Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Premierul-interjecţie luptă cu himerele

Premierul-interjecţie luptă cu himerele

România-i necondusă administrativ, dar prădată cu aplicaţie. România-i o ţară care nu prea mai produce nimic, importă orbeşte şi se împrumută din străinătate ca să plătească salarii de bugetari şi pensii. România-i o ţară unde, în ultima vreme, jaful armat a devenit obişnuinţă a jurnalelor de ştiri şi tinde să ajungă poziţie în codul ocupaţiilor profesionale. România-i o ţară care, la 20 de ani de la Revoluţia anticomunistă, se (men)ţine tăcută pe bază de procurori şi ascultări de telefoane.

România-i o ţară fără străzi care a cheltuit zeci de miliarde de euro ca să nu le aibă. România-i o ţară surprinsă an de an că ninge iarna, soarele arde vara şi după ploaie ies râurile din matcă. Asta-i România despre care ar trebui să vorbească (şi să roşească) Boc; dacă ar şi avea cine să-l întrebe (şi dacă ar avea bun simţ). Nevolnicul ar avea extrem de multe lucruri de povestit. (Textul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

153 thoughts on “Premierul-interjecţie luptă cu himerele

  1. SA-SI RUPA fundul !poate asa scapa si Romania de necazuri si el cu viata…sper degeaba, vis de om prost.

  2. nu va faceti ilizii fratilor! si peste 5 ani tot aer portocaliu vom respira! suntem un popor jalnic… ne vindem votul pe un pumn de malai!
    asa popor, asa conducatori!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.