Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Procurorii indignării nu se uită-n oglindă

Procurorii indignării nu se uită-n oglindă

Doamne, câtă indignare a mai stârnit, în lumea curvelor virgine care populează presa românească, arătarea curului lui Boc la Capatos în emisiune!… Ce mai freamăt, ce mai vuiet! Urlă caracterele-n ei de te-ntrebi unde au fost ascunşi până acum. De la oameni care au legitimat, prin prezenţă şi participare, toate violurile de presă din perioada de glorie a găinii cu puii vii şi până la figuranţi care scriu texte corecte pe fond în timp ce găzduiesc pe site-urile pe care le coordonează, zilnic, evoluţia amantlâcurilor lui Piţurcă, mai toţi au simţit nevoia să se indigneze vizibil. Nu mai revin asupra părerii despre mizeria asta, i-am spus-o lui Capatos, în direct, la el; într-o emisiune care, totuşi, nu şi-a stabilit obiective civilizatoare. Cine simte nevoia să o citească/asculte poate să de click aici. Ipocriţii ăştia, moralişti de paradă, sunt, toţi, complici la noroiul în care se bălăceşte porceşte mass-media. Dar, din oportunism, au pus repede mâna pe pietre, să dea la ţinta piept numărul unu. Să se consemneze în manualele de istorie a presei că sunt împotrivă. Ştiu, ei nu se uită de regulă la bucile sau sfârcurile Cruduţei şi nici la cracii lungi ai Mădelinei Pamfile (că Bianca lu’ Bote e momentan în refacere după dramatica operaţie de modelare a gleznelor), dar aseară i-au sunat nişte prieteni indignaţi şi n-au avut de ales. În ţara unde poporul suveran se uită noaptea la pornache şi ziua-şi bate nevasta că-i curvă şi face sex oral, vinovaţii se caută oriunde altundeva decât în faţa oglinzii. Că, dacă procurorii indignării ar intra în cadrul ei, s-ar sparge. Şi tradiţia populară spune că oglinda spartă aduce şapte ani de ghinion.

UPDATE: Deşi i-am semnalat în scris porcăria pe care o comite la adresa mea, moralistul derapajelor Obae, crescut la şcoala Evz, perpetuează abjecţia dezinformării. Până acum doar l-am suspectat de ticăloşie. Acum nu mai am nici un dubiu.

LATE UPDATE: Aud că ai lu’ Răitaru, după ce m-au dezbătut un week-end întreg pe tema contrei cu Ponta, azi au promo cu mine; la pachet cu Badea şi cu Antonescu. Dacă altfel nu pot face audienţă, bun şi-aşa. Băi, Sebi, trimite şi tu un sticlă de alb şi sec că-ţi scot neputincioşii din foame! (M-au sunat acum, politicos, să am o scurtă intervenţie în emisiune. I-am refuzat la fel de politicos. Ce-am avut de zis s-a auzit, aseară, în direct, pe Antena 1.)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Procurorii indignării nu se uită-n oglindă

  1. Oglinda sparta de care vorbesti se numeste OTV. Iar cioburile rezultate sunt noile televiziuni generaliste resapate si vulcanizate pe standarde oteviste. Problema e ca nu doar sapte ani dureaza in cazul lor perioada de ‘ghinion’.

    In perioada in care OTV era hulit de toata lumea din presa buna, nu era o salubritate desavarsita in plan media, dar macar nu era ce este azi, pentru ca totul era concentrat intr-un singur loc. Numai ca banii pe care i-a facut OTV din buci si tate au creat bale multora. Asa ca pe baza de mimetism, exista destule emisiuni oteviste raspandite pe mai multe canale tv care pozeaza in domnisoare cand de fapt sunt recidiviste experimentate.

    Bineanteles ca exista procurori ai indignarii. Printre ei se numara si Mircea Badea, care pe langa indignarea de ordin estetic indreptata impotriva circului tv pe care am ajuns sa-l consideram parte integranta a vietii noastre cotidiene, vad ca se indigneaza si cu privire la prezenta, prin telefon, a lui Crin Antonescu in emisiunea respectiva.
    Initial am avut si eu tendinta sa-i dau dreptate lui Mircea. Numai ca, dupa primele minute de uluire, am analizat putin si am ajuns la concluzia ca e bine, sau mai bine zis nu e rau ca a facut-o. Tara este asta, televiziunile sunt cele care sunt, iar publicul, ne place sau nu, “gusta” asa ceva. In acelasi timp el este politician, iar pragmatismul (in cazul in care nu te cheama Cristoiu si nu schimbi barca pentru 3 lei in plus), este una din trasaturile de baza atunci cand vrei sa fii de succes.
    Intr-adevar, Antonescu risca sa piarda din simpatia celor care-l placeau pana aseara, numai ca riscul este asumat atata timp cat prezenta lui telefonica la Capatos e de natura sa castige voturi dintr-o zona dificil de abordat. Pana una alta, in decursul a catorva luni de zile, eu pot sa-i trec cu vederea, sau sa ma prefac ca uit evenimentul de aseara, dar castigul pe care l-a avut infigandu-se in target-ul cu pricina, poate fi considerabil.
    Nu cred ca traim vremuri in care un politician pragmatic sa-si permita luxul de a fi radical si consecvent pana-n panzele albe. Cel putin nu in Romania. Si mai ales nu in spatiul media Romanesc.

    Apropo de grotescul emisiunii in speta, mi-e jena de ridicolul in care se afla cei care ne scot ochii cu cifre si topuri de rating. Pe de o parte vin si ne spun ca ei sunt buni si ne arata topuri si tabele, iar pe de alta parte blameaza emisiunile destinate celor cu dizabilitati mintale si probleme de ordin sexual.
    Pai, in momentul in care un realizator tv care promoveaza sexul, grotescul si mitocania vine si ne arata un tabel in care el este fruntas, ce mai avem de spus? Nu ajungerea cat mai sus in topurile audientei este tinta? Sau dintr-o data ne axam pe calitate? A ajuns pragmatismul o trasatura de caracter atat de blamabila? 😀

  2. Nu ma mai mira nimic dupa aparitia prostituatelor in roluri de asistente TV. Unora le-a aparut si tariful prin mass media. La urma urmei, poporul suveran, a ales ce doreste sa vada la TV. Ce ma mira foarte tare este interventia lui Crin, complet neavenita. Cum e posibil sa comentezi ceva, absolut orice, alaturi de o prostituata, despre curul lui Boc?! Ce-i cu omu’ asta in ultima vreme?

  3. Mare dezvaluire !… Este o mizerie !…
    Dar poate fi un subiect de predare la ”IMA” !!!

    (la urmatoarea postare in clar, zbori de aici)

  4. Parerea mea este ca acest filmulet a aparut ca o diversiune tocmai din partea puterii.
    O mica varianta de schimbare a agendei…nu te uiti la nameti…te uiti la nametii domnului Boc.

    Argumente:
    1. A aparut la Antene…incearca sa creeze o ceata de neprofesionalism in jurul trustului. In Antena 3 nu au cum sa loveasca (adevaratul profesionalism este inatacabil) si au atacat in veriga slaba a sistemului.
    Consecinte: o sa vedeti multi pro-basisti si politicieni PDL, care o sa generalizeze (ca sunt specialisti la asta-vezi declaratiile Toader-betivii si Ungureanu-lenesii) si o sa declare ca Antenele sunt de porc.

    2. Cumva, nesperat, Dl. Antonescu a aparut la telefon in emisiunea respectiva…Inca un castig pe doua parti. In primul rand, Antonescu pierde pentru ca este asociat cu un filmulet care se vrea umilitor pentru Dl. Boc si astfel se va acredita ideea ca Antonecu loveste in oamenii cazuti la pamant, ca ii ataca sub centura etc.
    In al doilea rand, Antonescu este asociat cu Antenele si se incearca sa se creeze ideea ca Antenele sunt subiective si de rea credinta.

    3. A oferit o mica bula de oxigen buteliei propagandei portocalii, care mai are la ce sa explodeze pe stilul “curva virgina”, atat de lipicios la romanul ipocrit…

    4. Aspectul acestei bule media este atat de jegos si non-fair-play, incat numai culoarea portocalie poate sa fie in spate.

    Este o parere si am adus argumentele de mai sus. Se poate sa gresesc si sa fie doar un ametit cu un filmulet, dar timing-ul este suspect, iar in politica nu exista coincidente.

    Oricum efectul nu o sa fie cel scontat, pentru ca lumea este inca conectata la fluxul de stiri despre inzapeziri. Dar, modus operandi al atacurilor din ultima vreme asupra Antenelor si improscarea cu noroi a cetatenilor (betivi, lenesi etc) arata clar ca Dl. Basescu este in spatele atacurilor, iar Dl. Basescu are un consilier de imagine, care a avut sau are pregatire de Servicii Secrete cu acces direct si imediat la resurse.

  5. @Cãtãlin I: iar generalizezi stupid. eu am fost lider de piata si am postat tabelul cu cifre; cu oamenii foarte imbracati din Piata Universitatii. batand Pro TV, care difuza filme cu futaiuri. deci mai subtire

  6. Ah, si inca o intrebare. Din cate am inteles din filmuletul de 5:05 minute pe care l-am vazut click-uind link-ul din textul scris de tine, cu interventia ta in emisiunea respectiva, filmarea este de cand era inca Premier, pentru ca l-am auzit pe Capatos spunand ca nu si-au facut SPP-istii datoria cand era in functie. Deci sa inteleg ca filmul e in mainile cui trebuie de mult timp si abia acum e dat pe surse, cand nu mai e Boc Premier? De ce nu l-au dat acu’ 10 zile? N-au avut cohones?

  7. @Victor Ciutacu:

    Scuze pentru generalizare. Am omis sa specific si exceptiile, din randul carora faci parte. Tu esti o exceptie pentru ca in timp ce te mandresti cu tabelele obtinute prin munca, esti constient (din cate-mi dau eu seama), ca latura prin care inoti se numeste concurenta si nu e in alta lume, paralela cu a noastra, ci, vrei nu vrei, chiar cu ei esti tu in competitie (sau mai bine zis, si cu ei).
    Sunt insa destui care ne flutura tabele pe sub ochi si care-si pun poalele-n cap cand vad circ tv gen Capatos, de parca ce-a facut colegul din presa de la A1 aseara nu se incadreaza in televiziunea din care indiscutabil si ei fac parte.

  8. În primul rând, consider că orice i se poate întâmpla rău lui Boc din partea lui Băsescu, merită cu vârf şi îndesat pentru cât a pus umărul, ca o slugă nenorocită ce este, la “modernizarea” ţării. Spun asta privind prin prisma posibilei variante ca Udrea să vrea să fie preşedinte PDL. Aş crede aşa ceva, pentru că n-am niciun dubiu că boarfa moare de ciudă că nu mai e ministru, că nu mai face pe frumoasa la televizor tăind panglici. Faptul că tot ne anunţă că-vezi Doamne-ea se hotărâse deja că nu mai vrea să facă parte din noul guvern, ne arată cât de mult se consumă. Ea, Nuţi ( sau Găbiţa ), se învăţase să fie în centrul atenţiei, să fie ministru şi, deci, să “aibă un discurs de ministru”! Yeak!

    Pe de altă parte, filmarea lui Boc în fundul gol mi se pare o mare mârlănie. Mare brânză că un om s-a dezbrăcat să se spele după un efort intens la sală!

    În ultimul rând, îl compătimesc pe Capatos pentru modul în care îşi câştigă pâinea.

  9. Si eu am vazut ieri in timpul pauzei de la ” In gura presei “, ce sa spun, o penibilitate de 2 bani.

  10. Chiar e o mizerie si faptul ca oamenii s-au indignat e normal. Citeam mai sus ca televiziunile sunt comerciale si dau ceea ce cere poporul suveran. Cand a cerut poporul sa vada fundul lui Boc? Nu cred ca un om sanatos la cap ar dori sa vada asa ceva. Iar Mircea Badea are dreptate, Antonescu nu avea ce cauta in acea emisiune. La fel cum discursul lui Ponta la investirea lui MRU a fost normal si a aratat ca PSD-ul, cel putin, nu-si doreste doar ciolanul ci chiar vrea sa schimbe ceva. Iar, legat de subiectul de aseara, daca cei de la OTV sau alta televiziune ar fi difuzat un film cu Ponta sau Antonescu dezbracati, articolul pe care l-ai scris ar fi fost identic?

  11. capatos face emisiuni ca sa castige un ban. nu ma intereseaza.prezinta fel si fel de materiale in emisiunile alea.nu ma intereseaza. dar,crin antonescu nu trebuia sa intervina,trebuia sa spuna “multumesc de invitatie,nu comentez decat pe teme strict politice”. unde mai este diferanta fata de tiganca imputita,pasarica,intinde-te pe masa sa-ti arat,gaozar etc?!

  12. Uman, la cate ne-a facut Boc, merita sa i se intample cele mai nasoale lucruri. Dar la fel de bine ma gandesc ca in locul lui putea sa fie o persoana cat se poate de decenta(moral). Si atunci ma intreb: exista vreun punct la care ne oprim? Ma intreb daca e vreo limita a automasochismului, ca bunul simt e un tel prea indepartat. Eu inteleg ca niste cretini pot sa te filmeze in puta goala, dar daca tu ii promovezi si faci show din asta inseamna ca nenorocirea ta este pe masura cretinismului lor. Nu stiu, oare chiar aveau nevoie de girul tau si al lui Antonescu? Nu puteau ei sa se scalde linistiti acolo in noroi?

    Macar daca avea ceva interesat de comentat un cicurel de vreo 2 palme, niste patratele, vreun tatuaj pe cur cu Base, asa sa-i comentezi curul slinos si lasat mi se pare de o scarbosenie si un penibil nemaintalnite. Cu siguranta, cum zice si Badea, aseara s-a atins un nou low in materie de televiziune. De aici incolo ma astept la orice. Ce zici de Udrea pe wc? Kinky sau ce?

    Concluzie:
    Meritam tot ceea ce ni se intampla, daca noi ne ocupam de curul slinos al lui Boc. Are atatea pe care i le putem imputa incat ranza de pe cur as lasa-o la urma, macar pentru binele stomacului nostru.

  13. Mizerabil. Daca ar exista putin bun simt in conducerea trustului ala, si daca asta nu ar fi o comanda politica Capatos ar zbura din trust (vezi intamplarea cu Mihaela Radulescu cand emisiunea in care aceasta a fost jignita a fost suspendata).

    Iar daca marele revolutionar al bunului simt a intervenit in direct intr-o astfel de emisiune…..

  14. La porcaria aia de emisiune “Pacatoasa”, nu poti sa iti spui parerea ca vorbesc alti 100 de “avizati” peste tine.

  15. Apropo de olaie, bautoru’ de lichid pt. clisma, ca sa introbagi un comentariu pe pagina aia infecta aidoma postarilor sale, cerintele sunt “obligatoriu”, “obligatorie”, spre deosebire de al tau “necesar”( ma refer la numa si mail );
    Nu stiu in ce masura sunt la liber postarile pe infectia aia purulenta avand in vedere ca torul este OBLIGATORIU, i-am lasat asa:
    nume: obligatoriu
    e-mail: [email protected]
    mesaj: “ce iti mai place sa o mai molfai…”
    Crezi ca s-a suparat?

  16. Nasol …!

    “Ipocrizia la scara nationala ca mod de-a traii si a te exprima .”

    Acest tip comportamental a devenit POLITICA NATIONALA si , chiar , “sport national” (a vedea aschia din ochiul altuia fara a-ti vedea parul din ochi !!!) odata cu preluarea conducerii acestei tari de Basescu Traian , “prim-ipocritul national”.

    Iar daca nu ne “lepadam” rapid de el , s-ar putea ca moralitatea acestei tari sa devina ireversibil compromisa … 🙁
    Adica DEFINITIV ! 👿

  17. Ne-au aratat bucutele la unu “care face dus cu pipeta” (vadim)… voi va ganditi ce traumatizati am fi fost de era funeriu in locul lui boc? ewww 🙂

  18. Știrea este că în chestiunea asta s-a lăsat amestecat Crin. Nu am văzut și nici n-am chef să-mi pierd timpul să caut/văd înregistrări. Așa că ce spun este la mâna a doua. Nu știu ce a grăit Crin și de ce a făcut-o. Însă, cred că ar trebui ca pe viitor să măsoare de 7 ori și să taie o dată. Ca și Ponta.

  19. Clarificari:

    Pentru mine a fost o surpriza interventia ta in eminisune. Nu mesajul transmis, care a fost unul corect, ca ceea ce i se intampla lui Boc sunt niste mizerii, ci faptul ca ai girat prin simpla ta prezenta telefonica o emisiune in care se discuta doar mizerii cu o oarecare tenta vezi doamne jurnalistica, deontologica. In definitiv e treaba lor si a celor care-i privesc, si-au asumat-o ca atare. Pentru ca eu cand ma gandesc la Victor Ciutacu, nu ma gandesc la tipul de “jurnalist” care intra la Acces Direct sa comenteze chiloti Biancai lui Bote sau sa-si dea cu parea despre sanii lui Sanzi. Ma gandesc la omul serios, dar cu mult umor sub forma de ironie si sarcasm, care face emisiune cu oameni imbracati, cat se poate de decenti, si care si reuseste sa faca rating in acest mod. Imi place sa cred ca privitorii de la asemenea emisiuni nu sunt in targetul tau si nici viceversa.

    Ma gandesc ca amicitia ta cu Capatos nu se rupe intr-un refuz de a comenta un subiect penibil prin simplul fapt ca e tern, e gol de continut, e doar un tip in puta goala, de parca am fi descoperit roata din nou.

  20. @Cãtãlin I: fiindca abia acum au fost livrate
    @FuXi: daca te-ai fi informat la prima mana, nu din auzite, ai fi comentat, probabil, ca a avut o interventie extrem de decenta
    @Dorin: Ciutacul intra-n orice emisiune considera ca are ceva de spus. si, apropo, a fost invitat, el, Ciutacul, aseara, dar a declinat politicos. cand a simtit ca se sare calul, a intervenit, a spus ce avea de zis, a multumit politicos pentru atentie si s-a retras

  21. Ai dreptate din nou, dar ce sa fie de comentat pe marginea acestui subiect doar un sfat as avea ptr.cel care l-a tras in poza sa se duca de urgenta la psihiatru preventiv sa nu aiba cosmaruri erotice cu Boc sau mai rau sau o dea in “neputinta”.Tara arde si noua ne arde de indignari cu Capatos si poze cu moartea pasiunii Emil Boc. De comentat ar fi declaratia lu’coate goale ala de voteaza PD-L-ul dupa cum ridica el destu’mijlociu.Ala e superlativul absolut al mizeriei si nimicnicei portocalii.Ar fi de comentat cum se pupa propunerile (generale si pliate pe discursul prezidential) lu’micu’Ponta cu nazuintele Imparatului Traian.Ca mie de asta mi-era frica ca nu se desavarseste reforma statului inceputa de chior,da acum m-am linistit ca daca e pe aceeasi frecventa cu Ponta, inseamna ca o duce asta la bun sfarsit.Ptr.asta ar trebuie sa se ofuste curvele virgine nu ptr.poponetul lu’sex simbolu’ Boc.

  22. Si la Dan Diaconesci poti sa mergi si sa ai o emisiune in care spui lucruri decente, nu? Tot logica asta.

  23. Fundul pretios a lui boc a fost dezvelit,ei si ce,ceva normal pentru un paparazzi,o prada buna pentru portofoliu,sac,haideti pudibonzii,daca ar fi fost a lui Sarkozi,al lui Berlusconi,sau al lui Putin,ei da aici muschi!se incingea presa,ca si cu cantatul la microfonul lui Clinton,ar fi fost culmea sa prinda cineva faza!Sunt de acord ca e o mizerie,dar face parte din riscul de a fi expus mediatic,cel ce a facut-o,nu-l consider mizerabil,cauta senzationalul!.Publicul te imbraca si dezbraca,de-ai putea sa stii de cate ori,ecranul este paravanul ce te protejeaza de oua sau bezele,si ii e foame!O halca de carnita din bucile lui boc!I am to sexi for my skin! Hello,bocuta nu stiai ca sunt si rezerve,micule exhibitionist?!M-am racorit,nu mai sunt lenesa.Cand intri in arena leilor,zi mersi ca mai ai bracinari pe tine!

  24. @Dorin: da, inclusiv acolo. unde, spre exemplu, am vazut cel putin doua interviuri foarte bune. din fericire pentru mine, n-am nevoie de acordul tau pentru a participa la diverse emisiuni.

  25. Am comentat că a comentat și nu cum a comentat. Informația că a comentat mi-a fost suficientă. Părerea mea … anturajul era de evitat.
    Legat de treaba cu informarea, eu nu mă uit nici la Brancu, darămite la Capatos. Prefer să mă informez în cu totul alte domenii. Sau dacă am vreo idee, ma degrabă, să văd un film de gen bine făcut. Este mai cinstit. 🙂

  26. Dar am spus eu ca ai nevoie de acordul meu? Eu sunt cat se poate de dispensabil. Si atunci cand o sa vi sa infierezi prostia din media, nu te gandesti ca ai pus un umar prin simplul fapt ca i-ai girat? Nu e vorba de compromiterea ta, un om poate sa-si mentina demnitatea ingropat in 3 metri de rahat, ci de faptul ca le dai apa la moara lor. Credeam ca si lucrurile astea inceracam sa le schimbam prin ce se intampla zilelea astea, dar asta sunt doar eu.

  27. ultima
    1. e sau nu santajabil sau (cel putin) vulnerabil un sef al serviciilor secrete la atacul altor servicii secrete ajuns sef al guvernului f.rapid dupa ce si-a dat demisia din acel serviciu?
    2.e adevarat ca, in 2006 , mru ar fi folosit termenul de “light Romanian” definind astfel limba romana folosita in R.Moldova!
    3.@eugen,trebuie sa recunosc ca ai dreptate(nu obisnuiesc sa laud oameni, da’, Ciutacu are un acid de calitate)

  28. Nu înţeleg de unde vine agitaţia pe acest subiect. Ăsta e capitalismul într-o staţie media, relizatorul trebuie să facă rating cu orice preţ alt fel îl aşteaptă şomajul.

    @ Victor Ciutacu
    Pe când un post şi despre slugărnicia celor de la pro tv şi cât ne costă pe noi plătitorii de taxă la bugetul statului această supuşenie?
    Aseară cei de la ştirile pro tv au livrat materialul cerut de Băsescu şi Ungureanu. Un grup mic de cetăţeni dintr-o comună din Buzău erau la un pahar de ţuică. Nu s-a comunicat dacă cei de acolo au stat toată ziua la bar sau dacă se odihneau după ce-au dat la lopată. La câteva minute dup, postacii umpleau forumurile cu print screan-uri, anunţându-ne după modelul fascist a lui Toader, că morţii meritatu să moară pentr că erau beţivi.
    Băsescu ha siempre ragione!

  29. O porcarie de difuzare , la fel ca si porcaria de emisiune … Cred ca e singura emisiune de la Antene care are un asa nivel scazut !!!…
    Numai scandaluri , silicoane si mizerii !!!…

  30. @Valentin: cel putin 9,8 milioane de euro, din bugetul gestionat de Elena Udrea, numai anul trecut. tre’ sa se achite cumva factura pupincurismului si cazarea lui Basescu la cabana lui Sarbu de la Predeal

  31. Va intreb si eu ceva nu va suparati, La Baie asta, sau cum il cheama zi-mi sa-i zic pe nume propriu, e pa bune cu capul lui?

  32. 10 milioane de euro doar de deschide? bun aşa!
    Eu am plecat să mă documentez despre propaganda lui Mussolini, măcar să ştiu în avans cum se vor justifica morţii de la primăvară, după inundaţii.
    Ave il duce Băsescu!

  33. Cum a petrecut Preşedintele de Ballantine’s Day

    5.30. Încă mă mai doare capul…De la discursul lui Ponta. Ăsta chiar a început să gândească de te doare capul! Aş lua o aspirină, da’ cu ce? Udrea face fiţe de când am remaniat-o, iar pe noptieră n-a mai fost loc şi de-un pahar cu apă. Noroc cu gheaţa din frapieră!
    Şase, şase şi un pic: brrr, mă-ngrijorează decedaţii lu’ Mircea Toader: Dacă ăia au murit de băutură, eu de ce mai trăiesc? În mod clar, e o capcană…

  34. Faptul ca cineva l-a pozat pe slugoiu’ de boc in curu’ gol,dupa care a popularizat asta,mi se pare de cacat.Probabil ca cel ce i-a facut “pozna” este unul dintre gibonii (foarte multi) pe care boc l-a facut om (material,evident).Dar cum piticu’ a plecat de la cascaval,nu mai este important,deci trebuie regulat.Am citit ca domnul C.Antonescu a avut o interventie pe tema asta !!!! S-a reprofilat?! In cazul asta as dori sa-i cer o parere autorizata (prin intermediul blogului dumneavoastra daca nu va este cu suparare),Biancai lui Bote (pardon Cristea) nu-i sta urat cu chilotii intrati in cur ? Mie asa mi s-a parut !…”Bolsevicul” ala de Brucan a fost dulce atunci cand ne-a numit intr-un anumit fel.

  35. Cea mai mare problema a politicii romanesti la ora actuala nu e neaparat basescu si clica portocalie ci grupul de la Cluj.
    Ei, grupul de la Cluj (prin amikul lor baconski) au fraudat alegerile in 2009 si l-au ajutat pe marinar sa mai ia un mandat sa “carmeasca” economia Romaniei in cel mai mare dezastru de la al doilea razboi mondial. Grupul de la Cluj, ajutandu-l pe basescu sa ia mandatul, au reusit debarcarea lui Geoana si au pus mana pe sefia PSDului iar acum cu tupeu sunt gata sa preiei si conducerea tarii…
    Cei din PSD au obligatia morala sa faca curatenie la ei in partid. Sunt un partid mare si ar fi pacat ca din cauza a catorva indivizi sa ajunga intreg partidul la lada de gunoi a istoriei, mana in mana cu PDL.
    AFARA CU PONTA-SARBU DIN PSD! JOS CRISTI DE LA SECU! JOS UNGUREANU! CURATENIE GENERALA! ALTFEL NE MANCA DRACII!

  36. Victore,

    1. Cred ca managementul A1 (sau al Grupului Intact) ar trebui sa pedepseasca drastic magaria lui Capatos. Altfel, nu ar fi de mirare sa fie alte emisiuni, la alte televiziuni care sa arate bucile tale, ale lui Badea sau, mai rau, ale sotiilor, prietenelor sau copiilor vostri. Totul in numele audientei si a libertatii telespectatorilor de a schimba canalul.

    2. Cred ca Boc ar trebui sa dea in judecata atat pe Capatos cat si A1 pentru difuzarea acestor imagini.

    3. Topic intarziat: inzapezirea din Baragan.
    Ce s-a intamplat in diverse sate din Baragan, Vrancea si Buzau nu este o premiera. Localnicii si autoritatile locale trec in fiecare an prin situatii similare, chiar daca nu de amploarea evenimentelor de anul asta. Si totusi, nu au facut nimic sa se protejeze: sa planteteze o liziera de copaci in jurul satului, sa-si faca parazapezi, etc. Dimpotriva, in multe cazuri au taiat copacii pentru lemne de foc si au furat parazapezile.
    E situatie oarecum similara cu cea de pe timpul lui Tariceanu: zone inundate, case avariate, despagubiri platite de Guvern cu rezultat zero. Anul urmator era la fel cu aceleasi persoane care, unele din ele, vindeau ajutoarele primite de la Guvern in anul anterior si apareau cu mana intinsa pentru alte ajutoare.

  37. Subiectul a interesat si nu prea.Mai degraba a trecut pe langa.Apropiatul lui Boc ce a facut asa ceva(fostul premier era gol pentru ca era printre cunoscuti) probabil avea o polita de platit.Boc e presedintele pd ,deci persoana publica.Asta e riscul.Ma gandesc ca prudenta ar trebui sa caracterizeze persoanele publice.In plus era si un loc public,nu privat.Asa reiese din imagini.

  38. Victore,

    un interviu cu cristi de la secu unde sa il intrebi care sunt relatiile intre familia Maior si familia Baconski (de la Cluj-fratele lui AE Baconski). De cate decenii se cunosc, daca cristi a fost sau nu coleg de scoala cu verisoara lui teodor baconski (Cristina) si daca Liviu maior a fost sau nu coleg de catedra la UBB cu profesorul Baconski (fratele lui AE BAconski).
    Sa clarifice cristi de la secu toata situatia asta….

  39. Am fost absolut stupefiat cand l-am auzit pe Crin Antonescu la telefon in aceea emisiune. Orice ati spune, porcaria asta va descalifica total. Ati “combatut” ani de zile (de multe ori cu succes) actuala putere insa ce ati realizat un an s-a facut praf intr-o seara. L-ati transformat pe Boc din capcaun in victima. Si stiti foarte bine ca e in natura romanasului sa se solidarizeze cu victima……

  40. La RimaruTV si-au facut un obicei de a se urca pa circa voastra.Sunt curios ce s-a intimplat cu Mirela Voicu,care transmitind din nameti i-a facut cu ou si cu otet pe guvernanti,fosti si actuali,in special pe Anca Boagiu si a urmasului.
    In timp ce discuta despre voi,la RTV,ei ruleaza imaginile cu Boc si discuta exact ce s-a discutat la Capatos!Era bine sa fi avut toate televiziunile imaginile si am fi vazut ca le dadeau toate.
    La cite timpenii a facut Boc ar fi trebuit sa fie atent sa-si pazeasca mai bine secretele,trecute si actuale,mai ales ca mai avea vreo doi care-l pazeau.Dupa fuga dictatorului,astept cu mare drag filmarile cu Udrea si cu amantul.Atunci sa vezi virgine.

  41. S-a trecut, deci, la aducerea în discuţie pe sticlă a numelor care fac audienţă. Evident, de la alte televiziuni; s-o zicem pe şleau, de la A3.

    Faptul că i-ai refuzat e pe gustul meu. 😀

  42. Mie mi se pare cam cusută cu aţă albă toată jmecheria asta. De ce apare tocmai acum un astfle de scandal??? când băsescu şi ai lui sunt într-un mare căcat. când sunt depaşiţi de tot. sunt sigur ca acum nu mai depăşesc în sondaje 5%. nu cred în conspiraţii,dar asta îmi seamănă ca o plăsa întinsă. alde băsescu ar fi în stare să se dezbrace toţi de la mic la mare numai să se salveze. deja vad pe fff multe forumuri indignări şi susţinere pt boc. v ciutacu, dacă citeşti acest comentariu, te rog, ai grijă, nu cădea în plasă asta. nu mai vreau băsescu şi manevrele lui. trebuie să scăpam de ăsta orice ar fi. şi ai grijă, omul este în stare de orice ca să se salveze.

  43. Oribil…subscriu la ce spune Mircea Badea…si sunt si eu acum la fel de “optimist” ca el.Se poate si mai low de atat.

  44. un filmulet cu Base pe cand?SPP-isti fiti pe faza ca doar voi puteti filma un demnitar.E bine ca s-a dat un asemenea filmulet(poate ca nu trebuia sa comenteze Antonescu)care constituie un avertisment la siguranta demnitarilor.Daca a fost posibil ca primul ministru sa fie filmat in situatii intime,nu i se poate intampla si altceva?

  45. Vai, dar ce oroare ! =)) Nu pot sa ma uit…
    “Banditi dom’le, nu pot, nu pot !” (Toma Caragiu in “BD in alerta”).

    Well, da e o mizerie, probabil si printre “agentii 008”
    (vezi melodia trupei Taxi) sint destui “admiratori” ai lu’ ala micu’…

    Victor, bucile si sfircurile de le amintisi sint ele insele
    o institutie in sine, bun national, nu te juca cu cuvintele ! :))

    O tempora o mores, LOL !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.