Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ne mai luăm acum de la o lege banală?

Ne mai luăm acum de la o lege banală?

UPDATE: L-am demisionat de la SIE pe Ungureanu. Mă scuzaţi că am avut dreptate

Domnu’ premier desemnat, aţi lecturat cumva, între două cărţi bune şi rapoartele spionilor, Legea siguranţei naţionale (site-ul SIE)? Dacă da, o şi aplicaţi cumva?

UPDATE: Dincolo de incompatbilitatea legală şi de anomalia politică, haideţi să ne delectăm cu  puternicele şi perenele convingeri de dreapta ale tânărului Mihai Răzvan Ungureanu

LATE UPDATE: Adevărul copiază inclusiv captura din Jurnalul Naţional şi citează, demn, facebook 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

179 thoughts on “Ne mai luăm acum de la o lege banală?

  1. MRU e neam cu TRU?mama,ce ma enerveaza astia ai minoritatilor…reprezinta 700 de oameni si au aceeasi greutate a votului ca cei alesi cu 30.000…ar trebui modificat ceva

  2. Ce-și mai apara Niels teoria compatibilitații lui Ungureanu și după ce chiar Ungureanu s-a recunoscut invins!?

    Spus aproximativ
    DIE Niels Smecher, SIE DIEnen?

    tradus aproximativ: Niels şmecheri, acestea servesc?

  3. domnule Ciutacu, nu credeti ca ar trebui , in spiritul celor din p-ta Universitatii, nepermiterea niciunui compromis cu actualul guvern? De exemplu, domnu Ungureanu a fost numit cu incalcarea legii, gata noi nu mai acceptam acest prim ministru, indifernt de componenta lui.Eu cred ca asa ar trebui sa procedam ca o societate civila normala si vigilenta la orice abuz.Nu de alta, dar apoi pemitand una mica azi , una mai groasa maine, ajungem la anomalii cu 14-15 asumari de raspundere si cu ministrii ce cred ca ministerul ce-l conduc e ograda a lu’tacsu mare si pot face ce vor ei cu rudele, pretenasii, afinii sau baetasii dastepti de pe la noi.In rest, salutul de final ramane : JOS BASESCU!

  4. poate s-or mai gasi in parlamentul de azi 15-20,de parlamentari ce sa gandeasca cu capul, sau , cer prea mult, bine hai 10 parlamentari care sa se opuna validarii acestui pseudo-guvern de servitori, care azi sunt super atenti cu sefii si amabili, dar sunt convins ca in cateva luni, daca doamne fereste trec, ai sa-i vezi plini de sine si de ifose si de aroganta specifica celor ce au acces undeva unde nici nu visau.

  5. Si crezi ca dom’ premier este/era singurul ofiter activ din guvern? Mai sunt cateva grade mari in noua formula.

  6. SCARBA MI-E DE PONTA !!!!!!!!!!… L-A LINS IN CUR DEJA PE UNGUREANU !!!!!!!!!!!
    BBBBBBEEEEEEEEEEEEHHHHHHHH !!!!

    SCARBA !!!… VOMA !!!!…

  7. @ cetateanul gogu
    Lasand la o parte ce act normativ incalca, in sintagma “vot secret cu bile la vedere” nu vi se pare ca este o mare contradictie?
    Daca este vot secret, cum poate fi cu bile la vedere, daca este cu bile la vedere, cum mai poate fi vot secret?
    Un fel de “d-na X este putin gravida”! Pai, ori este, ori nu este?

  8. pe mustea asta micu’ nu poti sa-l demisionezi? 🙂 nu de alta dar n-are memoria buna, a uitat sa-si treaca intreaga avere in declaratie, apoi a zis cu seninatate ca nu are importanta ce avere are. Dar asta nu se cheama fals in acte?

  9. Am ascultat doua discursuri: unul demagogic, fad, fara substanta, si
    unul bun, care a atins majoritatea problemelor pe termen scurt si lung.
    Nu stiu daca e un lucru bun/rau discursul d-lui Ponta in Parlament,
    dar prezenta sa acolo e in dezacord cu greva parlamentara a Opozitiei.
    N-am fost atent daca l-a contestat pe d-l tuns scurt pe motive de
    incompatibilitate/moralitate.

  10. Victor, ce a fost mizeria aia de discurs a nenorocitului de ponta?!!!
    pur si simplu asta si-a batut joc de toate protestele noastre impotriva javrelor si a facut blat cu securistii lui basescu.
    INCREDIBIL ce a facut tradatorul asta… s-a dus dracului si usl
    PSD si PDL = aceeasi mizerie
    sper din tot sufletul ca Voiculescu si Crin sa se detaseze de TRADATORII astia imputiti din psd

  11. si-au batut joc de tot protestul nostru. niste mizerii subumane
    nu-mi vine sa cred ce mizerie a facut tradatorul asta de ponta
    s-a dus dracului absolut tot ce am facut si ce am indurat timp de aproape o luna

    o MIZERIE… ponta nu a vrut niciodata alegeri anticipate

  12. Victor, aştept părerea ta în legătură cu discursul lui Ponta. Presimt că vei scrie un articol interesant…

  13. E clar NE-AM INTORS INAINTE DE ’89 … !
    Cei care si-au dorit “unanimitate in gandire si pareri” , si sa fim condusi “de un conducator luminat” , pot sa fie fericiti… : LE-AM OBTINUT! 😡

    PS: cred ca e cazul sa ne pregatim pasapoartele ; probabil ca vom avea nevoie de ele.

  14. Scuze de off-topic. Victore eu am avut incredere in Ponta si uite ce a facut in parlament. Ii da sanse noului guvern si nu prea. Eu nu am inteles daca sustine guvernul si nu stiu daca a inteles si el ceva din ce a spus. Dupa discursul care l-a tinut in parlament USL a pierdut votul meu pentru un timp. Daca s-ar vota azi eu nu as mai vota cu USL la ce a spus azi Ponta in parlament plus ca am avut mare incredere in el

  15. Fraților,doar noi ne putem face dreptate,ne-a demonstrat-o Ponta care doar că nu i-a curățat pantofii lui Băsescu (prin intermediul lui Ungureanu)!

  16. Frati guristi, pragatiti-va sa dati la tarnacop, pe canalul navigabil al progeniturii basiste. Eu deja sunt pe antrenament intens, ca sa fiu sigur ca nu voi face bataturi… A zis bine Badea, de asta nu mai scapam!

  17. Dl Ciutacu poate va delectati nitel invitandu-l pe dl Ulieru la Vb grele cred ca are multe lucruri interesante de spus….

  18. Acum ceva zile il ascultam pe Ponta cum ne spune ce curati si buni sunt sefii serviciilor.

    Apoi il vad pe acelas Ponta spunandu-mi cum este bun si breaz acordul cu FMI. O fi – nu stiu. Ce stiu e ca pe mine nu m-a intrebat nici dracu daca vreau sa fiu sclavul FMI pe doua decenii.

    Si azi il aud cum dialogheaza el, ba mai mult spunand in trecut ca cerintele lor sunt aceleas cu ale oamenilor din strada, cu regimul si oamenii regimului.

    Ca Ponta ma si ne ia la misto cu aceeasi zeflemea cu care Basescu o face nu e o problema.

    Eu nu am si nu am avut asteptari de la un individ ca el. Mai mult mie imi da un fior rece fiecare imagine cu acest baiat. E un Basescu mai tanar, mai educat si aparent mai ponderat. Momentan ca nu e la putere – mai vedem dupa.

    Dar asa din ce vazusem, din ce auzisem si mai ales din experienta ultimilor ani, PNL-ul avea si el niscaiva barbati politici, care macar in retorica mai pastrau o urma de demnitate.

    Vad ca baietii astia dorm in papuci.

    E bine sa stea si sa dea Ponta declaratii cum il taie pe el capul de diplomat.

    E bine ca se antreneaza sa fie Stapanul Romaniei comportandu-se ca Stapanul USL – tot o Romanie mai mica formata doar din interese – fara jena si fara regrete.

    Toate lucrurile astea sunt foarte bune daca n-ai o urma de demnitate.

    Dar daca altadata combativii politicieni din PNL nu deschid gura si-l lasa pe baiatul asta sa se simta Cioban la turma de oi, crezand ca indiferent de ce tampenii scoate pe gura oamenii il vor vota, eu unul imi pregatesc bannerul cu Razvanel si Victorel, baietii lui Traienel, si ma caut oameni sa ii facem o vizita si acestui tovaras sub acoperire.

    Protestele sunt impotriva regimului si a tuturor oamenilor regimului. Pentru mine, de astazi, Ponta este omul regimului, iar toti care tac si-i inghit tampeniile sunt fie lasi fie aserviti.

    Si nu-mi cer scuze pentru ton. Eu nu ma duc ca tampitu sa protestez in Piata Universitatii ca sa vina baiatu asta sa spuna ca el promoveaza si cerintele oamenilor care protesteaza, laudand regimul si oamenii regimului.

  19. UIte ca nu s-au gasit. Instinct de turma. A vegheat Ion Oltean. Doamne, ocroteste-i pe romani! Ar trebui ca acest cantec sa rasune in Piata. Cine ia ionitiativa?

  20. nu cred ca ponta este idiot, cred ca este pur si simplu un tradator ordinar. sa dea Dumnezeu sa ma insel, dar discursul de azi din parlament a incarcat arma pdl, iar primul ministru nu a ezitat sa-o foloseasca. probabil ca actuala clasa politica va trebui inlociuta in proportie de 80%

  21. Cred ca Ponta si PSD vor doar ciolanul,restul nu-i intereseaza..
    JOS PSD,tradatorii,Iliescu,Basescu
    PNL si PC plecati din uniune pana nu va veni o revolta a populatiei.. asupra voastra

  22. Discursul d-lui V.Ponta m-a dezamagit !
    Imi suna a Capitulare, a Complicitate cu si fata de Regimul Basescu care azi isi impune inca o data vointa proprie in politica Romaniei, in evolutia evenimentelor prezente si viitoare care ne vor afecta pe toti cei care traim in aceasta Tzara ca cetateni ai Romaniei !
    Discursul lui Ponta a slabit Credibilitatea Mesajului si Spiritul Opozitiei care ar trebui sa mobilizeze si sa coaguleze rezistenta si sustinerea Societatii Civile, pe cea a Protestatarilor care rezista si continua manifestarile lor pe Baricadele Antitotalitarismului Basist !
    Ma indoiesc ca V.Ponta si cei care-l consiliaza nu au sesizat aceste aspecte si nuante !
    Normalitatea pe care o clameaza si vor sa o introduca cei din Gasca lui Basescu este punerea cu botul pe labe a Opozitiei si a Protestatarilor din pietele oraselor Romaniei pentru ca mai apoi sa-si poata realiza linistiti Planurile de Destructurare, Slabire si Desfiintare a Statului Roman pe care sa-l puna apoi la dispozitia stapinilor de la care primesc aceste ordine !
    Reactia lui V. Ponta la aceasta Diversiune Securista inscenata de Basescu & Ungureanu constituie deja o bresa periculoasa in alianta Opozitiei !
    V. Ponta si PSD au fost invitati la colaborare si intovarasire de catre M.R.Ungureanu, care-l reprezinta pe T. Basescu. Au fost invitati sa-si tradeze angajamentele din USL facute Poporului Roman iar D-ul V. Ponta a raspuns cit se poate de politicos si de conciliant ca sa nu deranjeze prea mult “Jucatorul de la Cotroceni” !
    Cauza mi se pare, si cred ca nu ma insel, se afla in VULNERABILITATILE lui Adrian Nastase !
    Un A. Nastase cu o reputatie compromisa, o reputatie care a determinat finalmente victoria Aliantei “DA” in 2004 ! Un A. Nastase care trebuia de multa vreme indepartat din structurile de conducere ale PSD, daca nu pentru altceva, cel putin pentru a proteja interesele, strategiile si proiectele de viitor ale PSD !
    Orice persoana cu asemenea vulnerabilitati si potential decizional in Partid sau Alianta USL va deveni SANTAJABILA !
    A. Nastase a devenit un Calcai a lui Ahile pentru PSD, infuienta lui in echipa PSD, USL si in speta asupra lui V. Ponta era si este unanim recunoscuta, ea devenea periculoasa !
    De ce oare Lideri partidelor democrate din West atunci cind comit o infractiune isi dau imediat demisia ?!
    Raspuns: pentru a nu pune in pericol prin vulnerabilitatea lor credibilitatea si siguranta Partidului din care fac parte ! Asta nu inseamna ca sint aruncati la gunoi sau ca sint abandonati ! Este o masura logica de protejare a intereselor acelui Partid !
    Cred ca PNL, mai exact Crin Antonescu trebuia sa insiste, sa rezolve si sa neutralizeze aceasta problema creata de A. Nastase sau de altii la fel ca si el !
    In concluzie, sint din nou SCARBIT de felul in care “Politicienii”( Liderii nostrii de Stat si Partid?!) nostri, imbibati in Balcanismul si Bizantinismul Fanariot atiat de pagubos pentru toata lumea, in general si in special acum Opozitia, prin V. Ponta, inteleg sa actioneze si sa puna Binele si Interesul Public pe ultimul loc !
    Aceasta Atitudine si Reactie Stupida, Lase, Tradatoare si Contraproductiva nu va intarzia sa-si arate efectele !
    Romania risca sa nu mai poata reveni in randul Natiunilor Democrate si Civilizate ale Europei !
    Isi risca propria existenta ca Stat si Natiune !
    Efecte de care se face acum responsabil V. Ponta si PSD !

  23. Din moment ce dl Ungureanu nu a avut nici o reactie la paza cainelui de paza la urne alias sifonarul oltean(intetionat cu litera mica)pt ca e atat de mic acest “vierme pdl-ist care se uita cu ochii bulbucati cum voteaza fiecare parlamentar al puterii,cum Dumnezeu sa nu le tremure chilotii in fund acestor jeguri portocalii,ale acestor tradatorii uneperisti,acestor beneficiari numnai de drepturi in aceasta tara numita ROMANIA care sunt minoritatile altele,precum si udmr(partid fascist}?redeti cumva ca daca nu stateau acele jeguri linga urne(Oltean,Iliescu_PDL(cumva patron la Etalon Valcea)<Valcu)ar fi putut trece acest guvern?_Parerea mea este ca acest guvern nu a trtecut legal de parlament ci in mod politiesc prin impunerea terorii si fricii

  24. D-le Ciutacu, sunt TOTAL de acord cu opinia dvs. si a d-lui Mircea Badea referitor la discursul “neinspirat” al lui Ponta ! Clar este o portita de iesire, pe care si-a pastrat-o (deschisa), in cazul esecului USL.

  25. D-le Ciutacu sunt total de aceeasi parere cu dvs. cu privire la discursul lui Ponta.
    Am putut observa, inca de cand au inceput protestele in strada, ca d-l Ponta este din ce in ce mai “moale” (nu prea a fost de acord cu mitingul organizat de Antonescu, la conferintele de presa critica cu gura pe jumatate,…) ca sa culmineze cu discursul de “legitimare” a ilegitimului guvern ungureanu. Impresia pe care o lasa este aceea a unuia santajat sau impins de la spate de alti santajabili. Probabil ofensiva serviciilor, lansata pentru facilitarea instalarii guvernului securist, a ajuns si pe la rudele sau apropiatii lui Ponta (Ilie Sarbu, Ilie Nastase, Miron Mitrea, …) si astfel este strans cu usa sa-i scape din ghearele lui base. Numai asa se explica comportamentul de vasal al lui Ponta fata de “domnul prim ministru desemnat” ungureanu.
    Sunt foarte dezamagit. Imi pusesem sperante in USL. Acum asi dori sa votez numai cu Antonescu dar nu am cum (implicit il votez si pe Ponta). Pacat ca tocmai atunci cand parea ca treaba merge bine s-a gasit inca un “prostanac” sa o strice.

  26. Nu stiu daca am dreptate sau nu, dar nu cumva precedentul a fost refuzul lui Mugur Isarescu, acest guru schiop al finatei mondiale, care a fost premier si guvernator pe vremea CDR?
    Deci Basescu are o istorie ca ministru in alta alianta la fel de catastrofala pentru Romania ca si cea de acum, deci nu este de mirare, ba chiar dovedeste continuitate in incalcarea legilor.
    Dar despre Isarescu nu sufla nimeni nici o vorba.
    De ce?
    In ce-l priveste pe Ponta este jenat, cel putin, daca sustine un presupus (doar atat?) agent al unui stat stain, si continua, se pare, comportamentul dubios initiat de catre Mircea Geoana, care l-a “invins” pe Ion Iliescu in 2005, cu sprijinul gruparii de la Cluj, oras care este radacina ticalosiilor portocalii, rezervorul de cadre pentru Basescu.
    Cred ca este timpul sa fie dat cu capul de pereti de catre cei din vechea garda a PSD, pana nu va fi prea tarziu.

  27. nu va suparati pe mine dar oare pe ceausescu nu l-am inpuscat pentru genocid astia pur si simplu nu dau mancare ala cel putin ne dadea mancare si bataie dar si caldura minima un domn mai sus ne arata ca politia americana inpusca si bate in vazul lumii dar sa nu uitam ca si americanii se razbuna cu varf si indesat ii inpusca si ei pe politisti insusi purtatorul de cuvant al pd-ului a lasat sa se inteleaga ca nu se vor potolii pana nu vom incendia si distruge noi ca manifestanti asa inteleg ei situatia romania nu mai cred ca a fost o tara condusa de un dictator sau cel putin ceausescu mai dadea si la populatie ce avea nevoie la marele cutremur din 77 daca nu ar fi gestionat situatia probabil ca ar fi fost dezastru acum ….. daca nu ii omoram acum sigur ne omoara ei si ar fi pacat

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.