Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 3 > Pe cine mai scoatem pe sticlă vara asta?

Pe cine mai scoatem pe sticlă vara asta?

Vineri mă întorc la treabă. Aia din geamul sticlei, pentru care am luat Premiul APTR şi mă înjură toţi proştii, că la ziar am ajuns încă de ieri. Dat fiind că, dacă tot ăsta-i hitul săptămânii, bacalaureatul l-am luat al treilea pe liceu (fără să consider că-i vreo performanţă), mă gândesc ca viitorii mei invitaţi să fie de la nivelul mediu în sus. Adică oameni cu gramatica la zi, recognoscibili pentru categoria de privitori căreia mă adresez şi care să aibă ceva de spus. Deci aştept sugestiile voastre.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

104 thoughts on “Pe cine mai scoatem pe sticlă vara asta?

  1. Cheama pe cineva de la Ministerul Educatiei sa explice cum vor schimba sistemul ca cei care vor da bacul in anul urmator sa fie mai pregatiti si despre cum se va schimba situatia in universitati.

  2. Degeaba sar de cur in sus toti : asta ne e nivelul intelectual !
    Fara suparare !!!
    Nu se mai invata nimic !!! Am ajuns o tara de curve si manelisti !
    ” Modelele ” sunt Monica , Zavoranca si vreo doi fotbalisti care abia stiu ” sa lege ” doua vorbe !
    Cine vrea sa ma contrazica sa stea 5 minute ( nu mai mult ) pe langa un liceu sau in ITB , unde apar 2 – 3 tineri !
    Ti-e rusine de rusinea lor , ce pot sa spuna si sa injure . Si nu ma refer numai la baieti , sa fie clar !
    Am auzit fete carora li se umplea gura de injuraturi si gesturi obscene !
    Asa ca nu-i mai plangeti pe derbedeii astia cu telefoanele agatate de urechi ca surzii!
    SEX SI BARURI , asta vor , apoi vor locuri de munca cu 10 000 de euro !!!
    Si pentru ca sa nu credeti ca am 70 de ani si sunt suparat pe ” noua generatie ” cum se spune de ani buni , va spun ca am 30 si sunt student in America pentru ca aici s-a stins lumina demult !…
    Somn usor si la cat mai multe etnobotanice !

    Succes Victor , abia astept sa incepi !

  3. Deocamdată n-am sugestii, dar îmi place mult criteriul de alegere a invitaţilor, acela de a fi cel puţin de nivel mediu.

  4. Bine ai revenit, Victor!
    Propunerea mea ar fi :
    Dumitru Popescu (fondatorul ARCA)

  5. Adina Cezar,Marcel Iures,profesorii care au “scos” elevi de 10 in scolile romanesti,medicii tineri din echipele chirurgilor celebri ca dr.Irinel Popescu,Mihaela Nicola care e o doamna deosebita,adevarat model de succes feminin…

  6. bine ai revenit.
    fara politicieni. si nici personaje ge irinel, zavoranca etc. aia merg la Capatos si nu are rost sa ii faci concurenta.

    pe cineva care sa reprezinte romania aia reala… nu povestitori de vorve goale.
    oameni din arta/cultura:
    sugestii:
    Parazitii, Marcel Iures, Cristi Minculescu.
    PS:
    Daca as avea resursele tale as cauta sa fac un interviu cu Ovidiu Ioncu Kempes. Sa vad de ce a els sa renunte la o cariera aici si sa plece la mama dracu’

  7. Era si cazul!
    Te-ai cam lasat asteptat geniule, dar te iertam stiind ca te intorci cu bateriile incarcate.Si, daca tot incepi prin a ne cere sugestii,iti spun ca mie mi-ar placea sa-i vad la tine pe un Florin Piersic,Marius Tuca,CTP(imposibil,nu?),Mugur Ciuvica,Radu Tudor,sau de ce nu un Nicu Alifantis sau Mircea Vintila.Si mi-ai lua intr-adevar “ochii pe palma”daca i-as mai vedea din nou la Vorbe Grele pe Bogdan Teodorescu,Tudor Gheorghe sau Grigore Lese!
    Ce zici,reflectezi la propunerile mele?
    PS:Uitasem tocmai de mogul,da,chiar el…Dan Voiculescu!

  8. Raed Arafat. Nu e (neaparat) politic si e singura poveste fericita a Sanatatii din ROU momentan. Plus ca n-ar fi o emisiune clasica de genul “nu-i asa ca sunteti perfect” urmata de intrebari cretine despre relatiile israelo-palestiniene.

  9. Bine ai revenit Victor!

    Sincer, ne era dor de “vorbele foarte grele” si destul de incomode adresate stimatilor tai invitati. Cred, ca nu are rost sa chemi pe nimeni de la Min. Educatiei, deoarece vor veni sa spuna ca “….vai, dar stiti, acest rezultat este o consecinta directa a celorlati ministrii, iar el, a vrut sa demonstreze ca este “cel mai cel dintre cei mai cei” uitand evident, rezultatul sau de la bac.
    Cred, ca as vrea sa-l ai ca invitat pe Tepes Voda, cu precizarile legate de “taierea mainii cu care cineva fura”….dar aici, avem 2 probleme:
    – vremea lui Vlad Tepes a apus, iar daca presupunand prin absurb, ar mai fi posibil asa ceva, atunci am avea o tara cu politicieni ciungi;
    – nu cred ca Romania se mai poate face bine curand, iar un alt Vlad Tepes, nu cred ca se mai poate inventa in timp util.
    Revenind, la un invitat….as vrea sa vad un om de cultura sau un medic sau un profesor celebru care suporta mizeria din sistemul romanesc pentru ca isi iunesc meseria si o fac din pasine, intr-un cuvant, nu am preferinte, deoarece stiu ca vom avea parte de invitati de marca.

    Multumesc,

    Magda

  10. Florin Piersic sau un profesor renumit care sa spuna care e situatia cu BAC-ul asta.
    Toate cele bune!

  11. Salut,
    Posibili invitati:
    1. Nea’ Nicu Vacaroiu- ca a vazut multe la viata lui
    2.Dacian Ciolos
    3.Leonard Orban
    4. Andrei Marga
    5. Klaus Iohannis
    6. Mugur Isarescu
    7. Eugen Ovidiu Chirovici
    8. Doctorul Lucan- de la Cluj- ala vestit cu rinichii
    9. Nae Caranfil- regizorul
    10. Dan Matei Agaton

    Mersi.

  12. Florin Zamfirescu,Mariana Mihut,Lucian Bute,Angela Gheorghiu,Marian Ralea,Mihai Bendeac,Damian Draghici,Ovidiu Lipan Tandarica,Florin Piersic Sr&Jr,Ada Condeescu,Ana Ularu,Dragos Bucur,Catalin Naum.(…)

  13. Ma bucur ca te-ai intors la fel de incisiv.
    Ma mai bucur ca te-ai hotarat sa nu mai inviti panarame de oameni politici gen Raluca Turcan.
    Ma gandeam la o chestie: daca l-ai avea pe Sorin Oprescu drept invitat permanent (gen Radu Tudor la Dana Grecu), ar fi minunat. Din pacate, nu cred ca-i permite timpul doctorului. Va si vad pe amandoi (mistocari de fel) discutand serios (vreo 2-3 min.) cu… sa spunem…Funeriu…Da’ asta ce-are? Este om de stiinta :), nu? Este intelectual doar…
    Oricum, sunt sigura ca vei invita persoane care sa ne tina in fata televizoarelor vineri seara (dar si in reluare).
    Succes in noul sezon!

  14. Mircea Diaconu, Constantin Balaceanu-Stolnici, Mircea Ionescu-Quintus, Dinu Patriciu, Dinu c. Giurescu, oricare membru al Casei Regale (deci nu PrinsPol); sau, pentru niste emisiuni imprevizibile: Andrei Plesu si/sau Gabriel Liiceanu (mai ales dupa ultimele evenimente).

  15. Inventatori din diverse domenii, cum sunt: Iustin Capra; Raluca van Staden; Alexandru Ciocalteu; etc.

  16. Salut Victor,

    In primul rand, bine ai revenit! Sper ca ti-ai incarcat complet bateriile si esti gata de un nou sezon!

    Cat despre apelul tau, eu sunt de parere ca ar trebui invitata o mare personalitate, un mare medic / inginer / om de cultura / etc, (s-au enumerat cateva nume pana acuma). As mai adauga:

    1. Mircea Beuran
    2. Serban Bradisteanu
    3. Sorin Oprescu

    Mi-ar placea sa ne spuna ei cum se invata pe vremea lor in ciclul primar/liceal, ce forme de examinare ar trebui adoptate si sa-si exprime parerea lor vis-a-vis de situatia actuala din invatamant.

    Mi-ar placea de asemenea sa-i vad la tine pe:
    (pe unii sa-i revad)

    4. Ion Iliescu
    5. Nicu Vacaroiu
    6. Adrian Nastase
    7. CTP
    8. Florin Piersic
    9. Bogdan Teodorescu
    10. Radu Tudor
    11. Gheorghe Rusu (inventatoru’ ala care aparea inainte de Revolutie la televizor alaturi de Henri Coanda)

    In alta ordine de idei, pentru saptamana viitoare, ar fi un vis sa-l aduci intr-o editie speciala pe Lucian Bute (si sa-l ai partener de platou si pe Mircea Badea 🙂 ).

    Toate bune Victor !

    Gogu

  17. Athanasiu,Marga,Andronescu,etc.Varianta sadica a bacalaureatului:s-au dat subiecte de nivel ridicat pentru ca statul sa nu plateasca somaj jumatate de an in conditiile in care nu sunt locuri de munca ,iar multi din acesti absolventi nu s-ar fi orientat spre facultati.Am vazut si eu subiectele,tampit formulate ,neadecvate pentru profilul fiecaruia,de asta multe grupuri scolare cu profil tehnic sau agricol nu au avut promovabilitate.Nu s-a tinut cont de profilul uman,real,agricol,etc.Ministrul educatiei nu ar fi trecut bacalaureatul asta cu siguranta la limba romana sau la matematica.

  18. Invita niste elevi care au luat bacul si pleaca la facultate in strainatate, eu stiu o multime. Sa vada ragaitorii de manele cum arata un copil normal care nu o sa ajunga sa spele vase in strainatate, poate li se face pofta. si sa vedem si noi cum pleaca si aia cativa copii care sunt inteligenti si de ce o sa ramana doar tampitii care nu au cum sa ne plateasca pensiile.

  19. nu ma satur sa-l ascult pe dl Alexandru Athanasiu…bine ai revenit pe meleagurile romanesti! toate cele bune!

  20. tocmai mi-a venit o idee! aseara la Sinteza zilei, dl Gadea a avut invitati 2 copii care au luat 10 pe linie la BAC. pe mine sincer, m-a impresionat foarte tare baiatul de la Tudor Vianu (mult bun-simt si o sinceritate debordanta) si cred ca ar fi interesanta o emisiune cu un astfel de tanar sau tineri(el si inca vreo 2-3, dar tot in genul lui).

  21. Constantin Balaceanu-Stolnici
    Neagu Djuvara
    Lucian Bute
    George Ivașcu
    Victor Rebengiuc
    Florentina Fântânaru
    Mihai Bendeac

  22. @all: oameni buni, din nefericire, principala calitate a unui invitat trebuie sa fie notorietatea. abia apoi urmeaza relevanta. oricat de Don Quijote m-as da eu pe ratingul meu, nu pot sa tin un sfert de milion de oameni in fata televizorului cu invitati de care majoritatea privitorilor n-a auzit; indiferent cat ar fi ei de buni…

  23. De ce sa iau bacul cu zece pe linie? ca sa pot pleca capsunar la analfabetii care zic ca ei sant UE ?

  24. @Victor Ciutacu: Initial am zis Cristian Tudor Popescu. Orice discutie cu el, pe orice tema, nu poate decat sa aduca rating…nu neaparat mare, dar stabil. Intre timp mi-a mai venit o idee care s-ar incadra la fel de bine in standardul notorietatii si al calitatii: Marius Tuca.

  25. Chiar, bună idee să inviţi un elev fruntaş la BAC.
    Am citit ce ai scris, nu are ( încă ) notorietate, dar băiatul de aseară care a luat 9,63 la BAC m-a lăsat cu gura căscată. Se vedea că şi pe Mihai. 🙂
    Nu exagerez, a fost o plăcere pentru mine să-l ascult vorbind şi argumentând. Practic, îţi dă speranţe un astfel de tânăr, faptul că el există, că ţara asta nu e plină doar de imbecili manipulabili de Băsescu şi de Dan Diaconescu!
    ŞI NICI NU VREA SĂ PLECE DIN ŢARĂ!!!!

  26. daca vrei notorietate si relevanta invita si tu elita culturala a natiei :nicolae gutza , vali vijelie , andrei preshu , florinel salam ,gabriel licheleanu , simona sensual , bianca lu’ bote , etc.

  27. Victore cred ca sunt destui parinti si oameni in tara care ar vrea sa auda ce planuri sunt ptr ca viitoarea promotie de elevi sa nu fie la fel de imbecila. Nu-s fan Funeriu dar cat e ministru ar trb sa il chemi sa zica tarii cum vrea sa rezolve problema.

  28. @ionut: p-aia sa-i inviti tu. eu fac emisiuni pentru oameni care au luat bac-ul.

  29. Cristi Chivu,Gheorghe Hagi,Ion Tiriac; de Bute am scris mai de mult; Gheorghe Zamfir, Felicia Filip,Costel Busuioc, Ovidiu Komornyik, Angela Similea. Se mai multe ori au fost propusi: Topescu, CTP, Chirieac

  30. Lucia Hossu- Longin
    Silviu Purcarete
    Constantin Chiriac
    Titus Munteanu
    Octavian Sava
    Alexandru Dabija
    Doina Levintza
    Oana Pellea
    Dan Grigore
    Remus Cernea
    Clara Margineanu
    Eugen Ciocan

    …cu gindul ca faci o analiza a felului in care au devenit notorii cei care polarizeaza azi opiniile si vezi ca, uneori, au inceput cu o emisiune…

    Doamne ajuta!

  31. CE daca cei din fata televizorului n-au auzit de ei.Tocmai asta va fi gaselnita ta. Oamenii vor sa cunoasca si alte excelente pe care nu le stie nimeni , pentru ca sunt modesti.Ne-am saturat de aceleasi figuri pe sticla crede-ma stim totul despre ei. Vei da lovitura daca incerci altcela. Sunt si oameni simpli care te tin cu sufletul la gura in fata televizorului. Nu trebuie sa te substitui Eugeniei Voda, dar cat m-a fascinat emisiunea cu pictorul Ion Salisteanu, acest munte de modestie.

  32. Ministrul educatiei+ cei 2 elevi de zece + 2 pers care au terminat o facultate importanta ( harvard de ex. ) si s-au intors in tara + 2 copii care au fost olimpici pe tara sau mai sus si abia au trecut clasa a 9`a. Si apoi ii rogi pe elevi sa ii zica domnului funeriu cum si unde sa faca reforme, cum sa modifice programa etc.

    Reformele nu se fac dupa cum il duce pe fiecare capul, se aduc cei mai buni elevi din tara la fiecare materie si ii intrebi cum sa imbunatateasca materia respectiva. Nu facuta de oameni care au terminat inainte de `90 liceul si nu au cum sa stie cum priveste un elev materia.

    Sau daca tot se vrea reforma, sa se facem si noi cum ne-au facut japonezii (cand au cumparat 1 tren, l-au dus la ei, l-au dezansamblat, au invatat cum functioneaza si apoi au inceput sa il reproduca chiar imbunatatit.)
    Mai exact sa importam programa scolara de la ei, o analizam si o implementam. Ei au o rata de promovabilitate a liceului de 96%. Inseamna ca ceva in programa lor functioneaza.

    Parerea mea ar fi ca ministrii ar trebuii sa nu aiba apartenenta politica si sa aiba cel putin un doctorat in domeniul de activitate al acelui minister.

  33. Sau ca senzatie ai putea sa inviti generali romani si istorici ca sa analizeze ce s-ar fi intamplat daca Traian Basescu ar fi dat acele ordine in al 2-lea razboi mondial. Chiar as fi curios ce consecinte ar fi existat.
    Am fi devenit superputere sau am fi fost anexati rusiei cu totul ?

    ( P.S. Si vreau sa te corectez, este acceptabil ca presedintele unei tari sa se adreseze astfel presedintelui altei tari daca cele doi sunt in razboi una cu alta. Traian Basescu trebuie doar sa declare razboi iar comentariile lui devin brusc acceptabile. )

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.