Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Sorin Oprescu se-ntoarce la locul faptei

Sorin Oprescu se-ntoarce la locul faptei

Orice zi vine într-o zi. Nu ştiu cine a scos înţelepciunea asta populară din el, dar mare dreptate a avut. O să fiu scurt. Mâine e ziua. Dacă aş fi vrut mascaradă, făceam şi-o ţigănie emoţionantă, cu revederi lacrimogene şi cu amintiri despre cât de bine era să ne fie nouă când era să ne fie bine. Şi-mi luam papion. N-o s-o fac.

Deci, dacă se mai poate conta pe cuvântul de onoare al unui om (şi, până acum, n-am avut prilejul să mă prăjesc cu omul), mâine seară, de la 20:45, candidatul la preşedinţie Sorin Oprescu şi realizatorul emisiunii Vorbe grele se vor revedea în studioul Antenei 2. Loc pe unde au trecut deja, în aceleaşi condiţii, Crin Antonescu şi Kelemen Hunor şi unde mai sunt aşteptaţi (dacă au chef) Traian Băsescu, Mircea Geoană, Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali. La restul anunţaţilor mă mai gândesc. Până atunci, simţiţi-vă liberi să postaţi decent orice fel de întrebări pentru Doctoru’. Părerile şi analizele politice, cu tot respectul, nu mă interesează acum.

P.S. Unii ar spune că, după Municipal şi Primăria Capitalei, non c’e due senza tre.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

133 thoughts on “Sorin Oprescu se-ntoarce la locul faptei

  1. Poate ne spune dommul doctor Oprescu, cum se trateaza minciuna?
    Ce tratament prescrie unui pacient ca domnia sa?
    Nesimtirea si obraznicia de “smecher de cartier” a depasit cote alarmante.
    Ambitia prosteasca de a ajunge Primar General se transforma in ambitie paranoica de a fi Presedintele Romanilor.

  2. Cum impaca dl Oprescu urmatoarele afirmatii din discursul sau de anuntare a candidaturii?

    1.Conducerile partidelor politice au esuat!!! …Sunt toti o apa si un pamant! …Partidele nu trebuie sa-si mai bage nasul in viata noastra in fiecare secunda, nu trebuie sa decida ele tot ce misca.

    2. Ca presedinte independent, voi lucra deschis cu toate partidele, cu toti politicienii, cu toate ONG-urile……..

  3. Eu zic sa il intrebi “asea” cu gura tinuta un pic stramb spre dreapta “cat e halatu’? ” Ca restul am inteles din discursul de lansare: domnia sa a condamnat acolo – dupa ce domn’ Cozmanca si-a pus viza pe discurs – tot, si aia 45 de ani de comunism, si aia 20 de ani de post comunism, venind in ziua lansarii de pe planeta Marte!

  4. Am o singură intrebare: Justiţia va deveni independentă in cazul in care devine preşedinte?
    Dacă va intervenii in respectarea principiului separaţiei puterilor in stat.

  5. @Victor: “Până atunci, simţiţi-vă liberi să postaţi decent orice fel de întrebări pentru Doctoru’. Părerile şi analizele politice, cu tot respectul, nu mă interesează acum.”

    ok.

    De ce l-as vota eu, care nu-s din Bucuresti?
    De ce as vota un medic?
    De ce as vota un om de varsta lui?

    Si, mai ales:

    A citit Constitutia?
    A incercat sa o inteleaga?
    O recunoaste in forma care este?
    In cazul in care este ales, are de gand sa o respecte, sau vrea sa faca tot pe Primul Ministru, in stilul totalitar pentru care a fost creat precedentul de catre Presedintele Basescu?
    Doreste sa caute o cale pentru… “lichidarea” acestui periculos precedent?

    Destul. Sa mai intrebe si altii. Cred ca am abuzat deja de spatiu. Macar de-ar raspunde la obiect.

  6. Cum o sa controleze procesul electoral in sectiile de votare in conditiile in care nu va avea reprezentant in acestea,mai ales in orasele mici si in mediu rural ?

  7. Domnule Ciutacu,
    Mie imi place Doctorul.
    De ce? Pentru ca nu are spiritul de turma.
    De ce? Pentru ca simt ca poate sa faca ceva.
    De ce? Pentru ca vrea sa-l dea jos pe Basescu.
    Pentru ca nici unul dintre ceilalti nu m-a convins atat de mult ca vrea.
    Intrebarea mea pentru Doctor este:
    Care este persoana la care v-ati gandit pentru postul de premier?

  8. In mod cert,Oprescu SI-A DORIT sa candideze atat la primaria Bucurestilor cat si la presedentia Romaniei.A dorit sa demonstreze tuturor ca este capabil sa eutanasieze de unul singur pd-l in Bucuresti(prin Baxile Bleaga-Buldogu’ ,care alaltaieri uitase ca nu mai e sef de campanie si ca trebuie sa organizeze alegeri-dar care inca nu a uitat ce a patit la primarie)si va reusi sa-l eutanasieze si la nivel national,incepand cu marinarul alcoolist.In plus,are de platit polite lui Gionel(care,folosindu-se de grupul de la Cluj i-au impiedicat accesul spre varful PSD),precum si lui Traienel( care nu e strain de smenuiala cu sacii de voturi din anul 2000)…Iar ca o concluzie,ARE TOATE SANSELE SA FIE PRIMUL PRESEDINTE INTEGRU POSTDECEMBRIST!!!

  9. Din ce se vede cu ochiul liber,Sorin Oprescu este SINGURUL care il va baga pe marinar sub masa la infruntarile televizate!Cat priveste comparatia cu bashescu,sunt evidente 3 chestiuni:
    1)Nu hahaie
    2)Nu are “darul suptului”
    3)E un om deschis dialogului
    4)Nu a calcat niciodata peste cadavre in favoarea interesului personal(Nu acelasi lucru pot afirma fostii apropiati ai asimetricului.Ex:Tariceanu,Petre Roman,etc )
    5)Nu e un tip conflictual
    6)Are inteligenta nativa si discurs net superioare matrozului
    7)Nu va sacrifica interesul national in favoarea unor mici bucurii personale(vezi cazul referendumului propus pentru 22 nov.)

  10. @horya: va raspund eu in locul lui. nu face si nici n-are de gand sa faca parte. se descurca de minune si fara Ciutacu

  11. Domnule Ciutacu, va rog sa reflectati asupra intrebarilor urmatoare :
    1. Datorita subordonarii justitiei(presedintelui), in cei 20 de ani “elitele” au executat un jaf sistematic a tarii si chiar a proprietatilor private. Acest jaf sistematic va continua si sub presedentia Oprescu sau, daca raspunsul este nu, cum vede dinsul responsabilizarea justitiei fata de popor fara a afecta imaginea separatiei puterilor in stat ???
    2.In conceptia d-nealui, institutiile neesentiale ale statului trebuiesc intarite sau defiintate sau combatuta birocratia cu mijloace technologice ??
    3. In privinta invatamintului, ce cale sustine : privatizarea scolilor la toate nivelele sau mentinerea monopolului statului in educatie??
    3. In materie de politica monetara : este deacord cu perpetuarea controlului masei monetare de catre stat( regim monetar inflationist) sau este adeptul legarii monedei de aur sau argint( stabilitate monetara maxima)??
    4.Concentrarea puterii prin birocratia statului roman este amplificata serios de birocratia “comunitatii europene”, Care este opinia d-nealui in privinta accentuarii procesului de birocratizare la nivel european deci si implicit national ??
    5. In opinia domniei sale miscarea sindicala din tara trebuie sprijinita sau ingradita de un cadru legal mai restrictiv ??
    Ar mai fi vreo 20 de intrbari subtile dar , din pacate , nu mai am timp sa le scriu….
    Un taliban…

  12. Victore, n-are nici o echipa de data asta. se vede cu ochiul liber ca e varza. Eu am fost un participant mai de rangul doi in campania de anul trecut. Atunci erau cativa oameni care contau – Dumitriu, Thiss, Comsa si Mircea, baiatul lui. Nimeni altcineva. Acum s-a certat cu toti, si i-a adus pe cativa resapati care n-au avut nicio victorie electorala in viata lor – Werber? Andronic? Anca Alexandrescu? Sa fim seriosi..sa-i aduca pe aia inapoi daca vrea sa castige. Sau sa te ia pe tine, pe Badea si pe Radu Tudor, ca sa faca sens ce campania lu peste zice ca face el acolo..pacat de el, ca nu intra in turul 2..n-are cu cine!

  13. Intrebari/Promisiuni

    1.Ce are de gind cu constitutia? O va respecta?
    2.O sa avem placerea sa nu auzim toata ziua de presedinte la tv, radio, birfe … ?
    3.Isi va face serviciul in orele normale de lucru (9-17) si nu seara si in weekend?
    4.Ce parere are despre democratie?
    5.Cite referendumuri va propune in mandatul de presedinte?
    6.Se pricepe la oameni? Isi alege in functie de vre-un criteriu colaboratorii (cum a facut asta la Primarie)?

  14. Intrebati-l pe dom doctor cum are de gand se repare relatiile, aparent subrede, cu SUA. Si in mod general, care va fi politca lui externa. Stim cu totii ca in Italia nu suntem vazuti bine si toata lumea are impresia ca suntem o mana de tigani hoti si violaturi, cum are de gand sa imbunatateasca imaginea Romanilor in exterior.

    De fapt, as vrea sa aud raspunsuri la aceste intrebari de la toti candidatii.

  15. Se jura pe scula ca daca ajunge presedinte il face prim-ministru pe Klaus Johannis?
    Nu de alta dar daca nici neamtul nu ne scoate din maro chiar ca am dat de dracu!

  16. Astept cu nerabdare adolescentina “intoarcerea domnului Sorin Oprescu la locul faptei”. Emisiunea D-lui Ciutacu va fi urmarita, cu atentie maxima, de foarte multi telespectatori si prin dibacia dumnealui de a canaliza subiectul dezbaterii in directia dorita, cu siguranta va contribui la clarificarea unor ezitari, dubii din partea electoratului,la exprimarea fatisa de ‘pro’ sau ‘contra’ lui Oprescu, fara ca dumnealui sa fie suspectat de partizanat politic.
    Ii dorim succes!

  17. Care e diferenta dintre Oprescu si Base.
    Nici una!
    Amandoi sunt niste papagali care isi dau cuvantu ca … promit ca … si fac …nimic.
    Si mai sunt si urati ca dracu

  18. 10% scrie pe fruntea lui. Desi ma tem de electoratul bucurestean, care gusta mistourile ieftine, atitudinea asta de miserupist in costum a lui Oprescu. Pacat, n-ar trebui sa ne jucam cu tara asta. Am vazut ce-a facut cu Bucurestiul. NIMIC.

  19. ati innebunit cu johannis asta. mai dati o tura prin sibiu si vorbiti cu oameni d-acolo, poate va treziti un pic
    intrebati-l de doctor ce-l recomanda sa fie presedintele romaniei, in afara de “clont”
    mai ca incepe sa-mi para rau de crin

  20. Care este cel mai important lucru pe care are de gand sa-l faca, odata ajuns presedinte ( in decursul intregului mandat).Poate realiza acum o lista in 5-10-1000 puncte cu care sa apara la sfarsitul mandatului pentru a da socoteala (sau pentru a se lauda – dupa caz)?

  21. Este adevarat ca tocmai a primit de la Botosani lista cu 15000 de semnaturi stranse de Fundatia Spiru Haret ( adica Universitatea Spiru Haret) care de altfel ii finanteaza campania?
    Sincera sa fiu, nu ma intereseaza nici un raspuns de-al dumnealui la nici o intrebare.
    L-am votat la Primarie si-l credeam orbeste cand isi dadea cuvantul pe toate canalele media ca nu va candida la presedintie. Daca era istet zicea macar ca nu stie daca va candida sau nu. Dar de fapt asa a atras o parte din voturi, garantand stabilitatea la primarie. Asa ca, orice raspuns ar da, la orice intrebare, voi porni de la premisa ca minte.
    Si mi-ar place sa ajunga mesajul asta la dumnealui.
    De fapt, poate va citeste blogul.
    Votez Crin Antonescu

  22. L-am vazut la emisiunea lui Gadea cat de invartosat era,cum n-a putut rezista tentatiei de-a candida,cum ca are mancarimi vazand ce se intampla in tara asta si pur si simplu nu poate sta doar in postul de primar.
    Ce intrebari sa mai adresezi unui om care are palaria lui Basescu pe cap?E o pierdere de vreme!:(

  23. 1.Fiind de stanga,ce parere are despre profesiile liberale?
    2.Fiind medic,cat valorizeaza munca psihologilor(clinicieni,dar nu numai)si daca va impulsiona respectarea legislatiei in domeniu, cu privire la obligativitatea sustinerii evaluarii psihologice a celor promovati in munca(mai ales a celor care relationeaza cu publicul si iau decizii care privesc soarta noastra)

  24. Ce fraieri suntem… II dam intrebarile pe blog..intra omul, le citeste si pana diseara are raspunsurile beton. Pentru fiecare fix ce vrea sa auda.
    Eu i-as baga pe candidati intr-un tir de intrebari ” la prima auzire”, intrebari din public.

  25. 1. Oprescu trebuie sa isi dea demisia de la primarie, altfel nu are sanse nici macar sa intre in turul 2.
    2. Voi veni sa il votez pe Oprescu pe autostrada suspendata.
    3. Traficul, dezordinea, cainii, mizeria arata la fel in capitala deci tara va arata la fel de rau si in cazul in care va castiga alegerile.
    4. Daca intr-adevar il santaseaza cineva sa candideze, sa prinda curaj si sa reclame, nu sa se dea la fund – asta inseamna lupta.

  26. 1. pe cine va desemna prim ministru? foarte important
    2. ii va baga la zdup pe baietii care au devalizat tara( inclusiv base)?
    3. pe cine va sustine in turul 2 in cazul in carew pica din prima- aici ar fi cazul sa nu mai dea raspunsuri evazive!!!!!

  27. 1. Ce atitudine va avea si pe cine va sustine daca in turul doi vor ajunge Traian Basescu si Mircea Geoana? (Domane fereste, dar este posibil)
    2. In cazul in care ar ajunge presedinte, pe cine va numi premier (daca nu are un nume, macar cateva caracteristici strict necesare) si care vor fi partidele sustinute pentru a forma un nou guvern?

  28. Intrebare pentru domnul Oprescu:Dumnealui a declarat ca daca va castiga prezidentialele va numi un premier tehnocrat care va alcatui un guvern de uniune nationala.
    1.Cine va fi tehnocratul?Domnul Mugur Isarescu intra in vederea sa?
    2.In guvernul de uniune nationala,numarul ministrilor apartinand fiecarui partid va fi delimitat in functie de procentele lor in parlament?
    3.Cum raspunde la acuzatiile domnului Blaga,care a afirmat ca este un membru al sistemului mafiot condus de Ion Iliescu si Octav Cozmanca?

  29. E greu…sunt multe de intrebat si de comentat: coruptia, hotia, traficul de influenta…cum s-a gandit ca le poate rezolva? Afirma ca este independent…cine-l crede? Mi-ar placea sa sper ca ar putea avea abilitatea de a face aceste schimbari (de altfel normale)…dar am mari dubii. Mafia are legile ei iar domnul Oprescu este mult prea inocent…vrea sa-si aroge imaginea de dur dar nu-i reuseste…

    Este adevarat, suntem multi, noi cei scarbiti de cotidianul mizerabil al tarisoarei. Oare chiar are tupeul necesar pentru a da de pamant cu ei?

    Deci intrebarile ar fi:
    1- pana unde crede ca va merge cu “independenta” asta politica? ptr ca daca vrea intr-adevar sa aiba rezultate, de unul singur va fi imposibil;
    2- ce are de comentat privitor la: legea pensiilor, legea salarizarii unice, legea invatamantului, referendumul pentru parlament unicameral;
    3- cum “vede” schema redresarii economice a acestei tari?
    4- aici e putin mai complicat: toti stim ca din ’89 pana acum, s-au furat miliarde de euro…uneori pe fata, alteori, mai voalat (la limita legii sau intr-o “aparenta” legalitate); oamenii astia au facut averi fabuloase, dar nu i-a intrebat nimeni pana acum care a fost “reteta succesului”; are de gand sa faca un “jihad” al FISC-ului? Desigur, exista si oameni corecti care au muncit enorm sa acumuleze avere. Am tot respectul pentru ei. Practic, merge pe ideea de a regla lucrurile de acum inainte sau are in vedere si magariile facute de 20 de ani incoace?…Are curaj? Crede ca poate? Chiar este nesantajabil? Legi avem, institutii abilitate de asemenea, are cojones?…

    p.s. doar la ultimul punct daca m-ar convinge ca este in stare…l-as vota fara nicio ezitare;

  30. salut! sa ne spuna ce prerogative are ca primar si cum s-a folosit de ele, apoi sa ne spuna ce prerogative va avea ca presedinte si cum se va folosi de ele! parerea mea e ca poate misca mult mai mult ca primar, nu stiu ce ar putea face ca presedinte. Dar pana la urma…decat base…

  31. intrati pe chatul canalului tv-on-line al lui oprescu, unde puteti spune orce, fara sa fie nevoie de ‘aprobari”, “medieri” …nemonitorizat, necenzurat, multumim si aspteptam sugestiile si sfaturile alegatorilor

  32. Bun, am înţeles, suntem noi şi ei, dar întrebarea mea e una: vouă nu vă e frică să ieşiţi pe stradă? Poate unul din fraieri vă va sări la gât. Da, poate unul din milioanele de amărăşteni, muritori de foame, va conştientiza că nu mai are nimic de pierdut, motiv pentru care va face o mişcare de-acest gen. Omul, în asemenea perioade, pică în extreme şi… cine ştie, poate vă linşează.

  33. Respectarea promisiunilor electorale sau din butoiul de haz al poporului:

    “- Ce zici mamaie despre presedintele nostru?
    − Ce sa zic maica…ce n-a reusit justitia, a reusit Basescu…a strans toti hotii la un loc.. ” 😉

  34. S-au pus multe intrebari aici pentru o emisiune atat de scurta, totusi, daca mai ramane timp, intreaba-l, te rog, pe dl. Oprescu:
    “In cat timp dupa eventuala dvs. instalare in functia de presedinte s-ar putea realiza un sondaj de opinie la care peste 50% din repondenti sa considere ca Romania merge intr-o directie buna?”
    …excludem perioada cunoscuta ca “luna de miere”.
    Sunt constienta ca cer o parere personala a candidatului Oprescu, asa ca nici nu vreau argumente. Mi-ar placea, totusi, ca in cazul castigarii functiei, in termenul propus de dansul,sa se realizeze acel sondaj de opinie…
    Multumesc.

  35. Sunt dezamagit profund de ce se intampla in tara asta cred ca este pentru ultima oara cand am sa mai merg la vot personal pe Oprescu-l vad presedinte mai ales pe fondul nemultumirii nationale. Daca nici acum nu se va produce vre-o schimbare sper sa prin o sansa si sa plec din nenorocirea asta

  36. nu ai mai puneti atatea intrebari doctorului.puneti mana si votati-l k este singurul care al poate invinge pe betivul asta care ne-a distrus timp de 5 ani.toata stima pt d-nul ciutacu si mai mult aricole impotriva marinarului betiv.bafta ciutacule

  37. Vreau sa stiu cum reuseste el sa ma convinga ca nu va face troc cu baselu’. Stiu, stiu, a explicat: da’ ceva mai concret se poate? Eventual ceva scheleti din dulapuri? Nu de alta, dar mi-ar parea rau sa nu-i dau votul…
    Si acuma offtopic: nu mai pot cu pitibocul cu pensiile lui! Poa’ sa-i taie cineva microfonul? Daca tot e dictatura macar sa fie la toti……

  38. P.S. @Victor,
    Bine ai revenit in tarisoara noastra mult iubita! Incepusem sa intru in panica pentru ca ne lasi de izbeliste tocmai acum!

  39. ,,,, turul 2 : basescu — oprescu ,,, oprescu vine meciul ( lacom ,neserios,mincinos )betivului basescu ,,,

  40. Nu mai pot sa-l mai suport!
    Boc: “la un moment dat toti dam socoteala aceluia care ne-a trimis in Guvern sau in Parlament”
    Bravo! Baga si adevar printre toate miniciunile care le spui, ca sa para mai veridice, dar nu uita piticule, ca “minciuna are picioare scurte” si degeaba te ridici pe varfuri ca tot o vedem!

  41. Ca va fi doctorul, ca va fi Mircea Geoana, ca va fi Crin Antonescu nu are mare importanta. Important e sa scapam de marinarul Basescu si de sleahta sa de acoliti. M-am saturat sa aud de Udrea, Ridzti, fiicele marinarului, Cocosi si alte vertebrate. Duca-se pe pustii de unde au venit.M-am saturat de ei ca de mere acre. Comandante, vin bun din pupa!!!

  42. Voi, conducători ai unui popor prea tăcut…
    -unui politician cu glas de lăută comunistă-

    Şi pentru că televiziunea nu le mai ajunge, presa este prea “măruntă” în România, străzile sunt prea puţine pentru banerele lor mândre, iar stâlpii sunt suprasaturaţi de afişele putrede de nesimţire, unii politicieni s-au gândit sa pătrundă cu ajutorul unor servitori de campanie chiar şi pe site-urile de comunicare, gen messenger, spurcându-ne astfel paginile personale cu mesaje, clipuri şi flash-uri electorale în care nici măcar ei nu cred.

    Din 4 în 4 ani – mai nou din 5 în 5 ani, odată cu primul mandat al lui Băsescu, clasa politică îşi aduce aminte de noi, reuşind să ne îngreţoşeze cu aceiaşi maioneză tăiată şi plină de ulei, discursul lor politic.
    Ne bombardaţi la fiecare campanie electorală cu vorbe care încep să nu mai doară şi care ne lasă indiferenţi. Uitaţi-vă la rezultatele de la Europarlamentare. Pentru că nu faceţi alteva decât să vă vedeţi de propriul vostru interes. Sunteţi ca soţii aceia ignoranţi care îşi sărută nevestele, doar pentru a-şi satisface, ulterior, propriile plăceri carnale.
    Dacă s-ar fi putut, v-aş fi dat în judecată pentru hărţuire, domnilor oameni politici. Ne strecuraţi în cutiile poştale, mesaje care îmi întăresc ideea că, în ochii voştri, stimabililor, nu suntem altceva decât o mare masă de manevră, nişte cifre statistice uşor de manipulat.
    Nu mai vreau să văd niciun spot electoral, nu mai citesc nicio platformă-program….eu, unul am obosit să tot înghit aceste pastile experimentale, care nu dau niciun rezultat de-atâţia ani încoace.
    Şi pentru că v-a dispărut şi ultima picătură de moralitate, îmi este greu să vă spun: Să Vă Fie Ruşine, pentru că oricum nu mai contează. V-aţi extirpat sinceritatea de oameni simpli care-aţi fost şi o arboraţi la fiecare campanie electorală pe post de drapel, bătut însă de vântul pierzaniei.
    Mi-este jenă că sunt contemporan cu voi, politicienilor cu gură mare, conducători ai unui popor prea tăcut.

  43. Am ferma convingere ca si-a pregatit terenul pe care se va purta batalia pentru turul 2, deocamdata, atat de bine incat este aproape imposibil sa apara fisuri. Iese la ‘bataie’ aproape cu pieptul gol, aparent nici nu este ‘en garde’,si ii ia rand pe rand pe fiecare care a comis incalcari flagrante ale legii. Bineinteles, ca primul luat la ‘bataie’ este insusi presedintele. Cum vrea sa-l bata? Adresandu-se celor mai inalte institutii ale statului, respectiv Parchetului General, cu, nu mai putin de 42 de plangeri, doar nu scoase din burta!. Poate, sare iepurele din tufis,inainte de alegeri. Ce ziceti?

  44. Dintre toate relele, alegeti varianta cea mai putin rea: Sorin Oprescu Presedinte.Apropo, toti se fac comunisti, securisti numai pe Basescu il cred toti un sfant, dar cei mai in varsta stiu cam cine ajungea comandor de nava pe timpul lui ceausescu, asa ca se nu se mai bata cu pumnii in piept ca el nu a fost si nu a facut… in functii de conducere si mai ales in cazul lui erau pusi de catre comunisti numai si numai securistii.Succes domnule doctor!!

  45. dragul meu,
    sunt incantat ca putem vorbi…este superb…este o cacealma alegerea presedintelui.
    l-am cunoscut pe acest domn Oprescu, un om cu frica de Dumnezeu…dar ce ne facem ca puscariile-s pline…de oameni cu frica de d-zeu…este un om bun, un om care a facut bine pe unde a trecut…dar ce ne facem…ca trece si vantul si matura tot…

    As vrea sa ne fie si noua bine, sa nu ne mai fie scarba ca traim in romanica, ca avem parinti cu pensii mici si ca din marea lor pensie nu le ajung banii pentru medicamete, dar ce sa mai vb de spaga la medic…unde ne aflam…pe ce paralela.noua romanilor ne place sa vorbim, sa vorbim, sa vorbim..cand e vorba de facut …luam o pauza ca am obosit de atata vorbit.

    as vrea sa vorbim mai mull, as vrea sa luam legatura, astept un mail.
    cu drag,
    valentin

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.