Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Profesioniştilor, masturbarea nu orbeşte

Profesioniştilor, masturbarea nu orbeşte

 

Propagandiştii portocalii se fac că află acum, postcoitum, când îi răzbeşte fomica la maţe, că găştile acaparează politic resursele bugetare. Şi ce se mai jelesc! Băi, hoitarilor, n-aţi vrut voi condamnarea mineriadelor şi a comunismului, îndepărtarea ruşilor de la fruntarii, anticomunism şi salvarea cotei unice de hrăpăreţul Vanghelie? N-aţi făcut voi campanie pentru aceste obiective? Nu v-aţi pus voi ţinuta de luptă oranj la başcheţii scâlciaţi? Aţi învins, le aveţi pe toate, spălaţi-vă cu ele pe cap!

Nu i-aţi lins voi pantofii şi gimiciuurile lu’ Udrea? Gata, s-a terminat cu şmecheria, s-au oprit subvenţiile pe sub masă, nu v-a apucat rândul la împărţeala de caşcaval? Ce bine vă era-n campanie. Râgâiaţi satisfăcuţi şi sătui. Vă căzuse o ceaţă groaznică peste ochi. Nu vedeaţi că oamenii pe care-i alergaţi erau în proximitatea Supremului, a celui mai uninominal şi mai iubit dintre aleşii României. Peste tot în lume, serviciile se plătesc. Aşa face şi prea-cinstitul vostru idol. Viaţa-i curvă, copii. N-aveţi bani, n-o compostaţi! Da’ vă dau şi o veste bună: masturbarea nu orbeşte.

UPDATE: Unul dintre cei patru prim-vicepreşedinţi ai PD-L va fi femeie. Monica Macovei îşi doreşte poziţia, dar n-are loc. Elena Udrea îşi doreşte şi ea şi are loc. Bichonul maltez al Zeiţei Justiţiei, Dan Tapalagă, e ceva pe la Hotnews. Plesneala cu Ana-Maria Topoliceanu, prezentată ca act de mare disidenţă jurnalistică, se cheamă răfuială internă în PD-L. La care eu nu pun botul. Mai ales că s-ar putea să câştige Roberta Anastase.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

62 thoughts on “Profesioniştilor, masturbarea nu orbeşte

  1. Stim cu totii ca FMI a cerut autoritatilor romane sa elimine, din 2010, subventiile acordate companiilor de stat. S-au dat aceste subventii la vedere sau pe sub masa? D-l Ciutacu declara “gata, s-a terminat cu smecheria”. Ar trebui sa ne bucure, dar oare se si aplica?

  2. Coane Victor, dac-ai vorba sa castige vreo’ fonctie madam Plescoi sau orice in dauna deontoloagei Monica Macovei chiar ca trebuie sa sarbatorim.Chiar, poate cat de curand o s-o invitati pe “Ana Pauker din PDL” la Vorbe Grele in calitate de dizidenta si impilata-n haita. Ar fi faina emisiunea c-am vazut ca “Zana Justitiei Independente si Impartiale” le are cu injuraturile ca la gura cortului si s-o lasati “sa se slobozeasca bine”, sa nu mai tina intransa ca dupa o varsta-i contraindicat.

  3. Auzi lume, la intrebarea ce calitati are Topoliceanu asta , raspunde: sunt avocat!
    Pai bine mai Ciutacu, tu nu stiai ca daca te faceai avocat, nu inginer, aveai o pregatire multi…Auzi, “sunt avocat!”. Si noi ,prostii, am facut alte scoli…Daca nu sunt orientat. Avocat tata…

  4. Foarte frumos ca a fost acoperit monstru ala de femeie de 10 m a lui balasa de la iasi- ce vroiati ca ala mic sa nu-i ajunga nici pin la glezna si sa pofteasca degeaba?

  5. Pupincurismul nu are limite: chestia aia cu “păpuşa Elena Udrea ” e de tot râsul şi de toată jena. Chiar şi o doamnă care pare respectabilă nu se poate abţine de la a pupa. Orice fetiţă vede o păpuşă gen “Barbie” îmbrăcată în costum popular. Ar vrea Udrea să aibă un cap şi o faţă proporţionale cu restul corpului, aşa cum are păpuşa! Nu ca al ei, cu aspect cabalin. Să fim serioşi! Ăştia deja i-au întrecut pe cei care au sfârşit la Târgovişte.

  6. Tu vorbesti si ei numesc in functii, iau decizii. Elena udrea poate fi pe coperta manualului de istorie de clasa a 12 a. poate fi subiect de bac, poti sa o pui ca mouse pad, etc. Peste tot EU. Ea are functia deciziei in mana, strange avere si tu o introduci saptamanal in news urile tale. Desteapta femeia.

  7. Nu reusesc sa mai postez. Mai incerc o data.
    Articolul asta imi aduce aminte de un amic de familie care l-a sustinut pe primarul(pd-l) din localitatea unde locuieste in campania la prezidentiale si incerca sa ma convinga ce bun e basescu si ca trebuie reales. L-as intreba acum daca si-a luat bucatica de teren promisa de primar ca sa-i faca fiica-si o casa sau s-a ajutat cu sora lui dreapta sa-si primeasca uiumul? Si asta e probabil un aspect marunt al campaniei duse pt realegerea impartitorului de dreptate si bunuri la acoliti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.