Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Războiul lumilor. Faceţi o comparaţie

Similar Posts

181 thoughts on “Războiul lumilor. Faceţi o comparaţie

  1. Toata lumea trebuie sa rabufneasca si sa ii strige in ureche toate mitocaniile pe care le-a indurat sub acest sistem comunist. Este momentul sa le aratam tuturor membrilor PDL ca nu ne mai pot prosti si ca au 0,1% credibilitate. Asa ca pe 29 iesiti si incurajati lumea sa iasa la vot pentru a da jos aceasta dictatura ce ne-a distrus pe toti.. ne-a distrus si ne-a vandut.. 29 ESTE ZIUA DECISIVA. JOOOS BASESCU!!!

  2. cred ca toti am invatat la scoala ca in anumite cazuri si pentru anumite cuvinte nu exista grade de comparatie. cred ca acesta este un exemplu dintre cele mai bune. Presedintele trebuie sa fie un exemplu pentru cetateni si nu stiu cine ar mai vrea sa ii urmeze exemplul lui basescu prin urmare trebuie sa ne alegem un alt presedinte.

  3. Daca nu ne vom duce la referendum cei care spunem DA, riscam sa ramanem dezamagiti cu un Basescu inapoi presedinte, gata de razboi, un razboi pe care il vom plati cu totii.

  4. Acum pune la cale boicotarea alegerilor, dupa o analiza de piata asupra sondajului, asta e reactia unui marinar orbit din punct de vedere medical dar si din punct de vedere al avutiei!! Pana acum erati adeptul constitutionalitatii, al statului de drept, al egalitatii, si indemnati cetatenii sa iasa la vot..acum numai??? PD-L= partidul dreapta legionar!!! rusine sa va fie, voi adica PD-L in frunte cu marinarul de presedinte a-ti stricat democratia in tara, voi care va plangeti la CE sa va apere interesul, plagaciosi ce sunteti!!! Halal oameni, asa conducatori asa tara!!! Rusine sa va fie!! am un mesaj pentru presedintele suspendat: PLEACA, MAINE O SA IMI TREACA!!!!!!!

  5. Crin Antonescu se vede ca e incomparabil mai bun ca Basescu. Nici nu merita marinarul sa fie comparat cu unul de talia domnului Antonescu. Pe 29 iulie trebuie sa alegem ce tip de presedinte vrem sa avem.

  6. DA, pe 29 iulie! Domnule, asa sa faca toti basistii: sa stea acasa. Nu ar putea exista o umilinta mai mare pentru Basescu, decit sa ii arate lui Merkel ca niciun roman nu-l mai vrea.

  7. Basescu te-am demascat…pe 29 pleci…la revedere iti spunem la revedere

  8. Avem noroc cu USL-ul pentru ca mai exista si ceva normalitate pe acest pamant. Le doresc romanilor de pretutindeni sa deschida ochii si sa ia atitudine. Votam DA la referendum!

  9. Acest produs de BASESCU: Data expirarii 29.07.2012.Nu utilizam produse consumate.

  10. Revenirea lui Traian Băsescu la putere ar înseamna întoarcerea la minciună, corupție și dictatură, întoarcerea la salarii și pensii tăiate, desființarea a 100.000 de paturi din 125.000 și distrugerea definitivă a sistemului sanitar, dispreț pentru educație și profesori.

  11. PDL și Traian Băsescu sunt disperati si încearcă în mod iresponsabil și mincinos să pregătească terenul pentru diversiunea fraudei, pe care să o răspândească după referendum în plan extern și intern. Dar ii vom dejuca planurile, pentru ne vom duce la vot. Este in joc viitorul nostru. Nu mai toleram acest  războiului pe care Traian Băsescu îl duce împotriva noastra. Nu USL i-a luat poporul, asa cum gresit crede suspendatul. NOI nu mai vrem sa fim poporul lui Traian Basescu. Sa ramana cu poporul lui de acasa.

  12. tot respectul pentru Crin! in el ne punem speranta pentru o romanie libera unde poti lucra…nu mai vrem umilinte. DA la referendum!!

  13. Basescu este un infractor politic ce minte ca-n desene animate! Daca el este statul (mai degraba maidan, nu stat), atunci sa-i aplicam o lovitura dureroasa pe 29 iulie votind DA!!!

  14. Basescu a fost cel mai incompetent presedinte pe care Romania l-a avut. E timpul ca romanii sa il demita si sa puna in locul lui un presedinte competent.

  15. o comparatie intre “piratul” Base versus omul politic Crin Antonescu nu poate fi facuta… Nu ai ce alege de la presedintele suspendat ca sa poti compara cu Antonescu.

  16. Pentru a face o schimbare, spune DA! Pentru a-i face sa plateasca pentru tot ceea ce au facut rau tarii spune DA la referendum!

  17. Traian Basescu si PDL se pregatesc de contestarea rezultatelor referendumului. Dupa ce au incercat sa faca conditiile de validare a referendumului cat mai dificile, dupa ce incearca sa restrictioneze dreptul la vot al romanilor, Basescu si PDL anticipeaza un rezultat dezavantajos la referendum si se pregatesc sa acuze anticipat fraudarea sa. Ceea ce va incerca acum Traian Basescu, sperand sa delegitimeze rezultatul referendumului care ii va fi cu certitudine defavorabil, este sa vorbeasca el insusi si acolitii lui despre fraude. In acest fel s-ar decredibiliza procesul electoral, aceasta fiind miza suprema pentru Traian Basescu, chiar daca ea ar face inca o data rau Romaniei, in plan intern si extern. Traian Basescu cauta o scuza pentru a le cere direct oamenilor sa nu vina la vot. Pentru ca este un presedinte las,un presedinte care se teme sa se confrunte cu votul celor carora le-a facut atat de mult rau.

  18. Crin Antonescu este de 10000 de ori mai bun decat Traian Basescu. Cu ajutorul lui si a guvernului condus de Victor Ponta, Romania va creste economic si va scapa de datoriile in care a intrat din cauza lui Basescu si a guvernarii lui Boc

  19. Pe 29 nu-l votam pe Ponta sau pe Antonescu, asa cum au fost facuti sa creada cretineii portocalii, pe 29 votam impotriva ta Basescule! Asta e scopul referendumului. Restul mizeriilor aruncate de tine prin presa straina si locala sunt apa de ploaie , pe langa ticalosiile tale si ale incompetentilor portocalii pe care i-ai promovat! DA la referendum!

  20. Acum, dupa declaratiile infantile ale lui Basescu, este mult mai clar care este rolul STS-ului in ultimele alegerile din Romania. De ce nu se face o paralela cu demisia lui Nixon ? Eram sigur ca marinarul nu va pleca din functia de prezident, dar eram curios cum o va face ? A ramas surprins de rapiditatea procesului de suspendare, dar sunt convins ca, daca si acum ramane, mazochistii din tara asta se vor bucura de el inca doua mandate, Europa aplaudand reinscaunarea democratiei in Romania!

  21. am revenit in tara special pentru referendum,evident voi vota:Da pentru demiterea “incrucisatorului”.m-am saturat de el si de gasca lui,nu il mai suport!

    cu siguranta Crin antonescu este presedintele meu!

  22. Foarte multa lume va merge la vot, nu neaparat ca il vor pe Crin Antonescu dar pur si simplu nu-l mai vor pe Basescu si parerea mea este ca sunt si motive, doar si prin simplu fapt ca ia totul in gluma desi situatia nu e asa roz

  23. Vai de viața noastră, oameni buni, de va ieși Crin Antonescu președinte. Oricât de îndreptățit ar fi ca Băsescu să fie demis, modul în care Crin Antonescu o face, e de-a dreptul josnic. Domnul Crin Antonescu aplică principiul “scopul scuză mijloacele” și mi se pare foarte periculos.
    Băsescu e departe de a fi un președint bun, dar să nu ne îmbătăm cu apă rece și să credem că Crin e soluția cea mai bună.

  24. Domnule Ciutacu, oare ce se intimpla cind se va publica rezultatul recensamintului si se constata ca prezenta a fost de fapt conform pragului…!? eu cred ca pe cineva l-a mincat undeva(,,,) cu pragul asta si e clar pe cine-l tot maninca si toti trebuie sa se scarpineeeeeee

  25. As vrea sa pot vota ca Octupus cu opt maini!!! Atata dispret am acumulat pentru fiinta asta abjecta… Vorbeam zilele trecute cu un amic, cetatean strain , care spunea despre Basescu- “un om mic si urat”…
    Mie mi-l sugereaza pe Smeagle avid dupa putere:”my precioussss”..voua nu vi se pare?

  26. domnule Ciutacu, cred ca nici in visele cele mai minunate nu ati sperat sa va plateasca asa bine P.D.L-ul!au cumparat domnule tot tirajul!mai bagati unul ca are cerere mare si daca excede tot il cumpare lumea si dupa referendum (!ei doar acum!? )pai eu m-am sculat ieri dis de dimineata si la 6,30 eram la chiosc!mera frica sa nu ajunga vre-un p.d.l.-ist cu “sarcina”si sa le ia pe toate!vinzatoarea zicea ca oricum nu da decit cite una si cui stie ea…ca a mai patit o data cu cumparat toate cind a aparut intr-un ziar local ceva despre Mircea Andrei marele p.d.l.-ist de Arges care si-a luat-o rau de tot la alegeri!(chiar in conditiile in care concura cu Nicolescu pe care-l terfelisera la nivel national!noi stim ce om e Nicolescu…spre seara spunea ca toata ziua, sute de oameni au intrebat-o de carte……..eu la ora asta am terminat de citit SI CONSPECTAT!pe parcurs am iesit pe balcon sa iau citeva guri de aer curat.Doamne, pe mina cui am intrat!?ce om!buaaaaaah!!!!!!!!!!!!nu mai pot nici sa ma gindess ca mi- rau!deci visul lui era sa fie”ceausescu”,apoi s-a perfectionat si ne-a mincat pe piine!!!!!!!!!nu cred(na!) ca Ceausescu ,ca om, era atit de ticalos!asta e satanic(brrrrrrrrr)voi ramine nelinistita atita timp cit il voi sti in aceeasi tara cu mine!

  27. Pe 29 iulie trebuie sa mergem la vot, indiferent cum vom vota din trei motive:
    1. Pentru ca vocea noastra sa fie auzita prin vot au murit oameni in 1989. Sa-i cinstim prin votul nostru.
    2. Acum putem cu adevarat sa scapam de comunism. Traian Basescu este ultimul om politic important care a avut de a face cu comunismul.
    3. A venit momentul ca Europa sa vada cine suntem cu adevarat si sa inteleaga ca suntem egali cu oricine de pe acest continent. Si in 1989 spuneau ca nu se poate scapa de regimul Ceausescu, iar noi am dovedit ca se poate. Si atunci totul s-a petrecut foarte repede.
    Sa megem cu toti la vot sa finalizam ce am inceput in 1989.

  28. Am o rugaminte.Sa-i spuna cineva lu’ piratu’ asta de base sa pronunte corect cuvintele(valorle,romanlor,strcturlor….etc).Certam copiii care nu au luat bacul ca nu stiu sa vorbeasca,cand primul om in stat(nu mai are mult)vorbeste praf romaneste.DA la referendum direct de la Madrid….4 voturi..;)

  29. In comuna ghimpati jud Giurgiu primarul este PNL nu exista nimic publicitar pentru referendum din 29.07.2012 oamenii primarului si conisileri acestuia indeamna lumea sa nu iasa la vot Dumninica, si nu inteleg de ce?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.