Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Parcă zilele astea trebuia să se rupă USL

Parcă zilele astea trebuia să se rupă USL

Sorin Frunzăverde şi Darius Vâlcov au lăsat PD-L fără doi preşedinţi de organizaţii judeţene (şi, probabil, fără ele) fix înaintea localelor. Şi se lucrează intens la dislocarea lui Constantin Ostaficiuc. Plecarea primului din şir (unul dintre jupânii portocaliilor, om cu o influenţă imensă atât în interior, cât şi în exterior, artizanul alipirii la PPE), taman la PNL, cu tot cu vreo 40 de primari, e o lovitură cruntă. E mare minune dacă până la sfârşitul săptămânii nu-l umflă DNA şi nu-l desfiinţează propaganda, dar marcant e faptul că se joacă foarte tare în politica noastră. Iar de data asta nu Jucătorul e cel care a mutat, ci chiar ăla care-l enervează şi pe care-l desconsideră. Dacă-mi amintesc eu bine, Cassandrele politice tv prooroceau ruperea USL (ai cărei lideri politici sunt datori să explice, însă, propriului electorat încurajarea traseismului şi abdicarea de la principiile clamate), nu a PD-L…

UPDATE: Propaganda portocalie s-a regrupat rapid. Blogurile şi site-urile de presă sunt bântuite de mesajul standard (vag modificat) “aveam de gând să votez USL, dar mi-e scârbă că toţi sunt la fel şi încurajează traseismul politic, deci n-o mai fac”

LATE UPDATE: Absolut jalnice schelălăiturile anti-Frunzăverde ale năimiţilor deteşaţi în presă întru slava portocaliilor. Omul nu-i cu nimic mai penal, mai baron, mai detestabil, mai baron local sau mai arivist decât era cu o zi înainte.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

182 thoughts on “Parcă zilele astea trebuia să se rupă USL

  1. Pana mai ieri Frunzaverde facea parte din categoria greilor pdl criticati de usl,astazi vine in usl si este primit cu bratele deschise. Luati-l ba si pe Basescu si Udrea in usl la voi acolo.

  2. Ii urasc din toti “bojogii” pe tradatori,dar ma bucur al dracului ca jucaria primului derbedeu al tarii se strica.Am vazut-o mai devreme pe udrea total naucita,a doua oara in doua zile!

  3. probabil s-au saturat sau maii este un aspect cine stie cum va suna noua miscare populara. i-au inchis otv ul si lui dd, lui oltean ii apar dosare. probabil ca vor sa il puna si pe marinar cu botul pe labe. ma gandesc eu. bine, chiar merita, iar frunzaverde chiar e greu al partidului. si nu stiu unde citeam ca blaga s-ar putea sa preia sefia pdl dupa alegeri. ceea ce nu ar fi rau. sa nu te mire o contopire pdl-pnl in sensul bun al cuvantului si sa ramanem doar cu 2 partide pe scena politica stanga si dreapta. e mult de vorbit, iar apropo de 2 partide pe scena politica in Romania, asta a fost si unul dintre sfaturile lui putin prin anii 2000 si a altor lideri mondiali.

  4. eu zic ca greii pdl-ului au iesit sa combata conform ordinelor lui basescu 🙂

    p.s. ioan ghise in clipa asta la antena3 spune in direct ca frunzaverde este un infiltrat al lui basescu in pnl… probleme!!!

  5. Mi-am dat seama ca traseistii politici fac legea in Romania..
    Frunzaverde care trece la PNL si Mircea Banias care trece la PC

    Daca USL nu-i va da afara pe cei care vin din actuala putere si guvernare(PDL,UDMR,UNPR,Minoritati) dar si sa nu-i mai lase sa intre in USL,atunci inseamna ca Romania nu mai are nici o sansa de nimic…

    Atentie,OTV-ul lui Dan Diaconescu urmeaza sa fie inchis,cred ca dupa aceea Antena 3

  6. @Dan: Ghise, care a spart greva parlamentara a USL ca are rate, e ultimul a carui parere politica pe tema asta m-ar interesa. il aud, bate campii. alegerile nu se castiga cu Ghise, ci mai degraba cu Frunzaverde.

  7. Si eu astept explicatiile liderilor usl,vreau sa le ascult vrajelile,din punctul meu de vedere cine tradeaza o data,tradeaza si a doua oara.Pe cine va sustine la parlamentare?Si dupa aceea?

  8. Sincer sunt foarte dezamagita de USL…dar mai ales de Crin Antonescu daca accepta asa ceva:(( Nu ma asteptam la o asemenea tradare fata de cei care au crezut in faptul ca USL nu mai accepta hoti si tradatori!

  9. Mutra duduii cocos facea toti banii! Naucita si nesigura, o dulceata de fata! In privinta lui frunza verde, daca spun ca era maxim antipatic, deja ma repet, toti pedelistii sunt maxim antipatici. Asta insa era mai motat, vice, greu, chestii socoteli. In locul lui crin, as ezita, caii troieni sunt pagubosi. Zicea mircea ca frunza asta e amic vechi cu marinaru’, cam de-o viata, martor si tovaras de ghidusii, probabil. Marinaru’ disperat e capabil de orice. Si nedisperat e capabil de orice. Deci sa ne asteptam la orice. Oricum, ma bucur sa vad cum se destrama, fie si numai putin, pedeleu’!

  10. O mare si fericita familie.
    Alegerile se mai castiga si cu voturile prostimii domnule Ciutacu…eu cel putin,una bucata prost,nu mai vad rostul de a mai iesi din casa in ziua alegerilor…poate cel mult sa merg sa pun stampila pe toti, sa stric votul.
    “SCARBA” a devenit un cuvant prea usor pentru ce se intampla in rahatul asta de tara.
    Stiu ca peste tot in lume politica e o curva…da’ la noi are si un nume…Jena Jameson.
    Nu se mai termina cu mizeria asta odata…vai de capu’ nostru

  11. Basescu era atat de ocupat sa il caute pe Boldea in gaura de sarpe, incat i-a scapat Frunzaverde printre degete.

    PDL merita acesta lovitura si balbaielile Elenei Udrea si zambetul fortat al lui Mircea Toader fac toti banii.

    Partea proasta este ca o sa ramanem si dupa aceste alegeri tot cu baroni locali care fac legea in judete. Nu prea vad cum un jupan local isi va schimba naravul pentru ca asa e directiva de la coalitie.

  12. Ore vorbim despre un “botez”?

    “-Te lepezi de Satana?
    -Ma lepad de Satana!

    Cum ramane, totusi, cu traseismul pe care il infiera PNL? Nu era mai frumos daca mimau o vreme independenta?

  13. Frunzaverde a fost unul din fondatorii PD si a ramas langa acest partid la bine si la greu…nu se poate spune despre el ca nu a avut coloana…cred ca s-a saturat si el sa vada cum in partidul lui au ajuns la varf persoane gen Udrea si Anastase….se stie bine ca nu le inghite…nici pe matroz nu prea il inghitea. daca e murdar/corupt cu ceva o sa urmeaza sa vedem in saptamanile ce urmeaza. Probleme am cu traseisti care sunt murdari si bagati in noroi pana la gat. infiltrat de a lui base sau nu…opozitia tocmai a luat puterea in senat daca nu gresesc calculele.

  14. Eu nu cred ca o sa-i mai votez pe cei de la USL, de fapt nu mai votez deloc. La fel ca in cazul Oprea, se iau oamenii din partea cealalte si se recicleaza.
    Nu cred ca asa trebuie facut mai ales cand lumea are atatea asteptari de la ei. Chiar speram sa nu se intampla asta, dar se pare ca nu avem ce face, deoarece in Romania nu se mai gasesc alti oamenii capabili, ci aceeasi care au condus tara asta in ultimii ani o vor conduce si pe viitor.

  15. Un singur rationament aritmetic
    ma ajuta sa-mi controlez greata convulsiva
    in raport cu candidatura lui Frunzaverde din partea USL:
    decat sa existe macar 0,1% risc de-a mai depinde vreodata
    vreo majoritate parlamentara de voturile UDMR,
    mai bine o lovitura dinasta in moalele capului aplicata basistilor,
    inclusiv la nivel local, daca ajuta.

    Chiar daca ne stropim si noi cu acid gastric
    in timpul procesului “creativ” de schimbare a jocul electoral.

  16. Imi este scarba de actuala clasa politica,toti parca sunt facuti de o aceasi mama ,doar tati diferiti :))).

  17. Domnule Victor Ciutacu, eu chiar sunt un cetatean simplu, ii urasc din tot sufletul pe cei de la PDL, dar le dau dreptate celor care sunt dezamagiti de USL, precum si eu sunt:(( Deci nu chiar toti care isi exprima dezamagirea, sunt propagandisti!

  18. Victore nu e propaganda daca oamenii care aveau de gand sa voteze USL se trezesc ca vor pune stampila pe pedelisti,de fapt.Am ramas cu gura cascata,daca mergeau la PSD mai ziceam,dar penelistii au facut cel mai mare scadal legat de traseism,aseptam sa ii bata pe pedelisti cu oamenii lor.E socat ca Frunzaverde aparasit barca,dar e la fel de socant ca il primesc liberali.

  19. 47 de zile am strigat in strada “jos Basescu”. I-am asteptat de la -25 de grade pana la 10 grade pe romani sa se alature, si nimic. Daca ruperea PDL prin migrarea spre USL este un pas spre acest deziderat, eu una sunt de acord. Sper insa ca USL sa se opreasca la numarul necesar. Atata timp cat nu exista democratie in Romania, in bordelul politic romanesc unde client este electoratul pervers, eu cred ca nu poti lupta cu curvele cu principii de fata mare, si pana una alta, te faci frate cu dracul sa sari parleazul. Pentru mine orice este valabil intr-o tara plina de lasi pentru a scapa de scarba de Basescu.

  20. Sunt un amarat de pensionar , cu o pensie de mizierie si mi-am facut multe sperante prin cei de la USL. Am crezut ca sunt mai diferiti, dar toti au un singur scop si acela e sa jefuiasca banul public! :((

  21. @un simplu cetatean & RFV: din motive de acelasi IP, identitati diferite si mesaj al propagandei, te muti direct in spam

  22. Daca se va putea merge fara implicarea udmr-ului e bine.Pana la ce nivel sunt acceptati tradatorii?

  23. Astazi a fost ultima zi in care am urmarit “politica” din Romania–ceea ce trebuia sa fac demult, eu locuind in Canada :)) Adio si drum bun!

  24. Am impresia ca Jucatorul va fi lasat fara tabla de sah. Se va juca cu putza in nisip 🙂

  25. Asta cu legea modificata ca sa trebuiasca 9 milioane de voturi sau 5 pentru demiterea lui chioru e apa de ploaie….in momentul in care USL ajunge la guvernare, schimba legea si cu asta basta…

  26. F TARE!!! :)) Imi place ca a plecat frunzaverde si s-a dus la PNL, ca era unu cat de cat spalat din partidul portocaliu! O sa ramana numai curvele si mafiotii in partidul asta! :)) Iar cei care acum fac propaganda pe net de genul “vai ii accepta USL-ul pe cei din pdl, cum e posibil asa ceva?!” sa nu uite ca vor zgaria si ei usile USL-ului cat de curand ca sa le dea si lor o paine ca au ramas fara “serviciu” si mor de foame…

  27. ah, daca tot a inceput maratonul de primavara al
    “greilor” portocalii, ce ziceti de urmatorul scenariu ?
    eminenta / excelenta sa, ala micu’, urmat indeaproape
    la fuleu de cumatrul buldogu’, tzutzi, molie (ala de
    scria cu oi pe dealuri) si de compostoarea de bilete
    zisa si “veta-gospodina” din autobuzul articulat
    (cu burduf) al liniei care merge la vale, se hotaresc
    sa treaca cu arme si bagaje in troleul opozitiei.
    e, ce ziceti, se face dodolot usl-ul si ii primesc
    si pe ei, sau le dau cu “maaars !” si-i trimit la loc ?
    eticheta aia cu “excelenta sa” nu e inchipuire, chiar
    asta scria pe servetelele de la palatul victoria cind
    ala micu’ era p-acolo un soi de mru sau ceva…

  28. Si ce daca pleaca Frunzaverde la PNL ?! Din cate imi aduc aminte, a facut ceva ptr judetul Caransebes. Din cate se vede nu degeaba a trantit usa MRU. Pe mine ma intereseaza mai mult care va fi reactia la HG ptr Medicina din Tg Mures si fata de santajul UDMR. Las sa plece mai multi ca sa piarda PDL+UDMR+UNPR majoritatea in Parlament. Si daca se intampla asta, atunci sa vedem ce carte joaca USL.
    Apropos, ptr portocalii cine va da porunca de ” stop” la frontiera??

  29. Pentru inceput vreau sa zic ca nu sunt inregimentata politic si nici nu fac propaganda PDL-ului, iar daca pana azi mai aveam o speranta cu judetul Caras-Severin in ceea ce priveste destramarea clanului si acolitilor lui Frunzaverde, aceea speranta s-a transformat in scarba….Ne vor conduce aceeasi,etern….Daca era de asteptat traseismul la cei din PDL, acum cand nu mai au sanse de a ramane la ciolan, dezgustator e faptul ca USL accepta asa usor sa renunte la “principiile” mult trambitate……Culmea e ca se si promoveaza traseistii in primul esalon….Deci: pe cine vom vota in Caras?

  30. Sorin Frunzăverde şi Darius Vâlcov ca au plecat din PDL acum in ultimul ceas – curve politice. M-ai frumos nu pot exprima.
    USL trebuie sa vina si ei cu niste explicatii normal, dar daca te gandesti ca unul ca Frunzaverde nu pleca in neant (de sa ramana el pe dinafara) trebuia sa se duca undeva. Poate USL i-a deschis usa doar pentru a arata ruptura din PDL (in acest caz Frunza fiind doar balast). Ramane de vazut.

  31. traseism se cheama atunci cand dupa alegeri, din partidul care a pierdut alegerile treci la partidul care a castigat alegerile.
    frunzaverde a schimbat partidul inainte de alegeri si nu cred ca poate spune cineva ca ar fi avut sanse minime sa castige CJ daca ar fi candidat tot din partea pdl, frunzaverde nu a schimbat partidul pt a trece din opozitie la putere, parca nu e acelasi lucru… SIC 😀

  32. 😯

    Nu-mi imaginez că pot fi bănuită de propagandă portocalie. La prima vedere, nu-mi place. Dar…am încredere în Crin Antonescu. NU POT crede că ar lua o asemenea ţeapă cu un banal cal troian. Trebuie să fie ceva mai profund .

    În concluzie, aştept părerea următorilor: Victor Ciutacu, Mircea Badea, Radu Tudor, Răzvan Dumitrescu, Mihai Gâdea, BOGDAN TEODORESCU. Bineînţeles că îl aştept pe Crin…

  33. S-au activat propagandistii lui Mustea. Ma baieti, tocmai v-a sarit o roata de la aftomobil si voi inca nu v-ati prins.

    Distractie maxima. Cicalacacichicea!

  34. Victore toata stima pt tine dar cum e sa lingi unde scuipi.Si nu e vorba de tine ci de USL.Viata e o tabla de sah.In sah exista mutari care dau satisfactie adversarului de modul ca ,gandeste, ce fraiera mutare a facut .Si hop se repede sa ia o piesa .Mutare care-l costa partida.Vezi saritura de cal a lui Legard.Si altele.PDL-ul nici nu vrea sa faca peste 50 %.Doar ca USL-ul sa nu faca acest procent.Si va reusi .Cu declaratiile lui Ponta de rasul curciilor.Cu imaturitatea lui politica.Cu aceste asa zise ,,tradari,, in pdl .Toate la un loc fac un intreg.Si ploaia in intregul ei este compusa din picaturi.V-au inebunit cu Boldea asta si cum e imbracata Udrea si va vandut rezerva de Cupru a doua din lume peste 8 miliarde de euro pe nimic.Buna tactica.

  35. si daca frunzaverde e curva…am observat si eu comentarii de genul nu mai votez acum usl, etc. tipul ala rfv si un simplu cetatean cu acelasi ip misto. ce sa zic? bai da nimeni nu se intreaba ca poate le-a ajuns si lor atata hahaiala? si atata va “udrez”?!

  36. @Marinelu JB: arat eu a lider USL? e decizia lor, sa si-o asume.
    hai, bai, mai terminati cu marea si manipulatoarea putere care vinde inestimabilele zacaminte pe care nu le-a exploatat nimeni pana acum in timp ce noi barfim la televizor. bine ca sunteti voi vigilenti si le aflati pe toate! de unde dracu’ le aflati, nu de la noi? sau vi le susura Fuhul Sfant noaptea-n minte?

  37. @Doina: judetul se numeste Caras Severin, nu Caransebes. O foarte mare diferenta.
    Fiind localnica, nu inteleg oripilarile la adresa PNL. Noi, cei de aici, stim ca Frunzaverde a fost mereu mana in mana cu toti politicienii din judet, indiferent de culoarea politica, stim si cum a castigat alegerile pentru portocalii, stim si ca avea disensiuni tot mai mari cu ilustrul matroz. Asa ca gestul sau de azi e extrem de simplu si de predictibil: a simtit ca oranjii vor pierde si a vrut sa-si pastreze fieful. PNL l-a luat din acelasi calcul simplu: a castigat o data alegerile pentru “ailalti”, acum le castiga pentru “noi”. Mai e cineva atat de naiv incat sa creada ca politicienii romani sunt virgine pioase???
    Eu am votat PNL la ultimele alegeri si la fel voi face si pe viitor. Daca singura cale sa treci puntea e sa te faci frate cu dracu’, asa sa fie. Am capatat un stomac extrem de rezistent si nu mai cred in basme cu Alba ca Zapada de pe la 7 ani…

  38. am inteles ca unora le pute a tradare si curvasaraie, desi nu prea e cazul acum cand din partea mea sa intre si Boldea in PNL numa’ sa plece base cu haita lui… problema mea e : o fi Romania tara in care nu merge nimic, si asta sa se aplice si la PD-L? adica nici macar lor sa nu le mearga? Doamne’ajuta!

  39. Pentru Doina: nu esti din Caras-Severin, asa ca nu-ti da cu parerea despre ce a facut sau n-a facut Frunzaverde pe aici…..iti spun eu : n-a prea facut, mai corect, a facut pentru el si gasca lui……Si mai corect : cine era cu el avea de castigat, cine nu, sa moara….tipic pedelist.
    In plus, cu geografia stai prost: Caransebesul este municipiu in Judetul CARAS-SEVERIN, iar Resita este resedinta de judet.

  40. Hooooo “virginelor” … , ati vrea sa “ne si simtim bine” 😉 dar sa si ramaneti virgine …?! 😯
    Cum ati vrea sa si dam de pamant cu Basescu & gashca sa , al dracu’ de bine ancorata 👿 , dar sa nici nu avem “negreala sub unghii” …?!
    Imi pare rau dar nu se poate asta ! 🙁

    Politica REALA e “arta compromisului” , totul depinde doar de CE FEL DE COMPROMIS se face , iar asta , cu Sorin Frunzaverde , nu putem INCA evalua corect acum , ci DOAR mai tarziu … 🙄 De urmarit !

  41. Asistam oficial la destramarea pdl-ului.Sunt nauciti si nu mai stiu ce sa faca.Ma asteptam la migrari,Frunzaverde a dat tonul,traseism sau alte alea…atat timp cat nu este o lege care sa opreasca asta o pot face!E cotoioasa,apropo’cum apare el cu parul valvoi sa ne explice inexplicatele,basica ramane cu udrea,roberta,toader,olteanu,videanu,lazaroiu sa traga heblul!Ei hai nu mai plange basica,ti s-au stricat jucarelele?s-au incalcit firele?iti dispar “greii”,nu-i asa draga stolo tu stii cum e sa iei leapsa?!Un glont bine tras,asta e al-II-lea dupa boldea.Ce mai ramane din majoritatea lor poti sa dai cu matura usor si ii aruncam in tomberonul lui prigoana!

  42. @14you: greii nu dispar niciodata. ei se rebranduiesc.
    nu ca vreau sa blestem, da’ sa dea buhu-sfint ca astia
    sa stea in opozitie doar o eternitate si sa nu mai pupe
    ban public neam de neamu’ lor in veacu’ veacului, ca prea
    s-au dedulcit pe grumazu’ amarasteanului.
    “ai’, altii mai buni”, sau cum se zice in tenis cu picioru’…

    ps: cica umbla vorba ca la livache in sectorul 3, cind te duci
    sa-ti platesti impozitele (pe casa), astia acum iti cer sa te
    duci cu copiile cartilor de identitate ale celor ce locuiesc
    cu tine in casa + copia hotaririi de divort (unde-i cazul).
    astia nu-s sanatosi la cap, tocmai ce-au prestat un recensamint,
    sau e vorba de alte manevre ale portocaliilor ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.