Esti aici:
Prima pagină > Blog > Romania TV > Am promis: vine o zi. Udrea-n Tonomat

Am promis: vine o zi. Udrea-n Tonomat

După cum am anunțat public, emisiunea asta e deschisă tuturor forțelor politice și actorilor la vârf ai scenei de profil. Restu-i teoria conspirației, cu bârfe ieftine, ipocrizie, trădări și idealuri frânte. Și PR gratuit pentru Tonomatul lu’ Ciutacu

P.S. Nu vă osteniţi să-mi reamintiţi ce am scris/zis despre Elena Udrea. Amândoi stăm bine cu memoria

UPDATE: Primele impresii de la Rtv

Comentarii

comentarii

Similar Posts

60 thoughts on “Am promis: vine o zi. Udrea-n Tonomat

  1. Mă așteptam să o ataci mai dur pe Udrea. Nu zic că ai fost copil cuminte, că i-ai dat peste bot destul de bine. Dar am ceva în sânge care îmi spune că merita spurcată mai rău. Mult succes în continuare. Te apreciez.

  2. ati fost plin de miere cu Udrea .Cum ati suportat ineptiile ei in legatura cu Oltchim ?Ati lasat-o sa-si citeasca poezia .As fi vrut sa fiti mai virulent ,mai incisiv .Sa-i puneti intrebari mai incomode legate de absolut orice din viata ei .Din moment ce este persoana publica ,politician de varf ,trebuie sa raspunda la tot felul de intrebari .Nu inseamna ca depasiti limita .Este interesant sa-i cunoastem mai bine ,ne-am saturat de stereotipurile lor .Pana acum nimic nou .Ponta si Udrea au spus aceleasi baliverne rostite pe toate canalele tv .Ca niste roboti .Cautati altceva .Ati schimbat decorul ,dar nimic nou .Stati la o masa cu ei si le dati voie sa va spuna minciunile si balivernele de care suntem satui .Inteleg ca aveti dor de Udrea ,Videanu et comp.Dar sa nu va mangaiati cu ei.

  3. Da, inteleg ideea ‘toti actorii politici’.. Una e sa ai emisiune cu Udrea, alta e ca in emisiune sa o arzi prietenos, infinit mai putin incisiv si sa faci bascalie de pozele in care foarte vesel te pupai cu mandra la congres. Ce m-a enervat cel mai mult a fost fata satisfacuta e Udrei ca e cu tine in emisiune, ceea ce as fi zis ca e imposibil acu cateva saptamani. Dar uite, reusesti sa-ti faci rating cu absurdul, congrats!

  4. oamenii care azi ma blameaza ca acum am fost politicos cu Udrea ma felicitau odinioara pentru tonul civilizat al emisiunii; da’ atunci pedelistii nu veneau 🙂

  5. Eu te felicit pentru tonul civilizat al emisiunii. Cred ca ai pus intrebarile potrivite fara sa menajezi invitatul, iar discutia cu dna. ministru a Dialogului Social, a facut toti banii.

  6. Nu cred ca va blameaza nimeni ,suntem doar intrigati,mahniti cat ne permiteti pe blog. Ati ridicat tonul la d-na de la dialog social pentru burtile goale ale muncitorilor de la Oltchim ,udrei nici o intrebare pentru jaful pedelist practicat unde s-a putut in aceasta tara. Nu cred ca va transformati intr-un bun ascultator a celor ce mint cu nerusinare ,nu cred ca poza d-stra din P-ta Universitatii cu cei de la A3 a fost un trucaj ,nu cred ca puteti promova nonvaloarea. Ati fost indragit si apreciat pentru inteligenta , pozitia barbateasca, ferma ,cinstita si cu viziune in situatii limite ,confuze. Ne bazam pa judecata d-stra .Acum o dati cotita ,o lasati mai moale ,deveniti mai “civilizat ” cu minciuna, impostura, parca va paralizat udrea ,ca o cobra .

  7. Ce sa-ti spun Victor draga?Inteleg tot,dar sunt trista si imi este dor de tine,sau de ce am crezut ca esti!Sa-ti mearga bine!

  8. Domnul Ciutacu,
    Felicitari pentru ca ati reusit sa o aveti invitata pe doamna Udrea la emisiune dupa ce ati promis lucrul asta. Insa n-am fost atent la raspunsul domniei sale cand ati intrebat-o daca la radio a fost chiar ea sau o admiratoare. Vedeti domnul Ciutacu, nu conteaza sticla pe care apareti, conteaza doar mesajul. Nu e nimeni fan Antena3 pana la moarte, lumea cauta doar sa se dezbata problema la radacina, acolo unde e de fapt. Ciutacu TREBUIE sa ramana arogant si genial. Iar faptul ca cineva incepe la fara 5 iar altul pune bannere galbene pe ecran tine de promovarea produsului fiecaruia, pentru mine unu prea putin conteaza asta.

  9. Sa va spun ceva:
    Poporul roman a avut incredere in toti presedintii si parlamentarii si toate gunoaiele care au trecut pe la conducere.
    Deci problema nu e de incredere acordata ci de increderea pierduta (apropo de increderea celor de centru dreapta).

    As zice ca noi nu prea mai avem nevoie de gunoaiele care vor sa ne conduca. Jocul de-a “ala e bun si ala e rau” si “vrem schimbarea” s-a cam “rasuflat”.
    Cei care vor sa ne conduca sa stie ca daca ajung acolo trebuie sa aiba “PERFORMANTA” si asta inseamna ca trebuie sa faca totul ca sa fie bine in tara pentru cetatenii care LE-AU ACORDAT INCREDEREA.
    Daca nu inteleg asta, ar fi bine sa stea acasa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.