Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Marea defăimare a Aspaziei Cojocaru

Marea defăimare a Aspaziei Cojocaru

În sentinţa judecătorească scrie, negru pe alb, că Aspazia Cojocaru a fost direct implicată în fraudarea cel puţin unei lucrări de admitere, cea a surorii sale. „A doua zi, unchiul său (n.a. – Vasile Fodor) i-a dat un formular tipizat probă de concurs, sfătuind-o să întocmească o nouă lucrare pe care ea a făcut-o cu ajutorul surorii sale, Cojocarul Aspazia, şi în care a scris în plus 2-3 definiţii pe care nu le scrisese în lucrarea dată în sala de concurs (filele 264-268, vol. 4)”. Acelaşi document relevă că soţul Aspaziei, Cojocaru Pavel, „confirmă împrejurarea substituirii unei lucrări scrise în afara concursului, pentru Fodor Elena, împrejurare cunoscută de el întrucât soţia sa este persoana care a ajutat-o pe candidată să întocmească lucrarea în afara concursului (fila 48, vol. 3)” (articol integral şi alte facsimile, doar aici)

P.S. Poate pricepe cineva că n-am zis/scris niciodată ca Aspazia Cojocaru ar fi fost condamnată şi ea. Pentru că nu ştiu. Până n-am o hârtie în mână, nu acuz.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

43 thoughts on “Marea defăimare a Aspaziei Cojocaru

  1. Prietene eu nu cred ca la asta s-a referit cucoana cand a zis ca ii e frica de parnaie. Sigur a facut alte dracii, mai recente.

  2. Si atunci nu inteleg: ce moralitate sa le apere institutiile Statului daca e isi-au facut-o cu mina lor? Si cum putem avea un judecator CCR fost condamnat? Parca sintem in filmele alea proaste americane. In alte lumi civilizate in secunda doi trebuia sa-si dea demisia pt dezvaluirile astea!

  3. E f bine de aratat, ca macar sa stie lumea! Victor, te rog sa sustii public urmatoarea teorie si anume, ca pentru a conduce Romania, trebuie sa iti faci rost de finantare pentru a guverna adica bani pentru proiect de investitii, asa cum a facut Basescu care a obtinut finantare de la FMI si dupa care aia l-au pus administrator (manager general) aici, pana la recuperarea imprumutului cu dobanda! Asta este tehnologia. Ponta, chiar daca obtinea de la rusi sau de la chinezi, tot urma sa se bata cu popularii europeni, ca aia conduc toata uniunea europeana acum si au interese geo-politice si economice si nu s-ar fi lasat usor nici cu bani, nici fara bani. Era f greu oricum. Bafta Victore!

  4. E celebru cazul lui Fodor, imi amintesc de el. Era regele admiterilor la facultatea de Drepti ! Aspazia este o toapa cu flacari si o proasta ingramadita !

  5. opinie; daca Ceausescu a semnat un decret de gratiere, acesta trebuie sa fi fost publicat in Buletinul (Monitorul) Oficial.

    Nu stiu daca in arhivele de la Cotroceni se poate gasi o copie sau originalul semnat de NC.

  6. Sper , ca odata cu venirea la justitie a D-nei Pivniceru , sa se schimbe ceva in mai bine pentru Romania si pentru noi toti ! Felicitari D-nei Pivniceru , sunt convins ca o sa fie unul dintre cei mai buni ( si putini din pacate ) ministri pe care Romania i-a avut in ultimii ( poate ) 60 – 70 de ani , daca nu mai mult , care o sa faca intr-adevar ceva pentru justitia noastra , dar si pentru tara !
    Ii doresc sa aiba parte de mult succes , sa fie tare , puternica , sa nu se lase intimidata si influentata de nimic , sa fie cea care a fost pana acum , si personal cred ca daca va reusi , va fi un puternic candidat la presedentia Romaniei , daca nu in viitorul apropiat , cu siguranta intr-un mandat viitor de presedentie !
    Poate chiar ii dai Victor aceasta idee , si personal cred ca ar avea o sansa imensa , dar inr-un mandat , ce inseamna dupa 2017 ! Cu siguranata numai Romania ar avea de castigat !

  7. D-na A. Cojocaru stie sau ar trebui sa stie ca valorile sociale detrmina un numit comportament si ca rezultatul acelui comportament este determinat de principii. Alo! Doamna C.A. unde va sunt principiile, stiind ca un om de talia si pregatirea dvs ar trebui sa puna permanent in evidenta ceea ce cuprinde in definirea sa etica caracterului.
    Va salut cu un HUUUUUUUUUUUUUUUU.

  8. Ce tara de r..hat, o “puscariabila” decide soarta a 8 milioane de oameni!Semidoctii si infractorii din Curtea Constitutionala ne hotaresc viitorul.

  9. Rus, Aspazia, costa mult *gafele* PSD-ului. Astia sunt cu capul in traista? Sau cineva…

  10. Daca aspazia a fost condamnata, nu inteleg cum nu a fost data afara din facultate? Au fost dati studenti afara doar pentru ca mergeau la biserica.
    La facultatea de drept ar trebui verificate registrele cu note sa vedem daca intradevar a absolvit facultatea. Daca colegii ei de serie isi amintesc de ea.
    Daca falsifica lucrari de admitere, a putut falsifica si o diploma de absolvire. De ce nu?
    Sunt evidente clare ca a lucrat inainte de revolutie ca avocat?
    A avut doua burse de studii in Franta inainte de revolutie. Sunt reale?

  11. Aspazia Cojocaru era coapta cu Base de pe 27 iunie. Conflictul cu Ponta pentru reprezentarea in Consiliul European ea l-a transat.

    Gaspar, Toader, Puskas si Predescu au avut opinii separate, adica au votat cu Ponta…Aspazia a avut opinie concurenta, adica a votat cu Base si judecatorii PDListi…si ca sa fie si mai clar, citez din PDF

    “Parlamentul a adoptat la data de 25 iunie 2012 Legea privind cooperarea dintre Parlament
    şi Guvern în domeniul afacerilor europene, aflată pe rolul Curţii Constituţionale pentru
    verificarea constituţionalităţii ei.
    Aşadar, socotesc că reprezentarea statului potrivit actualei Constituţii revine Preşedintelui
    României, aşa cum reiese din interpretarea art.80 alin.(1).
    Judecător,
    prof. univ. dr. Aspazia Cojocaru”

    vrei decizia de la CCR, o ai aici

  12. judecatorii de la cecere,nu ar fi trebuit sa aiba “simpatii” politice,nici sa poata fi usor de santajat sau cu “cadavre in dulap”.

  13. Stiti ce-i trist cu adevarat ? 🙄
    Ca Aspazia Cojocaru e doar unul dintre miile , zecile sau chiar sutele de mii de “cozi-de-topor” ale acestui popor !

    Ca indivizi asemeni ei vezi non-stop la toate celelalte posturi TV , fie ca invitati , fie ca moderatori sau fie ca asa-zisi “formatori de opinie” … E adevarat ca tradarea e a avut impactul cel mai major , dar nu este cu nimic mai execrabila si contributia celorlalti 5 judecatori CCR ; iar de Zegrean ce sa mai vorbim …?! 😳

    Grozavia cea mai mare este insa faptul , ca toti acesti indivizi , de la un Andrei Plesu incepand , continuand cu un Liiceanu , Patapievici sau Cristoiu , si terminand cu o Aspazie sau un Zegrean , nu au nici cea mai mica constientizare a gravitatii si impactului major a gesturilor lor. Ei chiar , in marea lor majoritate , trateaza toate aceste probleme majore pt. o natie intreaga , doar ca pe niste mici gainarii cu care isi mai acopera niste probleme personale . Dar doar atat … ! (din punctul lor de vedere)

    Suntem , din pacate , o natie care oricate exemple am avea , nu reusim sa intelegem nimic din vorbele lui Martin Niemöller:
    “Cand naziştii au venit sa stranga communiştii nu am protestat pentru ca nu sunt communist. Apoi au venit pentru evrei. Nici atunci nu am protestat pentru ca nu sunt evreu. Mai apoi au venit pentru sindicalişti şi catolici dar nici atunci nu am spus nimic pentru ca nu sunt nici sindicalist nici catolic. Cand au venit pentru mine, nu mai era nimeni ın jurul meu care sa protesteze…” 🙁

    Iar CONCLUZIA o spune tot el:
    “Pentru ca răul să triumfe este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic.” 👿

  14. Competenţa însemnă existenţa unui mix optim (articulare armonioasă) între cunoştinţe, abilităţi, atitudini, aptitudini, comportament şi experienţă, care conferă celui care le deţine dreptul de a spune ştiu să fac acest lucru.Dvs stiti ce spuneti nu ca mine – un om simplu de pe strada – V-am urmarit la TV si m-ati convins de contrariu.

  15. Victor te felcit pentru aceste dezvaluiri, sunt foarte elocvente pentru a intelege cine sunt acesti indivizi de la CCR.
    Ce a facut acum la acest referendum, aceasta Aspazia, persoana ce are un comportament de tata floarea din coltul strazii este incalificabil. Zegrean este un imbecil ce nu vede nici sa scrie, un incapabil, un prost infatuat, Motoc este o Udrea mai batrana, Minea este adus din valea plangerii and so on si acum acesti indivizi vor sa fie respectati, asa ceva este chiar prea mult. Tupeul astora este infinit, dupa ce ne-au jignit prin atitudine si prin ce au facut cum mai indraznesc sa apara in fata noastra, cum? Eu am un dispret enorm, pentru mine sunt niste ratati, niste infractori santajabili ce au incalcat legile si au batjocorit constitutia si pe noi toti cei care am mers la vot.

  16. Nu inteleg de ce nu ati aflat de lucrurile astea inainte de decizia CCR. Ar fi fost un atu puternic, acum este un simplu articol de presa. Oricum nimic nu se mai poate face.

  17. Femeia asta e o mahalageoaica de taraba, boschetara de scara de bloc sau agricultoare de la tara care iese in fata portii ca sa manance si ea cu fadroma cu aia de pe ulita! Gordon a fost trimis pentru ca Gicanstein nu reusea sa se impuna, sa se faca ascultat. De aceea, cand a venit Gordon, s-a rezolvat in 2 timpi si 3 miscari. Americanii tocmai ce incearca sa intra peste iranieni sa le ia petrolul, cu israelienii la inaintare si bineanteles ca americanii vor si ei sa decoleze cand atata, de pe Cogalniceanu. Astia sunt oameni de stiinta toti. E f complicat ce baga!

  18. Aspazia Cojocaru este doar “un vot mai mult impotriva demiterii”, cel pe care se baza Basescu.
    Ea, fata de ceilalti judecatori, a fost suficient de impulsiva, inconstienta sau cum vreti sa-i spuneti, incat sa-si dea foc la valiza prin iesirile sale (vorbind, intr-adevar, nu “ca omul de pe strada obisnuit”). Oare colegii “domniei sale” or fi curati ca lacrima?

  19. Poate o cauta cineva si la “doctorat” ca tot se poarta sportul national “hai sa gasim plagiatul”!

  20. ce jos a ajuns tara asta, sa fie milioane de oameni la mana acestor prefacuti si incompetenti si acum tot ei se dau jigniti sau mai stiu eu cum. E normal sa te critice lumea din moment ce ai urinat pe milioane de voturi. E de-a dreptu scarbos ce s-a intamplat

  21. Condicile de sedinta ale instantei unde s-a judecat cauza nu mai pot fi consultate? De acolo nu s-ar putea obtine ceva informatii? Ele ar trebui sa se afle in arhiva instantei, insa, recunosc ca nu stiu ce termen de pastrare au, este posibil ca cele din anii ’70 sa fi fost deja distruse ca expirate.

  22. Luni lasii vor accepta sa se intoarca tradatorul. Nici un liberal, pesedeu, sau piramidon de-a lui nea Vadim nu se intreaba ce va da basescu lui V Orban, ce A DAT deja prin protocolul de activare de la Lisabona, ce suveranitati mai cedam, ce institut Cantacuzin distrugem ca Grupul Bayer – BASF – Aventis/Sanofi sa ne ,,patenteze,, in tihna??? Ce teritorii otravim cu cianuri ca Soros sa fure Rosia Montana, ce judete otravin ca Chevron/Exxon sa ne suga gazul de sist? Unde dracu sunteti pasoptisti? Cum dracu am ajuns TOTUSI pana aici ca natie? Asta sa fie sfarsitul?

  23. Ii multumim PSD-ului pentru Aspazia si bineinteles PDL-ului pentru Zegrean. Oameni de mare valoare si reprezentativi pentru cele doua partide. Dar doamne-fereste sa spuna cineva ca USL=PDL ca automat e catalogat ca basist / usl-ist de hoardele de creiere spalate.

  24. Mda…asa e…au dreptate toti,astia de la CCR,CSM si toate dudele de asa zisi procurori si judecatori sunt niste abjecti.Fac numai nasoale,urineaza pe noi si la urma mai si rad de noi,DAR oameni buni,sa nu uitam cel mai important lucru din toate astea…au si cu cine…stam cu gura cascata cand cineva urineaza pe noi(si aici ma refer la noi toti,ca popor,sau populatie mai bine zis).Pai va imaginati voi asa ceva sa se intample intr-o tara normala,cu oameni normali?
    Bine…doar in USA s-ar putea intampla…acolo unde populatia a fost de acord(ba chiar au cerut ei)niste legi absolut tampite,ca sa-i protejeze guvernul de “teroristi”

    Si haideti sa fim corecti…si USL-ul a adoptat aceeasi pozitie fata de adevaratii stapani ai acestei plantatii numita romanica.Absolut tot ce au dictat stapanii,USL-ul s-a executat…doar Antonescu a mai deschis gura,dar si el pana la urma a promulgat legea aia tampita cu cvorum,stiind ca e o mare probabilitate sa nu fie validat referendumul(pentru ca daca spune ca nu a luat in calcul boicotul si indemnul leprelor portocalii de neprezentare la vot,atunci e grav).
    Tare sunt curios ce prezenta la vot va fi la alegerile parlamentare.

  25. De ce se plange Aspazia Cojocaru ca se fac presiuni asupra ei? A uitat ca are spor de stres neuropsihic de 50% din salariu pe linga alte sporuri pe care le ia lunar … Toti magistratii din Romania beneficiaza de spor de stres neuropsihic de 50% din salariu incepand cu anul 2009 sau 2010 , nu mai stiu sigur …Au incercat sa-si aprobe pe legea magistratilor si spor de lapte, cand era primministru Tariceanu ….

  26. La brioşerie cu Abhazia !

    La marionete, bubele in cap-s chestie de pedigree.
    Mai devreme, sau mai tirziu, toate ies la suprafata.

  27. Daca acum e gasita vinovata Aspazia Cojocaru pentru esecul demiterii lui Basescu, inseamna ca am ajuns ca in Liga lui Mitica. Numai acolo, cand echipa favorita pierde, de vina e intotdeauna arbitrul si niciodata jucatorii.

    USL a pierdut desi a avut de partea sa aproape totul: guvern, parlament, presedentie, majoritatea primarilor din tara si aproape toti sefii de consilii judetene.
    Basescu a avut de partea sa sprijin extern si pe Kovesi si Morar.

    Faptul ca cei de la USL nu au reusit sa-si construiasca un sprijin extern e absolut greseala lor. Si e chiar jenant ca nu au avut nici macar sprijinul socialistilor si liberalilor europeni (decat, asa, sporadic si rostit cu un sfert de gura).

    Iar Kovesi si Morar daca sunt chiar atat de importanti, atunci poate ar trebui desfiintate celelalte institutii (presedentie, parlament, guvern) si sa organizam alegeri de acum incolo doar pentru posturile de “Kovesi” si de “Morar”.

  28. Excelenta emisiunea de aseara, dezvaluirile incendiare.Am apucat sa citesc ce ai postat fiind in piata de la ora 17, din pacate la ora aceea fiind si caldura foarte mare, nu eram decat vreo 20 de oameni stransi la umbra langa intercontinental.Ma bucur ca oamenii asa putini cat sunt seara de seara vin si parca semneaza o condica in piata, inca mai sper ca parlamentarii sa faca ceva cu decizia acestor tradatori de neam de la ccr+csm(aceeasi mizerie, ca tot e un slogan al pietii) cel putin dl.Diaconu stiu ca este om de onoare si ne v-a sustine.Am ramas muta, tot aseara in piata cand am vazut ca “curatii judecatori de la ccr” au trimis iarasi hartii peste tot ca sunt jigniti si hartuiti.Pai bai scarbelor si gunoaielor care v=-ati batut joc de oamenii decenti ai acestei tari, cum va permiteti sa mai ridicati si ratul de jos.Cea mai mare fericire a zilei de ieri, a fost numirea dnei Mona, am stat de dimineata conectata cu voi, ca sa vad tigania de la csm, care macar la sfarsit s-a concretizat cu punerea in functie.Avem mari asteptari de la profesionalismul acestei doamne, si sper sa faca un pic curatenie in tot ce tine de justitie, si sper ca o vei avea invitata la VORBE GRELE.Pana atunci emisiune reusita azi, stima

  29. Bun, a fost data in vileag, s-au vazut actele, s-a inteles, si acum? Exista cineva care sa faca ceva? Parlamentul, banca nationala, asociatai de locatari, cineva in tara asta nu trebuie sa iasa cu o declaratie oficiala si cu ceva masuri? Femeia e nu numai afectata de scleroza, dar nici cu nervii capului nu sta grozav, ramane in continuare pe post de Dumnezeu pe pamant?

  30. Mi-ar plăcea dacă aceste lucruri,ar ajunge pe masa celor de la Bruxelles, și a tuturor celor care îl susțin pe băsescu și pe cei din ccr…la toate televiziunile din țările astea u.e…ca să vadă , pe cine se sprijină de fapt …băsescu…și fură poporul roman …atunci să mai aibă ceva de spus….iar lătrătorii care mai susțin inepția cu —coabitarea—-s-o lase mai maoale , pt că nu poți coabita cu cel și cei care te fură și te înșală …vezi CCR CSM..Procuratură .,Servicii ….STS….pt că sigur nu au fost luate telefoanele secrete de la domiciliul lui băsescu..și astfel a putut controla totul…în orice moment.Mai este ,o problemă….trebuie să se afle cineva , un jurist de excepție, care să poată explica celor de la guvernare , și care au majoritatea în parlament…ce se poate face, ca să se discute pe față frauda celor de la CCR…fiindcă sunt legi europene, care din 2007 , trebuiau să fie considerate obligatorii și mai ales … avînd întîietate….prin aderarea noastră la u.e….și pe care sigur cei din CCR ..le știu…dar practic nu au ținut cont de..ele. Parlamentul nu trebuie să-l pună pe băsescu înapoi, pînă nu se discută întîi ….pe aceste teme…și se dovedește frauda și falsul CCR-ului…..

  31. Uluitoare descoperire.Speram sa fie totul de partea votantilor acestei tari si sa aflam mai multe de la invitatul dv.Multumim.

  32. Salutare Victore.

    Ma intrebam un lucru: de ce nu au fost facute astfel de anchete legate de membrii CCR inainte de votul final?

    Avand in vedere puterea malefica pe care Basescu a demonstrat-o in cursul ultimilor ani de mandat, eu cred ca era de asteptat sa aiba la mana cativa judecatori.

    Daca astfel de lucruri ar fi fost scoase la iveala la momentul oportun, poate ar fi votat cum le spune constiinta si nu santajul politic.

  33. Tot aud, sa le spuna alora de la Bruxelles etc. Pai, daca nu spuneti oamenilor… Aia de la Bruxelles ar pupa-o pe aprozarista asta pentru ce a facut prin votul ei. Ponta stie mai bine de ce. Popularii europeni conduc Europa. Finantarea de la FMI. De unde faci rost de bani pentru alta schema, daca vrei sa te dai in contra? Oricum, popularii europeni sunt pe disparitie, chiar si in tarile lor de bastina nu mai sunt votati. E doar o chestiune de timp sa dispara. Aprozarista a facut o prostie pentru care lumea o va tine minte. La urma urmei si-a trait traiul si-a mancat malaiul. Ea nu mai are ce pierde. Noi da.

  34. D-le CIUTACU,ar fi interesant sa aflati povestile rominilor, asa cum le-ua trait fiecare, privind modul cum se face justitie in tara asta.
    – tot ceea ce legea nu interzice, este permis. In Romania nu se aplica!!!
    – legea nu retroactiveaza in timp doar in cazul legii penale mai favorabile.
    In Romania nu se aplica.!!!
    -o Hotarire a unei instante supreme ramasa definitiva, nu poate fi atacata, este executorie.
    In Romainia nu se pune in aplicare, mai ales daca partea care a pirdut este statul!!!
    – jurisprudenta, care este izvor de drept,arata ca statul nu trebuie sa puna in situatia de a-si angaja executor judecatoresc, un cetatean care a cistigat in instanta un proces cu statul.(Vezi cazul Sandor vs.Romania)
    In Romania nu se aplica!!!
    -degeaba ai angajat un executor judecatoresc, vine un ministru de finante din guvernul boc si da un ordin nr.2336/19.07.2011, prin care decide ca sumele care fac obiectul platii(respectiv al platii de catre o institutie publica a statului catre cetateanul care a cistigat in instanta, dupa 7 ani de procese)se stabilesc de (ATENTIE!) institutiile publice, in baza Anexei nr. 1 din O.G.22/2002.???
    Adica institutia publica care trebuie sa-ti dea banii, stabileste…dupa ce instanta a HOTARIT deja in 2007,daca vrea sau nu sa-ti dea banii.Adica vine un politician in 2011,la patru ani dupa ce s-a HOTARIT DEFINITIV SI IREVOCABIL si te trimite la o ordonanta din 2002!?!? ASTA ESTE CULMEA JUSTITIEI si se petrece frecvent!!!
    Asa ca nu vad de ce va mirati asa tare de Hotarirea C.C.R.,e ceva normal, ei merg mai departe dn greseala in greseala spre VICTORIA FINALA!!!De jos pina la cele mai inalte instante, unde a-ti vazut cine evolueaza.
    Nu avem justitie, nu avem democratie.
    Ce sa faca D-na MONA PIVNICERU? Aici trebuie restructurat din temelii,darimat totul si plecat de la punctul zero.
    Ma inrijoreaza insa pozitia partenerilor externi, ei, iar ne dau peste mina cind vrem sa scriem, vazind in restructurarea justitiei, absolut necesara, o lupta pe justitie.
    Stimati parteneri externi, voi in loc sa ne ajutati, vreti sa ne ingropati de tot???

  35. Multi dintre cei pe care ii cunosc’ si si-au facut chip cioplit din Traian Basescu,imi tot spuneau :,,Sa votam cu Besescu ,ca altfel vin comunistii”.Sper ca acum sa vada ca ,de fapt,comunistii n-au plecat niciodata. S-au ascuns doar in institutiile statului .Si Basescu e in fruntea lor si are grija de ei .

  36. SENZATIONAL!!! S-au mai “descoperit” inca 6 curve la curtea imparatului.

  37. Iese un timbru postal cu CCR. Se duc Aspazia si Zegrean, deghizati, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul. – Nu se vinde, spune functionarul. – De ce? – Nu se lipeste. Cer cei doi cate un timbru, scuipa pe lipici, le pun pe un plic si-i arata functionarului: – De ce spui ca nu se lipesc? Uite, se lipesc! – Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea ailalta!!!

  38. Majoritatea persoanelor puse in functii, indiferent de cine, sunt santajabile. Problema este, daca se mai poate schimba ceva in Romania.
    Se relata aseara despre doamnele de la CSM si se vorbea si despre doamna Haineala. Nu se stiu multe lucruri: este fiica procurorului Haineala, acela aprope omorat de unguri la Targu Mures, unde a fost trimis ca sa aclameze revolta, este aceea care a instrumentat cazul lui Doru Sechelariu si careia i s-au taiat franele masinii, a fost amenintata etc. Plecarea ei la Bucuresti a fost ca o recompensa pentru tatal ei si ca sa scape de amenintari, pentru ca i se ceruse sa opreasca cercetarile referitoare la Doru Sechelariu. Schimbul l-au facut altii: libertatea lui Sechelariu, contra denuntului lui Nastase.
    Cat despre ce va fi in aceasta tara, vedeti ce se intampla in Bucegi, si in Ceahlau Misuna peste 2oo de persoane straine pe acolo si nimeni nu-i intreaba ce cauta.
    Earnest

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.