Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > S-a băgat Nirvana la pungă în Opoziţie

S-a băgat Nirvana la pungă în Opoziţie

Viaţa politică internă merge în ritmul dement ziua şi lovitura. După dezertarea lui Frunzăverde la pachet cu toată secta pedelistă din Caraş, mişcare clar destabilizatoare pentru PD-L, s-a deschis conducta. Pleacă pe capete portocaliii, de parcă s-ar da Nirvana la pungă-n opoziţie. Vâlcov, Piedone, ieri o bucată straşnică de PD-L Buzău, azi omul personal al lui Pinalti de la Neamţ, Pruteanu, preşedinte de Consiliu Judeţean, cu o ditamai târla de primari după el. Majoritatea fugarilor apasă pe dreapta. Urlă liberalismul în ei. Vineri am întrebat, la Vorbe grele, când se înscrie şi Jeffrey Franks în USL. În week-end, când cu iureşul scandalului PD-L-UNPR, mi-am permis să mă întreb, în gura mare, la Antena 3, dacă nu cumva fuga asta-n grup e parte a unui scenariu de supravieţuire, în care oamenii să plece deliberat la adversari, să-şi recâştige mandatele pe fondul nemulţumirii populare şi, după aia, să se reunească, sub magistrala conducere băsesciană, într-o nouă formaţiune declarată de dreapta, aia modernă, puternică şi eficientă de-o invocă toţi la tv.

Înţeleg că scopul scuză mijloacele. Scopul este caşcavalul, nu binele poporului. Unul dintre mijloace este traseismul. Consecvenţa nu se mai cere şi nu se mai poartă. Fidelitatea faţă de partid a rămas o vorbă goală. Sub imperiul nobilului deziderat politic Jos Tiranul!, orice mijloc şi orice acţiune par a fi permise şi acceptabile. Eventualele consecinţe negative nu mai sunt luate în calcul. Dezamăgirea propriului electorat e repede contracarată cu strigătul ferm al eficienţei şi al pragmatismului. Important e să-i rupă la oase pe portocalii. Gânditul e doar pentru calculatoare. Oamenii trebuie să ia ca atare deciziile. Cine se întreabă de ce e declarat rapid duşman al democraţiei. Pe când o ceremonie frumoasă de primire a lui Blejnar şi Duţă? Primul şi-ar întregi parcursul glorios de dreapta, al doilea ar reveni triumfal la stânga care l-a lansat în politică. La EBa, totuşi, încă nu îndrăznesc să mă gândesc…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

89 thoughts on “S-a băgat Nirvana la pungă în Opoziţie

  1. Dacă îmi imaginez că se întâmplă nişte lucruri pentru a fi daţi la lei Băsescu, Udrea, Anastase, Boc, Oltean, Duţă, Blejnar, Vişan etc, pot accepta, încă. Dar mă întreb foarte serios ce şanse sunt să am dreptate.

    Sigur că, având experienţa ultimelor alegeri şi nu numai, suntem obligaţi să luăm în calcul eventuala regrupare ulterioară în jurul lui Băsescu.

    Ideea e că nu ai cum să nu te îndoieşti şi să nu fii dezamăgit. Poţi, însă, să speri…

  2. La Frunzăverde hai că am mai putea înţelege (din 1990 acesta activând doar în PD şi fiind mai greu de acuzat de traseism), dar la restul baronilor portocali revopsiţi este absolut imposibil de înţeles DE CE sunt primiţi drept candidaţi din partea USL pentru următorii 4 ani… Dacă se continuă în ritmul ăsta (contopirea prin absorbţie a PDL în USL), către cine altcineva ne mai rămâne să ne îndreptăm, către PP-ul lui Dan Senzaţionalescu’ în direct şi în reluare ??!!

  3. Mircea Geoana este un om de care nu te poti abtine sa nu iti bati joc. Cred ca si ma-sa cand il pregatea de scoala, ultimul lucru ii lipea pe spate cand nu era atent o hartiuta din acelea pe care scria “dati-mi si mie un sut in cur”. O intelegem. Ce nu intelegem este cum a putut un astfel de tantalau sa fie chiar si pentru o secunda liderul celui mai mare partid politic din Romania si in acelasi timp si presedintele Senatului. Al doilea om in stat. Bai, eu nu as avea tupeu sa-l las pe Mircea Geaona nici sa-mi duca gunoiul. Il mananca pisicile de la tomberon cu fata aia si il am dracu’ pe constiinta. Nici nu ma mir ca Ponta s-a batut cu fundul de pamant sa-l schimbe cu Blaga. E normal. Pacat ca nu am putut afla cu ce l-a santajat Basescu. Poate cu alta ocazie. Azi consilierul lui Mircea Geaona i-a facut acestuia partid. Pentru ca si el voia sa-si bata subtil joc de el, a numit formatiunea politica PRODEMO. Ca nu putea scrie de-a dreptul “PROSTANAC DE MOR” ca se prindea naibii pana si ala.

  4. Ia uitaţi-vă la cei doi din imagine. Scriitorul cu oi pe dealuri şi ministrul demis prin sms. Două figuri emblematice ale unui partid de care stă să se aleagă praful. Lângă unul cum e Crin Antonescu nu-i prea văd. Lângă Cel Mai Micu’ Titulescu, parcă-parcă… De-aia zic: poate îşi vede iar Tiranu’ visu’ cu ochii, în toamnă!

  5. Daca USL colecteaza portocalii (ba chiar cei cu caracterele cele mai jegoase, data fiind celeritatea cu care-si muta curu’ din barca sparta in cea aflata pe val), atunci sa-si caute alegatori iuti de mana, la Paris.
    Ponta si Antonescu lucreaza cumva la transpunerea-n practica a sloganului diverionist din Piata Universitatii??

  6. @mosgherila: imi scapa legatura dintre Geoana si povestea de mai sus

  7. Consider că n-am fost destul de explicită şi chiar vreau să precizez mai complet/clar. E părerea mea care se conturează pe zi ce trece.

    Dacă NU se va auzi zornăit de cătuşe dinspre cei enumeraţi de mine mai sus, se va da apă la moară…cuiva cu o “oaste” de strânsură. Pentru că asta e ţara în care trăim şi ăştia sunt locuitorii ei. Este foarte frustrant, dar nici nu putem năvăli toţi peste alte neamuri, care să nu mai poată de dragul nostru.
    Revenind, nu ştiu ce sondaje au liderii USL, dar eu îi poftesc pe teren, printre oameni, să audă ce spun unii dintre ei. E posibil ca la parlamentare să avem toţi o surpriză foarte neplăcută. Şi chiar nu ne permitem după anii cu Băsescu…

  8. Eu sun convinsa ca exact asa se va intampla. Cand se vor vedea cu sacii in caruta, exact asa vor face, o mare miscare ppopulara si atunci opozitia va plange in pumni ca “uite ce mincinosi si hoti au fost si ne-au pacalit, noi am crezut ca sunt oameni seriosi” Nu stiu ce sa mai cred… Aveam impresia ca existe suficiente cadre in USL ca sa nu aiba nevoie de scursurile oranj. Chiar isi inchipuie ca omul lui Pinalti a fost lovit subit de morala cu 2 luni inainte de alegeri?

  9. Ciutacule,

    eu astept pe woodrea ca si ea a inceput parca la sageata galbena, nu ? Suntem intr-un prin proces de re-evaluare. Totusi, nu stiu daca putem vb. de “Ratlines” ca dupa razbel cu aia ai lui Alfonso au taiat-o care incotro. Don’t cry for me Argentina !

    Vespasian.

  10. E pur si simplu nasol daca rosul si galbenul or sa se transforme in portocaliu. Noi vrem sa scapam de ei, nu sa ii gasim ascunsi sub alta culoare. Ar fi bine ca USL sa traga o linie…

    “Gânditul e doar pentru calculatoare.” Buna asta, de actualitate. 🙂

  11. Aveti perfecta dreptate, v-am auzit in emisiune cand a-ti pus aceasta intrebare, ce ne facem daca toti se gandesc sa schimbe barca si sa sara in carca USL? chiar asa prost stau in sondaje incat primesc toti fomistii in partidul lor? Da pentru unii chiar ca: ganditul este doar pentru calculatoare, dar vb lui Violet, nu vreau sa ma mai ia nimeni de fraiera si eu as vrea ca domnii din USL sa mearga pe teren ca sa vb la fata locului, sa stie ce asteptari au oamenii de la ei, si ar trebui sa ia aminte la voi care a-ti facut lucrul asta prin Bucuresti.

  12. Mda, e ca si cum ai primi niste porci in casa, si-apoi te-ai plange ca e mizerie…

  13. Vina este a celor care ii primesc. Voicu a spus la Vorbe Grele ca a vorbit cu candidatul de la CJ Caras si ca acesta a fost, culmea, chiar fericit ca nu va fi nevoit sa candideze la Consiliul Judetean. Dar restul candidatilor din judet? Dar cel de la Slatina? Dar toti ceilalti?
    Conducerea USL se poarta incorect in primul rand fata de proprii subalterni.

    Despre traseism – cata vreme traseismul este in directia lor se pare ca totul este in regula. Iar faza cu “pleaca de la putere inspre opozitie” sa o spuna lui….. Este evident ca USL-ul va castiga alegerile din 2012 deci dezertorii de azi nu fac decat sa isi conserve pozitiile. Ei pleaca de la putere la PUTERE.

  14. pdl va fi destructrat,desfiintat, aneantizat. prin absorbtie desigur ca oamenii lor nu dispar. doar schimba niste litere. si autistii le nimeresc: P,D,L -> P,N,L,P,S,D,P,C. e simplu,la vremuri noi tot noi,daca voi nu ne mai vreti las ca va vrem noi!

  15. Legat de ce am scris mai sus – eu anticipez ca urmeaza sa ii faca si niste sloganuri de campanie asortate: “Fiti PRO, votati cu Geaona”, “Geoana. El chiar e PRO, nu se preface” sau “Geoana e fudul pentru ca e PRO destul” iar pentru candidatura la Primaria Bucuresti: “Carul trece, cainii latra/
    Nu-l alegeti pe Prigoana/Ca n-a scos vreodat-o piatra/De unde a aruncat-o Geoana.

  16. Se lureaza din greu la renasterea partidului stat. Baietii cu ochi albastrii nu pot fura linisti daca partidul stat nu exista. Carmen Avram a aratat asta Duminica si pentru prostii prostilor. S-a luptat si Constantinescu cu ei. Rezultatul il stim. Virfurile USL vor ramine nepatate dar paturile jegoase care se formeaza acum sub acoperea lor nepatata va fi ingrozitoare. Caracatita ii va sugruma si ii va lasa fara aer. Ii vor compromite in numai 2 ani. Basescu va veni la Sinteza zilei si va vorbi vorbe etc. etc. Urmeaza madam cocos in baston la o emisiune speciala. Success!

  17. Bine scris Victor! Si eu stau de cateva zile si ma intreb daca “dezertarile” astea nu sunt premeditate…Oare ce parere au liderii USL?. Foarte tare ar fi ca dupoa alegeri sa vedem fuga mars la PDL ai acestor fugari… Tare mi-e teama ca ai dreptate….In rest “sa auzim numai de bine” ca de “trait bine” ne-am saturat!

  18. În Ialomiţa, de exemplu, unepereul a făcut “alianţă” cu pedeleul şi vor să susţină un primar pesedist (pentru un al treilea mandat?!) nesusţinut politic de nimeni din usele. Cum dracu vine, unu’ alb şi unu’ negru?! Parcă erau de centu-stânga, pe când portocaliii se dau de “dreapta”. Sper să vină cât mai curând DREAPTA JUDECATĂ a acestor bandiţi care ne-au mâncat atâţia ani din viaţă.

  19. E ca la casa de nebuni.Ajung sa-mi pun si eu marea intrebare:”si eu cu cine votez?”
    Tare poza!Uitati-va si voi, ce fata de oligofreni au aia doi!Jalnici!

  20. Domnule Ciutacu ma iertati de offtopic, dar am considerat ca daca ma leg de o chestie care s-a intamplat pe scena politica in data de azi e destul de cinstit. Nici dumneavoastra nu puteti scrie cate un articol pentru fiecare stire politica din zi ca sa putem comenta asa cum se cuvine pe un blog. Scuze. Cat despre aricolul de azi, mi-a placut destul de mult, promit sa-l citesc 🙂

  21. @mosgherila: regula de aici e ca se comenteaza numai on-topic. exceptiile, rare, nu fac decat s-o confirme.

  22. Accepti si d’astea la nevoie,cand nu esti sigur pe maturitatea electoratului rural,c’o sacosa si-o galeata,patru ani o facem(iar?!) lata,sa ne amintim ca scorul a fost foarte strans si doar dispora masluita a facut diferenta,acum suflam si in iaurt,pentru siguranta.Factorul surpriza intotdeauna apare cand ti-e lumea mai draga!.Nu basica aplica dezbina si cucereste,iacata ca acum se aplica teoria,insens invers!.Daca nu sunt puscariabili e ok.Datoriile sterse,directionarea de fonduri,auzi de rezerva,de parca bond s-ar afla pe plantatia lui si ar avea cont deschis la banane,la primariile portocalii s-alte suse nespuse,pe astia doar puscaria ii mai opreste si asta inseamna sa accepti si cateva nuante portocalii,in zone strategice,se poarta strategia!Sa ne amintim somnolenta populatiei si doar Piata Universitatii si din tara a mai trezit romanul din hibernare!Parerea mea.

  23. Nu sunt analist politic sa inteleg miscariile de acest gen, dar asa ca si om obisnuit vad ca prin ceea ce fac PDL-isti ne iau de prosti, si ca strategia basista de a discredita cu orice pret opozitia merge fosrte bine, opozitia se lasa foarte usor dicreditata (din nou). Pe urma cu aceste absorbtii portocalii pe care le fac ma lasa fara replica in fata celor care zic, nu mergem la vot, nu facem nimic pentru ca toti sunt la fel. Eu incerc sa imi pastrez ideea ce nu sunt toti la fel, si ca nu exista rau mai mare decat Basescu, dar va fi din ce in ce mai greu sa vad lucruriile astfel, isi strang toti mana intr-o veselie, si nu pot nici sa cred ca cei din PNL sau din PSD sunt atat de lipsiti de inteligenta incat sa nu-se intrebe de ce acesti oameni vor la ei in partid.

  24. Ar trebui să organizeze consurs de admitere pentru 2 senatori și 10 deputați și … gata. Transparent, cu probe orale si scrise … proba finală Mea Culpa!

  25. care eficienta care pragmatism?! astea erau in cazul ca faceau rost de parlamentari care puteau sa faca jocurile in parlament sa-l dea jos pe cyborg-ul securist ungureanu si sa ajunga la anticipate…
    asta e MIZERIE nu eficienta si nici pragmatism… odata cu cirnatul asta portocaliu si-n cerul gurii omul lui pinalti se numeste TRADARE TOTALA A USL.
    o sa-i mai voteze dracu pe tradatorii astia ordinari din usl

  26. Franks s-a inscris deja in usl,nu prea aud despre mariri de salarii.Poate un pic in toamna.Vad ca iar iese la rampa omul care spune nimic in multe vorbe.Pe mine ma distreaza independenta serviciilor…Eu credeam ca sunt militari si executa ordine.Cat despre primari,astia nu sunt in parlament dar e demn de urmarit pe cine vor sustine in campania la parlamentare.

  27. acum e unu pruteanu,sef la cj neamt care vrea sa vina cu ceva primari la usl..incepe sa-mi fie scarba,desi ma asteptam la asa ceva..daca usl-ul face misto de mine,fac si eu si votez tot la misto…partide gasesc…pcm,pp-dd,etc…

  28. Ca de obicei, pe aceeasi lungime de unda.
    Si eu am scris ceva similar cu vreo 2 luni in urma, am fost sigur ca o groaza de PDL-isti se vor intoarce brusc catre cei ce “miros a putere”.
    Iar Basescu va ramane din ce in ce mai singur.
    Iata si cea ce am scris eu cu 2 luni in urma:

  29. Domnule Ciutacu, v-am vazut la TV la “100 min”… Aveti o sarcina ingrata.. trebuie sa ascultati si sa dialogati cu toti idiotzii pe tema plimbarii intre pardide… iar argumentatiile furnizate de invitati sunt care mai de care mai pestrite. Unele din ele fractureaza logica…

  30. La cat sunt de multi, iti vine sa te intrebi daca nu vor sa asedieze corabia USL si sa o saboteze din interior.

    Raman la parerea ca indiferent cum i-ar chema pe dezertori, indiferent de cat ar grabi o rezolvare a “problemei”, o perioada de penitenta in “no man’s land”-ul politic ar fi fost mai mult decat necesar.

  31. lasand la o parte senzatia de jeg uman pe care toti acesti portocalii trecuti la pnl, o lasa, eu nu m-as da inapoi de la a presupune valabil orice scenariu care sa le rezerve si pe viitor un loc cald si imbelsugat. Nimic nu mi se pare uimitor ori imposibil, din fanteziile politice ale acestui marinar care, avid de putere, a sleit tara si pe locuitorii ei. Pentru ca e dincolo de orice indoiala ca toate scenariile ticalose care se pun la cale, sunt marca inregistrata la cotroceni.

  32. Dezertarea primarilor e irelevanta.

    Ceea ce conteaza sunt parlamenatrii in ei sta atarnata la ciolan gasca lui Basescu .

    Demonstrarzie :

    Gasca mai are sanse sa intre in parlament doar pe baza de furaciune si mita altfel ce mi-e 8 si ce mi-e 5% si acolo se trage linia.

    Si furaciunea si mita se organizeaza doar de la putere ca altfel te papa de viu procurorii puterii

    Puterea se exercita in Romania prin Guvern iar guvernul e poprit la Victoria de catre Parlament.

    QED

    Deci orice miscare de trupe care nu afecteaza structura majoritatzii parlamentare e irelevanta deorece nu afecteaza procentul in alegeri al PDL. Acestia pe care ii vedetzi acum sunt doar niste sobolani care si-au facut plinul doar pe jumatate si in disperare de cauza incearca acu sa abandoneze corabia nemaifiind siguri de faptul ca pana la alegeri vor primi suficient malai “de investitzie” ca sa se poata realege la galeata cu norma intrega sub flamura bashinoasa ca deh no totzi pot sa aiba in spate ub Culitza taratza ca sa le finanatze canpanie electorala asa cm a fost la partzialele din Judetzul Neamtz. Asa ca si ei ca “tot romanul” incearca sa obtzina un discount de “credibilitate” de la USL si sa se realega la jumate de prezt, cat o mai dura si superoferta asta.

    Aparent in PDL alea jecta est si malaiul e impartzit de anii trecutzi asa ca fiecare se realege prin fortze proprii, lozul guvernului lui MRU nemaiajungand pentru totzi ca deh si sa te realegi sub flamura lui Basescu a ajuns sa coste prohibitiv.

  33. Snow White = USL. Veni, Vidi, Pipi.

    @intruder: LOL, asta a fost tare ! (Like)
    sau varianta b): ii poftesti in casa si te faci ca nu e
    de la ei mizeria, ba mai mult, te si scuzi in fata lor:
    “domnilor porci, ne scuzati ca e atit de murdar la noi !”

    @Victor: si Aurolacul e un soi de Nirvana la punga;
    d-abia astept sa-i vad pe proaspetii curatati si apretati la
    Nufarul USL cintind din toti bojocii “Smells Like Teen Spirit” 😀 …

    “Hello, hello, hello, how low ?”

  34. Prin aceste mutari nu fac decat sa-l ajute pe clovnul de la 0 tv si sloganul lui,”PDL+USL=aceeasi mizerie” si pana la urma eu chiar nu vreau sa votez fosti pdl-isti!…deocamdata inca sunt impins de ura ce i-o port marinarului dar inca cateva miscari d’astea si ma voi odihni linistit acasa in ziua alegerilor…sa fie sanatosi si votati de oamenii lui Frunzaverde

  35. @Costin: acum citeva zile, dupa ce-am vazut
    trebsoara cu frunza, popescu si minca, mi-am
    exprimat viziunea (identica cu a ta) intr-un
    mesaj privat, catre cineva, plin de scirba.

    daca as fi avut o viziune, ceva, acum 2 luni,
    despre cum vor evolua lucrurile, si-as fi
    exprimat-o in public, lumea m-ar crucificat:
    “huoooo, portocaliule !!!”.

    dar, ce sa-i faci, ghinion de nesansa,
    what’s done is done.

    eu ma mir, ca la citi oameni de valoare-s
    in opozitie, n-au gasit ei unii sa-i puna
    pe listele de candidati acolo unde si-au
    pus noile achizitii ?
    si vorba aia, opozitia e la 60% in sondaje,
    de ce se tem ?

  36. la finalul bataliei de la Waterloo, in momentul in care englezii au incercuit cu artileria sodlatii vechii garzi ai imparatului Napoleon, le-au propus sa se predea, raspunsul col. Carbonne a fost “merde” si eroii au intrat in nemurirea istoriei.
    la bilantul SRI in momentul in care presedintele basescu, le-a cerut ofiterilor serviciului sa nu se lege de contractul Chevron pentru exploatarea gazelor de sist fiindca este strategic un Ofiter Roman a replicat “SA MORI TU”… acest fapt este inceputul sfarsitului regimului basist.

  37. @cetateanul gogu: iar discutiile private ale lui Basescu si reactiile ofiterilor SRI ajung pe cale naturala la urechile presei. hai sa fim seriosi…

  38. Stimati comentatori de pe acest blog va propun un pariu in legatura cu acest exod spre USL al celor dela pdl.Pariul este urmatorul: daca pierd sapte zile imi voi cere scuze ca am fost un fraier, daca castig imi arog dreptul de a spune ca sunt destept. Dupa alegeri veti vedea cum toata turma de fugari +alte lifte spurcate se vor intoarce la “glia stramoseasca” numita pdl si impreuna cu aliatii statornici la guvernare,udmr si minoritatile vor forma asa o majoritate de nu o sa ne vedem, iar pdd+pnl vor ramane de pacalici.Oare dni Ponta si Antonescu nu isi dau seama de jmecheria basesciana? Daca nu inseamna ca habar nu au de politica, ca sunt doar niste noname ca au aterizat aiurea in actualele functii. Nu este posibil sa nu iti dai seama ca prea fug toti ca dracul de tamaie, iar capo del tuti capo sa nu zica nici pas. Zau, prea este cusuta cu ata alba( miroase a prosteala pe fata).

  39. Sunt un sibian dezamagitde ceea ce se intampla.Va urmaresc cu respect si interes de multi ani si am acelasi ideal ca si Dvs(sa cada PDL-ul).Acest mercato al politicii dupa parerea mea nu este altceva decat calul troian in curtea USL. Am avut mare speranta in ceea ce inseamna Antonescu dar…parerea mea este ca greseste permitand intrarea PDL-istilor in USL !!!Nici un membru al PDL nu as fi primit in USL !!! Basescu joaca un sah politic, politicienii nefiind altceva decat piesele.Mi-e tare teama ca scenariul mentionat si de Dvs se va confirma… Va doresc toate cele bune si sa auzim numai de bine (o vorba de la un radio al sperantei de acum 22 de ani …si ceva) 🙂

  40. E tare convertirea la culorile alorlalti.
    Noul trend in politica din primavara asta. 🙂

  41. Stai sa vezi cand va veni Basescu sa atace guvernul si sa invoce guvernarea iresponsabila si antinationala a lui Boc si Udrea. 🙂
    PS Ce bine-i sade lui Flutur in bunda. 🙂

  42. Minunata bundita!
    Cum mai spuneam la capitolul Frunzaverde, sper ca USL va opri robinetul cand va functiona majoritatea. Deocamdata, la ce frustrari port de cand cu pedelistii, nu pot decat sa ma bucur.
    Copostacul meu evros, crede ca se vor intoarce in PDL. Pentru doctrina??? Ca bani, de unde?
    Daca reusim sa-l suspendam pe Basescu in acest an,la ce-i foloseste Basescului miscarea? La pectorali?

  43. Sincer sa fiu si eu sunt sceptic in privinta sinceritatii celor care dezerteaza in ultima vreme. Si eu tind sa cred ca totul face parte dintr-un plan bine pus la punct pentru supravietuirea portocaliilor. Ei ne-au invatat de-a lungul timpului ca orice gest al lor trebuie privit cu retinere. Cat despre lumea lui Pinalty, e drept ca in ultima perioada Prueanu a avut meciuri mai mult sau mai putin publice cu Zeus de Neamt, dar decizia ramane surprinzatoare. Atunci cand prezida sedintele de alocare a fondurilor de orice fel, Pinalty hotara absolut orice destinatie a banilor. Toti erau ca mieluseii. Vom vedea!

  44. Eu cred ca nu e nicio strategie gen martzoaga troiana, pur si simplu multi miros urat in pantaloni. Pfuiiii, si cum mai put. Vorbesc despre cei care dau bir cu fugitii zilele astea. Asa ca se impune o triere, altfel se pierde ce s-a acumulat in ultima vreme in contul usl. Sa nu se amageasca (cum a facut ”prietenul” lui mosgherila): ura e mai mare decat iubirea. E (a cata oara???) vot negativ. Plus speranta chemarii la urne pentru a-i facilita reformatorului umilit intalnirea aia trimestriala cu poporul suveran. Asta daca nu pupa si ‘mnealui o reevaluare dupa alegeri. Bref, e ok cu primirea unora, dar mai rarut si mai pe alese, nu toata pleava.
    PS Aveti nervi tari, felicitari, am vazut fragmente din ”100 de minute”. Bai fratele meu alb, daca (re)intra asemenea specimene in usl ma apuca pandaliile. Pai nu e mai franca moni macovei care zice ca ea lupta pana la final si nu se predeaza la inamic??? 🙂

  45. Sunt baieti de calitate cu totii si este pacat sa se certe intre ei…
    Parca asa suna.
    🙂

  46. Blejnar,deja se dadea nationalist aseara,la Giac,asa ca…
    Pentru cei ce nu se intreaba de ce,nu ar fi mai simplu sa-i legam cu sfoara pe Nuti si pe Base,sa-i ducem la Tirgoviste si sa incepem o noua epoca?
    O intrebare pentru postacii psd\isti-Valcov e de dreapta sau de stinga,ca as vrea sa il urmez?
    Vad ca si-au facut simtita prezenta peste tot,cu aceleasi timpenii ca ale pdl-ului.Peste ceva timp se vor mira iar ca Geoana de scorul domnului Dan cu PP-DD!

  47. Toti sunt buni acum?
    Nu mai sunt niste ticalosi care au furat tara si au nenorocit poporul?
    Cum vine asta? Acum astia sunt la fel ca noi cei care ne-am luptat cu mizeria produsa de putere, deci inclusiv de ei. Ba nu, sunt mai buni, pentru ca au fost pusi candidati pentru diverse functii. Cum ramane cu cei din opozitie (fie ei inregimentati sau nu) care chiar s-au zbatut sa faca fata astora?

  48. Inca ceva. Noii sositi sunt pusi candidati pentru locale si parlamentare si li se acorda titulaturi politice in partide fara sa treaca prin niciun ciur. Oare asta e democratia?

  49. Genial comentariul,ca de obicei, iar Violet urca, tot mai mult, pe culmi. Si eu cred ca-i o diversiune de… portocala.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.