Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Oglinda spartă a (i)responsabilităţii

Oglinda spartă a (i)responsabilităţii

Marile caractere portocalii, de la greii invocaţi de Traian Băsescu prin emisiunile pe care şi le-a aranjat şi până la intelectualii promovaţi (în pofida voinţei partidului) tot de el, trecând prin editorialiştii de casă finanţaţi din banii noştri, au găsit vinovatul, aproximativ unic, pentru dezastrul PD-L. Personificarea eşecului este, mai nou, de când pare liber la vorbit şi la gândit, Elena Udrea. Ca om cu activitate anti-Udrea mai multă decât toată opoziţia la un loc, îmi permit să spun şi să scriu pe tema asta lucruri care, cu siguranţă, nu vor plăcea. Vinovăţiile ar trebui căutate, dacă lumea n-ar fi laşă, în cu totul alte părţi. În primul rând, la Cotroceni, pentru că ascensiunea Elenei Udrea şi a generaţiei sale nu ar fi fost posibilă fără ca adevăratul şef al PD-L s-o impună şi să vegheze la împlinirea ei. În al doilea rând, chiar la greii cu pricina, care s-au mulţumit s-o lucreze discret prin spate, dar i s-au ploconit, umili, în faţă şi au tăcut complici în timp ce femeia îşi desăvârşea ascensiunea. În al treilea rând, pe la cercurile intelectuale oportuniste. Care ori i-au adus nemeritate şi greţoase omagii, ori i-au cântat în strună şi au legitimat-o ca politician în speranţa că Stăpânul va avea un ochi şi pentru ei. Nu în ultimul rând, în curtea Opoziţiei şi a presei, cărora li s-a părut infinit mai lesnicios şi mult mai eficient, date fiind sensibilităţile cunoscute din Deal, să dea în ea decât în protectorul ei. Şi-au construit-o, împreună, ca adversar. Aşa a ajuns o fată deloc proastă şi extrem de ambiţioasă, dar departe de cumulul calităţilor necesare carierei la vârf într-o administraţie de stat sănătos la cap, să fie percepută drept al doilea om politic al ţării într-un top al influenţei. Iar cei azi care strâmbă din nas ipocrit ar trebui să cânte la altă masă. Cariera Elenei Udrea (şi, prin extensie, a generaţiei promovate de Traian Băsescu în PD-L şi la vârful structurilor statului) este încununarea laşităţii, superficialităţii şi dorinţei de parvenire care domină societatea românească.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

64 thoughts on “Oglinda spartă a (i)responsabilităţii

  1. Așa-i, fata-i turnesolul nivelului de generalizare a jegului moral din jurul afacerilor politice românești!
    Ce-i drept, fără jegul în discuție ea ar deveni chiar NIMENI. De aia îl cultivă cu acribie.

  2. Cu adaptarile de rigoare la situatia post-89, cariera E.U. este cariera oricarui politruc ante-89 cu spate solid proptit in Cabinetul 1 (sau 2). Din acest punct de vedere (si nu numai, daca te uiti la pozitiile anti-democratice exhibate adeseori), E.U. si Alexandrina Gainusa (de exemplu) sunt surori de soarta politica. Poate si de soarta in general.

  3. cand portocalii faceau sluj in fata elenei udrea ca sa placa stapanului, nu s-au gandit ca de fapt ei sunt de vina pentru destructurarea pdl?

  4. Asta este politica adevarata din tara asta,si pana cand nu o sa scapam de aceasta politica controversata,practicata de mai mari politicieni din tara noastra,nu o sa ne modernizam niciodata,nu o sa ajungem niciunde in tara asta,nu sa fim niciodata la un nivel optim si calitativ!O sa ne balacarim in continuoare si o sa ne uitam la cer,poate o sa cada ceva de acolo,poate cineva de sus o sa ne ajute!In acest mod nu cred ca vom avea speranta de izbanda?

  5. ” Capul plecat sabia nu-l taie ”… spune un proverb cretin .
    Asa a ales Romamania sa traiasca intotdeauna : sarutand mainile gunoaielor romanesti sau straine !!!…
    E o imagine excelenta !!!

  6. Pe langa subiect:

    Pupatul in fund este sport national in Romania. Indiferent de pozitia in companie. Noi traim pentru asta, si ne place sa pupam si sa fim pupati. Din ce am vazut prin alte tari, doar aici se practica pupincurismul. Si culmea, tine.
    Indiferent de capacitatile profesionale, cu pupatul in fund nu dai gres. NEVER!

    Si la fel, “sa moara capra vecinului” e specifica doar tarii asteia.

  7. Pai daca tot vb de lasitati si compromisuri sa nu uitam si vina poporului care a tot tipat ani la randul ca vrea “politicieni tineri”. Cat despre ce pateste Udrea in momentele astea ar fi doua lucruri de spus: 1) sper sa fie incovoiata si distrusa (politic si de ce nu financiar vorbind) – de meritat merita tot ce e mai rau si 2) operatiunea in sine miroase de la o posta a strategie de imagine in sensul “profesionalizarii” – adica o aruncam pe Udrea et co peste bord in contrast cu imaginea relativ spalata a lui Ungureanu si de ce nu incepem si vanatoare de corupti prin PDL si prin alte parti cu interes pt popor(gen fotbal) ca doar doar reusim sa schimbam ceva din dezastrul aparent (ca de cand cu Ponta numai aparent mai pare viitorul sumbru al gastii Basescu)

  8. “la greii cu pricina, care s-au mulţumit s-o lucreze discret prin spate, dar i s-au ploconit, umili, în faţă” – asta e un XXX discret facut cu o matroana vulgara 🙂

    “care domină societatea românească”… societatea securist-cocalar-basista… eu sint roman, nu fac parte din aceasta societate si nu cred ca este majoritara astfel incit sa fie luata in integralitate ca atare

  9. Am prevazut ca dupa ce nutzi nu mai are putere ( bani) primii care vor da in ea vor fi portocalii. Deja o ataca dur dan tapalaga . O sti ceva ?

  10. P.S. off topic

    Daca toti PDL-istii fug acum la USL , ce -am facut ???????
    Ii votam tot pe astia ” RELOADED ” ???
    Mai bine ii lasam dracului asa cum sunt si gata … Decat sa-i votam tot pe portocacalii in varianta USL , mai bine lipsa !!!

    Interesant e ca NIMENI NU CONDAMNA TRASEISMUL ASTA MIZERABIL !!!…
    Auzim , in schimb , fraze de genul : ” e un om cinstit si bine a facut ca aplecat ”

    E INCREDIBIL !!!… Nu mai votez in viata mea : toti isi bat joc , asa ca de ce sa ma mai deranjez ?

  11. @andrei: si ce vina am eu?
    @Dan: eu cred ca este majoritara
    @Bogdan: nu-i doar in Romania, nu te mai autoflagela

  12. Pe TVR Info, de vreo 20 de minute, se tuna si fulgera impotriva Elenei Udrea. Fostul comentator de baschet, Florian Petrica, a trecut la toc-shouri politice. Caterinca maxima!!! Invitatii relefonici, Andreea Pora si Cristian Campeanu, au facut-o pe Plescoaica mediocra si baroneasa. Cade sandramaua!!!!

  13. Ei da, stolul de pupeze din haremul (politic, desigur!!!!) marinaresc, are si-o pupaza sefa, mai motata si mai murdara decat celelalte (politic, desigur!!!).Nu am nici cea mai mica indoiala insa, ca, intr-un viitor (politic, desigur!!!) nu prea indepartat, duduia, protejata ori nu de preaiubitul nostru conducator, se va regasi, intr-un fel sau altul, curata si placut uscata, cu onoarea (politica, desigur!!!) reperata, in fruntea bucatelor, sub umbrela (ati ghicit, politica, desigur!!!) cui se va nimeri ! Traim intr-o tara vesela si foarte interesanta!

  14. Victore,
    1. Am inteles ca EU a spus la Realitatea ca in sondajele din Bucuresti ea nu este pe primul loc. Inteleg ca ar fi cel putin unul (Prigoana) peste ea (in sondaje) daca nu mai multi (din nou, in sondaje).
    2. EU are scoruri (relativ) mari in sondaje (daca le are) pentru ca “e dama buna”. In timp, isi va pierde atu-ul asta si s-o vedem atunci cu ce va concura:)
    3. Au fost altele mai “penale” care au ajuns in Parlamentele altor tari (Ciciolina) sau care au candidat pentru posturi publice (Guvernatorul Californeie). Din pacate, se pare ca suntem, inca, mici copii.
    4. OFF TOPIC. Am vazut aseara, portiuni din emisiunea lui Radu Tudor. L-am vazut pe Bogdan Teodorescu vorbind despre evaluarea si valoarea Transelectrica. Din punct de vedere pur tehnic, omul fie nu era pregatit fie a dat-o sa dea bine. Un om inteligent care vorbeste despre lucruri care nu-i sunt familiare isi scoate in evidenta “ignoranta”.

  15. Ooooo , daaaaa … ! Categoric asa-i cum zici , si se intampla LA TOATE nivelurile si categoriile sociale , din TARA ASTA ! 😳
    Si din pacate este majoritar desi nu ne place sa recunoastem , ptr. ca putini au capacitatea de a se autoanaliza obiectiv si onest ; majoritatea se considera deasupra oricarei vinovatii , desi , CULMEA , intreaga evolutie morala , economica si sociala a acestei tari ESTE UNA ABERANTA si INVOLUTIVA (regresiva).

    Deci , concluzia rezultata este ca , desi efectul deviational SOCIO-MORAL este cvasigeneral raspandit in Romania , el ar fi provocat DOAR (!!!???) de “o mana de indivizi” 😯 , iar noi restul suntem doar “niste bieti mielusei neprihaniti” . 🙄 Oare …?
    Cred ca ar trebui ca fiecare dintre noi sa ne uitam mai des in oglinda si la cei din anturajul nostru , si abia APOI “sa ne uitam peste gard” (desi nici atunci n-ar fi corect decat in situatiile CARE NE PRIVESC direct) .

  16. Un articol corect.
    În legătură cu “cercurile intelectuale oportuniste”: tocmai a zis Crin că pot să stau liniştită ( 😉 🙂 ). N-are Cristian Preda loc la PNL.

  17. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ceea ce gandesc eu acum ,e exprimat foarte clar de”violet”.
    Ii multumesc pentru opinie si o impartasesc.

    Cu mult respect pentru dvs. si pentru oameni ca Dvs.,
    Ioanap

  18. Lenuta Udrea ne suparata foc pt.ca i-a zburat “BRENDUL” s-acum taie si spanzura in PDL dupa bunul plac. Avida de putere, paranoica. I-a “transmis” bine de tot microbul al ei “idol” (base) Atentie: v-om vedea si candidatura ei la presedentie.

  19. D-le Ciutacu ai un dar FANTASTIC de a scoate adevarul la lumina.SCURT si la OBIECT.Cred ca nimeni nu poate macar cracni la afirmatiile:Opozitia si presei i-a fost mai usor sa-o atace pe udrea ,decat cotroceniul, poate si de FRICA ,poate si din INTERES.Lasitatea/superficialitate/dorinta de parvenire au fost din totdeauna bolile societatii Mioritice.Mai nou avem manelism,OTV-ism si emisiuni tv facute parca expres pentru a indobitocii lumea si in special tineretul.Poate sunt depasit, dar mai ales televiziunea publica ,ar putea sa-si dea jos mantia portocalie si sa promoveze emisiuni educationale si de bun simt,intrucat o face pe banii nostri.

  20. De acord cu acest articol. Vreau sa revin in schimb la vinzarile masive de resurse si in general de orice din Romania. Eu sunt un investitor in industria sapunului si mi-ar place sa stiu de la dumneavoastra sau cititorii acestui blog cit ar costa fiecare din urmatorii indivizi precum Basescu, Videanu, Udrea, stoica, stolojan, iliescu, nastase flutur, cristoiu, liliceanu, plesu etc. Sunt absolut sigur ca dupa ce resursele vor fi terminate vor urma de vindut indivizii. Circula prin tirg vorba ca astia asa de prosti sunt incit si-au vindut tara cu totul si mai au pe ei sa se vinda.

  21. Şi totuşi…eu nu-s convinsă că episodul “Cristian Preda” e ceea ce pare. Totul poate fi o strategie de a-i face imagine lui Preda, pentru a candida la primăria Capitalei. Se folosesc inclusiv de imaginea negativă a lui Udrea, pentru a-l victimiza. Şi, bineînţeles, de cea a afaceristului de succes cu strânsul gunoaielor, Prigoană, adică acela pentru care studiile “nu contează”. Şi, uite-aşa, speră să aibă şi ei o şansă în lupta cu Oprescu.
    Părerea mea e că doctorul îl/îi bate de le sună apa-n cap.

    P.S. Poate am eu imaginaţia prea bogată; toată viaţa am fost Toma necredinciosul, iar portocaliii m-au “întărit” în acest sens. 🙂

  22. In privinta intelighentiei demoazelei e de discutat si un prost poate fi ambitios,sa ne gandim cate aparitii tembele a avut,cum aparea pastelata pe cal,se pierdeau toti in farmecele nutzicai,baconski extaziat pana la ejaculare(scuze,dar asa e}.Analizand acum parcursul,ceva demn de un politician nexam,pesti in copaci acoperiti cu zdrente Gucci!E frumos sa vezi cum se dezintegreaza turma lui basica,am si eu satisfactia mea,s-o vad si pe roberta,penala,descaunata!

  23. Cred ca cel mai bun slogan electoral ar fi: “nu asculta pe nimeni, gandeste cu mintea ta pe mana cui ai vrea sa-ti dai spre administrare viata ta”. Daca te uiti ce habarnisti iau decizii si fac legi pentru noi… sa nu ne mai miram. Ramai inlemnit cand il vezi pe ala de la ministerul transporturilor cum ii trage un perdaf unui inginer pe bune… cam ce-o fi in mintea inginerului ala? Probabil ca se simte la fel cum ma simt eu cand ma reprezinta in strainatate alde Basescu si Eba lui, iar in tara alde Udrea si Popoviciu…si muuuulti altii.

  24. Este ca in bancul ala: seful ii zice lui Ionescu ” macar de-am avea vreo doi-trei salariati ca Ilie”…Ionescu: “sefu’, da Ilie nu face nimic ba ii mai incurca si pe altii”. “Da, ma, asta zic si eu: macar de-ar fi numai doi-trei de-astia…”

  25. @Victor Ciutacu:

    Apropo de raspunsul pe care i l-ai dat lui Andrei N, la ora 14:38, evident ca-i doar un partener de dialog si atat, cat timp n-a existat niciodata competitie interna in PDL. A propus partidul ala vreodata pe cineva luand in calcul alte criterii in afara de cele de cumetrie si rapiditatea cu care raspunde la comenzi?
    Niciodata n-am crezut ca toti din PDL sunt inculti, inapti, detestabili, grotesti. Iar acum in an electoral, cei care de-a lungul timpului au mai carait cand si cand, incep sa plece sau sa se ceara afara.
    Totusi un singur lucru il au in comun si japitele din PDL si cei abordabili. Si anume ‘coeficientul de atârnache’. Fie disidenti, fie pupatori in cur, cu totii au ramas la putere pana-n ceasu’ al 12-lea. Unii incearca sa mai dreaga acum busuiocul, altii raman sa moara imbratisati unii cu altii de gat.
    Vom vedea cat de vigilenta va fi reactia votantului, care are de ales, ca varianta la oferta PDL-ista, pe cei care au stat pana acum in opozitie, carora li se alatura semi-fortat si cei care au supt-o adanc (tara de bani), si care acum suporta o transformare de 180 de grade.
    Exista riscul ca votantului sa nu-i pese ca X e intelectual si ca a croncanit in ultimii 4-5 ani chiar si din interiorul PDL-ului, iar acum o ia la fuga, sau e impins pe scari catre cealalta tabara.
    Problema cu venirea lui Greenleaf in PNL e ca nu va fi singulara. Multiplicarea gesului sau are sansa sa-i stearga din autenticitate si veridicitate, facand trecerile astea sa para mai degraba a fuga disperata de raspundere (cea de dupa alegeri), decat o brusca mustrare de constiinta.

  26. @violet: M-am gandit si eu la varianta imaginii dar asta cu primaria e cam fantasmagorica. Daca mergi cu domnu’ Cristi de mana din Ferentexas pana in Baneasa nu cred ca gasesti mai mult de 10 insi sa-l recunoasca (cu tot cu Gitenstein).
    Prigoana Plici-Man macar o scoate si el de-o ciorba acolo.
    Apropos ce scor ii dai onorabilului? 🙂

  27. Andrei N,
    îmi place asta cu cei 10 inşi care-l cunosc pe Cristian Preda! 🙂
    Despre Prigoană nu fac nicio previziune; sunt atât de împotriva portocaliilor, în general, şi a semianalfabeţilor, în particular, încât nici nu vreau să mă gândesc la asta! 🙂

  28. Victor, nici macar in 2009 nu au fost majoritari… cei care am votat impotriva lui basescu am fost cei mai multi chiar si cu furturile demente ale SIE si ale celorlalte structuri ale securitatii… in Romania am fost majoritari iar daca scadem si cele 400-500.000 de voturi furate insemana ca inclusiv atunci am fost majoritari…
    supararea e mare dar nici sa incepem sa fim sadomasochisti acum fara baza reala

    si sa nu uitam de cele 100.000 de voturi venite din republica moldova de la spalatii aia pe creier care pe linga un porcoi de bani bagat de basescu in buzunarele lor se uita la securistul-cocalar basescu ca la un mare voievod ce vrea unirea cu Romania.

  29. pt cei care s-au oripilat de asaltul pd-istilor in curtea usl si vai, vai ce ne facem daca o sa avem majoritatea sa dam jos guvernul securist ungureanu iar mai apoi suspendarea javrei astfel incit sa nu mai stam pina in noiembrie si sa asistam ca boii cum ne jefuiesc astia tara ca niste dementi… trebuie sa-i anunt ca marele desant pd-list este reprezentat la nivel practic in momentul asta dintr-un SINGUR senator pd PUNCT. Deci o sa stam si o sa ne uitam la cum ne face praf basescu prin cyborg-ul securist ungureanu tara pina la alegerile din noiembrie…

  30. Victore, las-o-n singe (ca sa citez un om celebru)! Nu esti tu chiar campionul campionilor la “activitate anti-Udrea”, daca vrei o sa-ti enumar citiva care au bestelit-o dublu, si nici n-au invitat-o prin emisiuni suficient de amabile.
    Apoi, ca s-o absolvi tu de vinovatii, inseamna c-ai sters cu buretele – ca memorie cred ca mai ai – un extrem de lung sir de magarii, comise de impricinata, pentru care istoria nu poate fi atit de nedreapta incit sa nu le consemneze. Asta ca sa nu mai amintesc fapte pentru care a primit NUP (in chip miraculos, ai uitat?), dar despre care vom mai vorbi, cu siguranta. Recunosc, mi-am strivit o lacrima intre gene cind am citit despre “o fată deloc proastă şi extrem de ambiţioasă”, mai raminea sa ne spui ca a pornit de jos, din popor, si a ajuns sus, la absorbtia fondurilor.
    Si daca tot ne-ai aratat cit de gresit am ajuns noi s-o credem “al doilea om politic al ţării într-un top al influenţei”, de ce ne lasi asa? Spune-ne tu care era al doilea, sa avem de ce sa ne punem cenusa in cap! Sau macar spune-ne pe ce loc era …

  31. Saraci politicieni, sunt incredibili… nu stie saraci ce sa mai faca pentru a scapa de lumea curioasa.

  32. Pentru Dumnezeu gagica si-o arde cu altul sau altii ma rog treaba ei pe la spatele lui barbatu-sau si noi stam sa despicam firul in patru? Cine are chef in tara asta sa se ocupe de politica cand sint lucruri presante si mai interesante in lumea asta? Daca ar avea vreun roman interes nu am sta cu totii barfind pe bloguri. Mai are cumva vreun popor sau cetatean putere de a face ceva fiindca observ ca e de ajuns sa dea o lege care sa zica fiecare sa isi dea jos chilotii sa fie futut in cur si romanul nu zice nici pas. Poporul roman este un neam de curve si va fi considerat ca atare . Iar culmea ni se canta de 20 de ani Desteapta-te romane si noi tot dormim. Somn usor….somnoroase pasarele

  33. “Ce gagica de balamuc si-a tras ciumetele!?Si noi,o frigem pe rapandula asta de Rexona.”

  34. Pai cine naiba a pus-o sa se plimbe ca o cocota imbracata indecent pe scena politicii?Au patit-o si femei politice mult mai serioase . Imi este mult mai mila de dobitocul ala de bok care si-a ratat sansa vietii lui.

  35. Toate tzatzele astea,in frunte cu elena udrea,au fost lansate acolo sus de primul derbedeu al tarii din motive lesne de inteles.Proaste,tupeiste,agresive,fara scrupule,ca sa-i serveasca propriilor interese.Nu i-am inteles niciodata barbatii care daca au dat si ei o limba undeva sau au primit o felatie “cinstita”,considera ca respectiva (ele) trebuie musai cocotata intr-o functie publica! Femeile ajunse sus in acest mod sunt cele mai periculoase,se cred cu adevarat speciale.
    Am vazut-o azi pe gloaba de anastase la tv.cu o declaratie belicoasa la adresa lui Ponta.Era crispata si in acelasi timp agresiva,ca un sobolan incoltit in ghena.

  36. Ma cam enerveaza pe mine Elena Udrea, nu stiu de ce dar imi este foarte antipatica.Este o tipa frumoasa intr-adevar, si cred ca nici prea proasta nu e din moment ce a ajuns aici dar cred ca nu a stiut sa se impuna in opinia publica prin valorile pe care le promoveaza si prin performantele ei in calitate de politician.Nu sunt de parere ca ea este singura vinovata de pragul la care a ajuns PDL astazi si cred ca pana la urma asta este soarta oricarui partid care se afla la putere o anumita perioada de timp si mai ales in vreme de criza ,deci nu ar trebui sa cautam vinovati.Pana la urma inevitabil, puterea trebuie sa se schimbe , nu poate ramane acelasi partid la guvernare la nesfarsit.

  37. @Dan: or sa vina la senatori si deputati portocalii
    la opozitie de n-o sa mai fie loc…
    sa zicem ca guvernul cade. ok, si boc a cazut in
    2009, si din cenusa-i s-a nascut un alt guvern boc 🙂

    cam multi sint dispusi la concesii zilele astea.
    l-am auzit vineri pe stimabilul domn blanculescu
    la dana grecu in emisiune, elogiindul pe primarele
    de la 6 (“omul sfinteste locul”). foarte tare !

  38. Victor,
    versiunea siteului pentru mobil ti-a fost sparta si te redirectioneaza catre un site rusesc virusat.

  39. Daca merge tot asa, la final USL va trebui sa-i multumeasca si Nuticai si tehnocratului in gunoi ca le fac majoritate gratis. Superb, superb.

  40. la toamna incep re-evaluarile… facute de ponta and co. asa ca… inca 4 ani de minciuna… tara asta nu se va vindeca niciodata cat timp e acaparata de securisti…

  41. dupa vreo 3 saptamini, am trecut azi prin sectorul
    marelui primar (care s-a sucit din nou), si ghici ce ?
    disparusera toate acele “semene de circulatie” ce erau
    lipite pe toti stilpii, pomii si usile de ghena de gunoi
    ale blocurilor (triunghiuri rosii cu ponta si antonescu
    imbracati in costume de piloti de raliu + cele citeva
    rinduri scrise sub ce vorbeau de lenesi si cit ne costa
    chiulul domniilor lor din parlament).
    ce-mi place reevaluarea asta !

    erata la ultima postare: “elogiindu-l” 😀

  42. @Augustin Radescu: cu absolvitul de vinovatii se ocupa justitia, nu Ciutacu. cat despre NUP, a fost trimis de Parchetul General comisiei parlamentara de ancheta a activitatii ei ministeriale. care s-a infiintat in urma dezvaluirilor scrise si coordonate de unul, Ciutacu. sigur nu cel mai mare critic al ei, dar in emisiunea caruia sigur nu a fost. cel mai mare critic a fost altul, al carui nume imi scapa.

  43. Buna seara ,foarte bun articolul ,cit despre inteligenta ei … am alta parere . Este o rafinata ,abila ,fara scrupule ,fara D-zeu ,inteligenta pragmatica ,dornica sa fie exact unde nu-i locul ei .Aceasta este nutzi pentru mine Eu as trimite-o la scolarizare ,la educare ,cultivare Are nevoie sa-si reevalueze propria persoana. In timp ,in alt context ,dupa o sedere in pustiu sau pe mare poate devenii un om apreciat daca vrea Trebuie sa faca penitenta ,prea multa lume a suferit din cauza ei ,Eu cred ca este sfirsitul ei ,nu se lasa baronii .Dupa plecarea lui basescu o gasim la scoala lui politica unde va preda cum se fura fara sa se vada Felicitari pentru poza d-le Ciutacu ,este reprezentativa .Daca mai puneati audio pe baconsky tabloul era complet ,asa arata pdl ,cine vrea sa-l mai voteze s-o faca pina nu dispare .

  44. @victor pe 2 April 2012 la 19:10: pai, pasarica, unii
    dintre noi am iesit in strada in ianuarie si-am protestat
    zile intregi in frig, dar nu-i vina noastra ca ne-am acrit
    si n-am mai iesit in strada dupa acel discurs european de
    sustinere din 9 februarie…

    @bond-escu: “azi e 9, miine-i zece, … mea, armata trece”;
    bun film… (“e pericoloso sporgersi”).

  45. Excelent articol, mai ales in contextul actual.

    Udrea e o tipa cu ceva inteligenta (chiar cred ca peste medie), complet rupta moral, propulsata de Basea si de factorii colaterali. Ai punctat f bine acesti factori. Slugoii dintre pedelepre n’ar trebui sa se puna la socoteala, in genere, dupa cum se vede, romanul, in generalul particularului buzunarului propriu, se ghideaza dupa ce’l puternic.
    Deci printre pedelepre nu avem obiectii.

    Printre ce’i ce’l vor jos pe Basea: ai dreptate, au ales calea usoara, insa poate pentru ca atatia ani Basea i’a pacalit pe romani pe aceeasi cale. Tupeu, minciuni, propaganda pe banii tuturor.

    Sincer, ma pun si eu nitel in locul lor, dupa ce au ratat suspendarea lui Basea (meritata!), dupa ce au ratat alegerile cu Geoana in vizita la Vantu, dupa foarte multe altele, nu e normal sa sape la Udrea? Stiu e victima in acest caz particular, insa e parte din problema, si sincer o merita cu varf si indesat.

    Daca vrei sa dai jos regele, uneori te focusezi pe regina.

  46. Apropo, cred ca cel mai bun produs mass-meadia e politica. Se vinde excelent. Din punct de vedere financiar, toti politicienii cu ceva notorietate are trebui plati ca starurile de la Hollywood, doar produc reclame la mare audienta.

    Incep sa cred ca Basea isi merita banii dpdv economic, vezi dilema?

    Desi nu e moral, factorul care produce dezbaterea, isi merita toti banii.

    Ha ha ha!!

    Aviz la capitalism!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.