Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Preşedintele tuturor mitocanilor

Preşedintele tuturor mitocanilor

E asumat proamerican. Are toate motivele din lume. Ambasadorul SUA parcă-i purtătorul lui de cuvânt. Înjură ruşii la vedere şi, în spatele cortinei, le satisface interese comerciale pe spatele românilor pe care-i căinează. Oligarhii lu’ Putin, în faţa căruia s-a comportat ca un preş, joacă tontoroiul pe industriile strategice ale României. El le ţine tira, le bagă paralele-n traistă, da-şi pune oficinele şi oficioase să-l înjure pe Marga că-i filorus. Când constată că nu-i suficient ajutat de trendul mediatic, se implică personal. Şi, în timp de ministrul de Externe ţine un discurs în faţa unor români la Chicago, îi întoarce mârlăneşte curul şi se pozează ca starurile rock cu nişte copii atent selecţionaţi de SIE. În loc să stârnească indignare, primeşte aplauze că l-a pus la punct pe cel care a îndrăznit să ridice vocea la el. Doar e preşedintele tuturor mitocanilor…(articolul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

66 thoughts on “Preşedintele tuturor mitocanilor

  1. “Are succes natural la publicul pentru care pasta de dinţi se pune pe clanţă, săpunul e lux, iar şcoala inutilitate.” Cât de tare e asta? 🙂
    Felicitări! Aştept mereu articolele dvs ca pe pâinea caldă, sunt pur şi simplu superbe. 🙂

  2. Absolut superb articolul! 🙂 Am vazut stirea cu vizita la Chicago si m-am crucit de cat de spalati pe creier sunt romanii de acolo. Cetateanul care l-a intrebat pe basescu despre cele spuse de Marga, aproape ca avea un atac de panica numai cand pronunta cuvantul Rusia, iar o posibila “apropiere” a Romaniei de Rusia, parea un fel de sfarsit al lumii! Dar bine ca raspunsul lui basescu a fost unul pro-american si asta i-a linistit pe toti din sala, care probabil isi imaginau ca deja ne invadeaza rusii si ca se reinstaureaza comunismul… 😐

  3. n-am auzit mari revolte nici in randul romanilor din Romania

  4. Ideea e ca personaju’ era la fel de meltean si tigan si inainte sa faca pe Mick Jagger cand institutia romana Ministrul de Externe isi exercita functia. Era acelasi cocalar de Taraf TV si inainte sa fie taierile salariale, criza, furtul de telefon mobil, palma peste fata copilului. Era acelasi… si lumea l-a votat. Deci, pe undeva aia si-o merita fara nicio remuscare. Eu si altii ca mine nu meritam, insa pot strange din dinti doar ca sa ii vad pe aia care l-au votat ca se tavalesc de foame. Tre’ sa fie un pic de echilibru in universu’ asta.

  5. Are oricând replică şi e ferm, doar în faţa mitocanilor şi a proştilor pe care îi duce mai puţin capul. Încă pot închide ochii să revăd confruntarea de la Cluj. Îl face praf Crin, îl spulberă. Şi, dacă mă gândesc bine, s-ar putea să se mai găsească vreo doi, care să fi căpătat deja experienţa “lucrului” cu Băsescu. Şi se duce dracului replica lui.

    Articolul e artilerie grea, aşa cum tot scoţi de ceva vreme din “traistă”. “Bombiţele” văd că-s de domeniul trecutului. Iar eu citesc astfel de rânduri cu sufletul la gură, fără niciun pic de exegerare.

  6. Este inadmisibila atitudinea acestui presedinte care pune Romania in situatii jenante.Sigur ca acolo erau romani alesi sa-i tina hangul dar asta nu-l scuza ptr. mitocania de care a dat dovada .O alta mitocanie este modul jenant in care V. Stan isi manifesta frustrarile.In ultimile emisiuni a gasit sa critice pe Antonescu si Ponta .Foarte bine ,e dreptul lui ,dar modul cum o face este complet inadecvat cu imaginea de mare intelectual pe care si-o construieste.

  7. @gigi: Stan e liber sa critice pe cine vrea. cand o facea in aceiasi termeni la adresa lui Basescu era intelectual?

  8. Senzational articol.
    Basescu T a reusit sa faca totusi ceva, anume a reusit a ascoata in evidenta adevarata fata a romanilor, una jegoasa, hada, cu privirea incrucisata, manelista.S-a catarat pe mormanul de gunoi adunat din toate mediile si a ajuns presedinte. Curatenia trebuie sa incepa cu el si continuata cu pupincuristii lui.

  9. Pentru romanii din America, Rusia este raul suprem. La alegerile prezedentiale din 2009 intrau in sectia de votare injurandu-l pe Geoana in gura mare si votand pentru Basescu fara sa mai intre in cabine. Imensa majoritate, lucru constatat de mine personal, nu vrea sa auda de altcineva in afara de Base. Din cauza asta, mesajul politicienilor romani care vor sa fie acceptati si placuti acolo trebuie sa fie total diferit decat cel de pana acum. Trimiterea lui Marga in fieful lui Basescu a fost o greseala neprovocata, mai ales dupa declaratiile lui, cel putin ambigue si nepotrivite.

  10. Victore nu fusasi si tu la Cannes cu stiristele ?
    Cred ca Alessandra lipsea de acolo si aia mika de la Antena1 !:)) Jeeeee Andreea nu stiu cum a tinut ea sa apuna ca fost felicitata pentru rochia ei jmechera :)) Singurii care au ceva in cap din trupa de soc este Badea ,fotomodela si Oreste. Restu PRAF frate PRAF ! Gadea mai trebuia sa-l ia pe baiatu care trage la mare si era superb !

  11. @cristian: nu, da’ n-am inteles ce legatura are Cannes-ul cu mitocanul

  12. Stiu ca nu-s original, da’ asta e “Dumnezeu”: “Are succes natural la publicul pentru care pasta de dinţi se pune pe clanţă, săpunul e lux, iar şcoala inutilitate”.
    O sa mi-o scriu pe perete, imi va face ziua buna de fiecare data cand o voi vedea! 🙂

  13. Iti spun eu ce legatura are.
    Ma enervez cumplit cand vad ca Badea spune ceva FOARTE LOGIC ( cum e aia cu D-zeu din emisiunea de aseara) si nici macar o duduie din aia nu e in stare sa inteleaga ce vrea omu sa spuna de fapt. De fiecare data trebuie sa le explice frate ! Sau se fac ca nu inteleg ca si Badea spune pe fata ca nu le place pe stiriste ? In fine te rog sa-i transmiti tu ca mai sunt destui care pun problema ca el si daca mai faceti miting inca o data , sunt acolo !

  14. Are si cu cine…la asa popor.
    Intr-o tara cat de cat normala,asta ajungea cel mult comandat de barca gonflabila.Tara il merita…pacat de noi astia care inca nu au creieru’ terci.

  15. Inca ceva.
    Anu asta am fost pentru a 12-a oara in Chicago. Acolo baiatu lu Prigoana a incercat sa faca PDL Chicago !!( este ilegal in SUA sa-ti faci partid).
    Pot sa-ti spun ca acolo toti il injura pe Basescu ABSOLUT TOTI dupa ce prost informati si idioti cum au fost multi l-au votat. Cea mai mare comunitate de romani din SUA este in Chicago si sefu meu e unul dintre reprezentantii comunitatii de romani de acolo.

    In rest ce sa spun, ne facem de cacat la fiecare pas ! Sper sa-l dea dracu o data jos ca nu merge asha. Pur si simplu nu merge chestia asta cu Ponta premier si Base presedinte. Nu pot lucra impreuna…

  16. Victor ,sigur ca d-l Stan este liber sa critice ,dar e cam mult sa ne faca pe toti nemteni mai ales ca unii dintre noi nu suntem.Cred ca daca-l intreb cu cine a votat in 2004 si 2009 sigur a votat cu basescu ca de, era mai aproape de convingerile sale decit Nastase sau Geoana.

  17. @gigi: mi se pare o performanta sa te uiti la unul care te jigneste in loc sa schimbi canalul. habar n-am cu cine a votat Stan, da’ Badea a votat sigur cu Basescu in 2004. asta-l face mai putin simpatic?

  18. Interesul lui Basescu fata de America e cat se poate de “legitim” pentru buzunarul lui. Ar umfla niste sume frumusele daca ar iesi escrocheria cu achizitia de avioane sau afacerea Chevron. Asta e miza pentru care barbugiul inca tine de scaun si e sluga la marea putere globala.

    Romanii nu incap in ecuatia acestui jucator de alba-neagra care ne conduce.

    Tradarea grava de tara se pedepsea cu un glont in cap pe timpului lui Ceasca.

  19. Un articol premiat cu aur ,l-am citit integral ,ati isterizat basistii care au acelasi vocabular ca maidanezul de basescu Cand nu au argumente ,injura ,jignesc ,dau vina pe altii ca si tatucul lor, MITOCANUL sef.
    Daca facem o anamneza a comportamentului Mitocanului vom vedea ca nesimtirea l-a insotit mereu :
    -relatia cu Tariceanu
    -relatia cu regele Mihai
    relatia cu fostii presedinti (la o parada nu a dat mana cu ei ,ce mojic )
    -relatia cu noi romanii ,oferindu-ne sfidare ,minciuna ,aroganta ,nerespect.
    Pentru toate acestea si multe altele vrem sa plece cat mai repede din functia care dintr-o mare greseala a ocupat-o
    Multumesc d-le Ciutacu ,chiar sunteti un ziarist foarte bun.

  20. Mitocanii,manelistii,bercii mondiali si cei saraci cu caputul se simt ,ca pestele in apa limpede, in tara lui basescu.Din pacate speciile amintite sunt destul de numeroase in romanica.Fiind fiinte fara capacitate profesionala autentica au sustinut un regim care a promovat HOTIA/CORUPTIA deoarece sunt convins ca” speciile amintite ” s-au adaptat cel mai bine la acest mediu . Societatea civila autentica si multi oameni profesionisti s-au retras “in cochilii”nevrand sa cautioneze asemenea regim.

  21. Habar nu am daca ponta o sa revolutioneze vietile noastre, nu stiu daca o sa mancam mai mult si nici daca or sa se intoarca medicii in tara. Un lucru insa e musai sa-l faca: sa oblige presedintii la un control psihiatric, macar anual! Nu se poate ca o tara, un stat, un popor, sa stea la cheremul unui individ de a carui sanatate mintala nu suntem pe deplin siguri. Nu e normal ca un stat din europa, din ue, stat care se vrea civilizat si in pas cu lumea, sa fie tarat pe jos de insusi presedintele sau! Cand ii injura pe americani, cand ii pupa in cur, cand il injura pe putin, cand ii umple buzunarele. Nimic din ceea ce face- SA NU UITAM, IN NUMELE TARII, NU AL SAU PERSONAL!- nu are logica, nu are noima, nu dovedeste ca ar apara interesele tarii! Are razboaie personale cu ministri, dar si cu presedintele frantei? Are crize de personalitate cu tariceanu, dar e musai sa dea cu batul prin gardul rus?! Il ironizeaza pueril pe ponta, dar si olanda?! Oameni buni, ceea ce am vazut ieri din state m-a socat. A tinut in el toata obida miscarilor de strada, a debarcarii lui boc, a debarcarii lui mru, a inscaunarii lui ponta, a schimbarii echilibrului in parlament si cand a iesit intre oameni, a dat cu mucii in fasole intr-un mare fel. In numele nostru.In numele romaniei. Si imbecilii aia se hlizeau incantati. Lor poate nu le pasa, deasupra lor flutura steagul cu stelute. Mie insa imi pasa. De-asta zic, daca acum 20 de ani nimanui nu i-ar fi trecut prin minte sa puna in constitutie masuri impotriva unor traznai demente, acum e momentul!

  22. Eu incerc sa mi-l imaginez pe presedintele sorbitor direct din gatlejul pet-ului pe vremea cand aducea “fiintele sensibile si delicate” din porturi, prestatoare de servicii cu amanuntul, ca sa faca afaceri cu ele. Cred ca pe acelea le respecta mai mult.

  23. Portretul tau are o lipsa : HAHAIALA ! NU INTELEG DE CE DRACU RIDE ASTA !

  24. Apropo de Stan : crede ce vrea , dar sa nu jigneasca romanii facindu-i ,, nemteni”

  25. Superb editorialul , absolut superb ! 😛
    Si curat adevarat , Coane Ciutacule , de la un capat la altul … ! 😳

    Mare adevar grait’ai cand ai spus ca Basescu e “presedintele tuturor mitocanilor” , iar eu as face precizarea ca “e presedintele JUMATATII mitocane si marlane a acestui popor”. 😡 Si cred ca ar fi deja timpul ca noi , CEALALTA JUMATATE , sa le bagam mitocania inapoi pe gat , de sa le iasa pe nas , dar fara insa a ne cobora la nivelul lor (de mitocanie si marlanie).

  26. Mitocanul, daca nu ranjeste batjocoritor, mai ales cand le face nasoale romanilor, sau se adreseaza breslei jurnalistice, pe care o detesta cel mai mult, parca nu e mitocan destul!
    Ce-o fi gasit atata de ras, cand situatia e “albastra” in Romania?!

  27. Probabil criteriul de selectie pentru audienta a fost mitocania, caci a fost in consens cu mitocanii de romani de pe acolo. Citiva, fara minte. Credeti ca cei cu minte merg la astfel de numere de circ?

    Nu m-a mai surprins nici mitocania cu “nu mai veniti in Romania, nu putem sa va platim, nu sunt joburi…ca in alte state care nu au cunoscut comunismul”. Ori asta e declaratia unui presedinte care se afla la sfirsit de mandat, e unul din “succesurili” lui mari: distrugerea. Mai e si prost. Sunt tari capitaliste ca Irlanda, Portugalia, Grecia unde este poate mai greu ca in Romania la ora asta. Dar sunt sigur ca sefii acestor state nu se roaga de diaspora sa revina in tara. O mare timpenie, pardon my French!

  28. @Elena: evident ca nu. pe mine nu m-a pacalit niciodata. nu sunt putintel la minte

  29. A, adica ai votat cu Nastase??????Si adica Badea e putintel la minte?????

  30. adica da. Badea avea rafuielile lui cu Nastase. el a votat la interes personal. si n-a facut un lucru inteligent. alte curiozitati?

  31. Art. 24. – (1) Cetatenia romana se poate retrage persoanei care:
    a) aflata in strainatate, savarseste fapte deosebit de grave prin care vatama interesele statului roman sau lezeaza prestigiul Romaniei;
    (LEGEA CETATENIEI ROMANE Nr. 21/1991)

    > “Mi se pare penibilă, jenantă, compromiţătoare pentru noi toţi, încă o dată, atitudinea preşedintelui”, a spus Antonescu.>

    Basescu desconsidera functia pe care o are si desconsidera poporul roman. In momentul in care presedintele tarii ne face de rusine peste hotare, o singura solutie se impune: RETRAGEREA CETATENIEI ROMANE PRESEDINTELUI BASESCU.
    COMPORTAMENTUL LUI, “lezeaza prestigiul Romaniei”.

  32. Vad ca aveti un respect deosebit pentru EBA daca dialogati cu ea.Ar trebui mai bine sa fie lasata, sa ramana in ceata cu nedumeririle ei de europarlamentar de “SUCCESURI”.

  33. americanilor le place, de aia l-au si inscaunat bulibasa peste colonia sclavagista romania

    sint foarte curios ce ordine a primit de la chevron … sau probabil o sapuneala zdravana… ei credeau ca-i un dictator veritabil si cind colo s-au trezit cu un cocalar penal tare in clanta si atit 🙂

  34. Pot sa ma laud ca nici pe mine nu m-a pacalit niciodata bas?In 2004 vecinii mei ma faceau nebuna cand ii rugam sa-mi spuna o singura realizare a lui bas in cei 14 ani cand a fost ba ministru,ba primar.Repetau ca papagalii ca o sa jupoaie coruptii,ca nu a fost lasat,ca,ca….Nu inseamna asta minte putina>Acum nu mai recunosc ca l-au votat.Sper sa-i vad acolo unde le este locul,vorba lui mitica,la brutarie.

  35. nu prea mai sunt multe de adaugat la ce ai scris, ‘mitocan’ sau ‘marlan’ descriu perfect personajul!

  36. Tot melteanu’ din Romania il priveste cu admiratie pe Basescu: “E hotz, borfas… dar cat de dibaci!”

  37. Mai vb dupa ce guverneaza putin USL-ul.
    Vedem cum finanteaza bugetul, cum si cu ce costuri platim noi toti, promisiunile electorale ale USL.:)

  38. Ce a facut asta ca nu am inteles. A fost iar gica contra presupun. Boc era perfect pentru el . Si cand ma gandesc ca ne-a dat Dumnezeu un semn la emisiunea aia a lui Andrei Gheorghe cand a facut de-a dreptul boc. Macar de isi rupea gatul atunci . Nu presedintelui astuia trebuie un yes man. Dar ma bucur ca dupa ce termina mandatul are pregatit acolo dosarelul urmatorii 12 ani o sa stea prin tribunale cum nici mamicuta lui nu a visat vreodata. Iar dupa 12 ani vreau sa il aud spunand : bai haha am furat flota da si ce-i cu asta sint miliardar iar voi sarantocilor sa tineti minte sa fiti sarantoci in continuare. Ca legea nu ma va baga la inchisoare. Da si ce am pierdut 12 ani prin tribunale. Apropo omul pe care l-a pus sa dea cu subsemnatul a facut inchisoare pentru asta si asta nu. Din pacate politicienii romani nu mai pacalesc pe nimeni decat probabil pe mosnegi si pensionari…nici macar. Si inca putin sa vedeti cum iese Basescu mai dihai decat Ceausescu sa linisteasca spiritele daca se produce prapadul si vine falimentul Romaniei. Stati sa vedeti cand inceteaza ajutoarele sociale ce scrasnet de dinti va fi in Romania. 1000 de someri de acolo, altii de acolo s-a facut milionul. Va spun sincer Basescu ar trebui sa se duca la Obama sa-i zica: sefu un pic de ajutor acilea ca am maine programare pe Otopeni sa o tirez ai vreo insula de vanzare prin Miami? Va spun de nu o sa plece astia in sir indian. Deja adresele lor sint stiute , e de ajuns ca vreun baiat de paza sa intoarca capul ca o sa-i bata la usa Andreea Marin cu surprize surprize. Cine este? Foamea frate si cutitul la os. De asta imi este teama si mie de ce poate poporul roman sa faca daca i se pune pocnitoarea la cur. De obicei noi asteptam sa vedem ce fac ceilalti, grecii au cam ajuns la limita, portughezii nu mai au nici aia mult. Si fereasca Dumnezeu sa cada Grecia ca se propaga ca incendiul in capita de fan. oricata apa nu il mai stingi. Iar dupa asta vor veni chinezii si vor intreba daca ne-am saturat. Atunci sa vezi cacarea lumii in 3 acte.

  39. Rectific. A avut dreptate cu ce a zis vazand obiectiv lucrurile. Itr-adevar Romania nu poate asigura nivelul de trai si salariile de acolo. Nu mai avem industrie ce naiba ne tot ascundem. N mai avem piete de desfacere, lohn-ul este 80% in groapa pe criza asta si cu concurenta orientala in spate . Ce exporturi mai avem noi ca tara? Industria prelucrativa nu mai exista, industria usoara doar in anumite zone care au accesat fonduri europene. Da pe ansamblu are dreptate cu ce a zis. In cealalta chestiune habar nu am ce s-a intamplat. Dar insist sa spun ca treaba cu flota trebuie clarificata pe criza asta eram boieri daca reuseam sa castigam ceva banuti prin comertul maritim.

  40. @cristian ,esti portocaliu rau baiete ,stii sa socotesti ,te rog urmareste-ma :
    1-la vot s-au prezentat 50% din populatia care are drept de vot
    2-basescu Mitocanul a obtinut 50% din cei prezenti la vot ,deci 25% din populatia cu drept de vot
    3-pune la socoteala cat a furat cu trupa lui de banditi si-ti iese exact procentul economiei subterane Se pune intrebarea cine l-a votat pe maidanezul de basescu ?Sa-ti spun eu atunci ,niciodata poporul roman ci unii care au ravnit la resursele tarii din diferite colturi ale globului ,unii de la servicii probabil dornici de imbogatire (prieteni din trecut , prezent )si prietenasii lui, maestrii in furat ,mintit ,umilit ,sfidat poporul roman Tine minte ce-ti spun astazi (toate s-au adeverit ce am spus ):

    basescu calca din greseala in greseala
    pan’la toamna vezi cum zboara

  41. Initial as fi fost tentat sa calific conduita lui Base’ din State ca ne-eleganta. Lipsa de eleganta este insa altceva. Mult mai putin. Evident, atitudinea lui fata de Marga a fost una de badaran.

    Şi?! Produce aceasta observatie, la prima vedere nefavorabila, vreo consecinta?! Eventual, neconvenabila? Nu. Pentru ca nu diminueaza deloc esenta, adică forta politica a lui Traian Basescu. Dupa mine, tocmai in aceste luari de pozitii dure si brutale sta puterea sa de animal politic. Ca asta este Basescu: un animal politic. Cand brutal şi feroce, cand alunecos. Dupa cum trebuie şi ii cere momentul.

    Admiratorilor sai le spun ca asta nu inseamna şi ca Traian Basescu este un politician. Nicidecum. Politician este Ion Iliescu, de pilda. Traian Basescu este o fiara ori, daca va place mai mult asa, un gladiator care se bate pe viata şi pe moarte, dupa ce i s-a promis ca, odata victorios, va fi eliberat. Dar nu un politician. Adica un om care sa aiba un puct de vedere, idei şi, mai ales, o viziune. Buna, proasta, cum o fi, dar viziune. El nu pare sa (o) aiba.

    Nimic nou in ce spun eu. Drama noastra cea mai mare este ca nici cei ce i se opun nu par sa aiba o viziune. Pentru ca – mai ales Antonescu, dar şi Ponta – toti par vrajiti de un singur şi obsedant vis erotic nocturn: Jos Basescu. Şi?!… La ce le-ar folosi, acum, sa se intample asta?

    Hartuiala asta ce tinde sa devina continua intre Ponta, Antonescu şi USL, pe de o parte, şi Basescu şi ciracii lui, pe de alta parte, are un singur perdant (in afara de cel constant şi perpetuu: poporul roman!): fosta opozitie, adică actuala putere. Ca Base şi ai lui nu mai au nici ce pierde şi nici de unde.

    O pilda este atitudinea USL fata de reprezentarea externa a Romaniei. Sunt doua ori chiar mai multe chestiuni aici. Mai intai ca singura instanta explicit indreptatita sa reprezinte tara in afara este presedintele. Place ori nu, o face cu demnitate ori fara, asta e. Scrie la Constitutiune: presedintele reprezinta Romania. Nici o alta autoritate nu este chemata sa faca asta. Nu premier, nu ministru de externe, nimic… Doar presedintele. Dramatic e ca tot acolo – in Constitutie – scrie ca tratatele sunt negociate de guvern.

    Adicatelea, cum s-ar zice, guvernul face toata munca, iar sefu’ al mare ia tot caimacul. Daca vrea, presedintele se duce unde vrea şi cand vrea. Fara sa aiba acceptul ori permisiunea guvernului. Tot la fel vine şi reversul, iarasi din Constitutie: daca mai intai guvernul n-a negociat chestiunile in discutie, presedintele se duce doar sa ia o cina cu niste tipi naspa, care vorbesc limbi ciudate şi altceva nimic. Ca nu poate negocia nimic. Decat ca vrea Whisky in loc de Brandy.

    Idea din subtext este insa alta, pe care toti cei implicati par sa o uite: presedintele şi guvernul, la mama naibii, trebuie sa faca o echipa… Adica sa urle şi sa joace toti cu un singur gand: Hai Romania!

    PS Daca tot l-am amintit pe Iliescu, sa-i adresez o imprecatie jumate amicala, jumate serioasa: ramanea-i-ar de cap şi de picioare constitutia lui revizuita, cu echilibrul dintre guvern şi presedinte!…

    In ceea ce ma priveste, din motive ideologice şi, mai ales, care tin de ceea ce stiu eu despre sufletul profund al romanului şi fara sa tin seama de accidentul istoric numit Traian Basescu, eu unul sunt adeptului republicii prezidentiale.

  42. Domnule Ciutacu, mi-am dorit inca de sambata seara sa va urez un calduros “La multi ani!”, insa, din pacate, evenimentele casnice si indatoririle profesionale (Ati vazut ce “ungureanca” stiu sa fiu?) m-au impiedicat pana acum. Sa va bucurati din plin de sanatate, familie, prieteni si colegi de exceptie (Ca doar, vorba romanului: Spune-mi cu cine te imprietenesti, ca sa-ti spun cine esti)! Si ca sa aiba si sufletelele noastre de viermi si ciumpalaci de ce sa se mai bucure in mijlocul atator mitocanii!

    In alta ordine de idei, nici eu nu l-am votat vreodata pe Basescu, in ciuda sarbatoritelor de astazi care isi fac reclama pe-aici.

    Si, apropo de sarbatoritele zilei. Mi-am adus aminte de un banc vechi cu Moni si cu Iri de dinaintea nasterii Irinei, si l-am “reevaluat”, prin adaptare la doua dintre “subiectele gemene” ale zilei de azi:
    STITI DE CE ISI DORESC ACUM UDREA UN COPIL SI BASESCU UN NEPOT?
    CA SA LE MAI POATA TREZI ROMANILOR O CURIOZITATE: CU CINE VA SEMANA COPILUL? CU MAMA SAU CU BUNICUL?

  43. Marga il incurca pe Basescu, pentru ca i-a luat locul lui Baconski. Pai, Doamne fereste de vreo suspendare! Cine ii mai aduce lui in dar milionul de voturi din diaspora, promis de “intelectualul rafinat”? Lui Basescu, daca-i iei diaspora, i-ai luat functia de “sef” suprem, singura care il mai ajuta sa respire. N-ati vazut cum incerca sa ii insufle celui care cerea motive sa se intoarca in Romania motive de a ramane in SUA? Exact ca marele roman William Branza, care, acu’ vreo doi ani se zbatea pe la Realitatea sa le explice romilor recompensati sa se intoarca din Franta sa nu se lase influentati de popoarele gazda care ii scot elegant pe usa, si sa le ramana acestora in batatura cu orice pret. Pai, daca sar intoarce toata diaspora la matca, cum ar mai schimba ei rezultatul alegerilor cu “voturile din strainatate”? Cum ar mai vota 4000 de romani pe zi la Paris fara sa se intalneasca unii cu ceilalti?
    Asa ca s-a orientat carmaciul: daca Marga nu-l ajuta la necaz cu diaspora, demonstreaza el si “ungurenii” ne-remaniati de prin ambasade ca (Ce sa vezi?) diaspora este “anti-Marga”, si ahtiata dupa “sssefi” romani de stat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.