Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Păliturile de osândă ale propagandei

Păliturile de osândă ale propagandei

Un dramaturg consecvent

Ăla mic cu capu’ mare se întoarce

Bu-i pentru cine se pregăteşte…

UPDATE: Deci tiranu’ merge deseară la domnu’ Dan? Hai că nu m-au trădat sursele verificate-n timp

Comentarii

comentarii

Similar Posts

107 thoughts on “Păliturile de osândă ale propagandei

  1. Libidinosii astia fanatici stau cu ochii si urechile pe ce spune “el lider maximo” si-i repeta ideile ca niste papagali. Cand basescu merge la vot, merg si ei, acum s-a razgandit marinarul si astia tipa demential ca nu o sa mearga nici ei. Pana la urma cred ca basescu face misto de ei, vrea sa-i ameteasca. De paraca n-ar fi.

  2. Sigur,cum este stapanul asa sunt si propagandistii,inconsecventi,cu tulburari de memorie si cu creiere bolnave.
    In ceea ce-l priveste pe “ala mic cu capu’mare”,este un pupincurist si un lingau de cea mai joasa speta.Nu-mi iese din minte modul cum se gudura pe langa Oprescu atunci cand acesta a castigat primul mandat de primar .In interviurile date de Oprescu in zilele de dupa alegeri aparea si asta micu’ pe la spatele doctorului ridicandu-se pe varfuri si izmenindu-se la camerele de luat vederi.Este plina tara de astfel de specimene.

  3. Pavelescu e un personaj care nu merita atentie. Ti-l mai amintesti pe Bratianu-cartof? Cam asa il vad.
    Pe celalalt nu-l stiu, dar asta e probabil lipsa mea sau nedreptatea opiniei publice care nu imparte notorietatea conform meritelor. Avand in vedere ca-si schimba atat de radical opiniile la trei zile, ar merita mai multa atentie. Macar ca obiect de studiu.

  4. ce i-o fi venit lui crin antonescu sa promita ca se retrage daca revine basescu?!! acum a picat pe aceeasi treapta,”in 5 minute demisionez!” vorbele frumoase si inflacarate se pot intoarce impotriva ta,e bun si un orator,dar e bine uneori sa se uite si mai lung de nasul lui,sa vada si peste 3 mutari de sah.

  5. sunt convins ca povestea cu vila are un mare sambure de adevar, marinarul demonstreaza inca o data ca e un ordinar…cam la fel de ordinar ca si cei din tabara adversa, unii dintre ei locuind de asemenea in case sociale, nu dam nume 😉

  6. “dubito ergo cogito”…si cand cogito in halul asta, pot sa ud si canapeaua, mama nu se supara.

    Si, din cate bag seama, nici poporul, caruia i se pare ca ploua

  7. Pavelescu asta, venit el de la tara sa sparga capitala cu tupeu, el de luni se intoarce-n Europa! La mintea lui, saracu, are o personalitate de ghertoi, s-ar vinde pe orice numai sa manance si el ceva in capitala! E greu la coada vacii!

  8. Cetateanul asta numit Pavelescu !!incercati sa va aduceti aminte de traseul lui politic!!!!Cred ca C Coposu se intoarce in mormint !!!Un asemenea specimen a sarit repede in barca marinarului,doar,doar o prinde si el vreun os ca are ceva vreme de cind este un pierde vara..de doi bani!!!!!!!Nu merita discutat ce are asta in tartacuta(bineinteles laturi de care si porcii cei mai flaminzi ar fugi!)

  9. Domnul ăsta Zografi cu tot doctoratul lui în fizică luat pe la Paris, ca și “diplomele” nevăzute ale lui Funeriu, este din fericire pentru noi mult sub intelectul unui profesor de spot.
    Cel din urmă absolvind Educația fizică, are avantajul față de primata pomenită care făcând doar fizică, este lipsit de educație.
    În ce-l privește pe Pavelescu, ăl mic cu capul mare, este retardat din cauza memorării articolelor din Codurile impuse de mentora lui Gitenstein, Monica Macovei. Vila Dante, prevăzută după renovare cu bucătărie și dormitoare, doar în mintea stâlcită de relativitatea macoviană mai poate fi un spațiu de protocol, doar dacă nu a asistat cumva la ” protocolul” de care beneficia Nuțica lu’ Cocoș din partea “alesului” STS-ului, T.B.

  10. ai gresit:ala mic cu capu mare si respiratia grea(ca sa nu spun duhnitoare)Pavelescu asta mai ani se dadea mare avocat,de bun ce este l-a abandonat toata clientela.

  11. Nu stiu ce mai poate fi zis, este clar ca toate mesajele pdlistilor sunt pentru cei cu doua clase, cu 1 neuron aflat in moarte clinica. Nefericirea noastra este ca sunt o gramada de prosti. Astia au ajuns mai rau ca Diaconescu, partidul prostilor, din ce erau partidul hotilor, este clar nu ai cum sa fii sanatos la cap si sa nu te cutremuri de atata imbecilism.

  12. Nu l-am agreat niciodată pe “suspendatus” . Asta pentru că a facut o greşeală – fatală pentru mintea mea . I-a spus clar si răspicat lui Adrian Năstase , pe vremea când era în guvernul lui Radu Vasile : ” să vă văd pe voi ce veţi face cu ceea ce vă lăsăm noi ” . Urmau alegerile din 2000. Un om care gândeşte aşa nu merită nici o atenţie ! De atenţia mea nu s-a bucurat niciodată şi nu se va bucura niciodată . În fiecare zi îmi confirmă că am dreptate .

  13. deci in 89 a fost o diversiune? asta mic cu capu’ mare e idiot rau. nici nu putea fi decat basist.

  14. De mitica: am urmarit faza la A3 si nu am inteles cum ca s-ar intoarce,dimpotriva!A spus ca ar avea motive sa se intoarca dar ca, psihologic, nu mai poate face politica

  15. Te dai taranist,monarhist,il faci pe ponta securist dar il sustii pe basescu care e securist dovedit ,jigneste regele,te jigneste pe tine .Cit de umil poate fi un om ,jalnic.

  16. Hai sa mai si radem 🙂
    Uitati ce spune o proasta pe contributors:
    “Ioana spune:
    24/07/2012 la 23:59
    Am apreciat foarte mult ambele articole, domnule Zografi, si as dori sa va propun sa lansati o idee si mai eficienta: boicotul ACTIV. Iata ce voi face eu: duminica ma duc la vot, stau la coada, dar cand ajung in fata ma mut la loc in capatul cozii. Si tot asa, de cate ori rezist. Eventual le si spun celor din comisie, cand ajung in fata, ca mai am nevoie de ceva timp de gandire. Ca sa inteleaga. Voi sta toata ziua la coada, de nenumarate ori, dar nu voi vota. Sper sa existe cati mai multi romani dispusi sa se mobilizeze in acest fel”
    Doamne ce penibila 🙂 trebuie sa fii rau de tot retardata ca macar sa te gandesti la asa ceva:)

  17. Înţeleg că Chioru se duce deseară la OTV. Era să întreb cât de oligofreni trebuie să fie telespectatorii lui Diaconescu ca să nu se prindă de râzgândeala şobolanului violet, dar după aia mi-am adus aminte că starea de oligofrenie totală e condiţia sine qua non pentru a fi telespectator OTV.

  18. @mitica Daca nu intelegeti ce spune cineva ,pune-ti-va un traducator.Antonescu va garantez ca nu va mai ramane in politica daca Romanii il mai valideaza pe basescu a N-spea oara(asa a spus!!!).Pai este logic sa nu vrei sa ajungi presedintele unor oameni care nu te vor(adica sa pricepi si mataluta daca mai multi romani voteaza NU in comparatie cu cei ce voteaza DA-acum sper ca ai priceput?-).Oricat ai vrea sa faci o manipulare “nevinovata” si sa faci orice apropiere intre D-nul ANTONESCU(care a PRECIZAT ca putem sa ne ALEGEM si PRESEDINTE CU DEFECTE insa NICIODATA,NICIODATA un PRESEDINTE CARE N-ARE ONOARE si deci UNUL care nu se tine de cuvant) si Basescu este sortita esecului.Poate prinde la NGA,NGA care sunt putini sau deloc pe acest site.

  19. Victor cit e spaga pt cartea lui Marius Oprea?! 🙂 … nici sa dau cu tunul si nu am putut sa gasesc nici macar una singura rupta facuta praf… la ora 8 dimineata

    poate mai scoateti o editie miine, simbata sau chiar duminica ca e cerere uriasa pt aceasta carte…

  20. Da,se confirma.Diseara Basul este la OTV la nea Danut,cat i-o fi dat lu’ dl Dan?

  21. Vă dați seama ce problemă grea vor avea de rezolvat creierii chinuiți ai diaconeștilor?
    🙂

  22. Interviu Traian Basescu in Franfurter Allgemeine Zeitung.
    Raspuns la intrebarea nr. 5 “Nu propun o reforma fundamentala. Competentele presedintelui TREBUIE SA RAMANA ASA CUM SUNT. Dar trebuie definite mai bine relatiile interinstitutionale. Unele lucruri nu sunt destul de clare, de exemplu in ce conditii se poate dizolva Parlamentul SAU SUSPENDA PRESEDINTELE. Mai e si Curtea Constitutionala, IN CE MASURA POATE INTERVENI IN DECIZII POLITICE. Pe moment SE COMPORTA CA UN AL DOILEA PARLAMENT ” Raspunsul era dat in 23.11.2009.
    Dupa alegerea sa in 2009, Basescu a MODIFICAT competentele presedintelui, a MODIFICAT CONDITIILE DE SUSPENDARWE si A MODIFICAT COMPONENTA CCR pentru a deveni o arma pur Politica. ALO, d-na Merkel, erati in 2oo9 prezenta?????

  23. Udrea, Oltean, Urban si Voinescu imi spun sa nu ma duc la referendum.
    Fenechiu, Voicu si SR Stanescu imi spun sa ma duc.
    Toti imi cer sa fac asta pentru mine, sa imi fie mie mai bine. Solutia e mult mai simpla si chiar ei sunt cei care pot face ceva: infarct!

  24. Nea Dan:”Acest ciocoi,Basescu,m-a pacalit si pe mine,tineti minte cand l-am intrebat de ce n-a venit o data la 3 luni in Piata Universitatii,el mi-a spus foarte dezinvolt ca a venit,dar nu era nimeni.El minte cum respira,chiar m-a surprins”,asa dadea Danut un interviu pe la Irealitatea acu’ vreo doua saptamani,unde-l facea pe Suspendat cu ou si otet.

  25. Astia nu sint boi ci sint buni de luat la nr.9 sectia periculosi pierduti in meandrele referendumului… Dati telefon la Nr. 9 sa vina un echipaj special sa-i imbrace intr-o camasa alba cu mineci lungi care se leaga la spate

    basescu: “Când am spus că 99% mă întorc luni la Cotroceni, poate am exagerat cu proporţia şi cu data”

  26. Jalnici astia si-o vor fura !Duminica se da mobilizarea generala .Rand pe rand sper sa dispara din vietile noastre si cine stie poate peste timp sa-i iertam ca au vrut sa ne faca rau .

  27. Nene, e groasa rau. Mi-amintesc ca Nastase a renuntat in 2004 sa ceara renumararea voturilor pentru ca dupa ce muncise ani la rand pentru aderare, acum era o cohorta de portocalii scoasa in strada care voiau sa faca razmerita si n-a vrut sa inrautateasca soarta Romaniei. Acu’ chiar e groasa: majoritatea cunoscutilor mei vor sa iasa in strada sa le ia gatii portocaliilor daca nu se valideaza referendumul, iar portocalii vor fac tabele cu cei care se prezinta la vot ca sa le ia ei gatii.

  28. Scenariul basist pare din filmul “Rasuna valea”, cand mii de “voluntari” strigau “Bumbesti-Livezeni! Bumbesti-Livezeni!” si-i intorceau din drum (in cazul lui basescu ii intorceau acasa, departe de urne) pe cei care paraseau santierul.

  29. Eu tin minte ca Pavelescu acesta tragea tare, pe la televiziuni in unguri, avea ce avea cu ei.Peste tot vedea numa conspiratii. Acu s-or fi terminat ungurii in tara noastra?

  30. Vlad Zografi pentru mine este un anonim.Fizician si om de stiinta..Da dar fara consecventa si coloana verticala te amesteci cu majoritatea…ramai unul din aia multi..
    Pavelescu nu ma mira.L am mai ascultat, povestea cu boul i vine ca manusa! Constat insa ca Basescu merge din rau in mai rau.Acceptarea unui interviu la OTV va scadea standardul omului politic-daca l a avut -in ochii multora.Nu ca as avea ceva cu OTV dar Dan Diaconescu are un renume de prost gust national.Traian Basescu l a arestat acum cativa ani, asta nu l impiedica sa i dea mana si sa l foloseasca acum la nevoie.Inca ceva urat care se confirma-caracterul infect al lui Traian Basescu. Eu sa fiu sincera cred ca daca prin absurd nu s ar valida referendum Basescu ar fi in stare sa l pupu pe Ponta ca si cum nimic nu s a intamplat.Ramane de vazut numai daca Ponta ar accepta! Sper sa NUUUUU!

  31. Personal ma doare’n cot de vila dante. Problemele adevarate cauzate de Basescu sunt altele iar acelea reprezinta motivul real pentru care trebuie sa il sanctionam.
    Asta cu vila(parere personala) e o nimica toata, si ca bani si ca gest moral, chiar daca presupunem prin absurd ca Basescu ar spune ca da, acolo ar fi trebuit sa locuiasca.

  32. Multe slugi au aparut pe punte… Sa nu-i lasam sa faca pisu pe votul nostru!

  33. Pe blogul lui V. Ponta este publicată adresa RAAPS din care reiese clar care era destinația vilei Dante după 2014, deși mă îndoiesc că zografii și paveleștii vor înțelege.
    În ce-l privește pe Băsescu este clar că este disperat nu după pensie sau vilă (că la cât de “gospodar” a fost ca bugetar, a adunat pentru 5 vieți de Mubarak), ci că dacă va fi judecat pentru 10% din ticăloșiile făcute, va trage după el toată mafia portocalie și ajuns la Poarta Albă, o să facă congrese ale partidului acolo.

  34. Am facut ieri seara un lucru inacceptabil din punctul de vedere al postacilor basisti, am convins mai multi prieteni si cunoscuti ca trebuie sa faca efortul sa vina sa voteze. In apararea mea, berile de dupa votare si le va cumpara fiecare, deci nu dau mita :-).
    Dar cred ca in lumea basistilor ar trebui sa fiu arestata si ma auto-denunt. Asa spuneau unii pe site-ul Gandul ca trebuie sa li se intample celor care merg din casa in casa sa convinga lumea sa voteze. Adica e legal sa confisti cartile de indentitate si sa ameninti cu somajul, dar e mare porcarie sa ii incurajezi pe oameni sa voteze. Mai mult, un PSDist care a indraznit s-o sune pe fiica-sa in America sa ii spuna sa voteze e de-a dreptul criminal. Toti acestia uita ca votul e esenta democratiei si ca o asemenea “grassroots campaign” l-a facut pe Obama presedinte.

    Cred ca basistii traiesc intr-o lume a lor in care regulile logicii si ale argumentatiei corecte au fost abolite. Nu conteaza, sper ca duminica vor fi adusi in realitate si lucrurile se vor rezolva prin demitere.

  35. desi unii cred ca e jenant sa te uiti la otv, eu cred ca e bine totusi sa urmaresti si tabara adversa, oricat de jegosa si penibila ar fi
    nu stiu daca urmaresti emisiunea lui barbu si cum a motivat el faptul ca nu merge la referendum
    niste cetateni naivi si bine intentionati din popor au zis in direct sau in mesaje ca vor sa cada basescu pentru ca sa il poata alege presedinte pe domnu Dan, ca sa vina mai repede sa salveze poporul
    barbu a zis ca e mai bine pentru Dan Diaconescu daca este ales presedinte dupa ce-si termina mandatul Basescu, peste 2 ani, adica atunci cand disperarea romanilor va atinge cote maxime
    niste adevarati patrioti asa cum pretind ei a fi n-ar mai lasa nici macar o secunda oamenii sa sufere, ar sari imediat sa apere poporul
    este clar ca otv-ul este o alta unealta de diversiune a basismului securisto comunist

  36. Cand il facea Basescu “Ala mic cu capu mare”,parea simpatic pachidermul.Ce poate face o mana de arginti din unii oameni !

  37. Ce i-ati tras-o lui basescu cu vila , felicitari A3 dar si rinocerului de Ponta, ce bine sunt venite arestarile ,mai vad romanii ce faceau presedintele tarii si clica lui. Una spuneau si alta faceau ,ne luau de prosti .Mai sunt inca prosti de-adevaratelea care mai cred in basescu si stau pititi in casa ,ce mai ,sunt “europeni”
    Nu-l mai pot vedea pe basescu ,nu ma uit la tv. Elodia .Cred ca are in buzunar basescu un cadou pentru diaconescu ,va fi un dialog cam asa “da d-le presedinte ,da ,aveti dreptate ,asa este ,cum spuneti d-stra ,sa moara ciocoii usl-isti ,sa moara toti ,sa traiti d-stra si noi otevistii ,noi poporul ”
    Mai trec 10 ani si se vor lumina la cap si poporul otevist.
    Pavelescu are aceleasi insusiri ca si cristoiu ,multi bani in buzunar ,gros obrazul ,caracter lipsa .

    @ mitica ,d-nul Antonescu a spus ca se retrage daca romanii vor vota mai multi pentru basescu (ce nu se va intampla in veci )Nu a spus ca va lua in considerare ca votanti ptr. basescu si cei ce nu vin la vot .Deci ,Antonescu ramane in politica ,are mult de spus ,va fi presedintele Romaniei .

  38. Limaxul asta (Pavelescu) nu venea anul trecut pe la emisiunile Antenei 3?
    Poate ma insel si-l confund.

  39. Situația ia întorsături spectaculoase.
    După ce Ponta a prezentat un document din partea RAAPS din care reieșea clar că vila Dante era destinată unui fost șef de stat după 2014, Băsescu a înaintat o plângere penală la Parchetul “independent” condus de către Kövesi, ceea ce mă determină, având în vedere verticalitatea fostului președinte să îmi lămuresc deplin situația.
    Îmi cer scuze față de domnul Pavelescu, pentru că este evident că guvernul Boc pregătea vila Dante pentru președintele interimar Crin Antonescu.
    Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a făcut contemporan cu Băsescu, un mare om de stat (la mese de cârciumă!) care mi-a deschis ochii înainte de referendum și pe care o să-l susțin cu tărie, votând DA!

  40. Mi se pare corect: preedintele ghertzoi la tv tomberon! reteta succesurilor!!!!

  41. Marinarul s-a dus la PDL. Dupa ce l-a umilit pe Blaga si le-a impus o clica cu Udrea in frunte, acum milogul cerseste ajutorul intregului PDL. Acel PDL care striga “Libertate!” la congresul lor! Nu cred ca-l iarta PDL-istii, mai ales cei din teritoriu, daca Basescu se intoarce la Cotroceni va da iar PDL-ul pe mana lui Udrea, a anuntat deja ca va fi un congres extraordinar in toamna, pentru o noua conducere. Blaga o sa si-o ia iar… Fara Basescu, cu conducerea dorita de ei, fara camarila basista, PDL ar putea sa aiba o noua sansa. Sa vedem daca aleg sa “moara” in genunchi, cu basescu de gat, sau au curajul sa scape de cel care i-a umilit si pe ei la fel ca pe noi.

  42. @catalin Nici-o dilema,e foarte simplu.Daca ai facut parte din STRUCTURA regimul odios sau din armata/coloneii, sustinatori regimului odios CONTRA PLATA sau AVANTAJE NECUVENITE,tutari de la BUGET, nu mergi la vot(ar insemna sa te condamni singur la “racoare”).Daca faci parte din zecile de milioane de romani cinstiti si corecti ,carora le-a mers din rau in mai rau ,in ultimii ani, o sa mergi DE BUNAVOIE SI NESILIT DE NIMENI la REFERENDUM.Este clar ca: SA TRAITI BINE( CINE?depinde: EI sau NOI).

  43. Documentul de la RAPPS e OK dar din pacate, asta n-o sa-l impiedice pe marangoz sa spuna ca directorul e omul lui Ponta si ca a scris in adresa ce-a vrut Ponta sa scrie. La cum e, in stare sa spuna si ca Boc ar fi vrut s-o dea lui Iliescu sau lui Constantinescu, ma gandesc eu.

  44. Sper ca telespectatorii OTV nu sunt toti oligofreni, altfel 10-15% cat reprezinta ei din electorat, daca vor fi convinsi sa nu vina la vot, ar putea afecta realizarea cvorumului.
    Base se duce la OTV pentru un singur motiv – acolo sunt multi si prosti, iar el are nevoie de cat mai multi posibil.
    Nu stiu daca mai exista altundeva decat in ograda PPDD oligofreni care sa creada in pleasca de 20.000 EUR cazuta din cer pentru fiecare in parte…incredibil!!! Deci, ce pretentie poti avea de la ei?
    Multi si prosti, multi si prosti…arghhh!!!!

  45. Stiu ca nu imi va fi publicat comentariul, dar totusi indraznesc sa va adresez doua intrebari:
    1. Considerati ca pasajul subliniat din adresa RA-APPS constituie o dovada a celor sustinute, deci in consecinta sa intelegem ca investitiile s-au realizat doar pe baza unor discutii, iar directorul Gabriel Surdu stie ce urma sa faca guvernul in 2014?
    2. Declaratia liderilor USL, cum ca ar fi semnat doar prima pagina a acordului cu CNSC si nu ar fi vazut nici o lista, o considerati adevarata avand in vedere prima fraza din acest acord care spune ca USL este de acord, in principiu, cu lista obiectivelor propuse si vizavi de declaratiile celor din CNSC?

  46. Ce ma enerveaza Diaconescu ala,parca zicea ca Basescu e ciocoiul suprem al tarii, acum il cheama in emisiune.

  47. @Georgescu Dragos: 1. nu consider nimic. am publicat un document. 2. protocoalele se semneaza, de regula, ca si contractele, pe fiecare pagina si la sfarsit, nu la inceput. ca sa nbu bage binevoitorii marfa suplimentara inauntru 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.