Esti aici:
Prima pagină > Blog > Colţu' lu' Boc cel mic > Premierul-interjecţie luptă cu himerele

Premierul-interjecţie luptă cu himerele

România-i necondusă administrativ, dar prădată cu aplicaţie. România-i o ţară care nu prea mai produce nimic, importă orbeşte şi se împrumută din străinătate ca să plătească salarii de bugetari şi pensii. România-i o ţară unde, în ultima vreme, jaful armat a devenit obişnuinţă a jurnalelor de ştiri şi tinde să ajungă poziţie în codul ocupaţiilor profesionale. România-i o ţară care, la 20 de ani de la Revoluţia anticomunistă, se (men)ţine tăcută pe bază de procurori şi ascultări de telefoane.

România-i o ţară fără străzi care a cheltuit zeci de miliarde de euro ca să nu le aibă. România-i o ţară surprinsă an de an că ninge iarna, soarele arde vara şi după ploaie ies râurile din matcă. Asta-i România despre care ar trebui să vorbească (şi să roşească) Boc; dacă ar şi avea cine să-l întrebe (şi dacă ar avea bun simţ). Nevolnicul ar avea extrem de multe lucruri de povestit. (Textul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

153 thoughts on “Premierul-interjecţie luptă cu himerele

  1. ciutacule,
    bai omu, am cautat si io in dex ce e ala blog. cum ma asteptam nu am gasit. apoi am dat pe net. si acolo am gasit asa:

    “Ce este un blog?
    Un blog este un site usor de facut si utilizat, unde iti poti publica gandurile, pozele, ideile si unde comunici cu alti oameni. Nu intarzia sa ai propiul tau blog.”

    e cu copy paste. “propiul” scria acolo. deci ?
    faza ca tu decizi ce se scrie si ce nu sunt foarte de acord. restul de explicatii nu cred ca mai am nevoie. multumesc

  2. Poate ii spune cineva SCLAVULUI ca suntem multi care nu ne uitam la OTV. Eu una nici nu am salvat acest program…nu am cum sa ma uit la asa ceva…..dar vad ca se merge constant acolo si se fac declaratii…deci asta e Romania la 20 de ani de la revolutie….PACAT…..am reusit sa distrugem TOT….sa vedem noi ce vom mai vinde peste 1-2 ani? Vom da copii, femeile… la INALTA POARTA???

  3. Intr-un fel, si eu sunt de acord cu alex. Am senzatia ca Basescu&Co., si nu doar ei, anticipeaza anumite luari de pozitie in presa romaneasa (nici nu-i asa greu) si produc subiecte in consecinta. Nu doar presa manipuleaza, si ea este manipulata la randul ei de clasa politica. Deci are o parte din vina prin cei care pun titlurile in ziare, pe site-urile de stiri, care pica in plasa si abordeaza dintr-un anumit punct de vedere o anumita problema in dezbateri… Indepartandu-ne de la problemele reale. Si, desi recunoastem ca asta e intentia lor, de cele mai multe ori nu reusim sa iesim din plasa…

  4. Superb si, trist articolul in acelasi timp …sa nu ne mai stresam, vine 2012, trecem in dimensiunea a 5-a, …oare trece si Boc??!

  5. D-le Ciutacu,

    Va scrisei de dimineata,dar gresii ca altadata-scrisei la tema anterioara.Dar pot sa fiu altfel,intr-o tara de rahat care il facu academician pe basescu!?Halal tara!(Ptiu,drace,care ne guverneaza de acolo de sus!De ce l-o fi lasat Dumnezeu?! )
    Vai de viata noastra!

    Cu deosebit respect,
    ioanaP

  6. @ bocitor cinic

    Ala era platfusul de lingau care-l facea eligibil ca soldat credincios si supus. Pe baza tipului asta de platfus l-a selectat si oficina Zeus!

  7. iar o sa zici ca fac chat. asta e. nu imi place sa nu fiu inteles si nici sa nu inteleg eu. daca vrei sa ma crezi bine daca nu iar bine. nici macar iz de aroganta in ceea ce am scris la adresa ta nu am pus. si tocmai ce ti-am scris ca tu decizi ce se publica si ce nu. doar nu intru eu pe tarlaua ta sa fac reguli.

  8. @ IoanaP

    Academia Oamenilor de Stiinta este o adunatura de sinecuristi ratati care si-au facut academie separata si si-au dat rente viagere cu adevarat nesimtite (cuprinse in bugetul de stat) pentru rezultate in stiinta OHA!

    In timp ce campionii mondiali sau olimpici ori artistii de prima mana se bucura de rente hilare.

    Sinecuristo-securimul supravietuieste si chiar infloreste sub servantul BOC, in pofida crizei.

  9. uite aici adresa de unde am luat informatia cu “propiul” ca sa nu zici ca sunt nasol:

    http://www.flu.ro/blogm/

    cat despre promisiunea ca imi iau eu viteza nu imi fac probleme atata timp cat nu este o amenintare. 🙂 (acu` o fost putina aroganta dar prieteneste si in gluma)

  10. Aproape nu mai am speranta ,nu cred ca o sa se schinbe ceva in aceasta tara!Imi vine sa urlu se disperare….Si chiar daca lucrurile se vor schinba pentru mine o sa fie prea tirziu…Ca sa o spun foarte deschis:Cam pina aici a fost democratie in Romania (mai mult cu rele decit cu bune)Sa ne pregatim pentru inca o epoca totalitara!

  11. In republică, insă, patimile sint mai incinse, ura e mai mare, iar dorinţa de răzbunare mai puternică. Amintirea vechilor rinduieli nu le lasă oamenilor şi nici nu le poate lăsa măcar o clipă de odihnă. Astfel că, cea mai sigură cale e să-i distrugi sau să te duci şi să te aşezi acolo.
    Iar cel care ajunge sa cirmuiască un oraş deprins să trăiască liber şi nu il transformă in ruine, să se aştepte să fie el nimicit de acesta. Deoarece, totdeauna cind se răzvrăteşte, o face in numele libertăţii şi al vechilor riaduieli care nu se uită niciodată, nici cu trecerea oricit de indelungată a timpului şi nici prin binele ce le-ai adus. Şi orice-ai face şi orice măsuri ai lua, dacă locuitorii nu vor fi dezbinaţi şi imprăştiaţi, ei nu vor uita nici ideea de libertate, nici vechile lor rinduieli şi vor recurge la ele in orice intimplare neprevăzută şi neplăcută.

    Dormiti linistiti.D-ul Basescu lucreaza.

  12. Nene ai dreptate in ceea ce i-ai zis lu’ alex la 2 fara 25!
    ULA, ULA, ULA !!!!
    Ba-se pedele!
    @ FuXi
    JUST!
    Banzai!

  13. Dragi mei, va rog, deschideti ochii!! Chiar nu se intelege ca domnul Boc si domnul Basescu sunt doar exponentii clasei politice din Romania? Ca ei sunt doar cei pe care ii vedem si ii auzim, in timp ce toti ceilalti sunt la fel. Ca singura ideologie dupa care functioneaza clasa politica este aceea de a-si umple buzunarele. Ca ne fac posta, facand schimb intre ei o data la patru sau cinci ani.

  14. @DeFuXi
    eu am ramas tampit la anumite replici tot de pe la televiziunile mogulilor care sunt niste rai cu tot cu angajatii lor dar numai cei care nu sunt de acord cu cei de la puterea “imputernicitului”

    ciutacule, te-as ruga sa pui pe blog doua faze:
    1. cand o zis una asa:
    ” … ciocu` mic la ei nu la noi ca acum suntem noi la putere !”
    2. cand o zis unu:
    ” … pai nu scrie si la BIBLIE ca cei ce au vor avea si mai mult iar ce ce nu au li se va lua si ce au?”

    nu le pot spune nici doamna nici domn. as jigni domnii si doamnele.

  15. Domnule Ciutacu,
    Din pacate, “ALEX” apare, la comentarii, in mai multe ipostaze si… mai multe persoane! Eu sunt cel care v-am recomandat analiza unei teme din “Dialog astrologic” aparuta in revista “Magazin”(albastru) de azi, afirmind ca este foarte posibil sa aveti o mica surpriza, daca il lecturati. Cit privesc “ceilalti Alex”, totul este inimplator. Repet, analiza astrologica este una de interes… national!

  16. Emil Boc a învăţat materia greşită, pentru admitere la facultate! :-)))
    El când se face academician, pentru că văd că Zeus a pus-o deja! Urmează Elena, probabil! Şi p-ormă zborul cu elicopterul la Târgovişte!

  17. Boc e gata pregătit să-şi facă un partid ultracomunist,ideologia e pregătită şi lansată pe piaţă din campania electorală şi continuată zilnic- lupta de clasă,înfierarea cu mînie proletară,adepţi sunt vreo 5 milioane,din care ,la unii creierele sunt spălate irevocabil.Stratagema a mers de minune,ţinînd seama că ucenicia şi-a făcut-o dl.Boc , în epoca de aur,cînd s-a achitat,cu”succesuri” de resposabilităţile primite,epocă la care,după cum se vede visează ba chiar o mai si implementează-vezi legea pensiilor şi uniformizarea categoriilor sociale.

  18. Daca vrem sa stim ce va urma,nu avem decit sa ne amintim ce au facut comnisti cind au ajuns la putere.

  19. Numai privind imaginea, realizezi cine este personajul: un exaltat care emana tot ce are mai bun în el, fix prin locurile marcate de cele două pete umede ale cămăşii, atât de bine evidenţiate.
    Cred ca ar trebui ca viitori alegatori să prezinte înainte de a vota un certificat care să ateste discernamântul! Altfel riscăm să ajungem o ţară ca un stup bezmetic, dacă nu suntem deja!

  20. ce cauta oare pe un blog anti-base,astia pupabase?eu,care sunt comunist ,nu intru pe blogul lu mmarian sau apora,au baietii o misiune sau au deja regrete?

  21. Ce să mai zicem de limbajul de lemn de la şedinţele UTC- populist, propagandistic,bun la îndobitocire,de care nu va scăpa toată viaţa,fiind înscris definitiv acolo în programul său mental.Un comunist convins.

  22. @ alex:

    Eu înţeleg foarte bine că ni s-a întâmplat ceva foarte rău acum cinci ani, când a ajuns preşedinte al acestei ţări, un marinar comunisto-securist.
    Sunt de acord cu tine că toţi politicienii, cu mici excepţii, au avut grijă să-şi umple buzunarele proprii. Diferenţa dintre ei e că unii au avut şi limite. Băsescu şi slugile sale hoaţe nu au niciun fel de limită. Mai înţeleg că nu poţi compara semianalfabeţi ca Băsescu şi fiică-sa, metresa Udrea etc, cu oameni de talia lui Adrian Năstase. Asta ca să dau doar un exemplu, că mă grăbesc.

    Înţeleg foarte bine că nişte mediocri se fac că ne conduc. Am avut şi guverne care chiar au condus ţara asta, mai bine sau mai rău, pentru că au avut dorinţă dar, mai ales, au avut putinţă, care astora de acum le lipseşte cu desăvârşire.

    Nu poţi compara nişte caricaturi cu nişte oameni.

  23. O ruşine a istoriei.Profesor de drept constituţional?Pentru a executa fără să mişte ordinele primite se face de rîs în faţa a mii de oameni care au absolvit aceeaşi facultate ca şi el şi care au învăţa că există un principii de drept valabile în toată lumea-a neretroactivităţii legii-pe care cu neruşinare îl interpretează cum vrea,al interpretării şi aplicării cu bună credinţă a legii şi multe altele,pe care le încalcă cu” bărbăţie”în picioare acest iresponsabil.

  24. D-le Ciutacu,
    Chiar nu-i gasiti nici o scuza lui Boculet pentru care n-a prezentat programul de masuri economice anticriza marti? Pai, din cauza drumurilor blocate in Bucuresti, din cauza traficului ingreunat a trebuit sa mearga pe jos si s-a depus multa zapada pe cizmulitele lui si cand a ajuns in sala a alunecat si nu a mai AJUNS IN JILTUL destinat pentru el, iar hartiile ce contineau aceste masuri anticriza s-au imprastiat. Dar sa fim optimisti, va elabora altele, doar ca pana atunci tara ramane tot neadministrata. S-apoi!

  25. poza, d-le ciutacu este poza pozelor. este ceva fain. minunat. poate fi in termeni absoluti pe acelasi plan cu “maneaua are o linie melodica melodioasa” citat din guta cred.

  26. @violet:

    – Nu zic ca ni se intampla ceva foarte rau de cinci ani de zile ci de 20 de ani. Nu am vazut nimic in toate guvernarile care l-au precedat pe base&co.
    – Ideea cu limitele este ca si cum ai zice: uite domnule astia fura dar mai cu bun simt. Un furt este un furt.
    – Nu ma intereseaza cat de bine stiu unii sau altii sa scrie sau sa citeasca ci ma intereseaza ceea ce fac si cat sunt de competenti in functiile lor.
    – Intr-adevar aceasta ultima guvernare este cea mai catastrofala dintre toate, doar asa se poate spune despre celelalte ca au fost mai bune.
    – Nu vad oameni in nici unul din personajele din clasa politica. Am avut timp sa ii vedem pe toti sus la ciolan si se vede clar din ce sunt facuti. Parerea mea.

  27. @ alex:

    Cu unele sunt de acord, cu altele nu, dar e bine că există penultima liniuţă.
    Cred că putem încheia cu asta, înainte de a încălca prea mult regulile blogului. 😀

  28. bine don ciutacu.
    nu voi mai posta la dvs pe blog.
    va multumesc pentru ca m-ati acceptat pana acum si scuze pentru deranj.

  29. daca stau bine si ma gandesc imi dau seama ca multi dintre noi avem acelasi comportament jalnic ca al celor pe care ii criticam.
    dvs. domnu ciutacuati spus ca aici e o proprietate privata. ok. in acelasi timp ne-ati invitat sa postam sau nu dvs. avand dreptul sa publicati sau nu ceea ce scriem noi. acum vine dilema sau problema : pai dvs. aveti x pentru si y impotriva. eu ma simt a fi unul dintre x-csi. daca dvs. v-ati comportat asa cum v-ati comportat cu mine unul dintre x-csi, nu y-greci, ce diferenta este intre dvs. si domnul basescu pe care il tot criticati ? eu nu o vad?
    dvs. va doriti sa faceti bine si el nu va lasa? dansul face rau si dvs. nu il puteti impiedica?
    v-ati intrebat vreodata de ce are basescu acest comportament? eu cred ca si noi, cei care il criticam, avem un rol in manifestarile dansului si a celorlalti criticati. mai incercati si cu vorba dulce. chiar nu sunt un admirator a lui basescu. nici nu cred ca am fost vreodata. dar daca nu merge cu parul incercam cu vorba buna.
    sunt uimit.

  30. @giany: inainte sa fiti uimit, invatati sa respectati regulile unei case care nu-i a dumneavoastra, dar va gazduieste

  31. domnule ciutacu, sincer, cu logica si practica ma stiu destul de bine. urmare a acestui fapt si eu pot fi o gazda buna care serveste mancare stricata la masa. oricat de bine invitat v-as face sa va simtiti cand v-am trantit mancarea stricata pe masa nu mai are nici un farmec nici gazda nici invitatul.

  32. @giany: atunci va scutesc eu preventiv de efortul de a mai gusta fortat din mancarea mea stricata. gatiti dvs. mai bine si o sa ma inclin…

  33. Salutari Victor! Te citesc zilnic, la fel il urmaresc si pe Mircea Badea! Va iubesc. Din fericire pentru mine va urmaresc cu detasare de la 12000km distanta. Din pacate pentru voi o sa mai stati 5 ani cu Basescu. Succes tuturor in ceea ce va propuneti!

  34. Compilaţie

    Pedelistul Călian pana îşi ascute,
    Şi trânti copila-n pat ca să o asculte
    Ce-nvăţă la cursul practic de amor,
    Pentru lucru pe cont propriu, în Obor !

  35. O emisiune cu Adrian Nastase in timpul careia nu mi s-a facut somn. Felicitari.
    Imi place Gadea, dar Nastase a venit de 20 de minute si simt chemarea patului.
    Concluzie … e bine sa ai o blonda prin preajma. Felicitari pentru achizitie.

  36. mie mi se pare ca d l boc seamana cu george constanza din seinfeld,daca l ar vedea larry david l ar lua sa i faca backing vocal :))

  37. Domnule Ciutacu, Boc nu a condus nici Clujul nici România, Boc este doar BocVocea marinelului ca mulţi alţi slugarnici şi care în prezenţa marinelului stă cu capul nici măcar plecat ci încremenit aşa ca ţărişoara confiscată de ticăloşiţii ăştia.

    Nimeni nu a crezut că un marinar poate să echivaleze ceea ce a lăsat nemeritat Seniorul Corneliu Coposu în ceea ce a însemnat PNŢCD pe vremea “învinsului de securitate” laxitatea sa Emil Constantinescu asta fiindcă marinarul are o grea foarte grea moştenire de NEeducare comunistoidală; dacă i s ar afla cumva dosarul, eu nu m aş mira dacă marinaru ar fi mai tare în nod decât Felix Motanu Mogul…
    Astfel că Boc este doar “premierul interjecţie” adică o biată înterjecţie într un regim marinărescomanelizat…

  38. Bine i-a zis Lelia Munteanu :
    “Omul care coseşte mai bine decât moartea”
    Aferim !

  39. WOW! Asta vine de la coasa?! Parca e grasanu din Seinfield, postasu’ …. lui Basescu …. “Plec pe Marte” … URASC ROMANIA!

  40. din partea mea “hate romania” te poti duce unde a intarcat dracu copiii. cu oameni care cedeaza asa usor in fata ofertei de pe Marte, n-ai dece sa te pui…… boc a transpirat ptca stie sigur ca mai sunt si alte telefoane ascultate si prin faneata sa (ca doar in pdl nu traiesc numai heruvimi). eu abia astept sa vina circul si boc saind la trmbulina….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.