Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > România votează, Tonomatul prestează

România votează, Tonomatul prestează

11.00 – 13.00, ediţie specială Antena 3, 13.00-19.00, Jurnalul Naţional, 19.00 – 20.00, Antena 3, 20.20 – 22.00, ediţie specială Antena 1, 22.00 – 00.00, Antena 3.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “România votează, Tonomatul prestează

  1. Vad ca si in presa si peste tot, lumea se face ca nu intelege mesajul principal din aceste alegeri si anume ca, peste 60% din voturile valabil exprimate NU reprezinta optiunea electorala a alegatorului pentru candidatul din tabara opusa ci un vot contra unui escroc politic de care lumea s-a saturat pana in gat.

    O implementare a “votului nul” pe bulentinul de vot – care sa exprime imposibilitatea alegatorului de a opta pentru un candidat, ar fi aratat cu totul altfel imaginea alegerilor locale din Romania anului 2012. S-ar fi contabilizat cateva milioane de voturi nule iar voturile primite “pe bune” de ceilalti candidati ar fi aratat imaginea reala.

    Trebuie sa fii idiot sa crezi ca in sectorul 3, e atata lume dementa ca sa nu-si dea seama, doar din imagini ca a inlocuit un escroc cu un personaj politic cu cel putin acelasi apetit pentru invarteli si escrocherii.

  2. Hai Victore ca nu numai clujenii ii iubesc pe portocalii. Si Pinalti a ramas stapan in Pietricica. Nu cumva FMI-ul a castigat alegerile si de data asta (necastigandu-le pt. portocalii) ?

    Vespasian.

  3. Victore,
    In privinta asta sa stii ca nu pun botul la propaganda portocalie. Desi nu sunt expert fiscal, stiu destul de multe despre aceasta speta.
    1. Omul a listat in declaratia de avere cateva sute de apartamente pe care le are la vanzare. El a facut activitate comerciala din vanzarea de apartamente, deci era si este obligat sa plateasca TVA. Prin urmare, tocmai asta este ideea: a furat de la stat. Fata de tine, Badea si altii, la ei lucrurile sunt mult mai clare.
    Acum cativa ani (prin 2008) un prieten care vroia sa investeasca intr-o dezvoltare imobiliara avea aceeasi problema: s-o faca pe persoana fizica sau pe persoana juridica. A vorbit cu niste avocati si contabili/consultanti fiscali si toti i-au spus ca va trebui sa plateasca TVA (vroia sa faca aproape 30 de apartamente), pentru ca este considerata activitate comerciala.
    Parerea mea este Negoita, Becali, Tantareanu, etc. sunt vinovati de evaziune.
    2. Daca ai sa-l intervievezi pe RN, ar fi intereant sa-l intrebi daca stie unde este Universitatea Bioterra (cea de la care si-a luat diploma de jurist). Parerea mea este ca diploma lui este “fabricata pe doi bani”.

  4. Felicitari si multumiri, Don ciutacu, admirabil turul de forta de ieri!Frumoasa zi, frumoase rezultate si nesperate. Ba cica, daca suntem cuminti, rezultatele de azi se vor dovedi si mai frumoase. Baietii aia trei ar trebui sa va multumeasca public, dvs si antenelor, pt rezultate, fiindca au de ce!
    Oricum, bancu’ zilei de azi e ala cu mariajul de diamant, unde, chiar daca cica translatorul ar fi dres-o, marinaru’, cult si emfatic, a folosit cuvantul mariaj pt ca nu cumva printul sa aiba vreo indoiala asupra enormitatii rostite! Am ras, si rad si acum, singur, ca prostu’, la adeverirea zicalei ca prostu’ daca nu-i fudul, parca nu e prost destul! Traim niste zile realmente vesele!

  5. Salut…numele meu e Razvan, sunt din Brasov si sunt scripcoholic…la inceput au fost cateva doze, din curiozitate, am votat de distractie…anii au trecut iar eu ca un adevarat idiot ce ma aflu, m-am mintit in continuare ca scripca e ceva bun si frumos..ascultand cat de frumos canta, ce frumoasa e, si cit de frumoasa ne face viata….chiar daca intre timp din cauza ei m-am imbolnavit…
    Vreau doar sa-mi cer scuze pentru ca sunt un cretin, si ma las amagit de forma fara fond, continuind sa imi iau doza de scripcar o data la 4 ani sau poate chiar mai des.
    Nu va suparati pe mine…sunt doar idiot, capul nu ma duce si votez Scripcaru de cate ori am ocazia.
    Salutare…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.