Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Pupincurismul de dreapta, colt cu Cornu

Similar Posts

66 thoughts on “Pupincurismul de dreapta, colt cu Cornu

  1. genial, curat de dreapta, victore. raman la parerea mea, asemenea hal de tupeu si jigodism nu se poate trata decat cu parul, bata de baseball, instinctorul de masina; cine sustine ca mai e loc de dialog si dezbatere cu indivizi de teapa lu’ mandrutza n-a trait pe planeta asta in ultimii 20 de ani.

  2. era la extemporal. nu mai stia exact daca niste notite ramase de la silviu brucan, sunt de stanga sau de dreapta. asa a aflat mandruta ca exista si dreapta, din ce i-a povestit brucan.

    din cauza lui mandruta, abracadabra se termina mai devreme, ca sa aibe timp sa soarba profetiile lui brucan.

    dar, o sa inteleaga si mandruta ce-i aia dreapta cand o sa-si plateasca sarbu toate taxele la stat. in curand sa speram 🙂

  3. asa sunt slugile! jeguri umane pupau pe nastase si akum sunt vor sa mai apara si ei la tv ca nu mai vrea nimeni sa auda de ei!!!
    Multumesc Victor pentru ca acest clip face mai mult decat un milion de cuvinte !

  4. Asta nu-i acelasi penibil care la RTV spunea despre cei de stanga ca-i caracterizeaza expresia “S’il vous plait, Messieurs”? Si in acelasi timp, pe blogul lui scria melodramatic cum niste unii i-au platit cazarea in Paris, doar ca sa mearga si sa relateze despre ororile votului din diaspora? Si ca in aceeasi excursie revolutionara se ruga de oamenii de la coada (ce ironie, tocmai la Paris) sa ii dea un pic de net ca sa urce pe facebook niste filmulete.
    Pentru el, asta a fost revolutia S’il vous plait-ului de dreapta.

    Oricum, omul si-a adus aminte cu folos de povetele strabunilor. capul plecat, sabia nu-l taie .. ci il face cavaler de Cornu

  5. Uitasem de secvența asta, dar cred că şi băsiştii <>!
    Dacă ar fi trăit <> Brucan ar fi murit de oftică, prietenii ştiu de ce!
    O imagine face cât 7 grade pe scara Richter, un film face cât 9 grade pe aceeași scară.
    Din alt film se zvoneşte că, fimul Diaspora cu imagini reale din revoluția băsistă – anticomunistă va lua premiul Ursul de aur de la Berlin, Berlinala (în germană Goldener Bär)! Ca recompensă, Angela Merkel însăşi, începând cu 2015 va dicta parlamentului României legea prin care se va interzice taxa de primă înmatriculare în Romania a maşinilor uzate, de va fremăta tot românul nemţău de fericire.
    Din BMW-ee și Merţane ne vom face toți tractoare,
    Din Berlin în Vatra Dornei, banii curg pe țuțuroi.
    De la Turnu-n Dorohoi pân’ la Frankfurt şi-napoi,
    Multe, multe autostrade!

  6. In mod clar Ciutacu si arhiva numita internet sunt niste comunisti platiti de fortele obscure staliniste ca sa-l denigreze pe cavalerul dreptei, injuratorul de milogi, sarantoci, analfabeti si lenesi, numit Mandruta.

    PS: Dialogul dintre aparatorul dreptei si consilierul prezidential american si renumit pilot de F-uri, el zice ca-l cheama Schnecker, a fost ceva superb. Romania frate! Eu as vrea sa-i vad pe amandoi unde le e locul. La Acces Direct aducand racoritoare invitatilor.

  7. 1. cand Mandruta a plecat de la Pro Tv colegii lui au tras un sprit de bucurie.
    2. Esca ar putea sa dea mai multe informatii despre metodele lui de PPC( limbi in fund) si alte combenatii!

  8. Salut! Victor ai o memorie de elefant! Cum naiba de ti-ai adus aminte de bucata asta de emisiune mizerabila pe care o producea non-valoarea aia de Balbuta? Acum de fapt pe cine pupa in buci? Pe Sarbu?

  9. Frumos al dracului … mândrul de Mândruţă. Parcă-ţi vine să-l scuipi de deochi. Vin vremuri grele, schimbări etc. Slugile trebuie să se reorienteze unde şi ce cururi mai pupă. După prestaţie, eu zic că are loc fără probleme lângă naşu, colonelul şi grigore.

  10. Oare Cornu a fost botezat dupa programul ,, cornul si laptele ” sau invers ? ☺☺☺☺

  11. Clar, omul este un oportunist de cea mai joasă speţă. Nu că ar fi rău să fii oportunist, dar nu până la nesimţire. Există o limită. De la Cavaler de Cornu la Teuton de Sibiu mi se pare că distanţa este cam mare.

    Admit că susţinătorii stângii sau ai dreptei pot exagera uneori, a făcut-o cândva şi ziaristul conservator Mihai Eminescu, dar să schimbi taberele şi să fii radical în funcţie de cine este şeful casieriţei…

    Urmărind delirul lui Mândruţă la RTV, chiar am avut impresia că între el şi un fanatic al Statului Islamic nu sunt mari diferenţe. Comparaţia nu este deplasată. Mânduţă nu spunea că stânga nu este reformată, ci că este nocivă ca şi concept. Ăsta-i radicalism. Încep decapitările?

    Sper ca Iohannis să nu achieseze şi să-l lase pe Mândruţă în pătrăţica lui.

  12. Excelent! Ti-am dat share pe pagina mea de ” feisbuc”.
    Ce am azut mai sus?! Un individ,ca om nu-i pot spune, care stie sa pupe-n cur. Daca ar trebui predat vreodata in scoala “cum sa pupi in cur in functie de interese” acesta este exempul elocvent

  13. Magic Moment….. e ca si cum i-ar cere da da .. pisate-te pe mine….. da da … cu jet… ah ce-mi place

  14. I-am dat și eu același link ca reply la un post pe Facebook. De fapt văzând reportaju’ de la Cornu pe YouTube acum câteva luni mi-am amintit de oribilul PSD (nu apucasem reportaju’ acasă; eram în primele luni de state) și am început să am îndoieli cu privire la echidistanța Antena 3, care păreau a-i face ochi dulci lui Ponta și nu mai pridideau în a-l înfiera pe Crin Antonescu, iar PSD de la putere părea prea aproape de Năstasele intervievat de Mândruță.
    Care Mândruță n-are ce căuta în demersul sincer al unei generații din care, să nu ne mai dăm după dești, nu poa’ să facă parte, că e din alt contingent.

  15. Dom’ Ciutacu, aveți memorie de elefant! Faină treabă! Pac la războiu!…

    …Da’ încep să mă-nfurii! Nu pe acel neica nimeni îngenuncheat, ci pe Năstase! Cum să înnobilezi, fie și-n glumă, o lichea?! Nu se face, dom’ Năstase! Ce-ați câștigat cu asta? „Simpatia” altor lichele? Zău că nu merită! Fiți demn și antipatic! Acesta-i brandul dvs., respectați-l și respectați-ne!

    P.S. Știu, vorbesc în van, da’ măcar mă răcoresc…

  16. Mandruta s-a remarcat ca sa mai aude cineva de el prin cursa de ciclism in rest nu a mai auzit nimeni de defuctul asa zis jurnalist vrb lui Basescu e un JEG penal ,slugoiul de la Cornu cavalerulde onoare al dreptei vorbelelui halulogene si caroseria lui cu ochi iesiti din orbite jignea poporul Roman slugoiul dracului.

  17. multumim pt filmulet Victor Ciutacu. 🙂
    asta e penibil,din cap pana-n picioare.si pute.

  18. NOUA PUTERE, care este de fapt aceeasi putere care a preluat prin forta ROMANIA in 2004, are nevoie de PUPINCURISTI NOI! Nu mai merge cu TURCESCU, LABAROIU, TAPALABA, PORA etc SI cel mai potrivit este acest papagal penibil pe nume MANDRUTA care are carisma ce-i drept, mai ales cand face clisme la TV! Daca castiga PONTA ce OSANALAE i-ar mai fi adus! Cum insa MANDRUTA stie ca in ROMANIA puterea este telecomandata de la Washington there you go!Multumim de material!

  19. Era sa incep cu “din cauza”, dar imi dau seama ca e mai potrivit “datorita” unor , hmmm, prestatori (?) de presa ca dumneavoastra am renuntat sa mai frecventez mass-media romana de vreo cinci ani. Citesc aproape exclusiv presa de limba engleza si stiu fineturi ale politicii din Marea Britanie sau SUA, intre altele, mai mult decat stiu despre politicienii din tara in care traiesc (cu exceptia localilor din Cluj, pe care, inca, ii monitorizez atent). De exemplu habar n-aveam, pana duminica, ca Firea ii purtatoarea de cuvant a fsn-ului rosu, sau cine mai ii pe la conducerea fsn-urilor albastru si portocaliu. In momentul in care stii, din experienta proprie, nu povesti, cum se voteaza in rural si accepti ca toti membrii actualei clase politice ori au furat voturi ori sunt complici constienti la furt, e greu sa mai accepti promisiuni electorale. Despre ponta, din ce am citit mai mult prin presa straina, mi-am facut impresia unui Orban wannabe, un demn mostenitor al lui nastase si a arogantei tipic psd-iste. Faptul ca exista oameni care au votat un individ care nu a avut minimul respect fata de sine insusi de a nu-si plagia doctoratul spune multe despre triumful mentalitatii bacsisului si ignorarii legii in unele zone ale tarii. Din articolele citite de duminica incoace pe hotnews, contributors sau gandul, pro Johannis, am ramas absolut stupefiat de campania abjecta, ad hominem, dusa de psd si televiziunile de partid impotriva sibianului, la nivel demn de VC tudor.
    Am intrat pe acest blog sa audiatur et altera pars si, recunosc, rad cu pofta de cateva ore. Este, rusine sa-mi fie, o doza buna de Schadenfreude, dar si usurinta cu care oamenii pot fi manipulati, inca, de presa. As fi cu atat mai amuzat cu cat mi s-ar confirma ca inclusiv domnul Ciutacu crede ce scrie pe aici.
    Multi dintre cei care am votat cu Johannis (despre care stiam doar ca a facut o treaba bunicica la Sibiu, desi a fost implicat, de presa, in niste afaceri mai gri spre negru) am facut-o nu pentru ca am fost manipulati sa votam cu neamtul, ci pentru ca manipularea facuta de psd era atat de grosolana si mizerabila ca mi-a adus aminte de greata provocata de marlania de tip basescu, vanghelie, mazare, flutur etcaetera. A fost un vot anti sistem, dar nu in intelesul per se, ci in intelesul anti sistemului actualei clase politice corupte care, folosindu-se de niste tambale din pompos autodenumita presa, a ajuns sa-si creada propriile minciuni.
    Dar cele mai placute momente legate de alegeri mi-au fost oferite de lecturarea comentariilor rumanilor verzi, aia care m-au pus in 2000 sa aleg intre ilici si vadim. Pacat ca n-a ajuns Kelemen in turul doi cu ponta, ar fi fost satisfactia completa.
    Semnez: Mircea Jude, ruman verde, juma’ moldovean, juma’ ardelean.

  20. Dar și arogantului îi plăcea pupat în cur.Iar,ăsta presta in contul unor datorii ale postului,cred.Lichea fiind,bineînțeles.Doi foști,doi proști!

  21. Am urmarit emisiunea ,este tipic de basist ,cand ii pui intrebari el ataca ,nu are raspuns ca la finalul discutiei ,de fapt un monolog a lui, sa te simti vinovat. Daca nici Niels Schnecker nu-l putea opri ,chiar ma gandeam D-le Ciutacu cu regret ca nu sunteti in platou .Se adresa oamenilor asemeni unui marlan. Am distribuit acest video pa pagina mea de facebook sa-i mai potolesc si pe prietenii mei basisti Multumim pentru el.

  22. Victor , te rog da pe realitatea sa-l vezi pe rares bogdan alt pupincurist,un fashion victim .unde s-a mai vazut prezentator tv cu sapca in direct ????? nu e vorba de respectul pt audienta ?? vi in direct cu sapca aia de ghertzoi de bisnitar de valuta.
    daca il cunoaste cineva sa ii spuna ca se gasesc sepci si mai decente cu “calaretul” mai mic … 🙂
    si pt curiosi la un simplu search pe google – rares bogdan sunt niste poze la parlament cred in costum si cu un fular sau o esarfa verde.se crede botezatu’ si vrea sa ne arate noile tendinte

  23. Nici una, in afara de unele contre intre el si Mircea Badea, unde clar Mircea are dreptate: cel putin el e consecvent.
    Trezirea mea cu privire la “echidistanta” A3 s-a bazat pe revederea lui Nastase intervievat de un servil vierme numit Lucian Mandruta, azi reinventat in vector de cuget liber si initiativa civica. Cacao. Si de-aia i-am facut cadou la o postare inflacarata de pe Facebook filmuletu’ ala scurt, in care e “incavalerit” de Nastase cu sabia lu’ Toranaga. Saptamana trecuta.

  24. @amne: e bine ca ai votat in “perfecta cu cumostinta de cauza”. Nenorocirea e ca unii ca tine, fara nici o legatura concreta cu tara asta, ne decid noua viitorul.

  25. @amne: nu urmaresti presa din romania, dar votezi in cunostinta de cauza, ca sa ai motive sa razi cu pofta, ca un roman verde ce te afli (inteligent si plin de har, desigur). ma bucur ca te pricepi la fineturile politicii din mb si sua – despre ce e vorba in politica aia, inafara de bani (taxe, razboaie si politici coloniale, controlul media si al comunicatiilor, etc) ? dupa parerea mea – nimic. zici ca romanii sunt manipulati .. propaganda manipulatoare nu exista nici in mb nici in sua ? ia iesi de injura primul ministru sau presedintele pe acolo pe unde te afli ( motive iti gasesti, ca doar esti inteligent), si vezi tu cum e cu democratie occidentala. problema romaniei nu este lipsa democratiei, ci ca a devenit o colonie, ca resursele care mai sunt, inclusiv forta de munca sunt luate pe preturi de nimic, ca tara asta dispare, si unii se uita de peste gard, asa ca tine, si se amuza copios. plimba-ti bucile jumate ardelenesti si jumate moldovenesti pe autostrazile alora , si nu-ti mai bate creierul cu ce trebe facut aici, ca mare lucru nu mai e facut oricum. adica au avut grija cozile de topor de acilea de asta. nu te mai preocupa sa te uiti la ce se mai intampla aici, daca te plictisesti ia-ti un acvariu. oamenii astia manipulati de aici au probleme mult mai concrete – de ex. cu cat pot vinde litrul de lapte de la vaca din curte, si cu cat il iei de la supermarketul manageriat de occidentali, cata redeventa plateste omv per tona de petrol vis a vis de cat platim noi un litru de benzina la benzinaria aceluiasi omv, cat din profitul multinationalelor din romania e impozitat in romania, samd. stiu, despre astea e mai greu sa discuti acolo unde te afli, ca o incasezi imediat .. noi ne permitem inca sa o facem.

  26. @amne: “folosindu-se de niste tambale din pompos autodenumita presa, a ajuns sa-si creada propriile minciuni” “Din articolele citite de duminica incoace pe hotnews, contributors sau gandul, pro Johannis”

    Zici ca traiesti in lumea libera?!? Sictir!

  27. Genial…asta era marele specialist in aviatie…noi eram fetele cu sucul…deh, strugurii sunt acrii daca nu ajungi la ei. Dar, cei care nu stau in genunchi au sansa sa ii guste…restul, doar ii ling.

  28. Eu am pus filmul asta pe Facebook de vreo 2 ori ca prea se inchinau multi imbecili la Mandruta. Poate gasim pe Youtube si filmuletul ala cand ii cerea scuze lu’ nevasta-sa in direct, la stiri. Altfel, “monumentul” Mandruta nu merita nici macar o flegma din partea mea !

  29. Filmuletul nu e o surpriza asa cum nu e o surpriza existenta inflatiei cozilor de topor din randurile acestui neam. Draga Victore, daca tot esti unul dintre putinii care mai spune lucrurilor pe nume si care poate fi si auzit de o mare masa de oameni, poate descoperi intr-o zi si un “filmulet”cu discutia din ziua in care i s-a impus lui Crin tradarea si ne dai si noua un indiciu. Inca ma mai agat de o speranta ca va mai fi cineva ce va negocia mai dur dizolvarea tarii noastre in UE. Multumesc anticipat.

  30. amne traieste in romania in cluj! nu are habar de vest pt ca nu a avut bani decit pt o singura vizita acum ani de zile. ca pasiune are injuratul romanilor. s-a intimplat pe blogul de la prosport a lui caramavrov in 2006-07 care a dus la reorganizarea acestuia. sustine ruperea transilvaniei de romania. bea mult. asta este geniul. 🙂

  31. Dom’ Ciutacu, apropo de cei din afară care decid: un prieten mi-a povestit despre o cunoștință de-a lui, plecată prin 84-85′ în Germania. El – român, ea – săsoaică din apropiere de Mediaș. Au plecat în excursie în Republica Federală și acolo au rămas. Peste doi ani și-au adus și copiii, amândoi încă liceeni, amândoi cu prenume nemțești. După ’90 și-au adăugat cetățenia română la cea germană, dar n-au de gând să părăsească țara în care s-au stabilit și-n care fata și băiatul lor – azi oameni în toată firea – și-au întemeiat familii și au slujbe bune. Mai vin în România vara – în fiecare vară! – pentru 3-4 săptămâni. Când sunt alegeri la noi (parlamentare, prezidențiale) nu votează fiindcă au spus că li se pare firesc să voteze doar pentru cei ce le pot influența traiul din Germania. Prietenul meu a fost curios: dar nici acum nu votați, când candidează un etnic german? Răspunsul a fost același: nu.

    Mai sunt și astfel de oameni. Nu știu cât de mulți…

  32. Buna ziua,
    Se pare ca recidiveaza acest “domn” harnic, adevarat capitalist……
    ” Lucian Mândruță a făcut un comentariu fără precedent la adresa premierului și a celor care simpatizează cu stânga după ce a văzut fotografia.
    ”Deci marele roman petrece intr-o tara musulmana.
    Marele familist e in poza langa o bruneta. Marele aparator al saracilor e intr-un club de noapte unde probabil ca dai un salariu mediu din Romania intr-o seara. Si voi ma injurati pe mine cand va zic ca stanga strange lenesii si neispravitii, ca sa-i imbogateasca si mai tare pe sefii ei. Na, uite ca mi-a ajutat Dumnezeu (tocmai mie) sa adaug si-un epitet catre postacii si fanii PSD care comenteaza aici:fraierilor!”, e mesajul lui Mândruță.”
    Enjoy !!!!!…..parca asta-i indemnul celor de super-dreapta :))

  33. Sunt salariat in Cluj si platesc o gramada de impozite pentru pensiile celor care voteaza constant impotriva celor cu care votez eu din 1996 incoace. Am zis ca nu mai citesc “presa” din Ro, nu ca sunt in strainatate. Poate ati fi inteles asta citindu-mi cu calm postarea, nu cu ochelarii vigilentei antibasiste.
    Evident ca exista manipulare in presa din toata lumea, Fox News fiind aproape la fel de grosolani ca si a3, rtv, b1tv si care-or mai fi tv de partid, dar exista si alternative, de exemplu un The Guardian, sa nu mai vorbesc de presa independenta, unde mesajele pot fi verificate din mai multe unghiuri pentru o imagine relativ corecta. In mainstream media de la noi e imposibil sa gasesti informatie la un nivel atat de inalt de corectitudine precum in exemplul antementionat, de aceea am fost atat de dezamagit de manipularile evidente incat am renuntat sa mai citesc preas de limba romana, cu exceptia Dilemei Vechi (tin sa mentionez ca nu-i citesc articolele lui Sever Voinescu din aceleasi motive, nu-mi pierd vremea cu cei care dezinformeaza).
    Nu am timp sa scriu mai mult acum, dar nu inteleg de ce atata ostilitate fata de cineva care are o opinie diferita. Am sa raspund mai in detaliu spre seara, daca timpul imi va permite.

  34. @amne: “platesc o gramada de impozite pentru pensiile celor care voteaza constant impotriva celor cu care votez eu”

    N-ai înțeles nimic din viata asta. Pensionarii au contract cu statul, nu cu tine. Iar tu, dacă vrei ajunge la pensie, tot de la stat vei primi banii. Ce vei face atunci dacă un alt alt amne tânăr vă gândi cum gândești tu acum?

  35. @amne: 1. Nu platesti nimic pentru pensia nimanui, asa e in toata lumea civilizata, contribui acum ca sa iei si tu pensie la randul tau. Pensionarii din ziua de azi nu au nici o vina ca statul a fost un jalnic administrator al contributiilor lor.
    2. Daca mergemem pe logica ta inseamna ca tu ti-ai platit scoala, spitalizarea cand te-ai nascut etc
    3. Nu intelegi “de ce atata ostilitate fata de cineva care are o opinie diferita”. Raspunsul e extrem de simplu, asta a cultivat tatucul vostru basescu in ultimii 10 ani, cu o agresivitate fascista

  36. Cu scuzele de rigoare domnule Ciutac, nu este un atac la persoana ci o replica pe care te rog sa o treci cu vederea sau sa o banezi dupa bunul tau plac, ca doar aici suntem pe persoana fizica! 🙂

    @amne – ca sa incheiem toata tavetura asta in care tu incerci sa ne inveti pe noi restul despre teoria spitelor de la bicicleta germana, nu pot decat sa iti doresc niste dulci fisuri anale si doctori in greva! Nu de alta … da tu muncesti IN CLUJ si pentru ei, care nu sunt altceva decat niste asistati social!

    Sarcurori fericite si doamne ajuta(ti)!

    Amin!

  37. @amne
    Tot vazand din astia ca tine astazi cand am fost la cumparaturi m-am uitat la etichete. Ce era facut dincolo de Carpati a mers inapoi pe raft, ce era facut dincoace de Carpati a ajuns in cos.
    Ca m-am saturat sa aud cum voi ardelenii ne tineti in spate pe noi “miticii”.

  38. @cola – abia am ajuns acasa de la serviciu si am apucat sa citesc mesajul dvs. pe indelete. Asta am scris in postarea initiala: ” Citesc aproape exclusiv presa de limba engleza si stiu fineturi ale politicii din Marea Britanie sau SUA, intre altele, mai mult decat stiu despre politicienii din tara in care traiesc (cu exceptia localilor din Cluj, pe care, inca, ii monitorizez atent).” – credeam ca se intelege de la sine ca traiesc in Ro. Lasand asta la o parte, chiar daca as fi trait in Ouagadougou, atacul ad hominem e nejustificat, atacati-mi ideile nu ceea ce va imaginati ca sunt eu ca persoana.
    Sunt foarte implicat in viata locala clujeana, donez bani (nu multi, repet, sunt salariat) cand si unde pot, fac foarte putin voluntariat (din lipsa de timp), ma zbat sa conving lumea sa cumpere produse locale (boicotez cu veselie ursus, napolact si alte companii care nu mai lucreaza cu fermierii din zona), pe scurt, fac atat cat pot pentru comunitatea in care traiesc. Asa ca nu vad de ce nu as avea dreptul sa-mi exprim niste opinii pe un blog public si sa caut un dialog bazat pe argumente.
    In afara de ad hominem si acuza ca as trai in strainatate (care ar fi fost problema daca as fi locuit la Londra, de exemplu, nu inteleg), imi cer scuze dar nu am observat nici o demontare argumentata a ceea ce am scris.

  39. @Ion Gordun – va raspund, ignorand marlaniile: nu dau doi lei pe statul roman, un stat care are preocupari ce vizeaza orice altceva decat respectarea drepturilor mele constitutionale, indiferent de denumirea partidului de la guvernare, am pensie privata si sper sa nu ajung la mila lui (i.e. a statului). Daca dvs. nu stiti ca statul cu care au pensionarii contract e platit din impozitele celor care produc, adica inclusiv ale mele, inseamna ca nu sunteti foarte familiarizat cu distributia veniturilor si cheltuielilor in bugetul public.

  40. @Ioan – basescu nu e “tatucul meu”, nu stiu de unde exact ati extras aceasta concluzie din postarea mea. Va rog sa aveti bunavointa sa ma luminati. Pensionarii din ziua de astazi au contribuit putin spre deloc la educatia mea, parintii mei au platit suficiente impozite cat sa-mi permit sa spun ca nu eu am capusat statul roman, ci viceversa.

    @ice4you – am inteles ca aveti ceva probleme legate de fisurile anale. In rest postarea dvs. pare incoerenta. Banuiesc ca preferati monologul, asa ca va las sa va savurati propriile postari in tihna.

  41. @Victor Ciutacu – imi cer scuze pentru postarile multiple. Vad ca nici nu a intrat pe site decat prima replica. Va rog sa le admiteti si pe celelalte. Multumesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.