Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Talk-show mare pentru preşedinte mic

Talk-show mare pentru preşedinte mic

După şase ani şi jumătate de mandat prezidenţial, Traian Băsescu şi-a văzut visul cu ochii. Astăzi, 21 iunie 2011, a stat toată ziua pe televizoare. La prânz şi-a făcut, în sfârşit, damblaua de a avea propriul talk-show, transmis simultan pe toate posturile importante de televiziune, în care să se bată-n parte cu ăia care-l enervează. A fost un soi de Robert Turcescu, fals mieros cu preopinenţii Crin Antonescu şi Victor Ponta, mârâitor când ajungea în colţ, dar mereu de acord cu el însuşi. La ora la care scriu, ca să ne intre bine-n cap că oricum va face numai ce vrea el, se chinuie neconvingător, tuşind şi perorând, să joace rolul lui Mircea Badea. Mai lipseşte să ne trimită Valeriu Turcan, mâine dimineaţă, un comunicat de presă că postul Cotroceni TV a fost lider de piaţă pe modificarea Constituţiei şi reorganizarea administrativă a României, poate-l cheamă fraţii Păunescu să dea o probă de matinal labeunu.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Talk-show mare pentru preşedinte mic

  1. “incerc sa nu fiu ironic ..sa nu va intreb de banii de la midia” …….deci putea sa il intrebe de menajera tailandeza, de accidentul de la raliu.. Basescu, suflet mare, l-a iertat! Ponta ii ramane dator 🙂

  2. Nu Victor,astazi Basescu s-a dat la pnl pentru a forta udmr-ul sa-i accepte damblaua.Refuz sa mai comentez suficienta juridica a presedintelui,deja codurile alea faimoase sunt modificate inainte de a fi aplicate,asa sunt de bune.Vrea clar ruperea usl-ului,situatia cu udmr nu ii mai convine.Inainte de porcaria asta ,lideri pdl pupau in cur americanii la constitutie.Basescu a continuat astazi cerand inlaturarea prezumtiei de nevinovatie.In plus,vrea niste liberali tradatori care sa ii asigure trecerea prin parlament a porcariei numite reorganizare.Vrea ruperea pnl,inlaturarea udmr-ului si o noua majoritate.Asa am interpretat eu.Introducerea discordiei in randul usl,aratarea pisicii catre udmr,ceva parlamentari de la pnl.O singura intrebare pentru responsabilul Traian Basescu:unde sunt miliardele imprumutate de la fmi?inapoi la americani?Poate m-am repetat mai sus dar asta a fost perceptia mea.In rest, preocuparile populatiei tin de salarii reduse ,lipsa locurilor de munca,iarna grea care vine,o posibila noua criza economica la orizont.

  3. Nu fac parte din cei ce il sustin pe net pe X sau Y, ma pasioneaza politicul vag.

    Parere: Basescu are un discurs politic foarte slab fata de acum 2 ani.

  4. Nu m-am uitat decat 5 minute, la intalnirea cu liderii USL. Am aflat ca mai nou tradarea si trocul se numesc compromis !! Un “compromis” pe votul milioanelor de romani care au votat atunci dorinta presedintelui din motive diferite.
    Ma bucur ca USL-ul nu a aceptat oferta “generoasa” a stapanului de la Cotroceni pentru care totul este de vanzare, inclusiv “vointa poporului”, asa cum ii placea sa spuna.
    Probabil ca azi a vrut sa recupereze aparitia la tv, ratata in ziua inaugurarii pasajului Basarab – dar cred ca oricum nu risca sa fie prezent pe pod alaturi de bucuresteni.

  5. O imensa scarba pentru insulte ,pentru mizeria
    care il caracterizeaza,desi personajul a fost
    egal cu el insusi ,cel dintotdeauna.De data asta
    crede ca va castiga jucand cartea cu controlul
    aerilor .Mizeaza in continuare pe prostia celor
    pe care i a indobitocit saracia.Iar daca va castiga,vauita in minutul urmator.Orice
    constitutie va avea, o va calca la fel in
    picioare.Se increde in oastea lui,o galerie de
    creiere portocalii impletite in cele mai
    curioase contorsiuni intru slujirea sa si a
    buzunarelor proprii.Cine mai are nevoie de
    popor,daca ei sunt stapani peste tot ?Parca
    am trai intr-o tara straina.

  6. Am urmarit acest “spectacol” in direct. Un spectacol penibil in care onor Presedintele a dat dovada (pt inca odata… daca mai era cazul!), ca dorintele domniei sale “ar trebui” sa fie litera de lege pt toata lumea. Numai ca astazi… “si-a luat-o peste bot”! N-am inteles pana la urma… Care era “COMPROMISUL” dorit de domnia sa?

  7. gretzos!wow, nu a auzit nimeni de GENIUL CARPATILOR?MATURUL CONDUCATOR e un dezbinator de tara!inca o data s-a dovedit ca e un om mic!la minte si suflet, un caracter ranchiunos!asta , incet-incet isi va distruge tara!

  8. pur si simplu mi-a venit sa vomez cand l-am vazut mai mult tusind pe marinarul tbcist…aceleasi stereotipii verbale si apasari pe cuvinte repetate’i-ma-turi’, da’ ,”probabil eram sub influenta alcoolului” , n-a incercat?

  9. astimp , si cu asta inchei, nu se vorbeste despre faptul ca lui blejnar i s-au adus recent acuzatii grave, de noul furt de voturi din parlament, de afacerile elenei, de taierea de fonduri europene de la UE etc.

    O seara buna tuturor!

  10. Si, don ciutacu, am si eu o curiozitate: in razboiul celor doua oane, a castigat bruna? Ca blonda a disparut complet de cateva luni, dupa ce incepuse sa apara cam prea in toate emisiunile! Altfel fete remarcabile ambele si jurnaliste talentate si curajoase!

  11. Si precum orice mare televiziune care se respecta, si pentru Cotroceni TV conteaza mai mult apartenenta la ‘familie’ decat profesionalismul.
    Foarte buna alegerea liderilor USL de a veni singuri pentru a defini concret intre cine si cine se duce lupta. La imagine au punctat mai mult decat a facut-o Basescu, doar pentru faptul ca au insistat sa fie presa prezenta pe toata durata ‘discutiei’ (nu ca Basescu s-ar fi opus prea tare).

  12. Astăzi am simţit neputinţa lui Băsescu, mai mult ca oricând. Am înţeles că nu electoratul român din Ardeal era ţinta. Asta a picat. De fapt, nu sunt foarte sigură de ceea ce ar trebui să înţeleagă “românii”. Cred că, la fel ca mine, nici Băsescu nu e sigur. Iar tusea nu l-a ajutat să transmită mai bine “mesajul”.

    Pentru prima oară, am văzut un tandem Crin Antonescu-Victor Ponta cu adevărat funcţional. Şi Băsescu l-a văzut. De aici, seria de epitete şi aprecieri la adresa celor doi, care erau oricum, numai demne de exprimarea unui om de stat, nu!

  13. Simpatică întâmplare.Gazda de azi a liderilor opozitiei,nu a prea avut replici notabile„la fata locului”,i-a cam fost retezat avântul.Ei si?Domnia sa a avut peste câteva ore un formidabil reviriment si si-a făcut praf adversarii…în lipsă,după ce,se pare,la sfârsitul întrevederii îi oferise unuia dintre ei,aluziv,o întelegere.Îmi vine pe loc în minte povestea cu vulpea si strugurii.E aici si ceva din această poveste.

  14. Salut,
    Observ ca nu comenteaza nimeni despre voleul cu care Base a inceput discutia si la care cei doi din pacate n-au avut replica. Ma refer la faptul ca le-a lasat de inteles ca le face un favor ca-i primeste ca lideri USL la discutii intrucat USL inca nu e inregistrata ca alianta…cred ca cei doi ar fi trebuit sa pareze lovitura asta de inceput…parerea mea…

  15. E mai grav decat crezi. Nu e de ras. In ziua in care o sa se faca altceva decat vrea Ciudatu’ si in mod vadit impotriva vointei lui, individul se va pune jos, va da din picioare si va crapa.
    De data asta e efect in in primejdie de dambla fiindca nici revizuirea constitutiei nici zdrentuirea teritoriului nu se mai pot face cu mijloacele politice si cu popularitatea pe care le are.
    Si presupunand prin absurd ca ar putea sa zapaceasca tara administrativ, haosul ar fi atat de mare incar l-ar alunga gospodinele de la Cotroceni cu satarele de bucatarie.
    A luat-o razna, nu s-a putut abtine sa ameninte cu temele astea, cu toate ca stia ca….nu poate.
    Urata boala. Seamana cu dementa impotentilor care stiind ca nu mai pot intretine contact sexual din cauze biologice, se incapataneaza totusi sa incerce sa comita violuri.

  16. Buna seara d-le Ciutacu,

    Ma uit acum pe Antena 3 si urmaresc cu interes emisiunea.
    Ce parere ,constanta,aveti despre basescu?!
    Vazui astazi transmisia de la Cotroceni si ma cutremur, intradevar…
    Auzii ca lipsiti cateva zile- o sa va simtim lipsa,dar poate comunicati pe blog…
    basescu e un idiot(iertati-mi expresia),dar sper sa scapam curand de el.

    Oriunde plecati,va doresc numai foarte bine!
    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  17. daca erau nastase si tariceanu liderii usl, arsice il faceau in propriul barlog pe base la cat de slab s-a prezentat. ponta are unde sa mai creasca dar antonescu e praf, sa speram ca o sa fie alt candidat la prezidentiale. poate unu cu halatu alb

  18. Buna seara , Victor.Felicitari pt prestatia din seara aceasta. Am doua intrebari si te rog sa imi raspunzi in masura in care timpul iti permite: 1. N-am inteles (deloc)motivul pentru care dl Gittenstein si-a exprimat ingrijoararea astazi;2.Nu stiu daca din logoreea lui Boxescu am inteles corect ce vrea el. Zicea: “organizam INTAI in cele 8 judete mari alegeri locale, APOI UNIM COMUNELE SI FACEM DIN MULTE COMUNE MICI UNA MAI MARE” (am citat aproximativ) . Apoi cum le uneste? Cu “capitala de comuna” in acea comuna in care electoratul a votat masiv PDL la schimb c-un peste congelat sau in “capitala de comuna” in care electoratul a votat masiv PDL la schimb cu-n kil de faina?

  19. Eu fac pariu cu oricine pe orice, că ăsta dacă-l duci la un control amănunţit, nu iese sănătos la cap. Şi dacă l-am fi dus şi acum 5 ani, tot acelaşi diagnostic medical am fi avut. Dar ăia, ăia de l-au votat, au fost sănătoşi ? Ce mai poate fi de comentat despre un aşa jeg uman ? Băsescu, ca Băsescu, dar să fi văzut în seara asta băsiştii şi posturile băsiste !!! Nuştiu, uneori mă întreb, lui alde Cristoiu, Turcescu, , Radu Moraru, nu le spune oare nevestele acasă că-s nenorociţi ?

  20. de mult timp nu l-am mai vazut pe derbedeu in colt, incasind replica dupa replica. bine, pe urma a incercat, in stilul deja brevetat (cind il certa pe vladimir putin din fata televizorului), sa bagatelizeze suturile pe care le-a primit. discursul lui a urmat aceeasi stereotipie, persiflarea adversarului in stil scolaresc, mestecarea de minciuni cu portii de etichete, hiperbolizarea unor teme banale. ce mai, statura de chelner cu vis de portar la bariera cetatii.

  21. Mai ramane sa-si aranjeze si un bocet in direct pentru propria persoana, gen “draga Stolo”…
    Cum ar suna sa-l vedem plangandu-si de mila propriul nume?
    Draga Base! Draga Base!
    Atunci sa vezi rating!

  22. Pai bine bre, nu de asta l-au votat molulanii ?
    Stai ca poate-si aduce aminte, ca parca avea un soi de legamant sa se scoboare si in piata . Sa vezi atunci distractie. 😀
    Eu fac insa pariu ca visul sau secret e sa joace si in piesa Vorbe Grele, pe post de moderator, vorbind cu sine insusi la persoana a lll a, cum facuse zilele astea fatuca aia ratata tenismena prin vocatie.
    Asa ca eu zic numa’ ca e de bine : romanii pot vedea, ca dupa sase ani jumate’, imparatul gol le arata ce au castigat dupa voturile date in schimbul galetilor de plastic goale.
    Stai sa vezi daca achieseaza restul comentacilor din media la figura asta de karaoke, ce divertis iese !
    Vina criza aia pe bune, la scara mondiala (prima parte fu doar un biet experiment de laborator, in timp si spatiu limitat), da-o dreq, ne lasa tema de tembelizare primul mogul al tarii, ca ‘sa ne mai radem’ !

  23. Base se preface ca e mircea badea, Boc o sa isi puna vesta si Elena Udrea isi va lua un laptop plin cu citate audio de la sinteza zilei… Canal tv deja au, sa va vedem atunci ce mai faceti…

  24. @alien: n-a fost nici un razboi. blonda a plecat la Realitatea inainte sa intre bruneta-n paine.

  25. @toby: Te-or trimis ai tai sa faci campanie anti-Ponta , dar mai ales , anti-Antonescu , asa de rau i-au ramas in gatul “marinerului” baietii astia … ?! 🙄 😉 😆

  26. 21 iunie 2011 = cea mai lunga zi a anului (solstitiu de vara) + 2 ani si jumatate din al doilea mandat al prezidentului Basescu (a inceput pe 21 decembrie 2009).

  27. Ponta si cu Antonescu l-au facut varza pe Basescu! Nea Base chestia cu ,,privitul de sus,, nu tine ,,imaturi ,, pentru ca nu stie sa prosteasca lumea ca tine. Cat despre ,,scolarizare,, eu zic Nea Base mergi la Ponta si cere meditatii ca se vede de la o posta nivelul tau de pregatire (slab,prosteala,smecherie si ironie ieftina).

  28. n-am cum sa comentez prestatia marinarului betiv care in opinia mea ocupa ABUZIV functia de presedinte de tara. jalnica ar fi prea putin spus. ne-am obisnuit – tot ce nu e ca el e de porc – tot ce-a spus el (si doar el ca o mai dadea la intors ca vezi doamne guvernul – ma lesi ca aia nu stiau ce se intampla si basexu’ deja anunta schimbarea constitutiei) e foarte bine – desi orice om intreg la minte constata ca e gresti cam tot ceea ce doreste maria sa.
    ca sunt in 2011 ca sunt in 2012 alegeri – la naiba sa vina ca nu se mai poate nici cu basexu nici cu idiotii de la guvern – cine sa vina in locul lor – ORICINE!

  29. Ha! Deja au apărut portocalii disperaţi! Vai, ce slab a fost Ponta! Antonescu, ce să mai zic! 😡
    Adică noi pe-aici eram oligofreni, n-am văzut clar ce era de văzut şi trebuie să vină ei să ne facă un desen. Cât de prost să fii încât să subestimezi pe alţii în asemenea hal?

    Când am văzut că se prefigurează o confruntare electorală iar cimpanzeul face prostia că lasă şi presa înăuntru, atunci mi-am zis că i-a luat Dumnezeu minţile! Băsescu versus Crin era deja un vis; Crin secondat de un Ponta tehnic şi la obiect a fost ceva nesperat. Ce-o fi visat Băsescu cu o noapte în urmă?

    Pentru cineva de mai sus: Băsescu nu poate avea replică NICIODATĂ în faţa lui Crin, pentru că, în primul rând, îi lipseşte FONDUL. Cât despre FORMĂ, îl “bate” Crin de-l snopeşte oricând, oriunde, pe unde-l prinde.

  30. dincolo de faptul ca a stat pe sticla toata ziua,marinarul a fost penibil.Atat Ponta cat si Antonescu au fost peste el.Indiscutabil,incep sa nu mai sufere de complexul Basescu si faptul ca devine evident ca exista oamenii care intr-o confruntare live pot spala cu marinarul pe jos nu poate decat sa stimuleze o reactie mai dura din partea opozitiei la adresa PDL.

  31. Base s-a stafidit! Daca n-a fost in stare sa pareze fermitatea celor doi-politic-,s-a pus omul pe marlanii.A facut la fel si la prezidentiale cu Crin Antonescu(faza cu sotia),ceea ce a fost greu de inghitit de la un aspirant la presedintie.Totusi populatia l-a votat,asa marlan cum ne-a aratat ca este.
    Oricum,omul e previzibil si am observat ca atunci cand nu mai face fata cu acuze ce i se aduc sau cu explicatii pe care trebuie sa le dea,devine marlan si jigneste pe oricine.La fel fac si ostsii oranj.Oricum,cel mai tare l-a debusolat Razvan Dumitrescu in emisiunea cu pixelul albastru-era praf Baselu’.Din cauza lui nu se mai duce decat labe 1 sau la tvr(dupa ce a preluat tvr).

  32. Monoverb cu incastru : ANTRAX

    Înlocuind X=I obţinem ANTRAI care prin anagramare dă TRAIAN, personajul detestat de 90% dintre cetăţenii români, cunoscut sub numele conspirativ poliţienesc Jon* (Javra Ordinară Naţională).
    ANTRAX – boala care ameninţă România, de la o vreme, denumită popular „Buba neagră” ( este localizată pe monstruoasa chelie a lui Jon* , văzută pe sticlă ieri între 19:15 – !9:55 când şi-a refulat imbecilităţile privind reorganizarea teritorială a ţării şi siluirea Constituţiei…)

  33. eu am urmarit “balciul” televizat si tot timpul am avut impresia ca basescu era o javra din aia turbata, in spatele unui gard inalt iar opozantii Ponta si Antonescu dadeau cu batul in acel gard ca sa-l intarate pe basescu…eu cred ca se astepta (base) sa-i faca praf pe micuti si de-aia a vrut sa se televizeze tot, numai ca si-a cam luat-o peste botic…in alta ordine de idei, tu ai vazut ca udrea nici macar nu s-a uitat la base atunci cand a dat mana cu el? asa ceva…de parca nici nu se cunoasteau!!
    toate cele bune!

  34. Scuzati-mi laudele, dar Sinteza zilei de aseara (mai ales partea a doua, cu Crin) a fost foarte buna!

  35. Dupa parerea mea, chestia asta a fost in spectacol ieftin din partea ambelor parti.
    Basescu – mima consultarea, iar ceilalti doi au folosit prilejul pentru o confruntare in direct…
    Penibil si pierdere de timp…

  36. ati ratat ieri cea mai tara stire ” DE AZI 21.06.2011 ROMANIA E OFICIAL DICTATURA!” ca suntem de mult e ceva dar sa vina PRESEDINTELE si sa spuna, in mod oficial ca nu tine cont de CC, e OFICIAL DICTATURA!

  37. i-a tras-o lui base direct peste bot, de data asta au fost amandoi in acelasi tandem, saracia e cat casa si la sfarsit ha ha ha, la revedere cu rasul lui tampit, nu il mai suport.

  38. O sa trec peste problemele de fond ale discutiei si o sa ma opresc la forma… Poate ca din cauza faptului ca-mi produce greata vederea marinelului si zapez imediat cand in vad la tv, recunosc ca n-am avut ocazia (cel putin pana azi, cand am avut ceva rabdare) sa-l vad in stare de ebrietate, la propriu. Daca-i urmariti miscarile necontrolate ale pleoapelor, capului si mainilor din primul minut al video-ului imi veti da dreptate! Ascultasem povestirea lui Radu Tudor cu sticla, da’ acu’ am vazut en cvasi-direct…groaznic!

  39. Pana acum am crezut ca-i simpla perdea de fum marca Basescu,reorganizarea prin supra-centralizare( mai multe judete la un loc, evident este centralizare fata de cetatean si disolutie fata de statul unitar) si modificarea Constitutiei, Da’ vad ca-o tine pe-a lui si asta ma ingrijoreaza.
    Vom avea judetul lui Base( Constanta), judetul lui Pinalti sau judetu’ lu’ Falca, mega-baroni locali desemnati in locul celor a l e s i.
    Lupta anti-coruptie a lui Base impotriva baronilor locali, se transforma in lupta pentru suprematia mafiei locale ?

  40. Incerc un sentiment acut de jena, cum poate sa fii prostit o asemenea lichea 5 milioane de oameni sa il voteze, si nu orice oamenii, un popor care se crede “destept si inventiv”?Am vazut fata hida al unui personaj toxic , manipulat de serviciile secrete de aici si de aiurea, mercenar al propriilor interese , fara urma de respect pentru tara asta, fata de oamenii astia, pe care ii omoara rizind dement si de care nu ii pasa. Sa faci tot “circul”ala, doar ca sa ii prostesti pe unguri cum ca ii inlocuieste cu liberalii , arata calitatea acestui personaj, o magarie , asemanatoare cu talharia facuta asupra ziaristei.Ne daduse tuturor o mostra de comportament,dar atunci ne-am lasat sedusi de hahaitul inconfundabil.De aici jena, desi “matrozul”nu m-a pacalit niciodata. Imi reprosez “pasivitatea” de atunci,poate daca eram “militant”cu cei din jurul meu mai schimbam niste voturi sau poate prin simpatie mai schimbam niste moduri de gindire.

  41. Teroetic fapta asta a lui Băsescu se numeşte mediere?
    Practic Băselu o ţinea într-una cu ” nu accept” ” nu renunţ” ” intenţia este…” . Înţeleg eu bine, preşedintele alesese deja una din taberele a căror negociere tocmai o media?
    Bravos naţiune, halal să-ţi fie!

  42. Am o curiozitate! Daca Basescu i-a prostit in campania electorala ca scade numarul de parlamentari si ca face Parlament unicameral, iar ieri le-a spus lui Ponta si lui Antonescu ca renunta la asta cu conditia sa-i accepte cele 8 judete, nu inseamna ca le-a tras idiotilor care l-au votat, o noua flegma intre ochi? Nu inseamna ca urineaza pe votul lor? In plus, oare de ce este atat de disperat sa obtina cele 8 judete?

  43. L-am prins ieri cu telecomanda exact cand hahaia,asa ca i-am dat rapid fuck-off!Imi provoaca greata!

  44. O completare pentru zilele astea in legatura cu ceea ce face prezidentul:divide et impera,pe care il aplica pt psd,pnl,udmr,pcm,cu exceptia pdl.Unpr si minoritatile nu conteaza.Liderii actualelor partide de opozitie nu sunt buni,ii e dor de cei vechi.Cat dor si cate consideratie!

  45. In primul rand de subliniat este ca doar retardati hahaie cind nu le-a mers jocul ” .
    In al 2 lea rand acest om care nu e presedintele de fapt al Romaniei decit prin culmea frauda a reusit sa ne arate direct in fatza ca : il doare undeva de noi romanii si nu mai stie ce sa faca sa poata fura cit mai mult inainte sa dispara ? Ei bine astept referendumuri …astept cu draga inima ridicarea imunitatii tuturor politicienilor lege care este neconcorda cu prima lege a Drepturilor Omului : si anume : Toti oamenii sint egali in drepturi ! Multi mizeaza ca vor scapa . D-ati voie sa fac o profetie : Nu vor scapa … Felicitari cuplului Ponta – Antonescu : Obiectiv Indeplinit ! Si anume se pare ca au tinut sa demostreze public ca acest Cineva nu vrea referendum . Adica nu vrea sa afle pozitia noastra a cetatenilor …ceea ce incepe sa ma enerveze teribil …Multumim pe aceasta cale lui Antonescu si Ponta . Ei bine in calitate de cetatean cer referendum pentru suspendarea Guvernului si a Presedintelui . Dreptate si Adevar huh ? Minciuna full si hotie la maxim mr Prezident . Parerea mea umila : unii se cred nemuritori dar viata lor e in mana lui Dumnezeu , daca poporul nu-i va elimina pe acesti nemernici …Dumnezeu o va face . Sper ca pe viitor si poporul sa se schimbe radical : sa nu mai fure nimeni si sa nu mai minta …schimbati-va . Printr-o viata corecta viata voastra va fi un paradis . PS: Incercati….

  46. Talk-show-ul continua, e in forma baiatu’ ,aseara iar a recidivat cu : “tradare…sluga la rusi…”.
    Cred ca nu si-a invatat bine discursul, trebuia sa zica : “tradare….sluga la unguri…”, uitandu-se in oglinda…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.