Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Proştii portocalii se dau singuri în gât

Proştii portocalii se dau singuri în gât

Toţi cei care mai consumăm politică ştiam că PD-L se mobizează s-o scoată pe EBA europarlamentar. La fel, bârfa privind cele 10 voturi de organizaţie portocalie pentru a mică a făcut carieră în toate redacţiile bucureştene. Lipsea doar proba materială. Eu cred că EBA va ieşi europarlamentar, dar când apare un prost care lasă şi urme ca limaxul e păcat de la Dumnezeu să nu-l popularizezi (sursa primară).

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

54 thoughts on “Proştii portocalii se dau singuri în gât

  1. Deci din partea mea s-o scoată . Ca de băgat, o să-i bage măritul ta-su in alte părti cand n-o mai avea nevoie de ei.

  2. Soarele si FESENISMU’, intareste organismu’.
    Or sa ajunga sa si-o dea in gat cu reciprocitate matematica .
    Slogan electoral pentru Eba:
    “Nati-o tie dami-o mie, s-o facem portocalie”

  3. s-a verificat daca numarul acela de telefon provine din cabinetul parlamentar respectiv? stim cu totii (si o sa se vada in statistica votului) ca in fiecare sectie de votare EBA va avea cel putin 10 voturi (sunt convinsa ca se vor mai gasi cativa simpatizanti sinceri). dar sa se compromita pdl in halul asta, nu-mi vine a crede!

  4. mi-e atat de scarba
    la mine pe scara e un mos care zilnic ciocane la toti vecinii sa le explice cum trebuie sa puna stampila pe EBA si sa ii momeasca cu ieftinaturi gen sort bucatarie etc. usa blocului e plina de afise pdl, nimeni nu are voie sa puna afis de-al altui partid.

    nu mai zic de scoli unde exista tot felul de aplaudaci zelosi ai pdlului, gata sa toarne si sa inventeze mai departe in cercul lor vicios tot ce face si mai ales nu se face in scoli,

    toate partidele au schimbat oameni, au acaparat tot felul de functii dar parca ca cei de la pdl nimeni

    nu mai poti spune sincer ca simpatizezi sau votezi cu PNL sau chiar PSD fara sa taxat acid sau jignit de cate un PDL-ist(desi tot ei urla pe toate soselele ca sunt agresati nejustificat de discursul celorlalte partide)

    din momentul in care persoane care au trait o dictatura iti recomanda sa nu te manifesti impotriva PDL-ului, sa nu spui ca nu suferi lista de nulitati care ingroasa randurile partidului, nu ai nevoie de prea multe doctorate sa intelegi ca Romania a incetat sau e pe cale sa inceteze sa mai fie o democratie

    in alta ordine de idei, poate ati observat deja ca pe usa Palatului Victoria zambeste frumos sloganul campaniei lui Videanu: Vin imediat!
    Guvernul e plec nitzel pana in campanie!

  5. Ia uite ce zice candidata, manca’ti’as !… 😉
    Citez…, “măcar, poate, nu o să mă mai facă lumea agramată şi toantă.” 😀

    P.S. Victor, mai baga si o silaba la “mobilizeaza” ! 🙂

  6. Vor fi destui care s-o voteze.Din pacate EBA ne va representa Romania si nicidecum PD-L ul ,care-o finanteaza,Traian Basescu , tac-su si traficantul de influenta, sau madam Udrea care sigur o voteaza, din motive pur personale.
    Din pacate in programul ei electoral se afla promovarea brandului de tara .Si cum avem “Land of choice” parca il vad pe presedintele Norvegiei , cu pusca si cureaua lata, in croaziera pe Dunare pana la marea cea mare prin “Sulaina chanel”.
    Oricum imi rezerv dreptul a avea alta optiune.
    Domnul Presedinte mai bine ar invata ca el ne reprezinta pe toti si nu numai pupaciosii in dos ai mariei sale. In niciun stat republican si democratic, presedintii sunt alesi in unanimitate.Doar representarea este unica.
    Deci dragoste cu sila nu se poate.

  7. @cezar subscriu si eu. Am reflectat mult daca sa merg la vot sau nu si am hotarat impreuna cu alti prieteni sa mergem si sa-i stampilam pe toti. Sper ca majoritatea voturilor sa fie reprezentate de cele anulate!

  8. super scula frate 🙂 pe vremuri se striga “Dovada! DOVADA!” ca doar na, se lucra cu manusi, acum se da cu oistea in gard cu gratie fara jena si in public…

  9. Mi-e frica de un singur lucru: ca o sa se emancipeze pe-acolo pe la Bruxelles intr-un asa hal incat n-o sa mai scapam toata viata de ea prin diverse functii. Ba mai mult, ca o sa devina de-adevaratelea buna si o sa ajungem s-o votam de voie 🙁

  10. Imi pare rau sa te dezamagesc Ionut, dar cine are atata taratze in cap ca s-o ia pe micutza de nevasta???

    Normal ca taticul vrea sa o ajute, ca odata ajunsa acolo nu mai poate face prostii prin zona Romaniei… Ce-o sa faca acolo, nu ma indoiesc ca va fi maret si in spiritul intr-ajutorarii marii familii numite Romania… Are idei (mi-e greu sa accept conceptia asta), are sprijin, are absolut toate lucrurile trebuincioase…

    De ce sa nu ajunga acolo fata? Sa-i dam o sansa… Daca e posibil ca Becali sa fie acolo, ce ar impiedica-o pe micutza sa ajunga??? Ma oripileaza ideea de a-i vedea pe cei doi acolo (Becali, EBA)… Sa ne ajute Sfantul Parinte din ceruri atunci…

    As avea si eu o intrebare… Daca intruneste numarul de voturi necesare, cineva din Parlamentul European nu trebuie sa le aprobe intrarea???? Sau oricine e ales de poporul roman e bun ales acolo? Nu le verifica nimeni IQ-ul pe acolo?

  11. Daca SMS-ul cu pricina nu e facatura, atunci mi se pare extrem de grav, pentru ca mie, una, imi demonstreaza ca pedeleilor chiar nu le mai pasa de nimic, se simt invincibili, deasupra legii si se comporta ca atare (nu ca pana acum ar fi fost niste subtili…)
    Cred ca il voi copia pe Cezar si voi stampila constiincioasa toate numele de pe buletinul de vot. Asta daca voi reusi sa-mi inving greata instinctiva care ma pocneste cand dau ochii cu siglele partidelor lor de 2 bani.

  12. In urma acestei campanii Eba s-a ales totusi cu un program intensiv de alfabetizare la 30 de ani ai ei ceea ce pana la urma n-o sa-i strice in viata,mai bine mai tarziu decat niciodata.

  13. Vai, tu, pisi!… 😀 Ce dracu’, credeţi că o să fie altfel? Foarte greu!…

  14. aloo, voi pe ce lume traiti fratilor?
    sau stati doar in fata calculatorului. aceste fapte se petrec de cand lumea, si nu doar la pdl.
    cand vad cum ziceti “cata greata, mi-e scarba”, etc ma distrez copios.
    hai pa!

  15. Buna seara d-le Ciutacu,

    De ce credeti ca va iesi Elena Basescu europarlamentar?!Eu nu cred-mai batrana cum sunt,mai sper,mai sper ca o sa fim totusi atat de destepti sa nu o votam!Sper sa ma auda Dumnezeu si sa ne ajute,ca putine sperante ne-au ramas!

    Cu mult respect,
    Ioanap

  16. Mi-a placut emisiunea de azi Sinteza Zilei , s-a discutat civilizat pe teme interesante si s-au folosit cuvinte frumoase care imi place sa le aud. Bv Mai vreau asa emisiuni.

  17. Va pot spune si eu, tot din surse foarte sigure pedeliste,( sunt amic din copilarie cu un membru marcant PDL Buzau), urmatoarele:
    la Buzau, fiecare organizatie PDL locala( pentru cine nu stiu, orice organizatie judeteana de partid este impartita si in mediu rural si in mediu urban in organizatii locale) ARE ORDIN de la CEZAR PREDA, ca in jud. Buzau EBA- ELENA BASESCU SA AIBA 10% DINTRE VOTURILE MEMBRILOR PDL.

  18. Victore, asta nu-i nimic. Fii atent la conversatia asta de pe messenger cu un prieten:
    X: apropo
    X: de psd
    X:
    X: iti dau 25 de lei
    X: dak votezi cu psd-u pe listele speciale din agronomie
    X: sectoru 1
    Dan: ha?
    X: bineinteles treb sa-mi vii cu dovada
    X: daaaa ma
    X: long story
    ………
    si noi treb sa mobilizam lumea
    sa se duca la vot
    ce sa facem pt asta?
    ii platim
    Dan: pfff
    Dan: ce jegosi

  19. @Dan: ar trebui sa ma mire? unele lucruri nu se schimba niciodata…

  20. Cu Elena in PE s-a dus p…i de suflet presedintele Baselica…or sa rada si cu curu de el mai marii europei :)))

  21. O lista de zece persoane sau o prezentare “teve” cu nu non-combat evident – motive deontologice, fireste.
    Ma intreb care din cele doua variante a avut impact mai mare in randurile masei de votanti prizonieri.
    Nu am absolut nimic impotriva dreptului de cantindatura a unor pitipoance, dar de aici si pana la promovarea pe sticla, mai este.
    Parerea mea.

    Oricum apreciez faptul ca esti echidistant si poti trage cu tunul din orice pozitie – se vede ca ai antranament.
    Desi trebuie sa fie greu a naibii sa fii mai impartial decat papa. 😀

  22. Bai Oameni Buni! Ce va afecteaza atat e mult? Ca o sa rada europa si cu c….l de noi asta deja se intampla! Dar voi credeti ca in Europa, mult iubita si stimata, este altfel? Toti sunt o apa si un pamant! Bruxellu-ul nu este tocmai strain de ceea ce se intampla in Romania! Madamme Macovei are “glascior” tocmai prin faptul ca este sustinuta de la Bruxelles. Basescu isi permite sa faca pe saltimbancul tocmai pentru ca ii are in spate pe Fratini. si pe Barosso. Bai oameni buni (iarasi) banii aia care se duc pe consultante si pe studii de fezabilitate nu sunt tocmai straini de Bruxelles. Deci – Unde e coruptia? – Asa ca – Noi avem nevoie de EBA la Bruxelles iar semicretinii aia de la Bruxelles au nevoie sa ne-o impuna pe EBA in Romania. ASTA E NOUL MODEL DE POLITICIAN EUROPEAN. (sa nu va mire daca dupa alegeri vom avea prima femeie prim-ministru – Lenus Udrea)

  23. Stiti care va fi culmea? Peste citva timp o sa o vedem pe Elena Basescu sustinind ca a meritat locul in Parlamentul European fiind aleasa de oameni datorita capacitatilor ei.Saracii pdl-isti sa fii obligat cum sa votezi,sa fii chiar asa de asuprit si sa mai stai in acest partid sau sa nu dai de pamint cu Basescu si cu toata familia lui inseamna ca iti meriti soarta.Votati EBA ca asta dupa cita geografie stie se va prezenta la post prin insulele Caraibe.

  24. Cert este ca dupa mine se va frauda la greu din partea celor doua partide de la guvernare . Prin toate metodele posibile. Ca doar sunt alegeri peste tot in iEuropa si vigilenta scade.
    La noi cel putin vezi afisele PSD si PDL peste tot . Pe fiecare stalp. Ti-e greata sa mai iesi pe strada. Umbla in cete sa puna afise si uni-s mai dubiosi ca ceilalti.

  25. nu vreau sa iti stric bucuria, dar acel sms nu este obligatoriu sa fie veridic in totalitate

    acum 2 ani m-am jucat cu un site (romanesc, de altfel) care permitea “injectarea” de sms-uri in retea (pe baza de plata, ofc) avand ca sursa nr de telefon pe care il specificai tu (chiar stiu ca i-am facut o gluma proasta unui prieten dandu-i sms cu nr sefului sau prin care il anuntam ca este concediat – si a pus botul)

    bineinteles, asta nu dovedeste decat ca numarul de pe care s-a trimis poate fi falsificat, mesajul (subliminal 🙂 ) ramane

    partea proasta este ca elenutza tatii este generatia a 3-a de politicieni, cei care vor conduce tara peste 10-20 ani, cand nutzi udrea va arata ca baroneasa nicholson

    cred ca de asta vor sa se legalizeze prostitutia si marijuana, sa fim un popor semi-high si in continua copulare, prea ocupati la aspecte secundare gen viata politica 🙂

  26. Candidatura, si mai ales alegera prin vot, a unui candidat independent este un exercitiu de mare folos noua si democratiei… fie ca e vorba de EBA sau Radu Duda (stiu ca se poate discuta independenta unora). Apare un precedent (organizare, materiale, voluntari, donatii etc, etc) care poate fi urmata si de altii care nu fac parte din cercul celor abonati la putere.
    Dupa 20 de ani cu abonati si tonomati sint dispus sa risc si cu “amatori”. 😉
    Ce avem de pierdut?
    Ce-am avut si ce-am pierdut?

  27. Trist este că parlamentarul ăsta (şi mulţi ca el) are (au) votanţi, altfel cum ar fi ajuns acolo unde a (au) ajuns?
    Oare cum vor fi verificaţi ce-i zece fericiţi nominalizaţi, dacă pun ştampila pe cine-i musai? Înainte de marea acţiune se (în)jură, ceva? Dacă da, pe (cine) ce?

  28. EBA e mai periculoasa in politica decat tatal ei. Daca tatal a fost ales, pe bune si are o legitimitate, a fost ,n-a fost un politician bun, o va dovedi istoria. In maxim 5 ani, scapam. Dar Eba….ei….ea o sa fie “parlamentarul” copiilor nostri, cu voturi impotriva vointei alegatorilor.E grav.O sa ajungem sa-l regretam pe Gigi si pe vanghelie.

  29. Daca e cazul, mai bine EBA parlamentar european si la toamna Traian Baselu pleaca acasa.
    Cazul cel mai fericit ar fi sa plece amandoi acasa,si sa o ia si pe Nutzi Urdea,si pe micul Boc,si lista-i lunga.
    Duminica e momentul sa aratam ca nu dormim.Ca natiune.Poate ne cred ei ca sintem prosti,dar sintem multi.

  30. ce **** calului?! va mai mira ceva?… era evident ca asta va fi mutarea… noroc ca-s astia atat de prosti incat sa trimita sms-uri sa vada si restu lumii :))

  31. Bre…. nu va mai impacientati ca asa fac toti…
    Crede-ma ca stiu din surse sigure ( de la persoanele in cauza) cum platea PNL-ul voturile, PSD-UL, etc…
    De unde credeti voi ca a aparut scarba asta de vot…
    Votul e o mascarada…
    Sa inteleg ca PDL-ul n-ar mai avea bani sa dea la votanti? ca era mai simplu 1 mil votu pe elena basescu….
    Trimeteai cate un papagal din asta la cate sectii aveai nevoie sa mituiasca 10 oameni si gata…
    La 10 oameni pe sectie nu se prindea nimeni si termina repede…

  32. Nu mai pot, dle Ciutacu! Ma apuca o greata de tot si toate, si o lehamite, si un regret ca am mai ramas pe aici, prin jungla!!!!

  33. Imi pare rau sa ma repet, dar sa pastram un moment pios de reculegere in amintirea tovarasei elena ceausescu!…

  34. “Traian Basescu – presedintele tuturor romanilor” – in anul de gratie in care suntem, acest mesaj m-a dat pe spate si m-a facut sa rad..amar. Cu permisiunea Dvs, Dle Presedinte, eu sunt un roman “de dincolo”, iar viitorul meu sot este un roman “de dincoace”, ne integram asadar perfect in formula “tuturor romanilor”. Istorioara noastra cu iz de pamflet a inceput acum un an, cand ne-am hotarat sa ne unim destinele. Pana aici, frumos si salutabil, chiar am putea spune, in termeni basescieni, “o dovada a unitatii romanesti”. Dar stai, ca asta nu e tot!! De ce sa nu aratam traditiile de nunta ale moldovenilor? Nu ar fi frumos? Rezerva restaurant, muzica, dansatori, moderator, biserica, alearga, transpira si spera…, rochie, costum, verighete, dar … Surpriza!!! Revolutia de la Chisinau, mama ce mediatizare!! Ochii mei nu au putut sa vada, iar urechile mele sa auda ce se transmite pe aci..pietre, bolovani, ferestre sparte….si VIZE!! Ce facem cu invitatii din RO? Ii trimitem sa-si faca poza, cand invitatia pe care o primesc din Md se obtine in circa 30 zile? sa stea la coada pentru poze? OFF..n-or sa creada ca acolo-i jungla?…si aici TZAC, PAC, o idee salvatoare! Hai sa schimbam locul nuntii! Deci, Hertzlich Willkommen in Romania!! Dar stai, poate recuperam ceva din banii dati pentru rezervari prin MD, poate lautarii, dansatorii, moderatorul ne inteleg…or vrea sa vina aici? ca vrem neaparat traditii moldovenesti!! Alearga prin Bucuresti, gaseste restaurant pentru aceeasi zi, plateste avans de rezervare dar…aoleu si ce preturi! Noroc ca tot blocul de divertisment a acceptat sa vina in Ro, desigur cu un plus substantial la tarife, adica DUBLU! ca, na, e Bucuresti! Deci…GOLESTE-TE BUZUNAR, CA AI VOIE! Rezerva biserica, si ce preturi, zici ca e partidul popilor, mi-i mila de saracii nasi, comanda invitatiile..uff, macar sa iasa ceva frumos. POC, cade un bolovan..Aoleu, moldovenii care vor sa vina in RO au nevoie din 15 mai pentru a-si deschide viza si de cont in banca, cu o suma de minimum 500 euro?? De ce nu s-a mediatizat? nu s-a transmis? chiar e atat de mare ipocrizia si demagogia politica? Evident…., la noua bariera aparuta, nu am gasit INCA solutii. Tot ceea ce am a spune este:
    VA MULTUMESC TOVARASE VLADIMIR VORONIN SI DOMNULE TRAIAN BASESCU PENTRU CA MI-ATI STRICAT CEEA CE TREBUIA SA FIE cea mai frumoasa zi din viata mea. Din pacate, ii voi pune ghilimele, intrucat viata oamenilor se poate transforma in orice zi intr-un pamflet de care se amuza, evident…presedintii.

  35. As vrea sa va intreb ceva:
    Dvs. ati afirmat ca sunteti atat de pornit impotriva lui Base pentru ca atenteaza la valorile democratiei, ca e un tiran etc. Ok. Imaginile cu SMS-ul vin sa sustina practicile nedemocratice promovate de Base. (desi ar putea fi false).
    Vin si va intreb: de ce spiritul dvs de justitiar nu este deranjat de practicile cel putin la fel de ciudate ale PSD-ului care cumpara voturi? Sau in acest caz nu mai e un atentat la democratie?
    La fel, va concentrati toata ziua pe EBA si Base dar nu spuneti nimic de faptul ca alianta PD-L & PSD & PC-Antena invie o regula din comunism: daca nu esti in partid nu poti sa fi director de spital, de directie de sport, etc.
    Sau vi se pare total democratic?

  36. Update:”Curat, murdar”, as putea spune.Ce-i indiciplina asta de partid? D-na Udrea, secretar gemeral voteaza o independenta? Ce exemplu da? Se se ia masuri!

  37. E super ce fac PDL-istii. Mai exact, isi taie creanga de sub picioare. Pentru EBA o sa piarda si primul loc in alegeri, si vreo 2-3 europarlamentari care altfel ar fi fost eligibili.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.