Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Serghei, omul din spatele personajului

Serghei, omul din spatele personajului

UPDATE: Inregistrarea emisiunii

Deseară închei ciclul ediţiilor speciale de sărbători ale emisiunii Vorbe grele şi, în general, un nou sezon de când mă maimuţăresc pe sticlă. A fost un an greu, pe alocuri oribil, atât profesional, cât şi uman, însă bilanţul, care ar trebui să includă şi razele de lumină, îl voi face, probabil, altă dată. Acum doar vă spun invitatul: Serghei Niculescu Mizil, fiul fostului ministru al Învăţământului şi vicepremier comunist Paul Niculescu Mizil, este unul dintre mulţii oameni cărora Revoluţia din decembrie 1989 le-a schimbat, abrupt, destinele; în bine sau în rău. Un om care, după ce a avut tot, a rămas brusc fără nimic. Şi care s-a apucat să ia în piept viaţa şi economia de piaţă. La 21 de ani după schimbarea sângeroasă de regim, Vorbe grele vi-l va prezenta, deseară, de la ora 23, pe omul din spatele personajului tabloid care joacă-n filme şi populează show-urile de divertisment ale televiziunilor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

94 thoughts on “Serghei, omul din spatele personajului

  1. Buna seara d-le Ciutacu,

    Abia azi am reusit sa citesc o parte din ceea ce e inregistrat pe blogul Dvs.,dupa o saptamana la tara si vreo doua zile de munca acasa(cu un ritm mai lent ca altadata,de…),dar am avut vointa,ca sa pot, sa vad emisunile Dvs.,emisiuni care au fost ,ca de obicei foarte inetresante si va doresc sa aveti anul urmator numai realizari si multe multumiri profesionale.

    Va doresc in anul 2011 si mai departe, numai bine,SANATATE,bucurii in familie si tot ceea ce va doriti Dvs.!
    La multi ani,cu bucurii!

    Cu acelasi respect si deosebita consideratie,
    IoanaP&familia

  2. Victore o oarece pirdere ar trebui sa fie. Doar pentru faptul ca acum 2 sau 3 luni eram in piata strigand la doi metrii de tine si de Badea.

    Chair nu mai trec pe aici.
    Sa fii sanatos!

  3. @cristian: si atunci era prietenul meu. aia e, batrane, imi pare rau, da-i alegerea ta
    @Vitaclub: daca te uitai la emisiune, constatai ca deloc. da-i mai usor sa banuiesti decat sa te informezo

  4. Am văzut emisiunea şi am citit comentariile.
    Concluzie: ne-am învăţat să vedem pe micul ecran reacţii de mic ecran. Dacă, la întrebarea absurdă şi nesimţită pusă de moderator – “Râgâiţi liber după ce luaţi bicarbonat?”, invitatul răspunde – “Bineînţeles!”, îl dăm cu capul de pereţi. Chiar dacă şi noi râgâim de câte ori ne vine. Ăla era la televizor, trebuia să se abţină, să fim noi liniştiţi, să ne fie clar ce se poa’ şi şi ce nu se poa’, pe post.
    Păcat!
    A fost un interviu bun, cu un întrebător pe fază şi un răspunzător sincer.

    Ca-n reclama aia “…şi ce face?” “Nimic!”

    Serghei Mizil ţinea copanul de pui cu mâna, aseară , la “Vorbe grele”. Şi i-a supărat pe delicaţii care “servesc masa”.
    Lăudabil Ciutacu, fiindcă şi-a asumat riscul.

  5. Ce reprezinta personajul asta pt RO? O beizadea comunista? Ce are el de spus ca sa ne pierdem vremea cu el?
    La multi ani si sanatate! An nou fericit!

  6. @sandman: o beizadea comunista, un invitat bun, un pictor ratat, o istorie vie, un prieten destoinic, depinde din ce unghi il privesti. si nu te sileste nimeni sa-ti pierzi vremea cu el

  7. Ei, dară, e timpul de “La mulţi ani”!
    La anul sper să fie “Vorbe grele” la altă oră!
    Numai bine!

  8. Victore, la multi ani cu sanatate si cu bucurii, si pentru tine, si pentru cei dragi tie!

    🙂

  9. Eu cred ca majoritatea imi da mie dreptate.
    Pentru asta nu trebuie decat sa treci prin posturile de pe aici si sa vezi.
    Imi pare rau sa aud ca-i prietenul tau.

    Cristian.

  10. Omul e tonic,recunosc.Ceea ce se intampla in ultima vreme e deprimant,evit sa ma uit la televizor.Va urma si mai rau.Se pare ca romanii vor fi tepuiti zdravan la salarii si pensii,toate vor scadea,in conditiile in care se scumpesc carburantii.Vor exploda preturile.Voi vedea cum o vor da cotita cei de la putere.”Reforma” invocata nu face decat sa alunge oamenii buni care au mai ramas in mediul public.Se vor vedea reactii pe la sfarsitul lui ianuarie,cand vin fluturasii.In felul asta vor fi nevoiti sa ia noi masuri la anul .De unde dracu crestere economica cand tu reduci mereu totul?Am intrat intr-o spirala descendenta din care vom iesi foarte greu.

  11. Hai ca m-am prins. L-ai adus la emisiune ca sa-l faci de ras, nu ? Sau cum ?
    O singura chestie n-am inteles, cum e aia “Un om care, după ce a avut tot, a rămas brusc fără nimic.” ??? Tu chiar consideri ca a ramas cu nimic, asta declara el sau asta trebuie sa credem noi ? Daca ti-e prieten, e o chestie personala, e regretabil, dar probabil te lauzi pentru ca n-o poti ascunde.

  12. nu m-a impresionat serghei, probabil nici nu ar fi trebuit, iar faptul ca s-a inscris in partidul dd-ului ma face sa ma gandesc ca a ramas fara bani, ce sa zic, se inscrie in “trendul” zilelor noastre

  13. @Priceputu-te-am: diferenta dintre noi e ca tu stai pe margine, spargi seminte si banuiesti, in timp ce eu stiu
    @cristian: inca o dezamagire in plus mai conteaza?
    @Octavian Georgescu: care se termina si incepe – sa vezi minune! – emisiunea

  14. Auzi bre… Nea Ciutacule!
    Io-ti zic asa! IO zic sa nu mai aduci matale pe cine-ti pofteste inimioara-n emisiunea ce o moderezi! Ai inteles? Ia… sa bagi acilea un sondaj de opinie, propui personajul pentru emisiune inainte cu 2 saptamani, ceri voie de la privitori…, vezi ce spune sondaju cu pricina…
    Varianta a doua, ar fi: Nu mai aduci in emisiunea pastorita de tine decat mari ganditori, filologi, etnologi, doctori renumiti, politologi, carturari, etc.
    Eeeee… Prea-ti faci de cap!

    Uite… Na! MIe unul, personajul Sirghei (ca omul nu-l cunosc…, desi mi-as dori sa petrec ceva clipe-n preajma lui!), imi place! Imi place ca nu s-a dezis NICIODATA de trecutul comunist. Imi place ca a fost o beizadea, dar… o altfel de beizadea. A fost/Este si va ramane… un golan, dar un glan connaisseur de arta si lucruri fine. Imi place ca “spune lucrurile pe nume”, chiar daca uneori prea grosolan. Poate avea (dovedi) purtari alese…, chiar de pare/este grobian.
    In alta ordine de idei, mie emisiunea mi-a placut, chiar daca am urmarit-o doar intr-o reluare.

    Dat fiind ca ne aflam in ultimele ore premergatoare trecerii intr-un an nou, nu-mi ramane decat sa-ti zic:

    La multi ani cu sanatate,
    Sa-ti dea D-zeu de toate!
    Viata lunga…, fericire…,
    Sanatate si iubire!

    Asta-i urarea lu’ Nea Popa’s,
    De-a rostit-o intr-un glas!

    Un An nou plin de bucurii!

  15. Victore,

    prietenia ta cu Mizil in ce categorie intra:
    “Opozitele se atrag” sau “Cine se aseamana se aduna”?

    Amu nu tre sa te superi pe noi astia “radicali” care dupa ce am rabdat cam multe mizerii de la securistii/comunistii=ciocoii vechi si noi ,intelegem mai greu apropierea intre tine si ei.

    Trecem intr-un an nou si doresc sa iti urez tie, familiei tale si tuturor romanilor de bine un “La Multi Ani!” din suflet.

  16. DACA..DACA ar mai fi fost cine a fost…omul cu batu-n cur,privilegiat,nu mi-ar fi p[lacut…acum il simt al nostru..boem,nonconformist.
    PS..LA MULTI ANI

  17. De ce il cheama SERGHEI? S-or terminat numele romanesti cand o ajuns el la rand? Un nume german ca de ex Bemveu, nu era oare mai bine ?

  18. An Nou Fericit ! Sanatate , putere de … lupta si nervi … de otel (iti trebuie daca nu ti-ai propus sa pleci din tara) !!!!! 😀

  19. Chiar credeti ca relatiile lui au disparut. Nu, sunt acolo pentru ca vechii securisti conduc tara. Succesul lui nu era vizibil fara acei oameni din umbra.(prietenii lui tata)

  20. Felicitari pentru emisiunile “VORBE GRELE” subiecte bune cu invitati pe masura.
    LA MULTI ANI 2011
    Multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi.

  21. Multumim din inima ca ne oferi in schimbul lui Patapievici pe Madalin Voicu si pe Serghei.Esti cel mai bun, tine-o tot asa!
    Putem dormi linistiti,elitele lucreaza pentru noi!

  22. @bond-escu: nu-mi amintesc sa-ti fi promis vreodata ca-l vezi pe Patapievici la mine-n emisiune

  23. Don ciutacu, vad ca incet si sigur ne intoarcem la ale noastre.
    La intrarea in noul an, va urez numai de bine, sa fiti sanatos, sa aveti in continuare inspiratie, curaj si verticalitate, sa vi se implineasca dorintele si visele, sa-i iubiti si sa va bucurati de cei dragi si ei de dvs! As vrea sa va multumesc pt suportul pe care il reprezentati pt noi si pt milioane de alti oameni din tara asta, suport moral si nu numai, in vremurile astea de rahat in care se alege praful de tot ce-am considerat o viata ca fiind valoros, in vremurile astea in care respectul si cultura sunt socotite jenante si-n care manelismul e ridicat la rang de lege in toate institutiile statului. Va multumesc si sa incercam sa va fim, in continuare, alaturi, asa cum alaturi de noi va simtim pe dvs!

  24. LA MULTI ANI,SANATATE si ..SPOR LA TREABA!
    Avem nevoie de toate!

    Cu respect si deosebita consideratie,
    IoanaP

  25. Acest cetatean roman m-a intrigat inca de la primele sale aparitii tv.Nu am inteles care e diferenta dintre el si… Dl.G.Becali…poate doar financiar este o diferenta…in rest par fiecare cu nivelul lui de…branza. 🙂
    p.s.imi cer scuze.Pare ca va e prieten.Ma bucur pentru Dv. ca puteti cobora atat de…instantaneu la nivelul oricarui invitat. Si urca, evident, dar nu e cazul in tema…Parerea mea.

  26. Un tip plin de charisma si inzestrat cu foarte mult simt al “practicului”!
    Asta cred eu despre Serghei!
    Multi cei de aici spun ca este prietenul tau, care, ce sa vezi nu-ti face prea multa “cinste”!
    Prieteni avem toti(cel putin asa ne place sa credem), cei adevarati sunt din pacate foarte, erxtrem de putini.Stii asta, nu? Altfel OMUL Serghei nu avea de ce sa vina la tine in emisiune, si atunci nici noi nu aveam de unde sa stim ca sunteti… prieteni!
    PS:Cu mare intarziere, dar… cei din urma spera sa fie printre cei “mai din fata”!

  27. Era vorba de alternativa la intelectualii lui Basescu, si apoi de faptul ca in special M. Voicu in emisiunile dvs. ii tot face pe romani neamuri proaste, inculti.Nu ca nu am fi, citeodata, insa chiar Madalin Voicu si Serghei sa ne dea lectii e prea mult.Sunt oameni cu scoala vietii, placuti, cu ironie acida dar pina la pretentia de a educa romanii!
    La Multi Ani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.