Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Pe cine mai scoatem pe sticlă vara asta?

Pe cine mai scoatem pe sticlă vara asta?

Vineri mă întorc la treabă. Aia din geamul sticlei, pentru care am luat Premiul APTR şi mă înjură toţi proştii, că la ziar am ajuns încă de ieri. Dat fiind că, dacă tot ăsta-i hitul săptămânii, bacalaureatul l-am luat al treilea pe liceu (fără să consider că-i vreo performanţă), mă gândesc ca viitorii mei invitaţi să fie de la nivelul mediu în sus. Adică oameni cu gramatica la zi, recognoscibili pentru categoria de privitori căreia mă adresez şi care să aibă ceva de spus. Deci aştept sugestiile voastre.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

104 thoughts on “Pe cine mai scoatem pe sticlă vara asta?

  1. Oana Pellea
    Marius Tuca
    Mihai Gadea – mi-ar place sa-l vad in postura de invitat.

  2. Probabil că până vineri subiectul bacalaureatului se va fi erodat.

    Sper că NIMENI REMUS CERNEA, portocala verde, nu se va mai califica vreodată întru invitarea la Vorbe Grele.

  3. Propunere; RADU CAMPIANU SI ION DIACONESCU,2 personalitati a caror VORBE GRELE, musai sa ramana in arhiva acestei emisiuni.Nu?

  4. As dorii sa vin si eu cu cateva propuneri:
    Politic:Dan Sova, Alexandru Athanasiu, Petre Roman, Andrei Marga
    Cultura: Tudor Gheorghe, Victor Rebengiuc, Corneliu Porumboiu
    Sport: Lucian Bute, Cornel Dinu, Ilie Nastase
    Jurnalisti/Analisti: Bogdan Teodorescu – ori de cate ori este posibil

  5. Ba nu! Nu se va eroda! Doamne, ce-mi place să văd oameni deştepţi, tineri care îşi doresc să rămână şi să schimbe ceva în ţara asta! Chiar dacă rămâne doar la nivel declarativ, mă simt aşa de bine ascultându-i!

  6. Pe mine,personal,ma bucura oricare invitat,insa,avand in vedere drama de la BAC,cred ca mi-as dori sa aud un cadru didactic de la o scl,liceu,din sistemul privat.De asemenea,m-ar interesa si rezultatele,in procente ale acestor elevi.Modele de invatamant,aptitudini descoperite si incurajate,programe scolare.

  7. printre cei pe care as prefera sa-i vad la vorbe grele ar fi europarlamentarul liberal Adina Valean pe ca o consider un bun model de urmat si pe Nicolae Furdi-Iancu.

  8. Agustin Buzura,Filip Florian,Eugen Simion, Valeria Seciu,Olga Tudorache,Oana Pellea,Maia Morgestern,Ivan Patzaichin,Gabriela Szabo,Dana Grecu ,Florin Negrutiu,Miruna Munteanu.

  9. CTP mi s-ar parea provocarea suprema! Multa lume si-ar dori sa vada o astfel de premiera!
    Din pacate, am observat ca ocoleste trustul…

  10. primul gand mi-a fugit spre funeriu..insa apoi am citit ca trebuie sa aiba gramatica la zi…asa ca m-am reorientat. Eu as incepe cu Mircea Badea si as continua cu Andreea Esca ( nu sunt fan, insa as vrea sa o vad si din alta postura)..Mircea Dinescu, Ion Tiriac…Cristina Neagu…..cam atata imi prece prin cap….spor la invitati

  11. Cristian Tudor Popescu…Lucian Boia (mai ales in contextul de acum cand Încrucisatorul ne calca in picioare istoria)…Mircea Dinescu (desi presupun ca are contract de exclusivitate cu Realitatea)…Si nu in ultimul rand Lucian Avramescu (omul e genial, atat ca poet cat si ca jurnalist)

  12. Bogdan Teodorescu
    Cornel Dinu (nu teme din fotbal)
    Ion Tiriac
    Marcel Iures
    Andrei Marga
    Ecaterina Andronescu

    …dar fara politica sau cel mult 20% din discutie sa fie acaparata de vorbe goale ca doar se cheama “Vorbe grele”

  13. D-na Aneta Bogdan,D-l Paul Marcowitz…si nu in ultimul rand un bun prieten de la Tulcea,Stefan Caraman-scriitor nealiniat si director de banca conformat 🙂

  14. oho dle Ciutacu si eu as avea catina invitati in minte asa in prima faza, Bute 9 sa il intrebati de ce si-a asociat numele cu matracuca?) Oana Pellea, dna Morganstain, dna Mociornita, Floriana Jucan, dnul Nastase, dnul Athanasiu si dl.Teodorescu, e o minune sa ii asculti si da am vazut si eu emisiunile facute de Mihai, jos palaria in alta ordine de idei si sunt mandra ca si eu am copii carew invata pe bune, si da mi-as dori din suflet sa il inviti pe dl.Tuca sa ne spuna ce minunatii a facut cu teatrul de la Caracal. Inca o data bine a-ti revenit. stima dana

  15. Alexandrina Hristov, Alexandru Andries, Alexandru Tomescu, Andrei Plesu, Catalin Stefanescu, Cristi Minculescu, Cristian Tudor Popescu, Mircea Diaconu, Nicu Alifantis, Nicu Covaci, Oreste Teodorescu, Tudor Gheorghe

  16. Sorin Oprescu – sau cine e responsabil de prezenta tiganilor care si-au insirat tarabele in zona Unirii (de la rondul tramvaiului 32 spre metrou) si au lasat maximum 1 m de trotuar (Si asa bombardat cu gropi) pe care se inghesuie suta de oameni/minut…
    vb lu’ Badea: “Nu mai pot cu astia! Ma ia caputu’!” trec zilnic pe acolo si risc sa fac atac cerebral…

  17. Iliescu, Elena lui Traian (ministreasa), ba chiar si Insusi Traian (chiar daca ultimii doi nu se califica gramatical, fonctia bate gradul, stii tu), Nastase, Blaga, Oprescu.
    Teodorescu, Mircea Badea, Dan Voiculescu, CTP (faceti un show gen “Iarta-ma” 😀 ), Gadea, MARIUS TUCA, Mircea Diaconu, Nicu Alifantis, O. Belu, Andi Moisescu, Vlad Petreanu, unu’ de la CNA (daca tot sunt pe tine, macar sa le fie mai usor, din platou) cu gramatica la zi – daca gasesti.

  18. prof Bararu de la Constanta, cel cu proiectul NASA, elevii care au luat bac-ul cu note mari, multi dintre ei invitatii lui Gadea. M-au lasat cu gura cascata. Sunt minunati, stiu ce vor. Acum am sperante ca se va schimba ceva in Romania.

  19. Pentru spectacolul pe care mi-l imaginez, revin cu cateva propuneri intrigante: Rodica Culcer (cu tot cu cacofonie), Mircea Marian, Radu-Nasul Moraru (de ce nu?), Robert Turcescu (dar trebuie coborata pretiozitatea din pod), sau chiar Traian Radu Ungureanu; daca au cojones.

    Revenind la treburi serioase: Vasile Puscas, Teodor Melescanu, Ioan-Mircea Pascu, Norica Nicolai, George Maior (de la SRI), Razvan ungureanua (de la SIE). Poate n-ar strica si niste personalitati locale, altele decat Dragnea si Mazare; ma gandesc la Radu Nechita (Iasi), Marius Nicoara (Cluj, “senatorul porno” cum ii zic pedelasii), Romeo Stavarache (Bacau). in isteria asta educationala ar merge niste rectori de la universitati de traditie (Bucuresti, Iasi, Cluj, Timosoara), Politehnisti, UMF-isti sau generalisti, ca n-au capetele patrate.

  20. Bacalbasa, doctorul de la Galati. Please!E fabulos :O)))
    Apoi… Emil Brumaru…Radu Paraschivescu, Marie Rose Mociornita…actorul C-tin Codrescu, Dorel Visan, N Djuvara…

  21. BINE AI REVENIT!

    Bogdan Teodorescu
    Mugur Ciuvica
    Bogdan Teodorescu
    Mugur Ciuvica
    Bogdan Teodorescu
    si CTP dar daca retin bine nu vrea sau ii e frica sa vina la Vorbe Grele.

  22. … ai putea sa incepi cu cei care au luat BAC-ul cu note mari … Dar fara sa ii folosesti la credibilizarea proprie sau la credibilizarea unor actuali actori politici.

  23. @poweraxxel: sa ma credibilizez la ce capitol? eu am luat bacalaureatul al treilea pe liceu

  24. Eu as vrea sa-i vad pe Florin Negrutiu si Lelia Munteanu, pentru ca scriu bine si nu prea i-am vazut desfasurandu-se in timp real… Sunt foarte curios cum sunt oamenii astia.

  25. 1.istoricul Marius Oprea
    2.academician profesor Dinu C. Giurascu
    3. profesor Zoe Petre
    4. Calin Popescu Tariceanu
    5. Decebal Traian Remes
    6. Maria Ploae
    7. Mariu Manole
    8. Tudor chiuariu
    9. gen. Corneliu Dobritoiu
    10. gen Mihai Popescu
    11.Horia Moculescu
    12. prof. dr. ing. Ecaterina Andronescu
    13. scriitorul Petru Popescu(cand vine in Romania)
    14. Teodor Melescanu
    15. poetul Lucian Avramescu
    16. Victor Rebengiuc
    17. Angela Gheorghiu

    Am ales tinand cont de regula :”invitatii nu se repeta” .Si daca mai doriti va mai spun. Sunt oameni pe care ii admir si ii respect. Care au ce spune si ce ne invata. Eu una as dori sa il invitati si pe Regele Mihai, dar nu stiu daca Majestata Sa accepta.
    Mult succes,
    Andreea

  26. @ Victor: Imi amintesc o intamplare de cand am dat si eu bacu’ … La proba de rezistenta am ajuns primul din grup. Unul din concurenti, mai plinut, n-a reusit saracu’ sa termine cursa. La afisarea rezultatelor am aflat cu stupoare ca eu aveam 8 iar el avea 10 … Acum nu neg ca poate a scos rezultate mult mai bune decat mine la celelalte probe. La antrenamente de minim 10 ture de teren si 5 de tribune zilnic, este posibil ca unul mai plinut sa ma depaseasca. Dar cum la proba aia nu avea cum sa ia 10, este evident ca nici la general nu avea cum iesi cu 10 …
    In facultate unii copiau dupa mine. Eu luam 8 iar ei 9. Intrucat ii erau pur si simplu mai simpatici profesorului, acestuia i se parea ca eu copiam dupa ei … Mai aveam alti colegi care luat note frumusele doar pentru ca faceau conversatie cu profesorii.
    Nu vreau sa intru insa intr-o controversa care nu ar duce la nimic bun. Te socot de buna credinta si sper sa ii vad invitati le tine in emisiune pe cei despre care am scris si prima data. Nu de alta, dar daca tot ne plangem ca nu avem valori tinere, poate ar trebui sa incepeti sa cautati … Chiar daca se risca compromiterea nulitatilor pe care le sustineti din greu astazi.
    PS: interesanta strategie ai adoptat! Nu scapa nici un comentariu fara a fi in prealabil bine cantarit. V-a invatat Voiculescu bine ceva … Articolele erau “inainte” duse intai la aprobat. Daca corespundeau “sabonului” erau bune de tipar, daca nu autorul era supus oprobriului public …

  27. @poweraxxel: intrucat blogul asta e moderat din prima zi, fara nici o legatura cu inchipuirile tale paranoice ca marea grija a lui Voiculescu e sa ne faca noua training privind politica de aprobare a comentariilor pe blog, dar fiindca acuzatiile aruncate din rautate ma deranjeaza si fiindca nu dau probe practice de buna credinta, intai iti public scrisele si dupa aia te banez forever.
    P.S. pe vremea mea, nu te scoteai cu sportul la BAC.

  28. Va propun sa il invitati pe domnul profesor Neagu Djuvara. Dar nu stiu in ce nivel poate fi incadrat, poate extraromanesc.

  29. Cred ca ar fi interesant sa invitati unul din membrii CNA,poate chiar dl Dan Grigore.Deasemenea cred ca prezenta domnului Dan Voiculescu,abordat altfel decat la celelalte emisiuni.Apoi ma gandesc la dl Marius Tuca,sau dl Mihai Gadea.Persoalitati istorice care sa explice rolul Monarhiei in trecutul Roamniei ar fi ,cred,interesante.Daca nu sunt prea cunoscuti,vor deveni prin emisiunea “Vorbe Grele”.Ma bucur ca v-ati intors si sper ca mica vacanta sa va fi incarcat bateriile.

  30. In sfarsit! Mi-ar place sa vad in emisiune tineri talentati cunoscuti mai mult in strainatate decat in tara, timeri cercetatori, inventatori premiati international. Notorietatea le-o dati dvs.Succes!

  31. Pe Titu Maiorescu. Ca si intrebare poti sa ridici problema masurilor luate de guvern respectiv daca sunt de dreapta. Daca este normal ca acest guvern sa aiba cele mai multe raspunderi, poate ei sunt cei mai responsabili de pana acum. De ce nu recunoaste Basescu ca este unsul lui Dumnezeu iar constitutia un incovenient intru propasirea poporului roman.

  32. Dumitru Farcas – nu stiu de ce nu-l mai vad pe la nici un post si tare as dori sa stiu ce mai face si ce are de spus. Si e pacat ca nu-l intrebam.
    Neagu Djuvara – un om absolut spectaculos
    Bogdan Teodorescu – cand il vad la tv, raman fixata acolo, nu vreau sa pierd un cuvant din ce spune
    Casa Regala – poate dai un search pe net, se gaseste emisiunea Eugeniei Voda cu regina Ana, nevasta regelui. Absolut deosebita. Mi-ar place sa o ai invitata, din pacate nu stiu daca poate.
    Klaus Johannis:)

  33. Andrei Gheorghe

    Cristian Tudor Popescu

    Boc, Udrea, Basescu – stiu ca nu vin la tine la emisiune, dar daca ai convinge pe unul dintre ei cred ca ar iesi o emisiune “de povestit la nepoti”.

  34. As vrea sa vad la ti in emisiune si altceva in afara de politicieni. . .Victor Rebenciuc,Gheorghe Lese,maiestrul Beligan,Dan Puric etc….

  35. Buna Victor si bine ai revenit !Mi-ar placea sa vad la tine in emisiune pe dna Marie Rose Mociornita, mi se pare o fiinta de o calitate umana deosebita.
    Ar mai fi dnul Prof Atanasiu,Corina Cretu PSD,etc.Numai bine !

  36. Profesorul Bogdan Teodorescu este o alegere foarte bună; are atâtea de spus, încât invitarea sa în repetate rânduri e cât se poate de firească.
    Vorbele sale trebuie transmise mai departe. 😉

  37. Mi-ar place sa o aud pe d-na M.Pivniceru, B. Teodorescu, S. Oprescu ,d-nul procuror sef D.Morar sau ambasadorul Chinei sau Rusiei la Bucuresti…

  38. Teo Trandafir
    Tudor Gheorghe
    Florin Piersic
    Radu Beligan

    Oameni care ar aduce cel putin rating!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.