Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Povestea merge (inerţial) mai departe…

Povestea merge (inerţial) mai departe…

Mă pregătesc să plec spre ultima emisie Vorbe grele din cel de de-al doilea an de existenţă al Antenei 2. Am început de-un Paşte, cu Sorin Oprescu şi Crin Antonescu, veniţi pe cuvântul meu de onoare să deschidă unicul talk-show politic al unui post pe care nici nu-l prindeau pe cablu. Între timp, unul a ajuns primar general, iar celălalt şef de partid şi trage pentru Preşedinţia României. În rest, am consolidat nişte prietenii şi am cimentat nişte duşmănii. Pot conta şi pe unele, şi pe celelalte. Cercul, care a cuprins aproape toate figurile care contează-n piaţa politică (excepţiile notabile sunt Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu), se-nchide cu Mădălin Voicu, om care nu ştiu să nutrească vreo ambiţie dregătorească specială.

Courtesy la Turmentatu’

Am o senzaţie tâmpită. Deşi de regulă plec lejer către studio, deci n-ar fi o surpriză, azi am un miserupism feroce. Habar n-am de ce. Poate-s obosit, poate-s excedat, poate că m-am săturat să-mi văd familia doar în week-end (şi-n concediu), poate că nu mai suport să-mi văd invitaţii strecurându-se printre putori şi manelişti, poate că mi s-a acrit de veşnicul Jucător şi de intrigile sale, poate câte ceva din toate la un loc. În definitiv, din echipa care a pornit postul ăsta, doar eu şi Cristi Brancu avem doi ani plini în regim (aproape) zilnic. Şi se simte al dracului de tare.

Nu fac bilanţuri, nu mă pregătesc nici să mă las, nici să-mi pun laţul de gât. Mă gândesc, însă, în ce măsură merită. Să mă salute lumea pe stradă? Să fac dezbateri politice cu taximetriştii? Să iau un ban în plus? Pot fi nişte argumente valide. Pe celelalte prefer să nu le mai pun, zilele astea, în aceeaşi balanţă. Fiindcă mi-e teamă că se rupe axul. Aşa că, momentan, povestea merge mai departe…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

105 thoughts on “Povestea merge (inerţial) mai departe…

  1. oamenii de rand din ce in ce mai mult “consuma” oameni destepti!asta sa zicem,e blestemul tau…daca vrei sa te bucuri de familia ta,sa nu mai fii atat de solicitat…trebuie nsa renunti la sticla!sa nu mai apari fizic la nici o emisiune si sa-ti pui doar amprenta pe unele materiale…dar ai putea?

  2. Buna seara d-le Ciutacu,

    Imi pare rau ca intrebarea mea a starnit un asemenea val de comentarii.Imi pare rau,sincer.Eu stiu ca daca va supara ceva,imi spuneti Dvs.,cu siguranta.
    Nu stiu ce au unii comentatori ca va admir si va respect-asta e credinta mea;cand n-o mai fi,o sa fiu si eu la fel de sincera si va spun(dar sigur nu va fi cazul).

    Va doresc o seara buna,cu acelasi respect,
    Ioanap

  3. Îmi pare rău de domnul Mădălin Voicu, aş vrea să aibă dreptate sută la sută, dar lucrurile nu-s deloc simple. Dacă mă gândesc la tatăl d-lui şi eu vorbesc cu aceeaşi abnegaţie despre un ţigan ca Ion Voicu, dar câţi sunt ca el?!
    Nu sunt toţi nişte infractori, de acord, dar majoritatea bate minoritatea, din păcate. Ţiganii au o probelmă gravă de integrare oriunde se află. Nu mai departe de azi, un dobitoc la volan mi-a demonstrat cât de uşor se dărâmă tot discursul voiculean de aseară.
    Să nu-mi amintesc de întâmplările din trecut că mă ia cu tremur!
    Mai au de lucrat cu ţiganii lor până când să ajungem să gândim ca minoritatea-elită a etniei mult discutate! Să le urăm succes fiindcă succesul lor înseamnă binele multora!
    La mulţi ani “Vorbelor grele”!
    Urât spectacol la aniversarea celor 2 ani ai Antenei 2! Speram să văd altceva!

  4. CUM VA AJUNGE ELENA B. EUROPARLAMENTAR?
    SIMPLU: CATIVA ZECI DE PRIMARI PD-L DE COMUNE(PRESTABILITI DE PARTID) IN CARE DETIN MAJORITATEA VOR “INDRUMA” TZARANII SA VOTEZE CU EBA NU CU PDL. SI UITE ASA SE STRANGE NUMARUL NECESAR DE VOTURI, PARTIDUL NE PIERZAND NIMIC PENTRU CA TOT UN EUROPARLAMENTAR PDL IA VOTUL (ELENA B)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.