Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Poporul suveran are nevoie de vinovaţi

Poporul suveran are nevoie de vinovaţi

LATE UPDATE: După cum am intuit, Jucătorul e viu, respiră şi, ca să arate că-i pasă, merge la inundaţii. Iar nu i-a ieşit îngropăciunea lui Vadim. V-aţi calmat?

Ştiu că situaţia-i tragică, dar nu mă pot abţine. În timp ce Vadim revine la veche obsesie şi îl îngroapă de viu pe Băsescu, nişte meseriaşi i-au găsit lui Boc, lipsit de vinovatul de serviciu Vosganian, care ştim că a topit iresponsabil vistreria ţărişoarei, unul de nădejde pe care să-l facă de râs în faţa poporului suveran.

UPDATE: Mă întreabă deseori lumea de ce nu mă mai feresc să-mi exprim public dezgustul faţă de starea deplorabilă a presei. Azi am un exemplu contextualizat la îndemână. Pe 11 februarie, prezentam asta, în ziar şi la tv. Pe nimeni – presă ori guvern, dar bugetarii nu mă pasionează acum – n-a interesat invenţia, deşi era o ştire. Azi, după câteva zeci de morţi, omul e vedetă tv. Făcut de aceeaşi presă neinteresată până ieri. Guvernul oricum nu e pasionat. Fiindcă nu e portocaliu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

105 thoughts on “Poporul suveran are nevoie de vinovaţi

  1. Victor,o sa scriu aici pentru ca ,la celelalte subiecte abordate de tine,as fi off topic.Base a mai fost in Dorohoi,fix la cateva ore dupa ce am scris un mesaj privat catre cineva din Franta.Omul a zis ca va mai veni in localitate,de aici replica mea ironica- Base ar putea sa conduca tara de la Dorohoi,nu de la Cotroceni ,pe viitor.Ca Base il imita pe Sarkozy si ca vrea sa se faca placut la Paris, nu ma surprinde.Alta e buba aici la noi in tara,nu imitatia de prost gust.Toanta de Udrea era beata cand s-a dus la Satu Mare in felul ala?Nu am nimic cu imbracamintea ,am ceva cu ranjetul de 7 stele,cand oamenii au atatea probleme in tara.Iar cat ii priveste pe liberali,mai usor cu atacurile pe la spate la adresa lui Antonescu,Tariceanu si Orban pot fi extrem de ridicoli cand se straduiesc.Iar daca vreunul din astia vrea sa preia sefia pnl,eu ma retrag.Nu dau doi bani pe ei.Mi-au demonstrat de ce sunt in stare.Scriu lucrurile astea,pentru ca am impresia ca unii isi inchipuie ca daca il critic pe Antonescu,asta inseamna ca il si tradez.Nu sunt genul sa lovesc pe la spate.

  2. Mai Basescule, eu sunt unul dintre cei 22 milioane de romani, insa contrar tie, eu am fost si sunt responsabil, eu mi-am facut datoria pentru ca altfel seful ma dadea afara si nu mai puteam creste copii. Tu nu ti-ai facut datoria! Nu eu am promulgat legea cresterii salariilor profesorilor, cine a facut exces pe proiecte sociale? Eu? mama mea? alti 22 milioane de romani? Nu! Singurul vinovat esti tu pentru ca tu ai promulgat legea, e semnat in clar Basescu Traian. Cat mai continui sa ne minti? sau altfel Pe cine crezi ca mai poti minti? Nu te vezi ca ai cazut in dizgratie si ridicol? Nu te vezi ca esti penibil/ Daca ai avea putin bun simt(insa nua ai), ai arata tarii ca iti pasa si ti-ai depune demisia ca si fostul tau coleg din Germania. Oamenii care mai au responsabilitate, cand vad ca nu mai pot duce povara, se sinucid sau pleaca, asa fa si tu: Pleaca, Lasa-ne!

  3. Deşi recunosc că nu ar trebui, Dl. preşedinte reuşeşte să mă uimească de fiecare dată. Rămâi interzis când vezi câtă ură degajă Dl. preşedinte prin toţi porii când vine vorba de toţi oamenii săraci, dar de pensionari în special. I-ar strânge de gât pe loc, şi-ţi dai seama că se abţine din răsputeri. Aşa şi este, ce-l tot agasează cu problemele lor, pardon, cu „ţăţisme”, cu „poveşti” ?! Oamenii ăia nu pricep că vorbesc limbi străine pentru el ? Dl. Preşedinte îi aude, ce-i drept, dar nu-i înţelege. Şi îl enervează îngrozitor că i se spun mereu aceleaşi lucruri, pe care el n-are cum să le înţeleagă: că nu au bani, că trăiesc greu, că li se reduc salariile, mereu şi mereu aceleaşi „ţăţisme” şi „poveşti”.
    Toate ca toate, dar cel mai rău îl enervează pensionarii, oamenii în vârstă în general. Are, se vede, împotriva lor o ură personală, aşa că noi ce putem să-i dorim? Să nu ajungă niciodată ca ei ?

  4. ESTE NECESAR UN PANOU INDICATOR 3D LA MĂNĂSTIREA HOREZU DIN GORJ PENTRU A ŞTI SĂ AJUNGEM LA MOTELUL LUI MUGUR ISĂRESCU AFLAT LA INTRARE IN MĂNĂSTIRE PE DOMENIUL MĂNĂSTIRII HOREZU(HUREZI).
    CU BANII DE PE ACEST PANOU 3D MAI BINE S-AR ASFALTA DRUMUL PÎNĂ LA MĂNĂSTIRE CĂ ESTE…VAI MAMA LUI!!!

  5. Nu as vrea sa vorbesc sadovenian si sa consider inundatiile din ultima perioada pedeapsa divina pentru imputinarea spirituala a romanilor insa nu ma pot abtine sa emit niste judecati de valoare (asa imi place sa cred) despre situatia de acum din Romania. Recent am scris pe un site al unei edituri respectabile despre inundatiile in Romania, despre Dumnezeu si despre… Dan Puric. Ce cauta in aceeasi oala? Va las sa descoperiti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.