Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > O ţeapă cât Casa Scânteii de la Guvern

O ţeapă cât Casa Scânteii de la Guvern

UPDATE: Dacă Bica e varianta de înlocuire a lu’ Kovesi, m-am lămurit.  E blat…

LATE UPDATE: Stancu spune că întâlnirea Pivniceru-Bica e intoxicare. Sper să fie aşa.

Guvernul României şi Ministerul Finanţelor Publice, instituţie subordonată, au făcut recurs în procesul drepturilor de autor cu ziariştii, artiştii, interpreţii şi alţi prestatori de activităţi pe bază de TVA represiv şi retroactiv pe cinci ani. Asta că tot promisese premierul, în direct la Vorbe grele, că Executivul îşi asumă abuzul şi, după ce a pierdut în două instanţe de judecată, nu va mai face recurs, iar mâncătorii de căcat de la oficioase (care nu şi-au depus nici fişele fiscale) îl călcau în picioare că ne cadoriseşte. OK, ne vedem la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

84 thoughts on “O ţeapă cât Casa Scânteii de la Guvern

  1. Vai, dar nu pot sa cred ca Dl. Ponta si Dl. Florin Georgescu pot sa faca asa ceva?! Chiar Dl. Fl. Georgescu, un mare economist, finantist, un om cu experienta (ceea ce Antonescu nu are tovarasi – numai ai nostri se pricep tovarasi),un specialist care sa ne explice si noua ce este TVA, in afara unei inventii pentruu banii lor de buzunar?!

  2. D-le Ciutacu, spuneti-le dvs. la astia va rog frumos, tuturor politicienilor, ca tara nu e “condusa”, tara e “administrata”, nu “condusa”, pentru ca a administra inseamna a te gospodari si nu a conduce. E o diferenta majora de sens! Sa aiba grija ce transmit, pentru ca noi poporul nu ne platim din taxe si impozite “sefi ai statului”, ci ne platim serviciu administrativ, care sa gestioneze si sa administreze tara. Asta ca vad ca nu prea se intelege… Sa traiti!

  3. Pai s-a impartit tupeul si prostitul in fata si la Guvern,si la Basescu.Ce ne mai mira?Doar am inteles cu subiect si predicat si cum a ajuns Rus ministru.Va amintiti ca aveti sincronul cu Mazare,care ne spunea ca Ponta i-a zis ca “Rus e damblaua lui”?Se pare ca “damblaua” avea o treaba clara.Acum ce-o sa zica….ca basistii din guvern si de la finante i-au jucat o festa si au facut recurs fara ca el sa stie?Eu cred ca guvernul incepe “sa coabiteze”…..voi nu?

  4. Draga Victore,

    Ma bucur din suflet ca ti-ai ales una dintre cele doua meserii unde nu exista pericolul de out of business, cealalata fiind desigur cea de cioclu. Nu imi e insa clar daca premierul a promis asumarea abuzului inainte sau dupa emisiunea la inceputul careia v-ati pupat ca doi vechi prieteni.

  5. @dinel stancu: cum, mai exact, l-am facut eu om pe Victor?
    @purcelix: nici cu asta nu mai am voie sa ma pup? credeam ca doar Nuti e proscrisa
    @Marius Mina: si cu Reading 🙂

  6. Nu sunt in nici un caz un fan al lui Ponta si Gerogescu,dar e posibil ca ei sa nu stie acest detalui despre recurs.A doua la mana cred ca aici mai e vorba si de birocratia din minister si despre sanctiunile pe care curtea de conturi le putea dicta impotriva functionarilor daca nu uzitau toate caile de atac si pierdeau niste potentiale venituri pentru buget.Asa,mai pierd odata si toata lumea e fericita.

  7. @Victor Ciutacu pe 5 September 2012 la 10:39

    Sefu’ de pe partea mea poti sa-l iei si acasa, insa daca tot sinteti in termeni de “dame un abrazo muy fuerte “, atunci nu te mai plinge! Nu da bine la cititorii si ascultatorii tai loiali. De fapt si de drept, de la Tim Sebastian pina Stephen Sackur, nici un realizator de Hard Talk nu si- a pupat invitatul in direct inainte de emisiune (sau cel putin BBC’ul nu scapa asemenea scene pe post).

  8. @purcelix: extraordinar. vai, ce-am comis! e un pacat capital. merit sa fiu lapidat. am tradat nobilele idealuri ale disidentilor de net sub pseudonim. hai, bai, scutiti-ma…
    @santinela: stiu. dar avea alternativa legala

  9. Frate, da nu mai ai voie nici sa te saluti ca e greshit!!!! Totul e greshit acolo, de aia merge totul asha de bine!!!

    E bine asha greshit!!!

    Acum, nu ai cum sa te astepti ca te inteleaga careva, ca nebunia merge atat de departe, incat chiar si daca te saluti cu unul pe strada, soto ai martori!!!

  10. Tocmai voua!!! Macar pentru voi astia de la Antena 3 si de la Intact putea face o exceptie, o HG ceva. e nedrept. Voi l-ati ajutat atat si el ce va face… Auzi tu, Ciutacu si Badea sa plateasca taxe statului… e nedrept! Ntz Ntz Ntz

  11. Oricum eu privesc antena 3 de vreo 5 ani, aprox. Deja cred ca am creierul perfect curat. Domnul Priministru Ponta Victor, mi se pare ok.
    Ma rog, dupa cat pot sa inteleg si eu din ceea ce zice!!!

  12. Si sa nu cumva sa veti relatii de prietenie cu cineva, mai ales cu un Priministru, ( care pana la urma e si el om )ca e greshit…
    Este bine in schimb sa aveti relatii bazate pe dushmanie de moarte cu orice om va iese in cale, in special pe ( Help this man ) that you just hit…

    Welcome, Welcome!!!

    Kung pow, pe fata!!!

  13. Sigur uneltesti ceva prin Campania pentru Monica Lavric.. Ceva ceva e in spate!!!Un schelete ceva!! Din Heroes of might and magic 6.
    Tu si cu aia de la Jurnalul National…Va intalniti in secret si scrieti articole.
    Chiar?!?!?
    In Romania ai voie sa scrii ce vrei tu sau trebuie sa scrii numai ce trebuie?!?!?

  14. @Victor Ciutacu pe 5 September 2012 la 13:14
    “am tradat nobilele idealuri ale disidentilor de net sub pseudonim. hai, bai, scutiti-ma…”

    Bine bai, te scutim!

  15. @purcelix: bine faceti!
    @DSJ: absolut! vreau sa devin si mai popular si sa conduc o lovitura de stat reusita. si sa-l pun pe Ponta imparat. in semn de recunostinta pentru sprijinul in relatia cu Fiscul 🙂 altfel, mie nu mi se pare ca performeaza ca premier
    @Coco Jambo: cum dracu’ sa dea HG numai pentru noi?

  16. Victore, ieri seara la emisiunea barbosului Striblea @ Corina , au facut o gafa de zile mari(deee…prostul daca nu e….)aducand cu mare tam tam o “plimbareata” (o admir” ) din sirul celor de la Cotroceni. Dar ce sa vezi…tocmai cand incercau sa se laude mai tare femeia foarte rationala s-a exprimat cam asa”(in studio era turcana): DOAMNA NOI NE UITAM NUMAI LA ANTENA 3. VA URAM SI NU VA MAI PUTEM VEDEA. Ce sa spun . A fost o tacere mormantala. Poate trebuiau aplauze dar…la Striblea se lauda doar basistii. Ar fii extraordinar daca a-ti vedea faza. Nu va mai trebuie publicitate.in rest….SUCCES PENTRU CA USLASII NE-AU FACUT-O. STAU PROST CU SANGELE IN INSTALATIE SI VA FI VAI DE MAMA NOASTRA DACA NU TINEM OCHII DESCHISI. (o catana …inca)

  17. Probabil ca s-au ingrozit cand au calculat cati bani trebuie sa dea inapoi, bani pe care nu-i au. Incearca si ei marea cu degetul. Este singura explicatie pe care o gasesc. Pe de alta parte, promisiunea e promisiune, oricat te-ar costa. In rezumat, ciudat.

  18. Imi pare rau; am vazut emisiunea si imi aduc perfect aminte de schimbul de replici:”…si guvernul nu va face recurs?” ;”Nu,guvernul nu va face recurs!” Imi amintesc si comentariile tale despre numirile lui Rus si Cepoi;se pare ca Rus si-a indeplinit misiunea,iar Cepoi lucreaza(legea sanatatii tot varianta Basescu)dar probabil ca nu vor publica rezultatele “muncii”lui decat dupa alegeri!

  19. Imi pare rau ca se ingroasa nr.promisiunilor incalcate sau neonorate!In rest,zambete cat mai largi d-nului Ponta!

  20. Nu luam teapa cand suntem peste 7.4 milioane, crezi ca se incurca pentru o mana de oameni?

  21. Nu stiu ce ma deranjeaza mai tare..prostia sau marlania… Sigur insa combinatia acestor doua trasaturi de caracter ma scot din minti! Nu faptul că a admis public ca este vorba de un abuz in acest caz al plati retroactive a ceva ce nu a fost nici perceput si nici incasat, care poate intra la categoria prostie admitand ca nu a stiut el bine despre ce ra vorba de fapt … ci suceala pe muteste si actiunile in totala contradictie cu declaratiile! Această suceala o consider eu deosebit de grava iar ea intra sigur la categoria marlanie. Dar asta au facut si cu demiterea lui Voda Masa Verde; si cu balbaiala aia penibila din parlament din ziua citirii deciziei CCRȘ si atunci cand a adoptat atitudinea aia de smardoi plecand la Bruxelles de unde s-a intors apoi cu coada intre picioare si cu lista aia in 11 puncte de parca fusese trimis de tac-su la cumparaturi dupa o ce i-a tras in prealabil si doua dupa ceafa! La final basescu si PDL-ul lui ar trebui sa se duca undeva in concediu vreo 3 luni si la cate gafe, ca sa nu le spun tampenii, fac astia de la USL deja, PDL-ul castiga alegerile si fara a se mai prezenta la ele.

  22. Eu cred ca ministerul finantelor incearca sa amane restituirea banilor, mai ales ca daca se creeaza un precedent, ANAF nu mai poate sa abuzeze de puterea pe care o are si ii va fi din ce in ce mai greu sa-i jefuiasca pe contribuabili.
    In aceeasi nota intra si majorarea de 30% aplicata sumelor descoperite de fisc in urma inspectiei fiscale.

    Victor Ponta, ca si Florin Georgescu e un basist comunist care crede ca singura ratiune de a exista a contribuabililor este sa plateasca taxe si impozite, pe care jigodiile sa le redistribuie “acolo unde trebuie”.

    Daca Florin Georgescu a ajuns ministru de finante inseamna ca USL nu are cadre calificate, daca trebuie sa apeleze la comunistii din BNR.

  23. Bravo, liliana radulescu am crezut ca sunt singurul tampit care s-a intrebat ce cauta Fl. Georgescu, Rus si Cepoi in guvern?! Macar sa fi luat ochii la prosti Ponta, dar daca s-a inteles cu Chioru probabil ca prostimea e oricum ignorata.

  24. Pai si nu l-a intrebat nimeni de ce face gesturi basiste…azi spui ceva si maine faci altceva?

  25. Constat cu o placuta surprindere , ca in PSD mai exista si oameni cu demnitate si coloana vertebrala: tocmai am avut ocazia sa vad cum Duvaz le-a “luat maul” la cele doua japite ipocrite si mincinoase , Tatoiu si Sulfina , in direct la RTV. 🙂

  26. dupa ce am auzit de la A3 numele propus pt procuror general va intreb: mai credeti in Mos …Ponta????

  27. Victor , tocmai am citit si eu stirea cu Bica … Am crezut ca halucinez cand i-am citit traiectoria profesionala !
    Eu cred ca ori noi ori Guvernul Ponta a inebunit cu totul !!!
    Hai spune-mi ca suntem la Camera Ascunsa sau la un mega-test de rezistenta psiho-nervoasa , care se va incheia in curand , ca altfel nu mai pot sa-mi explic tot ce se-ntampla in jurul nostru . 😯
    Efectiv nu mai imi gasesc cuvintele …

  28. Nostradamus,

    dar despre foițele de aur de la CCR ce zici? Apropo de registrul în care nu ne mai găsim cuvintele…

    A fost retorică – evident – întrebarea mea.

  29. Salut Victor. Poate exista o evolutie politica mai incoerenta si mai fara coaie decat asta a USL? Au toate sansele ca, macar pana la alegeri, sa faca niste pasi rezonabili in ale guvernarii, in schimb ei ce aleg sa faca? Sa continue marsavia ilegala blejnarista, sa “PRESCRIE?!?!” sumele binemeritate de sportivii si elevii olimpici, sa stea, efectiv, posta poftelor portocalii etc… Maica-mea a fost pistonata in fiecare an de fisc cu sume restante (doar pe hartie in sistemul lor de cacat, nu si in realitate) de prin 2000 si, cand a avut un surplus de incasat, suma se …prescrisese. Cum mama dracu se prescrie doar din statului, iar sclavetele contribuabil e amanetat pana cotizeaza?! Traiul in tzarisoara e sursa unor enorme frustrari. Din, practic, orice directie. Ma intreb cum a reusit M. Badea sa ramana intreg la cap, dupa tot ce a patit. Altul ar fi facut un “statement” cu un Avtomat Kalashnikov…

  30. @violet:
    Foitele alea ale CCR-ului sunt cu adevarat dizgratioase dar … atat ! Nu ne afecteaza viata in vreun fel .
    Dar daca individa asta devine Procuror General al Romaniei , iti inchipui ce-o “fauna” va aduna sub ea , o “fauna” cu care , mai repede sau mai tarziu , mai direct sau mai indirect , vietile noastre se va intersecta . Si SIGUR , aceasta intersectare nu va fi una agreabila pt. noi !!!

    Iar cand il mai aud si pe Corlatean ca aceasta ar avea “un nivel de profesionalism ridicat” , imi vine sa-mi iau campii …
    Cauta-i traiectoria profesionala pe net , vezi pe cine a slugarit , cine a ridicat-o si cui a facut favoruri , si apoi inchipuieste-ti ce va urma in Romania daca individa asta va deveni Procuror General ; cred ca vom ajunge sa plangem dupa Kovesi … 😳

    Daca Alina Bica este cel mai competent procuror al Romaniei … , uauuuuu ….!!!

  31. Tot zic să nu mă mai enervez, să stau puțin deoparte, să iau totul mai ușor. Surprinzător, lehamitea mă „ajută” să reușesc atingerea parțială a acestui scop. Dar… am citit în dcnews despre faptul că…Crin e „clovn” pentru că n-a demisionat. Cine zice acest lucru? Nimeni altul decât Ioan Rus, membru PSD și USL!

    P.S. Băsiștii de serviciu să nu se bucure, că n-au de ce. Nu le dau eu prilejul cu adevărat.

  32. Nu le pot face basistii atata rau cat isi fac USListii singuri. Asta presupunand ca ei chiar vor sa castige alegerile. M-au exasperat si nu mai am rabdare sa ii ascult, palavrageala si atat.

    Ponta vorbeste mult si face foarte putine lucruri bune sau macar inteligente. In schimb, greseli pe rupte. Aproape ca abia astept sa inceapa sa ii traga basescu suturi, le merita.

    Daca in decembrie USLul apare pe buletinele de vot, i.e. nu ii distruge basescu pana atunci, ii votez pentru ca nu exista alternativa. Din punctul lor de vedere e de bine, sunt un vot stabil indiferent de ce mizerii vor scoate basistii pana atunci si ce prostii vor face ei. Dar ii respect tot atat cat au aratat ca ne respecta ei, deloc.

  33. Am inteles de la Oana Stancu, Cornel Nistorescu in emisiunea lui Adrian Ursu ca stirea cu inlocuirea lui Kovesi cu Bica a fost doar o mare intoxicare, ca doamna Pivniceru nu s-a intalnit cu Bica si nici nu va anunta Luni inlocuirea amintita. Asa ca…

  34. Eu n-o sa uit niciodata ca Ponta i-a urat succes lui Ungureanu la inscaunare. N-o fi el baiat rau cand doarme, dar ced c-a invatat de la socru suficient cat sa nu mai judece drept. Este deja un politician din vechea garda, sta cu c…u’-n doua luntrii. Daca nu-l mai pune gunoiul Primsinistru, nu-i o pierdere.Eu m-am lasat si de manifestatii, si de votat. Romania mai are o sansa dupa ce dispare si generatia lui.

  35. pai cind l-ai chemat la VB l-ai tratat amiceste ba chiar l-ai “periat”, ia sa fi fost altul , mru sau mai stiu eu cine, cred k scoteai untu’ din el… fii baiat si recunoaste! Multumesc.

  36. eu chiar nu inteleg, cum sa o dai la pace cu unul infrant? pt ce o dau la pace cu basescu cand la locale i-au facut praf si probabil si la parlamentare va fi la fel? ce le ofera basescu la schimb?

  37. ma uit rar, intr-adevar,cam o data pe saptamina :)…asta e perceptia mea,desi nu-ti sint vreun mare fan, eu cred ca esti, la ora actuala, cel mai bun pe meseria ta

  38. ah,vroiam sa te mai intreb ceva (daca sint prea insistent poti sa stergi post-ul asta, nu e nicio problema)
    pe perioada de “razboi” invitatii tai
    1. s-au autoinvitat
    2. i-ai invitat TU?
    3. ALTCINEVA ti i-a propus…

    Daca a ft 2. justifica, te rog ! 🙂

    Multzam!

  39. @dinel stancu: simplul fapt ca poti pune asemenea intrebari denota ca nu faci parte din publicul meu

  40. victor, ai partial dreptate, nu sunt un mare fan al tau cum am zis mai sus, dar chiar te apreciez. daca te urmaresc constant asta inseamna ca “nu fac parte din publicul tau”?
    OK, am riscat si am ft obraznic cu intrebarile, dar as fi vrut sa vad macar de la tine putin echilibru pe toata dezbaterea

  41. Iti spun sincer, nu mai am putere sa ma minunez pe zi ce trece de toate nebuniile politicii.Am ajuns sa ii scriu lui ponta, sa ii pun fel de fel de intrebari de parca as vb cu fimea.Credeti voi ca imi raspunde cineva, ei as ca si la primarie la 3 am trimis 3 emailuri si nimeni nu raspunde, macar le-a citi cineva.Stiu din surse sigure ca in tot rahatul asta l-a bagat minunatul de socrasu, dar asta nu are nici o scuza sa apara cu niste masuri pentru care noi i-am votata, si acum sa se rasuceasca.Cat despre basescu si gasca lui, asa cum a spus si dna plimbareata(ca sa folosim acelasi cuvant ca Nicu) nu mai am placere sa ii vad, imi este scarba si DA i-a cazut fata lui madam turcan cand acea femeie i-a spus ca poporul ii uraste.Azi vad ca pe la DNA e chemat Dragnea sa dea cu subsemnatul, tocmai ce au dat colegii tai aseara cateva secvente din emisiunea ta avandu-l ca invitat inainte de alegeri.Eu imi doresc sa ramanem intregi la minte, pt ca politica e o mare c….
    Of topic, Victor am tot trimis comenturi dar vad ca nu imi apar , o fi de la calculatorul meu- nu ca as fi eu prea desteapta in a scrie la subiect , ci doar ma intrebam.stima

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.