Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > România îşi strigă disperarea în stradă

România îşi strigă disperarea în stradă

UPDATE: Înregistrarea emisiunii

Situaţia explozivă din stradă impune, indiscutabil, o nouă amânare a primului interviu promis pentru 2012. Aşa că, dacă tot am revenit la ritmul dement de odinioară (speram să se întâmple cât mai târziu asta), deseară vă propun, de la ora 22, o nouă ediţie specială – cel puţin două ceasuri – dedicată Rebelionului. Au confirmat participarea persoane publice din diverse medii sociale: Marius Manole (actor Teatrul Naţional Bucureşti), Bogdan Naumovici (specialist în comunicare şi publicitate), Radu Mazăre (om politic, primarul Constanţei), Marius Nistor (profesor, lider sindical), Valentin Stan (profesor universitar, analist de politică externă, căruia-i mulţumesc pentru înţelegere şi colaborare). Vom avea, în măsură în care situaţia o va impune, corepondenţe speciale în direct din Cluj Napoca, din Piaţa Universităţii şi de oriunde o va mai impune desfăşurarea evenimentelor.

http://www.youtube.com/watch?v=VLM_aOvnB0M

Comentarii

comentarii

Similar Posts

153 thoughts on “România îşi strigă disperarea în stradă

  1. Victore cred ca se adevereste vorba aia inteleapta……Dumnezeu inainte de-ati lua viata iti bia mintile!!!
    pdl-istii astia cred ca-s ticniti cu totii in frunte cu sefii lor….ce mecla avea radu f alexandru in parlament cand a tinut cuvintarea parca era nebun….astia acu nu mai stiu in al cui cur sa se mai bage

  2. Nu trebuie sa-ti bati joc de acel lt.naiv dar sincer.Nu mi-a placut cum l-ati disecat vineri seara la Vorbe Grele. Nici d-l Stan sa nu-l judece. Normal ca a incalcat reguli, legi, regulamente. Dar spune tu , care stii ce inseamna o schimbare in forta ( nu o numesc revolutie si nici lovitura de stat, in 1989),se poate face asa ceva fara a incalca legi?.Solutia, aceasta este . Numai ca lt. nu a fost explicit , lasand loc la interpretari.
    Este clar ca nu mai avem incredere in nici o culoare politica si-n primul rand in PDL.
    Ca sa fim siguri de corectitudine la alegeri , ne terbuie un garant neutru si acesta este armata. Dar o armata depolitizata , adica fara capii ei actuali si fara comandantii de MU si unele UM, care sunt numiti politic.
    Asta nu a spus acel naiv dar curajos lt.
    El nu a spus nici cum sa preia armata puterea pentru o luna. Deci nu s-a gandit la o lovitura de stat data de armata ci la caderea acestei ciume portocalii pin forta poporului(pasnica sau nu), cu ajutorul securitatii lui Basescu, apoi, poporul sa invite armata depolitizata, la asumarea raspunderii timp de o luna , pentru asigurarea conditiilor necesare alegerilor cinstite si corecte.
    Cam asa cred ca a gandit acest curajos lt.
    Mai departe , nu mai conteaza daca suntem monarhie constitutionala sau republica , deoarece va exista parlament si vor fi si partide mai bune.
    Sincer , am mai multa incredere in rege decat in presedintii nostri.
    Varianta cu regele a fost o parere proprie si nu trebuie sa-l judece nimeni.
    Important este sa scapam de ciuma asta , apoi alege poporul ce trebuie facut mai departe.
    Deci astept sa-ti ceri scuze fata de acest lt.
    iar d-l Stan mai bine s-ar gandi cum sa-l apere, pentru ca aseara a incurcat tintele.
    Sunt convins ca vei fi corect in viitor, asa cum te stiu.
    Eu sunt col.ing. in rez. Am pierdut aproape o treime din pensie la revizuirea recalcularii lui peste (de la 3800 , la 2800 lei).
    Pensia mea a reflectat vechimea ,pregatirea si importanta muncii mele.Eu nu am fost izmenar mafiot( pentru ca mai sunt si of. de intendenta cinstiti).
    Cand te nasteai tu , eu eram in anul 3 in LM Breaza. Apoi am facut sc. mil. sup. de of. transmisiuni de 3 ani si apoi Academia Tehnica de 5,5 ani,la spec. ing. radioelectronica.
    Am intrat pe primul loc si am terminat pe locul doi , ATM.
    Am fost cadru didactic la sc. mil.de of. de rdlc. Brasov,am lucrat in cercetare 10 ani ( Crangul lui Bot), am fost sef sectie comunicatii si informatica
    in Cmdm. Logistic Intrunit.
    Am iesit cu ordonanta la 53 ani, in 2005 ( cu doi ani pana la limita de 55 ani ), din motive politice si de restructurare, avand o vechime totala de 39,5 ani( militara 34 ani si grupe 5,5 ani).Toata viata , am iubit si respectat oamenii , subordonatii , cinstea , competenta , dreptatea. Am urat pilele , relatiile , incompetenta , minciuna , nedreptatea , hotia si tot ce urati si voi si toti cei cinstiti.
    Mi-a placut sa-mi fac meseria de ing. , sa fiu permanent pregatit prof.
    Deci pensia mea , eu nu o consider nesimtita, ci meritata.
    Ti-am spus toate aceste lucruri ca sa judeci corect armata cea loiala poporului.
    Eu sunt membru al SCMD Ploiesti si la urmatoarea intalnire din Piata Victotiei sau TVR, te astept si pe tine.
    Cu stima si respect , Balasoiu C.
    PLOIESTI.
    Astept raspunsul tau.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.