Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Recunosc public şi apăsat că sunt bou!

Recunosc public şi apăsat că sunt bou!

De câteva zile îmi repet (şi tot eu mă contrazic, ca un catâr, în paralel) că sunt inadecvat meseriei de maimuţă tv. Ultimele trei zile m-au convins că muncesc degeaba cu mine să-mi schimb convingerea. Îmi pare rău, dar eu nu pot înţelege televiziunea din mijlocul poporului, fie că măsuţa se aşează la staţia de metrou, în Piaţa Universităţii sau la Răchiţele. Din ce-am văzut prin cele vreo câteva ţări cu tradiţie-n domeniu prin care m-au purtat avioanele, indicat e să păstrezi o distanţă între bucătăria unde se găteşte şi masa unde se consumă. Se pare că ori n-am priceput cum funcţionează industria asta în lumea bună spre care tindem, ori piaţa tv românească e cea mai avangardistă din lume şi, oricum, mult prea avangardistă şi lipsită de complexe (chiar de simţ al ridicolului) pentru un conservator ca mine.

Când m-am apucat de presă, acum ruşinos de mulţi ani, dincolo de talent şi de forţa de penetrare a verbului, consecvenţa era un ingredient care nu avea voie să lipsească din ciorba asta. Azi m-am convins că eu sunt acela care gândeşte greşit. Fiindcă am aflat, dintr-un live serafic de la Răchiţele, difuzat pe postul care a dus cea mai viguroasă campanie de presă împotriva amputării pensiilor şi salariilor, că se poate trăi şi aşa. Că doar inconştienţii nu-şi dau seama că înfometarea programatică a populaţiei e soluţia miraculoasă pentru ieşirea din criză. Cum am aflat de la excesiv de numeroasa familie Boc şi de la notabilităţile locale că este imperios necesară construcţia unei săli de sport în noul Scorniceşti fără semnal de telefonie mobilă şi că oamenii răi au blocat alocarea sumei necesare. Doar fiindcă întâiul vlăstar al comunei e premier şi nişte haini în costume dau aiurea vina pe el şi-l miştocăresc că joagăreşte/coseşte în loc, spre exemplu, să guverneze…

Ca să rezum, înainte să devin patetic, ştiu că numai bou-i consecvent şi-mi asum condiţia de bou. Sunt în mijlocul unui contract şi, ca să fie clar, din punctul meu de vedere, nimic nu se schimbă: tratez studioul tv ca pe un loc al elitelor, nu mă bat pe burtă cu poporul suveran, nu plâng patetic pe umerii pe care am scuipat până în urmă cu 10 minute. Dacă ratingul cere telenovelă, s-o angajeze pe Natalia Oreiro.

UPDATE: Dacă voiam să-i transmit ceva lu’ Gâdea, îl sunam. Era mai simplu şi mai eficient. Nu fac nimic altceva decât să continui să scriu ce văd. Am făcut-o şi înainte să fie el director la A3, nu văd de ce m-aş opri acum. Bănuiesc că are suficientă lume-n jur care-i spune cât e de genial şi cât de bine merge postul, miraculos chiar, de-o săptămână, de când e el şef. Nu încercaţi să transformaţi textul ăsta în ce nu este.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

208 thoughts on “Recunosc public şi apăsat că sunt bou!

  1. Regandeste-ti ” planul de actiune ” , ca Antena aduce ” prospaturi ” …
    Ai devenit cam ” prafuit ” si obosit , cu aceleeasi replici de luni de zile …
    Reinventeaza-te altfel , ramai pe bara !!!!!!!!

  2. @Radu Hossu: “Ma uitam zilele astea la Sinteza Zilei, Gadea vorbeste mai mult decat invitatii lui. Innebunesc cand pune o intrebare. El nu intreaba, el face o pledoarie. Induce un raspuns. Isi raspunde singur la intrebare.
    Saptamana trecuta i-a pus o intrebare profesorului Bogdan Teodorescu. Timp de 4 minute ! ! !”
    Si eu ma surprind din ce in ce mai des uitandu-ma la Ora de foc ,in special in prima jumatate de ora a Sintezei (atunci cand nu ma uit la Vorbe grele , bineinteles 🙂 ). Tot din cauza lui Gadea. Face niste introduceri criminale , de cate 20-30 de minute (cu filmulete , fotografii si tot ce trebuie). Poate n-ar fi atat de rau , daca omul n-ar fi mai plictisitor decat moartea insasi. Incepe cate o fraza , isi da seama pe la jumate ca nu stie ce voia sa spuna si orbecaie inca un minut pana reuseste s-o termine. In conditiile astea , unii invitati -de obicei Ciuvica , saracu’- reusesc sa deschida gura abia dupa 45 de minute.

  3. @constantin: grija pentru mine-i coplesitoare, da’ eu zic sa-ti gasesti alt motiv de framantare
    @everybody: hai c-ati trecut de la Sandra la Gadea si Pieleanu a scapat 🙂

  4. nu-mi place gadea: vorbeste prea mult si cu prea mult patos, e plin de certitudini incerte, are(sau doar da…) impresia ca le poate sti pe toate,mai nou crede ca poate fi si justitiar la tv, dupa modelul falitului turcescu. in plus, raman la vechea mea parere: sinteza zilei aproape ca i-a facut mai mult bine decat rau lui zeus.

  5. @victor: uitasem. chiar cred ca postarea ta nu-si are vreun scop in sine. e bine insa ca ai facut-o.

  6. Am citit acum pe BBC News ca in Spania bugetarii vor participa la o greva impotriva planului de austeritate a guvernului spaniol care prevede reducerea salariilor cu … 5% pe anul 2010. Apoi in 2011 inghetarea salariilor.
    Sindicatele lor estimeaza o participare la greva de ordinul sutelor de mii de sindicalisti.
    Ce comparatie sa mai faci cu Romania? Mai are rost? Aici nu e vorba daca poti sa traiesti si fara cei 25% pe care Basescu ii ia. Ca poate supravietuiesti. Important este sa nu te lasi calcat in picioare. Dar la noi nu conteaza. Consimt la teoria lui domnu’ Badea.

  7. Pieleanu a facut intr-o emisiune afirmatii cu care sunt perfect de acord: ar trebui sa aiba drept de vot doar cei care: nu au antecedente penale, sunt la zi cu taxele si impozitele si pot face dovada ca scriu si citesc corect limba romana. Ca e o conditie pentru progres sau o incalcare a dreptului de vot, nu stiu. Concluzia-i ca Pieleanu e printre putinii invitati care vorbesc obiectiv si la subiect.

  8. @blackmesa, o idee viabila aplicabila strict practic sistemului autohton de vot ar fi introducerea votului cenzitar!Problema din punct de vedere juridic este ca o astfel de propunere este neconstitutionala si contravine art.14 din CEDO si art.3 din primul protocol aditional!

  9. Eu continui să cred că Mihai Gâdea ştie EXACT ce face în emisiune, chiar dacă uneori şi, mai ales, unora, poate părea într-un fel sau altul.

    Nu ştiu, dar e un feedback între mine şi câţiva oameni de la Antene, care mă face să mă minunez când alţii nu pricep 100% ceea ce fac ei acolo.
    Ori bat eu câmpii, deşi nu cred…

  10. De acord cu tine Chris, dar in conditiile in care Constitutia e terfelita, interpretata, interpretabila si potrivnica scopului pentru care a fost creata, cat de mult se distanteaza legalitatea de moralitate? Cat e de constitutionala taierea pensiilor si salariilor?

  11. O mare greseala aducerea lui Dumitrescu !
    Cand te bate emisiunea Danei Grecu si emisiunea lui Firea ..ce motiv ar fi sa-l aduci pe cel care ia bataie ? ..
    Bani multi pe el ..aruncati degeaba ..Gadea duce Antena 3 pe minus!
    Sau alticineva a decis aducerea lui ??
    Curios in loc sa te ia pe tine de la A2 ..il aduce pe super plicticosul asta ..incredibil !!

  12. felicitari trustului pentru “pretioasa”
    achizitie a lui Razvan Dumitrescu.

  13. Si ce emisiune va avea Razvan Dumitrescu, la ce ora, pe ce format, cum se va numi? Mor de nerabdare :). Cred ca in continuare il vor inlocui pe Badea cu penibilul ala de-l imita intr-un timp la B1

  14. Victor chiar daca mi-ai sters mai multe mesaje,ce sa-i faci si eu sunt un bou consecvent,nu sunt suparat si vreau sa-ti zic,ca trebuie sa te obisnuiesti cu toate lucrurile astea si sa-ti faci treaba ta frate asa cum stii tu mai bine!!trebuie sa iesim la liman din toata treaba asta si tu esti o voce care ne-ar putea ajuta!!te salut!!

  15. @Victor
    Te miri? E chiar talentul lui Pieleanu să se strecoare, să intre pe sub piei, să coacă și să se întindă peste plapumă.

  16. ti-am urmarit declaratia de pe jurnalul.ro si interviul publicat la rubrica “de ce ati pleca din Romania?” si am o problema cu pozitia ta vis-a-vis de caderea guvernului si a tatucului base. precizez de la bun inceput ca nu-l simpatizez pe micut si nici pe tatal lui, ca n-am votat cu base nici acum si nici data trecuta, ca l-am vrut suspendat si asa mai departe. problema este ca pozitia ta si nu numai fata de inlaturarea lu’ base de la putere este similara cu, vorba lu’ badea, condusul la bara din fata. nu conteaza ce facem mai departe important este sa-l dam pe asta jos. ok. asta nu e bun. subscriu. e jenant de mitocan, de nesimtit. e prost si nu a reusit sa faca nimic in toata cariera lui politica. pe unde a fost a dat vina pe altii. ok subscriu inca odata. dar cred ca pozitia “vedem noi” pe urma nu e tocmai fericita. asa s-a intamplat si in 96, asa s-a intamplat si in 2004. probabil de aici vin si problemele noastre. baietii astia de se pricep la manete, astia de ne tot conduc spre saracie de 20 de ani incoace ne-au tot bagat pe sub nas niste baieti aparent carismatici, ne-au umplut capul cu prostii doctrinare iar ei si-au vazut nestingheriti de treaba. stiu cazuri care de 15-17 ani conduc diverse institutii fara probleme doctrinare, fara conflicte ideologice fara carnete de partid. cineva ar spune ca asa e normal, ca pol9iticul nu trebuie sa afecteze partea profesionala a institutiilor statului. ok. poate dar nu in romania. caci ce altceva este functia de consilier al presedintelui bancii nationale de exemplu pentru olteanu daca nu o sinecura pe viata. noi nu ne mai facem bine niciodata. cu stima.

  17. Spunei prietenului tau Gadea ca circul asta e cam gretos.Sa revina emisiunile la formatul lor normal ca deja am ajuns sa cam sar Antena 3 cand ma uit la TV.
    Mircea Badea ce cauta acolo aseara?Statea fix la o sezatoare dinaia de care nu ii place lui.Se vedea ca nu e din tabloul ala.
    Stoiceasca cauta scandal pentru audienta?Dupa circul cu Hoara acum asta cu satul lui Boc.
    Sa le scoata de tot pe Dana Grecu si Firea ca sunt enervante.Ele vorbesc mai mult decat invintatii si isi tot dau cu parerea.Plus ca se cearta bsi zbiara,practic sunt niste tate.In locul lor Razvan Dumitrescu 2 ore si gata.
    Daca nu-i transmiti tu lui Gadea macar pune-l sa citeasca naibii aici,uite cata lume se plange de ce a facut din Antena 3.Asa,ca prieten a lui,macar.

  18. sper ca grupul de presa “INTACT”mai are capul acolo unde-i locul si nu va trebui sa te caut pe la “nasul”[cu aceasta criza nu-mi mai permit multe lamai]si nici nu vei face concurenta cu cristoiu,sunt cateva emisiuni la posturile”antena”care imi alina sufletul,nu as vrea sa simt ca exista c….. e si aici intre voi pentru ca se vor anunta vremi gretoase rau si am mai spus sunt cam scumpe lamaile

  19. @mircea: ti-am inlaturat doar postarile care contineau jigniri la adresa colegilor mei
    @everybody: n-ati vrea voi sa-i scrieti direct lui Gadea ce va nemultumeste si, eventual, ce asteptati de la el? nu-s nici secretara, nici consilierul lui.

  20. DA. DA DA AM AVUT SI EU O TENTATIVA DE A VIZIONA EMISIUNEA CU PRICINA, UN SPECTACOL IEFTIN. ACEI OAMENI NU SUNT VINOVATI CA SUNT CONSATENI CU CEVA MIC SI NESEMNIFICATIV SI NICI PARINTI LUI NU SUNT VINOVATI DE CE NI SE INTIMPLA NOUA, NOI SUNTEM VINOVATI FIINDCA ASA AM VOTAT SAU NU NEAM PREZENTAT LA VOT.
    DOMNILOR ESTE NORMAL SA INCERCI SA FACI CEVA PT. SATUL TAU,PT.TARA TA, HAI SA NU-I FACEM CRIMINALI PE ACEI OAMENI CARE NU AU NICI O VINA. SUNT ARDELEAN SI CHIAR CRED IN BUNUL SIMT AL ARDELEANULUI, DAR MAI SUNT SI ACCIDENTE,MAI SUNT SI MUTATI GENETICE UNDE DIN DOI OAMENI RELATIV NORMALI IES TIMPITI SI NU ESTE VINA LOIR SAU A LOCUITORILOR DIN ACEA LOCALITATE. DAR MA INTREB UNDE SUNT SOTIILE ACESTOR INDIVIZI? SI VA SPUN SI DE CE. EU CRED CA INTR-O FAMILIE FEMEIA POATE SA-L MODELEZE PE BARBAT SI SA-L ADUCA CU PICIOARELE PE PAMINT, SA LE SPUNA : BA BOULE NU TE-AI SATURAT SA MANINCI DE DULCE, BA SI DEMISIA E ONORABILA CHIAR MAI ONORABILA DECIT SA STAI PE UN POST SI SA FI INJURAT IN FIECARE ZI.
    MA UIT IN FIECARE ZI LA INDIVIZI DE LA PDL SI AM CREZUT CA SUNT TIMPITI DAR NI E ASA, AM UN EXEMPLU IN BRASOV UNDE ACEL STRUNGAR CARE “CONDUCE” PRIMARIA DACA NU MAI ESTE PRIMAR A BELIT-O DE MARINEANU. ASTIA SUNT PENALI, ASTEA AU FACUT DIN CORUPTIE O ARTA, ASTIA AU DESAVIRSIT CRIMA ORGANIZATA SI TRAAFICUL DE INFLUENTA IAR NOI FACEM EMISIUNI IN RACHITELE SA DEMONSTRAM CE? CA OAMENI ISI VAD LINISTITI DE VIATA LOR, CA AU PENSIUNI, CA VOR O SALA DE SPORT, DAR NU MERGEM SA VEDEM CA DRUMURILE SUNT VAI MAMA LOR IAR MADAM UDREA DA MI DE EURO PE O GEANTA IAR VIDEANU SPARGE 50 000 DE EURO INTR-O SAPTAMINA DE CONCEDIU, CA OARA DISPUNE DE BANI PUBLICI DUPA BUNUL LUI PLAC.
    A INCEPUT SA IMI FIE GREATA DE TOT SI DE TOATE. TOATE TELEVIZIUNILE SPUN DE SALARII SI DE PENSII DAR DE SOMERI NIMIC. PARCA OAMENI ASTIA NU AU COTIZAT SI EI LA FONDUL DE SOMAJ DESPRE CARE NU SE MAI STIE NIMIC,SAU SUNT EI VINOVATI DE FAPTUL CA NU ISI GASESC DE LUCRU. OAMENI BUNI BASESCU SI PENALI DIN PDL SI-AU ATINS SCOPUL ,MANDAT INDEPLINIT SUNTEM ASMUTITI UNI PE ALTI IAR EI DAU TUNURI DUPA TUNURI,LIDERI MARILOR CARTELURI SINDICALE SUNT CORUPTI SI EI PINA IN MADUVA OASELOR, PATRONATELE AU CIOCU MIC DIN CAUZE LESNE DE INTELES,IAR PULIMEA …………..!?!?
    ASA DAR IN STRADA FRATILOR CA ASA NU SE MAI POATE

  21. Revoltat? Ok, intleeg, dar pe ce anume? Ce treaba are o emisiunie TV cu situatia dificila in care ne aflam? Nu emisiunea pe care o blamati v-a indemnat sa nu votati pe Basescu? De ce nu va transformati “revoltele” in ceva constructiv?

  22. mie emisiunea de ieri de la rachitele(cat am vazut din ea) mi s-a parut o fina ironie .in satul eroului national urmeaza sa se investeasca in gradinile semiramidelor ,iar din capitala eroul condamna o majoritate la o foamete crunta.

  23. Deja-vu? Azi citeam un text despre mineriade. Scris de un jurnalist care a fost la fara locului. Citez: “Minerii veneau la tribună şi vorbeau despre necesitatea ca parlamentarii, îmbogăţiţii, trădătorii, cei care nu au mâncat salam cu soia şi cei care vor să vândă ţara, cei vinovaţi pentru traiul prost al românilor să dispară.” Minerii sau rinocerii?
    LINK: http://renasterea.wordpress.com/category/mineriada-1991/

  24. Nu-s la zi cu subiectu’ da-s la zi cu Gadea.Omul este slab.Slab rau pentru TV.

  25. Domnu’ Vector,

    nadajduiesc sa fiti consecvent in continuare….:)sa nu dea dreak’ sa va vad prin rachitele dupa emisiuni de cai verzi pe pereti de am inghitit realitatea tv aproape toata vremea ….Asa….:) Mai bine bou decat libidou…Ha ha ! ce-mi plac glumele mele…oricum stoiceasca isi face de treaba, dar nu reuseste sa depaseasca zona de midineta…asta e…cand il mai vad si pe pieleanu…ce sa zic…sigur, nici cu “caracterul” dobre o nu mi-e rusine….cam isterivac si rebela fara motiv…de ce n-o maritati?

  26. @everybody: in tara asta, cultura dialogului si respectul pentru tema unei dezbateri lipsesc cu desavarsire. am pornit de la o inconsecventa a A3 si am ajuns la analiza prestatiei lu’ Gadea. e pierdere de vreme sa propun orice tema de discutie.

  27. Domnule Ciutacu,cu deosebit respect, va aduc aminte ca stiu ca nimeni nu este perfect. Prin urmare, chiar daca emisiunile domnului Gadea fac rating, eu continui sa nu fiu de acord cu el in tot ce face si ce spune. Aceeasi regula e valabila si pentru dumneavoastra si pentru altii, cum ar fi de exemplu Mircea Badea.
    Sunt convins ca meritati din partea admiratorilor o clipa de sinceritate. Asta e motivul pentru care nu va consider genial, ma multumesc sa va cred consecvent. Nu pot uita cand domnul Gadea a sarit in sus strigand ca el se considera tigan, si nu revin aici precizand contextul. In acel context eu nu ma consideram tigan si nu eram de acord cu dansul, ca in atatea alte randuri. Nici cu dumneavoastra nu sunt de acord intotdeauna, dar daca e sa aleg intre rating si consecventa in a avea bun simt, sunt de acord intru totul cu dumneavoastra.
    Scandal, muci, sange si scuipat, asta inseamna rating, asta inseamna ceea ce-i place bascarului. Dati-mi voie sa fiu de partea cealalta si cu toata modestia sa spun ca nu sunt bascar, ca nu sunt tigan, ca nu sunt manelist, ca nu sunt hot, ca nu sunt comunist si ca visez, in consecventa mea, la o Romanie asa cum o cere istoria adevarata si nu cea din ultimii 20 de ani, sau ratingul.
    Cu alte cuvinte, insist sa cred ca adevarata presa nu ofera publicului ceea ce vrea, formeaza publicul pentru a-si dori ceva. Sunt destule exemple, chiar in presa post decembrista, de publicatii remarcabile in formarea publicului.
    A lupta pentru rating cu orice pret inseamna a renunta la regulile nescrise ale bunului simt. Daca bascarii vor sari sa-mi strige “Fraiere, nu stii nimic !”, este treaba lor si nu ma intereseaza.

  28. Pentru ca nu-mi place repetitia, nu spun decat ca sunt de acord cu Maximmouse.

  29. Avand in vedere si inconsecventa subiectelor postate aici si a celor ce posteaza, cred ca toti se califica drept realizatori la Antena 3 🙂

  30. Nu cred că televiziunea din România e prea avangardistă. Pe de altă parte nici nu acuz că singura, ea, televiziunea e de vină pentru tot. Sunt sigur ca si eu sunt vinovat de aceasta stare de fapt.

  31. Nu am vazut emisiunea d-nei Stoicescu, pricep ca a fost gen ,,hora-n drum” ; nu am vazut nici emisiunea d-lui Gadea – am picat exact pe intrebarea despre pixelul albastru, la care d-na Tatoiu , depozitara adevarului absolut si biciul lui Oriflame, a ripostat fulgerator , acut , trufas si etern negativist, invocind logica formala in campania electorala.
    Si atunci am schimbat postul.
    De ce v-ati indoi de necesitatea consecventei elitiste intr-o profesie elitista?
    Daca ne luam dupa Max Weber ar trebui chiar statul sa aiba ca preocupare principala depistarea si formarea elitelor , sa ne gindim , de exemplu, la cele din media, care sa traga dupa ele la deal societatea.
    Bine ca a fost doar o descarcare.

  32. Ai vazut ca a zis Razvan Dumitrescu ca din cauza ta a venit la A3? Deci ai si tu un rol acolo, dar mai din umbra, asa. Esti un fel de Hrebenciuc de la PSD. 😀 Au si comentatorii tai o scuza ca ti se adreseaza tie cu privire la programele A3.

    P.S.Imi pare rau pentru offtopic, dar tot nu mi-a explicat nimeni ce s-a intamplat la Rachitele. :))

    P.S.2 Eu nu pricep ce are lumea cu Gadea. S-au trezit toti ca de o saptamana de cand a ajuns Gadea director, A3 a devenit un dezastru. Mi se pare exagerat.

  33. Apai daca ai scrie despre fotbal…. Nici nu vreu sa ma gindesc ce-ar iesi, nene Victore!
    Banzai!

  34. @Manuela: n-am urmarit emisiunea, dar ma bucur daca n-a uitat

  35. A zis ca a venit la A3 fiindca l-au impresionat cei care i-au sarit in aparare, din trustul Intact. Ceva de genul asta. Nu te-a nominalizat, dar eu am inteles ca despre tine era vorba. 🙂

  36. imi scapa numele altuia din Intact care s-ar fi solidarizat cu el 🙂

  37. “imi scapa numele altuia din Intact care s-ar fi solidarizat cu el ”

    Badea? Ce-i drept citându-vă. Ce-i drept el disociindu-se de tagma sfântă sau cum îi zicea CTPu.

  38. Intr-un guestpost a zis “saru’mina” ca numa’ tu ( poci ca sa te tutui? ca-s mai batrin orsicit…) i-ai sarit in ajutor, spre deosebire de ai lui (fosti) colegi!
    Nu trebuia aseara sa mai dea si nume! Destul ca stie el, stii tu si mai stim si noi.
    Banzai!

  39. @macovei: sunt devastat ca ma urasc nefututele. daca ma saruta? 🙂

  40. Referindu-mă direct la subiectul postului şi nu la cât de competent e Gâdea, şi ce mai sustin unii pe aici… Cel mai jalnic la Răchiţele (unii locuitori ar trebui să se numească “răhăţei”) a fost cum susţinea Boc I (că-i mai mare şi mai bou)că se poate trăi şi cu 4 lei, ca şi până acum… merită omorâţi prin infometare oamenii care gândesc asa! Mi s-a părut cea mai mare jignire adusă unor oameni care şi-asa abia se descurcă de pe o zi pe alta. E inuman să spui unui om sărac că trebuie să facă economie, să fie solidar, să inteleagă măsurile de austeritate. E strigător la cer! A incercat Elan să spună ceva de genul, dar a fost cam moale comentariul lui, deşi de multe ori are un discurs potrivit, obiectiv şi sincer. Nenea Boc I trebuia pus la punct pentru comentariile făcute!
    Emisiunea a fost un eşec, un pas inapoi al unei televiziuni de la care lumea mai atşepta incă ceva pozitiv, nu mă asteptam să văd asa ceva la A3… Sper să nu mai vedem pe viitor emisiuni din “ieslele” in care s-au născut toţi aceşti Mesia ai ţării…
    Acum la Protv e o ştire cu unu care a violat un copil…cam aşa s fost emisiunea de la Răhăţele

  41. Sandra ca Sandra dar sociologul m-a dat gata cu multe ,sau hai sa nu fiu rea,cu cateva ,pareri “calificate”.Il cuprinde patima si pe dansul,ca si pe unii reporteri si-mi vine sa schimb postul si o si fac de multe ori.Au trecut vremurile cand ne bucuram de indragitul si nepretuitul Octavian Paller.Si elitele sunt din ce in ce mai putine si ideile invitatilor sunt din ce in ce mai diluate,manelizarea transpare prin tot mai multe emisiuni TV,noi telespectatorii suntem din ce in ce mai indulgenti,iar oameni care au consistenta gandirii dvs si a unora dintre colegi sunt tot mai putini.Si cu reformatul invatamant ce va sa fie va fi tot mai putina minte si capete tot mai mici.

  42. Pingback: Ştirile serii

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.