Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Scurtă lecţie de istorie: azi, demnitatea

Scurtă lecţie de istorie: azi, demnitatea

1600. Se naşte Charles I, rege al Angliei, decapitat în 1649. Din avantajele monarhiei: regele a murit cu demnitate, fără să acuze sistemul ticăloşit al monarhiei parlamentare, să ţipe că membrii Parlamentului sunt corupţi şi să-i cheme pe toţi ţăranii la referendum în ziua execuţiei.

UPDATE: Marfa aud ca a aparut in premiera aici. Eu am primit-o pe sms…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

161 thoughts on “Scurtă lecţie de istorie: azi, demnitatea

  1. Io cred ca nu mai vad copacii de padure! Nu stiu sa se concentreze pe exemple simple si nu pe abstractiuni generale. Au uitat ca bate saua sa priceapa iapa este cea mai eficienta metoda.

    De asta nu-i percep ARDELENII … care cujeta mai domol!

  2. Oricat as incerca sa ma conving sa-l votez pe Geoana…nu pot. Asa ca…voi sta acasa. Daca apareau cu un Diaconescu…era altceva. Dar Geoana…mi-e imposibil. E atat de impaciuitor, ca e aproape gretos. La dracu…un pic de demnitate, verticalitate, ca doar se vrea PRESEDINTE nu lider de sindicat!

  3. De ce il blamati pe presedintele nostru Basescu si pe oamenii lui?
    A ajutat un oier sa tunda oile, un patron(rus) sa isi plateasca datoriile, Udrea a ajutat la revigorarea industriei textile(a crosetat un fular in direct)a facut economii la ministerul turismului de 75 mil euro, Boc a ajutat un fermier sa coseasca iarba, Ritzi a economisit 800000 euro la Minist. Tineretului cu ocazia zilei de 2Mai etc.
    Sa nu se mai spuna ca Base nu a ajutat economia tarii.

  4. N-avem ce compara aici. Un personaj de viţă nobilă, cu unul de viţă de vie de Murfatlar, unul cu sânge albastru cu unul cu sânge în alcool, unul care şi-a pierdut capul în vremuri tulburi cu unul care şi-a tulburat minţile capului, în fine un rege cu un mitocan. Demnitate, ce-i aia ?!

  5. @Victoria

    Nu ai dreptate. Poporul roman a fost din pacate exact cum este si acum in toata istoria lui. Cand glorios, cand jalnic. Uita-te un pic prin istorie..la cronicari (mai ales la cei straini) sa vezi ca romanii au fost vazut permanent cam la fel cu ce vedem acum. Iar cei 50 de ani de indobitocire nu ne-au ajutat deloc. Asa ca oricat l-as ura pe Basescu (si crede-ma ca vorbim de cantitati industriale :P) singura chestie ce i-o poti imputa este ca a adancit niste trasaturi pe care oricum le aveam dinainte.

  6. victore,mi-e mare teama ca totzi doctorii astia care posteaza pe blogul tau,vor fi cei care-l vor pune pe basescu la loc prin absenteismul lor de duminica viitoare.
    Oameni buni asta ne va da inca 6 luni de romanie neguvernata,la cat il duce mintea dupa alegeri,dizolva parlamentul(ca asa vrea poporul-referendum) si sa vedetzi distractzie in continuare,alegeri,unicameral si balciul……..
    in plus extern este terminat,nu-l mai baga nimeni in seama
    luatzi emetiral,lamai,imbatati-va ,ce vretzi voi dar mergetzi la vot……….

  7. jigodia de vintu ar trebui impuscat in cap as fi onorat sa pot face asta merita un incarcator in cap

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.