!
    CARE SUNT PACALITII ???….
    In schimb… vanzare flotei, s-a facut, banii au disparut! tot o frauda este!…MARE !!! tot aceasta natie va da in branci pt. ca odata, candva sa mai avem flota !!! …
    NOI…ontribuabilii, sunteam cei cu adevarat sacrificatii, noi suntem cei oropsiti, ca intotdeauna in ISTORIE, dar cu catelul ce au avut?…acele fiinte care au tras sunt de fapt animalele! (de capul lor sa fie)!

  39. ma uit cu placere la emisiunile de pe Antena 3 , cum a fost emisiunea dlui Gadea de aseara. am si eu vreo doua mentiuni
    1. a propos de SOV, pozitia dvs mi se pare f corecta si nepartinitoare; din pacate puterea intelege f bine ce abuzuri si absurditati se comit dar nu se jeneaza si nu ii pasa; cine ce poate pati?
    2. a propos de paducelul dlui Adamescu, am un punct de vedere ca absolvent de medicina clasica dar si adept al medicinei alternative: ce are s..a cu prefectura? una nu o exclude pe alta si tare as vrea sa il vad pe ‘mnealui cu oloiu de ceai de paducel tratandu-se in cazul, Doamne fereste, unui cancer sau a unei insuficiente renale (cand fara dializa esti cam mort). repet, nu doresc raul nimanui, dar cu totii ne putem imbolnavi la un moment dat si avem nevoie de ticalosii astia de medici.

  40. “Atunci când inteleptul îi arata luna cu de degetul,prostul se uita(holbeaza) la deget”.

  41. ar trebui sa judecam si articolele din revista 22 , eu zic ca este interesant ce a aparut acolo, oare de ce Andreea Pora nu-l apara pe “martirul SOV” ?

  42. Daca ati inceta si voi sa faceti valuri in apa de ploaie stransa de marinar, poate lucrurile ar sta altfel. Atata repetati aceleasi lucruri, zile in sir, pana la sufocare, spre marea statisfactie a lui base, caruia i-a iesit poanta si tura asta, tot prin intermediul vostru. Voi dati poporului circ, poporul uita ca-i e foame, mai trec cateva saptamani. O sa iasa sov din arestul preventiv, iar circ, iar mai trec cateva saptamani. Cand subiectul va fi expirat si din nou, toata tara va urla la dl basel, va face probabil o alta arestare in direct, iar circ…Mie mi-e efectiv scarba si refuz sa mai deschid televizorul pe canale de stiri. Eu cred ca acest cetatean sov poate sa-si poarte singur de grija mai bine decat multi altii din tara asta. Oarecum, cred ca a si consimtit sa joace in piesa asta de prost gust. Pe langa acest cetatean sov, sunt mii de romani abuzati de acelasi stat, in diverse forme, care nu au resursele necesare (materiale si psihice)sa se lupte pentru dreptul lor, dar care nu conteaza, pentru ca nu ar face o stire suficient de buna.

  43. Manipuleaza ptr ca au si fundalul numai bun ptr asa ceva. Focalizati pe copac..nu si pe padure, multi din dragii nostrii romani vor deveni “unelte graitoare” intr-o lume in presedintele lor se inscrie in rolul de “presedinte jucator” prin baruri.. Trezirea lor va fi crunta, cu atat mai mult cu cat “iarna nu-i ca vara” la plata utilitatilor. Lispa unui lider cu mana de fier adanceste si mai mult criza (economica, dar mai ales morala) si nu exista niciun orizont in care sa spunem “traim bine”, pentru ca a trai bine in ziua de azi, a devenit o utopie. Insa poate ca suntem si putini naivi. “Sa traiti bine!”..sa fim seriosi, nu ni se adresa noua, oamenilor de rand, ci persoanelor din jurul puterii. Persoane ca Videanu, Mircea Basescu ..Boldea(care este cercetat in peste 15 dosare penale pt diverse infractiuni, practica santajul si traficul de influenta la tot pasul..si nu mai reprezinta un pericol public) reprezinta erori ale istoriei. Asa ca domnule Ciutacu…credeti in minuni?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.