Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Păliturile de osândă ale propagandei

Păliturile de osândă ale propagandei

Un dramaturg consecvent

Ăla mic cu capu’ mare se întoarce

Bu-i pentru cine se pregăteşte…

UPDATE: Deci tiranu’ merge deseară la domnu’ Dan? Hai că nu m-au trădat sursele verificate-n timp

Comentarii

comentarii

Similar Posts

107 thoughts on “Păliturile de osândă ale propagandei

  1. Nu era bre pentru Basescu vila aia, de ce esti tendentios? Scrie “fost sef de stat”. Bucurati-va: se intoarce Ceausescu din Cuba. Lacrimez de bucurie.

  2. Lucrurile sunt clare: e moment comparabil cu 23 august 1944 si cu 22 decembrie 1989. Si de asta sunt optimist, pentru ca in ocazii din astea romanii au facut o alegere prudenta. Adica n-au optat pentru autodistrugere, alegand dementi care vroiau sa faca tara praf si pulbere pentru orgoliul lor personal.

  3. O sa iasa show-ul de pe lume, duminica, cu prezenta la vot… o sa vedeti.

    Suntem ultima gaina rebegita din UE. Tichie de margaritar ne trebuia. Ponta ar trebui sa-si asume direct responsabilitatea esecului daca nu vine lume suficienta la vot, pentru ca nu l-a obligat nimeni sa puna botul la pragul minim de prezenta.

    PS: E normal ca un jucator de alba-neagra sa nu fie consecvent cu propriile miscari de pahare, de la minut la minut. Face parte din regula jocului.

  4. si, de data asta, romanii nici nu risca mare lucru iesind la vot ca sa-l dea jos pe descreieratul asta, spre deosebire de 1989.

  5. Pavelescu e ceva legat de pnt? Parca si mutra mi-e cunoscuta!Cat priveste comentariile hoardei de sugatori de ciorapi cotrocenisti, cred ca li se da prea multa importanta, invers proportional cu adevarata lor valoare!! Don ciutacu, raspundeti-mi si mie la intrebarea care ma chinuie! Tot baletul asta cu dna, diicot, etc, este trezirea tardiva la viata a minunatei si virginalei justitii marinaresti, sau e raspunsul taios si abrupt al noii justitii, cea uselista?! Ori o fi vreo impletire salutara(sic!) a amandurora?!

  6. Va multumesc pentru raspuns si dat fiind faptul ca doar ati publicat un document va rog sa publicati si adresa RA-APPS de ieri. Referitor la semnarea unui protocol aveti dreptate si de aceea imi permit sa va rog sa solicitati liderilor USL sa publice acordul pe care inusi Victor Ponta a recunoscut ca l-au semnat.

  7. Hai, bre, că e vorba de Ilici! Precis! El vrea din 2014 să se mute în Dante!

    😆

    P.S. Comuniștii, Poșta, Sarea, Vîntu, Voiculescu, Tutankamon… 😡

  8. Pentru primele 2 poze, am un comentariu scurt: PÎRŢ.

    Pentru ultima poza, la rigoare, cred ca lipseste un cuvint din grupajul
    “pentru un fost sef de stat” – pentru un VIITOR fost sef de stat.

  9. Rezistent stomac iti trebuie ca sa urmaresti politicienii romani. Unul e avocat mic cu capu’ mare, alta e buna pentru centura, altul e un caprar…si toti astia se inghesuie sa pupe…sa pupe! Absolut gretos.
    Asta pe partea de stomac. Cu nervii e si mai rau, nu mai rezist pana duminica de la atatea diversiuni ordinare si intoarceri de portofel in fata, vorba lui Badea! Apropo de Badea, si pentru mine duminica e ultima sansa de a vedea daca poporul asta mai are un fond sanatos sau meritam sa ne ia dracu’ pe toti!

  10. Citez , preluand de aici, dintr-o scrisoare deschisa a lui G. Liiceanu :

    “Meditând tot mai intens la răspunsul dumneavoastră şi văzând că îmi pierd liniştea în absenţa unui răspuns mulţumitor, m-am adresat unui prieten mai deştept decât mine, fizician cu doctorat la Sorbona. Un om – o să admiteţi – cu adevărat superior, de vreme ce, după ce şi-a luat prestigioasa diplomă, a ţinut să-i dea foc şi să devină, după gustul meu cel puţin, cel mai bun dramaturg în viaţă din România.”

    “Fizicianul” a primit de la statul roman, prin 1992 sau 1993, o bursa doctorala la Paris, in urma unui “concurs” pe care l-a “castigat” datorita, conform comisiei in care figura si mama soacra, unei cunoasteri profunde a limbii franceze. Ceea ce e strict adevarat, asa cum ne demonstreaza si aici.

    Dupa cativa ani petrecuti acolo pe banii statului roman, a ars diploma si a devenit “dramaturg” si “om cu adevarat superior”.

    Intre timp si-a schimbat si numele. Din Djamo in Zografi (?)

  11. presedintelui suspendat,

    “prin mine treci spre locul de durere,
    prin mine treci spre vesnica jelire,
    prin mine treci spre gloata care piere.

    mi-a fost dreptatea-ndemn spre faurire:
    puterea sfanta m-a zidit, instanta
    in cer, suprema minte si iubire.

    etern traiesc si cate sunt substanta
    ‘naintea mea etern au fost create.
    voi ce intrati, lasati orice speranta”

    oare sa fie casa dante? sau locul in care vei ajunge? pentru trepanatii basisti Dante Alighieri…

  12. Domnule Ciutacu, nu pot sa nu observ ca este un document intre APPS o institutie aflata in subordinea Guvernului Ponta si SGG care este parte a Guvernului Ponta. Unde e implicarea lu Base in toata povestea asta ?

  13. USL-istii ar trebui sa va plateasca pe cei de la Antena 3. Faceti o campanie anti-Basescu mai dura decat tot ce le-ar putea trece USL-istilor prin cap. Si asta pentru ca, in locul bla bla bla-ului electoral obisnuit, e realitatea. O realitate dureroasa, a unei tari europene doar ca situare geografica, guvernate de un presedinte caruia nu i-a spus nimeni (si chiar daca i-a fi spus, tot degeaba), ca monarhiile absolutiste au disparut cam de mult din Europa.
    Dar poate ar trebui sa le aminteasca cineva celor din “comitetele si comitiile” europene ca si imperiile multinationale au avut cam aceesi soarta ca monarhiile absolutiste. In veci pomenirea ambelor – doar la timpul trecut. Si a lui Traian Basescu. Politica, desigur.

  14. De unde are Basescu atatia bani?
    O intrebare vesnic fara raspuns.

    Oare?

    De fapt tot el a dat raspunsul, indirect, prin 2005, daca imi amintesc bine.

    Invitat fiind la o intalnire a Tineretului Social Democrat, TB le-a adresat cateva cuvinte si, in final, a incheiat cu indemnul:
    “… sa nu puneti mana pe bani”.

    Un sfat demn de toata lauda, daca n-am cunoaste de unde vine, si anume:

    Pe vremea lui Ceausescu, exista un cuvant de ordine pentru toti gestionarii:

    “Fura cat poti, dar sa nu pui mana pe bani”

    Era regula de aur a delapidatorilor: sa nu de prinda controlul cu bani furati si sa nu existe acte semnate de tine, ca, mai apoi, sa poti spune:

    “Am semnat eu ceva?”

    Parca am auzit intrebarea asta! Ieri, nu?

  15. Ce e aia contributors,cu bani de la niro?Ala mic cu capul mic,e bagat si el in seama cu ocazia de referendum!Dl. Dan s-a sucit,repeta scenariul de la ultimele alegeri.Acum vreo saptamina,zece zile ii dadea rau la gioale marinarului
    Trebuie sa apara si Guta cu printesa plmele.Ha,ha,ha!

  16. Dacă şobolanul violet nu minte înţeleg că şi Antonescu se duce mâine la OTV. Minunat, ţărişoară a ajuns să stea la mâna unor oligofreni iubitori de moaşte şi de Elodii. Şi ne mai întrebăm de ce suntem ultimii sărăntoci din UE.

  17. Ce ma inspaimanta este ca vad in jurul meu oameni pe care ii cunosc si ii consider cu un anumit nivel de educatie si inteligenta, care si acum, in ceasul al 13-lea, pun botul la eternele teme basiste. E incredibil cum nu sunt capabili sa vada ce face marinarul si clica lui, cum se schimba dupa vant de la o zi la alta. Ceva e profund dereglat la o mare parte din populatia acestei tari.

  18. Genial Victore, a inceput si USL sa invete cum se face treaba asta: au aruncat-o initial pe piata dar fara dovezi, l-au lasat pe Base si acolitii sa minta ca nu-i adevarat, le-au dat timp sa se faca de kakao, si dup-aia au scos si dovada. Copiata perfect dupa tactica operativa a lui Basescu.
    Era si timpul…
    Sa vezi de nu iese crucisatorul si zice ca numele lui nu apare, ca el nu stie nimic despre surpriza pe care i-o pregatea Boc samd…

  19. poftim?!!!! …. aliodor manolea?!!!!

    ma duc sa-mi cumpar cravata mov ca sa ma pot uita la emisiune

  20. Victore, Pavelescu ii numa’ bun de dat in judecata: numele tau in lista, cuvantul “mituiti”, sunt sigur ca n-are dovezi, asta-i calomnie grava.
    Daca n-ai nevoie de bani, da-mi mie “drepturile litigioase” il dau eu in judecata si te scot la un vin bun dup-aia, mai dam de munca si la avocati, ungem relatiile ce mai 🙂
    Lasand gluma la o parte, astia-s chiar disperati, doar stiu ca Nasu’ a luat-o in freza…

  21. chiar ai invitat vineri la VG pe Aliodor Manolea? va fi o emisiune pe care nu as pierde-o pentru nimic in lume….

  22. Peste ani, oamenii care inca mai gandesc isi vor aminti din aceasta campanie gestul don quijotesc al lui Crin si minciuna pura, asa cum acelasi Crin a spus, faptul ca acum au cazut toate mastile ( vezi cazul Zografi si toate celelalte in care “intelectualii” si-au insusit intocmai si la timp opinia sefului suprem ).
    Acum totul depinde de oamenii acestei tari. Din punctul meu de vedere, tu, Jurnalul si Antena 3 puteti tine capul sus.

  23. Este incredibil, Diaconescu este o lumina, nu pot crede! Pe langa Pandaru, pe langa Rogozanu, Diaconescu este un curajos!

  24. Draga Traian Basescu, suntem mandri de realizarile tale. Planificarea ta ne face sa tresaltam de bucurie aici, pe lumea cealalta! Sarguinta cu care ne-ai continuat eforturile de indobitocire a poporului roman a intrecut asteptarile noastre!
    Ne bucuram ca ai gasit si tu o Elena muncitoare, desteapta si frumoasa!
    A venit vremea sa iti spunem ca suntem mandri de tine, de tot ce te-am invatat in spiritul comunist romanesc!
    Acum e sarcina ta sa continui: nu lasa lumea sa citeasca ce vor ei, devin nesupusi. Nu le da prea multi bani, devin cheltuitori! Nu le da functii prea mari, devin prea increzuti!
    Suntem siguri ca te vei descurca!
    Te asiguram ca la finalul acestui cincinal vei fi rasplatit cu bucuria si prezenta noastra!

  25. Am sa merg la referendum si am sa zic DA. Nu stiu daca viata mea o sa se schimbe in mai bine dar stiu ca fara base nu o sa alunece inspre mai rau. Stiti voi sentimentul cand la campionatul mondial, romania ajungea aproape de finale..? De cate ori se intampla asta romania iesea in strada si se declansa fiesta. Asta o sa se intample pe 29 la ora 23 daca romania se trezeste. La fotbal eram doar telespectatori. Pe 29 noi suntem jucatorii si intre 7 si 23 are loc partida vietii noastre. Pe de alta parte stiti voi sentimentul cand romania era invinsa aproape de finale, sentimentul ala de scarba cand stii ca a doua zi luni, trebuie sa te intorci la viata ta banala, la munca ta banala fara nici o fericire..? Asa o sa se intample daca nu ne rupem 10 minute din viata ca sa participam la un eveniment istoric, la partida vietii noastre. Suntem eroi sau viermi. Alegerea e a noastra. Eu aleg DA, aleg fiesta, aleg schimbarea si lepadarea de securistul basescu, ultimul conducator comunist din europa.

  26. Nu ma mira vizita la otv…doar fraierii au muscat ura si raca lui sobo galbejit. Probabil s-a albit dosarul, mai primeste niste calupuri de reclame in prime time de la ministerele pe care le va lua iar pdl, ca doar nu vor lasa capace de wc de 5000 € nefolosite. Cat despre limbistii la post, nu mai pot de atatia prosti. Nu sunt rasista si nici rea, dar cum dreacu doar oligofrenii si uratii trag la astia?

  27. ma tot gandesc cine ne-ar mai putea ajuta in reusita referendumului si…. am o intrebare:
    REGELE MERGE LA VOT?
    MEMBRII CASEI REGALE SUNT CETATENI?
    sa zicem ca da, merg la vot.
    ar fi o lovitura si de imagine dar si pentru “elita” noastra regalista care ne boicoteaza.

  28. Ce democratie e aceea in care o minoritate poate impune o solutie majoritatii????
    Asa s-a intamplat si in anii 47 cand o minoritate credea ca stie mai bine decat majoritatea ce e mai bine pentru intreaga natiune.
    Cam asta e esenta votului di 29 iulie; daca minoritatea va invinge majoritatea, atunci democratia e afectata, ideea de putere a poporului e afectata, iar popoarele nu gresesc niciodata.

  29. Da, in ce hal am ajuns sa imi para Diaconescu o lumina, comparativ cu altii, asta pentru ca in toti acesti ani, nu a fost macar un singur interviu adevarat.
    Diaconescu l-a lasat sa bata cam mult campii, mai ales spre final, dar i-a adresat si cateva intrebari pe care nici unul dintre toti Hurezenii, Culcerele si Turcestii colonei nu le-au adresat sau nu ar fi indraznit vreodata sa o faca.
    Nu stiu cat si ce a inteles targetul OTV-ist din ce era de inteles sau a rams doar cu lamentarile Basescului, ce mai avea putin si plangea acolo.

  30. Oau. Am ajuns sa vad pe blogul lui Ciutacu stiri cu Vlad Djamo (Zogravi, si-a schimbat numele dupa ce a ratat in fizica, adica n-a publicat mai nimic).
    Am fost prezent in timpul facultatii la “primirea” lui in partid (PCR- of course), cand toti (inclusiv profesorii) erau impresionati cand in CV scria ca taica-su era membru al partidului Comunist din Romania (nu Roman, ca tac-su era albanez) inca din ilegalitate.
    Dupa terminarea facultatii l-am mai vazut la “revolutie”, cand impreuna cu un alt coleg de armata si de facultate (nu-i dau numele, ca poate a ramas un tip OK), apareau la TV Romana Libera si ziceau ca ei reprezinta oamenii de stiinta de la IFA, care sunt de partea FSN. Arhivele TVR (Libere) ar fi geniale.

  31. @Silvia: deci nu mai e cu institutii independente? sau alea functioneaza doar sub pavaza lui Basescu? 🙂

  32. nu stiu citi bani cistiga Zografi din scris, dar de ani de zile, salariul de redactor si-l primeste de la Humanitas.
    “lupta” si el sa-si pastreze serviciul. pentru el, “viitorul e maculatura”
    :p

  33. Draga traiane AMR 2 zile pana la marele vot cand v-om aplica stampila pe DA si iti v-om da un mare sut in fund, 2 zile pana cand v-om demonstra ca suntem un popor demn si nu un popor de mamaligari.Victore pentru mine niciodata nu v-a fi de ajuns sa iti multumesc tie si colegilor tai pentru destupatul mintii, chiar daca basistii spun ca voi ne manipulati, le-am dat cu flit.Pentru cei interesati sa cumpere cartea maine v-or mai aparea 50.000 exemplare si un sfat, sa mergeti la 6 dimineata ca sa o gasiti.La referendum v-oi merge cu cartea in mana, v-oi intra cu ea in cabina de vot si ii v-oi aplica lovitura de gratie DA, si poate pe drum se mai razgandesc unii altii si vin la vot.Asa cum mai spunea cineva pe aici te minunezi ca multi dintre intelectuali sunt basisti inraiti si indoctrinati si cu cat incearca sa maconvinga ca si altii ar fi facut la fel, auzi Victore la una patroana., ce fetele de liceu merg cu genti de firma cum sa nu mearga nutica cu posete tari?O parvenita.Ne vedem diseara, sa ai o emisiune antaia, basistii sigur te v-or urmari, chiar daca isi trag draperiile ca sa nu ii vada sefii ca se uita la emisiunile tale.

  34. “Asta Mic cu Capu’ Mare” o fi jucat vreodata “Toci”?Era un joc de carti,la care de cate ori calcai in strachini,ti-o tragea cineva si-ti zicea “Toci”.Saracu de el,da in gropi rau de tot.A tras numai lozuri necastigatoare si acum spune numai balarii.Restul de “consecventi” si-au donat creierele pana pe 30 iulie,sa faca Baselu’ ce vrea el cu ele.Oamenii sunt linistiti perfect,creierul lor e odihnit,cum zice sefu’ asa fac…..ce sa-l mai uzeze,sa vada daca se mai aprinde vreo sinapsa?Normal ca-i deranjeaza rau unul cu opinii si cu judecata,se simt eclipsati.Cat despre Disperatu’ Suspendat,ii bat la usa o groaza de probleme, in cazul in care, vorba lui Crin Antonescu”mai suntem 9 milioane care stam in picioare”.Asa ca s-a dus la Domnu’Dan sa-i faca pantofii cu periuta de la rimelul sotiei.Pe cine dracu mai intereseaza ce au de spus smenarii astia?
    Hai dracu’ la vot,da?DA!

  35. Si am uitat sa va relatez una tare!
    Aseara,Andreea Pora a zis ca trebuie sa fie de acord cu Dan Diaconescu,opinand ambii,ca validarea va fi aruncata de CCR la Parlament,s-o rezolve ei.Si mai zicea madam’Pora naspa si de Udrea,si de Kovesi….Va inchipuiti ceva mai minunat?Pora si DD gand la gand! Dixtractie macsima!

  36. Nea Dan nu a rupt norii dar i-a pus mai multe intrebari decat orice deontolog.
    A fost de cascadorii rasului.
    Recomand 🙂

  37. Ma doare fizic gandul ca duminica am putea rata o sansa. Nici nu stiu ce ma seaca mai tare…faptul ca individul s-ar intoarce la Cotroceni sau ca nu am mai afla niciodata cum ar fi sa avem un presedinte sanatos la cap, decent, loial unor principii, unul dintre putinii ooameni politici care imi mai da speranta in iadul asta in care traim.

  38. Doamne scapă-ne de bezmetic!
    Cu dragoste votez DA la referendum pentru că „vreau o ţară ca afară!” Avem nevoie de un preşedinte şi nu de un comandant de pluton, de barcă, sau de oricare ar fi. Cred că dl Antonescu nu va umili, dezbina, învrăjbi şi minţi pe români. Sper că va fi un preşedinte european. Doamne ajută şi scapă-ne de bezmetic!

  39. Eu voi merge la referendum si voi vota DA.

    Spun asta ca sa nu se interpreteze altfel ceea ce urmeaza – acum aprox. 2 zile am auzit prima argumentatie solida in favoarea statului acasa cand un bun prieten mi-a spus cam asa:

    “intr-o tara normala era prezenta la vot de aproape 90% la un astfel de referendum cu o asemenea miza – la noi daca se aduna 50% e bine (bun hai sa zicem 60-65% din cei care mai sunt in tara). Asta spune multe despre popor si se pare ca nu ne-am saturat – asa ca eu am sa stau acasa si am sa sper ca nu se atinge pragul pt. ca abia atunci o sa ne ia dracu pe toti si poate ne saturam macar pentru urmatoarele decenii.”

  40. Apropo de domnu’ Dan
    A fost foarte gretos aseara la “masa” la domnu’ Dan. Nici cu un kg de lamai nu mi-am potolit senzatia de voma!
    Sa vezi cum curgeau SMS-urile “boico-tontzilor”! Numa’ intr-un singur sens de parca domnu’ Dan a uitat sa le deschide tv-urile si celor care-i luau apararea cind “nenorocitul de basescu” l-a incatusat pe EL, pe “eliberatorul poporului”!
    Dar domnu’ Dan a fost “necrutator” si a pus toate intrabarile pe care si eu vroiam sa le pun presedintelui ales, suspendat si sper DEMIS!
    TOATE INTREBARILE, DAR ABSOLUT TOATE! NICIUNA NU I-A SCAPAT! E PROFESIONIST DOMNU’ DAN!
    Noaptea mintii vorba lui Micea Badea!
    Dar cel mai mult mi-a placut cum domnu’ Dan s-a oprit in mijlocul unei intrebari, in timp ce operatorul cauta unghiul care sa-l favorizeze pe matelot, si-a pus intrebarea finala:
    “Ce mesaj aveti pentru publicul OTV?”
    HAIT! am zis, na ca m-a numarat si pe mine domnu’ Dan. Si disperat sa-mi caut telecomanda am ratat indemnul ABSOLUT CRETIN al suspendatului!
    Cu toate astea merita de vazut! Sigur cu lamaile si cu lighean alaturi.

  41. Am vazut 5 minute din inregistrarea emisiunii domnului Dan de aseara. Prefacut sau nu, DD a fost cel mai incisiv interlocutor din aceasta campanie. Pacat ca Basescu a tratat toata discutia cu mistocareala-i caracteristica.

  42. foarte tare documentul ala! oricum nu aveam nici un dubiu ca jegul acolo vroia sa se mute! Oare daca faceam pipi in piscina aia se colora apa ?

    Sper sa pice la referendum si doar din ambitie sa nu mai ia nimic pe moca! aaaaaaaaaaaaaa! Jos Bashescu!

    Sanatate.

  43. Am “vazut” pe surse, citeva fragmente din emisiunea cu Aliodor. WOW! Asa ceva…
    Abia astep emisiunea!
    Am si o propunere pentru o emisiune in care sa se discute despre manipularea grosolana facuta de posturile TV basiste!
    Nu se poate ca Blaga sa afirme ca basescu se intoarce cu 7 milioane de voturi impotriva lui pentru ca are restul de 15 milioane de absenti si moderatorul sa nu intrebe macar asa de control:
    CUM 15 MILIOANE? CE SUNTEM 22 DE MILIOANE DE VOTANTI IN TARA ASA?
    Este vorba de emisiuna de la realitatea din 26.07
    Si sunt mii de astfel de exemple!
    Inclusiv turcescu strigand ca a fost “diversiune” si flutirand o hartia care demonstra tocmai ca NU A FOST DIVERSIUNE si ca totul a fost real – turcescu chiar a fost facut “colonel” la apelul bocancilor!

  44. Il cunosc pe Vlad. Parca s-a casatorit cu fata doamnei Florescu, care preda cuantica in Facultatea de Fizica. Desigur nu din oportunism. Nu il tin minte ca pe vreo valoare in fizica iar ca “dramaturg” era ceva jalnic, gretos (dupa parerea mea f. sincera). Cit despre bursa doctorala in Franta, platita de poporul roman, ce pot sa spun? Unii se descurca. Am vazut atatea in viata mea ca pe mine nu ma mai impresioneaza nimic, absolut nimic. Nici titluri, nici diplome in tara sau in strainatate. Un coleg spunea “pe facute si vazute”. Deci pe facute si vazute. E atata impostura in tara asta!
    Ce rusine! Ce rusine!
    Despre asa zisii “intelectuali” sau telectuali… Parca A.Plesu a fost ministru al culturii sau de externe in mandatele lui Iliescu si Constantinescu si parca a detinut si alte demnitati. Si ce s-a intamplat cu sarmana tarisoara? Acesti “intelectuali” au pus-o pe butuci. Ma intreb ce faceau de fapt cei doi “exilati”, Plesu si Liiceanu, la Paltinis de vreme ce isi plimbau des fundurile in Germania la studii. Pe vremea lui Ceausescu! Au fost pusi oare sa-l controleze pe Constantin Noica sau s-au oferit ei din patriotism?

    Toate nenorocirile in tara asta se intampla pentru ca in 90 nu a fost desfiintata Securitatea si pentru ca nu au fost publicate dosarele colaboratorilor si delatorilor, pana al ultimului colaborator si pana al ultimului delator. Si pentru ca nu au fost pedepsiti.

    Vorbind despre impostura si Securitate si IFA sau alte institute ma intreb retoric: Ce cauta personaje cu Stefan Gheorghiu, singurele studii, intr-un institut de cercetari si avand cel mai inalt grad stiintific?

  45. @Dani
    Singura care l-a pus cat de cat in incurcatura pe matelot a fost Cristina Topescu.
    Restul moderatorilor au fost pres de care primul democrat al tarii s-a sters hahaind printre sughituri si indemnand poporul sa nu mearga la vot. Acest indemn nu a fost demontat de nici un jurnalist deontolog in confruntarea cu alesu’ suspendat!
    Nu se poate sa-l lasi pe aparatorul justitiei sa spuna “lovitura de stat, lovitura de stat” fara sa-l intrebi daca el este statul.

  46. Daca documentul ala cu acordul intre USL si Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate este autentic, cei din USL sunt foarte, foarte prosti… chinuitori de prosti, in frunte cu cei doi lideri care spera sa-l detroneze pe Basescu.

  47. Parca au innebunit sustinatorii chiorului. Au turbat pur si simplu, daca scriiceva pe facebook sar pe tine si te jignesc, daca spui ceva pe strada ar fi in stare sa te bata. Cutia de scrisori imi este agresata de indivizi care trec si-mi lasa tot soiul de mesaje : sa votez nu ca altfel vin comunistii (de parca ar fi plecat undeva acesti comunisti si securisti, aici sunt de 22 de ani, la guvernare iar in ultimii 8 avem cel mai mare securist in capul tarii), sa nu merg la vot ca altfel euro va ajunge la 6 lei daca-l votez pe antonescu (culmea este ca antonescu nu are treaba cu votul din 29 iulie) si multe altele…a….PNTCD mi-a lipit pe gard un flayer sa nu merg la vot ca nu este democratic ce se intampla duminica; imi pare rau ca nu pot sa-l dezlipesc (trebuie sa frec cu peria de sarma) ca altfel ti-l aduceam la redactie. Acum doua zile de-abia ma intorsesem din vacanta, admiram florile in curte cand ma trezesc cu un basist la poarta mea care incerca sa ma convinga sa nu merg la vot ca din 30 iulie incolo o sa ne fie foarte rau. I-am spus ca tremura chilotii pe mine de ingrozita ce sunt si i-am zis ca daca nu pleaca din poarta mea ma duc la dulapul cu arme..:))))))) n-am terminat de zis si a fugit (dulapul cu arme este o cutie unde-si tin copiii pustile cu apa) =)))));
    Sunt foarte multi care nu inteleg nimic din ce se intampla, aseara m-a anuntat cineva sa ma uit la OTV ca e Basescu acolo si ca-l face Diaconescu praf, nu am rezistat pe acel post mai mult de 7-8 minute dar cred ca Basescu s-a dus acolo mizand pe faptul ca la DD-OTV se uita numai prostimea si Base stie sa vorbeasca pe limba prostimii si stie sa fure electorat.
    Ramane de vazut cati vom fi pe 29 care vom vota demiterea acestui ordinar si ma ingrozesc ca macel va fi pe strada in cazul in care nu vom fi suficienti ca sa-l scoatem pe chior din functie. Sper sa nu se ajunga la razboi civil ca in tarile arabe.

  48. In legatura cu ceea ce scrie in documentul RAPPS:”o viitoare resedinta pentru un fost sef de stat”…Intrebare(din Caragiale):”Cin’ sa fie, cin’ sa fie?” ;
    Raspuns(din Basescu): “Ghici ghicitoarea mea!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.