Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Republica monarhistă a studioului meu

Republica monarhistă a studioului meu

Nu mă prea împac eu, republicanul de la Sinaia, cu terminologia caselor regale, cu principi şi alteţe, dar dialogul de ieri, de la “Vorbe grele”, cu Radu Duda, a fost reconfortant. Nu cred că poate conta decisiv, cel puţin la alegerile de anul ăsta, în economia jocului electoral, dar e decent, educat, are discurs articulat şi cred că va atrage la vot destui oameni cu bun simţ acriţi de toată manelăria asta politică.

P.S. Dacă m-am obişnuit să spun lui Traian Băsescu domnule preşedinte, cred că mă pot adapta astfel încât să mă adresez şi lui Radu Duda cu Alteţa Voastră Regală

Comentarii

comentarii

Similar Posts

152 thoughts on “Republica monarhistă a studioului meu

  1. Statul a ajuns un fel de stapan de sclavi fara a avea macar putin bun-simt. Se stie foarte bine ca daca cetatenilor unui stat le merge bine va merge bine si statului in sine.

    daca statul ii da drakului cetateniii sai prin genul asta de decizii o sa se duca la draku si statul si sincer pe mine ma bucura.

    sper din tot sufletul ca actualul guvern sa duca economia cu oistea in gard. pentru ca actualul guvern da dovada de o lipsa totala de competenta si responsabilitate.

    nici un cuvant de tipul cretin, idiot, imbecil, analfabet, prost, dobitoc si,… (am mentionat cretin?) altele nu este suficient pentru a descrie jalnicia actualului guver care incearca practic sa inrobeasca cetateanul cu decizii care de care mai tampite si lipsite de sens logic macro-economic.

    sunt solutii de alta natura, mai soft si care au impact mai mare dar ei sunt prea plini de propria personalitate mandra sa mai asculte si alte opinii si baga mana si mai adanc in buzunarul deja gol al cetateanului roman.

    nu vorbesc despre cei care fraudeaza statul, nici despre hoti, ci despre oamenii de rand. hotii si cei care fraudeaza statul sunt de obicei prieteni protejati ai acestuia si sunt in cardasie, folosind toate instrumentele de opresiune ale statului.

    impozitul forfetar reprezinta picatura care a umplut paharul. de astazi inainte eu ma declar in razboi impotriva statului si voi face tot posibilul pentru a-l sabota, la nivelul meu mic si neinsemnat pe care il poate avea un cetatean simplu, fara loc de munca, cu o firma ale carei afaceri nu merg si care nu are alt venit…

  2. reluare…Domnule Ciutacu,
    Ori eşti un om foarte deştept,ori un nebun care se crede înţeleptul acestei naţii pierdută în negura istoriei…dai o reprezentaţie pur vulgară şi lipsită de sens vrând să te ridici desupra semenilor,şă-ţi pui pe cap coroana aurită şi să ţi în mână sceptrul deplinei puteri,dar te cufunzi în jilţul propriilor iluzii.Singurul drum ce- ţi
    oferă lumea pe tavă,ochii închişi,gura ferecată şi…încotro te duce valul.Pare râsul mai divin decât plânsul?Pare fericitul mai aproape de paradis decât suferindul?Pesemne că da,atâta vreme cât nefericiţii nu înţeleg în ce scop şi in ce sens merg discursurile dvs.atât de interminabile…fără logică.Vă felicit şi vă doresc tot binele din lume,pentru că la urma urmei fiecare cu destinul lui.Şi dacă vă puteţi coborî la nivelul unui muritor de rând,am şi eu câteva întrebări:-Definiţia etimologică a României..
    -Ce este DIGNITATEA?
    -Reperul istoric a trei istorii,culturi,traditii care a născut Unirea!!!
    -Câte natii,popoare şi etnii sunt pe teritoriul statului român?
    -Ce este patria,ţara,naţiunea,poporul?
    -În viziunea prezentului,poporul român ca întreg mai există?
    Restul este vorbărie goală…
    Astept răspunsul…dar nu în mileniul IV…!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.