Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Reforma morală de şpagă şi babardeală

Reforma morală de şpagă şi babardeală

Băsescu a anunţat public că, dacă se ajunge la majorări de taxe, trebuie să plece toţi acasă. Blaga a spus şi el, apăsat, că marea guvernare a dreptei portocalii se va încheia la creşterea fiscalităţii. Până şi clarvăzătoarea prezicătoare Udrea era gata, acum o săptămână, ca, în faţa alternativei, să-şi ridice preţiosul dos de pe scaun. Dar ei nu pleacă din scaune. Sindromul celor 5 minute loveşte năprasnic.

Vorba lui Garcea, există o explicaţie. Întotdeauna există. De data asta aflăm că n-are cine să se lupte cu criza şi să continue reforma statului. Adică, pe româneşte, să cucerească şi ultimele bastioane. Curtea Constituţională au rezolvat-o deja (nu puneţi botu’ la vrăjeala cu respinderea amputării pensiilor), mai au de cotropit Radioul şi Televiziunea Română. Cât era percepută drept a liberalilor, Maria Ţoghină era dăunătoare. După ce i-a deschis porţile Jucătorului, a devenit frecventabilă. Deci rămâne. Numai că e dublată cu Adelina Rădulescu, portocalie până-n măduvă, care dădea lecţii de deontologie la plecarea de la NewsIn. Îi puţea la Vântu, i se părea că nu poate să strige-n gura mare “Trăiască Dictatorul!”. Acum are loc să se desfăşoare-n voie. Suveranii trebuie să afle.

“Depolitizarea” e şi mai acerbă la TVR. Refuzaţi de mai toată lumea spălată, pedeliştii au găsit-o taman pe Ada Meseşan. Care, sigur, se isteriza în scandalul stenogramelor lui Năstase din convingeri; care au dus-o, după obligatoria haltă la Vântu, taman şefă a biroului de presă oranj din Modrogan. Unde tăia şi spânzura deontologic. Şi de unde a reuşit să promoveze discreţionar pe tv personaje ca Hoară, Spânu, Vişan sau Urban. Unii mustăceau de ce, dar, odată cu propunerea ei oficială ca membru al CA, s-a spart şi omerta: pe interes. I-au pus şi-o supleantă, propria subordonată. Fată de viitor. Trecut şi prezent n-are; decât pe hi5 şi facebook (de ieri, un pic restricţionate). Şef va fi, zic, Lăzescu. La fel de apolitic ca şi Sassu, fie vorba între noi, dar măcar spălat şi cu experienţă de management în media. Unde, dacă tot veni vorba, a fost mâna dreaptă a lui Vântu în Moldova.

UPDATE: Văd că Ada se afundă. Dacă a luat bani ca privat ca să-i trimită pe unii de la partid, în calitate de reprezentanţi, la televiziuni. Asta se cheamă, cum ar spune viitorul preşedinte domnu’ Dan de la OTV, un pic de trafic de inluenţă.

P.S. Nominalizările PSD şi PNL sunt la fel de penibile, dar măcar ăştia au avut olecuţă bun simţ să nu strige că vor depolitizare. Au rezolvat nişte politruci, vechi obligaţii de partid, perfect nefolositoare, dacă mă-ntrebaţi pe mine. Cât despre postul dat lui Nicolicea, să aibă şi nevastă-sa o aparenţă de ziarist serios după ce s-a săturat de scris poşete şi pantofi prin tablode, mă-ncearcă o mare vomă. Şi nu din cauza femeii, cu nimic sub Meseşan, ci a lu’ omu-său…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

56 thoughts on “Reforma morală de şpagă şi babardeală

  1. Din partea mea poa’ si sa-l puna pe dom’ Prigoana sa prezinte jurnalul de seara. Ma uit in portofel, nu in guritza lor.

  2. Ar fi interesant daca masurile pe care le iau guvernantii nostri cu atata zel nu se vor intoarce impotriva lor sub un efect de bumerang. Sa spunem ca oamenii nu se vor revolta. Dar, in orice caz, va scadea consumul, iar sumele colectate de stat prin TVA vor scadea si ele. In plus, va spori evaziunea fiscala, tot mai greu de combatut, cu efecte destul de grave si greu de prevazut asupra bugetului.

  3. Oamenii astia ne baga in groapa toti profesorii sau medicii. Nu am cunoscut o mizerie mai mare impotriva acestor doua categorii sociale da cand ma stiu.

  4. buna

    mi a placut mult emisiunea de aseara mai ales dl.Emil Hossu, un om calculat si echilibrat cu mult buns simt de altfel ca si sotia dansului, a tinut sa ne spuna de bieti tamplari ce salariu au si cat muncesc, bravo lui cat despre astia ce sa mai zicem, aseara l am vazut pe Elan la rai da buni destept tipul ne a zis-o franc, nu ca nu am fi stiut peste 5 ani trece criza la noi si de la toamna ne ia dracu, scuze dar asta e deja barbata miu e buge4tar avem imprumuturi la greu copil la facultate, pe care apropo nu l a sponsorizat nici patriciu nici voiculescu pt plecarea la scoala in spania sa ca fac poarintii alt imprumut, dar bine ca a pus o pe fatuca aia de 24 ani la tvr, alta pila alta pupila a cuiva, are cont pe hi5, facebook e tare doar se poarta astea acum.Cat despre dvs. am inteles ca plecati in concediu, ferice de dvs. si familie bucurati-va cat puteti si incarcativa bateriile pentru ce v a urma, am inteles ca va afecteaza la taiere si pe dvs.O zi buna in continuare, dana

  5. Convingerea mea este ca acum traim ultimele clipe ale tarisoarei. Nu o mai ducem mult. Si chiar si in aceste conditii vad ca Nutzisor si cu El Sailor inaugureaza la Shanghai ceva legat de brandul turismului romanesc. Noi ne afundam in rahat si ei o freaca cu brandul de tara. Si sunt fara numar cei care pun botul si zic ca Udrea face treaba grea la ministerul lui peste. Prostilor, trezirea ca trenul a plecat de mult din gara!!! Bucurati-va cat mai puteti urmari la TV alte stiri decat cu Marinarul ca pune el japca pe noi! Cat despre toate numirile astea…mi-e scarba…si asa controleaza tot…si nu de ieri de azi…E mai usor sa pupi in fund decat sa vezi adevarul. Toate bune!!!

  6. O mică greșeală. Ați scris “Trăiască Dictorul”. Cred că vroiați să scrieți dictatorul, în nimicnicia dvs. de subminant al autorității instituțiilor statului.

  7. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Fiecare zi e o zi surpriza-neplacuta-pentru noi;ne miram si chiar ne crucim de ceea ce ni se intampla…Avem doar trecut-prezent chiar ,si viitor sigur nu mai avem…Cu ajutorul a ceea ce ne spuneti,ne dam seama de ceea ce colcaie in spatele nostru;biata noastra TVR…

    Va doresc,cu acelasi respect,numai bine,
    IoanaP

  8. TVR e la fel de depolitizata cum este si CCR: patru de la PD_L, patru de la opozitie si unul de la UDMR( ca-n Caragiale).
    Este falsa informatia ca, din cauza CCR s-au marit taxele.Dupa explicatia lor( “exista o explicatie” )vina o poarta toata lumea, mai putin domniile lor.
    Si cum sa n-o duci bine cand ai toate institutiile importante sub control. Urmeaza Senatul, probabil.
    Iar stategia e simpla , la nivelul camatarilor din sectorul 5 : Cum folosesti banul public pentru nevoi personale si cum sa acoperi gaurile din buget cu ciordeala din salarii si marirea impozitelor bun platnicilor.
    Pentru ca, in loc sa mareasca sanctiunile pentru evaziune fiscala( asa, ca in USA de ex.)maresc sarcina celor care oricum platesc, pentru ca lucreaza legal.
    D-na Udrea se “lanseaza” in China?
    Eu tot astept sa locuiesc intr-un Bucuresti balneoclimateric.

  9. Si inca ceva:
    D-nului Vladescu i se acorda prea mult “timp de antena” pentru a spune minciuni. Un reprezentant al guvernului care recunoaste ca a mintit, ar trebui sa-si dea demisia de onoare intr-un stat UE. Oricum nu mai are credibilitate in ceea ce spune, maine poate retracta ce a spus azi.
    In schimb,o conferinta de presa a PNL-ului, in care se sesiza ceva foarte grav si anume ca d-na Udrea, via Ministerul dezvoltarii, controleaza bugetele primariilor in teritoriu( acapararea puterii locale), a fost dufuzata in cateva minute.
    In aceasta situatie nu mai este vina PD-L.

  10. poate ne explica tanti asta cum naiba pronumele personal “eu” sau verbul “a fi” modul indicativ prezent, persoana a treia singular, adica “este” se pronunta asa cum se scrie! limba romana comporta, in majoritatea cazurilor, ortografia fonetica. numai ca exista si exceptii, ca atare, pronuntarea corecta este urmatoarea: “ieu” in cazul lui “eu” si “ieste” in cazul lui “este”.
    pentru a va convinge de topismul acesteia nu trebuie decit sa vizualizati filmuletul

  11. nu-mi vine sa cred ce articol a scris Andreea Pora in 22 ,nu ma asteptam…

  12. si altceva, ada mesesan e un izvor de “distorsionari” gramaticale: “Eu nu mă vând pe gratis.”
    “pe gratis”, cu prepozitie?

  13. AI AVUT IMPRESIA CA ASTI SE VOR TINE DE CUVINT, INSEAMNA CA ESI NU VISATOR.VICTORE AM IN FAMILIE UN PORTOCALIU PENTRU CARE AS FI BAGAT MINA-N FOC MI-AS FI SACRIFICAT NULTE, DAR CIND SA VAZUT IN PARTIDUL CARE IL REPREZINTA CEL MAI BINE SI-A ARATAT ADEVARETA FATA SI VALOARE, SI NU OSPUN NUMAI EU O SPUN MAJORITATEA CELOR CUNOSCUTI.
    ACESTI NEFERICITI NETOTI AU IMPRESIA CA VOR FI VESNICI DAR SE INSALA AMARNIC SI CRUDA LE VA FI SOARTA

  14. Ca tot veni vorba de stiri,adevarate reale si “contextualizate”(frumos zis!) ca s-o citez pe stimata deontoloaga demisionara bla,bla,bla,am si eu ceva de zis.Pai nu am vaz’t nici un cuvintel despre actiunile de combatere a evaziunii fiscale,coruptiunii samd actiuni care iata au lasat Bucurestiul fara flori(o sa para ele)si mai ales nimic despre ultima isprava de vitejie a urmatoarelor : DIICOT,DNA,SRI,SIE,SPP,Jandarmerie,Marina si Aviatie,actiune prin care niste periculosi mafioti mermeleau examenele de bac.Figurile patibulare de nemernici au aparut astazi la tv ceea ce a provocat boborului o adevarata swatisfactie moral.Daca nu as fi aflat din presa (via In gura presei) ca SRI sau SIE pregatesc agentii MI6,as crede ca la actiune au participat si organele informative specializate ale aliatilor NATO.Totusi este imbucurator ca iata,ceva se misca si sucursala de la Vadu’Turcului a Cupolei a fost dematelata prin retinerea a catorva zeci de liceeni care desigur erau periculosi altminteri nu erau ei retinuti la locul faptei asa,de florile marului…Tot prin Moldova se pare ca autoritatile statului Romanesc sunt cele mai active si vigilente,dovada si prinderea evazionistilor din Bacau,evazionisti care de la varste fragede si-au facut mendrele in frumoasa noastra tara.Traiasca Realesu’.Traisca lupta antiterorista.Jos presa vanduta si izvor de amenintare a sigurantei nationale.Intre timp 18 romani au murit de furia apelor,Dumnezeu sa-i odihneasca in pace,dar Realesu’&comp sunt invizibili.Vreau un raspuns cinstit la o intrebare.Mai crede cineva ca Romania este un stat?

  15. Claudiu Branzan, unul dintre cei propusi de PSD in CA al TVR este nimeni altul decat fostul prefect al Galatiului. Mi-l aduc aminte, parca era ieri, pedaland in biroul actualului deputat de Galati, fost sef ADP Galati, Florin Paslaru, pe o bicicleta medicinala. Si unul si celalalt sunt in slujba lui Dan Nica, nimeni altul decat unul dintre vatafii moderni ai orasului de la Dunare…
    Fara rautate, dar un cetatea care, in fata Comisiei de validare, violeaza anal acuzativul…vezi remarca lui Mircea Diaconu… nu prea are ce cauta intr-o asemenea functie. Fara nici un pic de jena, Nica are inca acces la butoane, iar Ponta si bodygardul sau (Radu Moldovan)par ca au cu totul alte preocupari decat supervizarea puzzle-ul de interese la care inca lucreaza cu spor mustaciosul…si, cunoscatorii stiu ce spun, sunt momente cand “guzganul rozaliu” este un copil in panataloni scurti pe langa “misteriosul” Nica!

  16. Welcome back !Au fost ceva probleme cu blogul?Ca nu am reusit sa te citesc vreo doua zile.In fine…Poate ca nu are legatura cu subiectul,dar poate te-ar interesa un documentar despre ce s-a intimplat in Argentina anilor 90:Memoria del Saqueo:Genocid social in Argentina anilor 90.S-ar putea sa te intereseze.In rest,toate bune.

  17. OAMENI FARA CARACTER !… NISTE GUNOAIE AJUNSE IN FRUNTEA TARII !…
    NU AU CUVANT , NU AU DEMNITATE , NU AU CINSTE , NU AU NIMIC !!!…
    SLEAHTA LOR SI ATAT !!!!!!!

  18. @sergiu: am schimbat, cu peripetii, hostul. da, ma intereseaza Argentina

  19. Nu ti se pare ca Boldea si cu seful DJSP Galati seamana ca doua picaturi de urina ? Asta pentru ca sunt frati ! Nu s-a gasit in tot Galatiul decat un doftor de tara pentru functia asta .

  20. Si asta a jurat sa apere ‘cuceririli” si acum e mare comunist si mare antisecurist.
    Ne insulta si ne scuipa de acolo de sus pe noi astia care chiar am avut niscai probleme neplacut inainte de 89′.
    Zine magaru’ dracului ca suntem….comunisti.

  21. Doua zile nu am putut sa va deschid blogul.
    Nu ma uit la TVR 1 si deci chiar nu ma intereseaza cine il conduce.
    Urmaresc doar Antena 3 si Antena 2.
    Basescu a cucerit aproape toata puterea in Romania.
    Ii mai lipseste doar MAJORITATEA PARLAMENTARA NECESARA CA SA ISI VOTEZE CONSTITUTIA LUI.
    Moldova este sub ape si guvernantilor nu le pasa.
    Vietile lor nu sunt in pericol.
    Agoniseala lor de o viata este bine protejata.
    Vilele lor nu sunt afectate.
    De ce ministrul Dezvoltarii Elena Udrea construieste SALI DE SPORT SI PATINOARE in loc sa construiasca baraje si diguri imporiva apelor?

  22. D-le Ciutacu,
    mie imi place foarte mult de dl. BURTEA din CA-ul televiziunii.E cel mai nepolitic(os)!E……….O,ho,ho….bun-rau !

  23. N-o ghine-ai venit, amu lasa portocalii, zai si tu ceva de Badea, A3, nebuneala de acolo, ca de portocalii… stim sigur c-o sa crapam incet si sigur.

  24. saitul se acceseaza cu peripetii…
    si nu cu orice browser…

    Daca vi s-ar propune sa luati pe mana TVR, ce ati raspunde? Chiar am intrebat cu o curiozitate sincera. Mi-ar pica bine chiar un raspuns mai pe larg, cu argumente.

  25. @ VirtualKid: nu mi se va propune niciodata. nu cred ca m-as baga. palaria e mare daca vrei sa faci meserie, nu politica. iar politica golanilor astia n-o voi face!

  26. Din fericire 99% din telespectatori nu se uita la TVR. Nu-l vedem dar îl platim, asta e “povestea de famile”.Procentul ramas reprezinta lumea de la sate – ca astia nu prea au cablu, saracii. Nu cred ca mai au timp când se intorc cu sapa-n spinare sa mai vada ceva la televizor.Daca totusi vad, nu stiu cam ce înteleg, ca n-or fi toti Morometi. Poate tocmai asta e pericolul, ca s-ar putea sa-i creada.

  27. Nu stiu de ce , ma duc cu gândul la Glossa :
    ” Tu ramâi la toate rece
    De te-ndeamna, de te cheama:
    Ce e val , ca valul trece
    Nu spera si nu ai teama;
    Te întreaba si socoate
    Ce e rau si ce e bine ”

    Nu cumva suntem prea mici pentru un razboi atât de mare ?! Eu nu zic sa ne blazam, dar cred ca are dreptate Poetul Nepereche !

  28. azi se intampla un atentat la siguranta sanatatii (mentale) a poporului nostru.si , ma refer la taierile cu 25%…niste imbecili.toti…

  29. Din momentul în care în parlament a reusit cumpărarea bucată cu bucată a celor care probabil asteptau de mult ocazia să treacă în barca puterii,pentrucă,nu-i asa?este mai bine la masă decât pe margine,din acel moment a fost clar că tot ce este de adjudecat în tara asta,dela demnităti până la bruma de bogătie care nu a fost împărtită încă,va intra în mâinile haitei nesătule si cinice care se află acum la vârf.Este foarte greu de iesit din această situatie si probabil numai întoarcerea sub orice formă la poporul vlăguit ar putea schimba lucrurile.

  30. Este practic imposibil sa introduci TVA de 24% in doua zile . Abia in aceasta dimineata am primit pe mail informarea de la juridic , cu precizarea ca trebuie duse TOATE casele de marcat la setarea noii valori a TVA . Eu cred ca joi vor fi inchise toate magazinele si va fi o nebunie la firmele care vand si service-aza case de marcat . Nu mai spun ca si softurile de facturare trebuie refacute . Asta e o nebunie .
    Tot nu l-am vazut pe Basescu la inundatii . De ce nu merge ? Au murit 13 oameni in nord-est . Cunosc toata zona , toate satele de acolo prin natura muncii . Nu-mi vine sa cred ce e pe acolo . Dupa ce zilele trecute a fost dezastru pe valea Sucevei , acum e pe Siret . Plus 163 litri / mp de ploi in 12 ore (!!!) la Dorohoi . Unde-i Basescu ; unde-i Flutur ?
    Cat priveste consiliile din RTVR , sincer ne afecteaza din ce in ce mai putin (din fericire) . Nu m-am mai uitat la TVR de 2 ani , de la JO . Acum ma uit la CM si iar nu ma mai uit 2 ani . Asa ca …

  31. Zilnic avem câte un show.

    Iar o intrat amu scaraoţchi între ei, de parcă ar fi lipsit vreodată, astfel că o fi fost vremelnic să mai taie ceva suflete amorţite din alte straturi ale naţiunii (fiindcă de sus o tăiat destul) şi iată că la revenire copilaşii săi ăştia smintiţi din fireşa perfidie iar or pornit mai cu pofte spre cearta împărţirii vanităţilor… cred că până şi scaraoţchi îi uimit de zelul lor la a duce în robie naţiunea română spre a i oferi mai apoi soluţii „mesianice” de libertate încipată (aşa ca pe vite) de ieşirea din criză…
    (ceea ce evident că UE face de foarte multă vreme, în altă ordine europeană de idei sodomice şi gomorice, aşteptăm cu interes să vedem când vor legaliza cu tupeu şi în ţărişoara noastră dragă căsătoriile între gay şi să vedem dacă reacţia bisericii naţionale a fi precum aceea privitoare la paşapoartele biometrice –adică spre placul lui frunzăverde ocultul, care îl anunţa pe naltul patriarh nainte de a fi ales)

    este ciudat cum minciuna a ajunsă să fie politică de stat antinaţională aşa în trepte şi mai ales întreţinută de tot felul de decizii una mai cu bir decât alta şi sub neprielnica vreme de afară (unde să fim serioşi doar la munte mai aflăm aer curat după o ploaie firească) întocmai ca naţiunea să nu aibe vreme de reacţie ci doar de vociferări latente din deruta birului şi robiei ivite (dacă nainte vreme lui 89 le şopteam acum doar le vociferăm latent şi ineficient) asta pe lângă faptul că biserica naţională se manifestă la fel de lax şi în orbire precum la problema paşapoartelor biometrice iar şefii de sindicat se scaldă n opulenţă, societatea civilă duce discuţii îndelungi şi lasă previziuni sumbre de nerezolvat pentru o opoziţie care pune moţiuni cu totul şi cu totul facile.

    Opoziţia se manifestă de parcă ar fi uitat de naţiune (pe lângă faptul că actualilor nu le pasă de opinia referendală a naţiunii (de aceea democraţia este doar o himeră) de multă vreme – dar au ca unică opţiune de schimbare a portocaliilor doar traseismul sau trădarea, (iar dacă prin imoral şi nu pe măsura dreptei judecăţi a naţiunii te bazezi să schimbi tirania atunci cine face diferenţa, dacă aceasta există, între bine şi rău?) adică discrepanţa prin lipsa dialogului politicieni – popor este mai clară decât oricând, semn că în „clasa politică” s au permanentizat relaţiile trinităţii negative prezente ca reciprocitatea şantajului bazat pe afaceri împreună or intermediate, rocada ca măsură de acces etern (cred ei că vor rămâne mereu fie pin ei înşişi fie prin ceea ce lasă ca metehnită moştenire) la putere şi inversarea valorilor sub girul intereselor europene venite din nefirescul globalizării or teoretizate insidios prin prisma ecumenismului…

    cât despre faptul că presara asta îşi adună bani de pe unde apucă, indiferent de statutul celor care îi dau (chiar şi colegii de pedelitate sectară), se vede treaba că adună pentru vremuri grele fătuca şi este după câte se vede şi serioasă în ceea ce miroasă a trafic de influienţă…

    dar, oricum afară ploaia îşi face de cap mai ceva decât „clasa politică” adică cei 322 (interesant număr, restul de potrocalii oricum au ca latură ocultă pe frunzăverde care apare doar la votarea patriarhilor) de cartelişti la vot şi la nesimţirea antinaţională împreună mereu… faptul că udrea minţea cu neruşinare că dacă tva creşte lasă şampania şi fuge, nu mă mai miră, nu mă miră nici fătuca HI5 tocmai fiindcă are un viu şi putrefact exemplu udrist de comportament deviant…

    iată cum urâciunea pustiiri este săvârşită ca ceva natural şi normal…

    aşteptăm în continuare să vedem până unde vor acţiona păpuşarii din umbră…

  32. @Petru Avram
    Esti cumva urmasul lui Pruteanu – ca de Zoe Dumitrescu Busulenga nu te intreb pentru ca nu
    cred ca ai auzit?!
    Lasa mai bloghistu lu peste prajit, omul în pace
    te-ai gasit tu sa-l rectifici pe Ciutacu-chiar daca a gresit o litera – întreaba-te mai bine in creerii capului, câte clase îti da tie omul asta ! Bine va face Badea ca va da eject la toti neavenitii, Ciutacu e prea fin pentru d’astia ca voi.

  33. Victore, apropo de raspunsul pentru VirtualKid…Tu crezi ca trebuie neaparat ca TVR sa faca politica ( indiferent a cui)? Adica nu poate fi manageruit ca un post TV ( bine nu comercial, ca are alt statut, ma refer la echidistanta)

  34. Am auzit de la un prieten din TVR, nu stiu daca e real, ca TVR cumpara filmele mai scump decat HBO… Dar de meciul lui Bute n-au avut bani nefericitii… Dumnezeu stie pe ce se duc banii de pe abonament… Chiar nu putem sa-i trimitem pe unde au iesit cu tot cu TVR-ul si cu abonamentul lor?

  35. Domnule Ciutacu, am sa insist.

    Intrebarea mea se referea la o situatie (adevarat, utopica).

    As vrea sa stiu ce ar gandi Victor Ciutacu despre o astfel de provocare, mai ales dupa ce am vazut “promo”-ul la Antena 2″, cel in care este evident ca sunteti parasutat intr-un loc pe care nu il intelegeti. Parca ati vrea sa le stricati reclama cu tot dinadinsul…. La putini oameni de televiziune mai vad genul acesta de aversiune pentru situatiile nefiresti in care ii pune “marketerul”.
    Eu cred ca la TVR se mai poate face ceva, inca, tocmai pentru ca se duce la vale implacabil. Cu fiecare zi, nici puterea nu mai este la fel de interesata. Poate doar de achizitiile ei, dar aia este alta poveste!

  36. In sfarsit am curent electric.E aiurea sa fii in centrul evenimentelor si sa nu ai contact cu cei din exterior.Speranta libertatii media va ramane probabil in televiziunile “mogulilor”.Eu azi noapte ,la lumina lumanarii ,faceam pachete cu mancare pentru niste sinistrati din Cobala.Fratele meu ma informa,a plecat sa afle ce se intampla in oras,a vrut sa ajute si el,numai ca a fost cam riscant.Au murit oameni pentru ca nu s-a stiut sau ,daca s-a stiut ,nu s-a aflat la timp.Prieteni de-ai fratelui meu au vazut moartea cu ochii si au fost salvati in ultimul moment de rude.Cica sunt 8 morti.Oamenii s-au trezit cu apa pe neasteptate in curte si in casa.Venirea lui Boc ma lasa indiferenta.E cam tarzie.Probabil un pic de reclama nu strica.

  37. sa ne mai descretim fruntile si sa mai radem, in ciuda faptului ca suntem condusi de niste incompententi.
    intrebare: oare pt. conducerea nei tari e nevoie de permis de conducere ?
    urmatorul anunt din mica publicitate m-a lamurit in privinta asta.

    Mica Publicitate
    – vand tara avariata, 22 milioane locuitori, pe butuci, km reali 238.391, ultimul proprietar ? nu se stie cine va fi!
    stare tehnica – are probleme cu alimentarea, o mica defectiune la mecanismul de directie, ca nu tine linia dreapta, si merge cam infranata. Cutia de viteze e blocata in marsarier. Este inmatriculata in Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o luna.
    istoric – este fabricata acum 2000 de ani, sub licenta romana. A fost avariata in repetate randuri. Prima data a fost condusa de niste ciobani, dar au mai calarit-o si altii. A fost reparata numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioada a fost condusa bine de niste nemti, Carol I si Ferdinand, dar apoi a incaput iarasi pe mana unor idioti care au bagat-o prin toate gropile. Exteriorul a fost vopsit in 1989, dar interiorul este inca plin de rugina. A mai avut cateva reparatii capitale, in 1600, 1859 si 1918, dar a mai si pierdut o parte din piese. combinatii – predau leasingul, mai sunt de plata la ea cateva zeci de rate FMI. Accept si variante de schimb cu o tara similara din Africa, oricat de mica ar fi, dar sa functioneze. de ce o vand ? – sincer sa fiu, o vand ca m-a lasat in drum si nu ma pricep la ea. Plus ca imi consuma cam mult si ca s-o repar ma costa cat nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de tara, asa ca sa o conduca cine s-o pricepe. Daca nu o vrea nimeni, o dezmembrez si o vand pe bucati. E pacat de ea, va spun. Sper sa o ia cineva care stie sa o aprecieze.

  38. Domnule Ciutacu, incep, si chiar imi pare rau ca incep asa ceva, sa nu va mai inteleg. Si eu banuiesc cate sunt si cate nu sunt, dar cum spuneti ca “[…] nu puneţi botu’ la vrăjeala cu respinderea amputării pensiilor” ?
    Cum, a votat vreunul din aia ai PDL “impotriva”, sau vreunul din ceilalti “pentru” (ca sa nu zic nimic despre votul UDMR)?

  39. Cine sunt toti dobitocii astia?! Mesesan, Boldea, Toghina, Nicolicea… nici dracu’ nu stie de ei, nici dracu’ nu-i baga-n seama. Conteaza doar 2 lucruri: 1. Basescu; 2. cum scapam de el si puroiul uman care se revarsa in urma lui. Slugoii astia, cu nimic mai breji decat ala care-i pupa mana lu’ Boc, nu valoreaza nimic in sine. Daca-i dam “Delete” lu’ Basescu s-au rezolvat problemele in tara asta. Pana apare un nou jeg uman de aceeasi teapa, desigur, ca nu stiu cum dracu’, da’ natia asta e foarte manoasa in asa ceva. Pana atunci, avem o dictatura de toata frumusetea in interiorul NATO, UE, si poate si al spatiului Schengen. Numa’ Romania putea sa aiba asemenea performanta: organizare politica de tara africana, populatie de teapa mutantilor din filmele de groaza de categoria B, si recunoastere internationala ca si cum ar fi o tara civilizata. Barem de-am putea cere azil politic intr-una din tarile civilizate, ca Suedia, de exemplu!

  40. @Theodora
    Pe cine intereseaza ca lumea se-neaca? Da’ ca le ia apa casele? I-o pus cineva sa nu ia cursuri de inot? (hopa!!! n-au bazine… rezolvam! nu mai facem patinoare) Sau sa nu-si asigure casele? (hopa!!! ia sa bagam asigurarea obligatorie, nu-i bai ca n-au bani nici de pita).
    Curvernul a fost prea ocupat… Cind sa mearga in zonele lovite de urgii? Abia azi! Ce atita graba? Ca doar nu-i an electoral! Si e criza, ce mama dracu’, nu intelegeti????
    Au treaba cu depolitizarile! Si la CCR si la TVR! Oriunde numa’ sa se termine cu R!
    Tine-ma Doamne sa nu ma ‘nervez ca m-apuc sa le zic de dulce si ma baneaza nenea Victor.
    Da’ ma duc io frumos la mine acasa unde pot sa-mi dau drumu’ ! Numa’ sa-mi vie chefu’
    Banzai!

  41. nu pot sa cred ca toata scursura Romaniei trebuie sa fie pusa la conducerea tarii cred ca o noua revolutie enecesar sau oamenii s-au obijnuti sa mincam c…. si sa zicem ca e bun vai de noi mamaliga nu explodeaza vai de noi dar un pistol lipseste sa avem in miina fiecare cetatean a tarii
    emisiunile le urmaresc cu sufletu la gura de aici din anglia unde ma gasesc

  42. Analizind ce face puterea si opozitia am constatat ca puterea are in plan sa faca putina reforma, dar numai pe spinarea celor multi si prosti,iar opozitia prin felul in care se comporta ai ajuta si chiar le imbunatateste opera. Daca opozitia ar dori binele poporului ar veni cu niste solutii concrete si aplicabile in timp scurt, dar ei nu fac altceva decat sa conteste orice decizie luata de putere ajunginduse din cauza lor la marirea TVA-ului,lucru care ai va afecta mult mai grav pe pensionarii pentru care spun ei ca se lupta, dar care va afecta mult si restul populatiei. Toate idioteniile facute atit de putere cat si de opozitia sustinuta de toti parvenitii trecuti prin politica,paravanele acestora, excroci, baieti destepti,lideri de sindicat, moguli si trompetele acestora etc, ma fac sa cred ca intre ei exista o intelegere,ca toti joaca o piesa de prost gust menita sa prosteasca cat mai mult bietul popor, iar ei sa asi vada linistiti de interesele personale si de grup jefuind in continuare ce se mai poate din aceasta tara si mergand pe principiul, dupa noi potopul.Se vede clar ca toti rechinii din clasa politica aflata in opozitie au facut un pas inapoi si au bagat la inaintare marionete penibile gen Ponta si Antonescu, pentru a nu se certa cu prietenii lor de hotii aflati momentan la putere. Desteptativa Romani nu mai cascati gura zi si noapte la circurile facute intentionat pe posturile de televiziune, luativa soarta in propiile maini nu mai trandaviti asteptand pomeni sociale,si erijanduva in politicieni de stinga s-au de dreapta, facind jocurile celor care jefuiesc tara. Hai la lupta si la munca cea mare.

  43. Cei care am prins revoluţia în stradă (1989) nu sunt dispuşi s-o păţească degeaba sau să moară pentru a îmbogăţii altă şleatcă bişnitari.
    Populaţia rou., nemulţumită de cum este condusă ţara, a avut şi va avea posibilitatea să se folosescă de vot în mod inteligent odată la 4/5 ani. De curând acestă posibilitate a fost irosită şi “se va dormi aşa cum” majoritatea românilor “a aştenut” pentru că ce-şi face omul cu mâna lui….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.