Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Partidul Pacifiştilor. Hai, România!

Similar Posts

175 thoughts on “Partidul Pacifiştilor. Hai, România!

  1. scuze, trebuia sa scriu “va rog SA observati”nu “SA-MI”… as vrea sa corectez.

  2. P.S.: fotografiile sunt ale mele si sunt publice. Pot fi folosite de oricine, oriunde.

  3. Apropos de TV obediente-Ultima performanta TV : slugoii RDS -RCS au modificat de o saptamana in Bukuresti grila si au inlocuit in paketu de baza europeanul EURO-NEWS cu manelistul \TARAF TV la care dau din 5 in 5 minute penibilitatea aia de manea bassecu- asta e nivelul- spuneti asta pe post, ca daca le dau telefon mai ca te injura

  4. Victor ma bucur ca esti impaciuitor dar macar pe net oamenii se descatuseaza ca daca iesem toti ieri la Universitate cum era o idee ii terminam pe dictatori in “5 minute”.Ce noi am dat sms-uri,am pregatit pancarte,statii de sunet si lumini,portavoce,benere si steaguri in toata tara sa iesim spontan impotriva cui?Pai astia sunt mici securisti si uite ca 20 ani nu sunt departe.Firar mama lor a dracului.

  5. 1.Nu se sesizeaza nimeni de incitarea la violenta? Vezi ungureanu blog.
    2.Daca la base au venit Nastase si Orban, de ce nu a zis atunci? Parca asa zicea despre Patriciu: de ce nu a scos atunci inregistrarea.

  6. ATENTIE LA MEDIAFAX!
    Oamenii au postat poze facute la Targoviste… bannerele seamana izbitor cu cele din Bucuresti.
    Culorile, fontul, proportiile… SUNT LA FEL!

  7. Dupa cum spune si Anca Florea: o zia rationala la toata lumea. 🙂

    Cat despre “Anti-comunistii” lui Basescu, nu mai este de zis nimic

  8. Romanii in toata existenta lor au avut o mare problema : TRECUTUL. Romanii au defecte majore comparativ cu restul natiilor : fac compromisuri si datorii uriase, sunt lipsiti de respect fata de semeni, legi, cutume sau istorie, se cred “atotstiutori” sau “geniali”, lipsiti de onoare si cuvant…Si alte natii au defecte dar romanii sunt de departe campioni.

  9. In 20 de ani de istorie, romanii nu au invatat nimic…ba chiar au inregistrat un regres…

  10. la vot nu-mi fac griji, pentru ca base pica. dar tare mi-e frica de ce va urma, pentru ca ai lui sunt putini dar foooarte agresivi si scandalagii, dupa cum s-a vazut. vor iesi duminica seara, organizati de catre pdl, apoi se vor lipi si alti pupinbasesti si o sa rezulte un fel de rascoala portocalie, in care cine are gura mai mare castiga.

  11. Eu inca sunt socat de faptul ca nimeni nu s-a prins ca filmul este trucat. Este evident faptul ca nu era Basescu in filmul cu copilul ci un admirator de-ai lui.

  12. Ma doare capatana de cat de prosti sunt unii oameni. Pe bune,a cum. L-am vazut pe Base la Realitatea… E praf. Obosit, neingrijit, ca un boschetar. Plus ca incep sa cred ca e si masochist…Ce pana mea s-a dus la Realitatea? Din Nou? Si-o ia ca magaru’-n panta!

    P.S.: Daca as fi in locul lui Geoana, nu m-am prezenta la nici o confruntare. Deloc. Lasa-l sa latre ca disperatu’.

  13. Delicioasa exprimarea prezidentiala cu “ce i-a dorit sufletelul” dnei saftoiu! Ce fire sensibila, cat romantism revolutionar, cat respect pt litera constitutiei! Sigur ca dl saftoiu a binemeritat si de la obedienta sotiei sale fata de marinar, nu-i usor sa fi sluga credincioasa atat amar de ani! Oricum, ma bucura sutul in gura miorlaitei doamnei, era previzibil dar si binemeritat!

  14. Şi eu sunt de părere că n-ar trebui să se duca Geoană la nicio confruntare cu Băsescu. Nu are nevoie de aşa ceva. Cel care ar avea nevoie e tot marinarul. Nu cred că ar pierde voturi Geoană. Portocaliii fac deja destule pentru a-i oripila şi pe cei care până acum au stat în banca lor. Şi pentru a-i aduce la vot să-l dea jos pe Băsescu.

  15. Duminica seara ,dupa anuntarea exit-poll-urilor , Basescu o sa scoata pedelimea in strada. Azi dimineata, cand a fost intrebat despre asta , a stat pe ganduri si abia apoi a negat. Nu l-am crezut.

  16. Domnule Ciutacu,sunt de acord ca ar trebui infiintat un Partid al pacifistilor pe bune,dar oare mai exista pacifisti in zilele aceste printre noi,simpli cetateni? Pai cu mama dracului sa taci cand ti se arunca petarde in fata? Acum,am auzit ca si Dna Prima a inceput sa se vaiete ca bietul ei sot ar fi neindreptatit!? Dna incearca sa sugereze ca ei sunt o familie ca oricare alta,de simpli oameni,ca sotul ei este preocupat tot timpul de oamenii simpli.Asta da! Numai ca noi,restul Romaniei,nu suntem simpli cetateni pt respectabilul presedinte,suntem carne de tun,suntem prostitii si cei care cu eroism i-am rezistat mandatului sau. Dna Prima,mai bine tacea,caci “filozof ramanea”. Cata barbatie la dl presedinte,sa se ascunda dupa fustele nevestei!!! Of,off!!!!! Pai cat de prosti ne crede. Si scuzati-ma,dar presa prea multa importanta da acestei “scrisori deschise”. Nu stiu cum as face sa scriu si eu ,deschis,presedintelui? Eu sunt nimeni pt domnia sa.Desigur,eu si celelalte ca mine. As vrea sa stiu de ce dna Basescu,Prima Doamna a Romaniei, a stat mirata si linistita timp de 5 ani?Veti spune ca sunt eu o invidioasa oarecare,ca barbatul meu nu-i presedinte? O,Doamne! Chiar sunt frustrata ca atatea femei destepte,remarcabile,bune sotii si bune mame,bune carieriste (fara mishto),n-au ajuns pe prima scena politica ca Prime Doamne. Cat de mult bun simt au avut doamnele Iliescu si Constantinescu!!! N-au stat mirate de ceea ce li se intampla,tepene de mirare,crispate.Si-au vazut de cariera lor ca niste personalitati individuale,neamestecandu-se in “ciorba” prezidentiala.ACTUALA se lasa amestecata in “laturi”(mancarea porcilor).BRAVO DOMNULE PRESEDINTE!!!!!!!!!!

  17. stiti ce ar fi nostim “sa iasa Mircea Geoana si toti manelistii sa spuna ca l-au votat, iar manelele cantate lui Basscu erau de fapt simple afaceri”

  18. Eu nu-mi doresc nici partidul pacifistilor, nici partida scandalagiilor.
    Dar mi-ar placea sa dispara partidul lingailor si laudatorilor cu simbrie.
    Vreau sa existe cat mai multi oameni care sa le ceara socoteala politicienilor pentru toate faptele lor, oricand.
    N-au fost alesi pentru a le fi satisfacute instinctele de dominare.
    Au fost alesi ca sa MUNCEASCA pentru alegatori. Adica pentru cei care-i platesc.
    Oricine va fi ales, va trebui sa dea socoteala pentru greseli (intentionate sau doar erori) si nu va merita laude pentru ca-si face corect datoria.
    Dar pentru sustinerea unor astfel de oameni poate ar iesi oameni in strada.
    Acum, udrea anunta ca se pregateste o lovitura de stat. Probabil ea o pregateste. Deja au incercat, dupa modelul Piata Universitatii, sa pornesca scandal in strada. Deocamdata, lumea nu s-a lasat antrenata. Probabil, duminica vor relua actiunile. Lupta cu comunistii? Pai sa se teleporteze in anul 1989, cand era un act de mare curaj sa lupti cu dictatura. Acum, dupa 20 de ani de la razboi, ei se arata viteji? Cu adevarat curajosi!! Imi dau lacrimile de emotie.

  19. Buna seara,
    astept cu nerabdare seara de duminica sa se sfarseasca NEBUNIA,dar si cu groaza in suflet de ce va urma.
    O sa ma bucur mult vazandu-l pe base cum v-aplange ,pe bune de data asta,nu se poate sa nu planga,GATA,nu mai tine vrajala I-AM PROSTIT PE PROSTI.
    Acest PAZVANE CHIORU,ISI VA LUA RASPLATA CE O MERITA,SIGUR NU DELA IANCU JIANU,CI POPORUL ,EL,V-A FI CALAUL LUI .NE VOM DUCE TOTI LA VOT SA-L PEDEPSIM.

    P.S.PENTRU ANDREI,
    BRAVO PENTRU MELODIE,SUNA A IMN.TREBUIE DE RETINUT.

  20. interesanta retinerea lui voicu dupa ce acum doua zile sau trei zile, la ora de foc de pe realitatea tv, marian vanghelie a aratat un document in care se facea referire la modul in care basescu a intervenit in favoarea logodnicului ioanei basescu intr-un dosar complicat. n-am inteles exact despre ce era vorba, dar vanghelie parea bazat, stia ce spune.
    bineinteles ca lingaii de adrian ursu si oana stanciu au sarit imediat pe vanghelie si au incercatg sa-l acopere, dupa care au incheiat imediat emisiunea in asa fel incat sa treaca rapid peste subiectul in care era atacta marele conducator. si mai interesant este ca dupa aceea realitatea nu a revenit cu detalii despre subiect in emisiunile de stiri ce au urmat. astia-s ziaristi sau simpli slugoi?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.