Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Sfârşit de interimat. Bilanţul lui Crin

Sfârşit de interimat. Bilanţul lui Crin

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Primul interviu ca preşedinte interimar mi l-a acordat, pentru Vorbe grele. Probabil că azi îl vom realiia şi pe ultimul în această postură…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

118 thoughts on “Sfârşit de interimat. Bilanţul lui Crin

  1. Pai n-a candidat pentru functia de presedinte interimar niciodata!

    Intrebarea ta trebuia sa fie:
    Daca Parlamentul tot nu e capabil sa stopeze intoarcerea suspendatului/agatatului la Cotroceni, n-o sa-l mai suspende pe viitor a.i. Crin Antonescu sa mai fie interimar?

  2. daca Crin n-ar mai candida chiar n-as vedea pe altul pentru care ai putea sa votezi. Sincer eu n-am mai votat din 2000,cred, dar dac-as putea s-o fac la urmatoarele prezidentiale el ar fi cel pe care l-as vota asa cum l-as fi votat si in 2009 daca mi-ar fi fost posibil.

  3. @Nelu: da, bine, “mulţumăsc Nălu”, puschea pe limba;
    de departe e cel mai ok presedinte al Ro so far.

    ps: krichbaum ala e un “tiriplic” (vorba baiatului
    din baraca cu veceul cu geam de termopan si bizari).

  4. Poate ,ca peste doi ani jumatate natia romana se va trezi.sau ,tot ce s-a intamplat acum ii va netezi calea lui Dan Diaonesu.

  5. OMG. Rideam aiurea si nu stiam de ce…
    Mi-am adus aminte de emisiunea lui Mircea
    de acu’ citeva seri apropo de baiatul ala cu tuleie
    sub nas si centura neagra la karate (Vasilică)…
    E un film ce vi-l recomand, パッチギ “Pacchigi” din 2004
    (aka “Break Through !”), iar in el evolueaza un june
    care spune la fiecare doua secunde 押忍 (“osu !”) si
    mai si saluta cu miinile incrucisate inainte,
    fornăind pe nas, de zici ca-l trece un pîrţ.
    E demential (si filmul si personajul) si se potriveste
    de minune cu personajul astalalt din viata reala.

  6. Daca 7,2 milioane au fost pentru demiterea lui Basescu, acest fost presedinte interimar mai mult de 2 milioane nu-l vad sa scoata dupa declaratii pline de dramatism ca el isi va da demisia de nu pica Basescu. Cam astia sunt politicienii din ziua de azi, incepand de la Base si ajungand pana la Sova (el avea 52% dupa numaratoarea USL). Fiecare clasa politica penibila in felul ei.

  7. Ma tot gandesc cum poate fi citita in Parlament falsa hotarare si complet in afara legii,au furat votul a 8,5 mil.de oameni care au crezut in votul lor,pe care cele 6 taratoare au scos-o?!Cum poti citi o astfel de aberatie si cine o va face?!Nu cumva cand certifici un fals,aici prin citire in plen,ii esti complice?!Interimatul nu are definitie in timp.Se stie ca Romania este tara tuturor posibilitatilor.Suspendatu’n-a sarit parleazul,drumul inapoi spre Cotroceni este infundat de voturile atator oameni.

  8. Domnule Ciutacu,
    Imi pare rau ca interrviul a fost realizat, voiam sa aflam si noi daca Ponta joaca la doua capete, asa cum bine a scris in Cotidianul domnul Ioan Vistea.Stiti ce ne deranjeaza pe noi e faptul ca procedati cu cei de la putere cum procedeaza B1 cu traian basescu(intentionat am scris cu litere mici): Domnul Gadea in emisiunea cu Ponta era cat pe ce sa-i ia scama” de pe rever”.Daca aveti ocazia sa-i adresati o intrebare lui Ponta, aceasta ar fi”De ce e asa de sigur pentru alegerile din toamna? O sa fie surprins cata lume gandeste la fel cu ceea ce scrie domnulIoan Vistea.
    De la noi se vede ca lupta pentru normalitate o duce trustul dvs, nu cei in care noi ne-am pus speranta.
    Sugeratii domnului Gadea sa nu-i imite pe cei de la B, TVR etc.

  9. La naiba, io n-am observat chestia cu scama, dar poate lili are ochiul mai ager.
    Multummiti-i lui crin pt cele cateva dati in care, dupa aproape 8 ani, am simtit si eu ca am presedinte! Parca si scarile alea lucioase si pupitrul de la cotroceni, erau altfel, mai luminoase, mai netensionate.
    Poate il intrebati pe crin daca se simte vreo unda negativa, ceva demonic, orice care sa-l fi afectat negativ.
    Si nu ma refer la duduia bruneta tunsa scurt si cu solduri enorme, care pare a fi roaba preasupusa si prea umila a marinarului!
    Si mai spuneti-i lui crin ca eu am rabdare (la naiba, nici nu stiam cata!) si, incepand de luni, am sa stau cu ochii pe palatul cotroceni, asteptand sa se intoarca! Va salut,

  10. Off topic , daca imi permiti : Am vazut pe twitter notele pe care le are Vlad , baiatul tau !!!
    E un baiat extraordinar !!!… Lasand la o parte ( sau nu ) faptul ca are numai 10 , dar e PRIMA OARA cand vad un tanar ca isi afiseaza INTELIGENTA , nu blugii , gagicele , masinile si toate gunoaiele pe care pun mana !!!
    Sunteti o familie frumoasa din toate punctele de vedere !!!!!!!!!
    VA ADMIR !!!…

  11. Domnule Ciutacu,

    daca se poate, puneti-i in clar intrebarea ce parere are despre declaratiile dansului:

    La Antena 3:
    “După aceea, chiar după introducerea condiţiei de cvorum, am spus, da, chiar şi aşa, e în regulă, dacă nu se strâng 9 milioane de oameni să se pronunţe asupra acestei chestiuni sau dacă ia mai multe voturi Traian Băsescu, am plecat şi mă duc învârtindu-mă”.

    La mitingul de la Romexpo:
    “Eu nu am minţit niciodată, eu nu mă mint pe mine şi nu mint oamenii care şi-au pus speranţa în mine şi în cei cu care am construit toate aceste lucruri. Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi nouă milioane de români curaţi, în lumină, în picioare”.

    Domnia sa spune ca e nedrept ce a scris (si) CT Popescu si ca nu pot fi echivalate cu declaratia lui Basescu (demisia in 5 minute).

    Dar cum comenteaza aceste declaratii? Politicienii de varf pot declara orice, oricand si apoi sa retracteze ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat? In clar, nu pe dupa cires.

    Cu respect.

  12. @arh.Gabriel: merci pentru amabilitate, da-i departe de 10 pe linie 🙂

  13. Primul interviu in calitate de interimar si ultimul interviu in aceeasi calitate a domnului Crin Antonescu sunt acordate domnului Ciutacu. Sper domnule Victor Ciutaca ca si primul interviu in calitate de presedinte ales a domului Crin Antonescu sa fie realizat tot de dumneavoastra si asta cat mai curand posibil!!!!!!!!!!

  14. Noi cei 7,4 mil. de romani am votat pentru demiterea presedintelui, iar CCR a dat o hotarare nelegala (cum era de asteptat, membrii ei fiind in majoritate imorali).Cum poate Parlamentul sa ia act de aceasta hotarare si sa se faca partas la o ilegalitate, fara a tine cont de vointa poporului pe care il reprezinta ?

  15. Noi cei 7,4 mil. de romani am votat pentru demiterea presedintelui, iar CCR a dat o hotarare nelegala (cum era de asteptat, membrii ei fiind in majoritate de o moralitate indoielnica).Cum poate Parlamentul sa ia act de aceasta hotarare nedreapta si sa se faca partas la o ilegalitate, fara a tine cont de vointa poporului pe care il reprezinta ?

  16. asta ar fi un articol, am mai gasit si in Jurnalul National ceva similar…nu mai inteleg nimic, sau sunt eu prea cretina sau autorul isi bate jos de noi sau??? ce Dumnezeu se intampla???sa ma ajute cineva…este posibil sau nu??? am sa mor de inima pana luni….macar emisiunea de astazi sa o vad…veti sparge iar audientele…succes…dar ajutati si o biata persoana…sa mai sper sau nu??? de ce nici unpolitician nu spune nimic???ajutoooor!!

  17. Revin cu rugamintea sa-i comunicati domnului Antonescu (pe care-l admir)ca cei care voteza cu PDL-ul sunt fericiti, sunt foarte bine reprezentati si afara si in interior, iar noi ca prostii suntem abandonati si cand sunt la putere si cand sunt in opozitie. Atata vreme cat la guvern sunt banii, de ce nu au diminuat bugetele institutiilor care ne haituiesc?
    Aici la noi e o fratie totala, nu are importanta din ce partid cunt. Se gudura un pic pe langa noi la alegeri si atat. Cand au fost alegerile locale misunau zi si noapte, la referendum nu am vazut picior de politician, cum nu vedem nici acum. Toate astea se vor deconta in toamna, au reusit sa ne arate adevarata fata de: lasi, tradatori, fricosi care se folosesc de poporul asta chinuit. Tata socru a lui Ponta se mai intalneste cu Basescu si Rus? Tare prosti ne cred.

  18. Parlamentul trebuie sa ia act ca decizia Curtii Neconstitutionale,nu trebuie sa produca efecte juridice.O hotarare,o decizie ,trebuie sa fie legala, temeinica,morala,conforma cu realitatea.Rationamentul celor 6 a fost alterat de “pistolul la tampla” ,sau caracterul lor alterat le-a dictat solutia impotriva adevarului.Parlamentul nu poate decide decat ca Basescu este Presedintele celor 6 din “CURTEA NECONSTITUTIONALA”.Traiesc un cosmar,nu pot sa mai zambesc,poate asa e iadul.Eu am facut ce trebuie si ce-am castigat?!.Va spun eu :7,4 milioane de nervi,pt.care nici un medic nu are reteta decat PARLAMENTUL.O sa ajungem o natiune bolnava,bolnava,pt ca ziua de azi reprezinta viitorul zilelor celor 8 ani de basism.Suprasaturatie.Iubesc ANTENA 3,masca mea de oxigen[ADEVARUL].

  19. Se (si ne) lasa balta domnii politicieni, doar pentru ca o cer interesele partidului ?

    Romania e pe buza prapastiei si, sa fiu iertat daca nu’s suficient de democrat, dar imi pare ca Germania forteaza la federalizari, in est cu R Moldova si prin vestul Romaniei prin liber la tinuturi. Se va opune cineva, sau sa-mi fac fotografie de pasaport Valahia ?

    Ultima intrebare: se duce partidu’ s’asculte cumintel porunca CCR, sau joaca si ei ceva ?

  20. Eu as dori sa-l intrebi daca nu cumva crede ca este tinut captiv in USL impreuna cu oamenii de buna credinta din PNL si PSD.Daca nu cumva unii s-au predat deja si acum misiunea lor este sa se asigure ca vor detine in continuare controlul si asupra USL. Eventual intrebati-l in particular, nu trebuie neaparat sa auzim ce gandeste dar eu sper sa vad ca acum chiar cad toate mastile. Ponta e un nenorocit.

  21. cat costa tot acest aparat de PR si de ce la rectificare nu se afiseaza bugetele pe ministere sa vedem si noi cu cat finanteaza romania admin presed,sri,sie si cate si mai cate , asta e administratia romaneasca, incepand cu administr centrala cu mii de angajati in fiecare minister cu masini si telefoane platite de stat

  22. Pe mine m-a convins in aceasta perioada de calitatile pentru presedentie. Regret insa ca nu a avut taria de a renunta pentru o scurta vreme la cateva principii,doar cat sa nu accepte scrutinul, singura sansa de a scapa de Basescu. Oricare dintre noi, opozantii lui basescu, am fi inteles si iertat si am fi apreciat ca da dovada ca intelege ca nu poti fi domn cu jigodiile, asteptand ca acestea sa raspunda la fel. Marea mea temere este insa ca nu va mai avea ocazia sa-si exerseze principiile, deoarece sansa USL s-a consumat, dupa parerea mea. In cel mai scurt timp se va destrama majoritatea opozitiei(vor fi destui convisi de forta pe care a dovedit-o PDL pentru siluirea in continuare a acestei natiuni, si se vor intoarce la tatuc) iar asta in opinia mea inseamna instaurarea definitiva a dictaturii Basiste.Daca cineva isi mai imagineaza vre-o solutie, fie ea si peste urmatorii 10 ani, dupa revenirea PDL, este in opinea mea naiv. Din pacate timpul pana la alegeri a devenit prea scurt, astfel incat o mare parte din cei 7,4 milioane, nu vor mai putea fi convinsi sa voteze. Va fi un scrutin cu foarte mica participare pentru USL. Majoritatea celor ce s-au prezentat nu ii considera suficient de puternici pentru a schimba ceva, in consecinta renunta sa mearga la vot. Eu sunt din pacate inconjurata de foarte multe persoane care intentioneaza sa actioneze asa.

  23. Noi votam de 22 ani parlamentari, nu membri CCR, CSM si alte panarame.Daca s-au prezentat dovezi cu privire la nr.de locuitori, votanti, liste permanente etec, nu se poate ca Parlamentul sa le ignore.NU SE POATE !!! Daca nu esti din Bucuresti, cum iti exprimi nemultumirea? Mergi singur in centrul orasului/comunei si incepi sa zbieri? 7.400.000 au votat sa plece Basescu. Parlamentarii ne reprezinta si trebuie sa ne asculte.

  24. Azi este in 24 august si observ cu revolta ca jandarmnii n-au altceva mai bun de facut decat sa amendeze cetatenii din Piata Universitatii ptr. ca au deranjat ordinea publica sau au depasit decibelii ! Probabil niste basisti nenorociti care locuiesc prin apropiere s-au plans de prea mult zgomot sau i-au deranjat apelativele adresate lui Basescu mai ales ala cu ” Iesi afara , javra ordinara” !
    Ma intreb , n-ar trebui sa ne mai lase jandarmii astia cu pasiunea lor nebuna dupa filamt , una -doua filmeaza si apoi amendeaza. Domnule daca le place asa mult chestia cu filmatul sa mearga la IMA la Antena 3 ca poate acolo invata niste lucruri utile nu sa filmeze niste oameni revoltati de Basescu si gasca lui de nemernici. Sa ne mai lase cu filmatul asta , ca nu va face nimeni acte de terorism, avem altceva mai bun de facut , sa-l dam dracului jos pe nenorocitul asta care s-a incuibat la Cotroceni si nu putem scapa de el, ptr. ca tot scapa la mustata, la liniuta si apoi ne hahaie in nas, na ma prostilor ca iar v-am tras-o !! Chiar asa d.nul ministru Dusa n-ar putea sa-i cheme pe sefii de la Jandarmerie si sa-i ia la intrebari ce tot filmeaza de parca s-a mutat Buftea la ei in garaj !!!

  25. Parlamentul mai are totusi o carte de jucat. Avem nevoie de un Parlament jucator. Cica legea e o bariera pe sub care trec cateii, peste care sar dulaii si la care se opresc boii.

  26. situatia e prea clara ca sa ne mai punem probleme, Crin Antonescu va candida la presedentie, e un om nesantajabil, avem nevoie de el…nici nu se pune problema iesirii din politica…daca Ponta era mai ferm…poate ca nu ar fi de prisos reanalizarea minutioasa a declaratiei lui privind sanctiunile vestului si cele 11 ‘porunci’…declara, parca, ‘nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla’.d-nul Antonescu a facut eforturi supraomenesti…ce se reproseaza totusi , USL, comunicarea…trebuie sa fie si mai convingatori pt. nehotarati sau cei neimplicati, restul, cei 7,4 milioane, formam deja o baza semnificativa!
    asteptam demiterea cuplului kovesi-morar !

  27. In pofida faptului ca l-am votat si probabil o sa-l sustin in continuare pe dl. Antonescu nu pot sa nu remarcaca este in pierdere de credibilitate si popularitate fata de electorat. Iata si de ce:
    1.desi nu asi fi fost deloc fericit ca dl. Antonescu sa paraseasca scena politica,fie si pentru ca ii da satisfactie lui base,modul cum a justificat ramanerea nu ma satisface. In fapt a spus clar ca daca revine basescu la Cotroceni el pleaca.Ar trebui sa gaseseasca o formula mult mai credibila chiar si pentru parttizanii lui fideli.
    2.Dupa eroarea grava de comunicare cu mediile externe ar trebui macar acum facut un efort de reabilitare si contracarare a ofensivei continuate de basescieni la exterior.Pe de alta parte prin interventia ME al UK situatia trebuie indreptata rapid caci este aproape unanima in privinta asaziselor derapaje ale USL si/sau dl.Antonescu.
    3. Eu nu zic ca sa nu se respecte legile pentru ca le calca “ai nostrii” dar ,chiar sa-i amendezi si sa le deschizi dosare penale manifestantilor anti-base de la PU este ca si cum v-ar amenda pe dvs. ca-l ponegriti!Atentie pot fi si provocatori caci e specialitatea casei!
    4.USL si dl. Antonescu trebuie sa se concentreze pe buna guvernare si popularizarea realizarilor(reale) pentru a conserva rata electorala la peste 55%, caci altfel vor pierde si noi impreuna cu ei. Si pentru asta nu ii vom mai ierta!
    Succes la emisiune

  28. Ponta si Antonescu sunt nebuni?
    De ce nu schimba Dusa imediat sefii jandarmeriei.
    Astia acum s-au pus si pe manifestanti.
    Chiar vor sa auda in piata Jos USL?
    Jandarmeria este in subordinea ministrului de interne.
    Am senzatia ca astia doi, Ponta si Antonescu, vor cu orice pret sa fie arestati?
    Iti dai seama ca Base tace si manipuleaza piata cu ajutorul jandarmilor ca sa strige Jos USL ca sa aibe motiv de motiune de cenzura?
    Ce dreak de consilieri au?
    Sunt naivi sau prosti de-a binelea!

  29. PS
    Cica nu vor sa actioneze ca Base.
    Pai atunci sa-si dea demisia, ca oricum ii va macelari!

  30. well, gata. e pe faţă:
    dosare penale pentru cei ce manifesteaza.
    si asta nu pe timpul lui boc si nici al
    felegunsului, ci in timpul guvernarii ponta.
    de fiecare data cind au fost ridicate semne
    de intrebare de la inceputul anului, lumea
    refuza sa vada.
    s-au folosit de noi, au ajuns la putere si ne-au
    abandonat. pai e frumos, domnu’ prim ministru ?
    jandarmeria e in subordinea mai care tine
    de guvern, nu de presedentie…
    eu as face un pariu: cind/daca usl va cistiga
    alegerile, purtatorul de tricouri de 500 de ron
    bucata il va învesti din nou pe d-l copilot cu
    zimbetul pe buze fara alte comentarii rautacioase.
    o mina spala pe alta, si amindoua obrazul subtire
    si european. cum era vorba aia, “am sa-i protejez
    pe cetateni de abuzuri” ?!

  31. Ma uitam acum cateva minute la un meci de biliard (de fapt snooker) desfasurat nu stiu unde, transmis pe Eurosport. Abia citisem “avertismentul” tau pentru emisiunea de diseara. Şi brusc mi-am dat seama ca exact ca un jucator de biliard puternic, dar prea grabit, extrem de pripit a procedat USL-ul cu suspendarea lui Base. A avut prima lovitura, a dat-o cu forta, dar a pierdut. Pentru ca nu s-a gandit şi mai departe, la a patra, a cincea etc. lovitura.

    Dupa mine principalii perdanti ai ultimelor doua luni sunt Crin şi PNL-ul. Crin este (pentru mine unul) el, ca persoana, o dezamagire. Chiar am crezut ca omul asta are sansa ca in 2014 sa fie un altfel de presedinte. N-a fost sa fie. Conduita lui din aceste saptamani şi, in plus, un numar de semnale din locuri care conteaza imi zic mie ca luni seara, saptamana viitoare, cariera lui prezidentiala va fi luat sfarsit.

    Am asistat la cateva zile dupa plecarea lui Musiu Filip la o dicutie amicala a unor tineri mitici dornici sa isi dea importanta. Unul insa mi-a atras atentia, pentru ca mi-a spus ceea ce stiam de ceva vreme. Ca americanii şi occidentalii au sters din cartea vietii macar doi politicieni. Crin şi Sova. Sova, in mod evident, pentru ca i-a suparat pe aia care imi plac mie (pe bune!), care niciodata nu uita şi nu iarta. Ever, never. Iar Antonescu pentru ca n-a inteles nimic din ceea ce este politica mare, la nivelul la care accidental şi prea rapid a ajuns.

    Impresia mea este ca insesi eminentele cenusii şi tenebroase ale PSD-ului l-au lasat sa cada in capcanele numeroase şi mari in care Crin a cazut. Ca apoi sa spuna: n-am avut cum sa il temperam, ca e impetuos ca un pusti. Şi al naibii de bine a legitimat Crin opinia asta!

    Am vazut circuland pe net imediat dupa declansarea procedurii de suspendare a lui Base o minuta de aproape doua pagini (un pdf pervers, care nu putea fi nici salvat, nici tiparit, cam ca paginile din cartile de google.docs) in care se facea o paralela intre cursul evenimentelor la schimbarea lui Geoana şi cel de la schimbarea lui Blaga. Daca o citeai ziceai ca e curat o lovitura de stat. Se zice ca acesta e documentul care a ajuns, tradus in nemteste şi engleza, la Merkel, Barroso et.comp.. De acolo şi reactia extrem de rapida şi (asta chiar m-a uimit teribil) de brutala a liderilor din vest.

    Daca am avea un minim de filon democratic am intelege şi ca oamenii acestia, pentru acel moment, chiar au avut dreptate sa reactioneze asa. Democratia inseamna in primul rand reguli, proceduri şi mecanisme de acces şi indepartare de la putere. Votul, majoritatile nu pot fi puse la treaba ad hoc, pe principiul de gasca “Noi suntem mai multi, asa ca…”. Or, la noi acesti pasi procedurali au fost parcursi in ritm dracesc, iar unii de-a dreptul sariti. Cu scuza imbecila ca majoritatea a decis / decide. De parca am fi in plina democratura, nu intr-o democratie. Am auzit occidentali care mai stiu ce-i aceea o democratie facand paralele care acum trei-patru luni m-ar fi facut sa ma simt jignit şi sa ripostez violent, dar acum m-au facut sa stau bleg şi cu coada intre picioare. Pentru ca sunt, din pacate, nu doar umilitoare, ci şi legitime. Intre situatia de la noi şi Rusia lui Putin, Venezuela lui Chavez şi chiar Iranul lui Ahmadinejad nu prea mai sunt diferente semnificative. Toti trei numitii au fost alesi cu majoritati confortabile. Deci, aparent, democratic. Face, asadar, votul majoritar din cele trei tari adevarate democratii?!…

    Ca sa nu ajungi sa crezi altceva, te rog sa iti reamintesti ca mereu i-am reprosat public (daca mai tii minte articolul lui Cristoiu, de acum doi-trei ani din JN cand maestrul ma cita) lui Base smechereala, pervertirea sensului institutiilor, mersul mereu la limita legalitatii ori a prevederilor Constitutiei etc.. Nu mai vorbesc de inducerea din ce in ce mai accentuata (dupa 2008-9) in societate a unei stari de agonie, care ne va urmari ani buni dupa trecerea lui (la termen ori anticipata) pe linie moarta. Chestii pe care multi se fac a nu le pricepe ca fiind teribil de daunatoare. Deh, doar avem un adevarat cult al smecherilor şi descurcaretilor, nu?!

    Din pacate, in graba de a lua puterea, USL-ul l-a depasit pe termen scurt pe Base şi a ajuns sa il faca (nu-ti vine sa razi cand constati asta?!) un corifeu la democratiei şi al statului de drept, ba chiar un lider cu impact şi influenta internationala. Excluzand faptul ca a fost data pe fata lipsa lui de popularitate şi de sustinere in intern, Base a iesit mai bine decat a intrat in aceasta criza.

    In contextul de fata imi pare rau mai ales pentru PNL, ca mare fan al PSD-ului n-am prea fost. Cu atat mai mult cu cat PNL-ul iese de departe cel mai prost din acest joc: liderul compromis şi fara sansa de a recupera pe plan international (motiv pentru care nu doar cred, ci sunt atat de sigur ca sunt in stare sa pariez ca pana la urma Crin nu va candida la presedintie pentru USL!), dar mai ales electoratul fidel / traditional abandonat.

    Mereu am spus ca singurul electorat cu adevarat in stare sa priceapa ceva din ceea ce este democratia este cel al liberalilor. Aia care apreciaza PDL-ul sunt pe principiul celebru romanesc “las-o, ba, ca merge-asa!”, iar electoratul pauper al PSD-ului e doar o imensa masa de manevra care habar n-are pe ce lume se afla. Ori acest electorat al PNL-ului s-a simtit in lunile astea tradat. In speranta ca exista o alternativa, o adevarata alternativa.

    Inainte de aceasta criza electoratul PNL se complacea in iluzia ca liberalii sunt un soi de boieri cu papion, cu un cap onestitate peste marea masa a politicii tarditional orientale romanesti, ca sunt in stare sa propuna o alternativa chiar altfel, adica una autentica. Ori ce le-a dat Crin: dorinte de urcare la Cotroceni mai fiebinti ca ale fetei mari la maritat, incalcari ale promisiunilor facute, basca bruscari transparente ale normelor constitutionale etc.etc… Mai continui?! N-are rost. O idee finala totusi: specific celor care gandesc şi le pasa este ca valoare scopului este data indeosebi de valoarea mijloacelor utilizate. Niciodata mijloace nedemne nu fac decat sa murareasca scopul inalt in atingerea caruia sunt invocate, nicicum sa-l faca mai usor tangibil.

    Zi buna şi pace tuturor!

  32. Victore,

    daca tot vine dl Antonescu in seara aceasta poate ca ii pui si urmatoarea intrebare, sau sa ii dai la pachet, sa citeasca.

    Domnule Antonescu,
    In primele zile de dupa referendum s-a pus public problema asuprii, arestarilor si hartuirii votantilor si cetatenilor celor care se opun lui Basescu.
    USL prin Ponta si Antonescu a declarat ca asa ceva nu se v-a intimpla si ca ei ii vor apara pe toti acesti cetateni si votanti.
    Ulterior s-a vazut ca ‘Desanturi de Procurori’ au tarit si batjocorit (pe la biserici si cu uzitarea ‘legala’ a bibliei) votantii, iar USL nu a schimbat din functie Procurorul General si pe Morar si nu a luat nici-o masura.

    Acum, observ ca daca cei din Piata Universitatii au avut ‘indrazneala’, sa blocheze ‘Piata’ si sa strige impotriva lui Basescu sunt Urmariti Penal si Amendati, pt interesul linistei publice.

    Probabli ca USL s-a gandit ca cel mai bun mod de a-i proteja pe cei care sunt importiva lui Basecu este sa-i ‘Inchida’, in felul asta ei v-or fi tinuti sub protectie si ‘Protejati’, asemeea celor de la spitalele de Nebuni, care sunt pusi in Camasa de Forta, spre bine lor, de a nu-si provoca rani sau dureri ulterioare.

    Daca imi aduc bine aminte, s-a facut foarte mult caz pe faptul ca s-au facut achizitii Enorme de Arme si Munitii la Jandarmerie.

    Va intreb acum, oare cu USL la guvernare, nu e mai bine ca acesti omeni care protesteaza sa fie Executati direct acolo in Piata Universitatii?

    In felul acesta se face si liniste si se foloseste si Munitia Excedenta din dotare. Macar asa exista si un progres de la ‘Golaniada’ la ‘Mineriada’ si la ‘Basesciada’.

    Ei, mare lucru nu! O sa mai se spuna ca PDL-USL aceasi Mizerie, parca e prima data.

    PS. Prin Executarea Manifesntantilor din Piata Univeristatii se va reinvigora si Economia Nationala, prin crestera vanzarilor, la Cosciuge, Taxe la Biserica, Coliva si alte Pomeni, Haine de Pomana. In acelasi timp pt inlocuirea Gloantele folosite se pot face contracte cu Statele Unite ceea ce v-a conduce la refacea relatiilor subrezite cu SUA si v-a fi si liniste in Piata.

  33. pt ca e democratic sa putem avea intrebari cu privire la posibile influente in luarea deciziei ccr, cei care ne-au chemat la vot trebuie sa lamureasca toate aceste suspiciuni. In sensu asta ar trebui ceruta si o alta opinie din partea unui for neutru , curtea de la venetia a mai fost solicitata , ce-i drept de catre ccr, dar nu se pot gasi argumente pe baza a 7,4 mil de votanti, pt obtinerea unui punct de vedere neutru in aceasta cauza?

  34. In Libertatea scriu astia ca Mircea Badea a fost “prins” pe A3cu 170km/h…O fi incercat sa numere pana la 170 ca Roberta.Sa te tii ce vor urla coloneii labeunu!!

  35. Avem un presedinte (chiar interimar) ,si sperante ca incepem sa ne miscam din loc iar limbajul si preocuparile romanilor intra in linia de la 10 iunie si doresc sa ramana lucrurile la fel! cred ca ,desi ponta are o fiaxatie cu acceptarea unor lucruri ,lustruite de lumina vestului ,ar trebui ca Parlamentul sa invalideze mizeria de hoatarare luata pe cifre false si resuspendat basescu …fiindca romanii au votat demisia si nu jocurile basiste ; stiu ca d-l Antonescu are o viziune mai umanista asupra oamenilor ,adica ii aude si nu trebuie cedat in Parlament cand s-au descoperit cauzele votului favorabil :sechele securiste si toti intreaba : in ’89 de ce l-am gonit pe ceasca ,sa vina altul la fel ? nu se poate,nu exista scuza plauzibila ..dar exista spaima ,.. care-i va goni pe multi voatanti si nu trebuie ,cu orice risc ,nu ne da nimeni afara din europa , mai rau decat un razboi mocnit si urat !!

  36. Cind; accepti, certifici si respecti o FALSA hotarire(nu decizie) a uneiC.CR care e compusa din membrii cu o morala indoelinca(dovedita)care au votat din interes…nu se cheama COMPLICITATE?La toamna USL-ul e terminat.E fff MARE DEZAMAGIREA. Inamicul nu se trateaza cu manusi si cu flori daca te lupti cu SATAN, avind si esperietnta din 2009.

  37. Cred ca dl Antonescu a vorbit prea mult si a facut prea putin. Decat sa asistam la acest spectacol de impotenta mai bine nu il suspendau. Este incredibil cum poti fi la putere fara nici o putere. Noi cei care iesim la vot suntem hartuiti, cei care iesim in strada suntem hartuiti, chiar USL-ul nu e in stare sa faca nimic?! Am inteles ca Parlamentul poate inca sa il demita legal pe Basescu… atunci ce e cu discursurile astea defetiste? Dupa ce tot USL a votat legea cu 50%+1 si dl Antonescu a semnat-o?! Noi nu il vrem pe Basescu inapoi! Noi nu vrem nici o coabitare! Conteaza ce vrem noi pt dl Antonescu sau prefera sa se joace de-a printesa inchisa in turn? De la Ponta chiar nu aveam pretentii… sa fim seriosi! Cand o sa inteleaga dl Antonescu care este realitatea? sau ne-a tradat si suntem singuri impotriva lui Basescu? ca mie asta imi da de inteles tot ce se intampla de 3 sapt incoace…

  38. Succes cu interviul din seara aceasta .. daca merge netul suficient de bine poate reusesc sa va urmaresc! Am scris un articol intitulat @Liniste, cedracu!” pe care il gasiti aici: http://www.ukromaniancommunities.co.uk/?p=1542 .. printre altele poate ne explica Crin in seara asta de unde atata tacere si daca a primit ceva din partea serviciilor cu privire la rapotul solicitat.

  39. Din pacate cei din USL sunt foarte adormiti, reactioneaza greu, gandesc greu, sunt incapabili sa anticipeze si sa previna actiunile gastii lui Base! Vedem ca Jandarmeria le-a facut dosar penal unora dintre demonstrantii anti-Basescu, dar nu au luat nici o masura impotriva demonstrantilor pro-Basescu! Daca bine imi aduc aminte, USL e la putere, ministerul de interne e condus de ei, cei care au puterea sa ii schimbe pe sefii Jandarmeriei care fac abuzuri sau care nu impart legea la fel pentru toata lumea sunt tot ei! Desigur, USL doarme, apoi se mira de ce nu sunt mai multi demontranti…. Procurorii ancheteaza abuziv pe cei care au mers la vot, dar nu fac nimic impotriva acelora care au impiedicat lumea sa mearga la vot! desigur, USL nu face nimic concret nici in acest caz, apoi se vor plange iar ca fraierii ca in toamna nu va merge lumea la vot de frica ca vor fi iar anchetati, vor lua sub 50% si opozitie le scrie pe frunte ! Ma intreb oare cat timp le va lua celor din USL ca sa isi dea seama ca scopul actiunii procurorilor este cel de a determina populatia anti-Base nu mai mearga la vot, astfel incat pe fondul unei prezente reduse sa creasca procentele PDL-ului? Sunt dezamagit de moliciunea celor din USL… Ma gandesc ca azi eram fericiti daca USL-ul avea niste conducatori puternici, niste oameni care sa nu mearga in genunchi la Bruxelles si sa accepte impunerea cvorumului…

  40. “Decat sa asistam la acest spectacol de impotenta mai bine nu il suspendau. Este incredibil cum poti fi la putere fara nici o putere” asta e MOTTO-ul Romaniei de azi

  41. am fost o mare fana a lui iar acum sunt extrem de dezamagita.Nu ma asteptam sa fie atat de slab, procurorii hartuiesc oamenii prin sate si el nu spune nimic, jandarmeria cu sef USL si subordonata lui Ponta aresteaza oameni si fac dosare penale si nu l-am auzit sa spuna ceva.Mai existau atatea variante prin ca Parlamentul sa blocheze intoarcerea lui basescu, dar nu iau niciun argument in considerare, de aia oamenii se simt neputinciosi si folositi.De la Ponta nu am avut asteptari, de la el insa….

  42. Este nedrept. A fost cvorum. O stie toata lumea. O recunosc chiar si acolitii d-lui Traian Basescu. D- Laszlo Borbely are o declaratie” Toata lumea stie ca nu sunt 18,2 milioane de alegatori”. Cristian Preda, dupa pronuntarea hotararii CCR, scrie pe blogul sau” trebuie ca pana la toamna sa aflam cati romani au drept de vot” Domnule Ciutacu, cum ati vrea sa reactioneze romanii, cand se va face ordine in listele electorale permanente, conform legii, pana la alegerile din toamna si cand vor afla ca de fapt decizia CCR e in afara legii ( oficial )? Asta cred ca ar trebui sa il intrebati pe d-l Antonescu. Pe care as vrea sa il aud vorbind ca un om de stat si nu ca un parlamentar, dand replici la microfonul senatului. Oricat de mult i-a placea sa vorbeasca. Sunt momente in istoria unei natiuni, in care sobrietatea e obligatorie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.