Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Oricine poate să mă scoată de pe sticlă

Oricine poate să mă scoată de pe sticlă

“Fac o provocare publică. Contractul meu expiră, la sfârşitul anului, cu această televiziune. Până în data de 23, când am ultima emisiune, dacă vine un om, unul, invitat în ultimul an şi jumătate – cât am făcut eu emisiune – şi e gata să declare că mi-a dat 5 lei sau 20.000 euro, orice variantă, este invitatul meu în ultima emisiune pe care eu o fac vreodată la acest post (…)Şi nu uitaţi, termenul limită pentru autodemascarea în direct a oricărui om care mi-a oferit mie şi eu am primit (5 lei sau 20.000 euro sau orice altă sumă) este 23 decembrie 2008.”

Vorbe grele de campanie, provided by Monitoring Media

Ma-ntreaba prieteni si cunoscuti de ce pun la suflet si nu-mi bag picioarele in duiosul stil care m-a consacrat. Pentru ca, spre exemplu, la 19 ani de la Revolutie, traim toti intr-un regim politienesc in care oricine poate da cu rahat in tine, iar tu trebuie sa te stergi. Poate ca unora le sunt hranite nostalgiile dupa Ceausescu; mie nu! Pentru ca, in aceeasi tara, care-i si a mea, nu doar a fan-clubului Basescu, nu trebuie ca acuzatorul sa demonstreze vinovatia acuzatului, ci acesta din urma sa-si probeze nevinovatia. Iar presupusele elite intelectuale aplauda aceste atitudini pana li se inrosesc palmele. Pentru ca – daca eu m-am obisnuit si mi-am asumat sa traiesc cu stampilele absurde care mi s-au pus pe frunte – urasc ca asupra oamenilor din jurul meu sa planeze suspiciuni.

La “Vorbe grele” (si nu doar la emisiunea mea, dar fiecare tigan isi lauda puradelul) se munceste pe rupte. Si, va marturisesc eu, care ma exclud din discutia financiara (daca voiam sa ma-ngrop in bani, ma duceam la Vantu si punct), cu toate riscurile ce decurg de aici, oamenii nu-s platiti pe cat ar merita. Dar stau si isi fac treaba, exact ca toti angajatii onesti ai altor televiziuni. Pentru ca le place, pentru ca n-au alternativa, pentru ca asta-i piata media, habar n-am de ce si nici nu ma priveste. Nu merita batjocura la care sunt supusi de niste frustrati fanatici si nerealizati (profesional si uman). Daca are cineva de rezolvat ceva cu mine, s-o faca; in masura in care e-n stare. Acum i-am oferit posibilitatea institutionala.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

121 thoughts on “Oricine poate să mă scoată de pe sticlă

  1. …stiu eu ca sa zic ? chestia asta pare a avea mai multe fatete.
    Sa zicem,ca unul ,de prin virful piramidei,ori undeva de prin apropiere,sa joaca la butoane.Si tot trage de ele pt.a vedea cum reactioneza “subiectul” de la capatul firului.Cu asta nu,ia sa vedem poate cu astalalta…si tot asa pina descopera ce-l enerveaza,ce-l scote din sarite,cel oripileaza pe cel monitorizat.
    Acum,aflind…nu are decit sa apese pe buton !
    Cind vrea !
    Draguta treba.

  2. Dle Ciutacu,
    Ce te faci daca dupa 30 noiembrie doamnele Cretulescu si Sincai te roaga sa le iei in echipa, dupa ce “Realitatea” isi va da sufletul(care acum este numai vindut Cotrocenilor)? Le accepti drept “colege”? Sau… Doamne fereste!, daca Vintu va dori sa “fuzioneze” cu Intact? Ce te faci?

  3. Viktore fa un format nou si da-i numele emisunii TONOMATUL LUI CIUTACA…ar fi traznet. Iti dai seama ca toti dusmanii tai ar inebuni…si iati-o partenera pe micuta Dobre pe care ani de zile nu am simpatizat-o, dar de cand frecventa emisunile tale mi-am data seama ca e o fata desteapta. Asha ca schimba formatul si fa un adevrat Tonomat a lui Ciutacu…Cred ca unii ar face tensuiune sau diabet…Nu lasa televizunea pentru scris…Tu esti un om de televizune…Chiar crezi ca se uita cineva in gura lui tapoalaga? Asta cine este…prin ce s-a remarcat decat ca a mancat rahat alaturi de “civilista” Monica macovei si Basescu. Nu este nimic mai mult sau mai putin decat poc-boc al presei. Nici macar atat – mar poc-boc are rapiditate si cursivitate in vorbire. reste un papagal bine dresat. tapalaga nu este decat o corb p[rapadit care croncane si el pe o craca de pom pitic si uscat al presei.

  4. Mizeria de acum e un mizilic, sa vedeti in 2009, la prezidentiale !
    Victor, sunt mandra de tine.

  5. ,,, nimeni nu este de neinlocuit ,,,, dar ce pui in loc ???? care este calitatea , coloana vertrebrala ??? ,,,,in loc poti pune si un maracine si o buruiana ,,,, in scoala am avut un profesor de motoare care spunea cu toleranta cind unul se mai incurca ,, mai elevule si branza si ceapa sunt albe dar nu au celasi gust ,, acum dupa 35 de ani imi aduc aminte si este de retinut pentru altii ,,, inlocuiesti ,,,,,dar ce pui in loc ,,,,nu in emisiune ci ca IDEE , ca principiu ,,,,,,,

  6. La fazele astea, pe mine ma calca pe nervi faptul ca imediat sar sa dea cu piatra cei mai imunzi viermusi, aia care pentru o suta pupa/scuipa cu patos neostoit. Bai frate, vine unul ca zoso de pilda, care pentru o masina data la drive test si o spaguta face reclama mascata (pardon, advertorial) saptamani in sir, si incepe sa ia apa-n gura ca ia uite Ciutacu ce face si drege.

    Bun, uite, eu n-am nici un motiv sa-l apar pe Ciutacu, ba chiar dimpotriva, si in plus n-am luat un chior spaga de la nimeni in viata mea dar tot mi se pare o facatura jenanta faza de pe hotnews. Sa explic si de ce:

    1. Discutia n-a avut loc cu incriminatul,nici cu vreun frontman al acestuia (care sa ia plicul pentru uzul lui Ciutacu, nu pentru al firmei), ci cu o persoana de la marketing, care ia leafa ca sa aduca bani in firma. Sigur, normal era sa zica “face Ciutacu ce vrea domle, noi iti luam banii sa apari”, dar habar n-am daca e angajata acum 10 ani sau de 3 saptamani, ce hram poarta, care e pozitia ei in firma etc. Fara datele astea nu pot sa judec daca stia ce spune sau a zis un soi de “da, da” ca sa-i ia presupusului client loveaua.

    2. Lovitura e prea evident indreptata contra unui trust care are tunurile puse nonstop pe Basescu. A mai fost bagata B1 la mijloc pe post de praf in ochi, o televiziune care nu conteaza in piata, dar vezi Doamne in rest domneste o austeritate morala tip Cato Cenzorul, s-au dar numai raspunsuri “pe linie”. Sa fie al dracului, daca iau acum 20.000 de euro in borseta si incep sa colind cu ei prin departamentele de marketing, ma cam indoiesc ca primesc multe refuzuri. Sigur, la telefon, cu o persoana/ agentie de care n-au auzit, aia mai harsiti sunt mai prudenti. Ceea ce ne trimite din nou la punctul 1.

    3. Am vazut de-a lungul timpului niste gherle prea mari la Hotnews ca sa am incredere ca s-au dat citate corecte si complete. Daca au inregistrat convorbirile sa le puna pe site.

    Acestea fiind zise, convingerea mea e ca si la Antena 2, ca si la mai toate celelalte televiziuni, au fost de-a lungul timpului destule emisiuni in care lui cutarica sau lui cutarescu i se ridica mingea la fileu. Insa e de-a dreptul grotesc sa arunci cu piatra numai intr-o parte, in conditiile in care sunt altii mult mai blamabili. Cine mai tine minte emisiune a de mare angajament a lui Tatulici cu Stoica de la Caritas, difuzata PE POSTUL PUBLIC DE TELEVIZIUNE? Dar pe aia in care Mungiu si Anca Toader mai aveau putin si-l cafteau live pe Iliescu? Sau aia cu vreo 4 insi in care Vadim era facut de toate, de la pocait la homosexual, cu vreo saptamana inainte de turul 2 din 2000?

  7. Mai degraba o sa il execute soldateii portocalii pe Basel in Piata Universitatii, decat sa se gaseasca cineva capabil sa va inlocuiasca.

  8. Acu’ daca nu-i trageau unii limbi lui Victoras nu se chema ca traim in Romania. Da-o dracului, sunt pline cimitirele cu oameni “de neinlocuit”.

  9. @Optimvs: nu se retrage nimeni, frate, ca nu-s virgina abuzata care sa fuga la manastire. doar am anuntat data pana la care partile pot fi convinse ca n-are rost sa prelungeasca pe un an contractul. eu nu-s CTP, sa ma retrag in direct scarbit ca patronul face bani in politica si sa revin peste juma de an la acelasi patron care face politica.

  10. Domnule Ciutacu,am vazut ca ati folosit cuvintul(absolut corect,de altfel,in limba noastra),tigan.As avea o singura intrebare,caci eu sint mai prost asa,si nu prea inteleg(pricep greu si uit repede):de unde si pina unde ,in Romania avem aceasta noua denumire a tiganilor:rrom.Si cu doi de r.Imi puteti explica si mie va rog?
    Multumesc anticipat.
    P.S
    Nu vreau sa jignesc pe nimeni,si nici nu vreau sa fac vreo dicriminare rasiala,pur si simplu nu stiu,si imi cer scuze daca am ofensat pe cineva.

  11. @Bogdan: nimic din ce-i postat sub numele meu la Roxana Iordache si Adrian Nastase pe bloguri, impotriva lui Bogdan Olteanu, nu-mi apartine.
    @ruxi: nu ma intereseaza ce fac altii. nu vreau sa fiu amestecat in mocirla. de ce nu spuneti exact cine si de la ce televiziune v-a cerut bani?

  12. Domnule Ciutacu ,
    vreau sa va asigur de tot respectul meu , chiar daca nu valoreaza cine stie ce.Imi permit sa va amintesc ca scandalul asta reprezinta ” ocazia ” de a se debarasa de Dvs, ocazie oferita de Basescu mogulului , nu mogulitzei ( dansa e de paravan ). Anul 2009 e vital pentru Base. Desi nu vreau , tare ma tem ca mogulul o sa va execute cu zambetul pe buze.
    Am sa va spun o experientza traita de mine ( poate fi verificata , nu vrea insa sa ma deconspir ) Deci , cu ani in urma am fost ales deputat in Parlamenul Romaniei . Am stat cam doua saptamani arzand gazul de pomana prin Dealul Mitropoliei sa fiu validat. Dupa aceasta perioada am fost respins . Cei care s-au opus au fost chiar sefii politici ai mei , de atunci (Patriciu , Tariceanu , Chiliman , ++ ) desi imi promisesera tot sprijinul . Motivul ??? Un troc cu PNTZ-cd fiindca trebuia sa intre un batran ,de la ei , eu fiind pe atunci tanar puteam sa mai astept. Asa ca luatzi aminte : nebanuite sunt caile ..economiei de piatza.
    Chiar daca nu tzine de cald eu totusi va spun :
    atzi facu o emisiune de tzinuta si bun simtz.

  13. Da, sunteti onest, la fel ca si colegii dumneavoastra, atat de onesti incat de cativa ani mi-e scarba sa tin televizorul pe “antene” mai mult de doua minute… Nu aprobati comentariul meu, adevarul supara. Si adevarul e ca ce o sa va scoata de pe sticla cu siguranta sunt generatiile urmatoare, imune la homo lingere si homo comunistus. Va urez sa primiti la fel de mult si de “bun” de la viata cat faceti dumneavoastra pentru tara asta 😉

  14. Salut din nou Victor
    La mine ziua incepe asa:
    Incepand cu ora 16 “Ordinea zilei”cu Dana Grecu,continua pana la 18 cand incepe Mircea la ZU.Pauza de tigari pana la 20 cand incepe “Stiea zilei”.Ei pana sa fi avut emisiunea era un gol ,cel putin din punct de vedere al formatului emisiunilor pe care le urmaresc mai tot timpul.
    Acest gol nu nmai exista si sper sa nu se schimbe nimic nici dupa 23 Dec. asa ca “Da(-)i inainte cu tupeu” c-o faci foarte bine si nu mai apleca urechea la toti deontologii de 2la leu.
    Bineinteles seara continua cu….te-ai prins “sinteza zilei” si daca nu adorm mai prind ceva si din emisiunea lui Mircea.

    “Las-o ma sa merge`asa,
    Ne-am obisnuit cu ea.”
    Mult succes in special si la toata trupa!!!!!!!!!

  15. Dle Ciutacu,

    Emisiunile dvs NU mai sunt interesante deoarece:

    1. desi aveti invitati de tot felul, vorbiti prea mult si nu-i lasati pe acestia sa-si spuna ideile;

    2.atunci cand vorbiti, si de regula mai tot timpul emisiunii, nu sunteti mai detasat de subiect; se observa ca sunteti prea patimas si atunci induceti senzatia ca aveti ceva personal de castigat/pierdut din subiectul in discutie;
    3.luati exemplu de la moderatorii de la BBC sau TV5, care reusesc sa transmita o idee fara a scrasni, asuda, ridica vocea;
    4.mai multa grija la limbajul folosit, mai multa eleganta, discretie, sugestie in loc de afirmatii indubitabile;
    5.va lipseste documentarea aproape complet atunci cand abordati teme economice (statistici, date de previziune) din surse oficiale de necontestat;
    6.incercati sa va specializati pe o anumita tinta: comentariile acestea despre orice subiect nu mai prezinta interes; vrem sa auzim ce spun niste experti, nu niste analize dupa ureche ca la lautari.
    Un admirator.

  16. L-ati intrebat pe Ludovic Orban care este rolul dumneavoastra in PNL.Va intrebati acum de ce sunteti atacat.Va amintiti de tonomatul Ciutacu al lui Basescu?Asta se incearca sa se demonstreze acum.Pentru Liberalul Ciutacu,care nu se da deloc liberal,am cateva cuvinte:ROLUL DUMNEAVOASTRA IN PNL A FOST SI ESTE INGENUNCHEREA LUI TRAIAN BASESCU,IN SENSUL SCADERII POPULARITATII ACESTUIA.Dumneavoastra ati aratat oamenilor si fata nestiuta a lui Basescu,fara sa va fie teama.Daca vrea cineva sa ma contrazica ,e liber sa o faca.Am argumentele mele,pe care nu le voi expune,ce aveam de scris am scris.In afara subiectului,am o intrebare pentru lume:merge prost netul in toata tara sau numai la mine?De o saptamana si ceva,netul merge cam cum mergea cand a venit Putin in tara.

  17. Se stie ca o directiva a lui I.V. Stalin catre presa comunista de acum mai putin de un secol a fost : ” Calomniaza, calomniaza, calomniaza…!”… ca pana la urma tot se prinde ceva… Urat ! si atunci dar si acum in anul de gratie 2008, in Secolul Luminii, in Mileniul Pacii si Tolerantei… Toate stirile care incep sau care contin sintagma “se crede” sau “se spune” sau “se presupune” ar trebui interzise… Poate ca dl Funar si celalalt de la PNL asta trebuiau sa legalizeze nu impartirea stirilor “bune” si “rele”… In concluzie, nishte tzarani… da-i dreaku’ !

  18. Am uitat ceva:voi sustine in continuare PNL-ul asa cum am facut pana acum,chiar daca nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda cu Tudor si chiar daca nu mai am cum comunica parerea mea.O voi face pe blogul dumneavoastra in masura in care imi veti permite acest lucru.Daca liberalii vor ramane deschisi comunicarii cu cei din jur,au sanse sa reziste si chiar sa creasca.Asta cred eu ca inseamna fair-play, in final.

  19. Catalin Braga: din cate stiu eu, denominatiunea “rrom” a inlocuit vechiul “tigan” (prin anii ’90, cred, dar nu sunt sigur) asa cum “african-american” a inlocuit “black”. Political correctness bullshit, adica. L-am auzit, insa, pe Madalin Voicu sustinand ca denumirea corecta e “tigan”. Nu parea a avea cine stie ce parere buna despre modificarea asta. Pe la mine, tiganii se autodenumesc tot “tigani”, daca le zic de “rromi” se uita romboidal la mine.

    Inlocuirea a fost dictata de “sufletele sensibile” din cauza conotatiilor peiorative pe care “tigan” le are, cel putin in limba romana. Ca si cum asta ar putea schimba realitatea. Asa ca acum avem, ca si in alte domenii, “limba oficiala” pline de cuvinte fara sens si “limba reala” care traduce senzatiile colective in cuvinte. Zi-le cum vrei, cuvintele tot nu pot schimba, prin ele insele, oamenii.

  20. Cred ca cel mai greu lucru este sa te disculpi..te simti atit de neputincios cind cineva arunca cu acuzatii mincinoase la adresa ta iar tu n-ai cum sa dovedesti ca minte…n-ai cum sa demonstrezi ca esti cinstit…singurul lucru pe care poti sa-l faci este sa te bazezi pe felul tau de a gindi si de a te comporta in decursul timpului.Numai asa poate ai norocul ca cei care te cunosc demult sa nu se indoiasca de vorbele spuse de unii invidiosi ….altfel…esti mincat..n-ai nici o sansa…banuielile unora te vor urmari mult timp. cu speranta ca nu ai parte de multe invidii eu te asigur de increderea mea .

  21. @irina: nu-s liberal, ci amic cu unii dintre liberali. si as fi aratat adevarata fatza a lui Basescu chiar daca n-ar fi existat PNL ca partid parlamentar.
    @Klaus Steinberg: credeti ca ar fi prima oara-n viata cand as fi executat?
    @Marilena & K.S.: increderea si respectul unor oameni ca dumneavoastra, care n-aveti nici un interes la mine, conteaza mult mai mult decat toate suspiciunile induse de niste derbedei cu aere de salvatori ai omenirii.
    @John: scarba unora ca dumneavoastra ma convinge ca fac bine ceea ce fac.

  22. Aoleu, ce m-a enervat Laura aia oranjie! La mintea ei debila, pina si salariul luat de la “privati” ar fi acum spaga, pentru care meriti sa ajungi la DNA…

    Pai, daca salariul de la “privati” e spaga, atunci salariile exclusiv bugetare pe care le-a incasat alde Basescu si Blaga, de exemplu, ce naiba sint??? Uite cite au “realizat” doar astia doi in ultimii 19 ani din prapaditele alea de salarii bugetare – viloaie, zestre babana la fete, limuzine, tablouri, bijuterii, apartamente de aproape un milion de euroi bucata, plus mobila scumpa!!! Ca doar nu s-or fi coborit ei la mobila Ikea, din aia ieftina… Ieftina, pe naiba, ca aia e si proasta si scumpa, dar asta e alta poveste… Cine naiba s-a mai pricopsit ca astia in ultimii 19 ani, cica exclusiv din salarii bugetare?! Ca alte surse de venit onest nu vad sa fi avut si nici macar nu s-au spetit la ore suplimentare, judecind dupa rezultatele din institutiile publice care au avut oroarea sa-i aiba pe statele de plata…

    De alte scirbe portocalii imbogatite peste poate din “consultanta”, borduri, asfalt si parcari platite de bobor la preturi nerusinate nici nu mai zic nimic… De data asta!

  23. Subliniez: “ultimii 19 ani”, nu “18 ani”, cum stie sa socoteasca “preainteleptul” asta cu care ne-am pricopsit cind ratiunea era somnolenta! Fi-mi-ar votu’ dat Lui in 2004 al naibii! S-au lins pe bot in veci de votul meu toti baseii, nutzele & stolobocii, ca seamana toti cu aliatul lor natural Vadim bucatica rupta din iad!

  24. btw, intr-adevar, cum pomenea si cineva pe aici, in ultima saptamina, la orice provider ai fi, netu’ merge asa de bine, ca mai mult STA!!! Am impresia ca SRI-ul cica “liberal”, dar supus umil portocaliu, stie mai multe despre asta…

  25. Alo!Alo! Treceti la locurile voastre!
    In tara in care se cumpara – in ano Domini 2008- voturile cu faina, zahar, ulei, porci, pesti,telefoane mobile, in tara care se rescrie Tatal Nostru, in care tiganesc candidatii la tv in direct,tara acuzatiilor de tot felul- acoperite sau nu- in tara unde Presedintele este o nulitate, unde se pot promitede la cosmonauti la bani dati tuturor,
    pensii, salarii, gratificatii, prime, bonusuri,
    date pe de-a moaca, etc,etc, de ce n-ar merge si Aruncarea la misteaux a unor zvonuri privindu-l de ex. pe Dl. Ciutacu?
    Unde merge mia, merga si suta. Aruncati cu zoaie-vorba unuia- ca tot ramane ceva. Degeaba incearca Dl.Ciutacu sa aduca argumente; cei care gandesc nu au nevoie de ele, iar roboteii
    nu le inteleg.

  26. Prietene ori ce inceput are un sfarsit, asa ca nu plange si nu te da in spectacol,pentru ca nu merita.Dacanu ti s-a mai oferit un nou contract cu care sa fii de acord, retragete barbateste si in liniste .Fii barbat nene!Sa-ti mearga bine de acum in colo si toate cele bune nene ,sufla un vant din spate de schimbare !!!!!!!!

  27. @Jackob: ma uimesti cu atata perspicacitate. cum ai reusit sa deduci ca nu mi s-a oferit un nou contract? sau esti cumva Gadea si scrii sub acoperire?

  28. Esti bun , ce sa mai…..adica ai rezistat tu, Ciutacu Victor din Rahova sa nu iei spaga maa?!?!?
    Auzi la el, 1 an jumate….e o viata de om, bre.
    Auzi ma, eu nu am furat un leu si nu am primit spaga niciodata in viata mea.Nici cadouri. Am 40 de ani, frate ciutace, asa ca nu te mai lauda singur ca esti unic si unicat.Ce ai facut tu si Musetescu e si rezultaul crizei prin care trecem ….ati vandut tara pe doi lei.

  29. Don Ciutacu ! Dupa ce m-a enervat Morar si mi-ati rapuns dumneavoastra cu intelepciune, acum e randul meu sa va raspund :Numai oamenii care conteaza sunt tinte, de cei ratati nu se leaga nimeni ,asa ca …dati-i in …..si simtiti-va bine.La multi ani de Ziua Nationala a Romniei ! La multi ani romani, oriunde v-ati afla !

  30. Adu-ti aminte cum era pe vremea Arogantului. Ce presa se facea, ce radio si televiziune publica aveam. Erau doua, maxim trei ziare care aveau curaj sa se puna cu PSD-ul. Acum nu te deranjeaza nimeni sa faci si sa spui ce vrei impotriva lui Base. Mi-ar fi rusine sa fac parte din cei care au fast la putere in vremurile alea si acum sa fac pe moralistul. E imposibil sa nu-ti dai seama cum se facea presa in vremurile alea.

  31. @ Victor Ciutacu
    Pentru ca sunteti singurul al carui nume a aparut in articol, si nu este pentru prima oara, solutia este plangerea la Parchet!

    @ CHELARU DAN
    Art. 256 Cod penal incrimineaza infractiunea de primire de foloase necuvenite; potrivit acestui articol, “primirea de catre un FUNCTIONAR, direct sau indirect…”.
    Nu aveti habar ce scrie in acest articol dar il acuzati pe “functionarul” Victor Ciutacu de incalcarea lui!
    Tara asta este in rahatul in care este din cauza celor care au pretentia ca stiu tot, indiferent de domeniu! Mai lasati-ne!

  32. Nu,domnule !..sa ne aresteze Justitia din Romania, daca am comis vreo fapta penala !

    Dl.Basescu va raspunde pt. flota,vila din Mihaileanu, samd.Nu e timpul pierdut.

    Daca tot avem Justitie trebuie sa o respectam, nu s-o batjocorim in cel mai pur stil becalian.

  33. da,domnule cetatean Popescu,am inteles acel lucru cu ‘african-american’,aia s-au suparat ca li se spunea ‘nigger'(nu stiu daca am scris corect),si avind in vedere ca si-ai cistigat niste drepturi,au evitat acel cuvint,urit pentru ei,jignitor,e adevarat.Dar cuvintul TIGAN,a fost folosit intotdeauna in limba romana,si aveti dreptate cind spuneti ca daca ii spuneti unuia rrom,pe acolo pe la dumneavoastra,se uita romboidal,si mai stiu si inteleg ,ca,expresiile,cuvintele,etc.nu schimba oamenii.Dar eu tot vreau sa stiu de unde si pina unde s-a ajuns la acest cuvint:r r o m,cum a fost introdus el ca forma oficiala as zice,de a denumi o rasa de oameni,care de fapt …..

  34. Intamplarea face ca abia astazi, 30 noiembrie 2008, ora 1:07, citind blogul dumneavoastra, sa aflu ca scarbe a caror principala preocupare este – asa cum spunea DOCTORUL, deoarece pentru mine, inainte de primar general, ramane DOCTORUL – sa otraveasca vietile oamenilor, va arata cu degetul manjit cu rahat portocaliu pentru ca ati fi pretins bani – si nu putini – pentru a invita in emisiunea dumneavoastra diferite personalitati. Mi-a venit sa vars, domnule Ciutacu, desi credeam ca sunt vaccinat impotriva unor asemenea mizerii!
    Aveti dreptate, traim intr-un stat kafkian in care oricine poate arunca in oricine oricat rahat ii produce anusul pe care il are in loc de gura fara a se simti dator a-si proba afirmatiile pe care le face, dar avand pretentia ca acel oricine sa se dezvinovateasca – daca si cum poate. Mai dati-i dracului de lepre!

  35. Stiu ca n-are legatura cu tine, dar totusi un lucru vreau si eu sa stiu: mai exista vreun angajat al lui Dan Voiculescu in afara de Tolontan care indeamna poporul sa nu-l voteze in nici un caz pe Dan Voiculescu (vezi ultimul articol de pe blogul lui) ? De curiozitate intreb, nu ca as avea vreun pic de respect pentru Tolo, dar se pare ca omul e un super smecher daca isi permite chestia asta. Ma asteptam ca daca are o parere proasta despre el ori sa plece inaine de a se exprima, ori sa se abtina pana in momentul in care n-o sa mai lucreze pentru el si abia dup-aia sa vorbeasca, e minimul decentei ! Banuiesc ca Tolo e un manager foarte bun si conduce excelent ziarul si ca probabil i-ar merge foarte bine din punct de vedere financiar si daca ziarul n-ar fi la Voiculescu sau daca el ar fi dat afara si imi inchipui ca asta ori ii da curaj daca nu cumva il face chiar indispensabil, dar totusi e ceva care imi scapa.
    Deci zi-mi si mie care e “raportul de colaborare” al lui Tolo cu “stapanirea” ca incep sa ii devin fan si n-as vrea, pentru ca daca e sa cauti la cineva demnitate, coloana vertebrala, caracter, bun simt, morala si integritate ei bine la Tolo mai greu gasesti. Sau ma rog, eu unul n-am vazut nici urma de asa ceva si cu toate astea omul pare a fi un gigant de neclintit pe care nu prea e bine sa-l superi. Cum se explica asta?

  36. Pe aici adie o briza antibasesciana!! nu vi se pare? sa fim seriosi pe care il vedeti voi mai capabil in functia lui la momentul asta,marioneta de Nastase sau cine? la critici suntem cu totii buni dar cand este vorba de impartialitate dam cu bata in balta…

  37. Victore,
    Tu ,Mircea (cand este foatre responsabil de viata comunitatii !)si Gadea ,sunteti poate printre singurii (l-am uitat pe Radu ) ,care vreti ca natia romana s-o coteasca odata ,pana nu e prea tarziu ,pe drumul normalitatii.
    Daca voi n-ati exista in “inregistrarile ” pe care le urmaresc cu mare interes,departe de TARA pe care am parasit-o din cauza gusterilor care au navalit peste poporul roman , lipsit de aparare ,si , de demnitate ,parca viata mea la aproape 70 de ani ,nu ar mai avea sens.
    Cu 1000 de oameni ca voi as merge pana in panzele albe in lupta pentru o normalizare a vietii si sperantelor ,de altfel indreptatite , al acelor romani care nu si-au pierdut inca speranta ca ,si noi romanii ,ca popor ,putem sa ne bucuram de o viata normala, iar fii ai nemului sa poata sa fie cu adevarat demni de a le fi calauze pentru viitor .
    Victore ,cu oameni ca voi ,pentru noi cei plecati , durerea va fi mai mica si dorul de AI NOSTRI va fi mai usor de suportat ,aici ,departe de TARA.
    Nu abandonati lupta pentru o viata normala pe acele meleaguri ,bantuite de narozi -demnitari!

  38. pai atuncea cand jurnalul publica in stil politienesc-inchizitoral “informatii” despre emisiunile de la TVR, cu prezentatori care baga banu la buzunar pe nemuncitelea, prin “surse neidentificate” nu era tot la fel de de cacao tzara in care poate arunca cu rahat oricine in om?
    ce tie nu-ti place altuia nu-i face.
    parca asa era proverbu.

  39. Numai in Romania se pot intampla discutii/acuze de acest gen. Pai bine domnilor, traiti in epoca de piatra? Daca da, luati bolovanul de jos (daca nu puteti singuri, va ajuta colegii de coliba) si trantiti-l in capul omului asta. Pai se poate asa?

  40. @aciduzzu: Tolontan e singurul om bun, ferm, demn si rect dintr-o mare de pisoi ai motanului Felix. e un miracol al supravieturii de gherila in trustul nostru. si conduce un ziar profitabil.
    @stan: nu adie deloc, ci bate foarte tare un crivat antibasescian. e starea noastra de spirit, daca vrei, a celor care credem ca se poate trai si normal.
    @orphanus: JN nu si-a permis niciodata, de cand sunt eu aici, sa induca suspeciunea publica de coruptie asupra cuiva. iar dezvaluirile despre mizeriile din TVR, care l-au dus la demisie pe Giurgiu si la disperare pe Catavenci, s-au facut pe documente. daca e nevoie, o sa ma sacrific si o sa vada toata lumea cam cat a pierdut I.T. Morar prin neprelungirea contractului…

  41. @Stan, între ce avem acum în capul statului (o ruşine pentru poporul ronân!) şi “marioneta” Năstase, nici nu există comparaţie. Începând cu intelectul…

  42. Victore,Am inteles ,subiect inchis .Daca continuui intra in functie zicala.
    “Cine se scuza se acuza.”Nu trebuie sa faci jocul marlanilor,daca aveau probe de mult erai inghesuit.Bafta in continuare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.