Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Revoluţia Facebook intră-n renovare

Revoluţia Facebook intră-n renovare

Eu înţeleg că domnişoara Svet vrea să facă un bănuţ cinstit pe spinarea fraierilor care s-ar întoarce-n ţară sau ar veni, prin firma de relocare pe care o manageriază (din cladirea lui Locic), mânaţi de înalte idealuri revoluţionare, dar nu chiar toţi avem ciungă-n păr. Fiindcă obisnuim sa ne tundem scurt ca să nu ne-o lipească alţii.

Revoluţia Facebook se inchide temporar pentru renovare; sau, eventual, relocare…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

173 thoughts on “Revoluţia Facebook intră-n renovare

  1. Salutare Ciutacu-le,
    sunt de acord ca mi-a parut ciudata faza cu cv-urile. On the other hand, cum zic vorbitorii da limba engleza 😛 , .. sunt de parere ca trebuie sa dam macar o sansa persoanei care pare ca vrea sa faca ceva :). Ceea ce s-a si intamplat (multumiri lu’ Gadea). Tot ce este dus in extreme poate face muult bine sau muult rau.. prefer sa incerc sa ma pastrez intre ceva limite mai “normale”. Cat despre firma duduii, sincer ma doare in cot, daca va incerca sa faca ceva cu adevarat.

    Tot respectu’ >:D<

    P.S. pe cine o sa inviti? te-ai hotarat? (Ba-dea, Ba-dea, Ba-dea)

  2. Felicitări! Sunteţi un jurnalist adevărat care simte impostorii de la o poştă. Mi-am expus şi eu ideile de _simplu_cetăţean_ pe spaţiul virtual propriu dar nu am ajuns la proporţiile unui manifest. http://alexandru1988.deviantart.com/journal/26968900/

    Ar fi interesant să vă uitaţi şi pe forum la realitatea unde se spune de faptul că există un singur sediu atât pentru Q-Magazin cât şi pentru această firmă. Şi totuşi Q-Magazin face parte din trustul lui SOV 🙂 Încep lucrurile să se lege puţin câte puţin. http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=33858

    Încă o dată, tot respectul meu.

  3. Buna seara.Sunt curios daca va aparea comentariul meu…Am mai scris si pe alte site-uri afiliate “Antena” si nu au aparut…
    Ma rog,tastez si eu degeaba…Cam asta facem toti romanii care gandesc dar nu sunt cumparati…
    O sa incep cu parerea mea despre dl Ciutacu:un tip inteligent,caustic,de laudat in conjunctura potrivita(chestia asta e discutabila de la om la om).Totusi nu pot sa nu remarc anumite “chestii”:e evident ca banul subjuga mintea(si aici ma refer la mana care-ti da de mancare…) si de aceea pot spune, fara regrete, ca dl Ciutacu a devenit o arma letala in mana cuiva care nu prea e clar cat de mult vrea binele nostru, ca natiune…Pacat ca mintea asta luminata nu sta stramb ca sa judece drept tot timpul.Ma scarbeste uneori “fraternitatea” fatisa cu una dintre tabere.Se spune ca un jurnalist bun este unul impartial.Dle Ciutacu, sunteti aproape bun!Patosul asta de cartier(scuze daca va simti-ti ofensat, dar nu scriu aici ca sa jignesc pe nimeni ci doar fac niste constatari) va arunca in groapa comuna a istoriei.Pacat…Puteti face jurnalism de calitate si fara chestiile care dau bine la sentimentele unora mai inversunati sau mai frustrati…Si inca ceva: de cele mai multe ori nu ma reprezentati, si cred ca pe multi nu-i reprezentati, atunci cand exprimati o opinie sau alta, asa ca va rog precizati de fiecare data ca sunt doar opiniile personale, pentru ca din pacate nu o faceti si anumiti oameni pot crede ca asta gandim noi toti romanii.Putem gandi si noi foarte bine dle Ciutacu, si putem si noi vedea ce vedeti!Dar este o vorba veche…cainele care latra nu musca…Asta a fost o opinie a mea personala.Scuze de deranj!
    Buna seara.

  4. Imi cer scuze pentru ca nu am citit toate postarile anterioare (148 la momentul cand scriu)

    Io am citit prima data de tipa asta in Cotidianul, cu vreo saptamana inainte s-o vad la televizor, si nu ascundea nimic despre business-ul ei.

    Ma deruteaza dl. Ciutacu pentru ca foloseste briciul lui Occam cu asa mare usurinta.

    Inteleg ca societatea noastra este bazata pe LIPSA de informatii (de la lipsa de transparenta a statului pana la afacerile pe prietenie), dar as fi avut o pretentie mai mare de la jurnalistul Ciutacu.

    Si chiar daca ar fi ascuns partea de business, mie tot mi-ar fi placut sa aud de la dl. Ciutacu o abordare gen “exista avantaje si dezavantaje – uite ce idee frumoasa, ar putea avea in spate si o afacere, fata imbina utilul cu placutul (sau utilul cu utilul, sau placutul cu placutul)”.

    Tot despre briciul lui Occam, uite inca o varianta, fata (din cate am inteles e mai degraba domnisoara decat doamna) isi poate cauta un destept sa-l ia de barbat, si o fi considerat ca metoda pe care o aplica acum e eficienta.

    Asa ca nu mai fi asa rautacios, da?
    Tu n-ai nici un conflict de interese, cat de mic?
    De cand nu mai esti in business?
    Mai vrei?
    Daca vine Romania noastra peste tine?
    Crezi ca nu mai traiesti pana atunci?
    Da’ daca mai traiesti?

  5. Ah, si am uitat sa zic ceva despre ce am inteles eu ca sugereaza fata:

    Ar trebui sa ne ANGAJAM drept conducatori oameni “valorosi”.
    Pentru ca e mai probabil ca ei sa ne aduca “valoare” tuturor, spre deosebire de cei insuficient de “valorosi”, care aduc “valoare”, dar nu noua, tuturor.

    Oricum, este o idee buna sa INCEPEM.

    Intr-o abordare pragmatica (nu numai a mea, am auzit-o si la Mircea Badea, everybody is entitled to my opinion) treaba propriu-zisa dureaza mult timp, poate generatii.

    Adica mie imi pare ca ideea fetei nu e legata direct de vreun candidat de anul asta.

  6. Domnule Ciutacu, mi se pare prea meschina dezvaluirea asta cu relocarea romanilor ce vor da buluc sa se intoarca in tara la chemarea drei. Svet. Ca o fi ea romantica, utopica sau in solda amicului tau Oprescu, astea sunt deja alte vorbe grele. Dar sa crezi ca ea a crezut ca romanii de afara o vor crede si se vor napusti din sens invers catre frontierele patriei ca sa fie relocati prin firma ei… Hai nene! Las-o jos ca macane! Stii dumneata ce ne-ai facut? Ne-ai intinat cu mocirla cele cateva secunde in care am vrut, ne-am fortat sa credem ce asa ceva ar fi posibil, macar la nivelul declarativ. In tara asta nici sa visezi nu se mai poate, ca te trezesc din vis vajnicii aparatori ai haosului. Pacat!
    Stii ceva domnule Ciutacu? Si eu sunt inginer, tot la stat si ceva mai vechi, pentru a nu zice mai batran. Dar cateodata imi face placere sa fiu si cu ochi inteligenti, dar sa ma pot si exprima despre niste chestii care depasesc nivelul cinic al burtii, sa ma fac ca nu stiu ca aia cu diplome nu au depasit demult ca numar intelectualii (chestia aia cu diplomat = intelectual m-a distrat tare mult cand cu EBA :)), ca Romania poate sa para o tara normala, ca macar cinci minute pe zi Raul este invins de Bine, ca mai exista speranta. Dar vii dumneata si-mi spui ca in mod logic totul este pierdut sau vandut si ma apuca greata. La ce mama dracu’ mai traim? Sa ne vaicarim? Nu e mai bine sa credem, intr-o pauza a logicii, ca se mai poate face ceva? Sau chiar sa incercam sa facem ceva? Sau macar sa visam ca incercam. Amicus Badea, sed magna mihi spes est in illo! Eu ma voi duce totusi sa votez.

  7. Frate, pana mai azi o tratam in sinea mea doar ca pe o pitiopoanca dar ceva nu era in regula..

    too much flower power ce puii mei chiar asa visatori suntem cateodata..

    e suficient sa cititi comentariile de-aici si sa vedeti AXA SVET_IOSIF_QMAGAZINE_SOV_OPRESCU_JUCAN si mai adaugati voi ce conexiuni mai gasiti..

    fata e chiar ok, vorbeste din carti, fraze copiate aiurea, too much.. oricine ar putea face asta..

    “succesuri”..

  8. Buna seara,
    Am citit aproape toate comentariile voastre anterioare. Din pacate nu am avut posibilitatea sa urmaresc ceea ce se intampla in ultima perioada in Romania deoarece, asa cum spune Alexandra in manifestul ei, am plecat din tara. Am primit un mail de la o prietena cu textul care circula pe internet si care contine printre altele si numele meu, am dat cautare si astfel am ajuns aici… Incercand sa inteleg ce se intampla, eu cred ca voi pierdeti din vedere un aspect important si va blocati la detalii neconcludente.
    Eu sunt unul din acei multi romani plecati din tara, lucrez ca si Project Manager Leader pentru o multinationala din China, una din primele 5 in domeniu. Nu o sa va prezint CV-ul meu, pentru ca foarte probabil o parte din voi veti avea multe de comentat si de criticat. Nici nu o sa va spun cate limbi vorbesc, cu cine lucrez sau cum traiesc, pentru ca nu intentionez sa candidez si nici nu am in plan sa ma intorc in tara in curand, decat pentru a-mi vizita familia si putinii prieteni pe care ii am. Asa ca nu va obositi sa ma tastati in motoare de cautare si sa ma demontati. Desigur multi au inteles ceea ce fac firmele de relocare si pot sa va spun ca si grupul pentru care lucrez eu in China a apelat la serviciile unei asemenea companii pentru a ma ajuta sa ma stabilesc aici pe perioada contractului meu, dar va asigur ca atunci cand ma voi intoarce acasa-fie definitiv sau temporar- nu voi aplela la serviciile unei firme de relocare, eventual de deblocare a usii in cazul in care-mi pierd cheile la casa…
    Nu stiu ce se ascunde in spatele manifestului si nu cunosc criteriile prin care au fost alesi cei enumerati in text, dar cred s-a incercat doar o exemplificare a unor oameni pe care ea ii considera de valoare. Asta nu inseamna ca trebuie sa incepeti sa analizati si sa incercati sa gasiti interese ascunse. Nu incerc sa ii iau apararea pentru ca nu am chiar nici un interes si repet: nu intentionez sa ma intorc in tara decat in vizita, nici macar in vacanta. Mi-as dori sa-mi fie dor de tara, nu doar de cei dragi. Si cand am citit comentariile voastre aici, mi-am dat inca odata seama ca o sa mai dureze ceva pana imi voi dori sa ma intorc.
    Va doresc succes si va multumesc ca m-ati citit!
    All my best from China!

  9. Eu chiar m-am mirat ca un om hirsit ca Stanescu ii cinta in struna fetei aleia cu fata de ciine.
    “Si deodata, spoof!” S-a spart balounul de sapun. Sa inteleg ca nu mai are Locic bani de Bentley si le-a scos pe fete la produs? 😀

  10. Uite cu ce se ocupa unii:
    “Post #1
    Alexandra Svet wrote
    Cum ar trebui sa arate o televiziune a noastra – in care sa fie identificate si promovate valorile? In care sa ne reamintim care ne sunt reperele, modelele, visele?
    Ce nu ar trebui sa lipseasca?
    Multumesc din suflet pentru feedback!
    Post #8
    Peter Damoc wroteabout
    Ce nu ar trebui sa lipseasca? Reclamele la detergeti!
    Primul pas pe care toata lumea il recomanda pentru o viata mai constienta este RENUNTAREA LA TELEVIZOR!
    E metoda principala de indobitocire. E ca o masina de spalat ce-ti trece creierul prin mai multe programe pentru o curatire optima.”

    si uite cu ce se ocupa altii:

    http://remuscernea.ro/de-ce-candidez/

    “Pentru că „profeţia” publicată acum 2 ani în cartea „Manifest împotriva becalizării României” (Ed. Tritonic, 2007) cum că „îmi va crăpa obrazul de ruşine când voi auzi discursurile lui Vadim şi Becali în Parlamentul European” s-a împlinit.
    Şi pentru că nu mai suport să aud în jurul meu ideea că în această ţară nu se mai poate face nimic “

  11. Idiotenii mai mari decat la fata asta in emisiunea respectiva, am auzit numai pe la Vanghelie si Constantinescu cu ai lui 50.000 de specialisti cu care venea la putere. Doamne..

  12. Gabriel Iosif (fost director ALPAB) cel care acum sta in drepta lu’ Svet, a incredintat diverse contracte dubioase firmelor BURS TEAM SRL, ECO STRADE SRL, ELTUR COM SRL, HOLDING EXPO SRL, ECO HORTIROM SRL. Toate acestea au la bază un numitor comun: Adrian Cobzacu, care are acţiuni la acestea sau le deţine prin interpuşi (resp. sotia Stefania Cucu) . Cobzacu este un apropiat al fiului lui Sorin Oprescu, Mircea Oprescu, dar şi al lui George Iorgovan, consilierul pe probleme juridice al primarului Capitalei, Sorin Oprescu. sursa: Dana Iliescu – Curentul (15-06-2009). Daca se googluieste mai atent descoperim ca domnisorica asta in 2003 a sponsorizat P.U.R. (Felix) cu 7,5 mil lei vechi care pe atunci (cand avea doar 24 ani) insemnau cam 2 salarii medii !!. Acum Svet – “angajata” de serviciu (i) – are firma postata in Bucuresti la aceeasi adresa postala cu redactia Florianei Jucan, Floriana care a obtinut un part time la Antena aceluiasi Felix (sic!). Cam multe coincidente pentru o manipulare atat de mica si vizibila. Ma intreb doar cum de a fost atat de cuminte Mircea Badea in emisiunea lui Gadea ?

  13. si o alta “coincidenta”. Firma domnisoarei Svet – are sediul social in jud. Prahova, oras ….(suspans) ….SINAIA – bingo! este locul unde la cota 1400, in hotelul Alpin, isi avea fieful raposatul Gigi Kent aka Vasile Gheorghe, un prieten deosebit al Florianei Jucan

  14. Citind comentariile din revolta pentru neputinta noastra incerc sa postez un gind pentru cel mai
    hulit dintre paminteni
    Am fost putin plecat din tara
    Si n-am votat ultima oara
    Acuma c-am venit sa stii
    Ca PREZIDENT nu vei mai fi

    Pentru stiinta dumitale….
    Acestea nu sunt vorbe goale
    Cei multi te-or ridica…in beci
    Prin parlament sa nu mai treci.

    De Udrea daca ti-o fi dor
    So vezi doar la televizor
    Iar cind vei fi la¨´nviorare
    Sa stii ca ROMANIA-i mare

    Si-ar trebui sa multumesti
    Ca nu te pun so ocolesti
    Acolo ,,bine sa traiesi¨
    Finca poporul fara tine
    Fii sigur co va duce bine.

    Aceste rinduri valoreaza doar prin faptul ca la fel ca mine au inceput sa simta si altii

  15. Victor, unu>>>>>>> fetele marinarului sunt trei plus Avramescu! doi>>>>>>>>>>> varsta de pensionare in tarile alea cu salarii mari(stii tu) e din cauza natalitatii scazute si imbatrinirea populatiei.Nu au tineri. Ma mir ca nu a percutat nimeni si sa zica adevarul despre lipsa fortei de munca tinara in acele tari. Nu e cazul la noi. Zii-le!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.