Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > România votează, Tonomatul prestează

România votează, Tonomatul prestează

11.00 – 13.00, ediţie specială Antena 3, 13.00-19.00, Jurnalul Naţional, 19.00 – 20.00, Antena 3, 20.20 – 22.00, ediţie specială Antena 1, 22.00 – 00.00, Antena 3.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “România votează, Tonomatul prestează

  1. Pe internet, Reclama de la Dolce blocheaza streamul live si browserul meu nu se descurca sa continue cu transmisiunea Antenei 3. La fel si cu emisiunile inregistrate.

    Ar trebui ca cei care fac reclamele sa le faca compatibile cu flash ul care e folosit pt stream.

    Singurul stream care merge acum e realitatea international 🙁

  2. Buna dimineata d-le Ciutacu ,va rog sa explicati cand veti fi in transmisie directa ce se intampla cu buletinele de vot puse in alte urne decat unde trebuie ,sunt valabile ,se anuleaza ,sau se repeta votul?Este bine sa se transmita pe parcursul zilei explicatii pe aceasta tema ,sunt multe buletine si cred ca cineva din comisie sa-i dirijeze pe batrani cand pun buletinele in urna ,este f. greu ptr ei si nu cred ca se incalca legea.
    Multumesc . Succes in emisiune ,va urmaresc apoi merg la vot.

  3. observ ca antena 3 insista in a-l ignora pe Nicusor Dan.

    Caricatura cu Oprescu, Prigoana si Becali..
    caricatura cu Becali si Prigoana..

    In opinia A3, Becali e al treilea candidat cu sanse dupa Prigoana?

  4. Dle Ciutacu,
    Domnul care a “insotit” masina presedintelui face parte din SPP. Daca nu ma inseala memoria este un fost luptator. Tot el il insotea si dl Iliescu cand era presedinte.
    Cu stima,
    Dan Vasilescu

  5. a mai vazut cineva cum ii tremurau miinile javrei la votare?! fac si eu un sondaj:
    1 de la emotie, 2 de la whisky, 3 de la udrea

    p.s. unul din sefii spp care statea pe linga masina lui basescu a dat noroc cu unul din subordonati banuiesc care striga basescu, basescu 🙂 🙂 🙂

  6. Fermecatoare iesirea marinarului! L-am revazut cu tot cu cele cinci randuri de cearcane, cu tot cu manutele grav tremurande, -de emotie electorala, desigur-, cu camasa de firma, cu fiica cu gura mai umflata ca oricand si cu sotia apatica. Sper ca cineva i-a filmat/fotografiat pe baietii aia 4-5 maxim, care au scandat jalnic numele sacru! Nu de alta, dar sa le vedem si noi mutrele si ochii!

  7. asta mi s-a parut si mie cea mai tare imagine a zilei: imaginea cu mainile tremurande ale chiorului. aproape ca imi era mila de el. aproape.

  8. Am primit urmatorul mesaj pe telefonul personal acum 10 min “scapati clujul de gasca portocalie Basesc, Boc, Apostu. Votati Marius Nicoara primar si Horea Uioreanu presedinte CJ”.
    Mesajul a fost primit de la urmatorul nr de telefon +40725767898.

  9. Statul de drept cedeaza la Curcani sub presiunea garoiilor.Garoii fac mai nou,militantism politic.Cu cit se plateste votul la Curcani de i-a lovit spiritul civic pe toti garoii?
    Pe linga toate,mai vinovate par a fi autoritatile statului care au organizat cum au organizat alegerile si care par a fi depasite mereu de situatii,care in mod normal ar fi trebuit sa fie anticipate.Aici nu s-a mai ascultat nici un telefon care sa anticipeze scandalul?
    Unde e reactia jandarmilor,care atunci se bloca circulatia in Piata Universitatii erau spirt?Unde domnul Gogu?

  10. Imi cer scuze ca nu scriu totul deodata!Dar,l-am vazut pe purtatorul de cuvint al jandarmeriei.Dupa modul in care nu au comunicat nimic atunci,la Piata Universitatii cine se mai uita la ce spune?Mai ocupa functiile alea dupa cum si-au facut treaba in Piata Universitatii?
    Sau a trecut,nu mai conteaza?Mergem tot asa?

  11. Si eu am stat sa va urmaresc, si dupa aceea mi-am luat sotul de mana si am pecat sa vota.Lume multa neicusorule chiar si un pic de coada, am stat civilizat am votat, si am raspuns si unui sondaj.Cat despre baselu si eu l-am urmarit atent, si intradevar ii tremurau mainile,Maria ca de obicei, o femeie simpla si umila, Elena cu compleuri ca madam nuti cat mai stramte pe ea, botoxul la locul lui, fardata nu prea.Cat despre aplaudaci penibili, ca la congresele lui nea nicu pupaturi, fluieraturi si ridicari in slavi.Romanii sper sa iasa in numar cat mai mare la vot, si sa ne fie bine la toti.Buna faza, cum ai fost pus sa dai declaratie ca tu esti VICTOR CIUTACU.Ramanem cu ochii pe voi

  12. ca fapt divers…(?!?)
    bunicul meu, in varsta de 90 de ani (locuieste com ulmeni, jud calarasi), a fost la vot!!!! a votat cu usl: “ca sa scapam de basescu!”.
    jur, nu mint si nu exagerez!

  13. Buna ziua,

    Ma numesc Cristian si locuiesc in sect.6.si doresc sa va informez ca sant bombardat de telefoane de la staff-ul de campanie a lui Poteras care ne indeamna sa mergem sa il votam. Ultimul nr. dupa care au sunat este 0735.736.501 si sa intamplat la ora 13.33.
    Este legal acest lucru?

    Cu stima?

  14. @bigradu: ntz. Netul e nereglemantat electoral. asa fac si francezii, am avut profesori buni 🙂

  15. Lui Basescu ii tremurau mainile de la alcool si din cauza faptului ca e constient ca il asteapta ani grei de gherla, imediat dupa descaunare, pentru escrocherii si infometarea populatiei.

  16. referitor la rezultatele afisate – chiar daca, ziceti , ca asa procedeaza si francezii, noi traim in Romania si parca vad ca unii, va vor critica, chiar foarte aspru.

  17. Nu-mi explic de ce e acest ,, val de incidente ”Ce e deosebit fata de alte alegeri ?

  18. De maria – Discreditarile sunt facute de cei care pierd alegerile,de asemenea descurajarea participarii la vot(de exemplu prin aglomerarea in sectiile de votare) face parte dintre tacticile de manipulare,zgomot mare in fata si in spate poate,poate mai furam ceva.

  19. In mod sigur escrocii din echipa de barbut a lui Basescu vor face orice sa discrediteze procesul electoral, printre putinele lucruri pe care mai suntem in stare sa le organizam cat de cat in tara asta.

    Fufi – Udrea, nu mai poate de grasa si a declarat ca ea nu vrea presa cand se deschid urnele. Din ce cauza… numai ea stie.

  20. La ultimele alegeri comunicatiile speciale erau conduse de unul.O fi fost zburat el deja ?Daca nu , trebuie urgent sa decoleze.

  21. Base deja pregateste terenul pt. a discredita corectitudinea alegerilor,la Carrefour.Sigur vor mai avea loc evenimente in seara asta care sa puna o pata pe rezultatul alegerilor.Sunt disperati si actioneaza ca o jucarie stricata.
    Pacat ca niciun ziarist nu-l intreaba de casa din Mihaileanu,problema aia pe care nu a mai rezolvat-o.

  22. Astazi presedintele basescu s-a prezentat ca un secretar de partid ,camasa in carouri , mana tremuranda din cauza spirtoaselor ,o adunare ad-hoc la un aprozar ,activitate de propagandist .S-a incheiat cu o intalnire cu “prietenii” intr-un colt de hol ,hahaind ,consumand o cafea ieftina. Halal presedinte avem ,vai de capul celor ce-l mai sustin.

    Ps.Nu pot sa nu o remarc pe d-na Maria ,cea mai eleganta si decenta dintre d-nele oficialilor, prezente la votare.

  23. Inteleg ca “ntz” inseamna de fapt “da este legal”:).
    Cand spui ca internetul nu este reglementat electoral inteleg ca te referi la reglementarile CNA.
    Nu ma pricep prea bine, dar n-ar trebui ca legea electorala sa interzica diseminarea informatiilor de tipul asta, indiferent de mediul de propagare? Mie mi se pare ca “nereglementarea electorala a internetului” este una din portile alea care desi legale au o moralitate indoielnica si pe care le dezavuati la “unii”. Se pare ca nu s-a schimbat numai guvernul:(.

  24. surpriza mare la CJ Cluj unde desi Tise avea in fata vreo 10-15% in toate sondajele la exit-poll e Uioreanu in fata cu 4%. Daca Boc pierde primaria e terminat politic. Ar fi o mare lovitura de imagine daca ar castiga USL atat primaria cat si CJ-ul intr-unul din fiefurile PDL, intr-un judet in care s-au pompat la greu bani.

  25. a reusit panarama aia de securist, recte basescu sa ma scoata iar din rarunchi si sa ma duc la vot… blat curat: te lasam la cotroceni daca faci ca maimuta si scoti lumea la vot.
    l-am votat pe manescu si pe … popeanga

  26. Bravo!
    Ponta si Crin au reactionat corect, rezervat, stiind ca lumea nu a votat neaparat cu USL ci impotriva escrocilor portocalii condusi de Basescu, care trebuie sa ajunga, urgent, la Puscarie.

  27. jegul de bideanu, dupa exit-poll, are un tupeu de borfas care-l intrece si pe cel al udrei

  28. Buna seara d-le Ciutacu,

    Felicitari pentru USL ca a castigat!!Cred ca e o alianta viabila,cu viitor-cel putin pentru un mandat sau mai mult!

    Felicit pe cei care au tremurat toata iarna in Piata Universitatii,pentru ca ei au naruit inertia romanilor,le-au deschis mintea incuiata de fostul guvern prin neputinti.

    Felicit Antena 3 pentru toata implicarea in a lamuri acest popar amarat de ceea ce traiesc si de ceea ce ii asteapta in viitor.

    Sper sa fiti mereu neiertator/i pentru cei care sunt acum la putere(daca gresesc),ca poporul roman sa traiasca alta viata,acceptabila si mult mai buna decat acum.

    Cu mult respect pentru Dvs. si oamenii care azi au schimbat speranta romanilor,
    IoanaP

    P.S.Il felicit pe dl Klaus Johannis ca a recastigat la Sibiu;am mare incredre in dansul.

  29. iar au furat astia la greu la Cluj. Au fost 4 institute de sondaj si toate l-au dat castigator pe Nicoara. Si cand se numara voturi se gasesc 1000 de voturi in plus pentru Boc. Pe mine nu ma convinge nimeni ca nu s-a fraudat masiv, e imposibil sa castige PDL dupa ce 2 oameni de pe pozitii cheie, primar si vicepresedinte CJ au fost saltati pentru fapte de coruptie. Nu-s chiar atat de multi clujeni inapoiati mintal incat sa castige Boc si finul. Aici a fost hotie!

  30. hehe, incepe sa-mi placa de basescu, cu cit sta mai mult la Cotroceni, cu atit ura oamenilor va fi intretinuta!

    penis captivus!

  31. Traiasca si infloreasca visul de-o viata al lui ilici iliescu (Partidul Unic USL)

    “USL – 236 de mandate de primari, PDL doar 70”
    Aritmetica simpla.
    PDL partid “in disolutie” ca urmare a guvernarilor catastrofale castiga 70 de mandate de primari. Daca am fi avut intr-o uniune 3 partide “in disolutie” gen PDL ar fi castigat 210 mandate de primari. USL compusa din 3 partide in “plina ascensiune” a castigat doar cu 26 primarii mai multe decat 3 partide aflate pe margine de prapastie.
    Stau si ma intreb, pentru 26 de primarii extra, s-a meritat colhozul asta electoral transpartinic-bolsevic liberalo-conservator?

    PS- nenea bok ii transmite “sarumana” lu’ nenea ioan rus.

  32. Victore,
    Spune-mi si mie cum se poate ca USL (care sa lauda ca sunt alfel decat PDL) sa-l puna candidat pe Robert Negoita si dupa aceea sa se duca sa se imbratiseze cu el? Este un al doilea Bivolaru, numai ca pe sume mult mai mari, care nu au fost furate de la BRD ci de la stat.

  33. Scuze de off-line….daca e off-line 😛
    Daca cei din “Mun’cipiul Cluj-Napoca”, voteaza(sau au votat, si inclin sa cred ca au facut-o)) Boc si gasca de baieti de aur, noi clujenii, ne-am f….t. Ba’ fraierilor……….mai primiti bani(mai primim), cand s-or fute’ stupii……

  34. Boc este locomotiva sinistra care va scoate PDL-ul din zona de cacao in care a intrat.

    Imaginea PDL-ului nu mai este Basescu ci acest politruc stupid numit Emil Boc.

    Clujule, sa va traiasca noul primar ales! E un bun gospodar. A facut minuni in Guvern, oamenii au fost super-multumiti de guvernarea Boc. Romania a crescut ca o floare in ultimii ani.

  35. @bigradu: n-a furat de la stat, ma asteptam ca macar tu sa nu pui botu’ la propaganda portocalie. e-n acelasi tip de procesc cu ANAF pe TVA ca toti dezvoltatorii imobiliari, ziaristi, actorii si cantaretii. altfel, da, e un personaj caragialesc. da’ faptul ca unul ca Robert il bate la de doua ori juma’ pe fostul premier wannabe Livache, ales acum patru ani cu 84%, spune extrem de multe despre cat a ajuns sa-i urasca lumea pe portocalii; sigur, cu exceptia clujenilor…

  36. Mă bucur că şi-au dat seama USL-iştii că nu s-a votat neapărat pentru ei, ci împotriva portocaliilor. Fiind conştienţi de asta, poate luptă şi ei pentru a câştiga mai multă încredere. Eu una n-am votat niciodată pentru cineva, ci împotriva cuiva şi cred că-s mulţi ca mine.

    PS1. Foarte bine organizate şi pregătite Antenele ieri.

    PS2. Nu văd legitimitatea unui primar ales de sub 50% dintre votanţi, mai ales în condiţiile în care nici ăia n-au fost mulţi.

  37. Soarta a facut sa ajung sa votez la Bucuresti. Cred ca USL ar trebui sa ii multumeasca Elenei Udrea pentru victoria categorica din capitala – desemnarea jignitoare pentru bucuresteni a dl “P”, alaturi de candidaturile hilare stil Irinel, Jiji sau Iordanescu.
    Sa nu mai vorbim de victoria categorica a cvasinecunoscutului R. Manescu, in sectorul 6, “zona de influenta” a E.U. – zona in care am votat.
    Parerea mea este ca nu USL a scapat capitala de pdl, asa cum a spus aseara Ponta, ci “madam nutzi @ company” a reusit acest lucru.
    Interesanta si cred reala, interventia Oanei Stancu de aseara privind “blatul” de la Brasov – precum si reactia ciudata a lui Ponta la acest subiect – e posibila o viitoare inregimentare a lui Scripcaru in PSD cu tot cu “prieteni”, ceea ce ar explica totul
    In rest, numai de bine ….

  38. Dpmdv, e doliu …….sa traiasca “manasturenii” ,si cei din Cartierul Zorilor cu asta micu’……
    Pacat 🙁

  39. Azi vreau doar sa parafrazez un interlop celebru pe care tu l-ai citat in urma cu ceva vreme:

    Avem cel mai presedinte incult din lumea asta!!!!

  40. concluzii…ale mele:

    1)Vosganian si L.Orban , vocile care erau(poate, mai sunt) cel putin critice inainte de formarea USL, au pierdut in fata pragmatismului politic.
    2)Bravo,laszlo kover, ai facut o treaba buna si mare la Mures!
    3)cum dracu’ se face ca e o paradigma faptul ca in exit-polluri conduce USL la Cluj cu citeva procente bune, vine noaptea,comunicatul pd cu masuratoarea ‘paralela’ a lor si hop, hai cu egalarea , cam la fel ca la prezidentiale…ciudat!
    4)cafeaua lui basescu e nechezol romanesc?
    5)USL sa nu se culce pe o ureche si sa aiba grija, sa fie unitari in declaratii si decizii!
    6)lazaroa s-a transformat in Muc cel Mic ?
    7)cine il va mai alerga pe Gusha?
    8)Andreea Pora vorbea aseara de “inrosirea” Romaniei?si asta mai are tupeul sa vorbeasca, desi inca mai rumega carnatul lui anatol bacoski de la cina cea crestina in fundament?
    9)nimic despre nicusor dan sau presedintele elodiei, tolea etc…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.