Esti aici:
Prima pagină > Blog > Romania TV > Petrică, dă pe RTV! Barul machidonilor, transformat în studio de televiziune

Petrică, dă pe RTV! Barul machidonilor, transformat în studio de televiziune

Gigi nu e nici o victimă a televiziunilor. I-au plăcut mediatizarea și celebritatea, s-a dus benevol în studiouri și a intrat prin telefon la fel. Dacă e vreo victimă, atunci e a propriilor sale acțiuni, a dorinței de putere, a vanității, a trufiei, a orgoliului exacerbat. Nu sufăr cu lacrimi de sânge pentru condamnarea lui. În egală măsură, sentința nici nu mă bucură. Pur și simplu, nu mă veselește încarcerarea nimănui. E o atitudine publică pe care mi-o asum. Cunosc personal personajul, știu și părțile lui bune, și partea lui întunecoasă. Sunt fapte de viață. Nu-s plătit să judec oameni. Meseria mea e să aflu și să comentez. Nu-mi pute subiectul Becali, dar nici nu-l forțez. În măsura în care consider că merită abordat, nu mă feresc de el. Am făcut-o și aseară, într-un interviu exclusiv cu vărul său Victor, la barul din Pipera al machidonilor. Una peste alta, povestea latifundiarului chiar e, după umila mea experiență în profesia asta, subiect de presă. Și ar fi oriunde-n lumea largă dacă un personaj cu niște caracteristici asemănătoare ar intra într-o asemenea belea.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

19 thoughts on “Petrică, dă pe RTV! Barul machidonilor, transformat în studio de televiziune

  1. @Miika: sincer, sunt devastat. habar n-am ce-o sa ma fac 🙂

  2. @Miika: greu de crezut asa ceva pentru ca este unul din acele bloguri care beneficiaza de renumele persoanei din offline care in cazul de fata este Victor Ciutacu.

  3. Oamenii geniali NU sunt si aroganti. Ma scuzati ca indraznesc sa va spun acest adevar. Am intalnit oameni cu adevarat geniali si nu am vazut nici o adiere de trufie sau aroganta la ei……..

  4. @lucica53: buna dimineata! 🙂
    ce legatura are sula cu prefectura?

  5. @lucica53
    Adica vrei sa spui ca Victor doar se alinta cand zice ca este arogant? 🙂
    @Victor Ciutacu
    Sunt sincer curios, tu chiar crezi ca asta a putut fi un proces corect? Luand in calcul cum s-a desfasurat de-a lungul anilor, pe de o parte, si cum s-a judecat celalalt proces (cu numele grele din fotbal) pe de alta parte.

  6. Personal nu il cunosc pe Gigi Becali.Si nici nu imi doresc.Poate ca ii enerveaza pe multi prin aroganta data de puterea banului in mainile unui fost cioban. Nimeni nu este perfect si fiecare avem minusuri si plusuri.Dar faceti un test de inteligenta si puneti intr-un taler al balantei cele 188 case facute dupa cumplitele inundatii si injuraturile adresate unui jurnalist.Sau bisericile construite si hahaiala ce i-a adus celebritatea.Daca a fost sau nu inselat statul, nu pot sa spun. Pot insa sa spun ca “afara” primul lucru care se face in astfel de cazuri este recuperarea prejudiciului si nu distrugerea afacerilor unui om.El are in spate alte sute de angajati si statul pe termen lung ia o sumedenie de taxe si impozite de pe urma acestui lant.Din acest motiv, pentru infractiuni de ordin economic, nu sunt de acord cu arestarea acestor oameni ,ci cu recuperarea tuturor datoriilor plus o serie intreaga de dobanzi, care ar putea sa duca la confiscarea totala a averii.Si inca ceva. Niciodata, nu dai in cineva care este cazut la podea.Parerea mea…

  7. Fiecare om pacatuieste in felul sau, asa ca nu incercati sa judecati pe alti, pentru treaba asta sunt alti platiti(Judecatorii sau Dumnezeu). Daca o cauti cu lumanarea te frigi.

  8. Are dreptate Gigi Becali cand spune ca D-zeu l-a trimis sa faca penitenta. Prea orolios ,fudul , inzestrat cu calitati (cred ca este cel mai inteligenti dintre toti Becalii )rau de gura si bun la inima .Vine de la Rahova albit . Cat sta acolo face ordine ,ii duce pe toti la capela ,scrie poezii , cantece religioase ,va comunica pe blog (nu se lasa mai prejos de Nastase ) va merge cu detinutii la sere si chiar va lucra Pe langa altele va dota si penitenciarul cu multe lucruri ,o sa faca mese comune cu detinutii ,branza ,cafea ,suc la toata lumea si pe primul loc subiectul mult iubit ,fotbalul ,Steaua. Vom vedea acelasi Becali vorbaret ,sef ,adulat de detinuti ,cu garda de corp, pasind apasat prin curtea penitenciarului , ca la sfirsit sa planga detinutii dupa el cum pling acum altii.Imi pare rau pentru el si pentru suferinta fam .lui.

  9. Nimeni nu merita sa ajunga acolo. Nu stiu daca e ceva politic sau pur si simplu plateste foloasele propriilor actiuni.

  10. Spunea cineva, imi scapa numele, un om destept oricum, ca sacrificiul unui prost in numele unei idei nu-i de natura a incununa acea idee cu aura postulatului. Nea Gigi nu-i mai prost decat prevad normele indeobste acceptate in galbejita adunare a golanilor cu gulere albe. A cazut la “suparare” urmandu-si crucea aia stilizata, swarowskyata, luminata cu beculete de la Vadu Rosca pana la Athos. El este, si este mult mai mult decat unii care s-au scremut ca sa fie si nu le-a iesit nicicum. La un concurs prezidat de Garcia Marquez, tema fiind cine e cel mai adevarat Gigi Becali, cred ca CTP s-ar fi clasat undeva spre podium. Gigi, nea Gigi, asta pe care-l stim, badaran, bufon, slobod la gura, filantrop, mizantrop, homofob, cum dracu’ o mai fi, e de-al nostru domne’, ne regasim in el. Sigur, daca nu suntem niste cururi stramte/fete galbejite care o ardem corect politic in timp ce injuram in debara si fentam fiscul mergand cu RATB farta bilet. Zau, si Gigi asta si-a gasit cel mai prost moment de a intra in parnaie. Eu is convins ca daca nu-l priponeau securistii pe Otopeni in noaptea aia, omul se intorcea cumintel. Tre’ sa ai, si Gigi nu are, vocatie de martir pentru a te da cu curu’ de pamant pana in ultima clipa, si de a nu solicita smerit Samsung LED si o pilota, la pachet cu o prezumtiva gratiere. Nea Gigi e nea Gigi, un one man caruia i s-a luat show-ul. Noi belim ochii, doar doar, prin intermediul tuturor OTV-urilor (scuze Victor, dar cam toate tv-urile sunt mai mult sau mai putin OTV) l-om vedea ascutindu-si sabia de razboinic al luminii la lumanarea din celula jilava. E show, mai tine pana la toamna.

  11. Emisiunea, transmisiunea a fost excelenta, te felicit.
    Imi pare tare rau esti colega cu Sorina Matei. Atata venin are femeia asta de ma uimeste, s-a folosit de BECALI, iar acum il loveste in stilul ei caracteristic, incearca sa-l agate pe Antonescu de el, etc.Nu pot sa cred ca poate sa fie atat de jegoasa.
    Iti urez succes, te felicit inca odata pentru emisiunile pe ca le faci si pentru echilibrul tau jurnalistic.

  12. Probabil, are şi ceva păcate penale, nu zic că ar fi gigi sfânt, dar de la o poştă se observă că-s şi ceva lucrături politice venite din dealul mare. Hai să fim serioşi, băsescu i-a “copt-o” !
    Primul proces … un complot de 5 judecători îl găsesc nevinovat … contestă procurorii şi hop-ţop, din alt complet de 5, 3 zic DA, 2 zic BA.
    Cum naiba, într-o instituţie care judecă e o lege şi iese nevinovat, în cealaltă iese vinovat ? Ca şi în cazul lui Năstase, ceva este putred. Probabil, la un moment dat va fi graţiat de Băsescu în schimbul finanţării electorale a Mişcării Populare ? Cam asta-i justiţia reformată. Cine dracu mai are încredere în vreo instituţie a statului ?

  13. jiji,un personaj mitic pentru televiziuni, am ramas la parerea ca ele l-au ridicat dar tot ele l-au ingropat, din pacate personaje gen otv, jiji vor m-ai apare

  14. Victore, da pe A3 ! Cum te-o fi lasat pe tine inima sa parasesti echipa care face cadou romanilor cel mai mare drapel din lume…

  15. Iar ai emisiune despre Jiji?Pacat de “tonomat”,l-ai ingropat la RTV.Serialul Elodia de la OTV a fost mic copil pe langa ce faceti la R-OTV.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.