Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Sfârşit de interimat. Bilanţul lui Crin

Sfârşit de interimat. Bilanţul lui Crin

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Primul interviu ca preşedinte interimar mi l-a acordat, pentru Vorbe grele. Probabil că azi îl vom realiia şi pe ultimul în această postură…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

118 thoughts on “Sfârşit de interimat. Bilanţul lui Crin

  1. O intrebare pe care, poate, Victor i-o pune lui Antonescu: daca Antena3 e aici, o mana de jurnalisti e aici, cateva milioane de oameni au fost aici (la vot), alta mana de oameni sunt aici (in strada), UNDE SUNT POLITICIENII USL (PSD + PNL)? Au murit, au emigrat, sunt la plaja????? Din USL nu mai exista nici un comunicator ca lumea ca sa iasa la “bataie” pe sticla”, in media si in “ringul” politicii?????? In afara de cateva voci anemice, care nu conving si care isi recita niste texte fara sa se convinga pe sine, daramite pe altii, nu exista decat Ponta si Antonescu?????? Sunt si ei oameni, au limite, dar in spatele lor ar trebui sa fie echipe intregi de usl-isti. Care este problema?????? Au fost abandonati in ring pentru ca in momentul in care vor cadea sa fie lasati prada “fiarelor”?????
    Pe mine chiar m-ar interesa raspunsul la intrebarile astea. Multumesc,
    Mihaela

  2. …si inca o intrebare care ma agaseaza: care a fost ratiunea repetatelor si insistentelor si iar repetatelor afirmatii ale lui Ponta si Antonescu ca toata lumea va “respecta” fara cea mai mica cracnire ORICE decizie a CCR? Declaratii au fost facute cu saptamani inainte si repetate le nesfarsit si au avut ca urmare demobilizarea sustinatorilor USL si au incurajat, fara cea mai mica indoiala, CCR sa ia aberantele decizii si sa nu aibe nici cea mai mica tresarire de ingrijorare pentru aiurerile impuse milioanelor de oameni de buna credinta. Nu cred ca exista om normal cu mintile la el care sa afirme ca respecta ORICE hotarire a unui for INAINTE de a fi emisa si ca se angajeaza sa o aplice, chiar daca e ilegala!!!! Absurdul nu are limite!

  3. cred ca ar trebui urlat in toata europa pana ne-o durea in gat despre aceste personaje sinistre de la curte constitutionala, despre hartuirea celor care au votat la referendum, despre csm, despre tot! si, in plus, sa nu mai incercam atata sa obtinem aprobarea unor functionari europeni…nu am reusit decat sa o dam in bara!!! domnule ciutacu, intrebati l va rog pe dl antonescu ce pasi concreti urmeaza sa faca dupa interimat, mi se pare ca relatia cu dl ponta nu mai este atat de coordonata ca pana acum. multumesc

  4. Sper ca D-l Antonescu sa duca lupta mai departe cu inteligenta si multa , multa atentie la ,,prietenii ” ce-l inconjoara ! PNL , sa devina un partid puternic de care Romania are atata nevoie . Faptul ca dumnealui si PNL s-au gandit si au si reusit sa o impuna la justitie pe D-na Pivniceru , spune mult , si anume ,ca intr-adevar doresc o adevarata reforma a puterilor in stat! Din pacate cu mafia din Romania va fi foarte , foarte greu ….., mai ales cu sistemul KGB-ist si mafiot al lui basescu! Am mai spus-o si o mai spun inca odata , Romania va scapa de comunism cu adevarat dupa ce va pica acest dictator feroce! Insa vom scapa de el din pacate , atunci cand vor vrea stapanii …, cred undeva pe la mijlocul anului viitor !

  5. De ソリン pe 24 August 2012 la 16:28 (#)

    Corect.
    Eu stau si ma intreb de ce imi mai cere mie votul USL-ul,cand singurul lucru pe care trebuie sa-l faca ei,este sa-i ceara voie lu’ baselu sa-i lasa si pe ei sa guverneze(ca degeaba sunt la conducerea ministerelor).
    Ponta impreuna cu ministrii lui, dau dovada ori de penibilitate,ori de ticalosie…pentru ca refuz sa cred ca e atat de mare prostia.

  6. au aparut, ghici ce, rezultatele (partiale) ale
    recensamintului. 🙂 wow, e dezgustator de ilar…
    in iarna banuiam ca cineva din barca “baietilor buni”
    ii va succeda hahaitorului, dar nu eram sigur.
    azi am o certitudine. omul a primit girul “portii”.
    conditia ? liniste in colonie & “keep walking”.
    o “revolutie” permanenta, o miscare de curatare a
    sistemului, a societatii, in valuri, nu e de dorit.
    prea multa libertate / democratie, inseamna desteptare,
    nemaipuparea condurului unchiului sam si a angelei samd.
    starea de mizga din tarisoara trebuie mentinuta pentru
    a putea fi controlati / tinuti in lesa corespunzator.

  7. Basescu a avut si un mare noroc: conducerea slaba pe care o are USL-ul! Antonescu e bun ladiscurs politic, dar doar vorbele nu rezolva nimic… Daca Basescu si PDL-ul nu ar fi atat de urati de populatie si mai ales daca Antena3 nu le facea munca pe care politicienii USL nu sunt capabili sa o faca, cred ca USL nu avea nici 25% la alegeri…Dupa ultimele sondaje USL are acum cam 62%….dar cu munca procurorilor care descurajeaza mersul la vot si cu unii dezamagiti de adormitii coalitiei, eu zic ca in toamna s-ar putea sa aiba mari surprize….

  8. @Seseka
    Pai de ce sa isi dea demisia? Pentru ca 6 CCuRisti au invalidat referendumul in care procentul pentru demisie a fost de 88%…Eu, unul din cei 7,5 milioane vreau ca el sa ramana in politica si sunt sigur ca multi cei asemeni mie doresc acest lucru.

  9. Domnule Ciutacu,

    Antonescu a fost sau nu invins de servicii? eu stiu ca nu da bine la romani, s-a mai vazut, dar totusi, nu asta e realitatea?
    Eu n-am vazut fotografii compromitatoare cu mosi-craciunii de mall in zilele in care ne tot amanau cu decizia lor, nici stenograme si telefoanele lor ascultate, am vazut doar o viitoare ministru al justitiei coborand dintr-o masina. Este?

  10. Duceti felicitarile si multumirile noastre D-nului presedinte Antonescu pentru munca depusa sa fim reprezentati noi romanii normali, la cel mai inalt nivel( chiar atat de putin ,il asteptam data viitoare ,doua mandate )
    Bine ca nu a renuntat la politica si la crunta lupta impotriva ultimilor ramasite securisto-ceausiste ce mai populeaza structurile de conducere ,crescute si educate de mizerabilul de basescu
    Poporul a votat plecarea lui basescu ,raportat la nr. romanilor ,deci nu a mintit ,nu are de ce sa plece ,inapoi la lupta ca noi toti, mai determinati ,mai hotarati sa avem parlamentari mai multi ,sa-l demitem iarasi pe basescu ,sa-i alungam pe comunisti ,la brutarie cu toti .(daca am dus 5 prsoane la vot ,la parlamentare ducem fiecare 10)
    Eu inteleg ca trebuie sa ascultam de Merkel ,Barroso etc ,de acolo vine ajutorul nostru financiar si multe alte avantaje dar sa nu se opreasca anchetarile oamenilor ,sa inceapa si in Piata Universitatii ,este prea mult .Ce face in acest sens usl?
    Romania este o tara agrara ,ceausescu a lasat un sistem de irigatii foarte vast ,pus la punct ,chiar cu seceta aceasta romanii puteau sa aiba recolte, dar cine le-a furat ,cine le-a distrus ? Raspuns cu durere ,romanii.Astazi nu eram la mana Europei ci ea era la mana noastra Mai trebuie sa invatam sa respectam si sa iubim aceasta tara
    Succes emisiunii , va urmarim cu drag

    PS.Ce ma bucur ca basescu mai are o colega care intreaba de A3 -aspazia ,marea infractoare

  11. Poate sa nu fie asa!!! Parlamentul nu e postasul CCR sa ia o fitzuica s-o paseze la MO. poate sa-l demita pe psihopat daca au alesii natiei sange in instalatie si nu se tem de UE si USA
    CRIN!!!! da semnalul eliberarii din stadiul de colonie!

  12. Sincer sa fiu, bilantul mi se pare chiar mai negru decat este scris..bine, nici prea mult timp n-a avut la dispozitie, insa ma asteptam la mai multe!

  13. boicot au vrut,boicot sa fie…noi cei ce am votat va cerem sa boicotati ,sa absentati de la adunarea parlamentara de luni

  14. Alphas

    Nu stiu daca Antonescu este impetuos ca un pusti, dar stiu sigur ca este un om viu, cu sange cald curgandu-i in vene. Tocmai de-aia nu va fi niciodata presedintele Romaniei. Pradatorilor din “politica mare”, despre care tu crezi ca respecta regulile democratice 😀 nu le plac oamenii calzi, vii. Nu le plac oamenii carora le pasa.

  15. Il apreciez pe domnul Antonescu ca pe un orator politic de valoare, insa la capitolul fapte sta la fel de prost ca Ponta. Luni, se pregatesc sa predea poporul roman camarilei si mafiei basiste, de frica lui Merkel si Barosu, ignorand sca proprii colegi de partid, dintre care il mentionez pe Ion Iliescu, au declarat cu argumente ca cvorumul la referendum a fost indeplinit, fiindca sunt, conform anuntului preliminar de la recensamant, 19 milioane de romani, din care se scad cei pana in 18 ani si romanii din strainatate, care pot vota pe listele suplimentare. Raman 15,2 milioane de romani cu drept de vot.
    Ce se pregatesc sa comita Ponta si Antonescu, la presiunile basistilor si ale strainatatii, e abominabil fata de cei 8,5 milioane de romani care au votat si in special fata de cei 7,4 care au votat disperati sa scape de Basescu.
    Traim nu intr-o democratie, unde vointa poporului se impune in majoritatea lui la vot, ci intr-un stat totalitar, unde mafia transpartinica tine ostatica un popor intreg si decide peste capul lui.
    Nu voi mai vota USL-ul! Nu ma mai duc la vot, fiindca votul meu nu conteaza!

  16. Tocmai am vazut ca dl Antonescu si-a eliberat din functie toti consilierii, adica practic a depus armele. Eu inca sper (desi complet irational) sa fie o diversiune ca sa puna batista pe tzambalul propagandei basiste, si luni sa avem o surpriza placuta de la Parlament. Totusi, si atunci cand a acceptat cvorumul am crezut la fel, pe principiul “stie el ce face” si in final am fost dezamagit… la fel am avut incredere si cand au anuntat pe 29 iulie ca avem prezenta 52% si pe 21 august ca avem 5-4 la CCR, si in final am fost dezamagit… ma astept ca si de aceasta data sa fiu dezamagit (desi in subconstient inca mai sper)…

  17. Din pacate am ajuns in situatia ca o institutie sa stea intr-un om. Dupa prestatia din aceasta vara e clar ca macar Presedentia Romaniei are nevoie de Crin Antonescu. Am o intrebare pentru adevaratul Presedinte al Romaniei. Aseara Mihai Gadea a aratat ca hotararea CCR ar putea fi atacata (conform legislatiei europene) in Parlamentul Romaniei. As vrea sa-l intreb pe Presedinte daca impreuna cu Primul Ministru se gandesc si la aceasta ultima varianta. Multumesc!

  18. Felicitări antena 3 si restul echipei , nu ați muncit in zadar dar din păcate , istoria se repeta iar lasitatea noastră nativa iese la suprafața din nou , restul e istorie .

  19. D-le Ciutacu ma bucur ca D-nul Presedinte Crin Antonescu este invitatul dv.eu si familia mea de moti si romani adevarati din Ardeal dorim din suflet ca,D-ul Crin sa fie si sa ramana in continuare presedintele Romaniei acest om reprezinta un presedinte adevarat de care Romania are nevoie.Basescu nu poate si nici nu va mai reveni la Cotroceni poporul roman nu-l mai doreste presedinte de mult timp acest las,corupt nu va calca in picioare acest popor care a votat in 29.07.2012 8.500.milioane de romani si 7.500 milioane au spus din tot sufletul ca nu-l mai doresc pe Basescu la Cotroceni.

  20. Domnule Ciutacu, este evident cine ne decide soarta: traian basescu! pe cat punem pariu ca in 10-20 de ani o sa aflam despre acest om a fost contraspion pentru statele UE sau SUA ori pentru ambele si le-a promis tuturor ca le da tara bucati, bucati daca il ajuta?

  21. Nu D-le Antonescu nu mai explicati nimic nimanui!Daca sint atit de … si nu vad realitatea,oricit l-ati explica nu ar intelege! Va rugam sa rezistati,sa va bateti in continuare si sa cistigati!Nu va fie teama de nimeni si de nimic,poporul sint convinsa ca va sustine si ca va vota pt. dvs. si USL!Sintem dezamagiti de Occiden,de sustinerea pe fata a lui Basescu,dar rugam USL sa faca ceva demersuri in imixtiunea Europei in “treburile” interne ale Romaniei!Va doresc tot binele din lume si abea astept sa va vad “Presedinte ales laCotroceni”!

  22. Domnule Ciutacu,

    Crin Antonescu a spus ca are in spate 7,5 milioane de oameni si ca va fi alaturi de ei si-i va apara. In seara asta insa m-am lamurit: de dragul iubitei sale Europa ii sacrifica pe cei multi care au crezut in cuvintele sale, care au crezut ca se va schimba ceva.
    As vrea sa-l intrebati pe ce se bazeaza cand crede ca USL va avea mai mult de 15% la alegerile parlamentare? Faceti un sondaj si veti avea o surpriza imensa pentru domnul Crin.
    Chiar credeti ca ne intereseaza ce spune Europa lui Basescu? Ce se intampla daca Crin avea curajul sa spuna cancelariilor din vest ca daca Europa nu ne vrea putem pleca din uniune fara regrete? De unde teama asta ca Romania “moare” daca nu suntem in Uniunea Europeana? Observ ca nu se grabeste nimeni sa intram in zona euro si sa scapam de faimosul Curs valutar ce ne costa pe fiecare atat de mult. Mai vrea cineva din Romania sa munceasca in vest pe surcelele ce ni se ofera acolo?
    Inteleg cu parere de rau ca am fost inselat inca odata de politicieni.
    Spuneti-i lui Crin Antonescu ca n-a castigat “Europa”, dar a pierdut sigur poporul roman.
    Voi fi alaturi de cei ce nu vor mai merge la vot si asta nu de frica procurorilor.
    Sa inteleaga ca daca nu face ceva ferm si rapid, de pilda luni, mai bine s-ar tine de cuvant si s-ar retrage din politica – eu nu-l voi regreta.

  23. d-le Victor Ciutacu va apreciez mult felul cum ganditi si cat de franc puneti problemele in raport cu multe probleme ce vizeaza soarta acestui popor blestemat(popor blestemat este acela care-si omoara conducatorii exemple de conducatori:gh doja,horea closca si crisan,tudor vladimirescu,ceausescu)si la momentul actual referendumul,am urmarit pe moment conversatia cu domnul CRIN ANTONESCU ,un PRESEDINTE desi interimar dar cu multa demnitate dar cam timid cu replicile fata de un presedinte golan(IISUS HRISTOS CARE A DAT DOVADA DE MULTA INTELEPCIUNE A FOST RASTIGNIT SI BATJOCORIT DE NISTE POPI NEMERNICI AI CAROR URMASI CULEG ACUM FOLOASELE INDOBITOCIND POPOARELE),ma intriga faptul ca dati multa crezare a indicatiilor ue si emisarilor americani precum si articolelor aparute in jurnalele straine(indictiile nu vin dela inaltii demnitari ue ci de la acest diavol numit monica macovei care a trodat stampile ale ue si trimite atentinari oficialitatilor romanesti sub stampila falsa iar aricolele aparute in ziarele straine sun platite si dictate de aceasta femeie diavol numita macavei,toate acestea le-am aflat pe internet de la o persoana care simt ca lucreaza la Bruxelles,IN CADRUL UE si s-a dat un nume conspirativ-ANA FRANC-),TINAND CONT DE DEZVALUIRILE IN LEGATURA CU JUDECATORII DE LA ccr=STABOR TIGANESC luni in sedinta reunita a celor doua camere majoritatea parlamentara actuala poate vota suspendarea lui basescu =nero=hitler fara nici o teama ca vom avea repercursiuni de la ue si sua(stimati parlamentari usl-isti dati dovada ca aveti sange in instalatie si respectati constitutia si legea referendumului,lucru ce nu l-a facut acesti falsai si corupti judecatori ai ccr=stabor tiganesc),de asemenea daca va face placere sa aflati si alte parei ale mele care s-au adeverit va rog accesati http://www.victorponta.ro,dati clic pe blogul lui ponta si din nou clic pe contact si cititi comentariul din 7 si 9 aug sub numele dany

  24. Am vazut azi sondajul … da USL e pe val. Dar valul stiti cum ajunge la tarm: se sparge.
    Am votat DA .

    Acum, in lumina ultimelor evenimente, cand presedintele interimar, el insusi, se recunoaste invins, DE CE AS MAI VOTA?

    Ce folos?

    Daca presiunile externe sunt mai puternice decat 8 mii de voturi?

    Cine, imi garanteaza mie, om simplu, ca acest USL pe care l-am mandatat cu increderea mea, nu va ceda IN VIITOR, la alte presiuni?!

  25. Tu,probabil oi fi genial,dar nici noi nu suntem prosti! Ceea ce este evident la multe din emisiunile tale, si sa sti ca se vede de la o posta, joci la doua capete! Si asta nu e bine domnule Ciutacu…..

  26. @Victor: daca te duci la nunta bobiţei te maninca poporu’ suveran de viu. 😀

    Apropo de emisiune, o fraza mi-a ramas in minte: oamenii
    vor trece si peste dezamagirea asta ca in 2009; wow, pai
    daca e asa, d-lor politicieni, sa stiti ca eu o iau foarte
    personal, pentru mine nu e un joc, iar daca e vorba de scos
    castanele din foc cu mina pulimii pe viitor, va rog sa nu
    contati pe mine. Bejenia e preferabila caterincii asteia.
    Nu mi-am schimbat opinia apropo de “sedusi si folositi”;
    nu-i mai cred pe d-nii politicieni ever.

    Pe linga generatia de aur, febletea mea se numeste Razvan Vasilescu.
    Are cel putin doua personaje [independente] in filmele in care apare:
    Stavarache (in “Calatoria lui Gruber”) si Doiaru (in “California Dreamin'”).
    E, personajele alea au niste aprecieri foarte romanesti, aproape Morometiene
    vis-a-vis de aliatii nostri (oricare ar fi ei: krauts sau americani); cine
    a vazut ambele filme, stie despre ce e vorba. Cam asa imi doresc si in viata
    reala, din partea politicienilor apropo de:
    “Aici e Romania; va anunt respectuos ca va [puncte-puncte1] [puncte-puncte2].”.

  27. Vă supun atenției un mic amănunt.
    Dacă ne-onorabilii de la CCR sunt de părere că 512000 de cetățeni cu acte de identitate expirate ( unii fiind plecați din țară poate de zeci de ani) fac parte din listele electorale permanente, cred că ar trebui din motive de “simetrie” să fie adăugați la cei 8450000 de participanți la vot, deci ne apropiem deja de 9000000. Pentru că este nefiresc ( deși în statul mafioto-securist implementat sub oblăduire PPE și comisari americani de băse ce mai este firesc?) să fie numărați ca votanți fiindu-i astfel de folos exact celui care i-a alungat pe parte din ei din țară.

    Pe ce cale se poate comunica acest argument și celor care au o voce în Parlamentul care dă lovituri de stat după noile directive venite pe axa Gitenstein-Merkel?

  28. Apropo de apropourile pentru revenirea la vechea “normalitate”: ca de obicei, niciunei puteri (fie rusa, europeana sau americana) nu-i trebuie inca o voce la disputele dintre ele; trebuie doar sa fim suficient de civilizati cat sa ne fie frica de lucruri gen fmi, stegulete rosii puse justitie, si sa dam din coada cand avem scut antiracheta sau putem sa ne plimbam fara viza.

    Ca popor, ne-am obisnuit in postura de sluga suficient de mult incant sa ne mai trebuiasca cateva zeci de ani pana sa intelegem cum e cu demnitatea.

  29. Victore, vezi de URGENTA articolul din J.N. cu Antonescu care spunea “ca nu a fost ANTIOCCIDENTAL ” , iar cartita pe care o aveti INCA a scris tocmai pe dos , desi i-a fost sesizata greseala .:mad:
    Si de ce nu e pe prima pagina articolulul despre cartea cu Merkel , ca sa stie romanii ca “cin’ se-aseamana se-aduna!” 🙄

  30. Ar trebui ca in Parlament sa citeasca hotarirea CCR ciumpalacu de Zegrean sau Aspazia. Crezi ca le roseau obrajii?

  31. Care credeti c-a fost efectul amenintarilor cu dosare penale si amenzi a oamenilor acelora care au un strop de curaj sa manifeste in Piata Universitatii? Au fost chiar mai multi aseara decat in seara precedenta! In ciuda cartitelor basiste ascunse prin Jandarmerie, oamenii sunt hotarati sa-i cante marinarului in fiecare seara un mic cantecel de leagan:”Mars afara, javra ordinara!” Si stiti ceva? De cate ori a fost ocupata Piata Universitatii, ceva s-a miscat in tara asta. Mai bine sau mai rau, dar s-a miscat. Oare de asta sa-i fie frica lasului care ar fi in stare sa amendeze cu 1000 de lei oameni batrani si bolnavi pentru “tulburarea linistii publice”?

  32. Surpriza cu acea cotofana/inculta a fost tare……Cea mai mare, cea mai tare si cea mai ridicola!!!!!

  33. De mult nu mai cred in puterea votului democratic. Nu cred ca noi, cetatenii, ne putem alege conducatorii. Este doar o iluzie utopica. Ei ne pun pe tapet cel care trebuie sa fie si noi muscam momeala. Sigur, de multe ori, unele state cu sange in pix mai fac niste trocuri, sa aiba si poporul un vot. Insa, aceste state sunt pe cale de disparitie…UE a avut grija de asta. Este clar, se baga bani de bani pt asta si uite asa apare criza. Pe care tot ei o gestioneaza…mai o insula de la greci, mai o companie de aviatie de la unguri, mai o datorie de razboi stearsa, mai un cuprumin, etc. este totul jucat deja, noi suntem spectatorii perfecti care asteptam sa cada cortina!

  34. As dori, poate si altii simt la fel, sa transmitem un protest oficial, macar din partea celor 7,4 milioane de romani care nu-l mai vor pe TB, adresat UE si USA in legatura cu imixtiunea nepermisa in treburi interne ale Romaniei! Pai ne-am globalizat asa repede si nu stim noi? Si daca tot vor sa ne impuna un presedinte cei din afara, de ce nu ofera alternative la TB care sa fie pusi in functie prin vot popular. Nu vreau sa cred ca traiesc intr-o colonie condusa de un melc sau, fie, o râmă!

  35. @purcelix pe 24 August 2012 la 12:31

    o, da. i-as trimite in indispensabili, gumari si nimic
    altceva la 3 dimineata, in noiembrie-decembrie, o luna
    cu totul, prin zloata: “salt inainte ! fuga, maaars !”

  36. hopa , apar si hienele, basistul dancu de la cj, spune ca psd nu il va urma pe Crin…ce ti-e si cu basistii astia…

  37. Crin Antonescu este un bun orator, dar cateodata o da cu bata-n balta. El confunda 7.4 mil de romani care au votat Da la referndum cu 7.4 mil de romani care l-ar vota pe el la prezidentiale, ceea ce e total gresit. USL-ul ar trebui sa actioneze repede si sa gaseasca un candidat mai puternic, altfel risca sa piarda…

  38. Se zice ca un bun diplomat maninca un butoi de rahat cu lingurita de ceai, iar un foarte bun diplomat dupa ce-a terminat tot butoiul, intreaba sfios gazda daca ar mai putea primi o portie. Din pacate pentru el, caci Angela (Merkel) merge mai departe, domnu’ Crin a fost un foarte prost diplomat. E la fel de prost diplomat precum se pare ca ar fi si un prost jucator de sah sau/si de bridge. Pokerul nu se preda la scoala de balet si bune maniere politice: cu simtul pokerului ori te nasti ori iti dau cei de la masa sa ai de tramvai la 5 dimineata. Crin a mers la cacialma si a pierdut, vrind sa umfle ditamai potul cu o chinta sparta de Braila. Obergefraieul Ponta e destul de la adapost, ba chiar ar avea sansa sa ramina PM si dupa alegeri in fruntea unei coalitii fara PNL. Crin nu a facut altceva decit sa-l retrimita pe don Chiorleone la palatul Trei Coceni pin ain 2014, netezind in acest fel drumul spre fotoliu prezidential pentru – ghici ghicitoarea mea – orice politician cu detenta, de genul doctor Oprescu. Poate delirez eu de sete (si taman ma pregatesc sa ma tratez cu Grolsch) dar Crin chiar poate sa se retraga din politica, caci oricum e istorie.

  39. Bun interviul cu Dl Antonescu, asteptam unul pe masura cu Ponta (pentru ca acesta a scapat cam usor de la Gadea, zilele trecute); am apreciat intrebarile in care se vede fatza umana, taria, dezamarirea, dezgustul care de fapt se regasesc in fiecare dintre noi.

    Cred ca intrebarea principala pt Ponta e ce face mai departe ca pina acum am mirosit tradare, dar asta se va vedea mai bine luni in Parlament. De asemenea, protestele diplomatice trebuie facute in afara si facute publice in interior (aici Corlatean ar trebui sa faptuiasca ceva) si ma intreb de ce nu au fost schimbati mai multi ambasadori in aceasta perioada.

    Am inteles cavalerismul lui Antonescu de a-l apara pe Ponta (doar e un om cu onoare dar nici nu avea ce face din moment ce plecat cu Ponta la drum), am inteles si de ce a trebuit sa fie demn si sa cuvanteze retinut din pozitia de presedinte (personal cred ca il prinde mai bine opozitia caci isi pune in valoare multele calitati de orator, luptator si mobilizator) – dar cred ca o problema serioasa este cum reuseste el personal sa se conecteze cu cele 7.4 mil si aici as vrea sa vad ceva actiune, nu numai vorbe. M-as fii asteptat ca PNL-ul sa trimita avocati in satele anchetate si impreuna cu reporterii sa popularizeze aceasta, ca se ofera asistenta legala, ca oamenii simpli sa vada ca se face ceva CONCRET pt ei. E frumos si de admirat sa-l auzim seara la TV pe nesantajabilul Antonescu ca el merge pana ca capat (si eu personal il cred si il admir) dar pentru omul simplu anchetat nu e de ajuns caci el e singur in fatza anchetatorilor (si nu ma refer numai la cei care au anchetati dar la toti cetatenii simplii care se simt vulnerabili si nu vor mai iesi la vot din cauza represaliilor).

    Din pacate, din pozitia lui de presedinte interimar nu a putut sa spuna clar sa iasa lumea in strada la CCR (inainte de verdict) si nici acum despre ce se poate face luni in Parlament (din nefericire mi-e frica the faptul ca multi Parlamentari se vor dovedi santajabili si nu vor indrazni).

    Daca se termina cu interimatul trebuie niste gesturi largi de conectare cu populatia din partea lui Antonescu.

    Oricum cinste oamenilor curajosi, nesantajabili, cei de la Antena 3, JN, Cotidianul si Antonescu, ce pacat ca nu santeti mai multi! Va multumim ca nu va lasati intimidatidati de cineva jegos care spune “Nu e bine domnul—, nu e bine!”

  40. @purcelix: azi esti deosebit de abrupt in ‘esprimare’.
    totusi, nu ponta a acceptat mizeria cu cvorumul ?

  41. Mi-a plăcut mult de tot finalul – şi privilegiul de a prelungi un pic emisiunea peste spaţiul publicitar, la somaţia cordială a lui Crin, numai un zâmbet radios – şi genial ca tine. 🙂

    Crin: Domnule Ciutacu, între mine şi Sorin Oprescu, pe cine credeţi că ar vota Băsescu?

    Tu: Pe Oprescu!

    Crin: De ce credeţi?

    Tu: Aşa cred eu.

    Crin: Dv. aţi spus-o!

    😆

    Îţi trimit şi eu pentru Ponta alea 11 întrebări peste care a trecut Gâdea. :mrgreen:

    Şi te pup, Champ!

  42. Domnule, incep a va spune cu toata sinceritatea, ca nici o data nu am fost fanul lui Ion Iliescu . Din contra , In ani 90 am infintat o liga a Studentilor si am fost liderul grevelor din iarna 90-91 contra regimului condus de Iliescu .Tot odata va spun ca am mai participat la infiintarea altor organizatii si asociatii cu o orientare crestin -democrata si regaliste. Dar uitandu-ma in timp , la modul cum au evoluat lucrurile ma incearca un sentiment de jena. Constat ca daca ar trebui sa numesc trei MARIi politicieni care s-au afirmat in Romania dupa anii 90 nu pot omite numele lui Ion Iliescu,( spre nenorocul nostru Corneliu Coposu nu a apucat sa mai faca adevarata politca deoarece cand s-a reusit aducerea Conventiei la guvernare plecase la cele vesnice). Observand ( si in contextul istoriei noastre dela 1848 si pana in prezent) ca aderarea noastra la diverse structuri si organizatii occidentale democratice, necesita pierderea pas cu pas a suveranitatii Statului Roman, fapt care face ca reprezentantii statului (atat persoanele din conducerea politica cat si cei de la conducerea serviciilor de inteligenta) se comporta ca niste argati sau feciori de casa ai acestor noi stapani. Asadar se pare ca Iliescua ramas unul dintre singurii care mai are luciditatea si verticalitatea de care ar trebui sa dea dovada politicienii decidenti din fruntea statului, si in cosecinta IL ROG sa faca ORICE E POSIBIL CA PARLAMENTUL SA NU TINA SEAMA DE DECIZIA CCR , SI SA SE RESTABILEASCA STAREA DE NORMALITATE LEGALA DIN ROMANIA. Acest scenariuera imbratisat inainte de referendum dupa marea capitulare s-a uitat.
    Pentru ca eu unul nu inteleg , toti spun ca decizia e ilegala dar toti vor sa o puna in aplicare. Eu credeam ca datoria unui conducator e sa faca dreptate cu orice pret si nu sa puna in aplicare nedreptatea cu orice pret!!
    Iar daca, nu rezisti la presiuni de orice fel din orice parte, inseamna ca nu esti facut pentru aceste functii.
    Am postat zilele trecute o incercare de istorie a familiei Sarbu pe care nu ati autorizat-o. Ultima intrebare , cea legata de o posibila candidature alui Sorin Oprescu din partea PDL+PSD, nu e choar un scenariu fantezist. Chiar se negociaza acum . Dar singurul pierzator din acest demers, e Crin Antonescu. De ce nu ati pus intrebarile transante, ca sa intelegem si noi . Acesta e omul pe care –l cautam sau sa asteptam pe altul.!?!
    Va multumesc
    ,

  43. Toată vara am bagat muncă non-stop și mă plângeam că nu am timp să privesc o știre… am deschis azi TV-ul și e același circ pe care l-am lăsat la sfârșitul lui Mai… dacă teatrul s-a inventat pentru a ține oamenii ocupați și astfel nemaiavând timp de revolte,Împăratul oferindu-le „pâine și circ„ , cred că azi și de prin 2004 incua’ împaratul a devenit circar. Vreau să devin imun, să nu mă mai intereseze ce, de ce si cum… dar nu pot… e țara mea și mor de ciudă că nu pot face nimic. Dacă votezi… nu se pune, daca vorbești… nu te ascultă nimeni, dacă țipi… ești ciumpalac…AMR 2 ani.

  44. Scriu sub pseudonim, dar sunt mahnit si curios:
    Pe Alexa cum il puteti suporta?
    Indraznesc sa intreb acum dupa ultima postare!

  45. M-a dezgustat total figura aia jegoasa a lui Spinu de la PDL ,
    a trebuit sa schimb canalul , ceea ce rar se intampla cu Ant.3 !
    Nu mai acceptati jepati de acestia in emisiuni , caci ne reduceti
    singurul canal de info la care ne mai uitam si dam pe filme …..

    Vis-a-vis de MRU , acest mic securist ticalos si lingusitor care
    initial facea o oarecare impresie , dar dupa ce s-a aliniat in
    spatele basescului si-a dat arama pe fata , de pedeleu imputit !…
    nu am nici o frica ca ar putea ajunge in vre-o finala , sa fim
    realisti ! …. asta mai mult de 15 % nu va lua niciodata ! …
    pot SRI / STS / PDL / base / sa faca sforarii cat vor , degeaba !!!
    Candidatii cu sanse la prezidentiale fie acum fie mai tarziu sant :

    U.S.L. – Crin Antonescu ; ( cca. 40 % )
    Indep. – Sorin Oprescu ; ( cca. 35 % )
    ……………………………………….
    P.D.L. – M.R.Ungureanu ; ( cca. 15 % )
    PP.DD. – D.Diaconescu ; ( cca. 10 % )
    ==============================================
    atat , restul sant nesemnificativi …..

    Ironia este ca primii doi care au sanse reale , au acelasi bazin electoral , deci este o mare problema ! ….. nu pot fi ambii in
    finala !…. Momentan este varza inclusiv spectrul prezidentialelor !
    ASTA ESTE OPERA LUI basescu : TOTUL DEZBINAT , TOTUL IMPOSIBIL !!!

    ACUM , IMPORTANTA ESTE ZIUA DE LUNI , CE VA FACE PARLAMENTUL !!!
    CUM SCRIAM ANTERIOR , ORI VOR FINALIZA DEMITEREA LUI basescu SI VOR
    CRESTE MULT IN OCHII POPORULUI ROMAN CARE AU VOTAT SI NU NUMAI ,
    ORI VOR DEZGUSTA TOTAL PESTE OPT MILIOANE DE ROMANI SI SE VOR ARATA
    CA NISTE LASI , TRADATORI SI OPORTUNISTI , PE SCURT … NISTE JIGODII !
    NU VOM MAI FI SCARBITI DE pedelei CAT VOM FI DE USL isti !!! CACI
    NE-AM INCREDINTAT VOTUL SI SPERANTA LOR SI EI ISI BAT JOC DE ELE !!!
    ESTE CLAR CA DACA base SE INTOARCE , NU VOM MAI VOTA NICIODATA !!!!
    chiar daca exact asta spera pedeleii ! …. si ce sa facem sa ramanem
    mai departe masa de manevra ??? caci asta santem … daca nu iese ceea
    ce votam , de ce sa o mai facem …. pentru cvorum ? NEVER !!!
    Ma incearca dezgust , revolta ,….. de ce sa ne fie rusine ca santem
    romani ? caci acum asta e realitatea … cetatenie romana !?! pe dracu!
    DE CE NU IES ROMANII MASIV IN STRADA ?????? DE CE ??? DE CE ?????????
    Titus Voinopol (pitesti)

  46. ソリン pe 25 August 2012 la 20:00
    Ba da, asa e, Ponta a acceptat cvorumul, insa de la el nu aveam nici o pretentie. Un ultim argument pentru lipsa mea de pretentii si asteptari de la cel caruia pe nedrept i se spune micul Titulescu, el fiind cel mult versiunea nano a unicului politician de avengura mondiala pe care la dat Romania, ar fi promisiunea ferma facuta in legatura cu scadere a TVA’ul la alimentele de baza, nerespectata de altfel sub motivatia ca FMI’ul nu i-a dat voie. Practic a continuat dezinvolt seria (remarcabil de lunga) inceputa de jucator, serie care cuprinde la o prima inspectie declaratii de genul – nu vor scadea salariile, pensiile, nu ne vom imprumuta de la FMI, etc. Nu cred ca incapacitatea obergefraierului de a dezvolta un program economic inteligent ar fi un bun substitut al ticalosiei jucatorului. In anul ce vine incepe rostogolirea dobinzilor si plata imprumuturilor. Crezi ca se va descurca? Eu unu’ ma cam indoiesc.

    De la Antonescu aveam alte pretentii si speram (de fapt inca o mai fac) ca e de alt calibru, ca vrea si poate sa joace in alta liga. Intr-adevar, din pacate Antonescu nu a avut alta posibilitate sa isi aleaga un running mate pe masura si a trebuit sa traga la vislele barcutei PSD si sa o titulesca dup aureche in fa major diez. O sa vedem, desigur, precum a zis si orbul ce ne rezerva viitorul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.