Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Singurul lucru confiscat e şamponul

Singurul lucru confiscat e şamponul

Există-n piaţa asta o canalie solemnă care a supt de la mogulii cei răi şi acum îi înjură pe unde apucă. Se cheamă Rogozanu, a lăsat urme prin presă cât gânsacul prin băltoacă şi, de aceea, singurul lucru pe care-l ştiţi despre el e că nu se spală pe cap. Şi ăsta prin graţia lui Badea, care n-a avut de lucru şi a vorbit de el. Căţeluşul ăsta e un stângist de simpozion care, de-o bună bucată de vreme, pişcotăreşte peste tot unde-i loc de pomană cu spoială intelectuală şi, din când în când, se agaţă de Badea şi de mine, în ideea că, dacă-i răspunde vreunul dintre noi, o să devină celebru şi în afara scării de bloc unde boschetăreşte. A recidivat şi azi, în orezăria lui Elan. Sau a lui Niro, sau a lui Cocoş, sau a cui dracu’ o mai fi. Şi, dacă tot binevoiesc să-i răspund, o să-l fac celebru. Dar tot bou rămâne; un bou celebru.

1. Nespălatul pretinde că nu-i băsist. Daţi un search pe google (perioada 2005-2009).

2. Nespălatul cică s-a delimitat, în campania electorală, de propriul patron. Pe banii patronului (furaţi de la FNI, cum spune stăpânul lui politic), în întreprinderea patronului. Şi l-a rupt în bucăţi pe Geoană, pentru că nu-i băsist, evident.

3. Nespălatul se teme că va confisca Voiculescu protestul din Piaţa Universităţii prin Badea şi Ciutacu. Badea nu simte nevoia să devină lider politic, Ciutacu nici n-a călcat pe-acolo. Şi nici nu are valenţe de politician. Fiindcă are o meserie şi suficient succes la public astfel încât să se poată întreţine în afara politicii.

4. Nespălatul a îndemnat isteric în scris lumea să iasă-n stradă în mişcarea Occupy…Când s-au strâns doar câteva zeci de oameni în Piaţa Unirii, şi-a motivat absenţa că a avut treabă (sâmbătă dimineaţa). Iar acum confiscăm noi mişcarea unde se duce el cu basca-n cap, să aibă un motiv plauzibil pentru care nu-l recunoaşte nimeni.

5. Nespălatul vrea protest pur, apolitic, aşa cum militează criticatac.ro, alt loc unde s-a lipit la pişcotăreală. Unicul ziar din România care preia constant de acolo (dar nu pe el şi asta-l ustură pe ficaţi) se numeşte Jurnalul Naţional, e condus redacţional (şi) de unul Ciutacu, are singurul editorial din presa românească unde se face recurs la distanţarea mişcării din Piaţa Universităţii de politicienii în exerciţiu şi face face parte din trustul fondat de Voiculescu. Unde se câştigă şi bani de şampon.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

82 thoughts on “Singurul lucru confiscat e şamponul

  1. @Bubulea:

    OMG, m-am tot gindit la un mesaj mobilizator
    de citeva zile:
    vocea lui Talmacean si urmatoarea zicere:
    “Domnu’ Boc si domnu’ Basescu sint rugati
    sa se prezinte la raionul de obiecte sanitare
    pentru a incerca o baie de multime.
    Va multumim, poporul.”

  2. am o idee, ce ar fi ca spre exemplu duminica la ora 19 sa strigam toti macar un minut(bineinteles daca simtim asta)jos basescu, oriunde ne-am afla, acasa daca suntem deschidem geamul si strigam,
    apoi repetam acest lucru in fiecare zi la aceeasi ora.

  3. am fost la 4 zile de protest din 6 si am tras si eu niste concluzii in ultimul timp. mereu cand se da tonul unei lozinci antiguvernamentale sau antibasiste mereu un grup de persoane incepe sa cante altceva (de exemplu acum 1 minut s-a strigat “libertate”, acum multimea incepe sa strige “jos dictatura” si e un grup de pustani care imediat incepe sa strige “libertate” adica ceea ce se strigase acum 1 minut. cand se striga iar “libertate ” ei incep sa strige “jos dictatura” sau altceva)preluandu-i si pe cei din jurul lor si intr-un final senzatia multimii e de molesire. ciudat ca atunci cand se bateau aia pe la unirii, la universitate toata lumea striga la fel, tare si raspicat chiar daca aveau mesaje diferite pe pancarte. de cand nu se mai bate nimeni, multimea de la universitate si-a pierdut din decibeli. Daca ar fi dupa mine, i-as pune pe pustani sa dea tonul tot timpul. Fac pariu ca ar sta 5 minute dupa care ar pleca sau ar canta doar “PD-L SI USL ACEEASI MIZERIE”..aah..UNPR a ramas pe dinafara sau se autointelege cand spui PD-L?atat am avut de spus si simteam sa o spun undeva, daca am postat unde nu trebuie imi cer scuze.

  4. Eu cred că mâine grupele SS-PDL vor încerca să ocupe cu mesaje manipulatoare (deghizați în protestatari USL-pdl Mizerie) Piața Universității. Asta, profitând că unii de acolo (nu toți, dar destul de mulți) vor merge la mitingul USL.

    Situația asta ar putea duce la evenimente foarte violente!

    Așa că … sper ca cei din piață să rămână acolo și să-și apere teritoriul câștigat, dar râvnit de atâtea cocote ale societății civile!

  5. Un reporter străin îl întreabă pe Băsescu: La fel ca în toată lumea și în România politica e curvă. Asta înțelegem. Dar, ce-i Societatea Civilă din România?
    Băsescu: Cocotă, hă-hă-hă-hă!

  6. Victore ar trebui sa publicati peste tot pe unde puteti,in deschidere, lista cu nume,prenume si adrese ale membrilor Curtii Constitutionale si modul cum au votat.Sa vedem si noi si oricine doreste cine sint “ciumpalacii” care danseaza la cintul lui Basescu impotriva oricarei evidente.Comasarea alegerilor este ilegala,nu-ti trebuie multa scoala juridica ci numai bun simt.
    Poate-i cauta si pe astia cineva pe acasa sau la birou.

  7. individul asta e din categoria “daca ninge, daca ploua, mi se rupe basca-n doua”!!!adica din categoria marilor tupeisti si nesimtiti

  8. @Daniel,

    Da, am constatat si eu ca s-a flescait spiritul Pietei Universitatii din primele zile… si a devenit un fel de Dansul Pinguinului…. Participantii tin mai mult la impresia artistica decat la eficienta scandarilor impotriva escrocului de Basescu.

  9. Of of…nu va mai ocupati cu viermi k asta,nevertebratele se gasesc cu sutele la lopata de balegar.Saltul evolutiv pana la homo sapiens e greu de facut 🙂 Nici eu nu sunt perfect,departe de asta,insa nu as fi in stare sa inspectez cu papilele gustative toate fundurile grase pentru cel mai infinitezimal castig.Ma oripileaza chiar si ideea.Mai bine sarac si cinstit decat pupinbasist si traseist(imi place cum s-a inlocuit termenul de cur cu bas.pentru boc si udrea nu s-ar putea rezolva ceva? 😉 ) JOS BASE SI TOATA CLICA LUI DE MAFIOTI! TRAIASCA TOTI ROMANII SI OAMENII ADEVARATI!

  10. “@Palpatine II: tu te uiti la posturile de televiziune, noi muncim in ele”

    Iracan de mini! As zice ca si eu devin suspect a fi un “bou celebru”!

  11. Asta are limba catifelata si vrea sa profite de asta , daar la o eventuala schimbare va gasi un alt POSTERIOR DE PUPAT !

  12. Victore, spre deosebire de multa lume pe mine ce se intampla ma sperie.
    Ma duce inapoi la anii ’30.
    Ma deosebesc putin de tine si Mircea.
    Manifestatiile apolitice, impotriva sitemelor politice duc la dictaturi.
    Basescu a folosit in campanie lozinci preluate de la Hitler.
    Acum ma uit ingrozit la OTV, propagandist al partidului Rolls Roice, care promoveaza cu nerusinare ideea ca toate partidele politice sunt la fel, precum si tot felul de idei nastrusnice care isi trag seva din nezism.
    In afara faptului ca OTV minte intr-un mod grosolan, a cam pus mana pe Piata Universitatii.
    Hitler a ajuns la putere prin discurs impotriva sistemului de partide, Carol al II-lea urla impotriva tuturor partidelor, ca sa nu mai vorbim de legionar si am ajuns la dictatura.
    Acum sunt convins ca Dan Diaconescu Rolls Roice este manipulat de Basescu, dar din pacate nu se face nimic impotriva lui de catre ceilalti.
    Ma intreb daca legea partidelor accepta ceeea ce produice acest partid de televizor.
    Adevarul este ca daca nu invatam nimic din istorie, aceasta se repeta.
    Ma uit pe la OTV si ma ingrozesc.
    Nazismul discursului de acolo este evident!
    In cazul OTV ideea ca adaca nu-ti place schimba canalul NU functioneaqza.
    Pentru ca daca intoarcem spatele fenomenului, efectele vor fi devastatoare si cand ideile lor vor cotropi Romania sa nu ne plangem – “n-am stiut, n-am vazut”.
    A nu reactiona la OTVISME inseamna sa ne bagam capul in nisip ca strutul.
    Daca intelectualii subtiri, partidele politice, societatea civila, nu se uita la OTV, asta nu inseamna ca acest post TV nu exista si nu castiga tot mai multi adepti.
    DE fapt OTV a devenit un sediu de partid in direct.
    Hitler s-a folosit de radiou, Dand Diaconescu presedintele partidului Rolls Roice se foloseste de televiziune.

  13. Traim momente istorice,romanii isi vor tara inapoi,numitorul comun al Romaniei este eliminarea lui basescu si alegeri anticipate.Nu mai avem parlament,avem doar Parlamentul European.Multumim Diaspora,romanilor carora le pasa,si vor un trai decent si demnitate.Sustin pe Crin Antonescu,Victor Ponta si Daniel Constantin cat si Frumoasa Piata a Universitatii,avem acelasi numitor comun.Vreau o politica curata,adevarata si cinstita pentru Romania.Viermilor din tara si din Bucuresti le transmite tot un vierme: SUNTEM CEI MAI FRUMOSI VIERMI.Zile frumoase si calde,precum sufletul romanilor din Romania.ASTA-I ROMANIA MEA.Plina de viata,frumoasa,educata,civilizata si hotarata.Revolutia Frumoasa,consemneaza Istoria.

  14. Domnule Ciutacu,au luat basistii foc de-a binelea! Pai ce-i aici la dumneavoastra pe blog,trebuie sa faceti dezinfectie….Aici,spre deosebire de blogurile lor basiste,chiar e libera exprimare cu oarece limite,cele de bun simt.Ce ma deranjeaza pe mine e ideea ca Piata Universitatii,e confiscata de fapt tot de basisti,care incet-incet spun ca ba n-au ce cauta simpatizantii unor partide din opozitie,ba n-au voie ultrasii,ba sa nu vina sindicalistii si tot asa.Placa e ca n-au facut nimic,sau ca si altii au furat de 20 de ani.Brusc,piata e a lor cumva si unii dintre cetateni n-au voie acolo.Cred ca asta e gresit.Daca nu o sa intelegem ca singurii care nu vor sa pice acest guvern sunt de fapt PDL,UNPR,UDMR si toti basistii abonati la banii de la buget,nu o sa rezolvam nimic.Trebuie sa ne unim,atata vreme cat avem acelasi scop…mai departe fiecare e liber sa aleaga ce doreste.Eu cred ca asa e democratic si cred ca singurii intrusi acolo ar fi sustinatorii asumati ai acestui sistem basist;dusmanul nu e Orban,Ponta,Antonescu,sindicatul sau mogulii.E singurul fel in care mai pot “imparti”mizeriile pe care le-au facut,aruncandu-i si pe cei care se bat cu ei democratic,respectand legile si Constitutia.
    Vom vedea in ceva timp ca in piata o sa vina si Pora care o sa strige “Jos Ponta!” si “Jos Antonescu!”,desi ei nu sunt la putere,n-au furat,n-au taiat lefuri si pensii si ajutoare.Pana acum,manipularea le merge struna….

  15. Privind la ora asta Carapacea Goală ce încă se mai crede președinte al României,înțeleg tot mai crunt cât de mult URĂȘTE poporul!
    Vă rog să nu-l mai numiți -președinte al României- pentru că nu merită!!!
    Cât discernământ să mai ai pentru a continua să te ridici în slăvi,pe tine și echipa ta de criminali când poporul nu vă mai vrea???
    Sunt voci care-i cer moartea…ei bine…moartea e mult prea bună pentru ei!

  16. DOMNULE CIUTACU,

    Va rog sa ma ajutati!!!! !!!!!!
    De duminica ies in strada si nu mai am voce, dar pe noi nimeni nu ne aude de aici, de la Bistrita unde ziarele si televiziunile sunt cumparate, si unde Antena 3 din pacate nu poate ajunge.

    Va rog transmiteti mesajul meu cuiva, oricui care vrea sa-l auda:

    TREBUIE SA LUPTAM PENTRU O CONSTITUTIE CARE SA NU MAI PERMITA ASEMENEA DERAPAJE SCHIZOIDE!

    LEGILE FUNDAMENTALE: A INVATAMANTULUI, A SANATATII SI CODUL MUNCII, SA NU MAI POATA FI ASUMATE DE GUVERN. SA SE DEZBATA CEL PUTIN UN AN SI SA FIE OBLIGATORIU SUSTINUTE DE UN MINIM DE SEMNATURI STABILITE(POATE 2-3 MILIOANE).
    NU MAI PUTEM PERMITE CA LEGILE CE NE HOTARASC SOARTA SA FIE DICTATE DE O MAJORITATE PARLAMENTARA CE POATE FI CUMPARATA SAU SANTAJATA!
    EDUCATIA SI SANATATEA SA DEVINA DOMENII STRATEGICE PENTRU URMATORII ANI!

    ASTAZI IESIM IN STRADA PENTRU CA TREBUIE SA INVATAM CA AVEM DREPTUL SA NE STRIGAM NEMULTUMIREA PENTRU CA ORICE POLITICIENI VOR AJUNGE SA NE CONDUCA SA STIE CA:

    NOI VIERMII SI CIUMPALACII SUNTEM CEI CARE II PUTEM ARUNCA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI!!!!

    de duminica incoace pe pancartele si pe tricoul meu scrie:

    NU VREM PDL-ISTI, VREM PROFESIONISTI !

    ROMANI TREZITI-VA, AVETI DREPTURI NU DOAR OBLIGATII!!!!

    ATI FURAT DESTUL!!!

    CETATEAN ROMAN,NU VIRME!
    PLATESC TAXE,VREAU RESPECT!
    IMI PASA!

    ieri in sediul PDL am intrat cu un grup de mic de protestatari si i-am spus raspicat domnului Botis, ca sunt intreprinzator particular, ca de 16 ani platesc din exporturile mele miliarde la stat, si ca au furat destul. Ca pentru partii si stadioane, mor romanii azi de foame! Ca nu vreau partii , vreau pensii pentru batrani, vreu respect. Realitatea TV a filmat, nu se transmite nimic!

    Astazi imi voi lua din nou tricoul si pe noua mea pancarta va scrie:

    VA RUGAM SA NE SCUZATI,
    NU PRODUCEM CAT FURATI!

    Nici daca as protesta doua luni in fiecare zi cu alta pancarta nu mi-ar ajunge sa le spun ce ma doare!

    VA IMPLOR TRANSMITETI CUIVA MESAJUL MEU!
    Aici sustinatorii PDL-isti imi scuipa in continuare in fata: Striga, si-asa nu te aude nimeni!

  17. Bai nene, Basescu e dus cu capul, tata… a vorbit despre primavara araba, fara a sufla o vorbulitza ca, in Romania, sunt mii de oameni pe strazi, intr-o “iarna romaneasca” care vizeaza alungarea dictaturii lui.

  18. Piata, ia aminte:
    Fixati-va trei obiective: JOS BASESCU, JOS GUVERNUL, ALEGERI ANTICIPATE.
    Respingeti obiective secundare gen taxa auta care coboara nivelul protestelor.
    Sa vina toti care sustin cele trei obiective indiferent de orientare politica.
    Dac veti realiza cele trei obiective veti obtine si altele.
    Doamne ajuta!

  19. De ce tac Europa Occidentala si Ambasada SUA la abuzurile jandarmilor impotriva demonstrantilor pasnici sau a trecatorilor? Daca prin nu-stiu-ce minune ar cadea Basescu si clica lui (desi sunt de aceeasi parere ca a lui CTP, ca Basescu e in stare de orice si ca va merge pana la capat pentru a se mentine la putere), pe acesti jandarmi abuzivi, care schilodesc fizic demonstrantii si trecatorii pasnici, cine ii va schimba?

  20. 14 you, multumesc pentru ce ai scris sincer ma regasesc si eu prin ceea ce ai scris.Sper sa nu se fasaie ceea ce a inceput vineri in fata cotroceniului, sincera sa fiu mi-as fi dorit sa fiu si azi si maine si sambata, din motive de facut parastas nu sunt, dar duminica ma intorc in piata sa continui ceea ce am inceput, adica sa imi cer drepturile, tare as fi vrut ca in zilele astea sa fiu rugata sa dau cartea de identitate, ca as fi intrebat ma lasi sa iti fac o poza? sau te legitimezi si tu, ca sa stiu cu cine comunic.IESI AFARA JAVRA ORDINARA sduna excelenta cu vibratii acolo in piata.Stau si ma intreb a cata oara, pt brad nenorocit in 2007 au iesit o gramada de oameni, de si-au smuls hainele de pe ei, acum stam si ne lamentam. DACA VA PASA IESITI DIN CASA sloganul pe care l-am purtat pe piept si cel cu art 39 din CONSTITUTIE. asa sa ne ajute dumnezeu

  21. Eu va sfatuiesc pe amandoi, Victor si Mircea, pentru ca va pretuiesc foarte mult, sa nu mai bagati in seama toti pupincuristii si lingaii basisti, gen Costi Rogozanu- de departe, CEL MAI SLUGARNIC SI OBEDIENT ASA-ZIS ZIARIST SI SCRIITOR!!! AL ROMANIEI.
    Nu-l mai faceti VEDETA PESTE NOAPTE, PE ACEST PADUCHE STERIL.

  22. cei mai mari sustinatori ai regimului dictatorului Basescu pot fi recunsocuti dupa lozinci:fara politizare,pdl=usl.
    sunt cei mai perversi dintre sustinatori ,cei care nu spun verde in fata ca sunt Basisti.
    ii recunoaste oricine..Mircea Toma,domnu din imagine,Monica Tatoiu care probabil va aparea in curand la tv sa ne peosteasca in fata ca ea ne-a avertizat ca Basescu nu e bun si ca ea il sustine pe Crin Antonescu si ca nu i-a facut campanie lu’Basescu.

  23. Am dat sa citesc cate ceva pe link-urile din articol, dar nu mai pot. Nu mai pot deloc. M-am saturat de ei!

  24. Am auzit pe unul (Banciu cred ca il cheama de la B1TV) spunand ca cei care au protestat sunt “scursurile societatii”, sunt cei care nu au reusit in viata si ii invita sa plece in afara “plecati ma ca lumea e mare, mergeti in alta parte si va plangeti”…
    Chiar asa bine functioneaza propaganda basista ?

  25. Victore, am avut un “flashback”. Ma scuzi, dar faza cu “nespalatul” te poarta, pentru un moment, alaturi de “Giovanni” Ioan Becali(vezi episodul Cartianu-Becali). Mai ramane sa ne spui cu ce parfum te dai. Tu esti un ziarist destept, nu te prind bine tabletele “alcibiadine”.

  26. Rogozanu e un tip ok, neafiliat politic, poate prea vrajit de ideologia de stanga ca orice literat fara studii serioase de economie. Face parte din grupul stangistilor caviar, fan al claselor muncitoare fara a discuta vreodata cu ei. Corupt nu e insa si nici la comanda nu scrie. Nu l-a sustinut pe Geoana pentru ca PSD nu este un partid de stanga, ci un partid al oligarhiei, ca si PDL.

    Si nu s-a aciuat la CriticAtac, este unul din membrii fondatori. Mi se pare hilar ca un angajat al mogulului X il ataca pe un angajat al mogulului Y deoarece lucreaza pentru un mogul! Sau pentru igiena personala presupusa…

    Nu conteaza cand imi spal eu parul, important e cat si cum gandesc. Nu cred ca ati rezista la o discutie intelectuala cu dl. Rogozanu, no offence.

  27. @vllad: bine, Costi, asa e 🙂 da’ cand iti cumperi sampon? si, daca nu deranjez, de ce ai sarit ca ars cand am fost invitat sa vorbesc la roblogfest?

  28. 5 dube de jandarmi au trecut azi 24-01-2011 orele 19.,dinspre focsani spre bucuresti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.